18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Khalid
    Ez engem is nagyon érdekelne, valaki...? :)
  • Cat 02 #2478
    Ronda de feelinges ^^
    Ám scshotokat hova rakja ?
  • pluhi
    Hát igen. Bár nem hinném, hogy ezeknek a szinészeknek olyan szörnyű lenne a gázsija. Remek szinkronszinészek vannak, akik csak a második/harmadik vonalhoz tartoznak hollywoodi szinten. Egy ilyen játéknál valszeg a reklámra nagyságrenddel több megy el.
  • TDC Geronimo
    Grafikát lehet szidni, de sok értelme nincs :) Lehet, hogy itt-ott van 1-2 lowress cucc, de maga az art design lélegzetelállító, ráadásul a gépigény is teljesen korrekt főleg ilyen látványért. Semmiféle highres pack nem kell ide. Azt az pár lowres textúrát, ami van kb a 10. perc után észre se vettem, mert valahogy a történet meg úgy az egész jobban lekötött, minthogy azt nézzem, hogy az ember háta mögött lévő zsáknak nem tűéles a textúrája :) Orzammarba járok hát az a hely is valami döbbenet. Tényleg annyira ronda lenne ez? :p

• Prof William
    A Karakterekkel az interkaciók úgy vannak hogy beszélgetni kell velük minnél többet vagy amolyan BG-sen néha rájuk jön és kiöntik a szívüket.

A karakter interakciók pl románcok el vannak húzva? Pl Aerie-vel( és a társaival ) tényleg csak jó 70-80 óra játéák után lehetett összejönni, volt más harcostárs aki csak a végére nyílt meg stb...
  • MaskimXul
    Elég, ha egy ember megy át, máshogy nem is lehet.
  • wedge31
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Akkor probáld igy.
  • dartonita
    Aha
  • Pluskast
    Igen csak ez elég faramuci mert úgy néz ki hogy csak 1 ember tud átmenni viszont per pill 3 emberrel nem tudom megoldani a feladatot.
  • ashead
    Probléma megoldódott , bár én sem értem hogyan ( felbontáson állítottam ).
  • Khalid
    Van egy olyan érzésem, hogy valakinek Drow beütése van... sebaj, lehet majd lesz mod, amivel lehet majd teljesen fekete bőrszíned ;)
  • Deer
    Karakterem:

• Cat 02 #2467
    Nekem kotor-ban úgy sikerült h társak utánam jöttek a nyomogatáson és kinyílt az ajtó :D random volt de az eredmény a lényeg :p
  • Pluskast
    De nehogy már ez kelljen hozzá!! :D :D Világ életemben gügye voltam az ilyen jellegű talányokhoz :)
  • wedge31
    Nem találsz olyan hülye kiadot aki 12 féleképpen leszinkronizál egy szöveget.
  • Cat 02 #2464
    Én játszottam vele 2 órát és máris volt egy gonosz szerű aki nem tűnt annak, de franc se tudja végülis mi van, de legszívesebben megölném :DD
  • MaskimXul
    Valóban nem könnyű, én csináltam egy vázlatos rajzot a helyről, beszámozva az egyes híd elemeket és a lapokat amikre rá lehet állni. Így áttekintve kb 10 perc alatt megvolt a megoldás.
  • Pluskast
    Erre a problémámra nem tud esetleg valaki egy megoldást? Kezdek megőrűlni...
  • ashead
    Sziasztok ! Lenne egy "apró" problémám . Ha el akarom indítani a játékot a következő hibaüzenetet kapom : Nem érzékelek támogatott videókártyát. Radeon HD4850-em van és a beállításoknál a konfigurációs eszköz érzékeli is, éppen csak a játék nem indul. Az oprendszer Windows7.Ja és eredeti bolti a játék. Ha valakinek lenne ötlete megköszönném.
  • pluhi
    A grafika lefolyik a képernyőről??? Három éve talán. A karakterek okésak, de a terep gázos. Nem kicsit. Egy highrez texturapakk NAGYON ráférne.
    A forditás nagyon jó, ahol normál párbeszédek vannak, de a játékelemeknél van pár furcsa megoldás. Circle of Magi=körmágusok kicsit necces szerintem, mint ahogy az interruptra a "megzavarás" és az aktiv skillekre az "aktiválva" cimke (nem a harcmodoroknál) is. Összességében profi munka.
    A taktika rész annyira kidolgozott, hogy valszeg be lehet lőni önálló harchoz is. Isznak, ha kell, AOE-znak ha kell, stb. Ha jól megcsinálja valaki, már csak gyalogolni kell majd:D.
    A story valszeg jó lesz, mondjuk elviselnék néha egy gonosz karaktert, akiről nem látszik az első másodpercben, hogy hunyó. Engem amúgy zavar, hogy a főhős nem beszél. Nincs személyisége olyan értelemben, mint egy filmszereplőnek. Persze mi adjuk a "szájába" a mondatokat, de ettől még iszonyatosat dobna a párbeszédeknél, ha azt egy szinész el is mondaná. Igy amit látsz a kariból, az egy buta nézés. Már a GTA sorozatnál is bebizonyosodott, hogy a néma főhős no go. Persze itt fajonként minimum kétszer fel kéne venni az egész szöveget...
  • wedge31
    De csak azért mert tudod hogy igy van...
  • bélanéni #2458
    (De azt ennyi idő után, vakon is megmondanám, hogy ugyanaz a csapat készítette mint a Mass Effect-et )
  • Davidus
    ez engem is zavar. főleg azért mert egyik tolvaj se szimpatikus aki csatlakozni tud a bandához:P
  • bélanéni #2456
    Elkezdtem játszani, még csak az oktató pályán vagyok. Az a véleményem, hogy hihetetlenül kidolgozott a játék. Nagyon érdekes, mély párbeszédekkel. Már a kezdőhelyszín is rendkívüli, ha ez így folytatódik, az év különlegessége címet simán elnyeri nálam. A grafikáról annyit, hogy aki fanyalog, szerezzen be egy jó gépet, mert max-ra állítva lefolyik a képernyőről. Ilyen megvalósítást szerepjátékban még nem láttam, meg még sok egyéb játékban sem. Különösen az animációk folyamatossága és változatossága nagyon súlyos, továbbá a fantáziadús kivitelezés. Eddig nálam (kb. 1-1,5 óra játék alapján) 95%-os mindent egybevetve.

Hogy ne tűnjek túl elfogultnak, érződik viszont az általam nem annyira favorizált BioWare feeling. Valahogy kissé sótlan az egész, mindent "tökéletesnek" érzek, a végletekig kidolgozott és polírozott, de valahogy nem jön át az az igazi "nem tudom letenni, mert annyira érdekfeszítő" hangulat. Ennek semmi köze a sok párbeszédhez / taktikus megállítható harchoz, azok nagyon bejönnek. Azért nyomom még természetesen, ennyi idő alatt még nem lehet végső következtetést levonni.
  • Különc
    Jóvan na

wedge31: thx
  • [HUN]Crassus
    az,hogy ládát csak tolvaj bír kinyitni elég baromság:S kilehetne pl erővel vagy mágiával is nyitni...esetleg kevesebb lootod dobna bizonyos %-ban ,mert pl, az az erőszak miatt megsérült /eltört
  • Riddick21
    CD-n jött ki? :O
  • wedge31
    Ugyanaz mint az elsön csak nincs benne magyar hanem a többi nyelvü verziok.
  • Davidus
    annyira izgatna melyikkel a legkönnyebb nem hardon tolnám. inkább a szimpátia fogja eldönteni.
    dwarf commoner meg city elf között őrlődök:P
  • Különc
    Az óra láma kérdése jön: 2es CDn mi van?
  • watto
    :D

Én egyszerre viszem egy törp harcossal(kétkezes)
    egy ember harcos (dualvield)
    egy ember mágussal (ez nagyon durva, ez tetszik elgjobban eddig :D)
    meg egy elf ahrcos íjásszal...:D

Nagyon jó játék szerintem :D
  • wedge31
    Akkor törpe harcos az a legbrutálabb kari azzal könnyü dolgod lesz.
  • Pretorian
    Én is mostanában akarok venni vagy egy Ibanez ART 300-at, vagy egy Dean Soltero-t, de ez most csúszik sajnos jövő évre, mert idén még van egy-két játék, amit meg akarok venni.
  • Davidus
    ja
  • Pluskast
    Nagyon köszi!!!

Most azonban meg ilyen kő híddal szarakodom ahova rá kell állni hogy elő jöjjön de valahogy az istennek sem tudok rájönni hogy milyen sorrendben állítsam rá a csapat társaimat.
  • triplet
    A varázsló kasztnak mik az előnyei/hátrányai
  • wedge31
    Csak egyszer akarod végigtolni ?
  • Davidus
    már harmadszor kezdem elölről. nem tudom eldönteni mivel toljam:D
  • wedge31
    Igaz ,én már nem birtam tovább egész hétvégét DA nélkül áááááá....
  • Akranor
    Ezt csinálom ,de nem lehet beállítani,h automatán kapcsolja ki ha nincs harc?