18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • SötétBarom
    Elég hülyén néztem ki, amíg egy darabig valami böszme +2 willpoweres sisakban nyomtam, meg fürdőköpenyben :DDD
  • Bucser
    Botot kell használni!

Magas fatique ellen meg a legjobb a magas willpower. így a fatique annyira nem számít.

ÉS hidd el, hogy sokat számít a vért is:) NEgem mindig ütnek és alig megy le a HP pedig constituition-re semmit nem pakoltam
  • Calver
    nem kell talpig vértben tolni, AW arra tökéletes, hogy felvegyél pl egy ilyet, vagy esetleg egy ilyet, és élvezd a nagyban megnövekedett manád
    vagy esetleg fogd magad és rádobod ezt (-25% fatigue) Wynne-re, és élvezd h fenntarthatsz jó pár dolgot anélkül h megdobnák a varázslatok költségét.

Shapeshifter-t én alapból azért nem bírom, mert alakváltás kurvasok időt vesz igénybe, és annyira nem jó, mint kéne ahhoz hogy megérje. na meg mágus varázsoljon, szép nagy távolságból, és okozzon komoly fájdalmakat az ellenségeknek, ne akarjon félúton átmenni közelharci pofozógépbe - kivétel a nagyon specifikusan fejlesztett tank AW, de az meg unalmas szvsz.
  • Fantusz
    Mágusnál nincs akkora jelentősége a spacializációnak, mint a többi kasztál.
    Bűvharcost sem feltételnül kell nehézpáncélba öltöztetni, s akardot adni a kezébe.
    A harci mágia nagyen erős kimerültséget ad, ezt valahogy ellensúlyozni kell, én nem is használtam különösebben, amíg nem volt meg az Enyészet fátyla is.
    Szellemgyógyító Wynne szakterülete, de mivel nem volt vérmágia lehetőségem felvettem ezt, a spellek hasznosak, bár gyógyításban az öreglány verhetetlen.
    Alakváltót én sem szeretem, az alaplények gyengécskék, arra meg sajnálom a pontokat, hogy majd lehet egy használható tank a végére.
    Vérmágiában szerintem is a +2varázserő, és a +2egészség ami pozitív, csata közbe a saját, és a csapattársak HP-ját áldozni a varázslatokért... inkább maradok a hagyományos varázslatoknál.
  • Bandras DaSilva #8716
    a skilleket aktiválni kell és akkor simán hordhatsz páncélt..nem kapsz büntit.
  • SötétBarom
    Shapeshifter miért rossz vicc? Master Shapsifterrel a swarm meg az a mutáns medve kifejezetten hardcore. Majdnem erősebb tank, mint Alistair.
  • SötétBarom
    Én arcane warrior vagyok, de már bánom. Semmi értelme. Olyan fatigue büntetést kapok a páncéloktól, hogy ihaj, ráadásul, ha kard van nálam, böszme sokáig tart villantani akármilyen mutatványt, mert mindig elteszi előtte. A legszarabb viszont, hogy a páncéloktól nem leszek sokkal durvább, mivel egy pontot sem raktam a constitutionre, így talpig vértben is lecsapnak mint a szart. ^^
  • Calver
    mágusnak Arcane Warrior szinte kötelező felszerelés miatt (kivéve ha 3 mágussal tolod, akkor Morrigan-nek Blood Mage jobb), azon kívül... ha stat bónusz kell, akkor Blood Mage (annyira nem jók ugyanis a varázslatai, viszont +2 spellpower és +2 constitution kellemes), esetleg játékstílustól függően Spirit Healer - ha Wynne csapatban van, akkor mondjuk ez is erősen feleslegessé válik.

Shapeshifter ellenben egy nagyon-nagyon rossz vicc.
  • xianon
    Egyetértek. De az elején az a bot még tűrhető szerintem.
  • xianon
    Amúgy szerintetek melyik specializálódást érdemes a kasztoknak?: P
    Én szerintem -rougenak/szerencsevadásznak a Duelist/párbajozó és az assasin/bérgyilkos-t
    -Warriornak/harcosnak a Berserk/Tombolás és a Champion/Bajnok
    -Magenek/Mágusnak meg nem tudom szerintem az egyik a Bűvharcost/Arcane Warriort :)

Ti szerintetek melyiknek mi a legmegfelelőbb?
  • Fantusz
    Talán az a bot, ami használható is, bár lehet csak az én hülyeségem, hogy nem szeretem az olyan fegyvereket, ami levonásokat ad, az éjfattyú fegyverekez általában tartozik -1 ügyesség "bonusz" különösebb pluszt pedig nem adnak
    A kutya "látsz valamit" kérdésre előbb-utóbb visz egy sáros fadarabot, ami jobb az éjfattyú botnál, így azt se használom a végtelenségig.

Páncélt nem rémlik, hogy találtam volna - vagy nincs, vagy haszontalanok, fegyvereket sokat találtam a vadonban, a rengetegben, Mélyutakon.
    Főleg Mélyutakon érdemes kutakodni, ott sok az éjfattyú, de szinte minden fegyvernél ott a -1 ügyesség, és szinte semmi plusz, én nem foglakoztam ezekkel a vackokkal.
  • xianon
    Éjfattyú felszerelést már a korcari vadonban is dobál a game, én egy éjfattyú botot kaptam ott, és én használtam is, szóval szerintem ha fegyvert tudsz használni akkor gondolom, lehet armort is.
  • marcuc
    Hányas szint körül dobál darkspawn fegyókat? és lehet felvenni darkspawn armort? és és van erre vmi mod?:P
  • fixpont
    Mondjuk en a vegen sosem hasznalom ezeket a segitsegeket csak a csapatommal kuzdok, amikor eloszor vegigtoltam nem tud figyeltem ra, hogy lehet hasznalni oket, de szukseg sincs ra.
  • fixpont
    Azt nem tudom, de az elfek helyett a verfarkasok jonnek ha ugy dontesz ott.
  • Rudaj
    persze ha hagyod hogy a dög átváltoztassa harc közben az összes varázslót akkor a templáriusok mennek harcba a végén. És ők is elég tápok:D
  • marcuc
    nem üres egy slot, a gólemeké, ha nem pusztítod el az üllőt...de am meg lehet ölni a főmágust...és a túlélőket.
  • himpike
    Random dobálja őket, de az pont a hulladék kategória. Ismét nekifutottam, kezdetektől rosszindulatú, Morrigan féle karival. Kíváncsi vagyok mi hogy jön ki majd a végére. Nemtom, a Kört el lehet pusztítani? Csak mert a végén a csapatoknál 1 slot mindig üres, gondolom ha megfingatom a mágusokat akkor a templáriusok jönnének be helyettük.
  • marcuc
    hello, azt szeretném kérdezni hogy hol lehet szerezni éjfatty fegyókat? már voltam orzamnarban , megvan a tőr, a rövidíj és a pajzs, de nagyon kiváncsi lennék a longswordra meg a greatswordra... előre is köszi
  • totya4
    Denerimben a kocsmárosnál picit olcsóbb ami nála kapható...
  • rexsimus
    Rohadt gazdagok lennének XD
  • SötétBarom
    Azon agyaltam épp, hogy mi lenne, ha mindenki lehúzná a rolót a gecibe, és csak a Bioware csinálna játékokat?
  • Fantusz
    A táborban a törpénél van tisztító adalék, sűrítő adalék és flaska korlátlan mennyiségben.
    Líriumot a Körtoronyban, dudvákat a pagonyelfeknél lehet venni.

Bűvharcossal lehet varázsolni - harcolni, ha ésszel csinálod.
    A Harci mágia fenntartásának megvan az ára: magas kimerültség.
    Ha még ráadásul nehézpáncélt húzol magadra valóban nem sok varázslatot bír el a mana tartalék, de vannak olyan páncélok, amelyek védenek, s a varázslatokat sem gátolják.
  • wedge31
    A pagonyelfeknél.

Lehet de némi idöbe telik mire elteszi a fegyót és elkezdi a hókusz-pókuszt.
  • tombadillo
    Tovább kell haladni, amikor már teljesítetted a szürke kamarás küldetéseket, és Aemon arl is a városban van, újra felajálja a küldit, akkor már a szekrény félretolható és uccu.

Más.
    Valaki nem tudja, hogy lehet láthatóvá tenni a mentések képeit. A dokumentumoknál látom a pill felvételeket, de a játékban csak szürke téglalap.
  • Prof William
    Nagy tételben hol lehet tisztító adalékot venni? Kellen A lirium + gyógyitalokhoz de mindig csak 3-4 -eket találok belőle az árusoknál.

A következő végigjátszásban majd bűvharcos leszek. Az milyen megéri? lehet mellette normálisan varázsolni?
  • fixpont
    Elakadtam a Bann Franderel's Manornal. Denerimben kapom a questet egy csavotol, hogy torjek be ide. Odamegyek, kiderul, hogy csapda. Megolom a hirtelen megjelent oroket es....semmi. Van egy ut, amit eltorlaszol egy szekreny, nem lehet vele mit csinalni, aztan van egy szoba egy kapcsoloval, meghuzom, semmi. Aztan megnezem a leirast a wiki-n azt irja, hogy ha visszamegyunk a csavohoz a foterre, elnezest ker az incidensert es visszaaadja a penzt. Na most ez nem tortenik meg, hiaba szolok hozza, ugyanazt mondja, mint a quest elott.
  • cikasz
    Nekem is ugyanazt csinálja és a gépem nem hulladék, a winnel sincs baj. Egyszerüen szarul van optimizálva bizonyos hardverekre. Mint mondottam alt+f4 és jólesz egy darabig megint :D
  • cikasz
    Nekem is UA. alt+f4 és máris gyorsan tölt :)
  • himpike
    Driverek, directX, c+ redistribute esetleg fos codec pack eredményezheti(egy ffdshow elég bármire amúgy is és az nem fog akadni semmivel). Mi a hibaüzenet?
  • himpike
    Az én gépem pl eléggé ütős, de nálam a jatékidővel arányosan egyre lassabban tölt a gáma, végül bele is ragad a pályaközti loadba. Megesik hogy kibasz az asztalra, főleg ha az msn is megy. Ha használsz msnt esetleg próbáld elhagyni míg játszol. Napi 1 fagyi nekem is bejön átlagban.
  • xianon
    Nem mondtam egy árva szóval sem, hogy nem lehet az a probléma, egyszerűen megkérdeztem, hogy másnál is előfordul-e, vagy, hogy van-e tippetek rá, hogy mi lehet a gond, gratulálok, hogy megtanultál olvasni.
  • fixpont
    Szar a geped, a driverek, a win, vagy barmi mas. Olyan nincs, hogy mindenki jo neked meg szar, es akkor valami altalanos megoldast varsz ra.
  • Bucsek
    üdv, a DLC-et hol és hogyan tudom megvenni?
  • josi
    Van mar 1.02a patch.Talán az segít.
  • Cashx
    van már 1.02a azzal próbáld
  • GodBadka
    Van mar 1.02a patch. Probald ki. Lehet hogy az segit a kilepkedos hiban.
  • xianon
    üdv mindenkinek megint x)!

Bocsi, hogy megint segítséget kérek a játékkal kapcsolatban, de ez már felháborító amit művel nálam. Ugyanis bizonyos időközönként fogja magát és leáll a játék, majd kiír egy alkalmazáshibát. Ahogy letöltöttem az 1.02es patchet hozzá, nekem úgy tűnt, mintha többször fordulna elő, lehetséges volna, hogy az is rátesz egy lapáttal? Régen 4-5 óra folytonos játék után írta ki, most másfél, két óra után leáll, sőt olyan is volt, hogy miután beléptem rá egy bő 10 percre! Mi lehet a gond?

Egyébként tényleg csak olyan karakterrel érdemes játszani, amelyik félét szereted. Régen nem szerettem a varászhasználó karaktereket, de most nagyon megkedveltem, nagyon ütős tud lenni. :P

Köszönöm előre a válaszotokat!
  • GodBadka
    A jatekban van egy profil menupont, ha az ott tallhato vivmanyokat mind megcsinaltad, akkor lesz 100% a vegigjatszas. Szerintem. Legalabbis en ugy vettem eszre, ahogy az ott levo pontszam (elert/maximalis) meglepoen hasonlo erteket adott ki szazalekban, mint az a szazalek, amit a karakterlapon mutat.
  • fixpont
    Mert nagyon megteveszto az a mutato, azt fejezi ki, hogy a jatek letezo osszes lehetosege kozul mennyit csinaltal meg ebbe beletartozik mind a 6 eredet, az osszes donteset, ferfi voltal vagy no stb, en mar 2x vegigtoltam es nem ertem el a 70%ot pedig mindig maskepp dontottem a 2. jatekban mint az elsoben.