18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#8560 Ahogy olvastam, tudod a válaszaidat :)
ha gyenge vagy akkor vagy rossz a taktika vagy rosszul osztottad a pontokat ahogy írtad.
Utóbbira van egy cucc amivel újralehet osztani, a táborban megjelenik egy holló ahogy olvastam.
Az előbbire meg vagy kitanulod, vagy leveszed a nehézségi szintet.
Flemeth detto, ha nem bírsz vele az adódhat a fentebb írtakból, illetve alacsony szintű csapatból (megoldás értelemszerű->menj oda később), vagy vedd lejjebb a nehézségi szintet ha úgy érzed hogy nem élvezed a játékot.
Ez a nehézségi szint nagy csapda, -nehéz- szinten kezdődik 100%-s AI, ezt csak azért írom, hogy ne a -könnyű- szint alapján ítéljétek meg aztán a játékot.
Az arra van, hogy első végigjátszásra ne okozzon senkinek gondot a játék. -
Jimmyke #8559 Csak átöleli a démon azt elsötétül a kamera. Semmi extra. -
xianon #8558 Egyébként nem akrok senkit leszidni és ne vegyétek tolakodásnak, de mért nem használjátok a magyar neveit a képességeknek amiket használtok a játék során: / Tényleg ne vegyétek sértésnek de így modnjuk én sem értem h miről beszéltek soxor... -
xianon #8557 Hali srácok!
Bocs h ritkán írok vissza, csak keveset vok net elött, nah szal akkor írtátok h amihez érzékem van olyannal jáccak ink, de legelsőnek egy törpe harcos v mágus. : )
Akkor most gondolom kicist nehézkesebb les a dolgom, ugyanis egy dual wepes szerencsevadász/rouge-t indítottam, de nem tomm ért tök gyengének érzem és elég soxor behal az egész csapat. Ez azért van mert rosszul áll be a stratégiát v mert rosszul osztottam a pontokat?
ÉS lenne egymásik kérdésem is. KAptam egy olyan questet Morrigantől h nyírjam ki Flemetet. Na már most megis próbáltam lega 10-szer különböző kombinációjú taktikákkal, de ezt a sárkányt istennek se tudom kinyírni!
Vmi rohadt keveset veszek le. Vki tudja erre is a választ esetleg? -
#8556 Van videó arról, hogy a pleasure opciót választja a karakter? -
#8555 Ez a gond, hogy a főkarakter ez esetben nem mágus, a banya meg mint, ha szándékosan szivatna, igencsak arrogáns a démonnal.
No majd talán egy mágus főkarival meglesz. -
SaGa #8554 Ha mágus vagy, akkor simán, mert átmész te és megbeszélitek a dolgot a démonnal. Ha nem vagy mágus, akkor nehéz... -
#8553 Vérmágia: alapfeltétel, hogy a főkarakter gonosz legyen?
Egyszerűen nincs vérmágia tanulási lehetőség az opciók között, Morrigant küldtem át, igencsak ellenségesen viselkedik a démonnal (itt ugye a játékos csak annyit tehet, hogy beszél vagy azonnal támad a boszi, a beszédbe nincs opció), két mondat után a démon támad, nem ajánl fel semmit, pedig a beszélgetést úgy indítja, hogy "beszéljük meg", de Morrigan kegyetlenül leugatja.
Pozitív főkarakterrel nincs esély vérmágiát tanulni? -
#8552 BTW rühellem azokat a bossokat, amik 10-ből 9 megmozdulást resistálnak :D -
#8551 Heh.
Most 3 mágussal nyomom. Csoportok elleni harc a következőképp néz ki:
Alistair előremegy (threaten bekapcs), mire mindenki elkezd rohanni felé. Lendületből belefutnak a blizzardba, amit azonnal megtoldok egy tempesttel, morrigan adja a sleepet meg a waking nightmaret (ettől egymást próbálják ütni, ha épp tudnak mozogni), Wynne pedig felteszi a koronát egy earthquakkel :DDDD Ha nagyon összetömörülnek, akkor még tetézi a bajt egy-két walking bomb :D
Elég effektív. :) -
Rudaj #8550 hát nekem az alvás, hóvihar, villámvihar, és az az fekete mérgező felhőizé ami ugyancsak területre hat. ebből a combo-ból senki nem jött még ki. :D -
Aspyrin #8549 Kedvencem a kővé dermesztés, majd szétcsapás. :) -
#8548 fagysztás, villámbénítás, altatás, bénítás bárd dallal, varázslattal, varázsrajzolatokkal, rúnákkal fegyóban, fegyóval, buff-fal, skill-lel stb.-stb. Ha valahol, na itt gondoltak rá. -
torma1 #8547 Sziasztok!
Azért jó lenne ha sok játék átvenné a Witcher játékelemeit is! Pl a kábítás amivel egy sokkal erősebb ellenfelet is ki lehetett végezni mint azt a való életben! Milyen jó volt leütni a Ghoult és egy csapással kivégezni! :) Igaz itt is van a fagyasztás amit szét lehet törni! Végre gondoltak ilyen insant killekre is! Remélem több szerepjátékban is lesz ilyen! -
sir Hunnish #8546 Sziasztok! Bocsi ha már korábban elhangzott, de sajnos nincs időm végigolvasni. Szóval tudja valaki hogyan kell aktiválni (http://social.bioware.com/project/469/)ezen a címen található specializáció visszaállító hollót. Fogalmam sincs mit hova kellene másolni. Előre is köszönöm! Csá! -
Ari18 #8545 #8465
#8462 -
#8544 attól függ milyen csapattal tolod... nálam 3 mágussal nightmare-en pl a high dragon volt aki nem tudott nagyon hozzászólni az eseményekhez - permanens CC-ben volt ugyanis szegény -
#8543 Tapasztalatom szerint lv14 alatt elég nehéz tud lenni. -
#8542 Az normális, hogy ehhez a high dragonhöz hozzá sem tudok szólni? Bő 15 másodperc alatt ledarálja a mansafot :DDD -
#8541 nalátod, azért volt az a talán -
#8540 vigyázz, félrevezető. minden Origin pl ad olyan 6-7%-ot, meg pár egyéb dolog... mire végzel vele olyan 40-45% körül leszel, legalábbis régebben ezt írták páran. (személy szerint nem néztem soha szal fogalmam sincs) -
#8539 Amount of Dragon Age: Origins Complete: 19%
Time played: 23h
AZTAbüdösKURVAéletbe :OOO -
gabor05e #8538 HY All. Leszedtem 1 addont játék hoz Páncél -t . elvileg be is másoltam ahová kellett ha minden j a játékban ezt hol tudom beszerezni? -
#8537 Az kecivicces, mikor a kis gyíkfing elf csávó bejön ruha nélkül, és olyan szálkás mint egy kibaszott keszeg :DDDDD -
#8536 ?!?!?
Redcliffe megvan (gondolom már csak a hamvakat kell visszavinnem és zsírság van), a torony tiszta, a farkasemberek felszabadultak az átok alól. Ez 5-ből 3 helyszín.. Mondjuk az tény, hogy denerim elég "dús"-nak tűnik.. But GODDAMN. Végre valami kontent baszki. Valami ami singleplayer, FASZA, és adnék érte 10 rongyot gondolkodás nélkül (ha lenne). Januárban szerintem buy. :D
Most vagyok azt hiszem lvl11, szóval ha nem lassul le a szintlépés a vége felé, akkor simán 50%. Ha még nem, akkor beszarok :D -
kobra223 #8535 köszi azt én is tudtam de azt nem magyarázza meg hogy miért akar minden áron profilt létre hozatni velem a game és kapcsoltatni az internetre mert a telepítet tartalomnál azt irja hogy nem engedélyezet -
#8534 Nos, mar csak egy magyarositasra lenne szuksegem. -
#8533 #8462 -
kobra223 #8532 elnézést a szürkekamarások és a köbe zárva dlc-t hogyan lehet aktiválni anélkül hogy netre kéne kapcsolodnom a gameval? -
#8531 Majd rajtakap amikor épp Morrigant izéled -
Cashx #8530 60%??? Nagyon el vagy tájolva, van egy mákosbuktám rá hogy 30%-nál se jársz még.
Valamelyik karakteren nyomsz egy c-t -> Hero Accomplishment-ben meg tudod nézni hol jársz. -
#8529 Most hogy így haladok a cuccal (Urn of Sacred Ashes - jégbarlangok) kezdem úgy érezni, hogy kicsit túllőttek a célon. Nem kéne ilyen hosszúnak lennie (szerintem). Nagyon sok a dara. A savegame-nél már több mint 30 órát ír, és még jézus, hol a vége.. A törpöknél még nem is voltam, Denerimben alig csináltam valamit, így érzésre kb 60%-nál lehetek..
Már kezdeném újra harcossal, meg érdekelne a sztori, meg mittomén :DDDD
Faszom. Igazából örülnék neki, ha nem lennék ennyire rákattanva. Itt melóban is azon agyalok, mit fogok csinálni majd.. Aztán ottragadok ilyen éjjel 3-4ig. Asszony meg buzerál, hogy mégis mi a faszt csinálok :D -
#8528 gamecopyworld.com
Immár 12 éve. -
#8527 Egy cracket fel tudnatok dobni valahova? vagy emailbe ha elkuldene valaki nagyon megkoszonnem! -
Fasiszta #8526 Ja és ember nemes. -
Fasiszta #8525 Végig vittem a játékot mikor befejeztem 21 színtű harcos voltam. -
#8524 Én mágussal csinálom a fagyasztó és bénitó (átkok és gyógyító) varázslatok nagyon hasznosak. Harcost meg könnyen találsz mellé. Még a sárkányok se ellenfelek. (csak egy-két erősebb varázsló és nagyobb tömegben az íjászok viccelnek meg egy kicsit de csak míg el nem dobom az első fagykúpot és tömeges bénitást)
Ha viszont a harcos a zsánered akkor szerintem minél előbb vedd fel Wynne-t a csapatba mert a program elégé elszúrhatja.
Mint lentebb írták a szerencsevadász talán a legnehezebb kezdő karakter. -
#8523 Amelyikhez érzéked van, bármelyik lehet jó.
Figyelembe lehet venni azt is, hogy egy négyfős csapatod lesz, nem egyedül harcolsz.
Harcosokan nincs hiány, de ha úgy gondolod, hogy a főkarakter is harcos lesz lényegesen erősebb lehet bármelyik meglévő tanknál (Alistair, Sten, Oghren, Pala)
Szerncsevadász íjjal szerintem nem neked való, ha így indítasz, hogy melyik a legkönnyebb, dual fegyveres főleg a passzív képességek miatt jó harcos lehet, ha van hozzá némi érzéked.
Mágus is erős tud lenni, s igazán nincs is a csapatban olyan varázsló, aki az elemekre specializálódott, Morrigan főleg átkozódik, Wynne gyógyít, mindkettő hasznos, de rengeteg lehetőség van még a varázslatok között egy harmadik varázstudónak is.
Választatsz tehát bármilyen főkarakter a lényeg, hogy valamennyi érzéked legyen hozzá, tudd szeretni.
Pl. ha utálod a varázslókat ne kezdj mágust, mert csak felbosszantod magad.
Használd ki a taktikai beállítások adta lehetőségeket, sok haszos dolgot be lehet állítani, s csapatban gondolkozz ne csupán a főkarakterben. -
#8522 4 tagu csapatod lesz igy gyakorlatilag mindegy kit választasz könnyen végigtolható a játék de elsöre egy törp harcosal vagy egy mágusal nem nyulsz nagyon mellé. -
xianon #8521 Srácok melyik karakterrel a legkönyebb végigvinni a játékot sztetek? Mármint h trainerek cheatek és effélék nélkül...:S