Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A ládák kinyitásánál is hasznos (újabb 20-60 xp). A ládákban ugyan nincsen semmi igazán különös (eddig), de néha van egy-két hasznosabb tárgy és rengeteg eladható cucc. Nagyon sok pénzt lehet csinálni, a sok kis apróságól és vannak ajándékok is a csapattagoknak.
Ezen felül a rogue elég jó harcos (bár tanknak nem jó), lehet íjásznak fejleszteni és/vagy orgyilkosnak specializálni.
Nálam állandó csapattag.
Az egyik legjobb tank, iszonyatosakat sebez és nagyon golyó álló. Ja, és nem szokott folyton beszólni. Ha kedvem van jót cselekedni, nem bánja, ha egó vagyok, azt sem. Azt szokta értékelni, ha az "aki erõs túlél, aki hülye haljon meg" elvet kövezve hozom a döntéseimet. Ráadásul ez nekem is nagyon megfelel.
A kedvenc beszólása (eddig):
Éppen a vérfarkasok és az elfek között próbálok valamiféle megegyezést létrehozni és azon vitáznak, hogy ki kinek kijét ölte meg és folyton egymás fejéhez vágják, hogy ezért meg kellene ölniük a másikat. Erre Shale: Please, somebody kill somebody. (Könyörgöm, valaki öljön már meg valakit) <#idiota>#idiota><#vigyor>#vigyor><#nyes>#nyes><#eplus2>#eplus2>
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
ez az enyészet tönkretesz<#violent>#violent><#violent>#violent>
Ez a játék eddigi legunalmasabb része amikor a mágusokat kell meggyõzni hogy harcoljanak az oldalunkon!<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
★ 汤姆 李
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
köszi
http://www.akciofigura.hu
"The trees move. Do you not see it?"
★ 汤姆 李
Az összes szereplõ közül az enyém mindig a legbutább arc:Ss
★ 汤姆 李
Leliana, kevésbé "lapáttal arcon" verzió
fehér fogak ohyeah
meg pár egész értelmes arc
"The trees move. Do you not see it?"
kb 1 giga, a szörnyek,fegyverek,ajtók,szekerek,tûz stb királyul néznek ki.egyedül a karakter és terület modellek nincsenek még meg,de készülnek.
le is írja hogy kell installálni,fasza.enjoy
★ 汤姆 李
A legjobb beszólás
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
Menj el a házába, ott valamilyen infot ki tudsz szedni az otthon levõ segédbõl (vagy így, vagy úgy), onnan kétféle nyomon is el lehet indulni, attól függ hogy mire jöttél rá. Vagy a Varázskör melletti fogadóba kerülsz, vagy rögtön egy kis hegyi faluba. Onnan viszonylag egyenes az út...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Why so serious?
★ 汤姆 李
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Lenne egy kisebb-nagyobb problémám.
Elakadtam 😄
A probléma az hogy megcsináltam a törpevárost(Orzammar) Bhelen melett voltam tudtommal már ott többet nincs dolgom.
A kör toronyt a redcliffe kastélyt és az erdõt is.
Mikor vissza mentem volna Denerimbe jött egy bejátszás ezzel a címlapon levõ sárkányal. bemegyek denerimbe minden helyen végig megyek végig kérdezek mindenkit...semmi... Ez a Genitivi testvérnél ottvan az küldetés jelzõ ( The Sacred Urn of Ashes) de bemegyek végigkérdezem... semmi.
a város többi részén semmi, de még lenne további 4 város ahova nem engednek be.
Why so serious?
Kumiho #2179
★ 汤姆 李
Why so serious?
★ 汤姆 李
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
az én kutyám Béla lett BZ törpje után 😊
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
★ 汤姆 李
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Elég ezt kimásolnom vagy kell a többi is h megmaradjanak mentések ? Illetve a slot mappákat törölhetem? (600 megásak)
Igen, Blabla a karakterneve, de vmiért csak Bla-t lát 😄