18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Prof William
    pls válaszoljon valaki! A zártörési képességünk hogy fejlődik? mire kell rakni pontokat? Mert ilyet hogy zárletörés skill nem nagyon találtam.
  • Cat 02 #3398
    Akkor azt majd később mi ? :D

Egyébként táska bővítés van ?
  • Pares
    Egyébként normál fokozaton játszom, és eddig max. 3 próbálkozásra sikerült legyőznöm minden ellenfelet, de most 10-szer sem sikerült...
  • Pares
    Ez a játék egyszerűen lehetetlen! Most eljutottam arra a pontra, amikor sehová se tudok menni! Pagonyelf Harcos vagyok, 9. szint, és egyszerűen lehetetlen!

Arról van szó, hogy most éppen a táboromban vagyok, és olyan helyen "táboroztam le" (Flemeth kunyhójától mentem a táborba), ahonnét csak egy út vezet ki, és az Lotharing felé, vezet. Nos ott tartok, hogy Lotharing elesett, az éjfattyak megtámadták. Ezért akárhányszor elindulok akárhová, hatalmas ellenséges hordába ütközök! Ez azt jelenti, hogy a négy tagú csapatom kb. 15 ellenségbe ütközik (Csorlák, Csesznye, Vezért, stb...). Egyszerűen lehetetlenség legyőznöm őket ezen a szinten. Most mi legyen? Kezdjek egy új karakterrel? Melyiket ajánljátok?
  • Nabunaid
    Én még csak egy Ogárral találkoztam, a torony tetején, de karakter halál nélkül simán levágtam, hardon, mágus karival...
  • TVelvet
    én összeszedtem a sereget, és mégm indig az a legerősebb ellenfél, az a high dragon. :) az uránánl
  • wedge31
    Egy az egybe majdnem bárkit lenyomok lopakodás+csapda kombóval.
  • grebber
    A vadonba én is felvettem 2 küldit ,de visszamentem a várba abban a tudatban hogy később vissza lehet menni a vadonba de nem lehetett :(
  • DeDy
    Az elején van egy küldi még a vadonban, missziós néven.
    Azt hogy lehet megoldani? Ott a vadonban kéne még valamit tenni?
    Mert mikor visszamentem a táborba azt írta a küldetés napló hogy fontosabb dolgom volt mint hogy ezzel foglalkozzak, szóval nem lett teljesítve.
  • MrAndree
    Hát még amikor egyedül kellett egyet, az még buli volt... :)
  • Cat 02 #3389
    Na, megvan a hamu. Van itt egy sárkány is. Ezt most meg kéne tudnom ölni vagy felejtős ? (eléggé epicnek tűnik, 1/10 hp-ját ha levittem első próbálkozásra.

Grebber: toronyig sétagalopp a játék :D

ogar igazából nem nehéz, csak röhejes... nekem annyiból állt h Alastir futott körbe a szobába, íjász meg én (mage) pedig lőttük közben ^^
  • wedge31
    Jah ,az elsö ogar azzal mindenki megszivja ötödjére nyirtam ki most meg csunyán ránéz a party azt vége.
  • Davidus
    nekem 22 óra játékkal 22%:P
  • Micsu
    én is arra appelláltam hogy majd nyomom a timestopot majd abi dhalsim's horrid wilting + finger of deathek tömkelege de ez nem az a szabályköny meg ahogy nézegettem a varázslatokat semmi olyat nem láttam amitől ketté állt volna a farkam, talán ha specializálódsz akkor de lehet akkor sem :S
  • grebber
    Már bent vagyok és haladok felfelé.Már rájöttem hogy ez nem DS meg Sacred ahol csak kattingatok az ellenre azt kész.Kb minden csapás után adom ki a következő utasítást.Kezdem megszokni!
  • Davidus
    előbb próbáltam leverni
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    flemeth sárkány formáját
    lvl 11 partyval
    szarrá fossá vert:d
  • SötétBarom
    A hent faktor mennyivel fog növekedni a játék előrehaladtával??? A harcot nem érzem eléggé kielégítőnek. Mágus karit kezdtem normal nehézségen (gondolom úgyis benyelem vele a harcifaszt keményen, utoljára a Fallout2-t nyomtam, ami ennyire hard RPG volt..), és hiányzik a "szétbaszok mindenkit a gecibe" érzés (mint a diabloban mondjuk - tudom nem egy kategória a kettő), kíváncsi vagyok a későbbiekben lesz-e mondjuk olyan spellem, amivel le tudok hentelni egyszerre négy-öt rosszarcút..

A sztori (bár még nagyon az elején vagyok, a romos erődben, és várunk valami darkspawn hordát :D) eddig nagyon tetszik, elképesztően jól meg van csinálva. A Grey Warden beavatás kifejezetten letaglózott :D

Ja igen, mit fejlesszek? Valami böszme dózer varázslót akarok, aki fossa a lángot meg a hóvihart, meg robbant :DDdd Eddig tudok valami alap tűzbogyót, a party fegyvereit be tudom gyújtani, fel tudom robbantani a geciket (jó véres lesz tőle mindenki :D:DDD), meg szívok elfele életerőt. Amúgy meg elf vagyok, és cutscene-ekben égő, hogy kis pöcs mindenki máshoz képest :DDd
  • triplet
    Most mégy a toronyba?:D
    hát ha eddig azt mondtad a játékra hogy nehéz, akkor majd most... úgy fogod uninstallálni az egészet mit a sicc:D
  • grebber
    Most megyek a toronyba izzítani a jelző tüzet.
    Elég frankó kari az a mágus is (akit adtak most segítségül) csak az a baj hogy a bénításon kívül a többi sebzése egy kalap szar löhenék egy ellen fél évig mire meghalna.
    Egy mágus íjász nem is lenne rossz ötlet :D
  • Prof William
    A szerencsevadásznál (Leanna) mire kell rakni pontot hogy a zárakat fel tudja törni? Mert csak zsebtolvajlás képességet láttam és már van 1-2 zár amit nem tud feltörni. Vannak külön zártörő képességek vagy valami mástól függ?
    Ezt newm igazán értem mert nem találtam konkrét zártörő skillt...
  • Lord Zax
    Sziasztok.

olyan gondom lenen hogy egy idö után a csapat egyik tagja nem akar követni, hiába nyomom meg a jelet kb 2-3 lépésig jön aztán megáll és nem mozdul, a t9öbbi meg jön.. már mindent megprobáltam de semmi. Valaki nemtudja hogy lehetne beállitani?
  • wedge31
    Mikor találsz olyan tárgyat ami büvölhetö.
  • DarkBlade
    Mikortól?

Azt láttam hogy fegyverekbe /kard, pallos, fejsze stb./ lehet rakni/rakatni rúna köveket.

De egy olyannak ami a védelemre ad, szerintem nem kardban van a helye.

Hm.. lehet a készítők nem így gondolták. :D
  • wedge31
    Lesznek büvölhetö cuccok amikre runákat lehet rakatni.
  • MrTwister
    Szerintem a hsz.-om akár mehet majd a FAQ-ba is ha 1* lesz olyan. Na ezt jól megbeszéltem magammal:-)))
  • DarkBlade
    Amúgy csak engem zavar hogy nem lehet botokba, íjjakba, nyílpuskába, ruhákba kavicsokat rakni?

Vagy lehet, és én vagyok vak?
  • wedge31
    Mikor megvettem 16órát toltam zsinorba ilyen utoljára már nem is emlékszem mikor volt.
  • MrTwister
    Na srácok, akkor megoldottam a problémámat! Azért leírom a megoldást hátha valakinek segítek majd vele. Tehát akinek nem fogadja el a DLC kódjait az online profil-ban és nem is tölt semmit a játékon belül a Letölthető tartalomnál. Akkor nekik itt a megoldás: Szedd leezt a fájlt és másold be az Dragon age\bin_ship\ könyvtárba és ott futtasd. Nekem ezzel még mindig nem ment a letöltés, csak ha és itt jön a trükk! rendszergazda módban kell futtatni a DaO-t! Ehhez jobb klikk a játék ikonján az asztalon, aztán tulajdonságok/kompatibilitás/A prog. futt. rendsz.-t négyzetbe mehet egy pipa. Aztán OK. Ezután ha elindítod a játékot a felbukkanó ablakra Igen és már indíthatod is a játékot a Játék indítása gombbal. Ennyi. Remélem hasznos lesz valakinek. Ja igen és ami nem mellékes, hogy nekem Windows 7 Prof.-om(32bit) van de gondolom Vista alatt is xarakszik.
  • triplet
    ez a törp harcos kétkezes fegyverrel nagyon kemény:O
    amúgy el lehet valahol adni a felszedett dolgokat? vagy valahol lehet új fegyvereket, ruhát meg ilyeneket kapni?
    amúgy azt a nagy szörnyet ott a toronyban ahol elakadtam ezzel a törp harcossal könnyű szinten + jobb taktikával 20 másodperc alatt kivégeztem.
    am. a mágusnak hogy lehet olyan parancsot kiadni hogy: távolról támadja az ellenséget, és soha ne menjen közel hozzájuk csak akkor támadjon közelharc szerűen mikor ott van az ellenség az orra előtt?!
  • TDC Geronimo
    1h pedig :D
  • Kandurex
    A második képen mekkora bökőt fog már az a karakter? Láncfűrész vagy mi a fas...om? :DD
  • Kandurex
    Van aki nem látta...szóval :/
  • TDC Geronimo
    őőő ez nemhinném, hogy spoileres lenne, mivel mindkettőt láthattuk a marketing videókba. Na mind1
  • TDC Geronimo
    SPOILER!SPOILER!SPOILER!

Tessék 2 killing blow :p

• simon7108
    ha végig tolta valaki játékot mármint a fo kuldetéséket!
    emondaná,hogy majd lehet e még járkálni és csinálni a mellék kudletéséket?vagy vége van a játéknak?
  • Kandurex
    Toljatok képeket pls, meg karakter lapokat, meg taktikákat! :)
  • MrTwister
    x:\Users\ Ide helyettesítsd be a felhasználóneved \Documents\BioWare\Dragon Age\AddIns\
  • Kandurex
    Mert elrabolja a kis rohadt a hétvégém, nem beszélve arról, hogy megint "hardcore gamer" -t csinál az emberből :D
  • MrAndree
    És az miért baj? :)
  • unranked
    Egy jó tanács. Ne rakjátok fel a Toolset-et, mert elég rendesen elbarmolja a játékot. :( Elég sokan ráfáztak, köztük én is.