18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#3839 Mostanában ha kilépek hosszú gammázás után, mindig előjön egy hibaüzi: az exével... -
beteg #3838 Ez igaz valamennyire,de nekem szokásom mindig a legrosszabb lehetőséget kiválasztanom az ilyen "neked kell döntened" játékokban és ezért lemaradok minden extra tárgyról és jutalomról:).
De köszi a helpet! -
Skyline #3837 Szegény törpicsekeknek a városban nem sok esélyük van a lvl 15-ös harcos karimmal szemben,gyakorlatilag 3-4 törpe közé beküldöm csak a főhőst, bedarál mindenkit,van hogy Sten és Ali oda se érnek mire 2 törpi halott..:D
-
Skyline #3836 Elveszti a játék a varázsát ha ilyen alapvető kérdésekben sem tudtok dönteni (így nem rajtad áll hogy alakul a sztori)...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kibírják,elmehetsz a mágusokhoz helpért. -
beteg #3835 most az van hogy conor gyerek életét meg lehetne menteni, ha az anyja feláldozná magát érte. de van az a lehetőség is hogy elmegyek a mágusokhoz és segítséget kérek tőlük. addig kibírják a váriak, ha a toronyhoz megyek?(mondjuk ott még ki kéne pucolni mindent) -
chris0000 #3834 én meg azt hittem,h csak a gyűjtői kiadáshoz jár a könyv!
az eladó a kezembe nyomta a könyvet is,ami igazi kincs ehhez a játékhoz!
részletesen ír mindent...
10k-ért szerintem megérte(játék+könyv) -
eXequtoR #3833 Üdv. Kérdés az lenne, hogy hol / kitől lehet a warrior Lélekzabáló specet kitanulni? Összes többi class specce megvan, egyedül ez hiányzik. Választ kösz. -
Nabunaid #3832 Nah, kissárkány hardon letudva elsőre, minimális sérüléssel. Igazából a teremben lévő csapdák több gondot okoztak... Imádom, hogy minden skill úgy működik ebben a játékban, ahogyan kell. Mikor egyszer a sárkány ráfordult Morriganre, akkor Stannel nyomtam egy gúnyolódást és AZONNAL visszafordult a dög! Ezt már szeretem, így lehet tervezni.
Kérdés, vissza tudok majd jönni a szerencsevadásszal ládákat nyitogatni? Mert sajnos őt nem hurcolom magammal, így viszont nem lép szintet, vagy igen?
Ja igen. A sárkányos dungeon valami csodálatos, eszement jó screenshotokat csináltam. Nem értem azokat akik csak leszólni tudják. -
#3831 social siteon profile/add bioware points
Ott le van írva -
#3830 Nemtom, a bolti példányhoz járnak a DLC-k ajándékként, így még nem néztem utána. Ha rákattintasz a vásárlás gombra gondolom megtudod:) -
Sunrider924 #3829 Pff, Ohgren egy rakas sz..r, feloltoztetve is ugy hal el hogy allandoan nyomni kell bele a healt ... akkor mar a rugo messze jobb nala, otletem sincs kinek mitol jon be ez a nagypofaju voros-szakal dumagep ... -
Prof William #3828 akkor legalább nem kell aggódom hogy miért nem jelennek meg pontok. :) Mennyiért lehet pontot venni? -
#3827 DLC-ket pénzért vásárolt pontokért kapsz. A játékpont csak statisztika értékű. -
#3826 thx -
#3825 Még mindig nem :) -
#3824 e-peen. Másra nem :D -
#3823 dlc-ket vásárolhtasz belőle. -
Sunrider924 #3822 Ehehe, elso alkalommal hasznalom a spoiler taget, el is rontottam kicsit -
Sunrider924 #3821 SPOILER! - az elolvasáshoz jelöld ki a keretes szöveget!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vmi kimondhatatlan nevu demon Gexakarmi, nem tudom mar pontosan hol szedtem fel a quest indito jegyzetet, talan a verfarkas romok keresese kozben, minden esetre egy kibaszott durva demon, full debilitator spellekkel nyomatja, es mivel bent van egy hazban Denerimben, Back Alley reszen azt hiszem, nem nagyon van helyem kimozogni a hexei elol, es mikor egyszer levittem nagy kinlodva 20% korulre, eltolt egy vmit amivel leolte ket karimat egybol es abbol viszaszivta magat es ezzel ugy felbosszantott hogy azota nem is mentem meg arra, High dragon ehez kepest nevetsegesen egyszeru -
#3820 Valaki rájött már hogy az ingame megszerzett pontok mire jók? nekem már 510/1600 -
#3819 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt vágtam h sárkánnyá fog alakúlni, már végigzongoráztam pár lehetőséget :p, de akkor gondolom morrigan a jó felemeth a rossz és mivel sárkánnyá változik... -
hegege #3818 Azt irta a tip-be ,hogy lehet zsákot venni azzal növelhetö 70 tárhely.NWN2be is volt magic bag volt v 3 4 belöle ..:) -
#3817 Ebben a questben ki az ellenfél? -
simon7108 #3816 ha még nem kaptál választ a kérdésedre csak ugy elmondom,hogy menny vissza Niall hoz!
és pontosan szemben vele lesz 1 szellem ajto!na azon bemész és ott lesz a démon! -
#3815 De, mind magyar. Hivatalosan szerzed be akkor magyar, wareznél trükközni kell, de azon úgysem működnek a quest-ek, csak a tárgyak. -
SPOILER
Tényleg az, csak saját felelőségre. -
#3813 A DLC-k nem magyarok? Esetleg lesz hozzájuk magyaritás? -
Sunrider924 #3812 Nekem is mage-em arcane warrior, alistair, wynne a spirit healerem es a rugo volt bent utobb. Hat azt az 50% hp dolgot nem tudtam, de a szar hogy nemhogy kurva sokat cc-zik de lerakja azt a rohadt hexet es a szobaban nincs hely kimozogni belole, es miutan hexet lerakja csinal vmit amitol egybol kinyulik legalabb 2 kari, es rogton felszivja magat belole ... de meg fogom meg probalni parszor, es egyetertek, az eddigi legdurvabb boss :S -
#3811 Na gyerünk ki vele :D, ettől még nem száll el végigjátszás iránti kedvem meg aztán amúgy se morrigan a fő küldetés hanem a veszedelem meg loghain :D -
#3810 Fene tudja, de az biztos, hogy mindig te leszel felül:D Egyébként biztos becuccoltak a Bioware-es srácok egy törpillát neked:) -
Prof William #3809 Ha törpe karaktert indítunk akkor lehet románcolni valakivel vagy minden csaj "Na húzz innét szakálmiki" - felkiáltással küld el a fenébe? -
#3808 Ezt az érdekedben nem árulnám el. Bízz az ítélőképességedben és élvezd a játékot, végtére ez a fejlesztők szándéka:) Ne vetesd el magadtól az élményt:) -
#3807 A szarkazmus nem feltétlenül gúnyolódás. De jelen esetben még az sem volt, csupán egy hasonlat. Figyelj az emocionális jelekre:) -
#3806 spoilerre lennék kiváncsi, miután megöltem flemethet és a könyvet odaadtam morrigannek után nem fog morrigan elárúlni, eléggé kétszínű alaknak fest (tömören: ki a rossz, vagy kinek van igaza - flemeth vagy morrigan?)? -
#3805 Tök egyszerü és alap dolgot kérdeztem nem , hogy játsza végig a játékot helyettem, fölösleges gúnyolódnod! Egy ki-be kapcsolható opcióval pl. -
mnorbi #3804 Merre talaálható , milyen clas ? -
#3803 a törpe :) -
#3802 Persze hogy fel. Add el őket jó pénzért:D -
beteg #3801 ezek az kőzeteket pl kristály,gyémánt,rubin fel lehet vmire hasznáni? mert nagyon sokféle van belőlök és eddig foglalja a helyet csak :S -
mnorbi #3800 kör torony tele van graf bugal , kilépsz es töltsd be ujra , rendbe lesz