18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Rage47
    így vagyok vele én is. xD
  • Kandurex
    Is - is, mehetnek a brutális felszerelés, de mellette ugyanúgy tolod neki a mágiát is, elég full táp...
  • bélanéni #3357
    Így van, én is tolom és f*sza rendesen, de így olvasgatni mellé a frissen nyomott, szagos útmutatót, fokozza az élményt
    A magyarítást kifelejtettem, az tényleg nagyon király. Angol megy megy, de azért egy ilyen mély tartalmú RPG-nél sokkal fajább a magyar változat.
  • watto
    Amugy más mapok is vannak mint amit alapból mutat meg a törpöké?
  • mnorbi
    most lehet én nem értem , de a büvharcosnak adjak a kezébe egy kétkezes kardot aztan had szoljon ? :D
  • Kandurex
    hőőő :D ...zsíííííííírrr
  • Kandurex
    ...itt dekkolok kint a fórumon,...nem merem elindítani a játékot, mert tudom, hogy akkor órákra nem szabadulok
  • Jakuza001
    Hat ez kb nem igaz, mivel en mar elhagytam 40%-t es meg sehol nem jarok.
    Szerintem az osszes felfedezett helyet es a mellek kuldeteseket is szamolja.
    Persze lehet kihagyni jo sok mellekkuldetest, de akkor mi ertelme jatszani ?
  • oli314
    Hali! Egy kis segítség kéne a játék elején járok:
    1. A coercion/befolyásolás/ skill mennyire hatékony? érdemes feltornászni hamar?
    2. Mage-nél az akaraterőn és mágián kívűl mit érdemes még nyomni? 1általán érdemes mást, vagy erre a kettőre szórjam a pontokat?

Előre is thx a választ.
  • Jakuza001
    Jah es meg valami valoban kb csak a tizednel jarsz :D
  • TDC Geronimo
    mire végzel nem 100% lesz. Az az egész contentet számolja. Olyan 40 körül leszel kb attól függ miket csináltál. De elég hosszú game nem kell félni tőle, hogy rövid lenne :D
  • Jakuza001
    Marmint Redcliff melyik reszet teljesitetted ? :D
    Pssszt de halkan megjegyzem, hogy en is azt hittem a vilagterkepen latok majd csak helysegeket ahova menni kell, de majd a torpeknel jol megfogsz lepodni :DDDD
  • Kandurex
    Nincsen ezzel gond, ha baromi hosszú a játék :) vagyis remélem,

mondjuk...érdekes, mert szerintem teljesítettem az elfet, és redcliffet is nagyjából, és még mindig 10% mutat a statisztika..jó is lenne, de félek, hogy ez azért több, mint 10 :(
  • TDC Geronimo
    Biowares tag így vélekedett erről és valóban nekem is ez jön át:"On the subject at hand, I guess I missed the memo denouncing "linear" as a dirty word. Some games, such as Grand Theft Auto, benefit immensely from an open-world, sandbox setting. Other games, such as Call of Duty, are completely linear, and they use this linearity to set up incredible set pieces, which benefits a game such as that immensely.

I think DA:O is a healthy medium. It has enough choices to keep you coming back for consecutive playthroughs, but enough linearity to ensure that the story is always the main character."
  • valaminick
    jaja azt tudom csak mi aneve a helynek vagy kuldetesnek?:)
  • Nabunaid
    Letöltés közben megsérült a gólemes DLC, nem tudjátok hová szedte le, mert sehol sem találom és nem szeretném újra rakni az egészet.
  • TVelvet
    könyvet ad el a csávó deneriben a varázsboltban (vmi thedeas boltja)
  • TVelvet
    vegyél fel küldiket, a mágusok is adnak küldit, aztán a Crow is ad (bérgyilkosos) meg adnak grey wardenest is tipikusan, mert minden félét, a kocsmában denerimbe
  • watto
    Spirit Healerré hol tudok "változni"? Ki tanítja?
  • watto
    DLC azhiszem.
  • greyfox
    Elvileg mennie kell, ha átírod AddIns.xml-t.
  • Kandurex
    Érdekes, ahogy haladok előre a történetbe, valahogy nem érzem, hogy lennének mellékszálak, mintha állandóan a fősztorit tolnám. Megyek a pagonyba, az elfek, törpök,...vannak olyan klasszikus helyszínek amik nem a főszálhoz kapcsolódnak?
  • Cat 02 #3337
    13 percet tudtál várni ? :D Ám elvileg minden 3. szint.
  • GanXstaZoleeWrk
    Ráadásul ha valaki szereti a lokalizált verziókat mint én, annak alap hogy meg kell venni, mivel szeretném ha egyre több magyar verziós játék jelenne meg. A játék maga kegyetlenül jó, a CE kiadás már csak hab a tortán :) a strategy guide-al együtt.
  • fuzesi12
    hali
    Valaki elmondaná hogy hova kell tenni a csapattagokat hogy tovább jussak a mérce questnél(a hídépítés)
  • valaminick
    Hi!

Srácok a kő gólemet hol lehet megszerezni?
  • triplet
    Valaki PLS a #3328-ra! kösz!
  • neptum
    végre eljutottam Álom Földre vagy talán a pokolba nem tudni olyan rossz egyedül mászkálni
  • bélanéni #3331
    Megjött közben a csomag, ez a Strategy Guide félelmetesen jó!
    Szinte emiatt érdemes megvenni. Nagy Gratula! #eljen] Véleményem szerint a jó játékok + jó körítés mindig el fogja adni a játékokat, warez ide vagy oda. Aki ezek után warezol, pusztán anyagi megfontolásból teszi, akkor se venné meg ha nem lenne warez. Ez csak egy vélemény.
  • Prof William
    A szerencsevadásznál (Leanna) mire kell rakni pontot hogy a zárakat fel tudja törni? Mert csak zsebtolvajlás képességet láttam és már van 1-2 zár amit nem tud feltörni. Vannak külön zártörő képességek vagy valami mástól függ?
  • watto
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Orzamaros résznél van vmi jelentősége hogy elpusztítom e az üllőt vagy nem? MErt el akartam csak -10Morrigian -5 a törptől is... Ha meg nem pusztítom el Branka világhatalomratör asd :D
  • triplet
    A képzettségeket hol fejlesztem tovább? mert szintlépésnél nem tudom. nem jön be a képzettségek ablak. csak a 2. szinten jött elő, akkor tudtam fejleszteni őket, de azóta sehol semmi. Miért?
  • wedge31
    Két mágus böven elfér ha nem egy talent ágon vannak.
  • Gnome
    de hát lesz még mage, harcos, tolvaj -nól kb egyenként 3féle társad...most akkor ennyi erővel kezd el újra, ahogy találkozol a sajátodhoz hasonló karakterrel.....ígyis-úgyis ki fogsz túrni egyet...pl, ha mage lennék nem kéne a csapatba a boszorkány de a vénasszonyt se tenném be.
  • MrAndree
    Csakhogy a Spirit Healer kétszer annyit ér, mint egy hagyományos mágus aki tud gyógyítani, az a helyzet.
  • Micsu
    miért kellene, így nem kell healer npct alkalmazni
  • robotnyk
    azt hiszem elbasztam én ezt a csapatösszeállítást, talentelést, főquest sorrendet... ha tudtam volna, hogy a mageknél healert adnak, akkor odamegyek először, és nem baszom el arra a saját karakterem... most kezdjem újra 10 óra után? :\
  • DarkBlade
    A Stone Prisoner + Warden's Keep nem megy. Nekem. Szégyen de warez -al tolom.
    De megrendeltem már az eredetit.
    Igaz, dlck -re nem maradt pénzem.. majd jövőhónapban.
  • neptum
    igen elkezdesz vissza fele futni azok meg jönnek utánad csak kevés életerővel ne mennyél vissza mert nálam ez vol ta gáz és 1 Zombit nem akartak semmi áron leőlni
  • neptum
    nah vissza töltötem most vagyok a Mágusoknál lekell ölnöm mindekit bár nem nehezek annyira az ellenfelek még hála égnek