18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
xianon #8400 Köszi a kommit: )
-
Johnsy #8399 hali
én ott akadtam el amikor a mérce tesztjeit kell teljesíteni, a hidas résznél ahol át kell jutni a hídon. nincs valakinek valamilyen ötlete vagy tanácsa ?? -
Scharnhorst #8398 Üdv!
Ismét a segítségetek kérem 1-2 mellékküldetésben. Orzammarban merre találom azt az embert akinek egy elbocsátó levelet kell átadnom? a következő pedig hogy a Mélyutakon és Breciliában hol találom meg azokat a misztikus helyeket amiket aktiválnom kell?
Előre is köszi a választ -
#8397 Balon nyisd ki a kaput, és bejön öt kidobóember. -
#8396 Naja, arra már rájöttem, de az udvaron lazán kinyírnak. :=( Nem tudom milyen taktikával győzhetnék... -
#8395 Szerintem ez nagyon egyértelmü volt. -
#8394 -
#8393 Utolsó bekezdés spoiler dammit :///
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mondjuk nem lep meg, hogy egy ponton le kell csapni az öreglányt -
#8392 Na látom még nem volt. Idei VGAn :
Legjobb szerepjáték – Dragon Age Origins
Legjobb PC játék – Dragon Age Origins
Azt hiszem teljesen jogosan -
#8391 A felsorolt cuccok jeletős részét kereskedőktől lehet megvásárolni, arannyal én elég szűkösen álltam.
Nem mondom, hogy nem lehet ezeket a dolgokat mindet megvásárolni, de el lehet boldogulni akkor is, ha csak néhány jobb páncéldarab, vagy fegyver van meg.
Csillagagyar alapvetően harcosnak készült a Varázsszövőt viszont csak bűvharcos használhatja, ha nem önző a főkarakter talán előnyösebb a meteorból kovácsolt pengét Aistairnak, vagy Stennek adni, ha nincs másik bűvharcos a csapatban. -
Pares #8390 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Porvárosban. A Jarvia búvóhelyének bejáratának szembe, ha az ajtótól elindulsz, akkor bal felén lesz egy ajtó (TAB-ot lenyomva elkerülhetetlen), ott találod. -
fnorbi89 #8389 Amint látom már lejárt a feltöltés. Vagy nem tudom. -
fnorbi89 #8388 Lehet lehet tölteni az összes nyelvi csomagot a játékhoz.
Nekem angolul van meg csak letöltöttem a nyelvi csomagot így teljesen magyar. Meg cseh meg bla bla...
http://rapidshare.com/files/302256315/Languages_on_DVD.rar -
Pares #8387 Van rá egy mod:
Character Respecialization -
Pares #8386 Van néhány hely, ahol eléggé beakad, pl.: nekem akkor csinálta, amikor a Mérce felé vezető kis szűk részben, a két sziklafal közt hívtam, akkor nem fért el, és beakadt a sziklafalak közé. Ha a Romos templomból való kijárat alatt, a nagy nyílt terepen hívod, akkor nincs ilyen. -
Pares #8385 Kevered a dolgokat. Redcliffben vagy, ki kell űznöd a gyerekből a démont, aztán a szent hamvak urnáját kell megkeresned, hogy megmentsd Eamont arlt. De ez minden szépen benne van a Journal (J gomb)-ban. Ha nem tudsz angolul elég jól, akkor sajnálom, nemtudom, hogy van-e a játékhoz magyarosítás, nekem magyarul van meg. -
fnorbi89 #8384 Sziasztok, van egy kis gondom van egy elf mágus nő karim és megküzdöttem
flemethel meg a hegycsúcson a sárkánnyal is mindkettőt legyőztem de nem csináltak semmit álltak egy helyben ez más karival (férfi ember harcos) korábban nem csinálta, akkor harcoltak rendesen, le se tudtam nagyon győzni. Lehet hogy az 1.02 patch miatt van?? Mert korábban régebbi verzióval nem csinálta. -
Pares #8383 Fordulj balra 90 fokkal, ott lesz egy ajtó, az mögött meg jópár élőhalott csontváz, rajtuk túl van a lejárat a pincébe, onnan a kastély udvarába, onnan a nagyterembe... -
Dobronski #8382 Nem tudtok valami progit amivel le tudom reszetelni a karit? Mert 1-2 dolgot elkúrtam. (skill, attribute) -
Pares #8381 Jah, és még ez az amulett kimaradt:
Éberség jegye
+6 védelem, +2% varázs ellenállás, +5 mentális ellenállás
Sajnos az alábbi tárgyak némelyikéhez szükségesek a DLC-k, de a dragon age nexuson van egy mod, ami más néven, de ugyan azokat a tárgyakat, ugyan azokkal a tulajdonságokkal beleteszi az alap játékba. -
Pares #8380 A többi dolog, amit még ezen kívül használok:
Csillagagyar
+3 Ügyesség, +3 Sebzés, +2.5 Páncélütés (a legjobb kard az egész játékban, bár igaz, hogy ehez szükséges a Kamarás Erőd DLC)
Fade Wall
+3 Védelem, +20% Kapott gyógyhatásokra, +1 állóképesség/mana regeneráció harcban, +25 állóképesség/mana
Andruil Áldása
+2 minden tulajdonsághoz, +20% természeti ellenállás, +1 állóképesség/mana regeneráció harcban, +10 fizikai ellenállás
Életadó
+10 Egészség, +3 Élet regeneráció harcban, +10 Élet regeneráció felfedezés közben, +3 páncél, +20% Kapott gyógyhatásokra
Szerencsekő
+1 Minden tulajdonságra -
Pares #8379 Sok cikket olvastam már, mert én is Bűvharcossal vagyok. Nem tudtam, hogy milyen páncélzatot tegyek rá, de van egy tuti tippem, bár igaz, ehez egy kicsit tovább kell menned még, de ha ezt megszerzet, majdnem halhatatlan leszel:
Honnleath Sisakja
+2 minden tulajdonsághoz (erő,mágia,ügyesség,akaraterő, stb.), +3 páncél
Wade Felülmúlhatatlan közepes páncéljának a kesztyűje
+10% Tűz ellenállás, 0.5 állóképesség/mana regeneráció harcban
Gazkabát
+6 ügyesség, +6 védelem, +4 páncél, +1 állóképesség/mana regeneráció harcban, +15 fizikai ellenállás
Mágus Csatacsizma
+12 védelem
Én már jóideje ezt használom, legyőztem vele az Őssárkányt és Flemethet is. Igaz, hogy 16-os szinten vagyok, és az összes bűvharcos képesség megvan, a mágiám 50, ügyesség 35, akaraterő 40, és a dlc-k is mind megvannak... De hidd el nekem, ez az összeállítás így többet ér, mint akár melyik nehezebb páncélzat. Jóval kevesebb a fatigue-is így, mivel könnyűvértet viselsz... -
GodBadka #8378 Nem hal meg. Azert kell egy tank, aki magara vonja az ellenseget, es igy nem fogjak utni (vagy csak kis mertekben) a tobbieket. A teruletre hato varazslatok lehetnek maximum macerasak, de ugyes jatekkal (a varazslok gyors kiiktatasa stb.) azok is megoldhatoak. -
#8377 ez egy átjáró ajtó, nemrég álltál ennek a túloldalán és onnan sem tudtad kinyitni -
#8376 csak tod az a baj, hogy már minden bejárható területet bejártam a kastélyon belül, és semmi... az az egy út van, és az le van zárva. -
#8375 A királynő Denerimben van.
Nézd meg a térképen konkrétan hová kell menned a kastélyon belül, mert szerintem az első szinten, vagy a mágusoknál van dolgod, a második szint még lezárt terület. -
#8374 A királynőt kell megmentenem konkrétan. :M -
#8373 Mi dolgod lenne a második szinten?
A démon megszállta kölyköt kell meggyógyítani, ha ez megtörtént akkor már talán felmehetsz a második szintre. -
#8372 Hello!
Totál elakadtam. Warrior kasztban vagyok, Redcliffe kastélyában, és a második emeletre vezető utat egy zárt ajtó zárja el, amihez nem találok kulcsot sehol, pedig már mindenhol megnéztem... pls help!
KÉP:
-
#8371 Ügyesség és a dörzsöltség a két legfontosabb képesség szerencsevadásznak, ezek mellett lehet még néhány pontot máshová is szánni, de sok értelme nincs pl. az egészséget, vagy állóképességet erőltetni - inkább érdemes elmenni a Mágustoronyban megcsinálni a főküldetést (ha már elég felkészültnek érzed magad), s az Enyészetben minden tulajdonsághoz szerezhetsz néhány pontot.
Wynne képes a varázslataival gyorsítani az állóképesség visszatöltését, de meg kell tanulni beosztani, a speciális képességek zabálják. -
xianon #8370 http://www.videogamesblogger.com/wp-content/uploads/2006/11/dragon-age.jpg
Am ez xboxos verzió v lehet ígyis beállítani a kinézetét a játéknak? -
kobra223 #8369 elnézést hol találom a gyűrűt amivel bejuthatok jarvia buvó helyére?
-
xianon #8368 és egyébként csak arra kell adni v másra is?
MErt ugyvettem észre h áll kép pontom nem lesz túl sok... -
xianon #8367 :S
De akar hamar behal a karim ha ügyességre + dörzsöltésgre teszek...oylat nem lehet h ne halljon be soxor ésm égis two swordos legyen és hasznos kari esetleg?
-
#8366 Nem az erdőben van (vagyis földrajzilag igen), hanem a romokban. Konkrétan valahol az elején. -
Cashx #8365 Ez a sárkány az erdő melyik részén van? Mert már másodjára játszom a játékot és mindig minden helyre benézek, de ezzel még nem találkoztam. :D -
Cashx #8364 Shapeshifter semmi ilyesmit nem ad, sőt igazából semmi értelme annak a specnek.
Ami + fatiqueot ad az a különböző sebzés bónuszok pl. frost weapons, vagy akármelyik spelled ami upkeep-es. -
#8363 Azt kiszemeltem én is. Amúgy valami frankesz elf set kéne. A mostani cuccaimban kb 3 pofont bírok ki valami izmosabb ellenféllel szemben. Amúgy a fatige értékét mi befolyásolja a viselt cuccokon kívül? Mert pl Morriganhez képest én látványosan kevesebb spellt tudok elsütni, pedig a willpower értékünk között nincs túl nagy különbség.. A shapeshifter mastery ad neki valami bonust, vagy mi a rák? -
#8362 Nem azt mondtam, hogy nincs értelme a spacializációt megszerezni, ha már ott vagy a közelben, de gyógyitalokért valószínűleg vissza kell menned, ha nincs a csapatban gyógyító, mert még csak most jönnek az igazán veszélyes ellenfelek a romban.
Bűvharcos sem rohangálhat akármilyen nehézpáncélba öltözve, mert igaz, hogy a képességet megkapja a kari, de a nehézpáncél viselés jókora büntetéssel is jár, egy varázslat-egy mana ital ivás nem túl szórakoztató.
Vannak páncélok, amelyek nem fárasztják ki a karaktert, s védelmet is adnak, de a legjobb a bűvharcos utolsó módosítója lesz (16os szint) - támadás elkerülés, és gyorsabb mana visszatöltés. -
#8361 Lehet, hogy nem erősödöm annyit, de mindjárt máshogy érezném magam egy juggernaut armorban, mint ebben a fospisztoly fürdőköpenyben :DDdd Ráadásul van egy olyan sapkám, amitől szerintem sírva röhög minden undead :|