18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
kormika360 #3439 az egészet nem olvashatom el. Inkább olvasok egy könyvet. De kösz : ) -
DeDy #3438 3427-re tud valaki egy infóval szolgálni? Miért is van úgy ahogy? -
Juventussa #3437 http://www23.zippyshare.com/v/58059748/file.html -
#3436 A nagy lófaszt olvastál vissza #2327 -
#3435 Gondolom a Cunning képesség használata miatt. -
kormika360 #3434 nekem is : ) -
krys002 #3433 hi, nekem angol a játék, és kéne hozzá magyarítás, tudtok linkelni egyet?? -
kormika360 #3432 Na szoval. Valaki nemtudja hogy tudnák a játékhoz magyarositást szerezni
-
Cat 02 #3431 Alastairen milyen ruha volt ? Sárkányálló ? Mert főhősömet nekem felkapja és kettéharapja, Alastairt is kb hasonló módon hamar megöli -
kormika360 #3430 Nekemse eredeti és ráment : ) Viszont ujra kellet crackelni -
hegege #3429 Nem eredetire is rámegy a patch ..:) -
DeDy #3428 Neked eredeti vagy nem, hogy a patchel nincs gond? Ha eredeti akkor nem csoda. -
DeDy #3427 Valaki amúgy észrevette hogy a táborban még az elején van egy olyan küldi hogy egy virágot kell vinni a kennelesnek és ha nem kérsz jutalmat, ingyen odaadod, akkor nem kapsz xp-t, de ha elfogadod a 25 ezüstöt akkor 250xp-t kapsz, ha meg még lehúzod +25 ezüsttel az az 50el akkor meg 500xp-t kapsz, kérdem én hol itt a ráció? általában úgy szokott lenni hogy ha lemondasz a jutalmakról akkor több az xp. -
#3426 Denerimi kovács. -
hegege #3425 Az ostromon vagyok csak tul ill vérfarkasos küldi vége felé máshol nem voltam még ... -
kormika360 #3424 Valaki linkelje már be pls. Vissza olvastam de sehol se látom
-
hegege #3423 A bejárt trület az 18% de a teljes játékidöre csak 6% ir .... -
tomcsa4 #3422 Amúgy nem hazudtak a játékidővel, mert nekem 20,5 óra után 33%. Szóval tartalmas lesz. -
#3421 Hali!
Megöltem 1 sárkányt és lootoltam belőle 1 pikkelyt , kaptam is egy questet hozzá.
Azt írja valami kovács tudna belőle páncélt csinálni...
Melyik kovács lenne képes rá?:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Genitivi elvezetett ahhoz a templomhoz, és a hegy tetején lehívtam a sárkányt... :DD Nem volt könnyű ellenfél 14esen XD Főhősöm meghalt 5sec alatt, Ogren is... :D Alastair meg Morrigan maradt és lenyirtam kettőjükkel , kicsit sok idő volt ,meg kb 20liriumfőzet :D -
Cat 02 #3420 Hídépítés. Ráment vagy 10 percem :D -
Cat 02 #3419 És merre? -
#3418 spoiler!
Amúgy tényleg fasza az a rész (is). Mondjuk ebbe a gameba mi nem :D -
#3417 Kijöttem lelkendezni egy kicsit. ...GECI JÓ ez az álom, mekkora poén már a Golem, meg a Fireman, meg a Spirit ...10 pont a fejlesztőknek.
A patch tökéletes, nem láttam gondot. -
kormika360 #3416 Vissza olvastam de nem találom a magyarositást. Valaki belinkeli megint légyszives? -
Juventussa #3415 Van, én egyszer egy vendornál láttam jó sok goldért, valami 20 körül volt, meg nem mondom mennyit ad plusz inventoryba, de mondom, láttam. -
#3414 Olvass vissza, belinkeltek a magyar nyelvi fajlok, amik teljes mertekben magyar nyelvuve teszik a jatekot. -
Juventussa #3413 Előbb valakitől el kell tanulnod az adott kasztot specialitását; beszélsz mondjuk a barátaiddal, etc. -
DeDy #3412 Valaki feltette már a patchet? Működik rendesen? Ha nem eredeti akkor is? -
#3411 Hi! Ez magyarul nincs fent valahol teljes egeszeben? -
neptum #3410 van 1 Specialiodási pontom de azt nem tudom használni ilyenkor mi van ? -
#3409 wtf? 21 órája játszol és 21 órája játszod? én is ott tartok, de én max 12 órája játszom. -
hegege #3408 A specilalizáciot csak szintlépésnél lehet megtenni v mnet közben is ha megtalálom a szükséges dolgokat hozzá...Vérfarkasoknál járok de nekem még csak 6% ir a játék 21 ora játékidö után.... -
#3407 passz. ott nem nagyon tevékenykedtem, majd megnézem most egy ideig pihentetem a játékot, elfáradtam:D -
Cat 02 #3406 Nem nyomtad be a stoppot ? (4 'portré' alatt van) -
#3405 Ja ,tiszta favicc... -
#3404 l2p issue :D -
#3403 átjöttem a brecíliai rengetegbe, a kelet részére. És amióta átjöttünk a társaim csak állnak mint a f*sz, és nem is jönnek velem, nem támadnak. Mi a franc lett? bug? -
#3402 Hmm... beszélő tölgy. érdekes:D
-
#3401 Ügyes kezeknek van forditva a zártörés de egy lakat csodálom hogy nem tünt fel. -
Cat 02 #3400 Rugónak van. Rugó részen belül a 3. talán. (tudom h nem rugó, de sose tudom h kell írni)
http://dragonage.wikia.com/wiki/Rogue Deft Hands Tree