Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
sztem jó kis rombolást végezne csak nemtom érdemes e rámenni erre
Harmadjára játszom már a játékot és még mindig tudott újat mutatni és most volt az elsõ olyan party, amelyikkel nem kellett szaladgálnom Redcliffe ostrománál a káptalan elõtt (Én mint rugó, Alistair, Morrigan, Pala) Ütõs kis csapat szó szerint.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
A coersion meg csak fõ karakternek kell. Neki sem kell nagyon magasra tenni ha nem akarod, mert anélkül is megoldható a játék.
A minimum mana érték szerintem attól függ, hogy milyen fenntartható varázslatokat akarsz állandó jelleggel használni. Nálam Morrigan például a deathspell-en kívül (amivel a holtakból nyer életerõt) más fenntarthatót nem használt controller szerepkörben. A hullaszipolyozóst is csak akkor kapcsoltam be nála manuálisan, ha olyan harctérre mentem ahol tudtam hogy sok hulla és komoly pofozkodás várható.
Wynne (már ha nem nyírtam ki a toronyban és a csapatba került) meg csak a gyorsítást használta a fenntarthatókból. Sem ez sem Morrigan varázslata nem volt túl energiaigényes így mindig maradt elegendõ pont egyebekre, ha meg fogyott a mana akkor ittak.
Olyan 150-180 között már jócskaán el lehet játszogatni és kezdéskor is már 100 felett van a man mennyiség.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
A Cunning-ot a Coersion miatt fejlesztgettem eddig hebe-hoba a meggyozes vegett.
Amugy a mage manaja a szint novekedesevel nem is no?
Van egy minimum mana ertek, amit azert jo ha eler egy mage karakter?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Cunning max 16-ig kell egy mage-nek, hogy teljesen ki tudd fejleszteni a combat tactics-ot. Ha gondolod a maradék pontot inkább tedd constitution-ra. Így növekszik a physical resistance és a HP is. Túlélõképesebb lesz a mágusod és nehezebben ütik ki. De ha simán csak a magic tulajdonságot növeled azzal sem nyúlhatsz mellé.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Eddig 2:1 aranyban pakoltam Magic-re es Willpower-re a szintenkent kapott 3 pontot, nem tudom ez mennyire lesz eleg kesobb. Ritkan persze teszek 1-1 pontot a Cunning-ra is.
Mas:
warrior/rogue karakerek staminajat lehet valamilyen uton-modon novelni?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ezek a dlc-s cuccok hol vannak? a golem és a sárkényvért dlc le van töltve, a kamarás erõd nincs. Az invetoryba a sárkányvért ott is van de a többi merre lehet?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Bhelen-t magam akartam mindig is kicsinálni és az Assemblyn végülis VÉLETLENÜL beleszaladt a kardomba (õ kezdte). Kár, hogy az nem egy kiadós, lassított leköpõs/fejbelövõs jelenetvolt, mint a Titusban, de így is jóak volt nekem.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Bocs...
En mar ketszer vegigjatszottam.
EN tudom mi az az rpg,es milyen alternativak adodnak a kulonbozo dialogusoknal.Mivel az elso alkalommal en is csak bolyongtam a torpe banyakban,gondoltam a kolleganak is hasonloak a problemai.Mindegy,max ujat kezd.Az ennel a jateknal nem is akkora tragedia.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A hercegnél ez másként van. Ott az elsõ feladat hogy állíts át 2 házat a herceghez és ehhez ki kell menjél a DR-ra és ott is Aeducan Thaig-ra megkeresni az egyik házfõt. Mivel ekkor kapsz egy engedélyt így kimehetsz de csak oda. Na itt volt gondja AntiHero-nak, mert õ azt hitte ennyibõl áll az egész és ezért hitte hogy itt van például az elveszett törpe is. Mivel nem találta azt hitte másutt van de máshvvá innen nem lehet menni.
Ha ez a feladat megvan utána ugyanaz a többi feladat mint a másik jelöltnél (alvilág likvidálása, paragon keresés).
Én legalábbis sokadik végigjátszásom alatt még nem futottam bele ilyen jellegû problémába (olyan volt hogy valamit nem vettem észre és emiatt azt hittem hibás a feladat és végrehajthatatlan, de aztán késõbb alaposabban is körülnéztem, visszaolvasgattam a párbeszédeket és rájöttem hogy kell megoldani a feladatot hogy lezáruljon).
amikor lemész a lépcsõn a jobb oldali emelvényen áll. na mielõtt nekitámadsz a bal oldali emelvényre cipeld el a legjobban sebzõ karit ( én Zevrant állítottam oda ) majd támadd meg . ekkor átteleportál oda ahol a karid áll. kezd el vele csépelni ezerrel. a másik 3 karidat meg tartsd egy helyben és az idézet csontikat üsd le de ne hagyd hogy nekimenjenek a mágusnak mert megint el fog teleportálni.
így piszok gyorsan megvolt nekem.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Még csak a hercegnek csinálta meg az elsõ feladatát és emiatt kimehetett egyetlen helyre a DR-on (ha a másik felet választotta volna akkor meg még a lábát sem tehette volna ki a városból). A többi még nem jelenik meg. Majd a 3. feladatánál mehet tovább Cairdin's Cross felé és onnan még tovább.
map,info
Ha arra a hegyesfülûre gondolsz, azt csak akkor kell lehentelni, ha nem akarod a vérfarkasok mamáját kivégezni.
Nem könnyû, de leverhetõ.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."