Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
/elrejtõzik a közeledõ kõzápor elõl
"The trees move. Do you not see it?"
Tudna nekem vki segíteni a hatalom színhelyei nevû küldetésben? 4 ilyen helyet kell "aktiválni". 3 megvan. A 4. a varászló toronyban lenne de nem tudom hol. Olvastam én fórumokon mindent. A legkonkrétabb az a 2. emeletre felvezetõ szobára utalt. Rögtön a könyvtár után. Van egy asztal rajta könyvek elviekben ezt kellene megpiszkálni. Na én nem tudom. Kis szem ikon sehol sem jön elõ abban a teremben.
Bár vki a 2- szintet írta vki meg a 3.
Elõre is köszönöm a segítséget!
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
sajnos nálam is bent van Wynne a csapatban - túl sok kraftot buknék nélküle - bár még mindig édesen emlékszem vissza arra a pár esetre amikor könyörtelenül, mosolyogva levágtam <#vigyor2>#vigyor2>
hátha valaki majd összemodol egy mágus Alistair-t - én spec roppantul örülnék neki, még ha kicsit komikus is lenne.
Amugy:
Tipikusan gonosz tarsad nincs.Se Morri se Sten nem gonoszak,csak nem latjak ertelmet uton utfelen mindenkinek a segget megmenteni.Ami ha alapul vesszuk a DA vilagat es az o hatteruket,tokeletesen ertheto.A baj az hogy full 'gonosz' partit nem is nagyon lehet osszeallitani mert Wynne,Leli,es Alistair is jo beallitottsaguak,es aligha nelkulozheted mind a harmat.
Abban sem talalok kivetnivalot ha valaki lekaszabolja a spirit healert a magustoronyban.Kijatsza a karakteret vegulis,ami a lenyeg lenne.Nekem kimondottan tetszik hogy akarmelyik 3karaktert viszed magaddal,minden feladat megoldhato.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Most rogue-al viszem Morrigant, a fagyasztés/bénitás képességeire igencsak szükség van. Fõleg mióta rogueom a bénított ellenfeleket szembõl is tudja "hátbadöfni".
Why so serious?
Kumiho #2179
Why so serious?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Kumiho #2179
Kumiho #2179
Kumiho #2179
ÉS a többi kis csapattársam élvezettel segített ebben a nagyszerü mûveletben. szerintem konkrétan élvezték! 😉
http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/
..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
<#vigyor>#vigyor><#wink>#wink>
Az Wynne megoldása, nem Morrigan-é...
Sztem a mágusokkal nincs alapvetõen baj, pedig sok sz@rt kavarnak mindig..de mivel ez köztudott, így akit mégis meglepnek az nagy eséllyel meg is érdemli. 😊
A káptalan már nehezebb dió, ..mint alapvetõen vallás elvileg független kellene hogy legyen, de természetesen ez nem így van.
A káptalan nevében elkövetett bûnökre tekintettel lehet és kell lenni, de ugye a vallás eredete az rendben van, tehát azt megtámadni õrültség lenne.
A Templáriusok a kóbor mágusokra vadásznak, és ezt sztem általában jól is teszik, annak ellenére hogy persze nem szimpatikus. 😊)
Egy mágus ha egyedül marad rögtön elkezd hatalmi terveket szõni és az nagy baj, míg közösségben egymáson élik ki az ilyen irányú vágyaikat 😄D
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
El van nyomva mint elf és el van nyomva mint mágus. Az ilyen karakter nem csinál meg egyetlen káptalan feladatot sem. Ahol dilemmába estem, az az elfek vs vérfarkasok sztori.
Ha a gonosz karakter alap attitûdjét veszem figyelembe, akkor kiirtom az elfeket és a vérfarkasokat támogatom. Ha ellenben beszámítom a faji viszonyokat is, akkor a vérfarkasokat kell kiirtanon és az elfeket támogatnom...
A mágustoronyban a mágusok kiirtása is szóba jöhet, hisz õk azok, akik alájátszanak a Káptalan uralmának. Persze szíve szerint a templáriusokat irtaná ki, de azokat nem lehet, vagy nem jöttem rá, hogyan tudnám felszabadítani a mágusokat és lenyomni a Káptalant...
Nem gyûlölködöm, nem gyûlölöm az embereket a karakterem szerint, de szolgálatot ne várjanak el. Segítséget kapnak a karakterem szerint, szolgálatot nem.
Az elfeket kutyába sem veszik, rabszolgákká tették õket az emberek, majd a felkelés után földet kaptak, ahonnan elûzettek késõbb, azóta nincs semmi.
Én az éjfattyak miatt lettem szürke kamarás, és ezt nem is felejtem el...az hogy errõl melyik ember hogyan gondolkodik az az õ dolga. Egy mágusnak lehetne esze.
A világ, a szabályrendszer más. A kezelés hasonló, de messze nem azonos.
Hasonlít de nem olyan.
Fél-felülnézetes (axonometrikus), mutogatós, megállítós rpg volt már az NWN elõtt is és lesz ez után is...