18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#2359 Jaja, érdemes ELŐRENDELNI hónapokkal előbb, hogy biztosan később játszhasson az ember, mint bárki más! Vicc ez az ország, de nemcsak mi. -
#2358 lesz egy camp, ahol kiválaszthatod öket mindig, meg nagyobb városokban is. -
krisztajo #2357 Azt hiszem, kijelenthetjük, hogy ma már nem jön meg a CE.
Legalább is eddig én nem nagyon kaptam értesítést, és nem hinném, hogy öt után még esélyes volna! Ekkora szivattyúba már rég sétáltam bele!!!
Ha a normált rendelem elő már rég játszhatnék én is!
Marad a péntek vagy rosszabb esetben a hétfő. -
#2356 Mielőtt elindulnál egy-egy újabb területre a mapon, beugrik egy Diablo-szerű karakterválasztó képernyő, és ott szépen beválogatod azt a négy embert/kutyát, akiket a partyban akarsz látni. -
Tutilevi #2355 illetve nemis, full screenen is jó
akkor álljon itt okulásul ha esetleg mánsak is előjön a probléma: frame buffer effectet ki kell kapcsolni
(a karim egyébként egy 2600as radeon) -
Tutilevi #2354 lol, ha windowed módban játszom akkor nincs semmi elszíneződés..
érdekes :) -
Tutilevi #2353 valaki tapasztalt olyan grafikai hibát esetleg hogy az egész kép el van színeződve egy bizonyos színűre? ahogy forgatom a kamerát úgy változik, piros, néha full lila az egész kép, néha rendes
lehet ezzel valamit csinálni? -
Pio #2352 OFF
Az írásod alapján tökéletesen sikerült értelmezned a dolog lényegét, és mégse érted?
Az, hogy 1 bolt/üzlethálózat kiteszi hamarabb a polcaira nem egyenlő azzal, hogy hamarabb jelenik meg a boltokban, mint torrenten. Persze ha Neked nem okoz problémát elugrani Amerikába megvenni a játékot, ha épp ott van az az 1 bolt/üzlethálózat, mint ahogy az ebben az esetben is történt, akkor nem szóltam...
Emlékszem, hogy nekem is volt olyan játék, amit megvettem steamen, de mire letölthettem már végigjátszottam a warezt, mert egy amerikai Gamestop üzlet kipakolta 6 nappal a megjelenés előtt...
A magyar példa pedig ugyan ez kicsiben: a cdgalaxis előbb kitette, ezzel egyrészt kifogyott belőle pillanatok alatt és aki nem tudott az adott 1-2 napban vásárolni az várhat, másrészt jó eséllyel ezzel jócskán csökkentette a többi bolt potenciális vevőinek a számát.
Ha még mindig nem érted, akkor sajnos nem tudom jól elmagyarázni, ez van. -
#2351 Hogy lehet a társakat kiválasztani? Ez egy nagyon fontos kérdés, még sehol nem olvastam erre normális választ:
Úgy, mint a Baldur's Gate-ben (tehát akit akarsz és tudsz, beveszel, akit nem, azért később vissza kell menned, meg kell keresni) vagy úgy, mint a Mass Effectben/Kotorban/NWN2-ben, hogy felveszel mindenkit és az adott küldetés előtt választod ki, aki kell, de közben a többiek is fejlődnek?
-
#2350 Telepítéskor és után (a külső utility programban) is lehet választani angol és magyar között. -
#2349 High Dragon tactic
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na, High Dragon elleni küzdelem, illetve mindenféle nagyobb sárkány ellen, ne rakj be elé senkit 1. másodszor, lehetőleg távolról lödd, ha van közelharcos karid inkább állítsd le valamerre. Ha mágus vagy löjjed folyton, és körbe körbe szaladgálj, hogy még véletlenül se fújjon le. Sárkánynál legjobb ha egy Ranged-nél van az aggró, tehát azt lövi a sárkány, közelharcban nem tudod megverni, felkap és ha nem vagy full hp-n, ráadásul heal sincs, (poti közbe nemjátszik) akkor tuti döglesz, lényeg hogy lövöd, és közben körbe körbe szaladgálsz, egy healer legyen a csapatban.
legkeményebb ellenfelem eddig a high dragon volt. (kifejlett sárkány)
kemény küzdelem izzadós, de meglehet csinálni, és megéri :)) jelenleg 30 órája tolom, és 50%-van felfedezve. Kicsit durva setup: Mage(én), Morrigan, Alistair ( vagy a kutyus ), meg a tolvaj elf. :)
Magem eléggé szedettvedett, Arcane Warrior, elég pöpec, baszom nagy védelme van, és sebzése, ezek mind a buffok miatt, amit magára aggat. Eléggé beteg, olyan mint régen nwn-be a pap. Blood Magic, én csak 1 módon tudtam hozzájutni, de nem csábított el, annyira nem jó. most lvl15-16 körül vagyok. -
#2348 Az eredeti, itthon vasarolt verziokban a default nyelv a magyar?
Azert vissza lehet valtani angol feliratozasra a jatekon belul, ugye?
Valahogy nagyon nem szeretnem magyarul olvasni a targyak neveit es egyeb dolgokat. Ezidaig ugyanis eleg rosszak az ilyen jellegu tapasztalataim. -
#2347 Kollegam 576-ban erdeklodott normal verzio irant, de azert rakerdezett a CE-re is. Azt a valaszt kapta, hogy kb. 1 hetes csuszas van a CE-vel a normal verziohoz kepest.
Kivancsi leszek a CDG-nel is lesz-e ilyen. Ha jol tudom ma-holnap kellene ertesitest kuldeniuk a CE megerkeseserol. -
GodBadka #2346 Itt most ellentmondásban vagy magaddal egy kicsit. Előbb az a baj, hogy a boltban később jelenik meg, utána meg az, ha egy bolt gyorsan forgalomba hozza. Most akkor melyik a baj? :) -
#2345 Nem is annyira a késéstől feszülök ki, hanem attól, hogy szarnak ránk.
Most, perpillanat beérném INFORMÁCIÓVAL is, csak mondják azt, hogy jövő kedd és kész. Akkor megnyugszom, jövő keddig 7-et kell aludni, oszt' jónapot, addig én is tolom a warezt.
De úgy még abba sincs kedvem belekezdeni, mert mi van, ha holnap jön az értesítés, hogy péntek reggel érkezik. Addig még kibírnám. De potyára nem. Mármint kibírnám akárhogy, csak egyszerűen nem akarom. -
MrAndree #2344 Persze, továbbra is veszem de szerintem végigtolom mire kézbe vehetem a CE-t. :) -
#2343 Ugyanmá, ez esteben én is úgy vélem, hogy bocsánatos a "warez", pláne, ha már úgyis megrendelted, hiszen ez esetben biztos vevő vagy kb. tehát senki nem bukik pízt rajtad, hogy késnek és te addig tolod, plusz a szolgáltatód is keres veled, mert kell a szélessáv továbbra is neked. :D -
MrAndree #2342 Na ja. Csak kicsit beleuntam, hogy összes ismerősöm nekem áradozik, hogy milyen jó játék a DA, mert ők már napok óta játszanak vele, csak én meg vagyok olyan lúzer, hogy meg akarom venni... -
Pio #2341 Konkrétan k*rva gáz, hogy manapság már a warez gyorsabb és kényelmesebb megoldás is a legális vásárlásnál... :\ Minimum +1-2 nap a bolti megjelenés, de sokszor még annál is több, emellett nem ritka, hogy a DRM is szopat...
Amúgy pont az ilyen CDGalaxis stílusú boltok miatt ez a helyzet, akik a hivatalos megjelenés előtt napokkal kidobják a cuccokat, csak hogy mindenki ott vegye és így a warez is ráteheti a kezét a játékra. -
MrAndree #2340 Én már szarok rá, letöltöttem, mindjárt telepítem, faszom se vár 3 hetet a CD Galaxisra, hogy összekaparják a CE-t. Majd ha megjön akkor tolom azzal de nem fogom megvárni amíg mindenki végigviszi mert a magyar forgalmazó töketlenkedik. -
#2339 na fel tudtam venni végre a blood armort :)
-
#2338 Hogyan tudom használni a talált rúnákat? Már van olyan fegyverem amiben van üres socket..de nem tudom mit tehetnék bele -
#2337 Na nekem Allistair-t defenderként, abszolúte védelemre koncentrálva skillekben is, nomeg pajzzsal is védev magát, agyonverik fél másodperc alatt, így a kétkezes fegyós csókát meg még előbb. Szal. a kétkezes fegyó szép, meg jó, de azzal elég halandó az ipse. -
#2336 na akkor pár kérdés, előre is bocs, méretes wall of text lesz:
- lehet valahogy növelni a távolságot izometrikus nézetben? mert perpill legnagyobb gondom, miszerint nehezen átláthatóak a harcok, és folyamatosan váltogatnom kell a két nézet között
- tűz és fagy spellek mennyire vannak rosszban? mintha olvastam volna valahol h elég szépen ki tudják ütni egymást, mennyiben igaz az? főleg mert két mágust kívánok majd használni (főkarim+Morrigan), amiből úgy néztem Morrigan-t legegyszerűbb fagyasztás felé specelni.
- egy idézett Spell Wisp két mágus esetén mindkettőnek ad bónusz spellpowert?
- kötelező a tipikus "kard-pajzs" tank karakter, vagy úgy is jól elleszek, ha kiküldök valakit az ellenfelek közé egy kétkezes pallossal, és inkább mágiával nagy sebességgel eltüntetek mindenkit? -
legolas66 #2335 Ha valakinek sikerült már valami frankó taktikát összedobnia az megosztaná ? :) Nekem még mindig nem sikerült valami jót összehozni:S
Köszi -
#2334 azért fogyott el CD galaxisban, mert tegnap még csak ott volt, de jelentem én most vettem át a példányomat 576-ba -
Pares #2333 Nemtudom, én inkább feltettem az 50 mb-set. Elég bemásolni a játék könyvtárába, majd a Launcherbeb a beállításokban kiválasztani a Hungarian-t a Language-nél. Tökéletesen megy. Videók, párbeszédek, minden. Mellesleg a játék atombrutál. -
Murmur #2332 Jah, en is vartam pedig ma. -
#2331 Na ma már nem lesz értesítő a CE-ről. :( -
xido #2330 passz..:) -
#2329 Az a 10MB-os is full magyar nem tudom mit pózolnak valamit benéztek biztos! -
#2328 "Fontos tudni:A játék elfogyott, az ismételt érkezése hétfői nap folyamán várható, erre lehet előjegyzést leadni."
Na vitték akkor rendesen nálunk is. Jó hallani :) -
xido #2327 full magyar
azt írták,maradt néhol angol és ez a teljesebb magyar file-ok..50 megás az előző 10hez képest -
#2326 Csak azért kérdeztem, mert úgymond egy pici következetlenségre utalhat, ha az egyik magyarra van ferdítve, míg a másik nem.
Saját környezetemben nagyon ritkán hallottam az ogár szót. Inkább az ogrét használják... bőven Shrek előttről. Bár az is igaz, hogy tudomásom szerint a magyar szerzők műveiben használják inkább az ogárt, míg az AD&D-ben ogre maradt a fordításokban is. -
#2325 Nem, mi akkor is ogre-nak hívtuk, mintahogy a giant, az elf, a gnome, a goblin, az orc, a draconian stb. is englisül futott. -
#2324 Hmm... Lassan végigpróbálom az összes fajt/kasztot
, a nemestörp elég durva :D Kipp Kopp féle :DD -
lapis #2323 Sajnos a köznyelvbe (a Shrek által) az ogre épültbe, pedig már a DnD-s időkben is mindenki ogárnak hívta. -
#2322 chalezlopez: lenne egy kérdésem, de nem Diablo és nem DA-el kapcsolatos :)
A konfigod fogyasztása saccperkábé olyan mint az enyém. Nekem Corsair VX450-es tápom van, és tökéletesen stabil meg minden, de amikor egy komolyabb erőforrásokat igénylő játékkal játszom, a táp kissé már felpörög. Nem hangos, de jobban szerettem még a régi gépemmel, ott tökmindegy mit csináltam, alapjáraton ment (hangtalanul).
Szóval, látom TX650-es tápod van, amiről olvastam hogy ADDA venti van benne (mint a VX450-ben), és nagyon csendes. Kérdésem, hogy a konfigoddal pl. Dragon Age vagy valamilyen izzasztóbb játék alatt felpörög vagy sem? -
#2321 Gonosz kérdés, ha az ogre ogár lett, akkor az elfből tünde? ;) -
fixpont #2320 Nightmaren tolom azt a szornyet a toronyban .... hat mit mondjak 30x toltottam vissza, mire meglett, es akkor is csak makkal. Mar eppen vissza akartam venni hardra, mondom feladom, amikor utolsonak sikerult.