Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na felraktam, semmi változás:
köszi, megpróbálom 😄
Tehát virágbolti verzió...

Szerezz be egy magyarítást (megtalálod a topikban a forrását) tedd a helyére és a konfigurálóval válaszd ki valamelyik nyelvet, megjönnek a feliratok...

Angolt választottam, magyar nem volt közte.
Telepítéskor mit választottál?

Nem lehet kiválasztani a nyelvet, angol van megadva csak.
Nem állítottad be, hogy milyen nyelvû legyen, de bemásoltad a magyart is...
A konfigurálóban válaszd ki a nyelvet és rendbejön...

Sziasztok! Nekem lenne egy olyan problémám, hogy induláskor a következõ kép fogad:

Minden felbontással és grafikus beállítással kipróbáltam, nem javult. 😞
Mi lehet a baja? Miért nem látok a szöveget?
Alap szinten nem. Egy pontig a "gyengébb" kézben csak tõr lehet. Késõbb már bármely egykezes fegyver...

En is 2 kezes warival probaltam 6-bol 5x melleutott....
Warival nehez, mert nagyon eroset ut es pontosan es a wari rengeteget melleut. Hat kell hozza rengeteg eletero poti. Egyobb utobb megoli. De mageval a legkonnyebb ha jol vannak a spellek beallitva.
Meglepo modon Morrigan fogja adni, ha elegge a bizalmaba ferkoztel. Es meg lehet persze. De nehez.
Ja, mágussal poén volt, Ferelden legnagyobb harcosa jégszoborrá dermedve nézte végig ahogy egy karcolás nélkül szétaláztam. 😊

Why so serious?

wedge31
Meglehet ,vágodj be a csajnál és majd ö fogja kérni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Én warriorral vagyok, úgy nehéz 😊 Alistar se bir vele
Mage-vel engem meg sem ütött, úgy le cc-ztem.

Gondolom másik kaszttal lehet vele bajod. Akkor meg sok potion lehet a megoldás.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Morrigan anyját meglehet ölni? melyik quest vezet oda ha meglehet?
Loghiant hogy lehet legyõzni a párbajban? Van valami taktika? Mert simán lecsap!
TopGun
Tok kiraly! Nekem mar van ket rajongoi DLC-m az egyik egy brutal sarkany kard 36 ero kell hozza es iszonyut sebez, a masik meg egy gyuru a ring of fire, nagyon sok modositot tartalmaz es ami a jo, minden alkalommal amikor betoltod a jatekot "osztodassal" szaporodik, eredetileg csak 8db van benne, de nekem mar volt hogy 45db-ot "kellett" eladnom 😊 jo sok aranyat ad erte a torpe.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

De ha egy masik fobossra gondolsz arra ahol csomo csap jon ki a foldbol (az valojaban meg az elozo palya) akkor ott viszza kell menned a legelejere es vissza a varosba ott tudsz cserelni.
Ha a semmi ulloje palyan vagy akkor mar nem tudsz visszamenni sem, emrt elzarodik az ut. Vedd le a nehezseget.
Sziasztok, lenne egy kérdésem. A törpök városában vagyok azon belül pedig a Mélyutak végén, a fõboss ellen nyomulok éppen. De a csapatom nem elég jó, hogy lenyomja és változtatni akarok rajta. Meddig kell visszamennem hogy ezt megtehessem? Mert a csapatválasztós ikon itt már nem jön be, van rá vmi mód hogy anélkül változtathassak, hogy visszamennék a városba?

Én rugóm main kard és off tõrrel tolja.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Ebben a játékban nincs fegyverlimit. Ergo tud használni két baltát. Csak azok a statok legyenek me,g mai a fegyver tulajdonságlapjára van írva.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Egy rogue két baltával a kezében is tud harcolni? Tudom hülyeség, tõrökkel nyomtam végig, még kardot se nézem jó szemmel. Csak kíváncsi vagyok, hogy fejlesztõk hogy oldották meg.

nah kipróbáltam az AW médzset.aszittem h a rugómmal a legélvezetesebb,de ez büntet.altat,életet szív,bénít,az alap heal is megvan,heavyben rohangál 2 1h val és 10óra alatt egyszer feküdt😊 márcsak a bládmédzs skill kell és 5en leszünk a partyban muhaha
Különc
Hát aki Morrigan ikertestvérével játszik az vessen magára 8)

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

böröczk
Hm, én Wynne-t megtanítottam két sor átokra is, halál átok az nagyon üt, minden sebzés kritikus találat.
A másik kedvenc pedig, amitõl az ellen nem talál el karddal (és egyéb kézi fegyverekkel), ha véletlenül el is talál, akkor az tuti nem lesz kritikus.

Kumiho #2179

böröczk

Nálam ez a rész baromi kellemetlen volt, bebugozott a rész, és nem tudtam továbbhaladni, nem nyílt az ajtó, mivel Sir Gilmore nem volt hajlandó hozzám szólni se : D Vissza kellett töltenem a legelejét.
Õrünk meg beszedett valamit.

Kumiho #2179

Különc
Akkor õt kapják el nem engem <#idiota>

Ja hogy ez a DLC a karácsonyi idõszakban jelenik csak meg... na bazdmeg <#idiota>

Az összes DLC magyar (na jó, a tábori láda nem...)

+ nem sok Warden dicsekedne azzal öregkorában hogy...

- És aztán elkezdõdött a végsõ csata az Vezérdémonnal. Micsoda küzdelem volt! Igaz én semmit sem láttam belõle mert hátul álltam és gyógyvarázsokat nyomtam de aztán megkérdeztem Stent aki azt felelte hogy "Jó csata volt." - szóval biztos az volt. 😊
böröczk
Én speciel arra leszek kíváncsi, rajongók mit alkotnak, beindult a dragonagenexus.com, és lassan de biztosan gyarapodnak a cuccok.
Leszedtem a toolsetet tegnap este, de hát hogy is mondjam, nem éreztem elég pihentnek magam hozzá, hogy beleásódjak : D

Kumiho #2179

1 (kettõ, de igazából 1) patch van eddig, különösebb bugot nem talált még senki (amit sokan annak hisznek, az a saját balféségük szokott lenni), illetve a fejlesztõk által bevallottan elszúrták kicsit bizonyos fegyverek hatékonyságának számításakor a dexterity beszámolását (nem pont úgy számol a program, ahogy azt az ismertetõben leírták), de ezzel együtt lehet élni.

Nekem több nekifutásra is egyszer volt olyan kiakadás, amikor Alt-Tab után a processz explorert kellett használni, illetve több órányi folyamatos játék után hajlamos a pályabetöltés lassulni, de ezt egy kilép-belép orvosolja...

böröczk
És ha ráadom Alistairre? : D

Kumiho #2179

Nem az nwn2 motorja viszi, csak hasonló a kezelése.
Kijött vagy 18-19 DLC már, ezek túlnyomó része promociós cucc és egy-egy egyedi tárgyat rak be. Ami modként fogható fel, az a Warden's Keep és a Stone Prisoner. Ezek mindegyike egy rövid "kalandmodul", aminek eredményeképp szert teszel egy pár új cuccra. Az egyikben kaphatsz egy jó páncélt, két képességet, egy kereskedõt, egy személyes használatú ládát és egy kovácsot, a másikban egy jó sajtkést, és egy góleme companiont.

Minden fajból van companion, és minden fajnál vannak állandó feladatok, amelyek a történethez kapcsolódnak és amelyeket állandó NPC-k adnak. A fõszereplõ faja általad megválasztható...

böröczk
Ja, NW2-vel ne idegeljen már többet senki, azt a játékot én speciel fél nap után abbahagytam, errõl meg már két hete nem tudok lekattanni, de persze biztos ugyanolyan a kettõ.

Kumiho #2179

böröczk
Ha kiérsz a hegycsúcsra (még a testvér elõtt), Neked kell elõcsalnod egy síppal, amit kaptál, inventoricskád tárolja. <#eplus2>
És azt hiszem, többször is meg lehet fújni a sípot, kvázi annyi sárkányt kaszabolsz le, amennyit, amikor jól esik.

Kumiho #2179

Különc
Hagyjuk már az NwN 2-õt...

na azt már tudom hogy olyan a játék mint az nwn2. de azt írja már le vki, hogy az alapjátékon kívül milyen kiegészítõ küldetések vagy modok jelentek már meg hozzá. illetve hogy peccsek és bugok terén hol tart a dolog. nwn2 motort használ ?

am néztem a hardwireden a beszámolót a játékról 😊😊:😊 fura volt hogy ENNYIRE népszerû, de aztán a képeket látva rájöttem hogy eddig talán egy kalandjátékban sem kellett legyûrni egy csupi boszorkányt 😊😊:

am a törpe az kötött fõszereplõ ? a videók miatt gondolom

Mert nem azt az opciot valasztottad hogy segitesz neki, de ha megolod, van nala egy kurt azt vedd el tole, fujd meg a 2 hegy kozott mielott belepsz az urna templomba es akkor lejon a sarkany a hegyrol, de baszott eros, a legerosebb a jatekban.
AntiHero
Ugyan így voltam vele😄

Más. Kezdtem egy új mágus ember csajszit. (mivel törp-el valszeg majd nem tudom végig játszania játékot).

Lehetek Spirit Healer? Vagyis most azt akarom, hogy a Wyneet nem rakom be a társaim közé hanem én gyógyitok. Tudok olyan erõs gyógyító lenni mint õ?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

MEdievil
Hol vontam én kétségbe a hasznosságát?
Én csak arra akartam utalni (ráadásul sarkítva) hogy a dragon age is mint minden történet a sárkány kaszaboló hõsökrõl szól nem wynne sebkötözésérõl. =P

F

Tegnap elõtt kérdeztem a morrigennek kell valami a mágustoronyból dolgot, kaptam rá választ is. Mégegyszer végig futottam a toronyba mindent megnéztem, sehol nem találtam azt a kis könyvet. Megnéztem a hátibatyumban s ott volt az a vacak, már jóval azelõtt felvettem mint hogy morrigen megbízott azzal a vacak megkeresésével. (ÁÁÁÁÁÁ) 6 órát molyoltam vele mire leesett. Ez mekkora szivás.
wedge31
<#eljen>

Új Dragon Age DLC a láthatáron!

Ipon.hu

Angol infó.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

tud valakio egy helyet ahol az összes magyar dlc fenn van?
Sziasztok!
Egy kis bibi van a játékkal😄
Néztem gameplay videót youtubon és ott az urnás rész után amikor térünk éppen vissza megkérnek minket hogy menjünk vissza és elméletileg egy sárkánnyal kellenne megküzdeni.Nos nekem nincs ott a csávó ahol kéne és enged rögtön tovább a világtérképre😄.A sárkányt meg hiába várom igy:S

A végére egy kis pontosítás
15-20 perc alatt _speed run_-ként végigtolható, azaz az összes párbeszéd és jelenet átugrásával, stb.
Már csak mert amikor elõször olvastam róla, erõsen O formát vettek fel a szemeim, amikor ezt a két számot megláttam 😊
wedge31
Pár mondat a közelgö DLC-röl:

Average playtime is always tough to pin down because everyone's mileage will vary (and developers player the game in a very different manner than a typical first-time player). I can do a speed run (skipping through conversations and cutscenes, using a buff party, controlling Dog, avoiding some combats, ignoring loot drops, not looking at the scenery, etc) in about 15-20 minutes. I suspect it would take a typical first-time player about an hour to complete.

Keep your eyes peeled for some of Duncan's items. You'll know them when you see them. ;o)

No new creatures or companions, although those who overlooked Dog in the Prelude will now get a second chance to add him to your party. And no, that doesn't mean you now get two Mabari.

For those who have completed the game, you will be able to return to Ostagar from your Epilogue Save.

I'd agree that Return to Ostagar has a significant combat focus but there are some really good story elements as well, particularly between the followers who fought in the Battle of Ostagar and for whom King Cailan held particular significance.

As for areas, Ostagar itself has seen a major re-art to snow it over and make it feel like Darkspawn have been lingering there for a while. We've also opened up some new portions of the map that you weren't previously able to access. The quest also includes 3 additional areas which are smaller than Ostagar and involve a greater degree of re-use.

Regarding dialogue, given that Darkspawn represent the primary villain in this mission, don't expect them to wax poetic before attempting to slice your head off. The quest-giver has a sizeable conversation but the juicy bits are really the interactions with your followers who fought at Ostagar. This is an emotional place for them to return to and they all have strong opinions regarding the King, his fate, and his legacy. The word count isn't huge by any means but, for those who are in it for the story and the drama, the emotional payoff is definitely there

There will be a few codex entries available.

Ha valaki nem vágná zanzásitva : - a páncél ügyben itt lesz a király cucca meg Duncan is hagyott egy pár dolgott nekünk

- ha valaki nem vette be a csapatba a kutyát most megteheti és igy lesz mégegy bolhás Olghren melett...<#nyes>

- 15-20perc alatt végigtolható a molyolos játékosoknak 1 óra is lehet

- néhány új codex bejegyzés.