Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
A különbözõ ékköveknek, ásványoknak van valami hasznuk, vagy nyugodtan el lehet õket adni?
Apropó, indítottam egy törpe nemes harcost, az elején megkaptam a pagonyelf gyûrût, és a vérpáncélt, de amikor börtönbe vettetek akkor elvették mindkettõt, és amikor újra kiengedtek már nem kaptam vissza õket csak 1 kardot meg 1 pajzsot kaptam, ez most azt jelenti, hogy a törpe nemessel buktam a vérpáncél szettet?
"nature of the beast"
"broken circle"
ezeket kell megcsinálnod, így meglesz a "gather the army" quest is, és jöhet a Landsmeet.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Vagy olyan site-ot amin ikonokkal vannak fennt a gift-ek?Mert ebbõl már tudnám kinek-mit kell adni..
★ 汤姆 李
Van egy kis problémám talán ez már felmerült de azért kérdezek. A gépem összeomlott a mentések, és minden elveszett. Újratelepítettem a játékot. Természetesen a letöltött tartalmak elvesztek, mivel a promó code ot csak egyszer lehet felhasználni, páncél, gyûrû, pala, így gondolom buktam az tárgyakat. A bioware es profilomban látszik meg vannak a tárgyak. Ezeket újra le lehet tölteni? Esetleg a profile updatel valamikor újra megjelenik hogy letölthetem?
★ 汤姆 李
http://www.akciofigura.hu
Mit csináljak illetve kik azok a szövetségesek akikre szükségem van? (angol a játékom)
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Nem lehet.
ja, ami a szabad karakterválasztást illeti.... ha csajjal van az ember a boszival akkor is ágyba lehet bújni ? 😊😊😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Denerimben keresem az öt csuklyás figurát, négy megvan.
Gyöngyben, piacnál és kettõ a sikátorokban. Ötödik merre van?
★ 汤姆 李
Mert eltöltöttem jó sok idõt a párbeszédekkel és kiváncsi lennék az eredményekre😊
★ 汤姆 李
Pedig nagy királyság lenne a kutya mindenkit! 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Egyébként meg nemrég jött ki a játék, nagyobb lélegzetvételû kiegészítõkre még várni kell ahogy az rendben is van szvsz.
Olvasgasd addig a könyvet, nem is rossz....elsõre kicsit megakasztott hogy ennyire alájátszik a játéknak, de olvasmányos.
..és egy-két karakter megítélése a játékban is megváltozik.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
ezzel meg csinálhatsz magadnak fegyvert,páncélt estébé.
ha ilyen rajongói modok jönnek,királyság
There is no peace. There is only WAR!
The Wicked Oath
Mark Of Vigilante
És ez új, most adják azoknak akik megveszik november 30-ig:
The Edge
Telepíteni a szokásos módon, daupdater-ben kiválasztani a dazipeket és kész.
Letöltése: Xbox live. Pc-n fogalmam sincs.
bontok
az a DLC amit a táborhelyen kellene letölteni annak mi a neve ? és honnan tudnám megszereni?