18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • TDC Geronimo
    Neki fog valaki állni a toolsettel valami kis kalandot összerittyenteni?
  • Jimbo
    Yevena-hoz, hogy tudok eljutni? Lenyomtam már a másik 3 kisgórét, de nem tudok átmenni hozzá sehogysem, visszajutottam Niallhoz, de onnan egyszerűen nem tudok átjutni, hogy megüssem....
    Help, plz!
  • Prof William
    Szóval ha nem indul patchhal akkor szedjük ezt a visualt le telepítsük fel és aztán már megy is?
  • Nagydög
    Ha az allyra gondolsz, az szerintem barmely tarsad jelenti. Szerintem nincs olyan lehetoseg, hogy egesz party.

Mas:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sikerult valakinek megmenteni az rlbuvolt templomost a demontol? En elsore levertem a bandat, de aztan gondoltam a demont nyirom ki eloszor, hatha ugy felszabadul a lovag, es nem kell kinyirni. Azota sehogy sem sikerult megvernem oket.
  • MrAndree
    Az meg nem város csak egy nyamvadt putri. :)
  • MaskimXul
    több város nem fog elveszni, csak lothering
  • TDC Geronimo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    huh ez az országgyűléses rész is hihetetlen. Annyi döntést kellett hozni röpke 10 perc alatt, hogy eszméletlen. Hideg rázott végig olyan jelenetek voltak -.- Ahogy nézem sajna végéhez közeledek, de sebaj kezdem elölről :D
  • Micsu
    vagy ráállítanak pár embert a csapatból és azok készítik anno a f3nál is volt ha jól emlékszem
  • nyirog
    Az éjfattyak mint tapasztaltam nyomlúnak szépen előre a térképen (ez így legalább reális, de egyben sürgető is) nálam lothering már elveszett, kérdésem tehát h minden féle képen toborozzak sereget (törpök, mágusok, elfek, stb) h megállítsam további városok elvesztését, vagy nyugodtan törődhetek a mellék küldetésekkel is (értem ezalatt: amiket a csapattársaim adnak és amiket a vársok, meg bizonyos csoportok kirendeltjei)?
  • MerlinW
    A DLC-ket általában a játékkal együtt készítik, majd marketing oldalról a legmegfelelőbb pillanatban adogatják ki.
  • cikasz
    Sziasztok.
    Autoloot-ot nem lehet beállitani valahol? vagy nincs is?
    köszi
  • Cat 02 #3748
    Mennyivel mókásabb lenne a hidas, ha véglegesen halna meg a társad zuhanás utána
  • böröczk
    Előző oldalon leírták a megoldást, de magadtól is rá lehet jönni.
  • DoctorStryker
    Üdv!
    Elkellenene némi segitség a A Mérce-nél amikro hidat kell csinálni, valaki itt járt-e?
  • Riddick21
    HW-ről:

"Végülis az a lényeg, hogy működhet-e egy két fegyverrel hatékonyan aprító harcos nehézpáncélban, aki még dumálni is tud?"

"Működik, persze. Skillek közül harcosnak a combat expertise maxolása után úgyis már csak a lockpick meg a pofázás marad, ami hasznos, csapattársak mehetnek alchemyre, hasonlók.

Arra azért figyelj, hogy mint sok máshol, a ranged itt is előnyösebb, főleg normalon vagy afölött és kelleni fog egy tank is, plusz 1 vagy inkább 2 healer, ha nem akarsz agyvérzést néhány helyen :)

Easyn szerintem mindegy a setup, ha van elég hp potid."
  • rexsimus
    A harcos is tud meggyőzni, csak míg a szerencsevadász az eszét használja, a harcos a testi adottságát :D
  • krisztajo
    Szerintem abszolút nem így van.
    Legalább is az útmutató szerint nem.
    Ahogy az előbb írtam más kezdő képességgel indít mint a harcos, illetve a rábeszélés is a dörzsöltségtől függ.
    Ezért kérdeztem a dörzsöltséges harcost érdemes-e indítani!
    A kutya nemét pedig a neve miatt kérdeztem.
    A küldetéseikkel kapcsolatban pedig arra lettem volna kíváncsi hogy akkor is meglehet-e csinálni ha csak akkor viszem az adott személyt magammal és máskor nem.
    Úgy látom nem igazán értetted meg a kérdéseimet!!!
    Legalább is, ha nem haragszol, egyikre sem adtál olyan választ, ami segítene!
    Szóval a kérdéseim továbbra is állnak!!!
  • TVelvet
    nah az archdemonnál járok már... és itt fogom újrakezdeni a játékot ! :D nem akarom látni a végét. de vmi 80% a feltérképezett terület már.
  • Kandurex
    A szerencsevadász karakternek főként az üzletben lesz szerepe, bár bizonyos helyzetekben megjelenhetnek extra beszélgetési válaszok.

Miért fontos, hogy kan vagy szuka a szerencsétlen dög? Tán csak nem?... :DD

Dumával és ajándékokkal is lehet a társakra hatni, sőt küldetést is adhatnak. (inkább csak küldetésszerűségeket)
  • MaskimXul
    Elvileg ez az összes, de remélem van még pár rejtett.
  • Kandurex
    Készítettek? Vagy készítenek? :o
  • Kandurex
    Le van ez írva valahol? jó lenne! Pár spell combo -t találtam itt.
  • hegege
    Én az elején lelöttem a démont 2 mágussal utánna már csak a csonti csoportok voltak azzal egyszerü volt végezni...
  • MerlinW
    Azt nyilatkozták, hogy 2évre elegendő DLC-t készítettek. Tehát a folytatás valamikor utána jöhet.
  • Riddick21
    Na, az első néhány -kezdőkaraktert érintő- kérdésre engem is érdekelne a válasz!
  • simon7108
    thx majd este megprobálom:)
    már 9 ota játszok:DXD
  • TDC Geronimo
    Amikor megjelennek a kisebb csoportok csalogasd fel őket a lépcsőre, verd le és regenerálódj egy picit majd menj le megint. A végén nekem nem jöttek már és le tudtam verni a démont
  • MaskimXul
    mindenhol? te összekeversz valakivel, én sem vagyok kiváncsi az "aktuálszarra", főleg nem egy játékban, pont ez volt a hozzászólásom lényege.
    Legközelebb próbáld meg értelmezni a szöveget mielőtt válaszolsz, sokat segít.

• simon7108
    megint elakadtam:(
    csak most nem azzal van a gond,hogy valamit nem tudok kitalálni hanem,hogy egyszeruen nem tudom megolni a démont vagy mit!
    már az elfeknél járok!azon belul pedig már a farkasok barlangjában keresem a fehér farkast!és ott van 1 ilyen szoba lent a "pincében" ahol van az a szokokut is!na mivel ott bevolt zárva az ajto elmentem a másik ieányba! ott be 1 ajton a végén és van 1 szoba ahol ilyen 4 esével vannak korok!és az egyikbol elojon 1 démon és odamennék elkezd ilyen kéken világitani a kor korul és jonnek a csontvázak!csak az a gond,hogy millio van és egyszeruen nem tudom oket megolni se a démont mert nem lehet megsebezni....
    valaki tudja mit kell csinálni?pls help!
  • neptum
    végre Kör mágusai velem vannak azt hittem az a bossz nehezebb lesz sokkal 2. menetre megöltem most már megyek megvédeni a falut most már nagyobb az esélyem rá
  • TDC Geronimo
    kombinálása? Ha arra gondolsz amire én akkor azt nem kell sehol se tanulni. Méregfelhőre rádobsz tűzlabdát ami berobban stb. Ezek az úgynevezett spell kombók.
  • krisztajo
    Egy kis segítség kéne. Megjött a CE-m és egy rakás kérdésem lenne.
    Egy, két fegyvert forgató sebzésosztó karaktert szeretnék indítani.
    De nem tudom mit érdemes inkább, harcost vagy szerencsevadászt???
    Eléggé elbizonytalanodtam, hiszen a harcos karinak vannak a legjobb páncéljai és fegyverei, de a szerencsevadász indul két fegyveres képességgel.
    A szerencsevadász kidumál mindent, de a harcos sokkal jobban bírja a strapát.
    Van értelme rábeszéléses harcost indítani egyáltalán?
    Egyébkén a rábeszélésnél csak az számít mennyi a főkari dörzsöltsége vagy az egész party számít?
    Ha jól sejtem egy végigjátszás alatt nem lehet minden társ egyedi küldijét megcsinálni?
    Vagy lehet úgy is hatni rájuk, ha csak a táborban beszélünk velük?
    És csak akkor visszük magunkkal amikor a saját küldijük miatt kell?
    A kutyikánkról kiderül, hogy kan vagy szuka, vagy választhatunk?
    Tudom, hogy ez lényegtelen, csak a neve miatt kérdezem.
    A CE-ben lévő kódokat sem teljesen értem.
    Kaptam egyet a CD Galaxistól a Pagony elf gyűrűt, aztán, a Kőgólem kódját és a Mass Effect 2 páncél kódot, eddig tiszta sor.
    De van még egy kód, azzal a lap hátulján lévő három cucc közül lehet választani?
    A stratégiai útmutató nagyon brutál, ilyen profin összeállított kiadvány még egy játékhoz sem láttam, simán megállná a helyét önállóan is. Viszont a szövet térkép sajnos eléggé rossz minőségű. Nekem rögtön elkezdett szétfoszlani.
    Bocs, ha nagyon lámákat kérdeztem de még sosem rendeltem CE-t.
    Nagyon köszi a válaszokat!
  • Kandurex
    A varázslatok kombinálása, h működik? Illetve hol lehet tanulni?
  • TDC Geronimo
    "nem tetszik neki a játék " Ezt akár ki is hagyhattad volna
  • TDC Geronimo
    Olvasva a netes fórumokat és a social fórumot nem hinném, hogy problémáik lesznek majd az eladásokkal, illetve a játékosok véleményeivel. Nem olvasni mást csakhogy az elmúlt évek legjobb játéka/rpgje, év játéka sőt sokan vannak, akik azt mondják, hogy 20-25 éves számítógépes "páylafutásuk" alatt a legjobb amivel találkoztak. Kevés játékos van úgy tűnik akiket elrettent a nehézsége/komplexitása.
  • Kandurex
    Jah igen, egyik barátom a cégtől megkért: akinek van eladó CE, nem tetszik neki a játék stb. szívesen megveszi tőle (csak is gyűjtői)

privátot nekem
  • Kandurex
    Jó, de látod, hogy a Mass Effect tavaly jött ki, és tessék már itt is a második rész...ki tudja meddig húzzák? Meg félek, hogy a sok Casual játékosnak nem jön be ez az Old School stílus :((
  • böröczk
    Hát az Erzsikét már lefoglalta a rouge-om
  • MrAndree
    Aha, vannak nagyon jó válaszlehetőségek néha. Meg ahogy a társak egymást osztják néha az se semmi. Főleg Morrigan mindenkit... :)
  • TDC Geronimo
    :D van egy rakat párbeszéd a játékba, ahol felröhögtem.