18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • simon7108
    már probálkoztam de egyszeruen nem tudom megcsinálni:(
    addig megvan,hogy átmegyek a második ilyen hídra!ottan eltudok mozdulni az egyik emberemmel akkor eltunik az elso!de nem tudom megcsinálni,hogy feljojjon a harmadik amire át tudnék menni a 2. rol!végig mentem az osszesen és nincs olyan ami felhozná...
    Youtube-n meg nemtudom mit írjak be:D:(
  • Suttyó20
    Hy all!
    Tippet szeretnék kérni!
    SPOILER!!!

Most a 4 karú, 6 csöcsű csajnál vagyok, lent a mélykutaknál.
    Tudna valaki valami jó tippet hogy tudnám legyőzni, mert már vagy 12X meghaltam, pedig eddig simán vettem minden akadályt. Sajnos Wynne nincs velem, mert megöltem:D helyette a törpe van velem (3 harcos és morrigan).
  • Nabunaid
    Hardon semmiféle nehézségbe nem ütköztem ezidáig, pedig itt a baráti tűz 100%-os és harc közben szinte nulla a mana és stamina visszatöltés. Egyszerűen a tömegvarázslatokat harc előtt lövöm el, harc közben pedig helyezkedem úgy, hogy megint el tudjam lőni. Igaz, nálam minden karakternél le van tiltva minden önálló cselekmény és a harc úgy néz ki mint egy képregény, másodpercenként bírálom felül ki mit lép. Általában mire hozzám elérne bárki is, már alig él, a két harcos csak söpröget, egyébként meg passzív módban vannak, tehát akkor sem támadhatnak, ha látják az ellenséget, éppen a baráti tűz miatt, ráadásul képesek bemenni az éppen felgyújtott ragacsvarázslatba, ami a kis megidézett fény pet miatt /varázserő buff/ brutálisat sebez. Ha nagyon rámjönnének, akkor pedig Morrigan sikolt, ellen lebénul és kilépek oldalra minden karival és máris kapják az arcukba az újabb tűzlabdát. A Redcliff kastélynál lévő ostrom is egyszerűen megoldható.A pálmaolajos tűz elé kilövöm a ragacsot, aztán mikor elhasalnak rajta a zombik küldöm a tűzlabdát így lángol az úristen is percekig. Mire a két lángmezőn átvágnak a túloldalt álló csapatnak nulla kihívást jelentenek.

Talán annyi tanácsom lenne azoknak akik még könnyű fokozaton is szenvednek a nehézség miatt, hogy szedjék ki a csapattagok cselekedetei közül a felrúgó, feldöntő, altató, bénító stb. képességeket. A legnagyobb hiba ami létezik, hogy a ránkfutó ellenséges csapat első tagján mindenki elsüti amilye van, utána meg néz, mert szétszedi a többi. Az elsőt fagyasztom, a másodikat az egyik harcos rúgja fel, a harmadikat a másik, a negyediket bénítom nyíllal vagy varázslattal stb.

Az állandó buffokat is okosan kell használni. A templomosnak tök felesleges a pajzsfedezék, ha sehol a közelben nincs íjász, a pajzsharcot meg csak akkor tolom be, ha legalább ketten már rámentek. Boss harcnál az aggro-s képességeket nyomni, különben parti halál. A Redcliff ostromnál pl. Sten az óriást kihúztam a csata szélére, elnyomtam a gúnyolódást, erre a zombik rá, és már ment is a tűzlabda, Sten bírja amúgy is, ha meg nem max gyógyítom, de a zombik viszont elpusztultak.

Hát valahogy így. Mielőtt a sok okos kioktatna, segíteni szerettem volna, nem az eszem játszani. Tőlem mindenki úgy játszik, ahogy akar, de ez a játék mint gondolom sokan észrevették nem Diablo, itt gondolkodva kell játszani.
  • Cat 02 #3636
    Youtube. Ám 1 vkivel mindig el lehet mozdulni.
  • simon7108
    valaki 3630?:(
    olvastam vissza fele és írták,hogy megcsináltátok már páran,el tudná nekem valaki mondani pls?
  • Nos
    Azért nem olyan nagy plusz egyik DLC sem, hogy nélküle ne kezdje el az ember a játékot. A történet 1 százalékát sem teszik. A gólemes küldi nyulfarknyi és Pala nem a legjobb karakter, bár lehet vele egy kicsit rohangálni.
    A kamarás erődöt mondjuk nem ismerem.
  • böröczk
    hm, hát nem éppen, Morrigan eleve alakváltó, én direkt hagytam skilleket magamnak, amiket nem tudtam elosztani olyan képességre, amire akartam, ha elérek bizonyos szintet, tovább adhatok pontot a bűvmágus specializáció skilljeire, egyelőre meg jég ág kimaxolva, azt kombinálom az elmeketreccel, vagy mi a túróval és igencsak üt : D ezen kívül meg pajzsok plusz életszívás, Wynne pedig a támogató varázsló : P Morrigant meg mindig otthon hagyom : D
  • xido
    topikon belüli keresésnél..ha már itt az ilyen kérdéseket úzik,mint az inkvizíció alatt:)
  • Haversrác
    Szasztok. Level 12-es rogue-val játszom és azt az 1 special pontot sehol sem tudom elkölteni. Most vagyok a törpöknél és utána már csak Denerim (nem biztos hogy jól írtam)-be lehet menni. Találtam Arcane Warrior, Assassin, Blood Mage stb.) tanulási lehetőségeket. De a rogue duoble-wield speckót HOL lehet kitanulni?
  • simon7108
    na elakadtam:(
    az urnás kuldetésnél amikor azokra a kotáblákra kell lépni...
    anniy megvan,hogy 2-ot feltudtam hozni és rjuk is tudok menni de még kell 2 a végére de ah elmozdulok akárkivel is elromlik:(
    valaki tudna linkelni 1 videot vagy elmondani,hogy-hogy kell?
  • Legionnaire0666
    fazzil szextánsa, és Rexxel merre találhato?:)
  • Cat 02 #3628
    Én is, sokat ad érte vendor ^^
    Ám morrigan kb ugyanolyan build mint te.
  • gregtom6
    Ja, és DLC-k nélkül én az alap játékot se kezdeném el, mert akkor vagy teljes értékűen játszok vele, vagy sehogy.
    És ezer százalékig meg vok róla győződve, hogy a DLC-ket teljesen át lehet vinni, még ha nem fizetek érte, akkor is.
  • böröczk

ennek azért kissé örültem:

• s4
    van valahol lista az elérhető dlckről angol és/vagy magyar nyelven? Eléggé kacifántosan lettek fordítva így nem könnyű összepároztatni a magyar fordításos dlc-ket az angol nevekkel :(
  • gregtom6
    Simán megvenném, de...
    sajnálok annyi pénzt kiadni egy játékra, akkor már inkább procit vennék jobbat annyi pénzért...
    valamint én még saját tapasztalatból minden ilyen típusú játékot félbehagytam, pedig nagyon tetszett mind...kb pár napig.
    Meg amúgy se tetszik ez, hogy még a pályarészekért külön fizessek. Jó, csak 1-ért kellene, de ez marhaság.
  • Goaulds
    Boszi csajtól*
  • Goaulds
    Már 11 es vagyok Mage-el játszok, de még nem találtam senkit aki tanithatnak nekem specializációt, kivéve az alakváltást a bocsi csajtól...
    Hol milyen szinten találok tanítót?
  • TDC Geronimo
    Az acsi pontok teljesen mások. DLCt nem abból veszel. LEírtam, hogy social siteon lehet pénzért venni pontokat, a rendszer úgy működik, mint az xbox liveos kódok. lehet venni400/560/800/1200 pontokat. Asszem 560 pont 4 font körül van. Nem fog acsis pont sose hozzáadódni mert nem azért van. Ennyi :p
  • Gubberx
    nekem már 440 pontom lenne de mégsem adja hozzá a felhasználható pontokhoz :S
  • Prof William
    Így is 0 pontot jelez pedig már vagy 150 -nek lennie kellene... A DLC-vel nem volt probléma.
  • Gideon Wieth
    Sziasztok! A lélekfaló képességet kinél lehet megtanulni ? Tudom h valami wyrmling lair vagy mi, de magyarba ez máshogy van :) valaki tudja leírná ? én úgy gondoltam megtanulom ezt, meg a champion-t :) amúgy a társaim is tanulhatnak új specializációkat ?
  • robotnyk
    "-slightly increased attack, defense, and damage scores for all party members at Normal difficulty"
  • MrTwister
    Proof William=Prof William. Mea culpa! Bocsánat. :-)
  • Cat 02 #3615
    Hogy ugrottál fel rá ? :o Vagy ez a végső animáció mikor megölöd ?
  • MrTwister
    Proof William, Prince23 nektek is lehet megoldás:Kattanjatok rá! :-)
    Próba cseresznye:-)
  • Cat 02 #3613
    Mikor kiérsz a hegytetőre mutatja a sárkányt ahogy repdes + elvileg kapsz arra fele 1 kürtöt is amivel meg tudod 'idézni'.
  • böröczk

Én ezt a párát a büdös életben nem láttam, pedig jártam a helyen : D
    Bár már gyanítom, melyik rész miatt buktam a sárkányt, csak erősítsetek meg benne, hogy jól gondolom : D

• MrTwister
    Szia!
    Próbáld ki ezt: Katt rá!
  • böröczk
    Én mé nem találkoztam vele? Már megszereztem a hamut, meg is kapta az adagját az illetékesünk, de semmilyen sárkány nem volt, és annak azért most tényleg fel kellett volna tűnnie, ha mégis lett volna
  • Pupuci
    Srácok, ez -> Kolgrim (Wyrmling Lair) hol a fenében van ?
  • böröczk
    Én nem tudom mi van az emberekkel, én sosem baszogatok valakit azért, mert egy játékot, ami nekem eredeti, ő nem akarja megvenni (személyes okokból).
    Szerintem baromi tré így viselkedni a fórumon. Az már másik dolog, és abszolút hibás benne, hogy nem kéne csak így bepöknie ide egy ilyen jellegű kérdést.
    A tagnak meg csak annyit: google biztos jó barát ezúttal is. Ha meg valaki ennyire se leleményes, az nem érdemli meg azt se, hogy warezt úgy játssza, ahogy akarja.
  • böröczk

Az vót, meg is csináltam, bár hajnali egykor kezdtem neki, nem adtam fel

• simon7108
    annál a hamus kuldetésnél télleg olyan nehéz leolni azt a sárkányt?:D
    vagy legkönnyebb fokozaton konnyu?mert nem akarok vele orákat szenvedni:D
  • Cat 02 #3605
    Drake nem volt ? Azok már méretesebbek :D Meg ugye hamu keresésnél is van egy epic méretű sárkány.
  • Calver
    toolset direkt link, élvezkedjetek
    ha valaki azt akarja, hogy nagyon szeressem, csináljon nekem a "no helm" (avagy sisakeltüntető) modot
  • Jakuza001
    Ja es a Denerimi kovacsmesterrel is lehetne beszelni es ha viszel neki valamit o is kovacsol. Persze nem artana hozza elolvasni a szovegeket, hogy mi is kellene neki, de erre magad jojj ra, hogy vajon mi is kellene a dilis fem muvesnek :D
  • Jakuza001
    Ez egy full 4 reszes szett, nem szimplan pancel :D
    Ezert nem kell szaladni a tortenetben csak elore. :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    1 resz a pagonyelfek taboranal talalhato, pontosabban a tabor mellett, ahol a verfarkasok tanyaznak az erdoben. 2 a remetenel talalhato. Ezek a sirokban vannak, de ha febolygatod a sirt keszulj fel kemeny harcra. A 4. resz pedig a verfarkasok tanyaja kozeleben lent a katakombakban, a mogott az ajto mogotti heltsegben, ahol aldozatot kell bemutatni a kehely vizzel, amitol az ajto kinyilik
  • Skyline
    Hjaigen két kérdés.
    Másnál is van olyan hogy iszonyat kevésre esik az fps, ALT+TAB asztalra majd vissza és akkor jó lesz?:) Vagy ez a win7-nek vagy az 5870 drivernek köszönhetem.... Rakatszor lemegy még itt ott 30 alá is (főleg LOAD-olás után,amúgy ritka) alttabolok és visszaugrik 120 fölé..

A másik: a pont amiket gyüjtögetünk játék során (1600 max) beváltható lesz dlc-re vagy minek gyüjtögetődik az a pont? Lassan megvan az 580, reméltem hogy ez ilyen beváltós cucc (más értelmét nemlátom) de sehogysem tudtam beváltani eddig...
  • Skyline
    Harcos ember Lvl 13-on vagyok 35 óra játékkal még vastagon van hátra. Sárkány...Ne akarjon senki sárkányt,leőszültem mire ezt a példányt legyaptam...:D