Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez elsõ általam ismert sityak "eltávolító" mod: http://social.bioware.com/project/791/#details

Még nem próbáltam, de erõsen gondolkodom rajta, még ha csak egy "felemás" megoldásnak tûnik is.
Én tanknak a gólemet viszem mindenhová, állandó csapattagom Leilana (ijászkodik), és morrigan (vagy Wynne). Én magam DPS mágus vagyok.

Kedvencem, ahogy a gólem kötözködik Wynne-al, az teljesen kész, érdemes hallgatni/olvasni.

Fantusz
Játékstílustól is függ, kinek milyen összeállításban tetszik a csapata.
Egy gyógyítómágus kifejezetten hasznos tud lenni.

Fantusz
Alastair alapbeálítottsága pajzs+egykezes fegyver, ezen nem nagyon éri meg változtatni.
Sten feltápolva brutálisakat sebez a kétkezes fegyverrel, igaz néhány szintet fejleszteni kell, az elején még könnyen hullik.
A melákot a nehéz természete is hátráltatja abban, hogy "jó szivvel" a csapatban tudjuk.
A kutya sem gyenge harcos.

BEAST
Nalam 2 karakter marad orokos tabororzo, Zevran es Wynne anyo 😄 Meg Sten is erdekesebb karakter mint ok ketten -.-

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nálunk én vagyok a mage, szal nem volt.
Én Zevrant viszem magammal mert szimpi xd

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

BEAST
Az npc magenek van paralyzalasa, annyi ido alatt kis mazlival meg is lehet olni 😊 Alistair tudja sokaig tankolni mert ahhoz utnie kellene, viszont 2h warrior mar az elejen is immunis a knockbackre, eleg ha az addig osszeszedet potionoket ott isszuk meg 😄

En most 3 2h warriorral Sten, Oghren, en es Morrigannel hadakozom... Meglepoen hatekonyak 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

b-type
Az elején lehet küszködni kicsit,..alacsony szinten az a pár pont nem mindegy hova kerül.
Késõbb mikor már kialakult a csapat, teljes vagy majdnem teljes szinten akkor már minden karakter megtalálja a helyét...nem is hiszem hogy létezik olyan négyes összeállítás amivel ellehetetlenülne a játék az adott nehézségi szinten.

Az természetesen elõfordulhat hogy egy karakter pontjai pocsékul szét vannak dobva, de sztem kis olvasással, és megfelelõ hozzáállással nem lehet gond összerakni egy jól használható karaktert.
A saját tapasztalataimból kiindulva, mivel én nem viszem Wynne-t, mert túl erõs támogató, nem viszem Sten-t mert túl erõs tank.
pagonyelf kétkezes harcos fõkarakter, az összes sebzés 47%-t õ intézi még mindig..ami azt jelenti hogy a mágusom nincs kihasználva rendesen, de ez a hátránya hogy támogatnia is kell a három harcost.
Ezzel a felállással kellemesen nehéz a játék nehéz fokozaton. 😊

..azért Durlag tornya csak megmaradt a BG-ben 😊)

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alastair tankol, mage, war (cb-vel) lövi. Fél hp-tól azt játszottam vele, h Alastair körbe-körbe futkosott, többi meg lõtte 😄
Késõbb lesz nehezebb is, mikor mondjuk 10+ csonti + 1 miniboss féleség támad ^^ Meg pl nekem most olyan volt h 2 ogre támadt, de röhögve öltem õket, igaz egyiket le cc-ztem Morigannal.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Sziasztok

Tudna nekem segiteni valaki abban, hogy hol talalom a negyedik elrejtett kincset a pagonyelfeknel?
Me0w
Sajnos mar nem emlekszem a BG-re pontosan, azttudom csak, hogy vegigjatszottam 😉

Itt viszont mar az elejen belefutottam olyan dolgokba, hogy eh. Pl. az Ogre a toronyban, na, az jo pelda. 2h warrior (me), Alistair, meg 1 war + 1 mage akit kaptam. Ha ott nem toltottem vissza harmincszor, akkor egyszer sem.

Together we'll fly someday...

Fantusz
A kuplerájban kaptam két óriásnyulat a meglepetés partyhoz <#nevetes2>

Nagyon jók lettek a videók a játékban, a romantikus jelenetek viszont némileg illúziórombolók.
Morrigan szexi harciöltözékét öreganyja fehérnemûjére cserélték a grafikusok - félreértés ne essék, nem az aktus látványát hiányolom, de szebben is megrajzolhatták volna a nászviseletet.

Sir Quno Jedi
Nekem dalish elf rugóm van. Elõször íjásznak képeztem+zárnyitónak/csapdaeltávolítónak+alkudozónak, majd két egykezes fegyóra, jelenleg duelist és ranger spec. Most meg a juggernaut nehézpáncélban flangál két 3-3 slotos dragonbone tõrrel. Nemigazán van olyan akit nem tud bedarálni. Az igaz viszont, hogy HP-ban nem áll fényesen. Egy ideig jó még az õsi elf fémvért is, pláne ha több darabja is megvan.

Vannak nagyon jó magic fegyók, volt hogy buzogánnyal és baltával mászkáltam 1xrre, de a két tõr bazigyors és a 6 slotnyi grandmaster rúna hatásait NEM kell ecsetelnem ugye... 😄 Eleve mindkét fegyóba teszek paralízis követ, így csupán ezzel+dirty fight-tal szinte 100% hogy bebénítom az ellent, onnan meg a skilljeim miatt miden támadásom critical+backstab atutomatikusan. Szóval geronimo és over. Ha meg fõellen van és túl erõs közelrõl, elõ az íjat, jó kis elemi nyílvesszõket bele és bummbeledurr. Két máguis+rugóm szépen gyengíti messzirõl, Alistair meg massive armorban+pajzsban hentereg a földön, mint kiváló célpont. A high dragon is így feküdt meg.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Ne aggódj, én átbasztam õket, ezért Leilana ellenem fordult az oltárnál és le kellett vernünk a guardian spirittel egyetemben. Így egybõl 3 fõre redukálódott a partim, ami utána elég egészségtelen volt. De csak próba volt, késõbb visszatölt és másik opció (csak kíváncsi voltam mi lesz, a reaver spec kellett, de nem elég jó).

Az is jó, ahogy Morrigan tahó a spirittel. 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

b-type
A hogyan-on mindenképpen.

Mindenkinek ajánlom a Dragon Age könyvet:

Jóval különlegesebb élmény egyszerre játszani és olvasni, bár persze a könyv simán kivégezhetõ 1 nap.
Önmagában is jó könyv, ...eleinte kicsit zavart hogy ennyire aláfest a játéknak, de késõbb már inkább örültem neki. A vége meg elég jellemzõ, nekem elf karakterem van a játékban, és már játékban fellelhetõ infó alapján tudtam könnyen döntéseket hozni, de a könyvvel kiegészítve ez csak megerõsödött.
jó könyv volt.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Szerintem ez attól függ, mivel játszol...ill. hogyan.

Kezdéskor nekem, mikor még sok mindennel nem voltam tisztában, normálon is erõsnek tûnt (nem voltak dlc-cuccok a kezdésnél, meg buta mód 2x1h warit kezdtem és rogyásig raktam páncéllal, mobok engem vertek le és nem a tankot, nekem meg a nagy páncél miatt két-három skill után elfogyott a staminán...). Most, hogy feltetem a dlc-ket (patchet nem), meg utánnanéztem, mi hogy merre, és magel játszok...hardon is könnyûnek tûnik, gondolkozom azon, hogy átrakom nightmarre így a közepe táján.

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

b-type
Nem vagyunk egyformák 😊
Én fel sem tettem egy patch-t sem, mert sztem a játék -nehéz- fokozaton van olyan mint a Baldur's Gate volt -normal- fokozaton.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Me0w
Azert a jatek normal es boss nehezseget kicsit csiszolgathattak volna, mert a normal trash nem ellenfel, a bossnal meg minden rohadt akciot egyesevel nekem kell vezenyelgetni, es igyis 10/5 esetben 2-shotoljak a tankot. Hulyen van megirva sajnos a jatek, ha nem optimalis csapatkombinacioval jatszol, akkor vert pisalsz nehany csatanal. Erre kiadnak egy peccset, ami annyit er, mint halottnak a csok :/

Together we'll fly someday...

Magyarul jobban verselt a fa mint angolul. Jó arc volt...

Másik kedvencem...

Összehozunk egy párt csókjelenet romantikus zene...

Morrigan: Hát én mindjárt elhányom magam. 😊
Különc
Mikor Wynne magyarázza Alistairnek hogyan lesz a gyerek (ha nõ karakterrel vagy és szexeltél is Alistaiirel akkor jön elõ) az is zseniális!

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Calver
ez viszont zseniális <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
játszik, bár nem tankolok (egy pont van rajta összesen), megfelelõ mágus felszerelés hiányában viszont így is hasznos Blood Dragon Armor-ban zúzni, Blood Mage-el kombinálva végképp. egy pontot nem raktam willpower-re (nem is érdemes), csak amit Circle of Magi féle Fade-ben kaptam. nincs soha gondom manával (néha lehúzok egy-egy lesser lyrium potion-t/átváltok blood magic-re), de én nem is használok fenntartott varázslatokat, pusztán azért raktam rá, hogy viselhessek nehéz páncélt. abszolútde életképes DPS-ként - fõleg +20% fire damage kesztyûben - gyakorlatilag szépen módszeresen feltörlöm a padlót az ellenfelekkel.

igen...szerintem ott a fordító nagyon ki volt...vagy éppen be(álllva)...de igazából nekem az angol eredeti szöveg jobban tetszett, a rímek miatt nagyon eltértek tõle (azért persze ez sem rossz!)

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

Hát ez kész:
"Létem egy szem üdve makkom,
híján muszáj megmakkannom.."

Itt már nagyon fáradtak lehettek a fordítók 😄
2x1h warior az kaki nagyon...valóban nem marad már statod const.-ra, ami szívás...meg nem is üt szerintem akkorát...(mondjuk én tudatlanságból még azt is elkövettem anno, hogy rengeteg armort raktam rá, ha már warior...aztán nem értettem, miért rám jönnek a mob-ok, és nem a tankra, még akkor is, ha alig ütük). 2h warior wiszont nagyon állat...kimaxoltam 2h skilleket, berserkert + a harcos skillek egyik sorát + most reaverre pakolgatom és hát darálás nagyon ^^

Három szobrot a nagy teremben megtaperolni (bal-jobb-közép), aztán kicsivel utánna a központi teremben a negyediket, ekkor kiírja, hogy "lent valami védmû kikapcsolt", ekkor lent, kb. két teremmel az után a szoba után, ahol Wynn-t felszedted (és ahol a varázslótanonc gyerkõcök szambáznak)a zárt ajtót megpiszkálni....megjelenõ démont leputtyogtatni....nagy kardot bezsebelni!

Kérdés: valaki játszik Arcane Warior-t? Ha igen, kb. mennyi akaraterõvel lehet vele normálisan varázsolgatni? Egyszer áttettem rá a magemet, de frankón kb. két varázslat után kimerült (mondjuk csak kb. az elsõ speciális skillje volt meg, meg a telekinetikus fegyverek fentartása is lekötötte a manáját)...ja, és életképes dps-ként? Mert tanknak csak Alistert hagynám...mondjuk lehet, nem bajlódok vele, vérmágusként. 45+ magic-el elég gyilkos vagyok ígyis...csak érdeklene

speeder04
óóó köszönöm szépen a "^^" ügyben a segítséget😄

hát akkor nem érdemes egy-egy egyfegyveres hõst csinálni, akkor majd csinálok egy 2handed warriort, azt látom dicséritek nagyon ;D kösz a tippet

Lacee
ha a könyvtárban levõre gondolsz, akkor egyszerûen csináld végig a lépéseket, amiket a feljegyzéseid közt olvashatsz.
Van a másik idézõs, amikor a nagycsarnokban kell a szobrokat buzerálni egy megadott sorrend szerint, itt ugyanúgy a notes a megoldás: ha jól emlékszem, edényes szobor, felemelt kardos, leeresztett kardos, és a másik szobában a lándzsát tartó.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Sziasztok! A körmágus toronyban az idézõs küldinek mi a megoldása.
Köszi a segitséget
Kandurex
ja, ja ^^

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ki kell kapcsolni a beallitasokban. ^^

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Arra azert ovatosan epits! Ha tul nagyokat sebzel, akkor egy kis okolrazas nem teriti el toled az ellent. Meg sebezni se kell. Nalam Wynne elkuld egy earthquake-et aztan mikor az 5-6 ellenfel vegre meg tud allni a laban, mind vele akar szot valtani az esetrol, pedig ez a varazslat nem is sebez.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

speeder04
miért rak "^^"-t minden hozzászólásom végére? :/

speeder04
áá nightmare az nekem erõs lesz, normalon játszok, ott meg a tank "gúnyolódása" leszedi az ellenfelekt rólam, csak ki akarom próbálni az egy-egy egyfegyveres karaktert, de akkor szerintem harcost indítok😄

Ha csak ajándékokkal viszed fel és nem beszélgetsz vele soha akkor persze, hogy nem fog belédszeretni vagy bármit.

Why so serious?

szerintem tobbet kell majd beszelgetned vele, illetve questjet megcsinalni.

Nyugis
az érdekes. nekem szerelmet ír. felpatchelted?

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

Leliana-nál hiába viszem fel 100-ra a bizalom jelzõt v. micsoda annak a neve akkor is csak azt írja ki, hogy közeledõ.
BEAST
2h warriort nem lehet knockdownolni, es szepeket tud utni ha jol utemezed a skilleket 😊

Calver
na meg ugye sokkal jobban szét kell szórni a statokat... kétkezes harcost feltápolhatod erõre, és marad bõven pontod arra, hogy constitution-re is rakj, hogy ne csapják szét azonnal. ellenben kétfegyveres harc esetén ugyebár ki kell gyúrni dexterity-t 36-ra, erõt is 38 körülire, hogy normális páncélban tudj mászkálni... és akkor ott egy ejjdenagyot sebzõ harcosod, akire nightmare-en ránéznek csúnyán, mire összepisilja magát, majd elegánsan szívrohamot kap.

most mér csinálja azt a játék h redcliffe kastélyba átmennék a földszintre és fekete a kép, és mindenféle színû bevágások villognak, néha feltûnik vmennyi a játékból. elõször ott csinálta amikor legyõztem a démont amelyik megszállta connort. jött egy átvezetõ az volt ilyen szar arra azthittem direkt ilyen. aztán jött egy párbeszéd ott már csak akkor volt ilyen mikor én beszéltem gondoltam vmilyen bug. aztán vége lett és ilyen lett. majd újratöltöttem és megjavult. de most mennék át az ajtón és mindig beszarik akárhányszor töltöm újra 😞

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Nagyon hasznos az earthquake varazslat. Eleg nagy teruletre hat, szepen leveri a labukrol a sracokat, es a hatasa is eleg hosszu. Mig ok esnek kelnek, te mar rajtuk vagy, kozelrol meg... A kozelharcos ellenfeleket addig le kell fagyasztani, vagy bevallani, hogy kozben utik a hatad.

I.C.ram
Szerintem sokkal jobb az egy-egy egykezes. DPS-ben erõsebb szerintem, és a speckó támadásai is jobbak, szerintem.
Ha vége a fõsztorinak akkor bezárul a világ vagy mellék küldik mehetnek tovább?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Nyugis
szerintem a harcosból a kétkezes fegyvert használó a legdurvább. nekem mindig van legalább egy olyanom a csapatban. állat durva tud lenni. Fõleg ha tápos. és ha még felveszed a "gyógyitó" képességet a mágusoddal na akkor szinte kiirthatatlan a kicsike.

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

Lacee
tactics -> behavior -> ranged/cautious/defensive 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Hát vazze. Átmegyek tankra 5 másodpercig, addig a mage-em tovább fut a folyosón és még hoz 10 ellent -.-.'

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

BEAST
DW warriort azert nem szerettem, mert hiaba ut hihetetlen szepen, nincs semmi vedelme pl knockdown meg knockback ellen. A roguenak sincs sok, de a combat stealth, evasion, es az ilyesmik eletet menthetnek. Viszont en most ujra beleszerettem a greatswordos warriorba 😄

hello

az lenne a nagy kérdésem, hogy miért van az hogy bár a dlc-k mûködõképesnek tûnnek, a srácok (pl.: Levi) nem hajlandóak bejelölni a helyet a mapon! aztmondják megteszik, de mégsincs rajta?!! mit tegyek??

elõre is köszi!!
Ha 2 egykezes harcra gondolsz akkor én harcosnak inditottam és hozzá bombákat gyártok elég ütõs lett fõleg mióta nem egy kard és egy tõr hanem már 2 egykezes kardot használ darál mint álat.