18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • MerlinW
    Nincs rá megoldás. Mondjuk ezzel az erővel lehetne egy mód, ami végig játsza helyetted a játékot is:) RPG legszebb része a gyűjtögetés, keresgélés. Na meg úgyis szelektálni kell a dolgokat, baromi kevés lesz az a 70-80-as férőhely lvl10 után.
  • MerlinW
    Akkor jogos. Mondjuk én úgy fogalmaznék, hogy a sima is olyan drága mint a gyűjtői. Máris nem olyan szép a leányzó fekvése:)
  • mnorbi
    ki aza oghren ? hol szerezhetö ?
  • Fbn Lx
    ehh, későn tudtam meg, hogy a blood magicet akkor tudtam volna megszerezni, ha megalkuszom a démonnal a Fade-ben... Azóta már eléggé sokat haladtam, nincs kedvem visszatölteni és megint onnan.... végképp beszoptam a Blood magicet? :/ Nem lesz más, aki megtanítaná? Vagy valami könyv, vagy valami?
  • Dzsí Pí
    Üdv all, vki tapasztalt már grafikai hibákat, nevezetesen a törpe missziónál, a bánynyákba(az elsö komoylabb quest). Nálam a Geforce 8600 GT-m alatt dúrva grafikai bugok jöttek be. minden driver friss, vmi ötlet?
  • MrAndree
    Játszani de gyűjtői itthon is ugyanannyiba kerül és fémdobozos, akkor inkább azt vettem már. :)
  • cikasz
    Azt vágom köszi.
    A kérdésem arra vonatkozott, hogy nem lehet kikerülni azt a gombnyomást, hogy : "Mindet magadhoz veszed" hanem jobb kattintásra kilootolja bármi is van benne?
  • MerlinW
    Csak ajánlottam, minden játékomat onnan rendeltem az elmúlt 2-3 évben. 2-4000 Ft-al olcsóbb minden. Ami szomorú, de ez van.

Röhej, hogy 1000Ft a posta kintről, míg itthon városon belül nem szállítanak ennyiért...:)
  • Micsu

jól tetted
  • MerlinW
    Játszani szerenél, vagy dobozt kopogtatni?:) Egyébként CE is ~12900 Ft körül van. Ott csak 5£ a kedvezmény.
  • MrAndree
    ja, az a gyűjőti, nem szóltam. :)
  • MrAndree
    Az nem fémdobozos.
  • MerlinW
    Aki szeretné megvenni game.co.uk-ról megrendelheti 8300Ft-ért (postával együtt), most 10£ kedvezmény van rá. Magyarítás pedig letölthető külön. Én is így tettem.

Link
  • MerlinW
    TAB nyomvatartása. A sajátjaidét meg látod bal oldalt.
  • TVelvet
    nekem 2.-ra sikerült, mage (arcane warrior) , oghren, morrigan (heal) , meg alistair. Nem nagy kunszt, csak ne legyen senki 50% hp alatt, a healert vidd messze a bosstól, ha valaki 50% alatt van és nincs heal, vidd ki. ennyi a titka. Az a baj ennél a bossnál ( durvább mint a high dragon ) hogy sokat CC-zik (lefagyaszt, stunol, paralyzol) és ezalatt agyonver. ezt kell okosan megoldani hogy mindig nagy hpn legyél.
  • balee4
    Redcliffe-ben vagyok, döntenem kellett,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hogy feláldozom Isolde-t, Connor anyját vagy elmegyek a Körmágusokhoz és szerzek líriumot, nem fog a démon elszabadulni és mindenkit kinyírni mire visszaérek?
  • T4sY
    Valahogy meg lehet oldani, hogy a kis zöld HP csík a névvel meg az ellen piros színűje állandóan látszódjon?
  • Laza
    Áh, most újra elolvastam, és a zárat csak feltörni lehet, szét törni nem :)
    Na mindegy, akkor majd vissza-vissza járok.
  • Skyline
    Széttörni? Ez új...Nem tudok róla,de ha igen valaki leírhatja hogy.
    Rendszerint én is vissza vissza megyek 1-1 helyszínre úgy hogy berakom a szerencsevadászomat a cspatba aki a zárakat kinyitja (harcban gyenge így ritkán megyek úgy hogy ő is itt van,ezért a visszatérés)...Máshogy nem tudtam nyitni.

grebber: a nagyon nehezen nyitható ládákban van joféle cumó,de ahhoz sok fejlesztés kell.
  • Grifidos
    Felejtsd el a láda tartalmát az a trükk, ha nincs a csapatodban egy szerencsevadász. Az elején pedig nincs. :)
  • Laza
    Olyan kérdésem lenne, hogy harcos karival nyomulok, még csak a toronynál tartok, de idegesít, hogy állandóan zárt ládákba botlom :)
    Elvileg szét lehetne őket törni, de ha ráklikkelek, csak nyitogatni próbálja. Van erre valami trükk, vagy ha tudja, magától szétveri?
  • Grifidos
    Szerintem szerencsevadászt indíts elsőre, ha a taktikákat jól állítod be a társaknak és jól használod a SPACE-t, akkor nem kerülsz semmi hátrányba a harcoshoz képest.

A bioware jó szokása szerint úgy csinálta meg a kiegyensúlyozást, hogy minden karakterrel megoldható minden küldetés csak más stílust igényel.
  • Haversrác
    Köszike!
  • Sunrider924
    Segitseget kerek, az Unbound nevu questben akadtam el, aki tudja es legyozte mondja el hogy mikent sikerult, normal fokozatban probaltam, nulla eselyem van ugy, hogy lvl 15os a party minden tagja es 4bol 3an setbonuszos cuccban, 2 party membernek mar 2es szintu extra attributum(constitution Alistair-nak es willpower Wynne-nek) bonusza van a fokarival valo magas affinitas kovetkezteben, es az osszes bonusz meg osszes sustained buff/kaja/poti egyutt nem adnak annyit hogy realis eselyem legyen :( Egyszer sikerult levinni 20% ala erre egy kunsztal kinyirta ket party membert es visszaszivta magat beloluk 50%ra
  • MerlinW
    Nyomod a TAB-ot és kijelöl minden aktív tárgyat.
  • Szega87
    3764,3766 valaki? végén még nem alszom jól :D rosszat fogok álmodni ha nem jövök rá!
  • TDC Geronimo
    world map jobb felső sarkába kis néyzetbe elkülönítve van. Ahogy odamész egyből meggyógyul mindenki. Amúgy healer specces mageknak van az utolsó ágon egy aoe spellje ami szintén meggyógyít. Nekem wynne tudta és elég nagy segítség volt.
  • Cat 02 #3772
    Nagy térkép jobb felső sarok.
    Vagy Injury Kit.
  • watto
    Nah akkor én is felteszem a kérdést amit már elöttem is jópáran feltettek.
    1dualwieldes warrior vagy egy dualwieldes rouge a jobb választás?
  • MaskimXul
    Assasint Zevrin tanítja, dualistot meg egy csaj a Pearl nevű kupiban, Denerimben.
  • cikasz
    Nem létezik autoloot? marha idegesitő egy idő után állandóan nyomkodni, hogy mindent szedjen fel.
  • blur55
    nekem csak annyi a kérdésem, hogy mivel a banda eléggé szét van gyakva, tehát vért köhögünk fel és mindenkinek szét van zúzva a feje, ezek után azt olvastam, hogy "return to camp and heal" - na hol van ez a camp és hogyan gyógyíttatom meg magunkat?
  • Haversrác
    Szevasztok. Van valaki, aki ROGUE kasztot választott? Ha igen legyen olyan jó és árulja el hogy hol tudok speckó dolgokat megtanulni. Pl.: assassin vagy duble-wield? Level 14-es vagyok van két speckó pontom DE nem tudom hol tudom megtanulni!
    NEED HELP!
  • Szega87
    részletesebben ahol elakadtam: cirle of mages/utolsó level/elfogott a főboss/bekábította a szupercsapatot/beköltöztem a fadebe/végigmentem minden ponton, kiv középső mert az még locked, a raw fade utolsó előtti??? termében vagyok egy tónál, aminek a közepén egy kalózhajó??? van és volt 2 energia gombóc, kilőttem őket, vlmi permanent bonuszt kaptam a madár ijjesztőtől, aminek a helyén hidden room/door-t jelez, de nincs ott semmi, se mágusként, se egérként, se golemként, se szellemként, se tűzemberként nem megy. HELP
  • grebber
    Lehet rém hülye kérdés de talált már valaki valami értelmes vértet vagy fegyvert a ládákban?? (Mert ha nem nem pazarlok ezek kinyitásához a fejlesztésekkel inkább másra teszem)
  • Szega87
    Elakadtam a játékban, elvileg itt egy rejtett ajtó, a térkép szerint, de se mágusként, se alakváltóként nem találom a fade kijáratot, még spiritként sem!
  • TDC Geronimo
    Visszatérve a spell combokra ezt találtam:

Earthquake + Grease + Fireball + Walking Bomb should stymie most groups before they can do too much harm to your party.
    A fire spell on Grease works great at lower levels or when you don’t have all kinds of time.
    Glyph of Paralysis + Glyph of Repulsion causes an explosive effect that paralyzes those nearby.
    Blizzard + Inferno + Tempest becomes Storm of the Century (spectacular electrical storm).
    Cast Blizzard on a burning Grease slick to extinguish it.
    Send a tank to draw all kinds of threat from a mob away from the party. Cast Force Field on the tank for immunity from all damage and then follow with Inferno to engulf the entire area. The enemies burn while fighting a tank that can’t die.
    Drain Life and Mana Drain are twice as effective on a target with a Vulnerability Hex.
    Cast Spell Might on yourself and then cast Animate Dead on a skeleton. This skeleton is much more powerful than the ordinary skeletons you can animate.
    Cast Sleep on a target and then cast Horror on it. This inflicts massive spirit damage on the target, often killing many lesser foes outright. Those who survive emerge in a state of fear.
    Immobilize a target with Cone of Cold or Petrify. When the target is in that vulnerable state, a critical hit from any weapon, a hit from the Stonefist spell, or the effects of the Crushing Prison spell will shatter it. (Bosses and lieutenants are highly resistant to this.)
    Cast a Death Hex on a target and then cast a Death Cloud in its area. If the target is touched by the Death Cloud, it sustains massive spirit damage.
  • TDC Geronimo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    heh itt látom Loghain valszeg beállt volna, ha nem fejeztetem le Alistairral :D Na mind1 ezt érdemelte. Talán köv végigjátszásnál megkímélem
  • Fenrir
    Ha valaki nem tudná, hogy kinek milyen ajándék való akkor itt egy útmutató ahhoz, hogy mindenki megkaphassa a maximális pontot érte:

Útmutató
  • mike01010101
    Igen, ennyi