18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Pares
    Én úgy szoktam a bűvharcosommal nyomulni, hogyha több ellenféllel nézek be, akkor benyomok pár területre ható varázslatot, mint mondjuk az Infernó, aztán a Vihar meg mondjuk a Földrengés, ezt persze kiegészítem még a Tömeges bénítással, esetleg közben az erősebb egyénekre egy kis Gyengítést dobok, megvárom, míg elmúlnak a varázslatok, és szépen befejezem a piszkos munkát. Garantált győzelem. Mióta megvan az összes Bűvharcos képesség, azóta nincs lény a Földön, aki ki tudott volna nyírni.

A bűvharcosok a legerősebbek az egész játékban. Ez abszolút kétségtelen. Az egyetlen dolog, amit igényel, az az előre tervezés és jó pont meg képesség szétosztás. Ha ez sikerül, akkor garantált a siker.

Elég manám van, hogy 3-4 területre ható varázslatot, utánna meg 2-3 kisebb varázslatot varázsoljak, utánna pedig közelharcban lekaszaboljak mindenkit. Mondanom se kell, hogy a 65 mágia a Harci Mágia képesség bekapcsolása után úgy viselkedik, mintha 65 erő-vel rendelkeznél...
  • Micsu
    jah :D
  • Pares
    Kezdjük ott, hogy a gyengébb ellenfelek el se jutnak hozzám. Az erősebbek, akik túlélik a kezdő varázslat kombóimat azok egy Csillagagyar puszitól elbúcsúznak e világtól.

Statjaim:
    Erő: 21
    Ügyesség: 34 körül
    Akaraterő: 45 körül
    Mágia: 65 körül
    Dörzsöltség: 22
    Egészség: 35 körül

Nagyon ritkán esik meg az, hogy egyáltalán eltalálják a főkarakteremet, ha eltalálják, akkor se visz le szinte semmit, ráadásul az élet regeneráció (néhány méregdrága kiegészítőnek hála) akár milyen sérülést gyorsan begyógyít.

Szóval nem. Nem addig Isten a karakterem, amíg egyszer leütik, hanem kb. halhatatlan.
  • Micsu
    még le nem ütik a 200hpját :D
  • Pares
    Ez pusztán a te hibád. Az én bűvharcos karakterem 20-as szinten a Teremtő erejével vetekszik...
  • fixpont
    Marpedig tobbet sebez, mert ameddig az a warrior 1-et ut addig a rogue legalabb 2x tamad mindket kezevel, az 4 tamadas ha csak mindket fegyverben +5+5+5-os runak vannak, akkor kiszamolhato, hogy csak a runak sebeznek 60-at, plusz a 2 fegyver tamad osszesen 4x plusz ha mindketton van mereg, akkor a mergek is betalalnak.
  • Fantusz
    Nincs értelme a rouget és a warriort összehasonlítgatni, egymás alá-fölé helyezni őket a rangsorban.
    A szerencsevadász lényegesen gyorsabb a harcosnál, nehezebben találják el, kisebbet sebez ugyan, de amíg a harcos egyet üt a szerencsevadász háromszor hátba szúrja az ellenfelét, nagyobb eséllyel visz be kritikus találatot.
    A harcos magára vonja az ellenség figyelmét, állja az ütéseket, tarol, a szerencsevadász legfeljebb kitér az ütések elől - ha van harcos a csapatban könnyebb a szerencsevadásznak is mellérendeltek nem alá-fölé.
  • Fantusz
    No és melyik hármat találtad meg ezidáig?

A végjátékban ember nemessel lehet a legtöbb variáció, mert a többi karakternél kizárt, hogy megkapja a trónt is.
    Loghainnal kezdődnek a variációs lehetőségek, aztán Morrigan is "bealkot" a végkifejletbe.

A játékban hozott döntéseid következményeit is felsorolják, ezek mind-mind más befejezést jelenthetnek - nem hiszerm, hogy azért van értelme plusz egy végigjátszásnak, hogy ezeket a döntéseidet összekombináld.
  • 5c0rp330n
    nagy sebzesekrol beszeltunk, abban pedig ketlem hogy egy rouge a kis palcikaival akar harmadannyit sebezne mint egy allat warrior 100 koruli strengh-el es egy ketkezes pallossal/kalapaccsal :)

Fantusz: az indomitable kepessegre gondolsz? asszem ez az amit ha aktivalsz nem lehet ledonteni, kar h passzivban nincs ilyen :)
  • Scharnhorst
    üdv
    sikerült már 3 féle végigjátszást megtalálnom azonban a többire egyáltalán nincs ötletem ha esetleg vki pm-ben leírná (h ne itt legyen spoilerezés) hogyan érhetem el a többi végigjátszást, kérem tegye meg. előre is köszi
  • offkorzreg
    akkor bizony nem neked való játék,easy-n nem okozhat ekkora gondot,ha meg nincs türelmed hozzá,akkor ismét nem neked való játék.nem hiszem hogy bárki segíteni tudna,vagy akarna,ugyanis itt senki nem használ csalásokat,hello
  • Fantusz
    Amint írtam, mindenkarakternek megvannak az erényei, hátrányai, s nem szándékozom rangsorolni őket, a warrior mindössze annyival került nálam előnybe, hogy azzal már egyszer végigvittem a játékot, míg a rugó, mágus jelenleg 10-12-es szint körül vannak.

Loghainnal nekem nem volt különösebben gondom, de a játék elején tény, hogy sokat mellé ütött a nemes kisasszony.
    Ezért is áldoztam az erővel szemben az ügyességre is,így elég jó arányban találta el az ellenfeleket, ha körülvették a kétkezes söpréssel repültek, taglózás, kritikus csapás single ellenfelek ellen.

Szerencsevadász párbajhős+bérgyilkos: lényeg a passzív képességein illetve a magas ügyességen van, egy más stílusú harcos.
  • fixpont
    IGen az jo tulajdonsag, de nagyon pontatlanul ut, elsonek azzal vittem vegig, utaltam mint a szart, amikor a vegen harc Loghain ellen 1-1ben nem tudtam megverni csak kb 10 lottyel, mert mindig melleutott, rogue meg kicsinalta pillanatok alatt lotyi nelkul.
  • fixpont
    Nem csak az, hanem mivel gyorsan ut a runak tobbszor talalnak valamint a fegyverre kent mergek is sokkal tobbszor. Meg a talentek is hasznosabbak. Ha igazi dps karit akarsz akkor bergyilkos+barbajhos es 3 darab fegyo mindegyikben nagymester sebzoruna + mereg, es a roguet baromi nehez eltalalni nalam zevran 5 ellenfelet le lenyom akik csak ot utik mikozben szinte el sem talaljak sose o meg hadonaszik es mindenki pusztul. :D
  • Fantusz
    A szerencsevadász ügyes harcos, lényegesen gyorsabb, mint egy warrior kétkezes karddal, de ami nálam verhetelenné tette a harcost a rettenthetetlenség.
    Amíg ez a képessége aktív sem lebénítani, dem a lábáról ledönteni nem lehet.
    Vannak persze képességek, ami ellen nem védett (fagyasztás), de az éjfáttyú bajnokok csatakiáltásainál, amikor az egész csapat hátra repül a warrior csak röhög egyet, s a Csillagagyarral szétcsapja az üvöltöző főfattyút.

Nem szándékozom egyik karaktert sem a másik fölébe helyezni, mert mindegyiknek más-más az előnye, hátránya, s mindegyiknek megvan a létjogosutsága a játékban, legfeljebb könnyebben, avagy nehezebben boldogul vele a játékos - ez pedig attól is függ mennyire van érzéke az adott karakterhez (nem szeret mindenki varázsolgatni, mások pedig a nyers erőt nem díjazzák)
  • xianon
    Egyetértek Fantusszal, ez nem volt a legokosabb lépés.
    Fixpont a dual wep tényleg annyira erős lesz?:O
  • 5c0rp330n
    az enyem mar most ut neha 110-eket critical strike-al 12-esen szoval csak lehet ebbol meg valami. a szerencsevadasz meg minden, csak nem sokat sebzo, illetve ha ebben a jatekban jobban sebez mint wgy warrior, ott valamit csunyan elronthattak. egyertelmuen a warriornak kene lennie a kozelharc kiralyanak.
  • Fantusz
    Most fognak haragudni, de a cheat nálam rosszabb megítélés alá esik, mint a warez.

Cheateljen, akinek ezzel élvezhető egy játék, de ilyen fórumokon nem valószínű, hogy sokan tudnak segíteni, inkább egy speciális fórumon kellene erről kérdezni.

Nem különösebben zavar, hogy beírtad ide, ha kapsz érdemi választ szerencséd van.
  • Uborkasalata
    Csalókat, jesszusom... Ha az ember csítel (legalábbis nálam) akkor azért, mert nem tud továbbjutni valahol többszöri nekifutásra sem. Ezért kérem a segítséget. Ennyi.
  • fixpont
    15 eve nem cheateltem jatekban... akkor is a sima doomban asszem. :D
  • offkorzreg
    nem,csak utálom a csalókat :C
  • Uborkasalata
    Úgy beszélsz róla, mintha warez lenne. ;)
  • offkorzreg
    itt senki nem cheatel,takarodj :|
  • fixpont
    Semmikeppen sem fog a warri olyan sokat sebezni, 2 kezes torpe volt az elso karim 70-et utott altalaban de borzalmasan lassan ut a 2 kezes fegyo miatt, szerencsevadaszbol lesz a legtobbet sebzo kari a warrior a nyomaba sem erhet
  • Uborkasalata
    Üdv, újra srácok.
    Lenne egy kérdésem. A kódok (cheat) működött már régóta. Most (talán, mert belenyúltam egy xml-be, mert Warden's Keep-et akartam felrakni) elszállt. Nincs többé god mod meg semmi. Beírom újra a szokásos runscript pc_immortal-t de semmi. Bárhogy próbálkozom nem működik.
    Valami javaslat, ötlet, megoldás?
  • 5c0rp330n
    fent van par kiegeszito dolog, de ez nemtom fent van-e.. ennek mi az angol neve? (nem nagyon igazodok ki ezeken a magyar forditasokon)
  • Fantusz
    Ha fönt van a Harcosbérc DLC, akkor egy meteordarabból kovácsolt kard (egykezes, kétkezes - választhasz) a legerősebb.
  • 5c0rp330n
    gecieros warrior-t akarok csinalni (jelen pillanatban 12-es szintu es bar ut mar neha 100 folotti sebzest, van meg hova fejlodni), szoval mindenkeppen az lenne a fo irany, hogy minnel tobbet sebezzen, minnel nagyobb tomegpusztitast tudjon csinalni, egy ketkezes karddal.
    jol gondolom h ehhez a berserker lehet a jo specializalodas? hol talalni a legerosebb ketkezes kardot? (mar amennyiben van ilyen, ha nincs akkor a legerosebb tipusuak merre lelhetoek)
    milyen kepessegekre erdemes tenni ha a harci cuccbol mar megvan mind a 4? a tobbi valahogy mind eleg haszontalannak hangzik egy nagy ketkezes harcosnak.. (ilyenek h herbalism, steal meg hasonlo amator fassagok)
    strenght melle (oda tettem eddig a pontjaim 90%-at) erdemes valami masra is rakni (kis dexterity azert csak nem art) ilyen karakternel?
  • b-type
    Sokszor csak annyi az értelme, hogy színesebb tőle a játék,..Leliana sem egy atom, de ahogy elüvölti magát csata kezdéskor, megídézi a pókját, majd elkezd íjászkodni...az tetszik :)
  • fixpont
    Nem latom ertelmet semmifele pancel rarakasanak a magera, el kell kerulni a szitukat spellekkel hogy ra tudjanak loni/utni, ennyi.
  • fixpont
    Fokarakterem magus es semmi specializaciot nem hasznalok, vagyis csak felveszem de nem teszek rajuk pontot. Nem latom egyiknek sem ertelmet es az osszes skill pontot csak a magiara nyomom, mar 80 felett van alapbol, es megsem fogy el a manam, mert a harcnak regen vege, mire elfogyna, wynne eseten is jobb ha az ember csak a magiat fejleszto mert sokkal erosebbek lesznek a heal spelljei, foleg a csoportos valamint neki 1 ingyen feltoltes van ugye a specio kepessege miatt, es 2 teli tarral (mana) minden csata megoldhato.
  • fixpont
    igen
  • marcuc
    a küldis dlc-k(wardens keep, a gólemes) vannak magyarul?
  • b-type
    Pedig a Swarm jó kimaxolva.
    Nekem csak Morrigan volt, és mivel támadott és gyógyított, ha kifulladt, akkor átváltott erre a rovarfelhőre, több ellenfelet is támad és tök biztonságos a mágus számára.
    A medvét nem használtam, a pókot is csak akkor ha Leliana is pókot idézet..poénból.

De ez a rovarfelhő ez jó volt emlékszem.
  • Bucser
    Sok értelmét nem látom mágus kezébe kardot adni:)

A lényeg, hogy tovább bírja az ütéseket mint a ruhában.
  • Calver
    megoldás ollé
    főleg mert iszonyat bután néz ki mage felszerelés nagy része, sisakok (sisak? inkább csador, jobb esetben turbán) meg végképp besírósan szörnyűségesek... na meg Reaper's Vestment + Executioner's Helm kombót amikor megláttam a karakteremen, én spec hangosan elkezdtem röhögni
    mondjuk Morrigan sem volt egyszerű a saját kis rucijában és Helm of Honnleath-ben
  • eLiXir
    Na igen... lenne egy ide tartozo kerdesem, elso vegigjatszasomon igyekszem, es lattam mar par 100g+ erteku felszerelest, de nincs ra keret. Magussal jatszom es szinte kezdo (ertem itt kisebb teruletekrol szerzett) cuccokban maszkalok, szintugy ahogy a tobbiek a csapatomban, honnan szerezhetnek jobb dolgokat? Denerimbe jottem Eamon arl-nak a gyogyulasa erdekeben, miutan redcliffi kastelyban voltam, meg a Kört megvedtem mar. Lvl 9 korul jarok.
  • Fantusz
    A Varázsszövőt csak bűvharcos használhatja, de én nem szeretek a mágusom kezébe kardot adni.
    Bottal a kezében nyugodtan varázsolgathat, ellenben ha kard van nála előbb el kell tenni a fegyvert, aztán kezd varázsolni - jelentős időveszteség.
  • SötétBarom
    Ilyet-e:

- +5 Magic
    - +1.0 Combat Mana Regeneration
    - +10% Chance to Ignore Hostile Magic

Spellweaver
  • SötétBarom
    De találtam valami állat Arcane Warrior only kardot :(