18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • tomcsa4
    De az nem cigány, hanem csigány. Ez egy kitalált játék, kitalál világgal. Persze hasonlít, vicces, az ember megmosolyogja és kész ennyi. Nem kell mindenbe belelátni a politikát, meg a rosszat.
  • böröczk

• TDC Geronimo
    Írtam, hogy ez egy új franchise. Magyarul lesz folytatás, kieg, DLC, istennyila :p Hála égnek <3
  • tomcsa4
    Jó tudom, nem drágák az alkatrészek. Valóban nem, könnyedén lehet fejleszteni potom pénzből. De vannak olyanok, aki egy évben max 2-3 játékkal játszanak (én). És Bioware elért ezen játékosokhoz is. És a pénztárca is könnyebben nyílik szerintem, mert a kevésből a legkönnyebb választani. :) (De nincs erős összefüggés, nehogy valaki megsértődjön.) De attól még hanyagolom a peccset, az 1.0 könnyű fokozata tökéletes nekem.
  • rezes
    Szerintem meg neked nincs itt a helyed a mindenhol rasszizmust meg kissebseguldozest szimatolo faszsagaiddal.De mondhatnam azt is:
    Takarodj ebbol a topicbol az uldozesi maniaddal meg ezzel az aktualszarral
  • mike01010101
    Ez is igaz
  • tomcsa4
    Ezek valóban nincsenek benne, de cserébe 1 giga rammal Win7 alatt kiválóan játszható 1024x768, mediumon. (A gép többi paramétere: Athlon 4000+ alapórajelen és 256 megás Radeon 1950GT agp).
  • ProGabe #3712
    "'Origins' is the birth of the franchise," he said flatly. "It definitely sends a signal to the fans that this is just the beginning for us and we want to be pretty clear about that. But it also ties to the origin stories because the origin stories are a huge component about what we're doing with 'Dragon Age: Origins,' as well as returning to BioWare's roots, returning to that 'Baldur's Gate' legacy. It is our origins as well."
  • Gascan #3711
    Hát asszem jól palira vettek :)
  • MrAndree
    Hát tekintve, hogy az egész játék során Fereldenben szaladgálunk ami a világnak csak egy szelete így a a világ mindenképpen adott hozzá. Reméljük a kellő siker is meglesz hozzá. :)
  • Skyline
    A tóhoz irányítottak a testvér házából...Nem volt gyanús az ottani ember viselkedése?;)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nézz be a hátsó szobába:)
  • Gideon Wieth
    hátul a testvér házában egy szobában van a testvér naplója :) az majd tovább visz: )
  • mike01010101
    Azert az erdekes hogy a jatekban semmi fizika nincs, minden targy statikus diszlet, a napszakok nem valtakoznak, dinamikus arnyeka csak a mozgo karaktereknek van (ez osszefugg a napszakkal nyilvan, mivel nem mozog a nap, az epuletknek eleg a statikus lightmap), a varoslakok meg sem probalnak ugycsinalni mintha elnek a hetkoznapjaikat, csak acsorognak.
    Szolval nagyon jo sztori meg a karakterfejlesztes, meg a harc de a technikai hatter lehetne jobb. Tudom hogy a hardcore rpg fanoknak nem ez szamit de azert 2009 vegen egy AAA top cim lehetne fejlettebb technikailag.
  • Skyline
    Alastair-al semmi gond nincs ha jól van fejlesztve,lentebb ő adja meg a kegyelemdöfést az egyik sárkányellenfelemnek is..:D
    Mivel most elsőkörben harcossal tolom a tásak is abbólé vannak jórész,általában a karim + Alastair + Sten + Leilana vagymi:)
    Ha nagyobb csata van akkor supporternek vagy Morrigan vagy Wyne váltja Leilana-t.
    Egyébként amilyen gyérül indult a karim,jelen pillanatban 2 fegyóval szabályosan darálja az ellenfél sorait..:D
  • Gascan #3705
    Olyan kérdésem lenne, hogy amikor Brother Genitivi-t keresem.. Denitiviből a Lakehez mentem.. aztán vissza ahhoz aki ideirányitott... őt megöltem.. és most nincs nyomom, amin folytathatnám ezt a feladatot..

..ilyenkor mi a következő lépés? csinálom tovább a többi questet, aztán a király meg meghal?
  • Skyline
    Egy dolog hogy mihez hasonlít,viszont a leírás stimmel...
  • AntiHero
    Alastairt én is kidobtam a csapatból mikor Stent megszereztem. Meg Morrigant is mert ribanc volt:D Wynee vagy ki vette át a posztját.
  • n003
    kicsit lisztes sodrófa + kockás fejkendő homlokon megkötve ;)
    és a pálinkás lehelet autómatizálja a berzerk módot
  • Nabunaid
    Kandurex!

Majd hardon Te is képregényezel, meglásd... Megjegyzem én így szeretem, tiszta stratégia!

Más. Mi az, hogy bármelyik karakter áll és néz? Hát jelölj ki neki célpontot: jobb klikk, képességgel bal klikk.
  • MaskimXul
    kétlem, a burkoltan rasszista kikacsintós poénoknak semmi helye egy rpg-ben. Másrész az eredetiben Nug-nak hívott lény sem csigára sem cigányra nem hasonlít, inkább egy nyúl-disznó keveréke.
    Szóval nem csak, hogy szarul van fordítva, hanem aki csinálta, belekeverte a saját politikai érzelmeit is. Ez pedig mindegy melyik oldalhoz tartozik, egyszerűen nem elfogadható egy ilyen játékban.
  • Prince23
    Szerintem elsz folytatás... origins az amúgy is kezdeteket jelent... szal lesz itt még gebasz
  • Norec79
    Lehet az a problémám a patch-el hogy most néztem instalálás közben hogy a 1.03 verziót rakja fel éa a patch 1.01-es.
  • Kandurex
    Egyébként arról van hír, hogy folytatják vajon a játékot, mint a Mass Effect -et? 2. - 3. rész? Jó lenne
  • MrAndree
    Harcias... :)
  • Norec79
    nekem is az a probléma felraktam a patc-et éc nem indul most éppen ujrarakom a játékot :P
  • Kandurex
    Milyen név az egy Arcane Warrior -nak, hogy "Bözsi"?
  • Micsu
    az hogy az angol warez verziót nyomd sztem még szánalmasabb
  • watto
    jajjj :D köszönöm :)
  • Kandurex
    A nagy szívem fog a sírba tenni.

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=766a6af7-ec73-40ff-b072-9112bab119c2&displaylang=en
  • watto
    Nem találom:S Kb mikor jött ki a patch?
  • Gideon Wieth
    Hát az őssárkányhoz nekem még vissza kell mennem :D így esélyem senincsen :D
  • MaskimXul
    hát ez szerintem szánalmas, sejtettem, hogy gyenge a magyar fordítás, de ennyire?
  • watto
    :D Alastairről annyit hogy Morrigannal meg vele nyirtam ki az őssárkányt... :D A herom meg Oghren meghalt az 1. percben , maradt Morrigan és Alastair és tádám :)
  • neptum
    igen jól van beállítva de csak ennél a résznél áll mint egy hülye és ez a vicces benne
  • hegege
    Nekem alister elég erös kari, meg stern a 2 harcosom, de elég jol nyomják ketten...Alister ritkán hal meg igaz van 1 2 jo cucc rajta ,minden erös páncélt sapkát ö kap meg ...
  • Kandurex
    Dobtak valami linket, olvass vissza a patch megjelenés időpontjához, valamit le kellett tölteni a pihe-puha update -ről.
  • Kandurex
    Nekem azért elég gyakran történik olyan, hogy a 3 közelharci (az egyik Arcane Warrior) karakteremnek is lent van az élete.
  • watto
    Volt már valakinek olyan problémája hogy patchelés után nem indul a játék? És ha igen hogy oldotta meg?:D
  • Kandurex
    Áll, mint a hülye? Biztos jól van beállítva a taktikai mezőben?
  • Skyline
    Most hogy bandukolok törpeworldbe aztkell mondjam nagy.:) Igen nagy.

Nomeg rásszistá (a fejlesztő is ismeri ezt a fajtát)!!:D
    Csekk képek szövege.:)