Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Tárgyalás a legeslegjobb az egészben! Ahogy bántál másokkal, itt visszakapod csõstûl! 😄 Végre valami valódi szerepjátékos elem!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Nekem kéjes élvezet volt, szinte szétvigyorogtam a fejemet, mikor a rabszolgakereskedõ tevinteri mágusfattyú beugatott nekem és alkudozni próbált. Hiába volt teli a szoba a spanjaival és hiába hitte magát õsmágusnak minima, mikor earthquake, tempest, blizzard, chain lightning, sleep stb. finomságok elkezdtek hullani, még mielõtt felértek volan kétoldalt az emberei a lépcsõkön már feküdt mindenki és Alistair, meg a rugóm kacarászva vagdosták le a földön fetrengõ haldoklók torkát... FTW!!!!! A multiverzum ereje az enyém (meg a két mágusé)! Asszem ez keményen odatett a HD5870-esemnek is, de annyira látványos volt, hogy bexartam (az ellenfél is 😄DD)!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Calver
most írjak ide egy kisregényt? <#hehe> csúnya vége lenne... de röviden: ostoba és érdektelen, sõt, általában határozottan idegesítõ csapattársak, akik között még az elsõre érdekesnek tûnõk is egy unalomheggyé váltak igen gyorsan, érdektelen és elképesztõen buta történet (a tárgyalásnál mondtam azt h "na anyátokkal szórakozzatok", pedig még az elején egész szórakoztatóan indult), szerintem pocsékul implementált harcrendszer, taktikázás pedig gyakorlatilag lehetetlen volt legszebb emlékeim szerint. ezen kívül bõven tudnám még szapulni, de szerintem ennyi is elég hogy bemutassam a problémám lényegét vele. <#vigyor1>

/elrejtõzik a közeledõ kõzápor elõl

"The trees move. Do you not see it?"

Sir Quno Jedi
Igen, van egy nagy asztal a torony közepén, a feljáró elõtt és ott a szék körül kell tapizni asszem (TAB-ot nyomsz látszik). Nehéz ezeket eltalálni bazira.

Sir Quno Jedi
Nanananaaa! NWN2+Mask of the Betrayer+Storm of Zehir 4 eva!!!

Üdv emberek!

Tudna nekem vki segíteni a hatalom színhelyei nevû küldetésben? 4 ilyen helyet kell "aktiválni". 3 megvan. A 4. a varászló toronyban lenne de nem tudom hol. Olvastam én fórumokon mindent. A legkonkrétabb az a 2. emeletre felvezetõ szobára utalt. Rögtön a könyvtár után. Van egy asztal rajta könyvek elviekben ezt kellene megpiszkálni. Na én nem tudom. Kis szem ikon sehol sem jön elõ abban a teremben.
Bár vki a 2- szintet írta vki meg a 3.

Elõre is köszönöm a segítséget!
Különc
Mét?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Calver
nana! Dragon Age-t BioWare fejlesztette, míg az NWN2-t bizony az Obsidian, aki annakidején a KotOR2-t is elkövette. és bár KotOR2 még úgy-ahogy jó volt - na azért annyira nem - de NWN2 spec nálam erõsen a "bûn az emberiség ellen" kategóriába tartozik.

"hátha valaki majd összemodol egy mágus Alistair-t" vagy Zevrant <#vigyor5>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Calver
lehet tudtommal, elvileg Vulnerability és Affliction Hex hatása legalábbis összeadódik.

Calver
spelljei jól vannak kitápolva, viszont talán neki a legrosszabb az összes karakter közül a skill és statelosztása - magic nevetségesen kicsi, emiatt spellpower is, bezzeg cunningra büszkén rakott. na meg ugye kicseszett willpowert kap ha elkezd kedvelni, ami megint nem túl hasznos... Morrigan-nél talán nem olyan jó a spellek elosztása, de statokban beveri, na meg õ nem egy okoskodó, önámító, Chantry-imádó vénasszony, aki szerint ejjdeszép hely a Circle "börtöne" és mindenbe kötelezõnek érzi beleugatni.

sajnos nálam is bent van Wynne a csapatban - túl sok kraftot buknék nélküle - bár még mindig édesen emlékszem vissza arra a pár esetre amikor könyörtelenül, mosolyogva levágtam <#vigyor2>

hátha valaki majd összemodol egy mágus Alistair-t - én spec roppantul örülnék neki, még ha kicsit komikus is lenne.

dartonita
Szia.Kasztod,karakterlapod,achievementjeid?Anelkul itt persona non grata leszel 😄

Amugy:

Tipikusan gonosz tarsad nincs.Se Morri se Sten nem gonoszak,csak nem latjak ertelmet uton utfelen mindenkinek a segget megmenteni.Ami ha alapul vesszuk a DA vilagat es az o hatteruket,tokeletesen ertheto.A baj az hogy full 'gonosz' partit nem is nagyon lehet osszeallitani mert Wynne,Leli,es Alistair is jo beallitottsaguak,es aligha nelkulozheted mind a harmat.
Abban sem talalok kivetnivalot ha valaki lekaszabolja a spirit healert a magustoronyban.Kijatsza a karakteret vegulis,ami a lenyeg lenne.Nekem kimondottan tetszik hogy akarmelyik 3karaktert viszed magaddal,minden feladat megoldhato.

MrStokes
Lehet egyszerre egynel tobb hex is fent ugyanazon celponton?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

SZEG007
Akkor nem játszottál még spirit healert kimaxolt fire spellekkel😉

Különc
<#wilting>

Driss
sziasztok

Grusalak
Az hogy valaki gonosz, nem azt jelenti, hogy összeáll mindenkivel, aki gonosz... Épp ezért szoktak a gonoszok minden mesében elbukni, mivel õk nem fognak össze, míg a jók igen :-)

---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence

BEAST
Mar miert lenne a leghasznosabb?

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Különc
Én elképzelhetetlennek tartom Morrigan nélkül rémálmon, igaz nem próbáltam, de egyszerûen számomra kell, alvás, tömeges bénítás ill full fagysebzésre gyúrva nekem iszonyú hasznos. Így hogy gép irányítja zömében, 22%-ot sebez, pont fele az enyémnek, dehát egy szerencsevadászt nehéz megszorongatni dpsben

Mágussal Morrigan felesleges volt, akkor Wynne/Leliana/Alistair teammel toltuk, a végére meg lett egy plusz tankunk a medve személyében, hála Leliana ranger specializációjának.
Most rogue-al viszem Morrigant, a fagyasztés/bénitás képességeire igencsak szükség van. Fõleg mióta rogueom a bénított ellenfeleket szembõl is tudja "hátbadöfni".

Why so serious?

böröczk
Hát már azon gondolkozom, hogy kirúgom a csapatból, és viszem helyette Stent. Nem tudom, így milyen hatékony lenne a csapat, fõleg keményebb fõmuftik ellen. párbajhõs/bérgyilok rugó, alistar, sten és Wynne.. Azért két mágus nem ártana. A fagyasztása meg nagyon szükségszerû, azonkívül fõleg átkokra gyúrom, és hát Wynnenek az már sok lenne. : D

Kumiho #2179

Igen, elég gáz, hogy Morrigant nem lehet kihagyni ha nem akarsz szívni. Nem túl szimpatikus karakter, ezzel a "dögöljön meg mindenki" attitûdjével.

Why so serious?

Különc
Én mindig összeszedek mindenkit akit lehet, de eddig 3x játszottam végig és mindig Alistair/Morrigan/Wynne kombóval mentem (kivéve elõször ugye, akkor Stennel) szóval a legtöbbel beszélgetek, megdugom a táborban 8) aztán annyi.

Kandurex
Nekem Morrigan nem volt túl hasznos, a Wynne sokkal értékesebb segítséget nyújtott. Késõbb 14+ szint felett volt használhatóbb vérmágiával.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

böröczk
Hát akkor fölösleges, persze, de nekem egyik karakterem, amivel már végigvittem, arcane warrior, a mostani rouge, úgyhogy Wynne nélkülözhetetlen, és sajnos jelenleg Morrigan is. -.-"

Kumiho #2179

Különc
Elsõ végigjátszásomkor én is bevertem de akkor nem tudtam, hogy a társam lehet meg egyébként is healer mágus voltam 8)

böröczk
Ja, azonkívül rohadt nagy büszkeség a leghasznosabb társat lekaszabolni, remélem a továbbiakban nem lesznek purcanásmentesek az akciói.

Kumiho #2179

Különc
Biztos nehéz volt leverni egy még csak nem is elite mágust 3an <#taps>

böröczk
Kár, hogy nincs egy harmadik felvehetõ mágus, csatamágus, Morrigan gonosz és idegesítõ, sajnálatos, hogy Jowant nem lehetett felvenni..

Kumiho #2179

böröczk
Gratulálok, nagyon ügyes voltál.

Kumiho #2179

hát Wynne egy spirit healer és aki healelné az egész partit.. 😊 elég nehéz mellette meghalni
Nyugis
nos, én egy huszáros vágással megoldottam ezt a Wynne problémát. a mágusok tornyába amikor ellenem mer szegülni fogtam és kinyírtam.
ÉS a többi kis csapattársam élvezettel segített ebben a nagyszerü mûveletben. szerintem konkrétan élvezték! 😉

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

Driss
hm ?😄

b-type
Az is gonoszság ha nem segítesz neki lemészárolni az elfeket 😊)
..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Driss
sziasztok valaki csinálna nekem jó Dragon age logót ??😄 elöre is köszönöm
<#vigyor><#wink>

Stimt, pont ebbõl jön a dilemma. A vérfarkas "eredendõen gonosz" és mint ilyen, egy gonosz beállítottságú karakternek partner némi védtelen elf népesség leölésében, de az, hogy emberek voltak megcsavarja a dolgot...

Persze, de az nem illõ egy gonosz elf mágushoz...
Az Wynne megoldása, nem Morrigan-é...

robotnyk
az még csak nem is helyzetfüggõ elfordítás, szvsz.
Különc
Legjobb elfordítás (aminél tuti nem vágta a helyzetet a fordító, csak a szöveget látta) : belépünk a Kör tornyában arra a szintre ahol Owain van és Wynne azt mondja hogy : hope he's alright. Úgy fordította a fordító hogy: Remélem igaza van. Lmfao

b-type
A mágusok alapvetõen öntörvényûek, most a vallás (káptalan) elnyomja õket, de nem támogatják a káptalant hanem szolgálni kényszerültek.
Sztem a mágusokkal nincs alapvetõen baj, pedig sok sz@rt kavarnak mindig..de mivel ez köztudott, így akit mégis meglepnek az nagy eséllyel meg is érdemli. 😊

A káptalan már nehezebb dió, ..mint alapvetõen vallás elvileg független kellene hogy legyen, de természetesen ez nem így van.
A káptalan nevében elkövetett bûnökre tekintettel lehet és kell lenni, de ugye a vallás eredete az rendben van, tehát azt megtámadni õrültség lenne.
A Templáriusok a kóbor mágusokra vadásznak, és ezt sztem általában jól is teszik, annak ellenére hogy persze nem szimpatikus. 😊)
Egy mágus ha egyedül marad rögtön elkezd hatalmi terveket szõni és az nagy baj, míg közösségben egymáson élik ki az ilyen irányú vágyaikat 😄D

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

MrStokes
Sten-nel en is igy jartam. Otthagytam, hogy majd kesobb jol visszamegyek erte. Ha nem jott ossze...

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Nekem mage a fo karakerem. Igaz en is meg csak lvl 11 vagyok, de azt kell mondjam, hogy patch nelkul, normal nehezsegi szinten kelloen nehez a jatek. Elvezetes.

Sir Quno Jedi
A vérfarkasok alapvetõen elátkozott emberek, így nem támogathatod õket, gyûlölnöd kell õket, pont mint az elf vezér. (mármint a te logikád szerint)

robotnyk
a vérfarkas - elf konfliktusban van még egy megoldás azé' :p
Nem válik, de ha valaki ebben a világban gonosz karaktert akar, magától értetõdik az elf mágus.
El van nyomva mint elf és el van nyomva mint mágus. Az ilyen karakter nem csinál meg egyetlen káptalan feladatot sem. Ahol dilemmába estem, az az elfek vs vérfarkasok sztori.
Ha a gonosz karakter alap attitûdjét veszem figyelembe, akkor kiirtom az elfeket és a vérfarkasokat támogatom. Ha ellenben beszámítom a faji viszonyokat is, akkor a vérfarkasokat kell kiirtanon és az elfeket támogatnom...
A mágustoronyban a mágusok kiirtása is szóba jöhet, hisz õk azok, akik alájátszanak a Káptalan uralmának. Persze szíve szerint a templáriusokat irtaná ki, de azokat nem lehet, vagy nem jöttem rá, hogyan tudnám felszabadítani a mágusokat és lenyomni a Káptalant...

b-type
😊
Nem gyûlölködöm, nem gyûlölöm az embereket a karakterem szerint, de szolgálatot ne várjanak el. Segítséget kapnak a karakterem szerint, szolgálatot nem.

Sir Quno Jedi
És azt gondolod, hogy a gyûlölködés további szítása hasznára válik az elfeknek?

b-type
A francokat van igaza 😊)

Az elfeket kutyába sem veszik, rabszolgákká tették õket az emberek, majd a felkelés után földet kaptak, ahonnan elûzettek késõbb, azóta nincs semmi.
Én az éjfattyak miatt lettem szürke kamarás, és ezt nem is felejtem el...az hogy errõl melyik ember hogyan gondolkodik az az õ dolga. Egy mágusnak lehetne esze.

Sir Quno Jedi
Érdemes minden fajból legalább egy keretsztorit végigtolni, illetve akár mindet. Sok adalékot adhat a teljes sztorihoz.

A gyártó ugyanaz.
A világ, a szabályrendszer más. A kezelés hasonló, de messze nem azonos.
Hasonlít de nem olyan.
Fél-felülnézetes (axonometrikus), mutogatós, megállítós rpg volt már az NWN elõtt is és lesz ez után is...