Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én aoe desctre gyúrok (pedig itt sírtak hogy gyenge), most vagyok 13 szintû, de már én adom a csapatom összsebzésének a 60%át
ha meglátom messze az ellent akkor sleep + wynne földrengése és már mehet is a inferno + tûzlabda, +50% fire damageval + 50 körüli magiccal nem sokan élik túl, ha meg közel érkeznek akkor fagykúp + csapattársaim aktivizálják magukat, na meg persze van még pár nyalánkság a tarsolyban
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Vagyis gondolom attól függ h kb fél óra és kiviszed...
<#kocsog>#kocsog>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"The trees move. Do you not see it?"
Olvassuk el a kódexet, keressünk rá videót, olvassunk bele a topik régebbi bejegyzéseibe, de leginkább próbáljunk magunk rájönni a dologra. Miért jó, ha más mondja el, fõleg egy RPG játékban? Nem értem...
Ostagaros DLCre kíváncsi vagyok, addigra mindhárom karim 20as lesz, minddel megcsinálom az biztos!
Lopás?
Mágusokkal, harcosokkal szinte még nem volt olyan zár, amit ki lehetett volna nyitni, de a karakterlapon zárnyitás képességet se láttam.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Tört verzióval mûködik a Toolset?
És a hivatalos oldalon a háttérképeken kik azok a személyek? Egyiket se ismertem fel úgy konkrétan.
Kumiho #2179
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
F
Amúgy pedig ügye nem gondolod hogy 5 percenként kell nézegetnünk a fórumot hogy a te kis kérdéseidre adjunk választ?!
Nem tudom hogy ki hogy van vele de én az ilyen stílust nem igazán preferálom, pláne hogy amit keresel az egyrészt mellékszál másrészt pont az a lényege hogy rájöjj a titkokra mindent meg lehet találni ha figyelmes vagy nem csak bámulsz a nagy világba.
F
Egy single rpg-ben annyira nem jön le de egy asztali vagy még akkár MMO játékban is egy csapatban a legtöbbre tartott és leghasznosabb tag az a gyogyito és nem egy harcos vagy gyilkológép caster.
Valaki segitene,hogy merre keresem a Körmágusok tornyában a könyvet Flemeth könyvét??
Why so serious?
Why so serious?
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Vissza kellett töltenem az állást, mert gondolom a fõszál mûködik, de nem tudtam mit bukok el az miatt hogy leesett a megítélésem.
...gondolkoztam késõbb hogy talán visszaszerettek volna amikor a harcosukat visszavittem a táborba, de aztán hagytam a csudába...inkább játszok. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ezért jó harc közben kizsebelni....õk is berágnak csak nem látszik 😄D
Néha zsebmetszek..pár még belefér civil környezetben is, ..viszont csatákban gyors kifordítom a zsebüket, nem is tom...asszem a szektásoknál (urna küldetés) valami 40 aranyat zsebeltem össze-vissza, a tárgyakon kívül.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Kumiho #2179