18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#8800 Nyugodtan elmehetsz nem teremnek ujra. -
tombadillo #8799 Naaa....
Valaki tényleg nem tudja, hogyan lehetne láthatóvá tenni a mentett állások képeit meg a pillanatfelvételeket a játékon belül? -
#8798 Lenne egy kérdésem. Ott tartok, hogy Denerimben az elhagyott épületben kung fu-zok de egy nagy teremben (aminek 3 bejárata van) van 3 vérmágus meg vagy 6 harcos. Na ott sehogy nem boldogulok, mindig megdöglök.
Ha most elmegyek és később visszajövök akkor újrateremnek az ellenségek amiket idáig megöltem? Mert azért idáig bejutni sem volt egyszerű... -
Bhalage #8797 hú istenes ez a jatek :o) -
marcuc #8796 már megoldottam a problémát, ne terheljétek magatokat a válasszal:D -
marcuc #8795 hello, lenne egy kérdésem....hogy lehet eltávolítani a telepített modokat( .dazip-eket) a játék újratelepítése nélküL? mert volt egy karakterem, a dauptater.exe-vel mindent betöltöttem, végigvittem azzal a karakterrel, indítottam egy újat, és annál nincsenek ott amiket betöltöttem, csak néhány, de viszont vannak olyan amik a végigvitt karakternél ott voltak, de az újonnan indítotthoz pedig nem töltöttem be, mégis itt van.... ugyanúgy harcos kasztú mint a végigvitt, és a most indított karakternél ami hiányzik , és én betöltöttem ,a végigvitt karakternél ott volt...:D aki értette(nem tudom egyszerűbben) köszi a válaszokat:P -
himpike #8794 Bűvharcosról.... heavy armor plusz medve alak shapeshiftből, lehetőleg masteryvel :P vagy olyan vértdarabok amik sok staminát adnak, és azok a varázslatok amik védenek valahogy, pl varázslóvért, varázspajzs, miazma. Esetleg gyógyaura hogy elszipkázzon a hullákból :) Perverz vagyok hehe. Amúgy tökmindegy milyen erős a karakter, akkor is túl könnyű lesz ha nem megyek a tápra. Ez a játék legnagyobb hibájam ordít egy hell/nightmare nehézségért. Vannak relative egyszerű de erős dolgok pl taszítás rúnája meg ijászok. Lehet komplikálni ha már nagyon unja az ember hogy mindig nyer. Most a vérmágiát nyomom, ez a 4. végigjátszásom de még nem sikerült megunni. Kinyírtam jowant, az arl feleségét, a kört és most jön fehéragyar hehe. Remélem történik is valami a végén majd ezek hatására. -
#8793 Ez nagyon nem egyszerű kérdés, nagymértékben attól függ minden, hogy milyen a csapatod, és ha meg van, akkor attól hogy ki hogy van fejlesztve...mennyire lehet rá támaszkodni, vagy ellenkező esetben, mennyire kel rá figyelni.
Érdemes addig szöszölni amíg csak a mágiahasználó karaktert/karaktereket kell figyelni.
copy/paste:
"
nincs benne ördöngösség, fontos hogy légy vele tisztában mit akarsz a csapatod egyes tagjaival, gondold át mi fontos és mi nem az.
harcosoknál sztem ne állíts fegyverváltást..az erősen megtudja bonyolítani a dolgokat.
Nekem:
két harcos (egyik a főkarakter).
íjjász-tolvaj
mágus
A két harcos értelemszerűen használja a képességeit, pl. kétfegyveres harcnál ha ketten körbeveszik:pillangóvágás és forgószél, a két harcos egymásra mutat...amikor az egyiket támadják akkor a másik automatikusan azt az ellenfelet támadja...ezt sok mindennel el lehet érni, sok lenne leírni, de a két harcos így a legeredményesebb, mert hasznot húznak a másik bénításaiból, erősítéséből...illetve a másik harcos által az ellenfélnek kiosztott negatív módosítókból.
A két harcosnál lehetőleg össze kell hangolni...a már lebénult ellenfelet olyan támadással támadják ami nagy bónuszt kap a sebzésre, de negatív hatása van a védekezésre...mivel az ellenfél el van bódulva ennek az utóbbinak nincs jelentősége.
Az ellnfélnek kevés a hp-ja, akkor már ne pazaroljon el nagy, sok pontba kerülő mozdulatsorokat..ilyenkor sima támadást kell állítani, vagy alacsony pontigényű sok kis sebzésből álló gyors támadást..
Azért is jó ha egy ellenfelet támadnak, mert a mágusod fogja használni az alvás képességét, és ha ott a harcosok össze-vissza hadonásznak akkor nem lesznek hatékonyak a felébresztések miatt.
Nálam nem isznak maguktól.
Az íjjász mindig lő ha teheti, de term. van nála tőr....
A mágus (nálam) gyógyít és támad, mivel ez kényes egyensúly, ezért ő az a karakter akit leginkább kell irányítani, ne pazarolja a varázspontjait.
Annyit azért be lehet állitani hogy X % alatt gyógyítson, illetve 50% alatt életet lopjon...ha körbeveszik akkor elmecsapás...szal alapvetően azokat az alacsonyabb szintű cselekvéseket ami az életben maradásához alapvető.
...a gyógyítás százaléka nagyban függ attól hogy van-e másik mágus a csapatban.
Nagyon fontos hogy a kijelőlt karakter nem használja a taktikáját....azaz soha ne harcolj úgy hogy az egész csapat ki van jelölve.
...kell használni az egész csapat kijelőlését, de harcban hagyni kell hogy dolgozzanak.
...ide tartozik hogy néha le is kell kapcsolni a csapatot (mindenki áll) és csak az irányított karakter mozog.
"
le kell nyomni pár csatát, és nézni hogy ki mit csinál(na), a durva hibákat pár csata alatt be lehet állítani, aztán már csak a részletek jönnek....és lehet próbálkozni is, ez a része egy minijáték :)
-
#8792 Konzolos témában nem vagyok otthonos, de a játékban taktikai beállítástól függetlenül pc-n is csinálnak érdekes dolgokat a karakterek, ha módjuk van rá.
Ilyen lehet pl., ha íjászoknál másodlagos fegyverként van tőr, ha közelharci támadás éri nem távolabb fut, s onnan lő, ahogy a taktikai beállítás sugallná, hanem átvált kézifegyverre.
Másik ilyen "mókás" cselkedésforma, ha a taktikán beállítom, hogy váltson fegyvert a karakter - egész csata alatt mást sem csinál csak a fegyverét cserélgeti.
Jó dolog a taktika, de mindent nem lehet beállítani rajta, néhány hasznos dolgot azért igen.
Jobb oldalon vannak viselkedésformák, mennyire viselkedjen agresszívan az adott karakter, de a lényeget a bal oldali menüknél lehet finomítani.
Itt olyan dolgokat érdemes alapból beállítani, hogy a karakterek mikor igyanak gyógyitalt, mana italt, s bizonyos helyzetekben mit cselekedjenek.
A csata kezdetén bolyba futó karakterek valószínűleg agresszív viselkedésformára vannak állítva, mind támadna, mennek előre.
Minden egyes lépést nem lehet bevinni a taktikába, ahhoz elegendő hely sincs, meg nem is engedelmeskednek mindíg, illetve ha a cselekményeknek man, vagy állóképesség követelménye is van lehet képtelenek végrehajtani.
Olyanokat érdemes a taktikáb beállítani, hogy mit tegyenek a csapattagok, ha egy másik bajban van.
Pl. ha a főkaraktert felkapta egy ongar, Alistair használja a pajzscsapás, Morrigan a bénítás képességét, próbálják kiszabadítani, mielőtt hulla lesz.
Vagy, ha sokan vesznek körül Morrigan használja az elmecsapást, illetve a többi karaktered képességeitől függően amivel némi szabad teret lehet nyerni (csatakiáltás, kétkezes söprés, altatás, stb) - csupán taktikával nehezen megvalósítható, hogy csak mozizni kelljen egy nehezebb csatánál. -
GodBadka #8791 Gorim, azt hiszem. A kalapács neve meg Kaszid nagykalapács, vagy mi (Chasind Great Maul). -
EnigmaHarlequin #8790 Sziasztok konzolos kérdéssel lehet idefordulni??? van egy két dolog amit nem értek a taktikai beállításokat nem tudom alkalmazni eléggé egy bojba rohannak az ellenség közé mind a mellee k mind a ranged dps ek szóval ha valaki tud valami linket a beállításokhoz vagy infot azt megköszönném
ugyanide konzolon kihagyták a sebesülésekből fakadó debuffokat is? a nézet váltáson kivül?
-
josi #8789 Hülye vagyok, nem is vistán, hanem win7-64:) -
josi #8788 Én meg most 4x végigjátszás után pihenrő tettem a játékot. Aztán megláttam vinyon a Might and Magic 6-ot, gondoltam próba szerencse, és megy VISTÁN:) felturbóztam nvidia controllernél a grafikát, 10 éves játéknál nagyon szép:) jó újra nosztalgiázni. Feltelepítettem a baldurst ist, az is szépen fut vistán feljavítva.:) -
Pares #8787 Jah, még ha valakit érdekelne, angolul a Gazkabátot The Felon's Coat-nak nevezik. -
Pares #8786 Ezt még kifelejtettem:
Páncélokkal kapcsolatban van egy jó tanácsom: Kerüld a masszív, de még a nehéz páncélokat is, akár milyen bónuszt is adnak. Nem éri meg. A legjobb, ha beszerzel magadnak egy nagy védelmi és ügyességi bónuszt adó könnyű vagy közepes vértet.
Ajánlani tudom a Gazkabátot, Denerimben tudod megvenni Wade mestertől, még mielőtt elvinnéd hozzá a sárkánypikkelyeket. 90 arany körüli az ára, de hidd el nekem, hogy teljes mértékben megéri.
Könnyűpáncél, tehát minimális megterhelést ad, így minimálisan nőnek a varázslat aktiválás költségei.
Páncél: 9.00
Megterhelés: 2,30%
+6 ügyesség
+9 védelem
+4 páncél (tehát összesen 13 páncél!)
+1 mana-regeneráció harcban
+15 fizikai ellenállás
Én a játék közepe felé vettem meg, de még most, a végső csata előttig sem találtam ennél jobb vértet a bűvharcosomnak.
Csizmának a Mágus Csatacsizmát tudom ajánlani, könnyűcsizma, +12 védelmet ad, 2.25 páncélt. Úgy tudod megszerezni, ha a mágusok tornyában megidézed az idézőkúton mind a [URL=http://dragonage.wikia.com/wiki/Summoning_Sciences]4 "dolgot"[/URL], ezután Redcliffben a tiszteletendők tábláján lesz egy feladat, hogy vmi vagy vki gyilkolja az embereket az utakon. Ha elfogadod, akkor egy teljesen véletlenszerű esemény következik valamelyik utazásodon, ahol ha kinyírod a bizonyos illetőt, akkor megkapod a csizmát.
Sisaknak Honnleath sisakját használom. +2 minden tulajdonsághoz és +3 páncél
Kiegészítőknek nekem ezek vannak:
Andruil áldása
A város kulcsa
Életadó
The spellward (magyarul nem jut most eszembe a neve...) -
Pares #8785 !!!Spoiler lehetséges!!!
A legfontosabb, hogy minél hamarabb megszerezd a Bűvharcos specializációt az erdőből.
A kezdetektől fogva erre a kettő tualjdonságra tegyél főleg: Mágia és Ügyesség. A mágia érthető okok miatt, az ügyesség pedig azért, hogy valamit el is találj, ha már közelharcba mész.
Ügyességből egy 30-35 már talán elég, ez tőled függ...
Ha elérted azt, hogy az ütéseid legalább 75%-a talál, és téged is 75%-ban nem talál el az ellenfél, vagy ha úgy érzed, hogy kevés a manád, akkor egy pár szintlépés erejéig csak az Akaraterőre tegyél pontokat.
A mágiából és akaraterőből sosem elég, szóval itt nem tudok határértéket mondani, csak annyit, hogy nálam 45 akaraterő és 60 mágia bőven elég arra, hogy a harc elején 3-4 kisebb-nagyobb varázslatot idézzek, utánna pedig föntartsam a 2 fő bűvharcos képességet a csata végéig.
Erő és Dörzsöltség. Ezek azok, amikre egyáltalán nem kell tenned egy pontot sem. Az erő a bűvharcost figyelembe véve teljesen irreleváns, mivel a legelső bűvharcos képesség megszerzése után a mágiát fogja az erőnek számítani, ha aktiválod, ha nem.
Egészség sem létfontosságú, mivel megfelelően magas Ügyesség esetén az ellenfél el sem talál, a bűvharcos képességek meg írtó nagy ellenállást adnak minden hatás ellen (fizikai, mentális, tűz, jég, szellem, stb.).
De interneten is találhatsz jópár olyan útmutatót, hogy hogyan építs föl egy jó bűvharcos karaktert.
Szóval a játék kezdetétől fogva figyelembe kell venned, hogy a bűvharcos egy kardot-pajzsot-segéd varázslatokat használó harcos. Ha jól felépíted, a csapatod leghasznosabb tagja lesz. Rendelkezni fogsz távolból aktiválható erős varázslatokkal és nagyon erős közelharci tulajdonságokkal is. -
#8784 thx.
kozben egyebkent meglett a meteor es belole a Starfang :)
itt egy jo kis guide hozza. kb 10-szer utaztam ide-oda ahol a videoban utazik amig belebotlottam -
#8783 Vissza kellene menni az erődbe, aztán valamelyik utazásod során találod a meteordarabot, amivel szintén az erődben dicskedhetsz el.
Denerim piacterén óbégat egy törpe árus. -
marcuc #8782 mármint magyarul honan lehet -
marcuc #8781 honnan lehet leszedni a wardens keep és a gólemes dlc-t? gondolom a hivatalos oldalon van csak fent magyarul...(ehh őő talán ha esetleg a dupla w-vel kezdődő és arezzal folytatódó szón esetleg magyarul) -
#8780 pont tegnap toltam vegig azt a dlc-t de nem jott utana semmilyen supermanes easter egg bejatszas..
ugy hallottam h egy random encounter ami barmikor elojohet ezert osszevissza utazgatok de meg nem jott ossze.. ill. felek attol is h regebben osszejohetett valamikor amikor meg nem is tudtam rola (csak nem nagyon emlkeszek mar ra) aztan kidobtam/eladtam az egeszet..
egyebkent "Damage: 11.90 " - ezzel lenne a legjobb? amit linkeltem az erosebb :) vagy ez az egykezes valtozat? (ketkezes skillekre gyurtam vegig szoval sztem mindenkeppen azt valasztanam)
GodBadka: mi az arus es fegyver neve? :) erom van eleg sztem, azzal nem lesz baj :) -
Bhalage #8779 koszi az infot -
Prof William #8778 Lejárt az online profilod tárhelyéhez való hozzáférés ideje. Ez mit jelent? Be vagyok jelentkezve mégis ezt írja ki... -
#8777 én is angolul tolom és 576-ba vettem. -
#8776 minden nyelvi file fentven a bolti lemezen nem kell letölteni csak telepitésnél angolt választod, és még extrákat is kapsz mint stratégiai utmutato, de ha ez is angolul kell akkor könnyedén letorrentezheted.
Ja és olcsobban jösz ki igy. -
Bhalage #8775 hat ugy, hogy a d2d-rol letoltott cucc az az alap angol verzió.
nekem valahogy ezek a magyar nyelvu szovegek soha nem tetszenek... ugyhogy inkabb angolul kalandozok, ha lehet full angolul menni a cdgalaxisos verzióval, akkor nem szorakozom letoltessel mert az +1nap (viszont cserebe nem kell utazni stb).
Probatbicol: amugy van egy olyan verzió is amihez letoltheto az altalad emlitett konyv, ez a deluxe editionnel is dragabb, igazabol ezen nem is gondolkodtam -
#8774 jah és ha úgy látom szint miatt vagy str hiány miatt nemtudok 2h ágon továb fejlődni, akkor lépjek szintet képzettség pont elköltése nékkül és később szét tudom osztani őket? -
#8773 hali!
Próbálkoztam pár karival de nagyon az elején abbahagytam midnet.
Megvan mostmár a main, egy közrendű törpe aki 2h-l csapkod:-)
elkezdtem húzni a 2h 2 fő ágát, a kérdésem az, hogy amelyik a fegyvertöréssel kezdődik érdemes húzni?
Mert ahogy nézem túl sok felesleges pontom nem lesz..Képzettségeknél tettem az erőre is, remélem később hasznát veszem, igaz azt írja azzl a pajzsot is könnyebben cipelem, bár nem tervezem a pajzs használatát, arra alistrielt tartom fő tanknak.
Másik kérdésem a stat pontok elosztása. Eddig midnent str-re tettem lvl6 vagyk, érdemes másra is tenni? mondjuk egész egészségre? vagy ügyességre hogy jobb legyen a találati arányom?
3i kérdés a páncélzat. eddig alegnagyobb védettséget adó páncélkoat tettem magamra, maradjak ezen a vonalon?
4ik kérdés: van pár enchantom, de nem tudom érdemes-e felrakni ezeket a kezdő fegyverekere, vagy tartogassam őket egy jobb 2h fegyóra, Ezek esnek később mobokból? -
GodBadka #8772 Kerdban valoban az a legerosebb, de Denerimben atorpe arustol vasarolhato ketkezes kalapacsa legjobb ketkezes fegyver. Persze kell ,hozza eleg nagy ero, hogy tenyleg jobb legyen, de aki ketkezes fegyverrel nyomul, annak eleg nagy az ereje :) -
#8771 én nem csináltam meg a DLC-t még,de van meteoritom,találtam egy krátert és meteorból készült kardom is van -
Probatbicol #8770 Én mégis javasolnám, hogy boltban vedd meg, mert különben lemaradsz a stratégiai útmutatóról, ami egy 200 oldalas A4 formátumú profi, színes könyv. Az 576 és a cdgalaxisban is adják (ták) hozzá, remélem van még.
Ezt is telepítheted angolul, ha nagyon akarod.
És a sima verzióhoz is jár 2 dlc, a gólem karakter és egy páncél szett. 9900 az ára.
-
#8769 Starfang
Category: Weapon
Type: Longsword - Greatsword
Material: Starmetal
Rune Slots: 3
Damage: 11.90
Critical Chance: 3.40%
Armor Penetration: 4.20
Strength Modifier: 1.00
Installation: Warden's Keep DLC
+3 Dexterity
+3 Damage
+2.5 Armor Penetration
Requires: 31 Strength
The stoic blacksmith, Mikhael Dryden, crafted this peerless weapon out of a metal that fell fromm the heavens. The world has possibly never seen its like, or ever will again.
Obtained:
• Soldier's Peak - Forged for you by Mikhael Dryden in exchange for Meteor Metal Ore
Warden's Keep DLC kell hozzá azt végig tolod és mikor onnan eljösz jön majd egy supermenes easter egg bejátszás és ott tudod felvenni a meteoritot.
-
#8768 egyebkent ez lenne az a nagy legjobb meteor kard, vagy csak a neve olyan: link
bele lehet valahogy tudatosan botlani abba a meteorba? merre kell maszkalni hozza? :) -
#8767 Kúl!
Ittvan akkor a karakterem és a nője vol1:
Vol2:
Amúgy most ismét felbasztam magam. Anvil of the Void, gólemhegyek, fasz kivan. -.- -
#8766 C:\Documents and Settings\Felhasználó\Dokumentumok\BioWare\Dragon Age\Screenshots mappában rengeteg kép lehet a játékból.
A Story mappába minden karakterről vannak pillnatfelvételek.
http://static.fotoalbum.hu/picturezoom/2009/12-21/laylarock/Elorah_601_003544.jpg
Remélem nem gond, hogy beszúrtam a képeket, kb. ezek mindenkinél megvannak. -
Prof William #8765 Legközelebb Bűvharcost indítok. Mire figyeljek akkor hogy isten legyek? Páncél stb... :) -
#8764 Nem kellene hányni a magyar nyelvű verziótól, mert igen színvonalas lett, de különben is lehet választani nyelvet nem kötelező magyarul játszani.
Az "inkább letöltöm" kijelentéshez hogyan kapcsolódik a kérdés?
Figyelmen kívül hagyva, hogy letöltésről, avagy megvásárlásról van szó az egyik sima alapjáték, a másik dlc-kel együtt van.
Az alap is normálisan játszható, a dlc-k adnak hozzá néhány pluszt, melyek könnyítik a játékot, ezért nem mindenki rajong értük - no most döntsd el, hogy neked melyik kell. -
tombadillo #8763 Hmm...
Nálatok látszanak a mentéseknél a képek? Ha igen, nem tudja-e valaki, hogy mit kéne beállítani?
A játékon kívül meg lehet őket nézni, sima jpg, vagy ilyesmi, de a játékban csak egy szürke téglalap. -
Bhalage #8762 sziasztok,
nekem ez a jatek eddig teljesen kimaradt a napokban szandekozom megvenni majd a D2D-rol.
lattam itt a boltokban valami magyar felirattal aruljak amitol en szemely szerint behanyok, ugyhogy inkabb letoltom.
egy kerdes lenne:
vagy egy deluxe edition ami tartalmaz vmi stone golem karaktert + egy wrdens keep nevu helyet k(b 12.000 HUF)
a sima edition meg 9200 HUF.
ismeri valaki ezt a collectorst erdemes megvenni, vagy nem?
(bar valszeg azt valasztom) -
Pares #8761 Ma egy érdekes "bug"-ba ütköztem:
Ugyebár van egy bizonyos illető, aki ezzel a bannal szemben csücsül. Nos igen, először ott is csücsült, mikor megcsináltam a hozzá kapcsolódó feladatot, ám miután később visszatértem, ez fogadott:
Úgy látszik, inkább átült ide, bár kissé elnézte a dolgot:
Ennek ellenére a köztük folyó beszélgetés teljesen normálisan lezajlott, újra és újra...