Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
Kepzeld, az.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

lipovics
Melyik emeleten van az a három szobor? Nem találom 😞 Könyvtáros már megvan.
elvezetes lehet.

BEAST
10 eveseknek talan vicces o.o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

gabber a hun
BEAST
Altalaban o healelt eddig, most direkt nem raktam ki a jatek elejen, majd a nagyobb bossokhoz nem art majd, de addig tokeletesen megfelel nekem a forcefield + taunt combo 😊

Nyugis
én a tûzgolyóval voltam így.. eleinte nem értettem de aztán rájöttem.. nem baj ha repül mindenki amik tápászkodnak finom kis infernó bekészítve oszt had hulljanak!

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

Calver
használod õket, és ennyi. itt vannak leírva angolul

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
repül a közelben mindenki - kivéve azt, akin kombózól - amerre tud, gondolom még easy-n is. ezért nem értettem miért akarná bárki ezt ellenfeleken csinálni amikor láttam ezt a kombót... aztán Deep Roads közepén egyszercsak hirtelen értelmet nyert <#vigyor1>

Nyugis
még egy kérdés: a varázslat kombókat hogyan lehet megszerezni?
van valami könyv amibõl meg lehet tanulni? vagy hogy?

Nyugis
okés köszi az infót igy már megvan!
és a lökéshullámnál "baráti tûz lehetséges" ?😄DD csak hogy idézzem a játékot! 😄

Calver
öööö... fogalmam sincs a magyar neveikrõl, de megpróbálom. Force Field gondolom magyarban Erõtér, és a Lélek (?) varázslatok közötti utolsó sorban van, a második hogy pontosabb legyek. Crushing Prison-nak valami préselõ börtön lenne a logikus név, bár ez roppantul hülyén hangzik, mindenesetre ugyanebben a sorban a negyedik varázslat, amit nagy elõszeretettel használnak az ellenfelek a karaktereiden. namost, ha egy ilyen történik, rányomod a Erõteret az épp összepréselt karakterre, és - mivel ez egy varázslat kombó - egy hatalmas lökéshullám lesz az eredmény, ami felborít mindenkit a környéken. roppantul hatékony ha épp a tankodat bántják, és a komikus hatásról sem árt megfeledkezni.

ha a nevek nem stimmelnének, itt hasonlítsd össze az ikonokat, onnan kilogikázod.

Nyugis
nekem magyar verzióm van.. leírnád, ezt magyarul is? 😄DD
szívesen kipróbálom/nám!

Calver
legjobb megoldás erre: Morrigan-nel rakj egy pontot a Force Field-re, aztán változtasd a Crushing Prison-t Shockwave-é <#vigyor1>
(el nem tudom mondani mekkorát röhögtem amikor felfedeztem h ilyet is lehet, és hirtelen a Sten-t ütõ 10 dög... szétröppent <#hehe>)

látom sokan toljátok nájtméren,és még így is könnyûnek mondjátok.Rebalance ez való nektek😊

-a potik cooldownját nem kicsit növeli meg(a smalloké 1 perc,többi meg másfél...)
-erõsebb ellenfelek,jobb drop
-jópár cucc statjait átírták,így már nincs annyi használhatatlan shit

felraktam,hardon egy random encounter volt kb fél óra😊

a cucc statok arra vonatkoznak,amikortól felraktad a modot,tehát amik nálad vannak arra már nem.még annyi,h a cuccok neveit visszafordítja angolra,bár spec. engem nem zavar.aki könnyûnek találja a gémet,rakja fel😊 enjoy
Különc
Nightmaren a csorlák/csesznye küldöttek tudnak bebaszni valamelyik karid nagyon csúnyán: crushing prison és halál átok kombóval. Általában ha valaki azt bekapja, már reloadolok (ha nem Alistair az akkor vele semlegesítem). Többi nem gáz. Most úgy tolom, hogy lehetõleg poti és sérülések nélkül (ha egy tagom lesérül, reload), csak sárkányoknál potizok, többi megoldható simán csak heallel.

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Nyugis
szar az élet mi? 😄DD ne aggódj lesz ez még "érdekesebb" is! 😄

Dopti
beteleport, mindenkit kinyír.. mostmeg kijönni nem tudok (owned 😄)

Na jól van megpróbálom kihúzni a sárkányt de ennyi csapda már beteges ami van itt a romok-nál azt egyet se tudok hatástalanítani😊(
Köszi a helpet!Csapdakészítés-t meg majd maxolom!!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Sir Quno Jedi
Tényleg, nekem a survival-om is maxon van, hmmm...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Risu Führer
szevasztok
most vagyok ott hogy meg kell ölnöm fehéragyart az elfeknek.a vérfarkasoknál vagyok és lementem egy pocsolyába ahol 9-10 vérfarkas támad rám egyszerre.milyen taktikát ajánlotok oda mert mindig meghalok.

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Sir Quno Jedi
Ha valamilyen olyan értéket módosít akkor igen (de ezt a sérülés fölé helyezvén a kurzort meg fogod látni).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

De most nézem nem ártana már azokat is növelni amiket írtál jah ott lesz a hiba..

Nyugis
a csapdáknál durván két lehetõség van. alapból ha kisebb csapdák vannak akkor a túléléssel láthatod Ha megdobod a megfelelõ pontot. a magasabb szintü csapdákhoz viszont KELL a csapdakészítés skill anélkül NEM fogod látni õket, csak ha már elcsattant. >😉

Az nem befolyásolja,hogy most éppen vannak rajtam ilyen sérülésjelzõk mint pl.vakság,trauma meg sok minden?Ez a trap keresés ettõl független vajon?thx

Én is most,hogy kiismertem azt mondom Rogue-ról nagyon eltalálták.Látványos(fõleg a lendület harcmodor^^),hatásos,meggyõzõ😊!

Sir Quno Jedi
Magas csapda/zárnyitó skill kell és sok-sok-sok cunning. Ha az nincs szart sem fog látni a rugód a trap-ekbõl. Meg idõnként meg kell vele állni elõl és várni. Idõ néha, míg kiszúrja a durvább csapdákat. Ha nyugton marad, meglátja.

Nyugis
használd a taktikát ember! én hozzájuk sem nyúlok, csinálják maguktól. nekem csak annyi a dolgom, hogy a zsákban legyen elég H-poti és ennyi.

Ja amit kérezni szeretnék:
egy ideje nem látom a cspdákat de pár szintel elõrébb még láttam és hatástalanítottam is.Miért van ez?Abszolúte nem látom a trap-okat rugómmal😞
Még erre is válaszoljon v.ki légyszi:"Ha vége a fõsztorinak akkor bezárul a világ vagy mellék küldik mehetnek tovább?"

Elsõ nekifutásra én is nehéznek találtam a harcokat, pedig jó pár rpg-vel játszottam már. Második nekifutásra viszont beszereztem a különbözõ DLC-ket,valamint felraktam a játékhoz kiadott javítást, s így mindjárt más lett az egész. Jelenleg hardon játszom, de könnyebben tudok haladni most, mint korábban. Pedig elsõ alkalommal normál fokozaton játszottam végig a játékot. Egyébként kellemes csalódás volt számomra a rugó, valami elképesztõen hatékony a harcokban. Kegyetlen nagy mészárlásokat lehet vele rendezni. 😊

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

Én Morrigan-t fel speckóztam életszívással+halálvarázzsal így halhatatlan.Van még neki 1 gyógyítás és mellette persze fagy ág maxon és mágus ág maxon tehát sebzés is van plussz a többi de ezeket a heal lopó skilleket profin használja.Halálvarázsnak elég nagy az agro-ja is.

Alastair tök béna ki is rugom csapatból most asszem:p
Rogue-om jobban bírja mint õ lol😊Van az a Sten vagy ki,na az a tök még nem volt csapatomban de nem is lesz!
Íjász!Nagyon fontos,nyilas kell a csapatba.Kipróbálom most warrior nélkül mert sz.tem a tank nincs jól kidolgozva ebben a játékban..

Azt hitte motort vezet vagy nem tom, de érdekes volt 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Dopti
eddig nem volt rá szükség, csináltam amit mondtak

Nem olvasol questlogot ? Úgy érdekes lehet a game

Sir Quno Jedi
Pedig kéne, mert az egyik szarkofágban találtál egy leírást a rituáléról. Na ha azt sem olvastad el, sem a questlogot, akkor szarban vagy látod. 😄DD

Dopti
olyat én nem olvasok, hardcore tolom 😄 köszi

üveg fel, oltár, imádkozás, examine jug, aztán take a slip vagy valami ilyesmi, utána meg visszaöntöd középre. De a quest leírásban le van írva, hogyan kell.

Dopti
Farkasemberek barlangjában van egy zárt ajtó, elõtte kis víz meg 1 üveg. Üveg feltölt, oltárra rak, imádkozok... gáz kijön néha jönnek tûz elemntálok aztán semmi. Megmondanátok mi a titok? 😄

ok, de milyen nehézségi szinten?
Brankával én is megizzadtam rendesen 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én Flemethet ill. a sárkányt amivé változott még nem nyomtam le. Duncan és a Király eleste után én a mágustoronyba mentem legelõször, ott található ugye Fekete Grimoire Flemeth történetével. A mágustornyot miután letudtam, és a táborban Morrigan elmesélte mizujs Flemethel egybõl oda mentem. Volt is szívás rendesen, kis csapatom nem volt még erõs egy akkora sárkányhoz, szóval késõbbre hagytam
Sir Quno Jedi
Két helaer kell a csapatba és voilá. Plusz van a spirit healer-nek olyan képessége, amivel folyamatosan gyógyítja a körülötte lévõket (afféle jó széles aura). Ezt, meg a halottakból manaszívást szoktam bekapcsolva felejteni rajta és elvan. Plusz ha adsz neki némi offenzív varikat is, az is jó (pl. fagyasztás, petrify, stone fist -> durr bele). Morrigan meg nyomja az altatás csapatra, fagyasztás egyénre, ha alszik a mob akkor horror/walking nightmare kombót. Ezt nem nagyon szeretik. 😄

Én nem is szoktam beleszólni mit csinálnak, mert ezzel autóba is lezúznak sokmindenkit, pláne, ha közben a rugóm és Alistair keménykedik egy kicsit elõl. BOSS-oknál kell csak másik taktikára tenni, mivel azok nem szoktak aludni/kõvéválni, viszont duplán fagyasztva õk is fagynak, nem beszélve arról, hogy vulnerability hex megy rájuk éjjel-nappal.

1 ütés ? Nekem Alastairt üti 3 csontváz és 10-20 mp-ként potizik max.
+ ott van még health reg spell, sima heal, group heal, meg ugye akár vihetsz 2 healert is, max az egyik néha dps-el.

Me0w
Tolem tavol ell ez az orokos poti-ivas, en gyogyitani probalom az embereket sajnos, de olyan cooldownja van a sima healnek, hogy behal a tank mira a masodik odaer =/ Mindegy, akkor keresek mas jatekot, mert biztos nem fogok ugy jatszani, hogy 1 utes, 1 poti. Pedig a tortenet megfogott.

Together we'll fly someday...

Pedig ott úgy kapod a 3. és 4. tagot, hogy semmi gond ne legyen vele.
Mindenképp lesz a csapatban 3 olyan karakter, aki távolsági harcos, meg egy tank. Igaz, amikor törpe harcossal mentem, akkor Alistair kezébe kellett nyomni átmenetileg egy út közben talált íjat, de enny elég volt.
Letámasztod a három távolsági harcost/mágust a kör szélén lévõ romok mellé körben, te meg a közelharci taggal futkorászol és idegeled az ogárt. Kb 30 másodperc és fekszik...

Végre sikerült levernem a High Dragon-t és Flemeth-et! 😊 Nem is volt olyan nehéz, mint vártam, level 16 csapattal elsõre sikerült (Én/Tank+Morrigan+Wynne+Leliana). A Broodmother és Branka sokkal nehezebb volt. Egyébként elképedéssel olvasom, hogy egyesek Hard és Nightmare beállítással játszák.. igen gyakorlott RPG játékos vagyok, de Normal beállítással is vért izzadok a Boss harcoknál, van amikor csak második/harmadik újratöltésre sikerül leverni õket. Eddigi legerõsebb Boss-ok: Fade Demon (3 újratöltés), Broodmother (x2), Branka (x2), Uldred (x2), Tower Ogre (x2). Többi általában sikerült elsõre, bár 10-20 HP-nál több nem maradt.. 😊 Arról nem is beszélve, amikor egy jól összerakott "mob" csapatba futok bele (2x Hurlock Emissary + 5 íjász + 5 Darkspawn). Nyomnak messzirõl egy-egy Crushing Prison-t az ütõsebb karakterekre és utána simán szétkapják a maradék embereimet.. Mire kijön a Tankom a Crushing Prison-ból fele HP-val, már egyedül kell szembenéznie a hordával.. 😞 És ez csak a szimpla "mob"-harc.. Egyszóval nagyon király a játék, csak a harcok nehézségét vették nagyon keményre. A Kotor 1 és Mass Effect ilyen szempontból játszhatóbb volt.

Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, SSD M.2 Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB

b-type
hát mivel 3 harcos 1 varázsló a felállás, így nem nagyon tojok be hogy a varázslatok kevéssé hatnak 😊)
Eleve hard-n kezdtem, és term. tervezem a következõ játékra felvinni...de azért zizegni nem kell, amennyiben nehezebb annyival könnyebb a térkép és a taktikák ismeretének fényében 😊
Az IWD2 HoF is megvolt, és nem ultratáp csapattal.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Nekem sincs healer. Mmint én az vagyok, de igazából felesleges volt kihúzni, nagyon ritkán használom. Maximum akkor, ha Alastirra ráugrik vmi/fagyott és nem tud potizni. Morrigannal berakom 'cage'-be az erõsebb ellent és amíg ott van leölöm a kisebbeket.
Ám Alastairnak nem tudok valami jó pajzsot/kardot ? (most vmi balta van, meg alap pajzsa 😄). A táborban volt vmi pajzs, de nem vettem meg, most meg azt írta, h nem biztonságos többé és a törp sincs ott. Késõbb visszajönnek ?

Szóval nálad Morrigan healel? Ha nem, kiváncsi vagyok mégis hogy oldod meg healer nélkül? Bármilyen ügyes vagy healer nélkül ellehetetlenül a játék szerintem.

Btw én (rugó) + Ali + Wynne + Morrigan kombóval darálok hardon, néha-néha becsúszik egy-egy reload, de nem jellemzõ.
Szia!
Tegyél fel egy egy Hardcore vagy Nightmare modot! Ott majd észreveszed hogy a csapat Rémálom szinten kb 20 mp-ig él! Amikor a mass heal varázslás 40 hp gyógyit meg a kis gyógypoti 33-at! A varázslatok alig hatnak az ellenfelekre! A készítõ is írta hogy a nehéz fokozat az ajánlott! 😊 Na itt van értelme a legerõsebb gyógyitalnak meg a legerõsebb manaitalnak! 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Harom van az erdoben: Egy osi sir ott, ahol le kell menni a rapper tolgyhoz. Egy masik valahol latvanyos romokkal, meg ket ogreval, azt konnyen megtalalod. A harmadik a farkasok buvohelye elott kozvetlen, es egy lent a farkastanya also szintjen, valami edenyben.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub