Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Visszajön az.

Why so serious?

A táborban lévõ törpén kívül senki más nem tud rúnákat tenni a fegyverekbe? Mert a támadás után eltünt.
érdekes ez a médzs a rugó után...arra gondoltam h bloodmage/bûvharcos(magyarral tolom) kombó lesz,de asszem semmi spellt nem kap 2 1h fegyóra,szal csak az attack parancs +varázslatok maradnak.de akor már heavy cuccot raknék rá,az mennyiben befolyásolná a mana igényt/találatot?
sztem jó kis rombolást végezne csak nemtom érdemes e rámenni erre
zorrobomber
Esténként van fél-1 órám tolni az ekét. Ha lenne napi 8 órám, nyilván én is kimatekolnám.

Különc
Nem értem ebben a játékban hogy lehet elakadni, fõleg a törpéknél, ha az Enyészetben szórakozik valaki, az okés de egy kis sütnivalóval és rövidtávú memóval az is megoldható könnyen. Sose voltam híve a "fú, akadályba ütköztem, megyek a fórumra írni és várok" megoldásokat. Sokkal jobb élmény, ha mindent magad fedezel fel és gyõzöl le, szvsz.

Harmadjára játszom már a játékot és még mindig tudott újat mutatni és most volt az elsõ olyan party, amelyikkel nem kellett szaladgálnom Redcliffe ostrománál a káptalan elõtt (Én mint rugó, Alistair, Morrigan, Pala) Ütõs kis csapat szó szerint.

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Növekszik valamilyen mértékben szintlépéskor is de nem annyit mintha willpower-re tettél volna (1 willpower pont az 5 mana).

A coersion meg csak fõ karakternek kell. Neki sem kell nagyon magasra tenni ha nem akarod, mert anélkül is megoldható a játék.

A minimum mana érték szerintem attól függ, hogy milyen fenntartható varázslatokat akarsz állandó jelleggel használni. Nálam Morrigan például a deathspell-en kívül (amivel a holtakból nyer életerõt) más fenntarthatót nem használt controller szerepkörben. A hullaszipolyozóst is csak akkor kapcsoltam be nála manuálisan, ha olyan harctérre mentem ahol tudtam hogy sok hulla és komoly pofozkodás várható.

Wynne (már ha nem nyírtam ki a toronyban és a csapatba került) meg csak a gyorsítást használta a fenntarthatókból. Sem ez sem Morrigan varázslata nem volt túl energiaigényes így mindig maradt elegendõ pont egyebekre, ha meg fogyott a mana akkor ittak.

Olyan 150-180 között már jócskaán el lehet játszogatni és kezdéskor is már 100 felett van a man mennyiség.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

zorrobomber
Azaz, köszi! Este nekifutok 😊

MrStokes
Ertem, koszi.

A Cunning-ot a Coersion miatt fejlesztgettem eddig hebe-hoba a meggyozes vegett.

Amugy a mage manaja a szint novekedesevel nem is no?
Van egy minimum mana ertek, amit azert jo ha eler egy mage karakter?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Igazából willpower olyan nagyon nem kell. A magic viszont nagyon. A willpower adja ugyan a mana mennyiséget, de mivel lehet töménytelen mennyiségben elõállítani lyrium löttyöt és annak hatásfoka a magic értékedtõl függ, így jobban jársz ha csak arra gyúrsz. Gyakrabban kell majd iszogatni, de lötyi lesz elég és sokkal többet tölt vissza még a legegyszerûbb ital is, plusz a sebzéseid varázslatokkal is a magic értéktõl függenek.

Cunning max 16-ig kell egy mage-nek, hogy teljesen ki tudd fejleszteni a combat tactics-ot. Ha gondolod a maradék pontot inkább tedd constitution-ra. Így növekszik a physical resistance és a HP is. Túlélõképesebb lesz a mágusod és nehezebben ütik ki. De ha simán csak a magic tulajdonságot növeled azzal sem nyúlhatsz mellé.

Biztos vagy benne? Eljutottál már a Lands Meet-ig (minden sereg begyûjtve az Arl meg mondta hogy gyerünk a fõvárosba azt legyen nagy találka)? Azért kérdem mert akkor nyílik majd meg 3 feladat nála, ami addig nem lett kiadva tõle, merthogy lezárt területre nem tudtál volna bemenni.

Sir Quno Jedi
combat training és willpower asszem

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

MrStokes
Mage-nel milyen aranyban erdemes fejleszteni a Magic es Willpower attributumokat?

Eddig 2:1 aranyban pakoltam Magic-re es Willpower-re a szintenkent kapott 3 pontot, nem tudom ez mennyire lesz eleg kesobb. Ritkan persze teszek 1-1 pontot a Cunning-ra is.

Mas:
warrior/rogue karakerek staminajat lehet valamilyen uton-modon novelni?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Sir Quno Jedi
Jaja, de elõre részvétet nyilváníthatsz a másik tesómért is, úgyis kinyírom (megint).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Gnome
Részvétem a tesódért, és apádért is.😞(((((((((((((((...

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Sephi
Az erod questet a sajat kempingedben talalod egy csavokanal.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ami aktív, az mind a hátizsákodban, kivéve a sárkányvért többi darabját. A gólemet a térképen keresd, balra lent Redcliffhez képest...

Hali
Ezek a dlc-s cuccok hol vannak? a golem és a sárkényvért dlc le van töltve, a kamarás erõd nincs. Az invetoryba a sárkányvért ott is van de a többi merre lehet?
Sir Quno Jedi
Sehol, amíg nem bízik benned, illetve majd a koronázáson. Ha meg tesója vagy, elején úgyis van alkalmad beszopni a kis fattyú szemétségeit...

Sir Quno Jedi
Mondjuk az lenne korrekt, ha a tesójaként, mikor az õ küldijeit megcsináltad és õ a bizalmába fogad, majd elmondja az uccsó fõküldit, nemes 1xûséggel a saját szobája padlójára ontod a beleit, valami iylesféle szöveg keretében: Megmondtam, hogy VISSZATÉREK!. Azt úgy kipróbálnám lehet-e, de félek nem, mer ez egy hülye játék ebbõl a szempontból.

Sephi
Nekem peldaul meg mindig quest es quest complete jel van a Deneriumi csavo feje felett, aki a lopos questeke adja 😄 Pedig mar semmi dolgom vele.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

AntiHero
Bhelen-t hol találom?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Sir Quno Jedi
Nos Bhelen-t mindenképpen ki kell nyírni szvsz., mert egy kis köcsög, aki megölte a közös tesónkat, majd miránk kente az egészet, elérte, hogy tulajdonképpen minket is halálra ítéljenek/számûzzenek, mehettünk a deep roadra egyszál kardban meghalni és apánkat is megmérgezte. Ha mindez nem elég, akkor nem tudom mi lenne az. Aki õt támogatja az hüle.

Bhelen-t magam akartam mindig is kicsinálni és az Assemblyn végülis VÉLETLENÜL beleszaladt a kardomba (õ kezdte). Kár, hogy az nem egy kiadós, lassított leköpõs/fejbelövõs jelenetvolt, mint a Titusban, de így is jóak volt nekem.

AntiHero
Ja hát nekem írta is 2 lovon 1 fenékkel nem tudok sokáig ûlni😄 Mivel mind a 2 "kirány"nak megcsináltam úgymond a feladatát. Gondoltam így majd eggyik se kerül a trónra majd én megyek a trónra😄

Sir Quno Jedi
Jah én mán elffel és törpékkel is törpéztem és nincs semmiféle bug.

Nem neked szólt, hanem annak a kis tévelgyõnek, aki szerint bugos...
Bocs...

dartonita
Nekem? 😮
En mar ketszer vegigjatszottam.
EN tudom mi az az rpg,es milyen alternativak adodnak a kulonbozo dialogusoknal.Mivel az elso alkalommal en is csak bolyongtam a torpe banyakban,gondoltam a kolleganak is hasonloak a problemai.Mindegy,max ujat kezd.Az ennel a jateknal nem is akkora tragedia.

Az kevés, mert gyorsmentésbõl kevés különállót csinál, aztán a legkorábbit felülírja, így elvesznek a régebbi mentések. Ezért kell normál mentést csinálni. Az autosave sem megy vissza a végtelenségig, az is limitált mennyiségû és felülírja a korábbiakat.

Nem bugos, próbáld már felfogni. Nem figyeltél valamire, nem jól válaszoltál valahol, nem vállaltál el valamit amit kellett volna. Ez itt egy RPG, ahol a döntéseidtõl is függ, hogy mi lesz késõbb. Annyira nem, hogy végzetesen el tudd rontani, mert ha visszamész ahhoz, akinél rosszul döntöttél, kezdheted nála újra. Na ez a "bug", de gondolom pont azért ilyen, hogy még neked is sikerüljön végigvinni legalább egyszer...

A sorrend kissé változik attól függõen, melyik kiráyl jelölt feladatait csinálod.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Például Harrowmort vagy mi a neve esetében két harcosát kell visszarugdalni az arénameccsekre és ehhez nem kell elhagyni a várost, igaz ki sem tudnál menni ekkor a Deep Roads-ra. Utána jön az alvilággal való leszámolás, majd csak eztán indulhatsz ki a DR-ra.

A hercegnél ez másként van. Ott az elsõ feladat hogy állíts át 2 házat a herceghez és ehhez ki kell menjél a DR-ra és ott is Aeducan Thaig-ra megkeresni az egyik házfõt. Mivel ekkor kapsz egy engedélyt így kimehetsz de csak oda. Na itt volt gondja AntiHero-nak, mert õ azt hitte ennyibõl áll az egész és ezért hitte hogy itt van például az elveszett törpe is. Mivel nem találta azt hitte másutt van de máshvvá innen nem lehet menni.
Ha ez a feladat megvan utána ugyanaz a többi feladat mint a másik jelöltnél (alvilág likvidálása, paragon keresés).

AntiHero
Hát F5 nyomogatom mindig😄

dartonita
Ja oke,nem gondoltam hogy ennyire bugos tud lenni a jatek.Mar tobbszor jartam a torpeknel es deep roadson,de mindig olyan trivialisnak tunt mit kell tenni es milyen sorrendben :|

Legalább ez rávesz arra, hogy készíts mentéseket. Minden fõ vonalas feladat kezdetén készíts egy mentést. Ha probléma nélkül befejezted készíts egy újat és folytassad. Ha valami miatt nem fogadja el a feladatot, töltsd vissza az állást. Néhány feladatnál elõfordulhat, hogy teszemazt rossz választ adsz figyelmetlenségbõl és emiatt nem úgy alakulnak a további dolgok. Nem feltétlenül bug. 😊

Én legalábbis sokadik végigjátszásom alatt még nem futottam bele ilyen jellegû problémába (olyan volt hogy valamit nem vettem észre és emiatt azt hittem hibás a feladat és végrehajthatatlan, de aztán késõbb alaposabban is körülnéztem, visszaolvasgattam a párbeszédeket és rájöttem hogy kell megoldani a feladatot hogy lezáruljon).

Torzonborz
nem nehéz leverni :
amikor lemész a lépcsõn a jobb oldali emelvényen áll. na mielõtt nekitámadsz a bal oldali emelvényre cipeld el a legjobban sebzõ karit ( én Zevrant állítottam oda ) majd támadd meg . ekkor átteleportál oda ahol a karid áll. kezd el vele csépelni ezerrel. a másik 3 karidat meg tartsd egy helyben és az idézet csontikat üsd le de ne hagyd hogy nekimenjenek a mágusnak mert megint el fog teleportálni.
így piszok gyorsan megvolt nekem.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

De nem mehet még mert nem tart ott a feladatokban. Ez a korábbiakban kiderült, mikor leírta hol tart és belinkelt egy képet a feladatról amit nem tudott befejezni.
Még csak a hercegnek csinálta meg az elsõ feladatát és emiatt kimehetett egyetlen helyre a DR-on (ha a másik felet választotta volna akkor meg még a lábát sem tehette volna ki a városból). A többi még nem jelenik meg. Majd a 3. feladatánál mehet tovább Cairdin's Cross felé és onnan még tovább.

AntiHero
Én is tudom😊 Csak már mindenki mond mindent. Az a lényeg, hogy bugba botlottam ami így valszeg el is rontotta a játékom😞 Kezdhetem elõröl mivel korábbi elmentés az nincs.

dartonita
Bocs,Caridin's Cross az amirol en beszelek.Ott kell lemenned a deli reszre es ott tudsz tovabbjutni,most neztem meg a terkepet errol a reszrol:

map,info

Bakker olvassad már el a neked írott 5839-es számú üzenetet. Abban le van írva hogy annál az állásnál ahol te voltál még nem tudsz másfelé mászkálni a Deep Roads-on. Ahhoz elõbb meg kell csinálnod a hercegnek a két feladatát (ehhez kellett Aeducan Thaig területén megkeresni az egyik ház vezetõjét és csak emiatt tudtál korábban kijutni a Deep Roads ezen egyetlen részére), majd ad egy újabbat ahol az alvilággal kell leszámolnod, majd csak ezután küld ki hogy járd be a teljes Deep Roads-ot egy feladat miatt és majd ekkor fogsz eljutni a további helyekre.

AntiHero
Na de oda meg csak pórvárosból tudok meni. De az az ajtó meg levan zárva mivel király sincs még mert nem tom miért😊 Bugos szar😄

Kit, mit, hol?
Ha arra a hegyesfülûre gondolsz, azt csak akkor kell lehentelni, ha nem akarod a vérfarkasok mamáját kivégezni.
Nem könnyû, de leverhetõ.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Õ a falu Megtartója, aki az átkot létrehozta

dartonita
Ortan thaigra (asszm igy hivjak az elso helyszint) menj vissza,es ott keress egy deli utat.

AntiHero
De itt hol?

zorrobomber
Whitefang elõtt, Nature of the Beast után van egy mágus akit le kell hentelni. Az kicsoda? Nem igazán találom az ellenszerét, villám, tûz, mindent ver rám, csontvázakat idéz, teleportál, vagyis nem megy...

dartonita
Ilyen bug nincs.A banyakban tok linearisan lejutsz az elso szintre,ott pedig megkeresed azt a kepernyovalto reszt ahol del fele tudsz tovabbmenni.Onnantol kezdve nyilik meg a kovetkezo resz,stbstb.

AntiHero
ÁÁ kapja be akkor, ha bug akkor biztos nem kezdem elõröl korábbi elmentés meg nincs is már.

Sokan mondjak azt is a jatekmenet nagyon hosszu, erdekes en meg eppen rovidnek tartom.
GB2=BG2
Nem csak az atlag loot rohejes, hanem maga a lopas is a jatekban, emlekszem a GB2-re amikor az arus inventoryjabol is lehetett lopni. Jo az talan tulzas volt, de itt meg a lopas szinte semmit sem er.
Valaki el tudja árulni hogyan veszek pontokat mert rámegyek a pontok hozzáadása menüre behoz egy oldalt amibõl persze egy szót sem értek.Mert én naívan azt hittem bejön egy oldal ahol meg van határozva mien fizetésí mószerrel menyi pontot lehet venni.
Sir Quno Jedi
A loot az egy röhej amúgyis, nodepláne a durván alig nyitható ládákban lévõ szemét!!!

BEAST
Altalaban valamilyen formaban meg kell gyoznod az ellenfelet, hogy nem jo neki ha erolteti a harcot. A sikeres intimidate vagy persuade checkert is jar xp ha jol tudom. De ha nem, akkor is csak a keveske loottal rovidit meg a jatek 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."