Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
túl táp...
szomoru vagyok.

hát jah, elég táp a mage az biztos

én aoe desctre gyúrok (pedig itt sírtak hogy gyenge), most vagyok 13 szintû, de már én adom a csapatom összsebzésének a 60%át

ha meglátom messze az ellent akkor sleep + wynne földrengése és már mehet is a inferno + tûzlabda, +50% fire damageval + 50 körüli magiccal nem sokan élik túl, ha meg közel érkeznek akkor fagykúp + csapattársaim aktivizálják magukat, na meg persze van még pár nyalánkság a tarsolyban

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Felvettem Denerimben egy küldetést hogy ki kell íratni a rablókat. Halottam hogy ilyenkor a város térképén megjelenik 3 hely ahol rablók vannak. Nekem viszont egy sem jelent meg. Mi lehet baj?
BEAST
Ennyi erovel vegyek ki a mage kasztot is, mert kb az egesz errol szol :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Különc
Errõl van egy jó kis beszélgetés Bodahnnal, ott mindig rablógecinek állítottam be, én is ugyanolyan leszek... xD

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

wedge31
Nekem az elejétöl tetszet a srác páncélja de igy hullarablás ize van ez igaz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Különc
Nem tudom, mindenesetre jobban belegondolva, hogy a halott királyunkat rabolhatjuk ki az eléggé morbid... Írták is a fórumon, hogy nehéz kimagyarázni magad miért van rajtad a páncélja ha nem a Kamarások ölték meg xD

Vagyis gondolom attól függ h kb fél óra és kiviszed...

mondjuk ezt a taunt+forcefieldet remelem megszuntetik majd, mert eleg olcso trukk...en tudatosan nem is hasznalom inkabb, miert jo ennyrie megkonnyiteni a jatekot? annyit kene biowarenek csinalni, hogy mobok ai-ba beleirni, ha forcefieldet utnek akkro inkabb keressenek masik celpontot.

wedge31
Csak 5dolcsi lesz a stone prisoner meg 15 volt mitöl függ vajon az árazás...

Különc
<#lama>
<#kocsog>

speeder04
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én levertem a száját a falu megtartójának is miután megöltem a farkaaast😊

wedge31
Biztos még nagyon fiatal és nem tudja ki kicsoda a bizniszben.

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

Különc
Most nem leszek valami népszerû, de mindig örömmel nézem hogy milyen sok üzi jön és mindig rákell jönnöm, hogy csak siránkozós, hogyan kell ezt azt megcsinálni kérdések, bugos, szar ez a kaszt, milyen enhéz a játék normalon stb hozzászólások vannak.
Olvassuk el a kódexet, keressünk rá videót, olvassunk bele a topik régebbi bejegyzéseibe, de leginkább próbáljunk magunk rájönni a dologra. Miért jó, ha más mondja el, fõleg egy RPG játékban? Nem értem...

Ostagaros DLCre kíváncsi vagyok, addigra mindhárom karim 20as lesz, minddel megcsinálom az biztos!

wedge31
Magyarul ügyes kezeknek forditoták.

Help! Loghaint hogy lehet megölni? Párat rámcsap és halott vagyok.
Fantusz
Láma kérdés, de zárnyitást melyik képességgel lehet tanulni?
Lopás?
Mágusokkal, harcosokkal szinte még nem volt olyan zár, amit ki lehetett volna nyitni, de a karakterlapon zárnyitás képességet se láttam.

robotnyk
ez szomorú...
Srácok a mentéseket melyik mappába teszi a game?
Gubberx
csak bele van dobva dvd tokba

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

nah mostmár nekem is van oridzsi dragon age-em jó vastag stratégiai könyvve 😊 ha letörlöm a warez verziót és felrakom az eredetit tudom folytatni azt a játékot amit a törttel kezdtem?

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

wedge31
Az az urnás küldi mikor a a hegytetöre mentek persze egész másképp mint a játékban.

Szasztok!

Tört verzióval mûködik a Toolset?
Az az animációs rész, mikor hegyekbe mennek, és a végén megölnek egy sárkányt, mikor van a játékban? Mert én végigvittem de nem találtam.

És a hivatalos oldalon a háttérképeken kik azok a személyek? Egyiket se ismertem fel úgy konkrétan.

robotnyk
a normál kiadásról 1-2 képet tudna valaki feldobni? érdekelne milyen dobozban van, van-e papírtok vagy csak be van dobva a dvd tokba a lemez... 😊
böröczk
Ez hülyeség, szerintem baromi sok koncentrációra meg odafigyelésre van szüksége, és rajta az egész csapat felelõssége. Aztán ha nem lenne gyógyító, cseszhetnék a tankolgatásaikat. Az átkozgatás ugyanúgy baromi hasznos, még az idézést is annak tartom.

Kumiho #2179

Végig is csináltam, de nekem nem engedte.

BEAST
Hmm, nezelodtem, de nem igazan talaltam ilyesmit o.o ... de ha te talaltal rola youtube videot akkor tudnod kell hogy csinalta 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Külföldi fórumokon azt irják, hogy lehet + a youtube-on is van egy video róla. Szóval valahogy mégis lehet. Pedig odaadtam az anyja amulettjét és Duncan pajzsát.

BEAST
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sehogy 😊

Sziasztok. Hogyan gyõzhetem meg Alistair-t, hogy ne ölje meg Loghain-t?

wedge31
Hát nemtom te milyen körökbe mozogsz de amerre én tolom ott nem tartjuk baleknak és a lootbol is mindig ö választhat elöször mert nélküle szó szerint döglött a party.

MEdievil
A gyógyító azért van mindenhol nagyra tartva mert igazából senki sem akar a hátsó sorban "gyógyítgatni" amikor elõl a többiek halomra ölik a sárkányokat. És ünnep ha van egy balek aki elvállalja mert nélküle tényleg nehéz az élet de még is sosem övé az igazi dicsõség. <#zavart1>

F

MEdievil
A megoldást megtalálod azon a szinten vagy fölötte... tudod van a kódexed abban rengeteg történet le van írva. Például az is hogy mit kell csinálni ha már megtaláltad az adott lapot.

Amúgy pedig ügye nem gondolod hogy 5 percenként kell nézegetnünk a fórumot hogy a te kis kérdéseidre adjunk választ?!
Nem tudom hogy ki hogy van vele de én az ilyen stílust nem igazán preferálom, pláne hogy amit keresel az egyrészt mellékszál másrészt pont az a lényege hogy rájöjj a titkokra mindent meg lehet találni ha figyelmes vagy nem csak bámulsz a nagy világba.

F

ok már rájöttem.
BEAST
Varj kitalalom, minden mas karakterrel altalaban a nem tapsztalt rpgsek jatszanak <#idiota>

wedge31
Igen a rouge karit általában csak a tapasztalt rpg-sek szeretik mert azzal nem lehet sárkányokat kivégezni viszont sokkal izgalmasab mint egy harcos én is jól elvagyok az ijászomal.

Egy single rpg-ben annyira nem jön le de egy asztali vagy még akkár MMO játékban is egy csapatban a legtöbbre tartott és leghasznosabb tag az a gyogyito és nem egy harcos vagy gyilkológép caster.

akkor mégegyszer megkérdezem: a kútnál, ahol a kupa van a vízben, meg ott az oltár is, ott mit kell csinálni, hogy nyíljon az ajtó?
Hello All!

Valaki segitene,hogy merre keresem a Körmágusok tornyában a könyvet Flemeth könyvét??

Én meg rogue-ot kifejezetten élvezem, csatában mindig ellenfél mögé manõverezek és olyan szép hátbadöféseket osztok, hogy öröm nézni. Mondjuk én sose szerettem RPG játékokban "tankolni", inkább kissé hátrahúzódó szerepben, rogue-al hátulról vagy mágussal távolról osztani az áldást. Bár Arcane Warriorom szokta néha közelrõl is. 😊

Why so serious?

BEAST
O dehogynem 😊 en haromszor jatszottam vegig warriorral a jatekot es elveztem minden percet, sajnos hiaba allitgatom be reszletesen mikor mit csinaljon Alistair, sosem lesz olyan "izgalmas" mint ha en vedenem az egesz csapatot. Persze ettol fuggetlenul a taunt-forcefield comboval igy is ugy is hatekony lehet, de en imadom nezni ahogy a csapatom koveti a taktikait, probaltam direkt szemelyiseghez illoen valogatni, en pedig csak a sajat karakteremet iranyitva vedelmezem oket. Amugy megertem ha igy gondoljatok, en peldaul a rogue karaktert untam nagyon, parszor probalkoztam, de sosem ereztem olyan hasznosnak magam mint szerettem volna :/

Belett jelentve az új DLC, Return to Ostagar, hivatalos honlapon az Addon szekció alatt megis lehet nézni,nemtudom írta-e már valaki.
Pont ezt szeretem Alistairben. Elnyomja a maga kis berserkjét csata elején, aztán megy és kb. el is van õ magában a csata végéig. Törõdni se kell vele, figyelhetek a többiekre. Saját karakternek mondjuk én se indítanék harcost, éppen ezért. Leginkább magamat szeretem menedzselgetni csata közben, harcost meg nem kell egyáltalán.

Why so serious?

BEAST
Az egyik ladajuk kiramolasa utan engem is lehordott a lany, de miutan megszuntettem az atkot es megmentettem a vadaszt, valahogy megis megszerettek 😄

sztoncsi

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

b-type
Nálam konkrétan a pagonyelfeknél fordult elõ hogy sokat 'zsebmetszeltem' mire a fönök lánya elküldött a rákba, a kereskedõ meg nem adott nekem semmit...sõt lehet mondani hogy bunkó volt.
Vissza kellett töltenem az állást, mert gondolom a fõszál mûködik, de nem tudtam mit bukok el az miatt hogy leesett a megítélésem.
...gondolkoztam késõbb hogy talán visszaszerettek volna amikor a harcosukat visszavittem a táborba, de aztán hagytam a csudába...inkább játszok. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

BEAST
Jah, ez solo jatekra abszolut igaz 😊 az arcane warriorommal tobbszor is azon kaptam magam, hogy egyedul maradtam (taktikakon kivul nem iranyitom a partymat, egyeni perverziom), de igazabol nem lett nehezebb a jatek 😄 Viszont ha egy party tamogatja a shieldes warrior sokkal jobb tank, 25% hp es egy taunt utan radob valaki egy force fieldet es nincs az a sebzes ami lerantja a mobokat rola, dw warrior haste, kinetic weapon buffal iszonyat milyen meszarlasra kepes masodpercek alatt. 2h warrior nagyon a szivemhez nott, imadom a hatalmas kardokat, de sajnos nem tudok olyat mondani amiben kifejezetten jobb lenne mint mas, az egy ket hatalmas utes meg nem menti meg 😊

b-type
Ez így van...én is megjártam, berágtak rám.
Ezért jó harc közben kizsebelni....õk is berágnak csak nem látszik 😄D
Néha zsebmetszek..pár még belefér civil környezetben is, ..viszont csatákban gyors kifordítom a zsebüket, nem is tom...asszem a szektásoknál (urna küldetés) valami 40 aranyat zsebeltem össze-vissza, a tárgyakon kívül.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

böröczk
Nekem a harcos (esetek többségében Alistair) akkor is megmarad ágyútölteléknek, többiekkel taktikázok fõleg, Alistairre nem is kell figyelnem, õ csak üt agyatlanul beállításai szerint (elõször persze elsüt egy gúnyolódást). Unalmas karakternek tartom, és nem igényel nálam sok törõdést.

Kumiho #2179