18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
neptum #3679 senki se ugyan abba a játék stílusba játszik. Alister szart se ér mert áll mint egy hülye gyerek ha meg várküldöm csap 2-t és újból meg áll mint egy hülye Wynn az gyógyít engem Lilient meg íjászkodik hátuolról szal egyedül maradok de akkor is ezután a pont után mennyibe került volna egy Automatikus Mentést berakni ? -
#3678 igen :) a high dragonnál. -
#3677 a főváros nem olyan nagy, csak pár rész van, ahova be is tudsz menni, pont mint a világtérképen. A törp városban nekem nagyobbnak tűnt a bejárható terület.
A teljes csapatra meg nem lehet taktikát készíteni egyszerre, nem is lenne logikus, ritkán történik olyan, ami mind a négy tagra egy időben érvényes lenne. -
#3676 Nagyszerű, felraktam a patchet , mikor indítanám nem történik semmmi... :D rákattintok az indítás gombra és semmi, jó kis patch :D -
hegege #3675 Izé a sorrend mind1 hogy hova megy az ember?Azaz a szintjéhez erösödik az ellenség?v van vmi sorrend amit kellene követni? -
#3674 Az tényleg nagyon kevés, hol a másik 65%? -
#3673 Azzal én addig szoptam míg egy magamba próbáltam leütni,...:D ...társakkal 2-3 perc...nem tudom mit vagy oda! :) -
neptum #3672 ennyire hülye mentési rendszert nagy nehezen leverem a Lustaság Démont elfelejtek menteni de a játék ilyen rész után miért mentene ? nem tudom most verhetem le újra f*szomba -
#3671 A piac téren denerimben láttam 1 iylen lovagot, nevére nem emlékszem, a törp fegyverárus mellett állt. Én megöltem XD -
#3670 Akkor még mindig kérdés, hogy merre van Rexel :) -
#3669 De amugy elég furcsa hogy 35% nál járok és úgyérzem befejeztem a játékot... Ennyi mellékküldetést nem hagyhattam el.. :S -
Harkat 89 #3668 Szakosodni hogy lehet? Mert mág lvl 10 vagyok, van is egy pontom, de nem tom hogy kell szakosodni.
Valaki mindta könyvekből lehet. Azokat hol veszem meg? Meg ha pl. Assassin szakosodát akarok, de egy Archer könyvet találok, akor archeres leszek? -
#3667 Igen igen. :) Szép kis fejszét dobott :D -
#3666 Igen, azt úgy hívták, én is kinyiffantottam : D -
#3665 Elvileg Kolgrimtól tanulom meg. Ő lett volna az akit levertem ? -
#3664 Ó ne csessz ki velem :D
Volt egy ürge, akit kinyiffantottam, mert el akarta pusztítani a hamvakat. Meg nem volt szimpatikus :D Az lett volna az ? A tanoncok vezetője a barlangoknál? -
#3663 Hi
ha mini image-t használnék, attól még online lesz a játékos profilom? vagy innentől kezdve átmegy warezba? -
#3662 lélek faló asszem a 4. a sorrendbe, nekem se jut eszembe az angol neve...Berserker után jön, egy koponya meg egy ember fej van a képen(bőröstül) :D -
#3661 Wynne = körmágusok (körtorony) -
Prof William #3660 Ha teljesen lemegy akkor kilép. Wynnt pedig a körmgásosoknál szerezheted meg. Én pl elsőre odamentem hogy megszerezzem és most kezdem csinálgatni a többi küldetést... -
#3659 Írd angolul, :D így nem értem a harcos lélekfalót. -
#3658 Denerimben a szextáns egy elf lakásban van az elkülönített negyedben, lélekfalót pedig ha jól tudom, az Urna keresésénél a hegyen egy ember tanítja, neve nem jut eszembe, szép nagy fejszéje van, gondolom ha nem ölöd meg megtanítja. -
#3657 Hát ez kár, mert Wynne -nek sem mindegy mikor tolja el a tömeges megfiatalítás, vagy csak a szimpla a gyógyító varázslatot. -
Harkat 89 #3656 Wynne-t hol szerzem meg és hogy?
És ha egyik karakternél a csíknál (hogy mennyire kedvel) lemegy teljesen a nyíl a nem kedvel felé, akkor kilép? -
#3655 Illetve, hogy morigennek megtaníthatom-e az arcan warrior-t vagy nem ? -
#3654 Denerimes küldinél Rexel-t meg a szextánst merre? Azt én sem találtam.
Illetve Nem spirit healer-t akarok tanulni, hanem a harcos lélekfaló képességét. :) -
Skyline #3653 A törpök városát még nemtom mostértem oda.
Taktika menü: A SZÖVETSÉGEs menü az hogy bármelyik csapattárs-ra vonatkozik,olyat nem tudok benne ami egyszerre mindre. Ha monnyuk mana <10%-ra rakod akkor bárkinek lemegy 10% alá akkor azzal csinálja amit kell.
A nagy lényekre felugrás a kivégzés animáció harc végén.:)
-
#3652 Kösz szépen a tippeket, ezeket én ki is mentem magamnak egy word fájlba, aztán holnapig olvasgatom (akkor jön meg a CE-m)...
Amúgy szerintetek kétfegyveres harcmodorra érdemes gyúrni? Gondolom igen, különben nem lenne benne, de a valódi kérdés inkább az, hogy csak harcosnál érhető-e el? És ha nem, akkor rouge-ból vagy harcosból érdemes inkább kifejleszteni? -
sharkyn #3651 hy csak egy két kérdés mert nem igazán sikerült végigfutnom a 47 oldalt:)
azt hiszem egészen jól állok kinyirtam a farkasoket a sárkányt, mélyutak kitakarítva most éppen gyüjtögetek egy "szerencsevadásszal" de a farkasoknál lévő teremben van egy oltár és egy "tócsa edénnyel" nah ezekkel mit kell csinálni? mert akármit teszek semmi jele hogy sikerült volna összehozni
Esetleg ebben a teremben van egy ajtó kulcs kell hozzá tudja valaki hogy hol van?
-
Skyline #3650 Lvl 12 vagy lvl3-on gyaptam le egy süsüt (hegyisüsü képek lent) hardon. Vagy másfél órát szívtam vele. Van egy másik Süsü amit viszont az istenért sem tudok legyapni,arra még gyúrni kell:)
A társak asszem 1 specit még tanulhatnak majd őőőő lvl14-en ha jólemléxem?:)
-
#3649 Egyébként, szerintem kissé elrontottam a karakteremet,..és persze a többieket is :) ..kb. 30-50% lehetne őket hasznosabbá tenni a csatatéren, ..csak hát nem ismertem a játékot és elnyomtam mindenre ami elsőre szimpatikus volt....na de majd 2. végig játszásra, és 3. végigjátszásra =ez utóbbit már hardon), már jobb leszek. 30 óra játék időt nem szívesen kezdek újra egy mágussal......vagy ki tudja? Végül is van annyira jó :)
Ezekre válaszoljon pls. valaki, htx:
úúú vazze, a főváros, meg a törpök városa, tényleg akkora batár nagy, mint amekkorának a térkép mutatja? :))
Mi a taktikai menüben, a teljes csapat kijelölése? Azaz, pl,. ha azt akarom, hogy ha erősen lecsökken a mana, vagy állóképesség a csapatra nézve, akkor lépjen akcióba? A szövetség?
Meg láttam olyat is, hogy a nagyobb szörnyikére a harcos karakterek felugranak és megszurkálják őket jól, azt hogy? -
#3648 Wynne tanítja a spiritet. -
#3647 Mondja valaki aki tudja pls, hogy a társaknak lehet specializációt tanítani ? Mert ha igen akkor visszamegyek a vérfarkasok romjaihoz, és Morigannek megtanítom az Arcane-t :) mert én harcos vagyok. És még mindig keresem a választ, hogy hol tanulhatok majd lélekfaló spécit. :) -
#3646 ..szerintem, ne az első ráfutóra, hanem % -os életként határozd meg, hogy kire lőjék el a altató, kábító skilleket, pl. az 90%-nál kapja, ez 80% stb. stb. Szóval a képregény se kötelező, csak jobban át kell gondolni a taktikát. A frindly fire stratégiára meg mindig véres késként gondolok, akár mennyire bírja a Sten :/ -
DarkBlade #3645 Míg várom a játékot, addig lassan de biztosan összeszedem a promo cuccokat. :D
Kép -
#3644 Jah am próbálkozzak a sárkánnyal, vagy felesleges még, és jöjjek vissza kkésőbb :) -
#3643 basszus. Van egy őssárkány, amit úgy legyaknék de lvl 14el mozdulni se bírok mellette. Am ha felkap és ellkezd marcangolni, hogyan lehet megúszni ? -
simon7108 #3642 millio thx! -
hapi #3641 Bocs de nem tudok spoilerezni szal ne olvasd tovább ha nem akarod tudni a hidas megoldást.
Step 1: Right one, right two, left three.
Step 2: PC steps on first section of ghost bridge.
Step 3: Right two, left three, left six.
Step 4: PC steps on second section of ghost bridge.
Step 5: Right two, right four, left six.
Step 6: Right four, left one, left six.
Step 7: PC steps on third section of ghost bridge.
Step 8: Right four, right five, left one.
Step 9: Right five, left one, left five.
Step 10: PC crosses successfully.
-
krys002 #3640 hi, most ishal tornyának a felső szintjén vagyok, ott az a nagy böhömőt szörny, tudnátok adni vmilyen taktikát? mindig meghalok, egyszer sikerült levinni kicsire az életerejét, deh már csak egyedül voltam, és ő előbb ütött mint én :D