18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • devo7979
    rendben a keresztutakat most ujra végig járom nagyon figyelmesen
  • Fantusz
    Minden területnek van egy belépési pontja, s a terület végén egy másik, ahol el lehet érni a világtérképet.
    Ezek a jelek valahol a terület végén lesznek, közel a kijárathoz.
    Nézd a térképet, hogy bejártál-e minden zegzugot.
  • GodBadka
    Mert valoszinuleg meg nem mentel ki a keresztut masik oldalan. Az Orthan thaig csak azutan lesz elerheto.
  • Fantusz
    Járd be a területet, nyomd a TAB-ot, nem emlékszem pontosan ott mit találtam, de ha minden igaz Oghren brekegett valamit, hogy azt Branka hagyta ott, s szerinte Orthan thaig felé mentek tovább.

(mondjuk segítjetne valaki, aki pontosabban emlékszik a részletekre)
  • devo7979
    Orzammar - Aeducan Thaig - Caridin keresztútja de nekem cska ezek elérhetők :S
  • wedge31
  • Fantusz
    Orzammar - Aeducan Thaig - Caridin keresztútja - Orthan thaig - Holtak árkai - Semmi üllője

Az Orthan thaigban van az oltár, amin a testrészeket össze lehet rakni, s ha jól emlékszem a pókkirálynő is ennek a területnek a vége felé van.
    A Holtak árkainak elején harcol a törpe sereg az éjfattyúkkal.

Szerte Mélyutakon elég sok elit mobbal lehet találkozni, a küldetés végétől még messze vagy akkor is, ha meglesz a tovább vezető út.
  • GodBadka
    wedge31, megkovetlek. Tenyleg jar valami minimalis bonusz az ero alapjan a nyilpuskahoz, de valami hihetetlen kicsi, ezert nem vettem eszre eddig. Meg ugye butasagnak is tunik, de ez van. :)
  • devo7979
    Tudod mikor megkapom a küldetést akkor 2 másik rész elérhető... egy lerombolt város és a keresztút
    Nos a lereombolt városon és a keresztúton is végig mentem ahol több járat van... a testrészek a zsákokban küldit már teljesítettem azthiszem valahol ott kéne lennie a pók seregnek ahol azokat szedem össze?
  • Fantusz
    Nem tudhatom, hogy meddig jutottál, amire figyelni kell, hogy elég zegzugos a terület, néhány mellékküldetés is van (pl testrészek zsákokban), de a továbblépéshez kell valami jel, amit elsősorban Oghren tolmácsol, de Branka naplójából te is megtudod, hogy a Holtak árka felé indult.
    Amikor egy ilyen jelet megtalálsz a világtérképhez kell menni, s átlépni a következő helyszínre.
    A naplót nehéz eltéveszteni egy jókora póksereg van a környéken, s a teleportálgató pókkirálynő.
  • devo7979
    elnézést csomokat = nyomokat
  • devo7979
    Nálam még csak 2 rész elérhető az a thaig meg a keresztút.. azokon végig mentem semmit nem találtam :S most egy másik mentésről elkezdtem ujra és még1szer végig megyek... állitolag csomokat kéne hogy találjak hogy a többi területre engedjen :S
  • Fantusz
    Mégis meddig jutottál?

A Pók királynő közelében találod Branka naplóját.
    A következő területen törpék harcolnak éjfattyú sereggel egy hídnál...
    A hídon átverekedve űgy tűnik nincs tovább út egy nagy zárt kapit látsz, előtte két Ongar, és az éjfattyúk.
    A kaput meg lehet kerülni (bal kéz fele van egy kis ösvény), mögötte tovább menni, s előbb-utóbb előkerül Branka.
  • dartonita
    Vagy mert van aki szerint kurva idetlen magyarul egy rpg.Ennyi.
  • devo7979
    nagyon el vagyok keseredve mert nem egyszer mentem végig azokon a hülye részeken de semmilyen nyomot nem találtam :(
  • Bucser
    "pp ezért írtam, hogy 95% tolja magyarul. Szájbarágósan a maradék 5% meg angolul. Ez persze csak tipp, de gyanítom, hogy nincs messze az igazságtól."

Gyanítom 95% játssza angolul a maradék 5 % meg meg magyarul. Persze ez csak tipp, de gyanítom nincs messze az igazságtól...
  • devo7979
    Azt valaki véletlen nem tudja hogy milyen nyomot is kéne találnom és esetleg aztis hogy hol... mármint Branka keresésénél mert nekem 3 rész elérhető.. maga a város.. a másik romba dőlt város meg ahová küldött az a hapi :D
  • Probatbicol
    Jajmár. Tipikus figyelmetlenül olvas, gyorsan reagál eset.
    1. A warez verziót is lehet magyarítani.
    Hol írtam, hogy a warez verziót nem lehet magyarítani? Azt mondtam: warezt használ és nem tudta magyarítani.
    2. A bolti verziót is telepítheted angolul.
    Igen. Épp ezért írtam, hogy 95% tolja magyarul. Szájbarágósan a maradék 5% meg angolul. Ez persze csak tipp, de gyanítom, hogy nincs messze az igazságtól.

• Dobronski
    OMG lol. Thx :D
  • josi
    egérrel húzd jobbra a slot végén.
  • Dobronski
    Hogy lehet több slotot kirakni? Skillek, potik stb
  • SZEG007
    ekkora fos zenét választani a legkeményebb harchoz....
  • Fantusz
    Ez szépség kimaradt az áldozatok listájáról

Melyik küldetélshez kapcsolódik?
    Bejártam a denerimi sikátorokat volt olyan titokzatos épület, ahová nem negdett belépni, gondoltam, hogy majd valamilyen küldetés visz oda, csakhogy az országgyűlés összehívását követően szabályosan végigrohantam a főszálon 19-20-as szinten végeztem a vezérdémonnal.

A lehetőség persze megvan a mellékküldetések befejezésére, csak kezdtem másik karaktert - no azzal már nem szeretném kihagyni ezt a meccset
  • Micsu
    + egy darabig gyógyítgatja magát

én az őssárkánnyal szoptam a legtöbbet, mondjuk mikor már gaxlangal találkoztam 19-20. szint körül voltam
  • wedge31
    Gaxkang the unbound forditásban a kötetlen egy denerimi sikátorban van a háza.

A hivatalos forumon is nagy az egyetértés abban hogy messze a legerösebb monszta a játékban nem is az ereje vagy a varázslatai miatt hanem mert egy olyan szük szobában kell harcolni vele hogy az addigi taktikák nem érnek semmit.

Ö Gaxkang.
  • b-type
    :))
    pl. itt is róla van szó.
  • Fantusz
    Flemeth szerintem erősebb, mit a nevesítetlen őssárkány, s Flemethnél sincs semmi loot (egy kulcs).

Szégyenlem, de Gax Kangot hirtelen nem tudom hová tenni, pedig egyszer már végig játszottam a játékot - vagy kimaradt valami oknál fogva, vagy nem hagyott különösebb emléket maga után, nálam is az őssárkány lett a legerősebb legyőzött ellenfél.

Erről a Kangról mondjatok már valamit, ha beírom a googleba kínai özön lesz.
  • b-type
    Akkor valami gubanc lehet, mert Gaxkang-t erősebbnek írja...nézd meg a csapatnál..főkarakternél lehet más szerepel, de a csapatnál az kell legyen.
  • MerlinW
    kijött az 1.02a patch

Patch details:
    Fixed potential corruption of character statistics
    Fixed portrait appearance sliders when importing a character from the downloadable Character Creator
    Fixed import for preset face settings from the downloadable Character Creator
    made Easy difficulty easier
    Slightly increased attack, defense, and damage scores for all party members at Normal difficulty
    Fixed video issues when running on a very wide screen display, including ATI Eyefinity displays
    Fixed an issue with Dragon Age and Windows Game Explorer
    updated Visual C runtime libraries
  • fixpont
    Annal is biztosabb, hogy az az erosebb, mivel a kothetetlennel kb semmi loot nincs az ossarkanynal meg kb 20 kulonbozo dolog.
  • fixpont
    Mindkettot leoltem es mindket helyen az ossarkanyt irja legerosebbnek.
  • Fantusz
    Az is jó páros
    Ki lehet törni a börtönből, de a "kommandó" nagyon jó ötlet volt - egy kis mozi a csapattagoktól, milyen sületlenségeket tudnak összehordani.
    Harc van elég a játékban, én jól szórakoztam a szabadító csapat dumáján.
  • Chipii
    Én ott elsőre a Morrigan-Leilana párossal mentem szabadítani, durván tolták:D Bármelyikük ki tudott dumálni bármit (teljesen más stílusban), ketten együtt meg főleg aláztak szócsatában:)
  • Fantusz
    Nem két részt kell végig járni, hanem többet, de elvileg minden rész végén találsz valamit, ami arra utal Branka merre ment tovább (TAB).

A holtak árkában találod, illetve inkább ő talál rátok, s "kedvesen" a semmi üllője felé irányít.
  • devo7979
    Remélem valaki tud nekem segitteni mert tényleg nem tudom mit kéne csinálnom hogy a történetet tovább folytathassam :(
  • devo7979
    Himpike igen megy velem a törpe végig jártam már 2 részt is de nem történt semmi... többször is végig mentem rajtuk hátha valami mellett elmentem de nem... szval nem tudom mivan :(
  • Sir Quno Jedi
    Nem kék engem kiszabadítani, megoldom magam-e! Tökkúl!
  • Fantusz
    Annál a résznél szándékosan vették baromi erősre a csajt.
    A börtönös részt kár lenne kihagyni, vannak benne jó poénok.
    Persze, ha a csapattársaidtól várod a kiszabadítást érdemes a dörzsöltebbeket választani, akik azért harcban sem ügyetlenek.
    Alistair pl. semmire nem megy a dumájával, de Leliana és Zevran lyukat tud beszélni az ellenfelek hasába.
  • josi
    Én meg csináltam így is meg úgy is a változatosság kedvéért:)
  • Sir Quno Jedi
    Ja ott lazán lenyomtam a csapatát, utána meg egymaga legyilkolt minket passzióból és még fél HP-ját sem szedtük addigra le. Én meg lusta voltam újratölteni, inkább kitörtem a börtönből, azt nagyon élveztem, színtiszta-vegytiszta gyilkolás ramboid módra.