18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Jakuza001
    Mit lamultok mar ennyit vazz.
    Eleg volt csak bemennem hozza. Meglatott es egybol asot fogva kiasta sajat sirjat, majd remegve magara huzta az egesz kiasott foldkupacot.
    Nekem csak annyi dolgom maradt, hogy kifaragjam a sirkovet :D
  • TDC Geronimo
    Talán kisebb memory leak fene tudja nálam is csinálja.
  • triplet
    hallod, te nagyon beleéled magad a játékba:D
  • Juventussa
    Hasonló tapasztalatok amúgy? Minél többet játszom egyhuzamban, annál többet kell várnom a töltőképernyőknél. Normál esetben olyan 10 másodperc körül van, később 2 perc is simán megvan. Ez miért lehet?
  • Kandurex
    A végén még egy ánusz békát is feltoltam neki...a miheztartás véget
  • TDC Geronimo
    nekem szerencsém volt, mert amikor lebénított nekem meg sikerült lefagyasztanom
  • Kandurex
    Mint a szart,...mint a taxi órát...kétszer is felnyalattam vele a vidéket...:D A kis rohadék!

4 -ünk ellen,beszorult a sarokba, 3 harcos körbeállta és belét kitapostuk...dobálhatta a blizzardot, meg a paralizálást,...a végén még bele is rúgtam kettőt...a pék faszát neki!
  • Jakuza001
    En ugy allok jelenleg, hogy 44hrs jatekban eltoltott ido, felfedezett vilag 56% es 28% teljesites a DA Originsbol. :D
    Mondjuk en minden mellek kuldit is megcsinalok.
  • hegege
    Rájöttem miért olyan hosszu nekem az "idö" Én csak alt+tab-al huzom le a gammat (tegnap du kezdtem el keményebben tolni, de mellette 1 2 orára azért lehuzom ,de az idöt számolja is közben ..:)
  • kormika360
    a Traps is our friends nevü küldibe LOthering erdejébe kell keresni a cucokat?
  • Jakuza001
    Mukodik az, csak a megfelelo helyekre kell masolni, mint

modules\single player\data\talktables\singleplayer_en-us.tlk termeszetesen itt a hu-hu nevrol at kell nevezni, ha ezt a verziot toltotted le.
    Valamint a masik fajl pedig a packages\core\data\talktables\core_en-us.tlk konyvtarban talalhato.

Esetleg innen letoltheto a mar atnevezett fajllal.

http://web.t-online.hu/jakuza1/dahulng.rar

• b-type
    Meggyőző :))
  • Elk Hunt
    Hello,

Nem tudom, hogy találkozott-e valaki az alábbi problémával, ha igen, illetve van valakinek valami használható ötlete akkor annak örülnék, mert én kezdek kifogyni belőlük...
    A játék eredetiben van (bár már kezdek arra felé hajlani, hogy "látványilag" vitathatatlan, ám játszhatóságilag megkérdőjelezhető döntés volt :-) )és minden logika ellenére a patch után egyszerűen nem indul el, program futási hibát dob ki. Nos egy 8600 geforce-om van, asszem 191.07es driverral és kínomban már a Physix-t is újra tettem. Persze patch előtt megy, csak a közbenső szövegelős részeknél vagy kidob, vagy kék halál.
    Igazat megvallva ku***ra dühít a dolog. Jah az oprendszer egy sima Xp, a gép meg igazából I7 3,4 Ghz megy, szóval a túlhúzás okozta fagyás se jöhet számításba..

Valami 5let?
  • Juventussa
    kormika: beállítottad a beállításoknál is, hogy magyar legyen? Mikor indítanád a játékot, van az az ablak, meg minden. Ott lehet.
  • Juventussa
    Húú ez a vérfarkasos küldi mekkora...
  • kormika360
    CSak nekem nem müködik a magyarositás?
  • Jakuza001
    Nalam igy nezz ki Alistair ebben a gyonyoru pancelban :D

• Santata
    Ott van 2 lírium szikla is, amik ráadásul újratöltődnek, az a csata ezeket használva, plusz a társakkal nem lehet nehéz.
  • TDC Geronimo
    Nem volt logikus az a 3 rész azon a "mapon"? :D
  • Juventussa
    Azért grat. Nem lehetett egy könnyű 1 órás harc. :D
  • MrAndree
    Akkor értem a problémádat. :) Előbb elmész a rémálmokba a társaidért és akkor segítenek a harcban ők is.
  • Kandurex
    kurva élet fasza :D ..én meg itt egyedül ütöm a köcsögöt! :D ...már 1 órája szopok :D
  • TDC Geronimo
    :O nem mentetted meg a társaidat mielőtt bementél a kör közepére a "mapon"? :D

A 3 szélső résznél tudod a társaid kiszabadítani. Egyedül elhiszem, hogy nehéz lehet :D
  • wedge31
    Kérd hogy lepjen meg nagy poén.
  • Kandurex
    hő? Nekem nincs ott senki a csapatból! Magamba vagyok!
  • TDC Geronimo
    Ajándékot úgy tudsz adni, hogy simán invből "ráhúzod" a karakterre akinek adni akarod.
  • wedge31
    Az enyém is az de a zoknijaim melett nem feltünö...
  • pluhi
    Fellelhető, torrentkeresők megtalálják, chm formátum, 216 oldalnyi asszem.
    Sajnos a taktikai részt nem vesézi nagyon, sőt, amit az alapján beállitottam, az nem is működött. Rugónak lőttem be, hogy felkenjen mérget harc elején, de ha az első sorban volt ez féltétel (ahogy a guide-ben is), akkor a méreg felhelyezése után nem csinált semmit. A unitframe melletti ikon alapján megpróbálta megint feltenni, de nem ment és kész, nem csorgott tovább a kettes szabályra.
  • Prof William
    Adni hogy lehet nekik ajándékot? Már van egy pár dolgom de még nem igen láttam ilyen opciót a beszélgetések közben...

A románc csak akkor nyilik meg ha már elég nagy a reputációm nálluk? + Ez igaz arra is ha valamelyik tanítana? Alister pl mindig azt mondja hogy majd idővel. Szóval ha jobban kedvel majd tanít?
    És a specializációt csak új szintlépéskor lehet felvenni?

Most voltam a gyöngyben... Szakadtam amikor a mádám közölte hogy nőket és férfi társaságot is "igénybevehetek". És persze férfi karakterrel is... Nagyon lol... Hiába... nincs szebb egyszőrös vörös melszörzetű barbár szerelménél. :) Csak nehéz utánna ülni a karakteremnek. :)

Mellesleg a romácokra van hatása? Pl a csajok neheztelik ha ellátogat ide karakter?
  • Drizzthsz
    És marha büdös. :-)))
    Reggel arra ébredtem, hogy érzem a szagát, nem kellett volna a párna mellett hagyni. Mostantól hermetikusan elzárva tartom. :D
  • TDC Geronimo
    milyen nehézségi szinten tolod?
  • MrAndree
    Én rogue vagyok és Alistair, Morrigan és Wynne volt velem, ketten ütöttök képességeinkkel ahogy bírtuk, Wynne healelt minket, Morrigan pedig lőtt rá mindent amit tudott. Rogue-omnak belőttem a gólem formát és vannak a speckóival csaptam, Alistair is kapott belőle de azt leszartam, a lányok meg messze voltak. Ennyi nagyjából.
  • kormika360
    Deby neked müködött a magyarositás? nekem nem : O nem értem pedig aza verziom van és mindent ugy csináltam
  • wedge31
    Nem azt külön kaptuk A/4 200 oldalas füzetet nehéz lett volna behajtogatni a dobozba.
  • Cat 02 #3485
    Nincs bénítás elleni lötyid ?
  • Kandurex
    Hogyan kell leütni azt a szerencsétlen lustaságot? Egyszerűen azonnal lebénít, totál esélytelen, mind a 4x hülyére verem, csak az utolsó formájában bénít :(
  • bélanéni #3483
    De jó minőségű
  • TDC Geronimo
    Overview of Dragon Age launch, and where we go from here

Érdemes elolvasni
  • bélanéni #3481
    Nem, ez a kb. 35 oldalas manual. A strategy guide kb. 3x ekkora, és 5x olyan hosszú, és neten nem tudom hogy fellelhető-e.
  • grebber
    Ebben van stratégiai leírás is?