Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerezz be egy magyarítást (megtalálod a topikban a forrását) tedd a helyére és a konfigurálóval válaszd ki valamelyik nyelvet, megjönnek a feliratok...
A konfigurálóban válaszd ki a nyelvet és rendbejön...
Minden felbontással és grafikus beállítással kipróbáltam, nem javult. 😞
Mi lehet a baja? Miért nem látok a szöveget?
Why so serious?
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Gondolom másik kaszttal lehet vele bajod. Akkor meg sok potion lehet a megoldás.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
A másik kedvenc pedig, amitõl az ellen nem talál el karddal (és egyéb kézi fegyverekkel), ha véletlenül el is talál, akkor az tuti nem lesz kritikus.
Kumiho #2179
Nálam ez a rész baromi kellemetlen volt, bebugozott a rész, és nem tudtam továbbhaladni, nem nyílt az ajtó, mivel Sir Gilmore nem volt hajlandó hozzám szólni se : D Vissza kellett töltenem a legelejét.
Õrünk meg beszedett valamit.
Kumiho #2179
Ja hogy ez a DLC a karácsonyi idõszakban jelenik csak meg... na bazdmeg <#idiota>#idiota>
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
- És aztán elkezdõdött a végsõ csata az Vezérdémonnal. Micsoda küzdelem volt! Igaz én semmit sem láttam belõle mert hátul álltam és gyógyvarázsokat nyomtam de aztán megkérdeztem Stent aki azt felelte hogy "Jó csata volt." - szóval biztos az volt. 😊
Leszedtem a toolsetet tegnap este, de hát hogy is mondjam, nem éreztem elég pihentnek magam hozzá, hogy beleásódjak : D
Kumiho #2179
Nekem több nekifutásra is egyszer volt olyan kiakadás, amikor Alt-Tab után a processz explorert kellett használni, illetve több órányi folyamatos játék után hajlamos a pályabetöltés lassulni, de ezt egy kilép-belép orvosolja...
Kijött vagy 18-19 DLC már, ezek túlnyomó része promociós cucc és egy-egy egyedi tárgyat rak be. Ami modként fogható fel, az a Warden's Keep és a Stone Prisoner. Ezek mindegyike egy rövid "kalandmodul", aminek eredményeképp szert teszel egy pár új cuccra. Az egyikben kaphatsz egy jó páncélt, két képességet, egy kereskedõt, egy személyes használatú ládát és egy kovácsot, a másikban egy jó sajtkést, és egy góleme companiont.
Minden fajból van companion, és minden fajnál vannak állandó feladatok, amelyek a történethez kapcsolódnak és amelyeket állandó NPC-k adnak. A fõszereplõ faja általad megválasztható...
Kumiho #2179
És azt hiszem, többször is meg lehet fújni a sípot, kvázi annyi sárkányt kaszabolsz le, amennyit, amikor jól esik.
Kumiho #2179
am néztem a hardwireden a beszámolót a játékról 😊😊:😊 fura volt hogy ENNYIRE népszerû, de aztán a képeket látva rájöttem hogy eddig talán egy kalandjátékban sem kellett legyûrni egy csupi boszorkányt 😊😊:
am a törpe az kötött fõszereplõ ? a videók miatt gondolom
Más. Kezdtem egy új mágus ember csajszit. (mivel törp-el valszeg majd nem tudom végig játszania játékot).
Lehetek Spirit Healer? Vagyis most azt akarom, hogy a Wyneet nem rakom be a társaim közé hanem én gyógyitok. Tudok olyan erõs gyógyító lenni mint õ?
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Én csak arra akartam utalni (ráadásul sarkítva) hogy a dragon age is mint minden történet a sárkány kaszaboló hõsökrõl szól nem wynne sebkötözésérõl. =P
F
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Egy kis bibi van a játékkal😄
Néztem gameplay videót youtubon és ott az urnás rész után amikor térünk éppen vissza megkérnek minket hogy menjünk vissza és elméletileg egy sárkánnyal kellenne megküzdeni.Nos nekem nincs ott a csávó ahol kéne és enged rögtön tovább a világtérképre😄.A sárkányt meg hiába várom igy:S
15-20 perc alatt _speed run_-ként végigtolható, azaz az összes párbeszéd és jelenet átugrásával, stb.
Már csak mert amikor elõször olvastam róla, erõsen O formát vettek fel a szemeim, amikor ezt a két számot megláttam 😊
Average playtime is always tough to pin down because everyone's mileage will vary (and developers player the game in a very different manner than a typical first-time player). I can do a speed run (skipping through conversations and cutscenes, using a buff party, controlling Dog, avoiding some combats, ignoring loot drops, not looking at the scenery, etc) in about 15-20 minutes. I suspect it would take a typical first-time player about an hour to complete.
Keep your eyes peeled for some of Duncan's items. You'll know them when you see them. ;o)
No new creatures or companions, although those who overlooked Dog in the Prelude will now get a second chance to add him to your party. And no, that doesn't mean you now get two Mabari.
For those who have completed the game, you will be able to return to Ostagar from your Epilogue Save.
I'd agree that Return to Ostagar has a significant combat focus but there are some really good story elements as well, particularly between the followers who fought in the Battle of Ostagar and for whom King Cailan held particular significance.
As for areas, Ostagar itself has seen a major re-art to snow it over and make it feel like Darkspawn have been lingering there for a while. We've also opened up some new portions of the map that you weren't previously able to access. The quest also includes 3 additional areas which are smaller than Ostagar and involve a greater degree of re-use.
Regarding dialogue, given that Darkspawn represent the primary villain in this mission, don't expect them to wax poetic before attempting to slice your head off. The quest-giver has a sizeable conversation but the juicy bits are really the interactions with your followers who fought at Ostagar. This is an emotional place for them to return to and they all have strong opinions regarding the King, his fate, and his legacy. The word count isn't huge by any means but, for those who are in it for the story and the drama, the emotional payoff is definitely there
There will be a few codex entries available.
Ha valaki nem vágná zanzásitva : - a páncél ügyben itt lesz a király cucca meg Duncan is hagyott egy pár dolgott nekünk
- ha valaki nem vette be a csapatba a kutyát most megteheti és igy lesz mégegy bolhás Olghren melett...<#nyes>#nyes>
- 15-20perc alatt végigtolható a molyolos játékosoknak 1 óra is lehet
- néhány új codex bejegyzés.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.