18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • MrAndree
    Attól függ kiket hordasz magaddal. Nálam többnyire csak Alistair szívja be de őt meg healeljük. Meg amúgy is annyit rinyál ha beszélgetek vele, hogy ennyit megérdemel... :)
  • Kandurex
    Egyébként csak én érzem úgy, hogy kevés kivételtől eltekintve, a három legerősebb területre ható destruction varázslat (tűz, jég, villám), a friendly fire teljesen használhatatlan? :( ...easy -be meg nem játszok, sértésként fogom fel :/
  • Kandurex
    Elkezdtem őrlődni, itt ez a démon, felajánlja a vérmágiát,...bár már Arcane Warrior vagyok, de hát ugye 14. szintnél még egy szak kellhet...csak hát az ajánlata másik része..hmmm...:/
  • Deer
    Feltettem a Win 7-et, jelzem nekem azon is szépen megy és várni nem kell sokat szerintem.
    Na de, ami érdekes, most, hogy újratettem mindent, majd játékon belül bejelentkezek és folytatnám a mentett állásom, kiírja, hogy van két prémiumtartalom benne (pagonyelf gyűrű és az elementálos küldi) és nem tölthetem be a játékállást, mert nem vagyok rá jogosult?
    Na de, ha offline módban vagyok, akkor betölthetem és a játékban is megjelenik mindkettő.
  • Kandurex
    :D
  • wedge31
    Ha lehet használj spoiler tagot nem tart semedig és nem cseszel ki a töbiekel akik rájönek maguktol is...
  • bélanéni #3553
    Van egy "Taktika" menüpont, ott be lehet állítani automatikus cselekvéseket. Bal oldalra a feltételeket, jobbra a hozzájuk tartozó akciót. Itt alapból be van állítva valami. Ha zavar, töröld őket, akkor csak azt csinálják amit te mondasz nekik. Szerintem eléggé egyértelmá a skillek használata. Úgy van ahogy írod. Ha nem volt még célpont, akkor skill + ellenfél kijelölése a célkereszttel, ha már volt célpont a támadsá előtt, akkor először kijelölöd akit támadni akarsz (vagy hagyod a kijelölést) + skill.
  • Juventussa
    Na.
    Bemész a szobába, odamész a vízhez.
    Korsót kiveszed.
    Merítesz.
    Elmész, odamész az oltárhoz, ugyanott van ahol a pocsolya.
    Elhelyezed a korsót az oltáron.
    Imádkozol, majd rámész, majd megvizsgálod aköcsögöt.
    Leveszed, iszol egy kortyot, és visszaöntöd a vízbe.
  • ProGabe #3551
    hát csesszék meg, milyen játék lett ez!

játszottam kb. 1.5 órát, amiből csak 15-20 perc volt a harc, de mégis minden egyes másodpercet élveztem :O

Bioware a zisten! a Mas Effectben is elolvastam minden kis háttérinfót, mert annyira jó a világ, amit teremtettek. itt is ugyanez a helyzet

jók a karakterek, jó a sztori, annak a felépítése, a........ [egy óráig tudnám folytatni, de ti már úgyis mindent leírtatok] :)

és mindezt másfél órányi játék után!

egyetlen dolog van, ami nem tetszik: skillek használata! most már szerintem értem a rendszert, de a játék elején annyit láttam, hogy jött az ellen, a társak (tank human noble /lesz majd valamikor/ a karim, tehát a blöki, alis Csülök :), meg a muter) nekik rontottak. space megnyom, és látom, hogy már elhasználták a skilljüket, vagy, ami még rosszabb volt, egyszerűen nem láttam át, hogyan is lehet azokat használni

szóval: skillre bal katt, aztán elvileg átvált a kurzor céltáblára, hogy kijelöljem, melyik ellenfélen használja. erre 10-ből 9-szer az történt, hogy nem váltott át a kurzor. WTF? aztán rájöttem, hogy ki van jelölve egy ellen, és értelemszerűen azon fog castolni. már ha jól értelmezem a dolgot

na, ez furcsa volt, de biztos csak én vagyok a hülye hozzá :S
  • nr1ranger
    Én meg külön örülök annak ha nem 3 nap alatt tolom majd végig, mint egy fps-t (azi csak 1.5nap nálam)végre lesz valami ami fél évre vagy tovább leköt (suli meg wow mellett xD) Meg szerepjátékokban én is imádok a sok kis aprósággal szöszmötölni :)
  • bélanéni #3549
    Teljesen egyetértek. Eddig 6 órát nyomtam, és 1%-nál járok. Itt sokan úgy csinálnak, mintha ez valami verseny lenne, vagy muszály lenne loholni. Hol marad az élvezkedés, olvasgatás, körbenézés, stb... Egy ilyen játékban ez a legjobb. Az csak hab a tortán, hogy szándékosan kihagyok néha 1-2 napot, hogy utána még nagyobb legyen az élmény. Nekem ez a game minimum 2-3 hónapig fog tartani, mire a végére érek.
  • hegege
    A romoknál abba a terembe mit kell csinálni ahol az áldozati oltár és a tó van benne a korsoval ?
  • Harkat 89
    Wynne-t hol szerzem meg? (ha nagyon spoileres akkor ne mondjátok meg, viszont ha nehéz megszerezni, vagy könnyen eltéveszthető, akkor igen)
  • Juventussa
    Hú, nekem a bajnok megvan, csak én meg őrjöngő / vérakármi a szimpatikus. De így hirtelen nem tudom, honnan van meg a bajnok. :-s
  • havast
    nem,en olyat tapasztaltam, h minnel tobbet jatszok egyhuzamban,annal tobbet tolt...pl mikor elinditom,2-3 sec 1 helyszin betoltese,de pl 4 ora mulva ez mar 2-3 perc...
  • havast
    nah nek,magussal befejeztem:)
    most jon egy harcos..van valakinek olyan otlete,h ebben a kasztban mire erdemes specializalodni??orjongo,meg bajnok erdekelne...es,h ezekhez hol lehet konyvet szerezni??
  • Jakuza001
    Kocajatekos Nem vegigszaladni kell a jatekon hanem elvezni.
  • hup
    40%-nál végigtoltam a játékot...
  • Juventussa
    A mágus kincse nevű küldetésben, 4-ből hány gonosz található abban a kriptaszerűségben, ahol a vérfarkasok is vannak (pagonyelfes-küldis területen vagyok).
  • MrAndree
    No, nagy haladás közben gondoltam beszúrok két képet a karaktereimről mert megtehetem. :)
    Ő a rogue dalish elf duplatőrösöm:

Ő pedig a az ember mágusom:
  • Cat 02 #3539
    Pedig a szoba közepén kellett volna lennie vkinek :D A kocsmában a templom alatt benéztél hátra ?

Ám vki tapasztalt már olyat h új hely betöltésekor elkezd villódzni a képernyő ? (sikerült frissítenem a drivert, vmi 5 éves cuccról ami még win 2000-hez kellett :D)
  • böröczk

Ó bazz, tényleg ott hevert a földön szerencsétlen, nem vettem észre XD

• TDC Geronimo
    social siteon profile/add bioware points. Pénzbe kerülnek a rendszere meg kb olyan, mint xboxon az ms pontok.
  • Juventussa
    Van fent jútyubon egy rakás videó, most néztem meg, egy biztosan. ennél egyszerűbben nem lehet elmagyarázni.
  • böröczk
    nem votl egy fia lélek se, legalábbis azt csak kiszúrtam volna... volt ott egy láda, amit nem tudtam kinyitni : D
  • krisss93
    A hamvas küldetés hids részénél valaki leírná milyin tetves használjak ?
  • Juventussa
    Ööö. És egy lélek nem volt a szobában, vagy mi?
  • böröczk
    találsz, veszel : D vannak átlagos meg személyre szabott ajándékok is..
  • Jakuza001
    Ket lehetoseg van beszelsz vele a taborban vagy a talalt targyakat akkor az inventoryban jobb klikk es use ha Morrigan van a karakterlapon beallitva.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az arany es ezust cuccokat szereti es igazan orul egy tortenetenek elmeselese utan, ha egy arany tukrot adsz neki, amit a tortenet szerint anyja eltort
  • TDantes
    Legalább férfi törp? Nekem az elf nő karakteremre, rámozdult az a apáca vagy milyen csaj...karddal a hátán. Adtam neki egy rakás ajándékot,erre azt mondta jó a hajam meg ilyenek...hoppá.
  • Juventussa
    Oké, akkor ejtsük a témát, köszi.

3526: mint már említették, úgy tudsz neki ajándékot adni, ha rámész a csajra, majd az inventoryból ráhúzod az ajándékot a "paperdollra".
  • böröczk

de én megtaláltam a titkos "átjárót", csak egy kis szaros szoba, el is jöttem onnan : D ezek szerint vissza kéne mennem...?
    gonoszokat megöltem, midnen gonoszt megölök, bár a nyamvadék Alistair szerint én is az vagyok : D Nem baj, már 100%osan összehaverkodtam a bérgyilkos kisspannal, kár, hogy egy fejjel alacsonyabb Bözsinél

• triplet
    LOL
    most elképzeltem ahogy az én törp karakterem megtöcsköli a morrigant:D
  • kormika360
    Meg akarom fektetni Morrigant. Hogy tudook neki ajándékot adni? : D
  • Jakuza001
    Van mas ut is, de az mar a warez kategoria.

Mas. Nekem az a problemam, hogy vettem konyveket es ezekbol csak egyet tudtam elolvasni.

Ettol novekedett a karaktem ertekei, de a tobbi konyvet hiaba vettem meg, nem tortenik semmi amikor hasznalni akarom, pedig minden kovetelmenynek megfelelek kasztban. Egyszeruen nem ertem miert nem mukodik a dolog. Ez valami bug ?
  • kormika360
    Mindent köszönök : ) Müködik : )
  • Juventussa
    Ha felfele mész az úton, ott lesz a káptalan. Meg a gonosz arc, aki az egész mögött áll. Vagy már megölted? Mert akkor jobb oldalt egy titkos átjáró, falnak álcázva. Sokat szoptam vele. :D
  • böröczk

Öhm, valaki nem tudja, Havenben merre a rühes tökömbe induljak, miután már konrkétan bejártam mindent.. elég pici a hely, lehet, hogy valamit esetleg nem szúrtam ki, de szerintem mindent átkutattam alaposan..

• Juventussa
    Mialatt ezt az üzenetet megírtam, majdnem kétszer kiraktam a rubikot, annyit töltött. :D
    Amúgy ezeket a DLC-ket csak a pontok beváltásáért kapod meg, vagy khm... van más út is? Néztem, hogy lehet ponthoz jutni, és kivágott a bioware kezdőoldalára, de semmi infót nem láttam erről, mondjuk nem nagyon néztem utána.
  • Jakuza001
    Az lehet, bar a patch utan jocskan javult a helyzet a toltesi sebessegben de egy ido utan meg igy is neha belassul a betoltes, de mar kozel nem annyira mint a patch elott.