18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Scharnhorst
    üdv!
    Leilana küldetését mely helyszínek között mozogva adja be? (100-s a kapcsolatom vele, csók megvolt) Bárhova viszem magammal sose adja be, lehet hogy vmi bug?
  • Dzsabba
    Köszönöm a segítséget.
    Miután megkaptam ezt a küldetést azután oda is bementem de akkor nem történt semmi, így másodjára már minden okés még egyszer köszönöm.
  • Nyugis
    kérdés: Gaxkang merre hol van? hol lehet megidézni vagy mi?
  • Fantusz
    A negyed végében van egy épület, ahol már valószínűleg jártál, de üres volt - miután megkaptad a küldetést, menj be ismét oda.
    (pici területet kellene bejárni, ezen el tudok csodálkozni, hogy ilyen sokan nem találják)
  • Dzsabba
    Azt az árust nyírtam aki azt javasolta hogy nézem a szemközti sima falat mert az egy titkos átjáró és majd ott betudok jutni.
  • Dzsabba
    őrök? ott csak koldusokat láttam őrök nem voltak sehol az egyik árust tudtam kinyírni de az meg adott semmit.
  • Nyugis
    ki kell nyírni az öröket a porvárosban és amikor vallatod az egyiket akkor felajánlja neked. az ujperc amulettet.
  • Dzsabba
    A kovácsolásról fogalmam sincs, mert mágusként harcolok, de ajándékozásban tudok segíteni, csupán annyit kell tenned hogy megnyitod az inventorit ott kiválasztod azt akit elakarsz csábítani majd a felszereléseknél jobb klikk az ajándékra és klikk az ajándék dobozra jah és érdemes a táborban oda adni nekik.
  • Nyugis
    ajándékozás: inventory, kiválasztod fent azt akinek adni szeretnéd az Ő képét lásd, aztán kikeresed az ajándékot, jobb klikk nyomva tart és a bal oldalon "9-óránál" ott van egy becsomagolt doboz arra kattintasz.

páncélból HA harcos vagy akkor a legtutibb amit az elfeknél lehet összeszedni szett a halál szettes. nagyon tuti.

• Dzsabba
    Nagyon hálás lennék annak aki aki eltudja nekem árulni,hogy ozzamarban hogy kell megszerezni az ujjperc csont amulettet amivel betudok jutni Jarvia búvóhelyére.

A választ előre is köszönöm.
  • 5c0rp330n
    melyik a legjobb pancel? (ha van ilyen)
    kovacsoltattam most egy szep kis dragonbone plate armor-t wade-nel, ez mar egeszen jonak tunik, de sztem ennel meg van jobb.
    milyen runakat erdemes a kardba tenni, melyikek a legerosebb fajtak? a grandmaster?

jah es hogy lehet ajandekozni? a mai napig nem jottem ra, es gondolom az kene ahhoz h vmelyik harcoslannyal uj szintre lepjen a kapcsolat.. :)
  • SötétBarom
    Na, levertem a high dragont :)
    Viszont most a szellemhidas terem felbaszta az agyam :DDD

Előtte meg összeszedtem a Revanantoktól a Juggernaut's Armort, nem rossz :)
  • Pares
    De ha pl.: úgy használod, hogy először varázsolsz, utánna pedig aktiválod azt a képességet, akkor gyakorlatilag úgy fog viselkedni a karaktered, mintha (pl.) 60 mágiád és 60 erőd lenne egyszerre.
  • Pares
    Igen, miután megszerzed az első Bűvharcos képességet, a Mágiát fogja úgy venni, mint ha az erőd lenne. Így vagy képes nehezebb páncélzatot és egyéb, nagy erőt igényelő cuccokat viselni, pl. a kardokat. De nehéz páncélzatot nem ajánlok, mert a Bűvharcos első képességének aktiválása 50% kimerülést von maga után, tehát megnő a varázslat aktiválás mana követelménye.
  • Scharnhorst
    Köszi ezt megpróbálom majd, közbe adódott egy újabb idézős dolog feljebbi szinten ahol van 3 szobor amiket megfelelő sorrendben megnézek a leírás szerint, utána vmi pajzsos dologról beszél amit nem értek mert találtam két fej nélküli pajzsos szobrot de az említett lándzsa v mi a túró nem jön elő :D vmit rosszul csinálok?
  • Fantusz
    Elméletileg ugyanazokat a lépéseket kellene végigcsinálni egymás után, amelyekkel az első három kört aktiváltad.

Gyakorlatilag én sem tudom mi értelme volt, mert a végén megjelent egy vén varázsló, mondott valamit (amiről fogalmam sem volt mi lehetett, mert természetesen ellenkező irányba nézett a karim), s elnyelte a köd - küldetés befejezve.
  • Scharnhorst
    üdv!
    Körmágusoknál van az idézős rész a könyvtárban az első 3-t megcsináltam viszont a 4-ikről semmit nem tudok a napló részbe nincs leírva hogyan kell csinálni. Van rá mód h megcsinálható legyen az?
  • Atta
    Üdv,
    próbáltam a keresőt de valahogy nem szeretné megtalálni itt a fórumban mi a megoldás az npc-k eltűnt felirataira.
    Újraraktam a játékot viszont egy korábbi mentést szeretnék folytatni, írta is betöltéskor, hogy gáz lehet, mert nem teljesen stimmel a tartalom.
    Tudnátok segíteni mi a teendő ilyenkor?
  • balee4
    Ez a hivatalos karakterkészítő, ami a megjelenés előtt kijött, én nem erre gondoltam. :)
  • Sir Quno Jedi
    Azt le lehet dispelni én meg soha nem használtam semmiféle DLC cuccot, sem magukat a DLC-ket, sem patcheket, sem semmit. Úgy mi értelme.
  • BEAST #8820
    Nem nagy szam, DLC cuccok, potion spam... igy mindent meg lehet olni nightmaren is. Eleinte enis elveztem ezeket, de utolso vegigjatszasra kiszedtem az osszes ilyen dlc mankot. Amugy azt a nemhealelhetsz-piros-kort utaltam meg a legjobban az egesz jatekban. :D
  • Cashx
    2h warri solozza Gaxxkang-ot tanulságos :D
  • Dzsabba
    Melyik régi házra gondolsz?
    A képekre megoldás lehet a driver,videó kodek csere vagy esetleg drectx frissítés, más ötletem nem nagyon van.

Balee: Én leszedtem ezt a karakter szerkesztőt, de még nem próbáltam ki.

karakter szerkesztő
  • balee4
    Most jöttem rá, hogy Lotheringet már lerohanták az éjfattyak, és Ostagar-ba sem lehet visszamenni, akkor 2 inventory bővítésnek lőttek.
    Nincs vmi alternatív mód arra, hogy belebűvészkedjem az inventoryba a hiányzó hátizsákokat? Nem tudtok vmi karakterszerkesztőt?
  • tombadillo
    Haza kell menni a régi házadba, ott már várnak, és az alfőnöktől lehet elvenni.

Cserében esetleg. hogy mi a ráktól látszanának a képek a mentéseknél?
  • Dzsabba
    Sziasztok.
    A törpök városában hol találom meg az újjperc talizmánt, már mindent körbe jártam, de sehol semmi.
  • Bucser
    Van ahol csak azt kell tudnod hova akarod helyezni a spell míg van ahol target szükségeltetik hozzá... egy AOE esetén miért kéne látndo hova varázsolsz?L a fejedben megvan, hogy "Az ajtó mögé kívánok egy tűzlabdát"

Nekem kedvenc taktikám, hogy ajtó mellett falhoz felsorakozik mindenki, nyitom az ajtót. Ha nem lát senki akkor szoba közepére egy glyph of repulsion majd egy paralysis és mehetne k a tankok előre:)

Nem sok probléma szokott lenni a magekkel így:)
  • himpike
    Tökmindegy.. ha nem akarsz gondolkozni akkor jeget.. ott lesz a kúp, a sima jégcsapás meg a fegyvereket erősítő buff is. Ha távharcot akarsz akkor a rúnákat nyomatsd. A leghatásosabb az álom/rémálom összetétel, nem is sok mana és totál összekeveredik az ellen de főmoboknál nem ér szinte semmit... Mondjuk az egyébként kemény bosszúállóknál jól jön. Jó az iránytévesztés meg a sérülésfokozó spellek, hex stb. A direkt sebzés a legprimitívebb szerintem, tűzgolyó, viharok és társai... lényegében átvarázsolod őket a falakon, ami egyenértékű egy csíttel szerintem, fogalmam nincs miért írták meg ilyenre, az álom mg a rémálom, bénítás stb nem megy át a falon.
  • Fasiszta
    Kezdek majd egy újat egy mágussal csak egy kérdésem lenne milyen mágiákat válasszak alapból?
  • ShaiHulud
    kapsz egy acsit hogy megvan az ossszes elemi magia spell.
  • Prof William
    Küsz. Már unlockoltam a dolgot szóval legközelebb amint 7-es szintű leszek már rakom is rá a pontot...

A Magicot tekinti erőnek? Ez jól hangzik.
  • fixpont
    Jojo, azt megcsinatam csak nem emlekeztem ra.
  • Fantusz
    Küldetés: Az utolsó kívánság.
    Pontosan nem tudom melyik sikátorban volt a holttest, a haramia-takarító akció után valószínűleg megtaláltad, elég feltűnő (felkiáltójellel jelölt).
    A küldetés sem rendkívüli nehéz, igaz némileg taktikázni kell a túlerővel szemben, de ha a sikátorban elbír a csapat a banditákkal az épületben is elboldogul, ha a vérmágusokat időben semlegesítik.
  • fixpont
    Semmi.
  • fixpont
    Ja megvan ezt mar megcsinaltam, ebben volt 3 vermagus valahol? :DD
  • Blacksheep333
    Mi történik, ha ez a csík betelik?
  • fixpont
    Mi a kuldetes neve? Szerintem mar megcsinaltam de most akkor sincs elottem ez. Es melyik sikatorban, pontosan?
  • Fantusz
    Az egyik sikátorban lehet aktiválni a küldetést, egy hullánál lévő jegyzetet megtalálva.

A három vérmágus valóban tud kellemetlenkedni, azoket kell semlegesíteni valhogy, utána sokkal könnyebb a többiekkel elbánni.

Megoldás sokféle lehet attól függően kik vannak a csapatban, előnyös, ha nálunk is vannak varázshasználók, illetve Alistair Terület megtisztítása képessége is jól jön, de a vérmágusokkal mindenképpen gyorsan kell végezni, a többi pribék másodlagos.
    Nem erős ellenfelek, csak elég távol vannak egymástól a nagyteremben - a főellenség lesz elit, ott viszont kevesebben lesznek.
  • fixpont
    Ez merre is van? Most hirtelen nem ugrik be, hogy ilyennel talalkoztam volna. :D
  • fixpont
    Én csak most jöttem rá, de aki harcossal vagy mágussal játszik, tegyen 1 pontot a lopásra, mert akkor Denerimben lesz egy tolvajos küldetéssorozat, ami ezzel aktiválódik és kár róla lemaradni.