18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • wedge31
    Vagy letoják a galambok...
  • bélanéni #3478
    Ha valaki khm... elvesztette volna a manual-t: http://www.mediafire.com/?mwnmfuzmwjm

(cap limit: 17. oldal első bekezdés vége)
  • TDC Geronimo
    :DD
  • Drizzthsz
    Nekem is! Mivel nyomtatták ezt? Tényleg úgy érzem fáj tőle a fejem... És büdös. Ha kiteszem a hideg erkélyre lehet elmúlik?
  • TDC Geronimo
    Régebbi interjúba én úgy emlékszem mikor megkérdezték őket a capről azt mondták nincs és olyan 25ös szint környékén lesz a kari a játék végére. Meglátjuk majd.
  • Cat 02 #3474
    Véges is. Egy idő után gondolom nem nagyon lesz kit ölni/nagyon sokat kéne. Grebber: felső menüsor, vége fele.
  • wedge31
    Akkor az egész strategy guide epic fail mert ott azt magyarázák hogy gondoljuk meg mire pakolunk mert véges a kapott pontok száma stb.
  • Kandurex
    A leverem állandóan csak az utolsó alakban azonnal megbénít és nem mozog semmit a rohadék karakterem, esélytelen így.
  • grebber
    "Taktikai képernyőn állítsd be hogy a karakterek 25% hp alatt igyanak potion-t, illetve ha van a mágusnak heal varázslata, akkor használja a társain hasonlóképpen."

Ezt pontosan hol tudom beállítani nem találom :( ????
  • bélanéni #3470
    Nekem is, kicsit fáj is tőle a fejem De van hangulata neki
  • TDC Geronimo
    nincs cap. Amúgy engem ütöttél ki mind1 :D

Marketing alapján nekem epic game jött át, mióta tolom vele meg méginkább az. Nagyon örülök, hogy ezt egy új franchisenek tervezték. Lesz itt még 2. de lehet 3. rész is, a 2 évnyi DLC/kieg áradatról meg ne is beszéljünk. Várom őket szeretettel. Bioware ismét bebizonyította, hogy a nevét kizárólag ilyen ultraigényes játékokhoz adja. Ezelőtt se kételkedtem a termékeik minőségét illetően. Ez most se változott.
  • Drizzthsz
    A stratégiai útmutató nektek is mocskosul festékszagú még mindig?
  • Cat 02 #3467
    Valahol én is 20at olvastam. Bár DLC-k nem tudom adnak-e hozzá-
  • TDantes
    Nos, most hogy már van gyógyítom, és rájöttem mi a taktikai beállítások értelme, jóval könnyebb lett.

Csak az a kár, az álom után nem lehet megtartani a kőgólem meg a többi formát. Poénos lenne. Amúgy ez a álom rész, az elején marhára bosszantott, hogy folyton ide-oda kell császkálni, nem lehet végig menni, aztán kialakult, miután minden forma meglett. Így a végére élveztem, pedig még a filmekbe is utálom, ha álmodnak, meg efféle hülyeségeket.
  • bélanéni #3465
    A leírs szerint nincs level cap. Lehet, hogy nem jól írja :)
  • wedge31
    Én ugy tudtam 20 a level cap.
  • MrAndree
    Nem arról a démonról beszélt. Amiről ö beszélt azt bizony ötször kell leverni. :) Nem nehéz az se, bár nekem elnyomott egy Blizzardot a féreg, de megoldottuk.
  • Juventussa
    Bocsi, 15-16 a személyre szabottakért, sima ajándék már jóval kevesebbet.
  • Cat 02 #3461
    Odaadni társaidnak -> jobban szeretnek.

Ám izometrikus nézet nekem se jön be + picit csalás is (falon lazán át lehet látni, bár ahol falon át lehet castolni, ott lehet mind1 :s) csak az aoe spellek ellövésére használom, mert az tps-ben bugos.
  • Juventussa
    Oda lehet adni a partytagoknak, egy-egy ilyen tárgy mellé kapsz bejátszást is. 15-16 "reput" kapsz ezek után, és persze megéri a videókért is, meg több infót is megtudhatsz róluk (esetleg, hogy milyen ajándékokért rajonganak még - Morrigan - ékszerek pl.).
  • bélanéni #3459
    Leírás alapján: csapattagoknak adhatod. Bizonyosoknak némelyek nagyon örülnek, és javul a veled való viszonyuk. Minél többet adsz nekik, annál "immunisabbak" lesznek az újabb ajándékokra.
  • bélanéni #3458
    Kandur: te Álom alatt az Alámerülést érted, a Mágus kezdőrészét? Mert az a rész számomra a játéktörténelem legbizarrabb, de legjobb jelenete. Nem mintha a mostani részekkel gond lenne, de az... Ha másért nem, azért érdemes nekiugrani egy Mágusnak. Ez a játk monumentális, nincs rá jobb szó. Nem tudom, ki hogy van vele, de szerintem a megelőző marketing által sugallt összkép szöges ellentéte.

SPOILER ALERT!!!!!!!
    A poén, hogy én nem is harcoltam a Lustaság démonnal. Meggyőztem, hogy a patkány haveromat tanítsa meg átváltozni medvévé.
  • TDC Geronimo
    Nem tudom milyen fokozaton tolod, de szerintem rémegyszerű az a rész persze függhet a partytól is. Ja és ne felejtsd el, hogy megvan mind a 4 alakja a főhősödnek ott is :p
  • Harkat 89
    A gift-ekel mit lehet csinálni?
  • b-type
    A két karakter közt nincs sok büntetés az elf háttrányára...gyors, jó a védelmi értéke (nincs pajzs, és elvből nem hord sisakot :)) )
    mindkét keze ügyes.
    Nem használhat nagy fegyvereket, mert ahoz ugye kellene a sok erő,...de van nevesített egyszerűbb kardok, és rúnákkal elég hatásos :)
  • Juventussa
    Alakváltások + rendes alak.
  • Kandurex
    Krva élet fasza! Hányszor kell leverni azt a rohadás lustaság démont? Már levertem vagy 5X de állandóan újra éled?!
  • bélanéni #3452
    Leírás ezt írja: "Nincs szintlimit"
  • b-type
    Az ezen a szinten álló elf meg:

• b-type
    Nekem uez karakter van, nehéz szinten nyomom...és nincs baj. Nem mondom hogy minden csata könnyű, de komoly problémát nem okoz.
    A mágus banyalánnyal kiegészítve aki, elmevarázslattal blokkol/kábít/fagyaszt..vagy esetleg pókháló, szal vele teljesen rendben van...AI-ból is jól viselkednek, de ha elkábult az ellenfél akkor mehetnek az übercsapások (amik egyébként csökkentenék a védelmi értékeket) (nyomorítás/riposzt/duplacsapás)...ezek ilyenkor bábjátékos módban.
    De egyenlőre ritkán kell megállítani a csatát.

A sok sérülés is leépíti a karaktert:

Nem csak a főtulajdonságokat tudja vészesen lecsökkenteni, hanem a védekezési értéket, támadási sebességet..stb.
  • Juventussa
    Valaki tudja esetleg, mennyi lehet a szintlimit?
  • watto
    A törpe? Nekem nem csinál semmit :(
  • watto
    Themplar rucija van. Főhösömet kicsit megrágta, a törpöt is. :D
    De Alastairt már nem hagytam, amint szájábavette ráhealeltem morrigannel és kihealelte, + volt még a spirithealeres healje, felváltva healeltem vele, meg ittam a líriumot :D
  • MrAndree
    Mikor szokott lenni Bioware-éknél multi? Nem volt a Kotorban, Jade Empire-ben és a Mass Effectben se. Talán a Neverwinterben volt utoljára multi ami Bioware termék az meg nem egy mai darab.
  • SaGa Jr
    Egészében sehogy.

Amúgy meg 3 karakterrel szépen a híd elemeit építed fel, míg egy karakterrel meg haladsz az elemeken. Egyszerre úgysem tudsz kettőnél többet szilárddá tenni. Az egész megoldható max 10 perc alatt, csak le kell rajzolni az egészet és kipróbálni hogy melyik padlólap mit aktivál.
  • TDC Geronimo
    nem tudom milyen nézetbe játszol, de ott válts át izometrikusba mindenképp, mert úgy jóval egyszerűbb. Amúgy meg kis ésszel :p
  • wedge31
    Nincs benne multi.
  • krisss93
    A hidat hogy építsem fel a hamvas küldinél?
  • Hogthar
    Van benne multi? mert Biowaréknál azért szokott lenni és itt nem találom sehol, pedig jó lenne végig vinni barátok közt:D
  • Jimmyke
    Önzetlenség nem túlélő készség :D

Egy kis on:
    CDGben kora délután még volt CE, most már elfogyott, rendelnek majd szerintetek keresleti igény miatt új szállítmányt?