Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Majd a szövetségeseidnek / törpök /lehet adni ékköveket xp kapsz értük.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Lacee
na kérem, végigjátszottam a történetet, jó és egészen fordulatos volt. A 20. szintig a beépített statisztika szerint összesen 50 óra játékidõ volt, amivel a világ 92%-át fedeztem fel, igaz a teljes Dragon Age tartalomnak (gondolom ez minden faj, minden románc, minden befejezés) csak a 48%-át. Jó volt, megérte a beleölt idõ 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Fantusz
Tele van az investorym mindenféle kacattal, eddig nem nagyon "mertem" eladni olyan dolgokat, amirõl nem tudtam mire is kellenek...
A különbözõ ékköveknek, ásványoknak van valami hasznuk, vagy nyugodtan el lehet õket adni?

Amikor bent vagy a játékban rámész a letölthetõ tartalmakra, és ott szépen letöltöd mindet újra, utána meglesz minden, legalábbis nálam így volt amikor újra telepítettem a játékot mert az 1.01a patch hazavágta.

Apropó, indítottam egy törpe nemes harcost, az elején megkaptam a pagonyelf gyûrût, és a vérpáncélt, de amikor börtönbe vettetek akkor elvették mindkettõt, és amikor újra kiengedtek már nem kaptam vissza õket csak 1 kardot meg 1 pajzsot kaptam, ez most azt jelenti, hogy a törpe nemessel buktam a vérpáncél szettet?

Lacee
"paragon of her kind"
"nature of the beast"
"broken circle"

ezeket kell megcsinálnod, így meglesz a "gather the army" quest is, és jöhet a Landsmeet.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Tudtok esetleg a banner alatt levõ "ajándékok" menüpontból Magyar féle leírást?
Vagy olyan site-ot amin ikonokkal vannak fennt a gift-ek?Mert ebbõl már tudnám kinek-mit kell adni..

★ 汤姆 李

Hello mindenkinek!

Van egy kis problémám talán ez már felmerült de azért kérdezek. A gépem összeomlott a mentések, és minden elveszett. Újratelepítettem a játékot. Természetesen a letöltött tartalmak elvesztek, mivel a promó code ot csak egyszer lehet felhasználni, páncél, gyûrû, pala, így gondolom buktam az tárgyakat. A bioware es profilomban látszik meg vannak a tárgyak. Ezeket újra le lehet tölteni? Esetleg a profile updatel valamikor újra megjelenik hogy letölthetem?

Tudod.3 db file kell hozzá kb 15mb összesen

★ 汤姆 李

cikasz
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha angol verziót veszek akkor azt tudom valahogy magyaritani?

http://www.akciofigura.hu

nem állnak készen az országgyülésre.

Beszéltem az öreggel, de õ azt mondta hogy még nem állnak rá készen.
Mit csináljak illetve kik azok a szövetségesek akikre szükségem van? (angol a játékom)

Különc
Kíváncsi vagyok a végeszövegekre és ehhez csaj kari is kell meg románc... Sajnos neten nem találtam meg a szövegeket,amiket ír a végeken, így oldom meg a problémát xD

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

na mindjárt megnézem hogyan is tudnám mexerezni... 😊

Kandurex
Hát, ha azonosulsz a karaktereddel, pajkos fiúú... <#hehe>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Különc
Akkor én nem vagyok normális 8( <#mf2> achiért bármit

Kandurex
Nem, akkor a szõke luvnyát kell elkapni, az hajlamos a leszbizésre,...vagy Alister...mondjuk normális férfi ember nem indít úgy csaj karaktert, akit aztán meg is hágat <#wilting>

BEAST
nem

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

wedge31
Már féléve kész a játék csak a konzolverza miatt csuszott ennyit.

Nem lehet.

lipovics
Köszi!
egyvalamit nem értek, ha ez egy új játék, hogyhogy ennyi kiegészítõ megjelent már hozzá ? vagy hogy is van ez?

ja, ami a szabad karakterválasztást illeti.... ha csajjal van az ember a boszival akkor is ágyba lehet bújni ? 😊😊😊

Majd az elf zárványban.

lipovics
Srácok!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Denerimben keresem az öt csuklyás figurát, négy megvan.
Gyöngyben, piacnál és kettõ a sikátorokban. Ötödik merre van?

Különc
Én is szeretném, ha késõbb is találkoznánk vele, mert szívemhez nõtt a karakter (mindkét férfi karakternél xD) bár bántana, ha bekéne verni a késõbbiekben, inkább jobban tetszene, hogy miután elszabadul a gyereke, rájönne mit tett és velem szövetkezve kivernénk a démont a gyerekbõl vagy valami hasonló love happy end story lenne

Köszi!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Lacee
karakterlapon nézd az XP bar fölötti kis skálát a többieknél, ott jelzi hogy hol állsz (-100 és +100 között)

Hol lehet megnézni,hogy kivel milyen viszonyban állok(társakkal)?
Mert eltöltöttem jó sok idõt a párbeszédekkel és kiváncsi lennék az eredményekre😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

b-type
Az felejtõs szvsz, ..egy új szabályrendszerhez kellene illeszteni a játékot.
Pedig nagy királyság lenne a kutya mindenkit! 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Lacee
például ha lenne valami a Baldur's Gate 1-2 portolásából DA alá, huhh... csak sajnos esélytelen, egyszerûen túl sok anyag.

Kandurex
Azt elmondta, hogy erre készül, vagyis erre utasította az anyja,...nyilvánvalóan egy õsi hatalmat akar, és nem fog rajta osztozkodni....ennyi, szóval ugyanaz a kategória amit az egész játékban ölni kellett,....nem lepõdnék meg, ha a következõ részben (ha lesz), elõ kerül még a kis boszorka.

Különc
Ezeket hol lehetne megtekinteni honlapon? Nem akarom feltenni mielõtt nem látok róluk leírást.

b-type
Sztem nem para, ezeknek a kütyüknek a nagy része csak csicsa.
Egyébként meg nemrég jött ki a játék, nagyobb lélegzetvételû kiegészítõkre még várni kell ahogy az rendben is van szvsz.

Olvasgasd addig a könyvet, nem is rossz....elsõre kicsit megakasztott hogy ennyire alájátszik a játéknak, de olvasmányos.
..és egy-két karakter megítélése a játékban is megváltozik.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Különc
De miért nem? Miért ne nevelhettük volna együtt? Kapzsi? Mintha úgy emlékeznék, hogy nem akarta elmondani.

Lacee
ha már minden szövetségest megszereztél, akkor menj vissza hozzá és szólj neki, hogy összehívhatja az országgyûlést.

crafting
ezzel meg csinálhatsz magadnak fegyvert,páncélt estébé.

ha ilyen rajongói modok jönnek,királyság
Amiután meggyógyítottam az öreget a redcliffe kastélyban, utána kitöl kell kérni a következõ küldit?

Nekem mindkettõ tetszik, csak lehetnének némileg hosszabbak. De ahogy nézem, a Return to Ostagar is hasonló lesz idõtartamban a mostaniakhoz.

nr1ranger
Köszönjük a konzoloknak, azokra csak DLC-ket lehet írni. Egyébként az utóbb kb 3 évben én abszolút nem láttam kiegészítõ lemezeket, csak a DLC-k. (WoWot leszámítva, de az egy másik történet)

There is no peace. There is only WAR!

wedge31
A stone prisoner szerintem rendben volt olyan kéne még egy pár.

Én is jobban örülnék egy leendõ normális kiegészítõ lemeznek, de a DLC most a buli.

Kandurex
Érdekesek ezek a tárgyak, de ez az egész DLC amit a DA nyújt elég gyatra,..én azt hittem több 10 órás játékmenet pluszok lesznek, új helyszínek, esetleg kasztok, történetek meg ilyenek....erre megint egy balta, meg egy gyûrû...ehh

3 tárgy akiknek esetleg kellenek:

The Wicked Oath
Mark Of Vigilante

És ez új, most adják azoknak akik megveszik november 30-ig:
The Edge

Telepíteni a szokásos módon, daupdater-ben kiválasztani a dazipeket és kész.

köszi
nem tudjátok hol az a mód amivel a kasztokat tudom újra elosztani? gugli meg nexus nem mutat semmit
wedge31
Ahogy az a gyerek kifognézni szerintem még te jársz jól.

cikasz
Megveszed a játékot eredetiben és úgy letöltheted.

http://www.akciofigura.hu

Az a Warden's Keep.
Letöltése: Xbox live. Pc-n fogalmam sincs.

Kandurex
Nekem az nem tetszett, hogy utána már nem akart találkozni...és, hogy soha nem láthattam volna se õt, se a gyereket,..ez elfogadhatatlan számomra. Legalább is úgy kezeltem le a helyzetet, mint ahogy a valóságban.

ok na még 1x
bontok
az a DLC amit a táborhelyen kellene letölteni annak mi a neve ? és honnan tudnám megszereni?