Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nagyon köszönöm megtaláltam. A vérfarkas tanyából nyílik az élõholtak tanyája... Ott van, de ugye a térképen csak a vérfarkas tanya látszik. Azon kell keresztül menni.

Különc
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Számomra az az érdekes, hogy ha csak a kölök érdekelte volna, akkor szétteszi a lábát és hadd szóljon, nem elfújja a gyertyát meg romantikusan rádmászik
vagy lehet csak én engedek a nõk manipulálásának nagymértékben xD

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Most hogy ezt leírtad már nem is tûnik jó ötletnek megtartani a mentést 😄, csak az epilógus hatása alatt ezek nem jutottak eszembe. Tényleg könnyedén feláldozhattam volna de hát bûvharcosom nem azért szenvedett ennyit hogy feláldozza magát. Morrigan hadd szenvedjen a furcsa kölykivel 😄.

Köszönöm. A térképen vérfarkas tanya néven szerepel?

Kandurex
Minek? Vagy te nem áldoztad fel magad? 😊...szegény Alistert küldted a halálba mi?! 😊...vagy felcsináltad az erdei ribancot? 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Farkas tanyán, egy kis helyiségben, ahol van egy emelvény.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Most hogy végigvittem az epilógus tisztára olyan érzést keltett bennem hogy ez is úgy tervezik folytatni mint a Mass Effectet. Minden esetre a mentéseket megtartom 😊.

Szerintem érdemes vinni. A csapdákért 30-50 Xp-t is lehet kapni ,ha eltávolítod, vigyázok is rájuk, mint az állat (hogy ne lépjen bele senki), néha 2x annyi xp-t kapok a csapdák leszedésért, mint a monsztákért ...
A ládák kinyitásánál is hasznos (újabb 20-60 xp). A ládákban ugyan nincsen semmi igazán különös (eddig), de néha van egy-két hasznosabb tárgy és rengeteg eladható cucc. Nagyon sok pénzt lehet csinálni, a sok kis apróságól és vannak ajándékok is a csapattagoknak.
Ezen felül a rogue elég jó harcos (bár tanknak nem jó), lehet íjásznak fejleszteni és/vagy orgyilkosnak specializálni.
Nálam állandó csapattag.

Hali! Meg tudná valaki mondani, hogy a bûvharcot hol lehet megtanulni? (köszi a segítséget.)

kövezve = követve

Szerintem Shalenek (Gólem, Stone Prisoner)vannak a legjobb beszólásai, viszem is magammal minden hová.
Az egyik legjobb tank, iszonyatosakat sebez és nagyon golyó álló. Ja, és nem szokott folyton beszólni. Ha kedvem van jót cselekedni, nem bánja, ha egó vagyok, azt sem. Azt szokta értékelni, ha az "aki erõs túlél, aki hülye haljon meg" elvet kövezve hozom a döntéseimet. Ráadásul ez nekem is nagyon megfelel.

A kedvenc beszólása (eddig):
Éppen a vérfarkasok és az elfek között próbálok valamiféle megegyezést létrehozni és azon vitáznak, hogy ki kinek kijét ölte meg és folyton egymás fejéhez vágják, hogy ezért meg kellene ölniük a másikat. Erre Shale: Please, somebody kill somebody. (Könyörgöm, valaki öljön már meg valakit) <#idiota><#vigyor><#nyes><#eplus2>

Lacee
én élveztem a démonirtást, pláne a Fade-et 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

áááááááh
ez az enyészet tönkretesz<#violent><#violent>
Ez a játék eddigi legunalmasabb része amikor a mágusokat kell meggyõzni hogy harcoljanak az oldalunkon!<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

XD<#ticking>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Különc
Csaj karival játszom és szerintem a legdurvább feje Alistairnek van a szexjelenetben, fõleg a legutolsó snittben. Oltári xD

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Az én karakterem is hiába néz ki jól de iszonyat maflán néz ki fejébõl párbeszédek közben. Szex közben pedig valami olyan perverzált elvetemült fejet vágott hogy szakadtam rajta. 😊
Valojaban sehol. Egy helyen kiirja, de az igazabol nem az. 😄
hol tudom megnézni h hány százaléknál járok?

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

cikasz
Ebay-en 5k körül is meglehet venni. Ezzel kapcsolatban van egy olyan kérdésem, hogy ha angol verziót veszek akkor azt tudom valahogy magyaritani?
köszi

http://www.akciofigura.hu

Calver
hát igen, bár ezeket még nem próbáltam ki, de normális arc összerakása nálam is problémát okozott, bár végül sikerült egy egészen hetero külsejû elfet összehozni. igazán lepacsizhatott volna a Bioware a THQ-val és kölcsönkérhette volna a Saints Row 2-ben használt karaktergenerátort - mert perpill biza videójátékok terén az a csúcs.

"The trees move. Do you not see it?"

HD-t meglesem biza,mindjárt lennt is van;-)ty

Az a baj Male arcot hiába szerkesztem meg pl dühös kinézetünek mert ingame távolról szinte ugyanolyan bágyadt arcot mutat vissza.Na ez nemtetszik😞
Az összes szereplõ közül az enyém mindig a legbutább arc:Ss

Calver
kis nexus és bioware oldalán lévõ projektek közti böngészés után pár szerintem értelmesnek tûnõ mod (avagy amit nem 12 éves kisfiúk csináltak fap-fap-fap céljából):
Leliana, kevésbé "lapáttal arcon" verzió
fehér fogak ohyeah
meg pár egész értelmes arc

"The trees move. Do you not see it?"

nah srácok...akinek gondja lenne a grafikával,kapja le a HD pakkot. dragonagenexus.com
kb 1 giga, a szörnyek,fegyverek,ajtók,szekerek,tûz stb királyul néznek ki.egyedül a karakter és terület modellek nincsenek még meg,de készülnek.

le is írja hogy kell installálni,fasza.enjoy
Nem még nem

Kis családunk

A legjobb beszólás

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

de már meggygógyítottam azt az öreget a kastélyban vagy nem az a vége?

Igen, ez egy jókora bug. Ha megveszed a könyvet, azzal "megnyitod" a lehetõséget a felhasználásra és ez után bármelyik karakter bármely újrajátszásnál ingyé megkapja. Ha visszatöltöd a megvétel elõtti állást, akkor is...

Lacee
nos ezek szerint nem csináltad meg a Redcliffe-i küldetéssorozatot, ha még csak Genitivit keresed az Urn of Sacred Ashes miatt... 😊
Menj el a házába, ott valamilyen infot ki tudsz szedni az otthon levõ segédbõl (vagy így, vagy úgy), onnan kétféle nyomon is el lehet indulni, attól függ hogy mire jöttél rá. Vagy a Varázskör melletti fogadóba kerülsz, vagy rögtön egy kis hegyi faluba. Onnan viszonylag egyenes az út...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Megtanultad a lethalityt?

Why so serious?

Én úgy vettem észre,hogy a másodszorra meg kreált rugómnak nagyobb a dps-e így,hogy szintenként esetleg 2 szintenként megtóldom strenght-et picit.Az elõzõ is csapkodott szépen de dps nem volt ennyi..

Senki se formatált a megjelenés óta ? 😞

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Sziasztok!
Lenne egy kisebb-nagyobb problémám.
Elakadtam 😄
A probléma az hogy megcsináltam a törpevárost(Orzammar) Bhelen melett voltam tudtommal már ott többet nincs dolgom.
A kör toronyt a redcliffe kastélyt és az erdõt is.
Mikor vissza mentem volna Denerimbe jött egy bejátszás ezzel a címlapon levõ sárkányal. bemegyek denerimbe minden helyen végig megyek végig kérdezek mindenkit...semmi... Ez a Genitivi testvérnél ottvan az küldetés jelzõ ( The Sacred Urn of Ashes) de bemegyek végigkérdezem... semmi.
a város többi részén semmi, de még lenne további 4 város ahova nem engednek be.

Strength-re felesleges is lethality-s roguenak, max addig amennyi a sárkánypikkelyes bõrpáncélhoz kell, de tovább felesleges, úgyse nehézvértben fogsz backstabbelni és nem két karddal osztod az áldást hanem két tõrrel. De azokból meg úgyis találsz nagyon jókat.

Why so serious?

böröczk
Én strengthre abszolút nem teszek, mert második ág harmadik képessége azt hiszem a cunningot teszi meg az erõ módosítójának. Szóval életerõre, dörzsöltségre és ügyességre rakok.

Kumiho #2179

Én szinte egyidejüleg húzom strenght-et,dex.-et,cunn és cons.Mindig teszek ezekre.Tökéletes így..

Attól függ mit akarsz. Ha ládát nyitni is szeretnél akkor adj a cunningra és tanuld meg a lethality skillt, akkor a strength helyett a cunningot fogja sebzésnél is alapul venni. Emellett meg emelgesd a dexterity-t természetesen.

Why so serious?

böröczk

És gránátvetõznek a két szeme közé..

Kumiho #2179

"Madafaka,Davefaka"LOL😄D<#eljen><#vigyor2><#worship>Nice 1

igen de én úgyértem ninmcs-eegylink v. egy oldal ahol lelehet õket tölteni
Elsõ alkalommal egy harcos karival játszottam végig a játékot. Másodjára viszont egy tõrös rogue - assasin karit szeretnék indítani. Azonban tanácstalan vagyok egy kicsit. Nem igazán tudom eldönteni, hogy mely tulajdonságpontokat kéne növelnem. Elméletileg ugye a DEX valamint a cunning lenne a legfontosabb, de ahogy nézem a fórumot, kiderült, hogy a Dex-bõl származó attack bónusz egy bug-nak köszönhetõen nem adódik hozzá a sebzéshez. Emiatt van aki az AZ STR-re való pakolgatást részesíti elõnyben. Szóval örülnék 1-2 tippnek ezzel kapcsolatban.

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

hát boltba nem tudtam megvenni a tombolót újratöltés után... viszont most h szintet léptem tudtam rá rakni pontot gyakorlatilag ingyé megúsztam a dolgot 😮

az én kutyám Béla lett BZ törpje után 😊

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Enyémnek Sátán a neve.Szegény mindig kifekszik mert sokat Charge-ol be a tömegbe😛p

Sziasztok, nekem egy olyan lefagyásos problémám lenne ami 1-1,5 óránként következik be.. Guglizni próbáltam megoldást de nem sok sikerrel.. Szóval ha valaki tudna megoldást azt megköszönném! 😊 Ja és a törpöm neve Madafaka a blöki meg Davefaka hehe 😄D
Fantusz
Nálam a kutya neve Dömper lett, dolgozik is, mint egy munkagép<#nevetes1>

Ha találunk fémet kinél lehet kovácsoltatni belõle?
Táborban törp rárakja neked.

rúnát h lehet rárakni fegyverre?

TopGun
Jo kerdes, fogalmam sincs 😊 Valoszinu, hogy a rajongo csinalta ugy, hogy minden betoltesnel szaporodjon a gyuru, egyebkent penz szerzesnek nem egy utolso otlet.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Dokumentumok\BioWare\Dragon Age\Characters\Bla\

Elég ezt kimásolnom vagy kell a többi is h megmaradjanak mentések ? Illetve a slot mappákat törölhetem? (600 megásak)
Igen, Blabla a karakterneve, de vmiért csak Bla-t lát 😄