18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Fantusz
    Ebben egyet értünk, de lesz, aki vitatja, nem mindenkinek szimpi a véncsaj

• SötétBarom
    LoL most vagyok a mágustoronyban, felvettem a manschaftba az öreglányt :DD Hát a következő végigjátszásnál ide jövök először, baszott hasznos egy karakter :OO
  • SötétBarom
    Szerintem kaotikus semleges. Bár fasztudja :D
  • Fantusz
    Sten nehezen oldódó típus, ráadásul a kard elvesztése a kúnáriaknál halálos vétek, nem szívesen beszél róla, csak azt követően, hogy belátja nagy harcos vagy.
    Ennek érdekében ajánlott magaddal vinni legalább néhány keményebb csatát együtt megvívni.

Ajándékot lehet neki venni itt-ott (festmények), illetve kérdezni csak óvatosan, erőszakos faggatásra ő is nagatívan reagál, mint általában a többi csapattag.
    A kutya is segíthet az ajándékozásban "látsz valami érdekeset" kérdésre vihet ezt-azt, Sten kedvence a sütemény, amit otthon nem ismernek, az egyetlen dolog, ami tetszik neki az önkéntes száműzetésben.
  • Pares
    Kb. milyen magas elfogadottsági szinttől lehet faggatni vagy aktiválni, vagy akár beszélni Stennel a kardjáról?
  • Pares
    Fenébe, nektek nem volt nehéz Stennel felvinni az elfogadottsági szintet? Mert nekem rohadt nehezen megy. Egyszer a mágusok tornyban kapott egy jó -20at, azóta pedig alig ment feljebb 15-nél.

Ajándékokat már egy jó ideje nem találtam neki, és amikor beszélni szeretnék vele, akkor meg egyáltalán semmilyen opció nincs rá. Rámegyek hogy "Szeretnék kérdezni valamiről, amit korábban említettél" vagy hogy "Kérdeznék valamit", de egyik opció alatt sincs semmilyen kérdés. Az előző végigjátszásomban is alig vittem föl a barátságunkat...

Olvastam, hogy szereti ha lecseszik, vagy helyreteszik, hogy "Én vagyok a főnök". Egy bizonyos falunál át is akarta venni a parancsnokságot, de jól helyretettem, és kaptam +7 elfogadottságot. Azóta semmi. Csak azért idegesít, mert szeretném egy kicsit jobban "megismerni" meg megcsinálni a mellékküldetését...
    Esetleg valami tippek?
  • Fantusz
    Redcliffe
  • xblades
    Hali Sten kardját keresem odáig jutottam hogy a törpéknél egy árus azt mondja hogy eladta egy Dwyn nevű törpnek. Őt hol találom? Mert a küldetések közt még mindig azt írja hogy a kereskedőt(árust) keresem meg.
  • eLiXir
    Köszönöm szépen!
  • Fantusz
    Morrigan egy kaotikusan gonosz boszorkány, ha neki valami nem tetszik, akkor valószínűleg jót cselekedtél.
    Sten nehezen nyílik meg , de ő ninkább a semmittevést miatt haragszik, ha szerinte fölösleges cselekedetekkel húzod az időt harc helyett.

Ajándék: egyszerűen megfogod az ajándékozni szánt tárgyat, s rádobod a bal oldalon látható a képére, akinek szánod ( a kép alatt láthatod az elfogadási szintet).
    Ha valamelyik ajándékot visszautasítja az azért van mert egy másik karakternél rendkívüli jelentősége van.
  • Sith
    az inventorynál jobb klik az ajándékra ott elvileg megjelenik egy "oda ajándékozom" vagy valami hasonló pont na az az ember legyen bal oldalt akinek oda szeretnéd adni azt a tárgyat és ennyi
  • eLiXir
    Sziasztok, iszonyatosan tetszik a jatek eddig, valoban az ev jateka:)
    eddig egy problemam akadt, bar nem tudom mennyire nagy, vagy fontos. Peldaul Sten es Morrigan a csapatomban van, de egyes donteseimet nem nezik jo szemmel, es igy csokken az "elfogadasi" szintjuk velem szemben. Ezt lehet valamivel novelni, esetleg ajandekokkal? Ha igen, akkor hogyan adhatom oda nekik? Koszi mindenkinek es jo jatekot!
  • Ari18
    ok, már megvolt.
  • Fantusz
    Pedig elég szembetűnő - a bemásoltat szedd ki ne kavarjon be még véletlenül sem.
  • Ari18
    köszi, nem is figyeltem, hogy van olyan is.
  • Fantusz
    Kings Armor - dazip version
    ezt szedd le, s az updaterrel telepítheted
  • Ari18
    Olyan nincsen benne. Manuálisan kell valamit csinálni.

Step 1: Place \AddIns\ within your \Dragon Age\ folder.<--- Ezt megcsináltam.

Step 2: Read included "Edit AddIns_xml.rtf" for instructions. You need to add a block of text above the last line in your AddIns.xml. This text is included along with instructions in the aforementioned file.<--- Ezt is csak rosszul. Ebben kellene segíteni.
  • Ari18
    Megkapod azt a páncélt amit a képen látsz. Bemásolom ahova kell csak nem tudom mit kell átírni abban a xml.-ben.
  • Fantusz
    Dragon Age\bin_ship daupdater elindít - DAZip kiválaszt - telepít
  • HBK
    ez miez?
  • Ari18
    Sziasztok!

letöltöttem ezt a páncélt, de képtelen vagyok működésre bírni. Valaki segítene mit kell vele csinálni?
  • Prof William
    Mostanában sokszor érthetetlen okom miatt belassul játék. Eddig tükörsimán ment de most akadozni kezd néha. Ez főleg Ozamarban érezhető. Mi lehet baj?
  • Tatyla
    Jason Chan munkái aki ide is készítette a concept artokat
  • SötétBarom
    Hm. Nekem ahogy megjelent a geci, jöttek a skeleton spanjai. Nagy nehezen úgy sikerült leaprítani a szájukat, hogy 3-4es csoportokban elcsaltam őket.. Miután egyedül maradt a kis arcane csicska, akkor már kapott a pofájára keményen..
  • Rudaj
    "az tök jó, és mit csináltál a haverjaival? Arra a skeleton variety pack-ra gondolok"

azok nem akkor jelennek meg amikor a dög megjelenik hanem amikor lemész a lépcsőről. Szóval nem volt para.
  • Nagydög
    De nagyon hulye vagy, draga verem!
  • Különc
  • SötétBarom
    -.-
  • marcuc
    szerintem indítok egy új játékot, azért lehet ez a bug mert csomót cheateltem, modoztam, meg trainer...:D
  • Aspyrin
    Képet róla esetleg? Nem emlékszem pontosan rá.
  • Nagydög
    En Redcliffet csinaltam meg ugy, hogy a lovagoknal alig nehany ellenfel ert egyaltalan at a barikadon(earthquake+inferno). LEnt a faluban mondjuk a teljes milicia elhullott, de abban Morigan tuzgolyoi is vastagon benne voltak(bent maradt a taktikak kozt).
  • marcuc
    sziasztok! nem tudom hogy ez egy bug-e, de nemtok miatta továbbmenni... az van , hogy amikor a mágusok tornyában a démon elküld az enyészetbe,
    akkor a lángoló torony résznél belépek az ajtón még a démon előtt, abba a szobába, ahol az álmodó templárius van...és egyszerűen nem tudom megsebezni... akármit csinálok 0 sebzés..miért lehet?
  • xblades
    Hát akkor van még lehetőségem hova fejlődni, még csak 14-es szintű vagyok.
    Viszont azt vetem észre hogy a társaim lassabban fejlődnek mint én ők még csak 13-ok és még annak is az elején járnak. Ez a különbség később lesz nagyobb is? Lehet 22-24-es szintnél már két-három szint is lesz?

Akkor a sárkányokkal nem lesz gond ha nagy csak egyedül van, két fagy(kúpos), bénítos varázslóval és két nehézpáncélossal nem ellenfél szinte senki. Flemeth megmozdulni se tudot.
  • GodBadka
    Nem tudom. Már több helyen is olvastam, de a tuti infó onnan, hogy volt 25-ös szintű karakterem, és utána, már nem kapott xp-t :)
  • Scharnhorst
    Hiába utazok vele bárhová nem támadnak meg útközben. Lehet annyira előrehaladtam a főszálban h már nem is fognak?
  • Nagydög
    Sarkanyok ellen hasznos, ha valaki elvonja a figyelmuket, a tobbiek pedig tavolrol lovik. Jo nagy dogok, igy egy csomo helyre nem tudnak bemenni, legfeljebb egy egy tuzgolyot kuldenek. A csalinal elony a tuzallo ruha, es az indomitable talent.
  • Nagydög
    Te biztos nem befektetesi bankar specializacioval nyomulsz? :) Nem investory, hanem inventory.

A hegyteton van egy gong, arra is lejon a sarkany. Gondolom alergias a zajongo szomszedokra.

• attyhor
    Van egy Stonehenge szerű kör ott. Én oda álltam a csapattal, mikor megfújtam a kürtöt. Sárkány leszállt, a teste átnyúlt a falon!(bug?), befele a farka volt. Azzal néha ütött egyet kettőt, de tűz nem volt! :-) Így elég könnyen levertem.
  • Fantusz
    Lelianat magaddal kell vinned.
    Valószínű már beszélt a múltjáról, de lesz egy utazás közbeni támadás ellene, azt követően mond többet a régi életéről.
  • Scharnhorst
    Nagyon szépen köszönöm az infókat , sokat segít.
    Leilana-ra visszatérve nem jött elő a küldetése még, így nem tudom megcsinálni sem :D mikor jön elő vagy mi idézi elő azt a küldetést?