Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MrStokes
@ Calver, tomcsa4: Koszi a valaszokat. Nem fogok akkor erolkodni, hogy mindenaron legyen tolvaj a partyban, foleg ha utolag vissza lehet battyogni mas party-osszeallitassal es kinyitogatni a ladakat.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

BEAST
Ja en irtam 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Én Buksinak neveztem a kutyát. Nagy arc egyébként. 😊
megpróbálom a patchet hátha kijavítja

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

hát ez csodálatos, volt is nála 11 golddért. eladtam potik kivételével mindenem h megnézzem van e annyim összejött 18. utánna visszatöltöttem a mentést h csak a felesleges dolgokat adom el, és akkor már nem tudtam nála venni o_O

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

jó a fórum motor én ilyet sose írtam

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Szerintem, olcsobb es egyszerubb is, ha osszevasarolsz mindenfele olcso alkoholbol, nem dobod ki azokat a ritkabb italokat amiket ossze vissza lehet talalni es oghrennek adod 😊 Utana megtanitja ingyen

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Meg kell venned a könyvet. Haveromnál vagy bebugzott vagy megvette és kidobta véletlen, mert mostanában nem találja nála.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

MrStokes
Wikin azt irjak, hogy tole lehet manualt szerezni, amibol megtanulhatod.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Végig vittem, nagyon jó game volt! Remélem lesz 2. rész, és megtalálják Morigant 😊
törp harcossal vagyok most 7-es, és meg szeretném tanulni a tomboló specializációt. azt olvastam gorimtól lehet el is mentem denerimbe, beszéltem vele de semmi tombolástanulásra utaló párbeszéd opció sincs

Calver
egyáltalán nem. én is újra végig szoktam futni a területeken kinyitogatni a ládákat, átlag haszon rajta cuccok eladásából kb 2 arany/terület - ami köznyelvi kifejezéssel élve lófasz. de ha nagyon hiányolod ezt a részt - fogod, Wynne-el megtanulod Haste-et (2 pont kell rá összesen), és miután végigirtottál egy helyet, berakod kisvukkot a csapatba mondjuk tank helyére, majd haste be, és mint a golyó végigmész, kinyitogatsz mindent.

eddig szerintem az egyetlen hasznos dolog amit zárt ládában találtam, az egy rúnatõr volt Circle of Magi-ban, a legfelsõ szinten. de abban sem vagyok biztos, h zárt volt-e vagy sem.

"The trees move. Do you not see it?"

Nem tudod letölteni és itt ne is warezozzunk. Még egy utolsót írok a warezhoz: vannak tört, kiválóan mûködõ DLC-k is. De ennyit errõl a témáról.

(Amúgy nem ciki, nem mindenkinek van azonnal pénze rá.Nálunk elég nagy kiadás 10k. Persze tudom hogy cigire ennek a kétszerese megy havonta, de nem rád értettem, ne vedd magadra.)

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Nézd. Nálam a drop kegyetlen szar a ládákból. Ámde viszont egy-két küldirõl lemaradsz, illetve másként kell megcsinálnod.

A csapdákba belefuthatsz, nem érdekes. Igen a Cunningra kell tenni, mivel a 4/4 sem elég skillben (sõt, elég hamar nevetségessé válik, viszont úgy vettem észre, ohgy nyitogatásnál kapsz pontot a zártörésre).

Zárójeles mondatom magyarázom: van minden egyes nyitás után kapsz pnotot rá vagy ha elértél egy bizonyos számú ládanyitogatást.

MrStokes
Mennyire szukseges egy rogue meglete a csapatban? Roppant modon idegesit, hogy nem tudom kinyitogatni a zart ladakat, viszont mage main karival gondolom nem lenne tul sok ertelme zarnyitast (meg esetleg zsebtolvajlast) tanulni, mert gondolom mind2 vezerlo attributuma a Cunning.

Ezek mellett meg ott vannak a csapdak, amiket csak rogue tud hatastalanitani, szoval kinek mi a velemenye?

Csibusz
De újabb kérdésem lenne. szóval mikor visszatértem a táborba, van egy kereskedõ, aki azt szeretné hogy foglaljak vissza egy területet neki, hogy visszaszerezzék a családi büszkeséget.. na ott van olyan h tartalom letöltése.. ciki nem ciki nekem warez van.. akkor is letölthetem? vagy egyáltalán mi az?
köszi 😊 már törlöm is lefele a csúnya tört verziót.

Igen tudod, csak az uninstallálásnál jelöld be, hogy tartsa meg a mentéseket.
Természetesen tudod folytatni. Sõt a nyelv sem akadály. Azaz ha angollal törteztél, menni fog a save a magyar origivel.

valaki #5979?

Csibusz
Megvan =) találtam, de azért köszönöm
AntiHero
Nincs, de ilyenkor valameik a társunk akrobatikázik😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Csibusz
Sziasztok srácok! Meg szeretném kérdezni, hogy hol lehet flaskát venni/találni? Mert kéne gyógyital készítéshez.. de nem találok se kalmárnál, se a vadonokba:S Tippet légyszíves😊
Calver
mágus sajnos nem ilyen látványos, ezt én is hiányoltam. mekkora móka lenne már, ha az ellenfelek mikor épp meg kívánnak halni elégés okán, ordítva és visítozva ledobnák magukat a földre, majd csak egy elszenesedett hulla maradna belõlük?
naugye.

Szerintem nincs! Vagyis én nem láttam!
Gubberx
jaja, 2.-ra megpusztult 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Tényleg, ha mágussal vagyok, akkor az ellenfelek kinyírásánál vannak valami speciális animációk, mint pl.: amikor a harcos fölugrik a sárkány fejére, vagy fordulatból lefejezi ellenfelét vagy ilyesmi?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nekem sikerült. Harcos Nemes Emberrel voltam, csapatomban pedig Pala, Morrigan és Wynni volt. Mondjuk vagy 15 Kis adag gyógyitalt elhasználtam meg egy 5 Nagy adagot (persze annak akinek kellett, nem csak nekem), de végül sikerült legyõznöm. Az a fejbeszúrós animáció a végén eléggé brutálisan meg van csinálva, csak úgy mint a többi animáció...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Torzonborz
Béla .

Nyertem ? 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Solid Snake
Gondolom visszatöltés és újra hent..... <#vigyor3>
Gubberx
nálam a party közepébe érkezett és Morigan rögtön meg is halt 😛

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Most rájöttem egy hatalmas trükkre elsõre összejött😄
Amikor az urnánál meg kell idézni a sárkányt akkor abba a kis nyitott romoknál tegyétek meg a ládák mellõl.Nekem ugyanis amikor leszállt háttal beakadt és csak lõni kell😄
Amúgy kész szopás lenne kinyirni, sõt sztem esélyem nem lenne.
Remélem tudtam ezzel valakinek segiteni.

AntiHero
Az én kutyám neve Dexter😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Calver
de remélem azért irl nem bánsz úgy vele, mint õk Buster-rel <#nyes>

A Szamóca egy igazi gyilkoshoz való név! 😊 😄
Az enyem: Buster (az eletben is😊)

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Lehetne egy pályázatot kiírni hogy kinek van a legjobb kutyaneve! 😊 😊
Szamóca! 😊 😊 Tetszik! 😊
Tök jó ötlet hogy te adhatod neki a nevet! 😊 Kár hogy az emberek fixek! Lehetne pár durva kombináció! 😊
A mágusom kutyája Szamóca, a rogueomé Sátán. 😊

Why so serious?

Gubberx
az enyém: Agyar 😊

böröczk

Özséb... : D

Kumiho #2179

böröczk
Azért átalakítottam, mert túl nyúlfeje volt ,hosszúkás : D
Egyébként, hogy ne legyenek ikrek, az eredeti Morrigan kapott új pofázmányt, valamint Leliana is a kevésbé irritáltság érdekében.

Kumiho #2179

Morrants

Elindítottad a konfiguráló exe-t és ott is beállltottad, hogy mi legyen a nyelv? Azut külön kell elindítani. Amíg nem mondod meg a programnak, hogy miylen nyelven szeretnél vele játszani, nem fog neked semmilyen feliratot megjeleníteni...

😄 hogy sikerült ezt megcsinálnod 😄
Kandurex
Az enyém: Bolha

<#ravasz1>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Az én kutyám neve: Karak<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>
Gubberx
<#eljen>

Kandurex
Vedd meg a játékot.

Utolsó warez volt, a többit azonnal kitiltom.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯