18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Skyline
    www.cdgalaxis.hu MEGRENDELÉS menüpont.
  • Fasiszta
    Magyarítást honnan lehet tölteni?
  • havast
    errlo most neo jutott eszembe a matrix-bol,mikor elfogtak az ugynokok az irodahazban.....:D
  • Gubberx
    Ne akarj a sárkányokkal találkozni :D 1 harapás/karakter :)
  • Kandurex
    úúú vazze, a főváros, meg a törpök városa, tényleg akkora batár nagy, mint amekkorának a térkép mutatja? :))

FONTOS: Mi a taktikai menüben, a teljes csapat kijelölése? Azaz, pl,. ha azt akarom, hogy ha erősen lecsökken a mana, vagy állóképesség a csapatra nézve, akkor lépjen akcióba? A szövetség?
  • havast
    nemtudom,most neked az a problemad,h nem tudod megcsinalni,h mikor melyik kore lepj???vegyel 1 papirt es ceruzat,es rajzold le,h melyik melyiket kapcsolja.ense szarakodtam,igy 2 perc alatt megvolt.
  • hegege
    Nem tudok kortyolni az edényböl ez mitöl van?
  • Kandurex
    Egyébként mikor várhatóak sárkányok? Pár kis sárkányt leöldöstem a kör toronyba, meg ugye volt egy kicsike a vérfarkasoknál is...de itt láttam jó nagy dögöket is képeken :) hol?

Meg láttam olyat is, hogy a nagyobb szörnyikére a harcos karakterek felugranak és megszurkálják őket jól, azt hogy?
  • Prof William
    Nekem is ez van. Nem váltja be. Pedig be vagyok jelentkezve + regisztrálva is van a játék.
  • Kandurex
    Szerintem egy egyszerű templomos cucc lehet.
  • Kandurex
    Francba, Sten bácsi már -28 pontba van, kissé ellenséges a fazon :(...pedig nem örülnék neki, ha a szúró - vágó - amputáló művész lelépne a party -ból...a többiekkel nincs gond, mindenki kedvel, ...sőt Alistair már ribancnak képzelgi magát :D, annyira imád. :s
  • böröczk

szép, arcane warriornak való kard:

• böröczk

Tudom, hogy már régebben írták ( jópárszáz hozzászólással hamarabb ) , de éjjel van, és már idegrohamot kapok a következő résznél:

Amikor a hamvakért megyek, és ilyen kövecskékre kell ráállnom a csapatommal, hogy megnyíljon az átjáró, nos odáig már eljutottam, hogy megnyílt, de aztán se kép, se hang, majd megszűnik, ha rossz a következő lépésem -.-"
    Segítség, megzizzenek

• hegege
    Büvharcos félét...
  • hegege
    Amint imátkozok elpárolog a viz igy nem lehet belöle inni ...
  • Prince23
    Bármit csinálok nem váltja be, illetve nem adódik hozzá :( nem értem
  • watto
    -melyik specializációt?
  • hegege
    A mágusnak az elfeknél a specializációt merre találom?
  • noxon
    Az elf rituálé küldetést, hogy kell teljesiteni?
  • wedge31
    Alatta van egy kis kör nyomj rá egyet.
  • Prince23
    Egyébként 115 pontom van :D
    De a DLC tartalomnál nekem mindig 0 szerepel. nem pedig 115 :( Nincs hozzáadva vagymi
  • wedge31
    Várd meg amig összejön az 500 a DLC-re és akkor a menüpont allat beváthatod.
  • Prince23
    Pontokat hogy lehet hozzá adni? nekem eddig a küldetésekből összesen 50 pontom van
  • wedge31
    Nem tom nekem már 215 pontom van kár hogy a DLC-hez 500 kell.

• watto
    Ilyen páncélt hol találtál? ÉN semmi értelmeset nem találtam pedig már végén vagyok... fegyvert se :(
  • Prof William
    Az miért lehet amúgy hogy a megszerzett pontjaimat nem tartja nyilván? Mindig 0-t ír ki.

Egyszerre csak egy karakterrel lehet románcolni vagy választani kell idővel?
  • wedge31
    Nem ok nélkül mondom én csak ajánlani tudom hogy vedd meg mert oriási játék ,nekem semmi DLC problémám nincs.
  • Prince23
    Ezek amúgy mellék küldetések?
  • gregtom6
    Help továbbra is előző hszemre..
    Valamint:
    Make sure if you are encountering any issues to please post in Tech Support forum, there's more eyes on that and a lot of these points are already covered there, many with solutions.

Quick responses for what I can remember...

Losings items at end of Dwarf Noble - there's a solution at help.dragonage.com This is a bug on PC which we will address.

Getting to Warden's Keep, or Stone Prisoner - you need to get past the village of Lothering and be able to travel on the world map in order to get to these areas. Once you speak to the quest givers for these (Levi in party camp, and Felix at Sulcher's Pass respectively) those quests should open up. Make sure you check the DLC tab of the journal for info, or the quest tab once it has begun, for where to go.

DLC not appearing at all - this is most likely the in-game content updater service not running, which was either an installation issue or in some cases certain configuration of Windows. See the support threads for help - there's a lot of suggested and official posts on how to resolve this.

Codes not working. Make sure DLC codes are redeemed here in the code redemption page (under your image on the left, select Profile - (Redeem Promo Code). These codes are completely separate from your game/CD key, so don't try to use them on the game registration page. Also, for some digital customers, there was a delay getting the DLC codes emailed out - this should all have gone out now and new purchases shouldn't have that problem. Contact your digital retailer if you did not get the DLC codes for content in your appropriate version.

Also, DLC is downloaded directly from within the game only using the updater service. If you have a separate digital game downloader (such as EADM for versions purchased on the EA Store), this is only used for downloading the game itself - trying to use DLC codes on that will not work, redeem them here on the site and then go in-game to download.

Many of the promotional DLC items (such as the rings and Blood Dragon armor) are not visible in the game DLC screen on purpose - these will only appear once the codes are redeemed. Once downloaded, most will appear in your inventory straight away (whether you load a current save, or start a new game) - some later game items will be waiting at Bohdan's shop in the party camp.

Ezek szerint a DLC-k működnek, de csak ha megvannak az említett dolgok?
    Nem találtam meg a hivatalos fórumban, de állítólag az eredetiben megvett DLC küldik se jelennek meg a térképen, és nem működnek, valakinek meg warezzal is mennek.

Ezek az infók mennyire igazak?
    Aki csak ok nélkül magyarázza, h mindenképpen vegyem meg, mert csak azzal működik, és ha ennek valóság alapja nincs, akkor inkább meg se szólaljon...
  • watto
    Én redcliffel kezdtem, aztán elfek, mágusok és végére törpök :)

#3561 valaki?
  • Prof William
    Nekem azt mondta hogy még nem érzi hogy itt az idő. Sztem fel kell tornázni nálla a szimpátiát és majd csak aztán tanít...

A specializéciót csak új szint lépésekor vehetjük fel? Ha már van aki tanít akkor még nem csak választhatóvá válik?
  • wedge31
    Én egyböl Denerimbe mentem felvettem egy rakat mellékküldit.
  • Prince23
    A pagonyelfek mostantól szövetségeseim, s egyből Denerim felé vettem az utat, aztán kapcsoltam: ott székel Loghain. vissza mentem, és mosta mágusokat próbálom rászedni szövetségeseimnek. Aztán majd megyek Redcliffe-ba, és utána a törpök királyságába, újabb szövetségest keresni. És aztán megyek denerimbe. reméle jó a történeti sorrrend.
  • simon7108
    ugyebár Alastair tanitsa a Templárus specializáciot?!
    akkor most akármikor meg tudja tanitani?vagy megkell lennie a helyszínnek?
  • wedge31
    A normálhoz nem nyultak az easy lett mégkönnyebb.
  • fixpont
    Hat eleg sokan panaszkodhattak a nehezsegre mert kijott a patch es konnyitettek az easy meg a normalon egybol. :D
  • tomcsa4
    Picike off lesz: valaki olvasta már a könyvet? Nagyon kíváncsi vagyok. Remélem megveszi itt a könyvtár, de hamarjában, mert véges a türelmem (aztán megveszem én, bár látatlanban semmit nem veszek).
  • MrAndree
    Hát nem tudom, Alistai-re huzatom mindig a népet (ebben threaten sokat segít), a többieket meg távolabb viszem tőle. Nem jön be mindig de sokszor igen. Persze nem lődözök folyton AoE spelleket de azért be szokott válni.
  • watto
    Hali! :D

Egy jó kis kép:

Epikus csatajelenet :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ez már a vége? 32% nál járok, nem hiszem hogy ennyi mellékküldetést elhagytam volna :S
  • Kandurex
    őőő, már miért is? Az ellen többnyire rád rohan, viszonylag kevés caster / shooter jön szembe, szóval elég körülményes a használata, hogy jól kigyere belőle...többségben annyira nem is lehet belőle "jól" kijönni....vagy csak én használom über bénán :(