18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#8880 Értelmetlen kérdés, a csapattagoktól, és azok képességeitől függően lehet taktikázni.
A lírium gyógyító hatása miatt csalogató ugyan, de egy kellemetlen mellékhatása is van - Branka "megszaporodik", márpedig belőle egy is elég, nem egészséges, ha 3-4 félkegyelmű törpenő osztogatja a pofonokat. -
#8879 a mélyutakban vagyok és caradin mellé álltam az üllő elpusztításában.milyen taktikát ajánlotok branka ellen? -
Rudaj #8878 pontosan ott van ahol mondod. Az Orzamar főküldetés ( miután megválasztották az új királyt )végén bejárható lesz a palota. Meg fogod találni. -
#8877 sziasztok, a hollók küldtései közt van olyan ami orzammarban van, Gainley nagykövetet kellene hidegre tennem és állítólag a királyi palotában van de ott enm találom, ja és úgy mentem orzammarban hogy elsőre, szal előtte még ezzel a hősömmel nem? van vlmi ötletetek? -
#8876 Ha minden igaz, akkor meg is oldottam, a legdélebbi kijáratot kellett volna használnom a keresztútnál... -
#8875 Sziasztok!
Kellene nekem egy kis segítség, ugyanis lehet, hogy jól elbaltáztam a játékot.
Második végigjátszásra Orzammar maradt a végére, viszont mikor Ogrehen csatlakozott hozzám a Deep Roads előtt, én valamiért nem vittem oda magammal. Így nem jöttek a bejátszások sem, illetve az Ortan Taig nincs is meg a térképen. Azóta persze próbáltam úgy is, hogy beraktam a csapatba, de semmi sem változik. A két meglévő területet (Caridin's Cross illetve Aeducan Thaig) teljesen felderítettem még Ogrehen nélkül.
Ilyenkor mi van? Vagy csak figyelmetlen voltam és nincs meg vmilyen küldi/infó? -
Pares #8874 Jajjjj. Nem valami DLC, az, hanem a Vérsárkányvért DLC, aminek az egyik darabja alapból nálad van, a többit meg megveheted Bodhantól. Egyébként ha megvan a DLC, akkor azt hiszem a Mass Effect 2-ben is fogod tudni használni annak modern megfelelőjét... -
#8873 aham.. egyebkent van meg1 pancelam ami jobbnak tunik, vmi dlc miatt szerezhettem meg:
Blood Dragon Plate
Type: Massive Armor
Set: Blood Dragon Armor
Value: 30 Gold 60 Silver 0 Bronze
Material: Silverite (Tier 6)
Requires: 38 Strength
Runes: 2
Armor: 18.38
Fatigue: 26.25%
Effects: +3 Strength
+3 Willpower
+3 Armor
+50 Health
-10% Fatigue
es csak most latom h ennek tobb darabja is van amiket lehetne gyujteni vhogy :) ezert meg tobbet is adnak a boltban (7 arany felett) mint a wade fele cuccert (4 arany), csak azert hordom megis azt, mert valamivel tobb defense van es mert a wade-es cuccokbol rajtam van a masik ketto, igy kapok bonuszokat abbol is h a teljes set rajtam van. -
#8872 Beírtam, sikerült. Kösz. :D -
#8871 Mondjatok nekem tippet, hogy az Enyészetben ezt a Lustaság démont a végén hogy nyírjam ki? 1.5 órája ezen szenvedek.
A csapatom egy szerencsevadász/harcos, Morrigan, Leilana, Wynne
Az elsőt lenyomom, majd jön 3 másik miután meghalt még azokat is, de amikor visszajön a végén na az ott esélytelen. Jégviharral nyit, de még ha abból sikerül is kiütnöm utána kinyír.
Feltettem hideg elleni baszásokat is de nem sokat segít. -
#8870 Első végigjátszás 68% és még csak havenben vagyok. -
#8869 De igen, természetesen jól kezeli. Az eredettörténetek is adnak komoly százalékokat és a különböző döntési ágak is, amit elsőre nem járhatsz mindet végig ugyebár (hacsaknem visszatöltésekkel). -
#8868 Warden's Keep DLC kell a meteorhoz. -
#8867 A páncélokat nem csupán darabonként kell vizsgálgatni, henam a set-es páncélokat egyben set-ként is. Ugyanis egy csomó set bónuszt adhatnak, ha minden részük megvan ugye és rápakoljuk a karira. Azt, hogy mit adnak, azt akkor látod, ha megnézed a páncél leírását (jobb gomb és szemikon). Ezért van az, hogy egy részenként gyengusnak tűnő páncél set-ben mégis hasznos ugyebár! Bár nem vitték túlzásban a set bónuszokat szvsz. -
#8866 A Dragon Age 3 dijat is kapott idén 2009-ben !
Ugymint az Év játéka az Év RPG-je és az Év legjobb története/világa ! -
xem #8865 Üdv
Nekem is lenne pár kérdésem: Azzal a meteor kavicsos vacakkal, azt véletlenszerűen dobja be, vagy valami letöltős marhaság, most kezdem másodjára végigvinni, elsőnek 1 harcossal vittem végig, de nem dobott fel semmilyen meteoros videjót. Talán majd ebben. Ha esetleg meg lenne, kivel, és hol tudok belőle valami fegyver szerűséget kovácsoltatni?
Olvastam itt, hogy valahogy lehet a fegyvereket, páncélokat tuningolni, ha eladom, visszaveszem, ezt bármelyik kereskedőnél eljátszható, vagy csak meghatározott személynél, s a igen azt merre találom? -
Silence78 #8864 Üdv!
Felraktam a DLC-ket, mindegyik aktív, a tárgyasak működnek is, viszont Levi Dryden nem jelenik meg a táborban. Már mindent próbáltam, mindenhonnan próbáltam visszajönni, hátha előkerül, de semmi. A játék 1.02-re van felpatch-elve. A hivatalos fórumokon is láttam, hogy néhányaknál előkerült ez a bug, de megoldást nem írtak rá. Van ötletetek? -
Noodlee #8863 Hi!
Lenne pár újabb bugyuta kérdésem.
Szerintem a játék nem kezeli jó a játékból teljesített százalékot. Én most 43%-nál járok, és most hívtam össze az országgyűlést. Valóban még ennyi lenne hátra a játékból?
Inventory növelő hátizsákot minden árusnál lehetne venni, vagy megvan az a pár fix árus, akinél lehetséges? Az árusoknál kapható cuccokat az adott térképre való belépéskor generálja le? Volt már párszor, hogy visszatöltés után nem egészen az volt nála, mint előtte. -
#8862 Alistair, Sten, Oghren is harcos.
Az emlegetett páncél mindenképpen dobogós, ha a főkarakterednek szimpibb a sárkánypikkely ráadod valamelyik segédre.
A síroknál megjelenő Bosszúállókon meg legalább edzel picit -
#8861 a sarkanyos armornal ez igy ranezesre nem tunik nagyon jobbnak:
Wade's Superior Dragonbone Plate Armor
Type: Massive Armor
Set: Wade's Superior Dragonbone Plate
Value: 18 Gold 0 Silver 0 Bronze
Material: Dragonbone (Tier 7)
Requires: 42 Strength
Runes: 3
Armor: 21.88
Fatigue: 27.3%
Effects: +50% Fire Resistance
+1 Combat Stamina Regeneration
+25 Stamina -
#8860 A szobrokat ha jó sorendben /a helyes sorrendröl is van bejegyzés / érinted meg megnyilik egy alagsori ajtó de mielött beléphetnél jön egy démon akinek a kinyirásával vége is a küldinek.
Gaxkang meg tényleg a törpétöl indul és utána folyamatosan találsz róla nyomokat amik naplóbejegyzésbe kerülnek mindadig amig az utolsót is megnem találod és akkor mehetsz a denerimi sikátorba kinyirni.
Jó a dropja is ezt a kardot nekem mindháromszor adta :
Type: Longsword
Material: Dragonbone (Tier 7)
Requires: 31 Strength
Restriction: Warrior
Damage: 11.20
Critical chance: 3.20%
Armor penetration: 4.00
Strength modifier: 1.00
Runes: 3
Effects: +2 Armor Penetration
+6 Attack
+3 Cold Damage
És ö dobja a játék legjobb pajzsát is de nekem háromból még egyszer se adta bár azt irják hogy ez direkt ilyen random de a shield tényleg atom jó.
Type: Heavy Shield
Defense: 6.0
Missile deflection: 9.0
Strength modifier: 1.00
Fatigue: 5.63%
Effects: +3 Defense
+20 Healing Spells
+1 Combat Stamina Regeneration
+25 Stamina
-
#8859 Az idézőkörhöz a naplóban van némi segítség, bár elég kurtán-furcsán lezáródó küldetés.
Ehhez kapcsolódik majd egy másik, amit már a káptalan táblájáról lehet felvenni - a történet talán így teljes.
A Körtoronyban lévő szobrokkal nem tudtam mit kezdeni, nincs hozzá info a naplóban, bármelyik szoborhoz értem hozzá, csak egy villámcsapás volt a jutalom, kedvem meg nem volt a türelemjátékhoz - ott hagytam, talán mad egyszer visszatérek.
Gaxkang is lemaradt a legyőzött ellenfelek listájáról, nem tudom hol lehet felvenni a küldetést.
Valaki írta, hogy Ozammarban a kocsmában az idegbeteg törpénél kezdődik a küldetés.
A törpe némi hisztizés, jajveszékelés után eltűnik, küldetés nincs, a megkötetlenekről jön egy naplóbejegyzés, ami rejtvény maradt az első végigjátszásom során, most ismét elmélkedhetek mi is akar ez lenni. -
#8858 Szerintem nem bűvharcosa van, a játék sejtteti, hogy valamikor bűvharcosé volt a páncél.
Warriornak nagyon jó, de bűvharcost túlzottan kimerít ez a szet, különösen, ha a harcimágia képességet is használja.
-
#8857 Kevered a dolgokat ez két különbözö küldetés. -
#8856 A megjelenő varázslótól lehetett lopni. Majd asszem az utolsó előtti emeleten 3 oszloppal kell befejezni az újabb körös idézést és ezután ahol bejöttél a toronyba és felvetted wynne-t Vanegy pincelejárat. ha hozzányúlsz megjelenik egy nevesített shade akit le kell ütni és van nála fincsi loot.
Késő van holnap talán értelmesebben is le tudom írni:) -
#8855 Ja ,azt nem irta hogy büvharcos a karija de mondjuk stennen vagy oghrenen jól fog mutatni és tényleg a legjobb harcos páncél. -
#8854 A napló szerint a páncélszet egy híres mágusé volt (talán, akitől a bűvharcos spacializáció tanulható), harcosnak jó kis öltözék, de bűvharcosnak nem a legjobb választás. -
#8853 Sehova - amíg nincs biztonságban vissza bújik a szekrénybe, miután kitakarítottad a förtelmeket ott ácsorog a szekrény előtt, lehet vele beszélni, bár nem mond semmi érdekeset.
A líriumos üzlet után tűnik el, a párbeszéd után egyszerűen felszívódik. -
#8852 Type: Massive Armor
Set: Juggernaut Plate
Runes: 2
Armor: 18.38
Fatigue: 26.25%
Effects: +10% Fire Resistance
+10% Cold Resistance
+10% Electricity Resistance
+10% Nature Resistance
+10% Spirit Resistance
Brecilian Forestben van három sirkö három set darabal plusz egy a Brecilian Ruins (Lower Level) szintjén az elven burial chamberben ide kell egy rituálé hogy bejuss. -
flexike #8851 Nem emléxik valaki hogy ha visszamegy Godwin szekrényéhez még a liriumos küldi előtt akkor hova a retekbe megy a szekrényből Godwin? :) -
#8850 "páncélból HA harcos vagy akkor a legtutibb amit az elfeknél lehet összeszedni szett a halál szettes. nagyon tuti."
konkret helyszin/kuldetes/pancel neve hogy van angolul? :)
kosz a segitseget -
#8849 ööööö izé.. nincs... -
#8848 Van arról bizonyítékod, hogy nem Zavran kerül a karaktered mögé? -
#8847 Oghrent vidd magaddal, olasd a küldetésnaplót - általában az aktuális terület végén talákni utalásokat, hogy merre ment tovább Oghren exnője. -
qvarg #8846 Segitséget szeretnék kérni. Ozgamarban mélyutakon hol lehet találni valamit aról a feledhetetlenről akit meg kell keresni? -
#8845 igen felszedheted mindkettőt. annyi csak, hogy egyszerre kettővel nem kamatyolhatsz. illetve ha kancsó vagy akkor zevrant is megtolhatod! :D -
tombadillo #8844 Bocsi dzsbba, én közrendű törpét indítottam először, és abban a házban laktam, ahol csapdát állítanak - azt hiszem később nyomortanya néven fut, leghátul van porvárosban. -
attyhor #8843 Vajon egy végigjátszás alatt össze lehet jönni mindkét nővel? Morrigan-nel megvagyunk, de Leilana is "100"-as :-).
Ha dobom Morrigan-t, van sansz rá? -
#8842 Orzammarból indul a Tapsters nevü fogadóban egy ideges törpel beszélj. -
#8841 Nem a csók a lényeg, hanem, hogy mennyit mesélt el a múltjából: elmondta-e mi történt Orléziában, miért kellett menekülnie, a régi szerelméről mennyit mondott el, stb.
A karakterek egyéni küldetéseinél elég sok a "véletlenszerűség" is, előre nem kiszámíthatóan, csak sejthetően történnek események.