18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#2399 az ilyeneknek kurvaritkán van jó vége :D -
#2398 Én is a CE-t várom:P
mielőtt megdöglök H1N1-ben ezt ki kell próbálniXD -
#2397 Egész napos áramszünet lesz a környéken -
#2396 Holnap Mikro ZH, de asszem majd reggelre marad a tanulás, közbejött a Dragon Age xD -
#2395 Szóval közös, nah,...meglátjuk, lépek haza! -
#2394 Közös az inv. Ilyen probléma nem lesz. A taktikai menübe meg annyi dolgot be lehet állítani, hogy hihetetlen... -
#2393 Egy lényeges kérdés! Szóval, ha már be lehet majd állítani, hogy bizonyos eseményekor mit csináljanak a karakterek (pl: kevés élet és benyakal valami potit), akkor a saját hátizsákjából cuccol? Vagy közösen tőlem? Szóval osztogatni kellesz majd a cuccot? -
#2392 Jah, értem. Ha az environment pixel-based, a karakterek hiába állnak poligonokból pl. (ToEE), általában nem működik a felbontásos dolog. Most igy kapából tényleg csak egy példát tudnék mondani, ahol igen: Heroes 4. -
#2391 Holnapra - péntekre szabadnapot vettem ki.
Rendeltem pizzát, sört, + viszek haza chipset, és gumi cukrot*. Felkészültem az éjszakára.
T mínusz 20 perc...
*imádom :D -
Suttyó20 #2390 Nekem olyan gondom van hogy szerintem eljutottam a játék egyik legfusztrálóbb pályájára!!!!
SPOILER!!!!!
Mikor egy démon álom csapdába ejt, hogy lehet ezeket a részeket a lehető leggyorsabban átjutni? mert már át tudok változni egérré, szellemmé, tűz emberré. De már nagyon únom ezt az álmos hülyeséget. eddig egyébként nagyon bejött a játék, de ez a rész már kezd elég erősen frusztrálni.
Ha valaki tud segíteni megköszöném. -
#2389 széééép -
#2388 Első, bár nem jelentős féreforditás, amit kiszúrtam: "They"re both very odd." - Mindketten nagyon furcsák. A forditó valszeg azt hitte, hogy elirás (nem ismerte a szót), és öregeknek forditotta a szót. -
#2387 "EGYIK WAREZ VERZIÓ SEM TARTALMAZ MAGYAR NYELVET" <-DE le lehet tölteni magyarítást. XD innen -
#2386 1 mage legyen a csapatban, mindig :) kell vmi heal mindenképepn -
#2385 zsííííííír, ez tetszik, reméltem, hogy nehéz játék lesz! -
mnorbi #2384 légyszi mondjátok már meg , hogy lehetséges healer nélkul haladni ? siman leölnek, es elfogy a potim is... nem értem mi lehet a megoldás ... + az azért nem lenne jó ha fixen magussal kéne lenni main kaival hogy lehessen haladni az elején.... mert nekem csak ugy megy ... persze lehet en vagyok béna , de jó lenne valaami ötlet , vagy tanács hogy akkor hogy szerezzek 1000 potit D -
#2383 Nah, akkor tehát nincs megoldás a problémára. -
#2382 2374
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Úgy néz ki, ha lemész a főtérre, valamiért többen jönnek, mint akkor, ha felcsalod őket csapatokban a dombra. Rám kb. 35 főnyi élőhalott jött összesen, mindig megvártam, amig összegyűlnek kb. 8-an a téren, leszaladtam a domb közepéig, és felcsaltam őket a malom melletti/alatti kis házhoz vezető fahidra, hogy legyen egy kis taktikai előnyöm (nehezen tudnak bekeriteni). Ezt eljátszottam négyszer, utána levágtam azt a maradék 2-3 mikulást a főtéren, majd jött a cutscene. -
#2381 Még nem értem haza, :( -
#2380 bocs, de ez nem így van, legalábbis jelen esetben nem - nagyobb felbontás=nagyon látótér az a "pixel based" játékok (Baldur's Gate, IWD, Worms, ToEE, stb.) sajátossága. -
#2379 Na és hogy tetszik? :P -
#2378 -
#2377 Meglett neked is végül? :) -
#2376 Hali!
Nah elvittem az összes fajt/"alfajt" a városig, elég jók a kezdősztoryk :D
-
#2375 Nem. Minél magasabb felbontáson játszol, nyilván annál nagyobb területet látsz be a játéktérből. Ebből következik, hogy alacsonyabb felbontásokon nem hagyatkozhatsz csak az izometrikus nézetre, hanem tökölnöd kell a kamerával. Én 1024x768-ban játszom, mert a kloáka monitorom nem bir többet, de gondolom nagyobb felbontás egyenlő nagyobb játéktér. -
#2374 Nahh, végre SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!túljutottam a Redcliffe-i offenziván, hát nem volt egyszerű, pedig csak normal-on nyomom. 7-8 fős csapatokban támadtak az élőhalottak 4 hullámban, a végére csak Sten meg én maradtunk életben él, és az összes gyógyitalom elfogyott. A miliciáról leszedett loot-on meg 5 aranyat kerestem, nem volt rossz kör. Vettem is mindenkinek öltönyfelsőt/fényeslépőt ha már ennyire tele vagyok lol. -
Kraptor #2373 " lehet valahogy növelni a távolságot izometrikus nézetben? mert perpill legnagyobb gondom, miszerint nehezen átláthatóak a harcok, és folyamatosan váltogatnom kell a két nézet között"
Ez engem is érdekelne:)
-
Kimi23 #2372 Most olvastam a Bioware Social Site-on egy kanadai hozzászólását, hogy még ott sincs CE. -
#2371 Spoiler könyörgöm, egyesek olyan szinten lehagyják, hogy öröm nézni. Hogyasszondja: "A legnehezebb ellenfelem egy ilyen, olyan sárkány volt"
....NEM akarok róla tudni! SPOILER!! -
#2370 Thx közbe megtalálták nekem :) -
fixpont #2369 Kerdes Redclifferol:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A redcliffe-i csatanal elakadtam, mit kell ott csinalni? Vegtelen szamban jonnek egymas utan, visszavertem vagy 20 sorozatot, megoltam vagy 100 elohalottat es csak jonnek es jonnek es bedaralnak. Ennek a csatanak mikor van vege? -
#2368 Hát igen szánalmas, de erről csakis az EA magyarországi divíziója felelhet. Nem igaz, hogy nem bírták kihozni a rendes megjelenésre, nem még utolsó napokban nyomtatni kell a kézikönyveket, szánalom. De mind1 megéri várni, nagyon ütősnek tűnik a CE. (szövettérkép, fémdoboz nyami) Addig meg tolom a warezt. -
havast #2367 valaki nem tudna esetleg 1 mukodo trainert a jatekhoz??mert helyenkent a lehetetlennel hataros szerintem...50edjere ugyanazt elkezdeni,meg neha fusztralo...es az istennek se talaltam mukodo zrainert hozza...elore is koszi! -
#2366 Tessék xD -
#2365 Speckók, spoilerek is vannak benne.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Speckókat trainerektől, meg könyből, pl. társaktól.
Alistairtól Templart lehet(asszem), vagy pedig a Circle of Magi küldi után.
Assasin (nemvagyok biztos) de talán a tolvaj srác tud tanítani. Zhakariev vagymiafranc a neve:)
Rangert nemtudom.
Arcane Warrior-t (durva :P ) a Dalish elfeknél a cryptában, amikor a vérfarkasokat kell támad/védeni
Fővárosban venni Berserker könyvet a törpétől ha jól emlékszem.
Spirit healert lehet venni a varázsárustól főváros.
Morrgraintől lehet a Shapchanget tanulni.
Champion az küldi folyamán lehet,(nemtudom melyik már :D )
Aztán van a Blood Magic, azt egy démontól lehet szerezni majd Redcliffi küldiben,
Duelistet egy csajtól lehet a Pearl-ben elkell verni(a tolvajt vidd magaddal ha kicsi a dexed :)).
Reavert, majd az Urna felől lehet megszerezni ha azt választod hogy iszol a sárkány véréből, (el kell pusztítani, sárkány vérrel az urnát majd.) -
Csokis #2364 Durva, hogy a CD Galaxis-ban már el is fogyott! Hétfőn lesz újra. -
#2363 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ahol a főpap megtámadott abba a terembe van egy titkos kőajtó, mögötte van a Genitivi testvér
Spoliert legközelebb :p -
#2362 konkrétan a berserker érdekelne. -
#2361 Sziasztok!
Egy kis segítség kellene mert per pill elakadtam. Jelenleg épp Haven faluban járok mert elvileg ott tudnám megtalálni ezt a Genitivi testvért vagy kicsodát aki az úrnát keresi. El is mentem a városba bejutottam a templomba de amint a főpaptól megkérdeztem, hogy nem látta e véletlenűl ezt a fószert egyből nekem támadott ő is meg az egész falu is. Mindenkit kiírtottam és a Jurnal azt írja, hogy éljem túl a falusiak támadást (ez megtörtént mert kiírtottam mindenkit) illetve járjak a végére, hogy mi folyik a faluban. Azonban élni már nem él senki és már minden lehetséges helyet bejártam a faluban! Nem tud esetleg valaki egy tippet, hogy merre tovább? Csakmert így főszálam elakadt. pls help valaki! -
#2360 Kérdés : Specializációt merre lehet tanulni? Mivel 7es szinttől lehet a 4 alclassra specializálódni, de nem nagyon találtam meg, hogy merre.