Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amúgy miért baszott le vki mikor a neverwinterhez hasonlítottam a játékot, vagyis kérdeztem hogy ua. stílusú e ? hiszen a shotok alapján olyannak tûnik. mind kamerakezelés, mint a sztori videobetétjei alapján. az hogy más történet vagy éppen más a gyártó cég, még nem befolyásolja a tényt, hogy STÍLUSÁT és MEGVALÓSÍTÁSÁT tekintve a két játék látszólag (nem telepítettem még) ugyanaz. tévedek?

Grusalak
Azt tudom, hogy hogyan lehetett kutyát szerezni bárkivel, illetve tudom, hogy ember nemesnek van alternatív módja, de az lehetséges akkor, hogy az ember nemesnek kettõ kutyája legyen?

---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence

Grusalak
Nekem nagyon bejött eddig a játék. Nagyon nehéz volt eldönteni, hogy milyen hátteret is válasszak, és nem is sikerült 1-et választani, így kettõ lett:
Egy kitaszított törpe szerencsevadász: nem tipikus harcos, de rejtõzködés, zsebelés, mérgek és csapdák terén nem lesz gondja :-D Ettõl függetlenül rendes srác, amolyan RobinHood beütéssel nyomom. Meglopom a gazdagokat, és a szegényeknek adom, azaz magamnak :-D
Illetve egy nemes törpe: tipikus arisztokrata- A köznépet lenézi, és csak a harcban elért dicsõséget tiszteli (kétkezes fegyóra spec).

---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence

Sir Quno Jedi
Elõtte meg azzal abszogatta, hogy már meginta vezérünk seggét nézegeti.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Mondjuk mikor a jány rugóm éppen összegabalyodott Alistair-el, utána Wynne azzal szívatta szegény templart, hogy elmesélte neki, hogy születik a gyermek! 😄DD Nagyon geci! 😄DDDD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Igaza van Wynne-nek. A Grey Warden-ek mindenkit szolgálnak, embert, törpöt és elfet egyaránt. Ez a dolguk. Az baj, ha neked még nem esett le.

Brankát én kiteoltam amíg le nem szedtem a gólemeit, illetve azután is. Akit épp támad az szalad elõle a többi meg nyilazza/mágusbottal lövi.
b-type
Wynne-ben semmi diplomáciai érzék nincs, emlékszem elkezdte lökni a pagonyelfemnek, hogy szürkekamarásként nekem szolgálnom kell az embereket (is) ??!
Csak néztem...ezek után lehet a legtutibb mágus, akkor is csak egy lökött banya 😊) Inkább kicsit nehezebb legyen a dolgom mint logikátlan.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

En speciel Alistairt kedvelem. Birom a kicsit abszurd humorat.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

böröczk
Lehet, hogy most beveszem a csapatba Alistair helyett, így második végigjátszásra, elvégre még nem nagyon volt hozzá "szerencsém", csak amennyire muszáj volt, Alistairt meg elég volt 50 órán keresztül hallgati. : D

Kumiho #2179

dartonita
Voros.Baszki.Csak vhol lattam szoke hajjal a csajokat.Az a leliana nevu idiota akihez hasonlo csak egy van,en. Mert keptelen vagyok normalisan megfogalmazni a mondanivalom egyetlen hsz-ben.
Mea culpa,meloztam ejjel

dartonita
Edited:szoke human bard.

Rollback volt?Egy csomo hozzaszolas eltunt 😄

Me0w
Kosz a tanacsokat, azert sem adtam fel 😊 Vegre raereztem korulbelul a harcra. Erdekes, de vegulis en voltam nagyreszt a hulye 😊 Mint az idobol is latszik (3:28), kicsit addiktiv :p

Together we'll fly someday...

Ezt én is kérdezni akartam...tudtommal companionok közül csak a gay orgyilkos elf....

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

Különc
A kis elf nõstény az kicsoda?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

dartonita
Hat...Zevran csont langyi ami nekem kisse gyomorforgato,de ennek ellenere amikor epp nem csapja a szelet a himnemu karakternek akkor szorakoztato.Wynne nagymama,qrvara semmi kedvem a fellengzos dumajat hallgatni,megkoti a kezed mivel minden oncelu dontest elitel.Alistair mokas egy dbig,Morrigannel eleg jol evodnek.Morri sztem nagyon rendben van,tetszik ez a chaotic neutral szemlelet.Stent is birom,keveset beszel de akkor gyalaz mindent.A kis elf nosteny a legunalmasabb partyban,ot csak ha muszaj volt akkor vittem magammal.
Oghren nalam gyengus volt barmilyen poziciot betolteni,nemigazan tudom miket beszel.Opcio nevu kutyam a legjobb,keveset pofazik 😊

3.nekifutásra sikerült,elég kemény csata volt de éppen csak,hogy meglett<#eljen>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Különc
Mindenre amire tudsz kattints rá és ha megvan mind a 4 részlete a történetének, meglesz a kincs a festmény alatt.

Különc
Mintha néhányan túlságosan geekek lennétek xD Nekem minden karakter bejön, mindnek van egy sajátossága amiért lehet szeretni és igenis Leilana nem csúnya xD

Valaki?-->6365
wedge31
Sten ,amikor mondja hogy szerezen egy jó páncélt és akkor esetleg gerincre vágja de még akkor se biztos hogy tuléli...<#nevetes1>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Attól függetlenül egészségtelenül sokat emlegeti a Teremtõt, én is fejbe akartam már verni néha emiatt...

Why so serious?

Sten pedig unalmas, olyan mint valami karót nyelt idióta. Akkor vágtam ki a francba a csapatból amikor közölte, hogy egy nõ nem lehet harcos. Meg a szaros kardja miatt lemészárolt egy egész családot. Hülyékre nincs szükségem. 😊
Wynne meg nem okoskodik, hanem tanácsokat ad, kifejezetten bölcseket. Olyan bölcs nagyanyós karaktere van. Én bírtam.

Why so serious?

Zevran mind 2 csapatban játszik 😊 Pl Leiannát folyton ágyra hívja de közben engem is bevállalna.

Sten meg jó arc ha kicsit felenged. Mesélget majd Kunari terminátorképzõrõl stb... Õ amolyan marcona nagydarab harcos... + bár 1-2 párbeszéd közben kiderül pár nem harcoshoz méltó dolog róla. 😊
wedge31
Ezzel a Leliana egy szentlélekel nagyon elvagy tévedve beszélgetned kénne vele és ráfogsz jönni hogy minden csak nem szent ,ettöl még persze neked lehet irritáló.

Calver
Wynne? komolyan?
nálam épp megüti azt a szintet hasznossági/bosszantási mércén, hogy csapattag lehessen... elképesztõen irritáló a folyamatos okoskodásával.
ellenben Sten "viccei"... na azok epikusak, fõleg amikor szivatja Morrigan-t <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

Homokos õ (illetve bi) a nõi sztoriban is, az én nõi mágusomnak említette, hogy bizony nem vet meg semmiféle szexuális irányzatot. 😊

Why so serious?

böröczk
Mondjuk concept artos karakterek jobban tetszenek, mint amilyenek végül lettek a játékban.

Kumiho #2179

böröczk
Nõi karakterrel játszom kizárólag, köszönöm szépen : D Zevran, ha úgy vesszük Leliana alteregója, direkt készítettek egy ilyen alternatívát, mint Mass Effectben (jó, persze Liara nemtelen, de akkor is nõi kinézete van, pont : P), ha nõi karakterrel vagy, fel se tûnik, hogy Zevran vonzódna a másik nemhez, ha pasas karakterrel vagy, akkor meg az nem, hogy az irritáló rasnya kis szentlélek érdeklõdne az azonos nem iránt.
Így lett kitalálva. A nõi karakter történetében Zevran nem, férfi karakter sztorijában pedig lehet homokos, annyi.

Kumiho #2179

Hát ez nekem se megy pont most vagyok én is ott.
Van erre v.mi külön taktika?Fehéragyar,szélvész+csatlósok vagy 10-en elég durva😞

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Torzonborz
Zevran nálam állandóan Wynne-nek akar beakasztani szóval nem mondanám hogy langyi inkább biszex bár engem még nem környékezett meg ...addig élne 😄 de haláli jó dumája van és illik hozzá a hang is. elég lezser csóka.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Különc
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Wynneben az a bibi, hogy gyakorlatilag már nem él

branka vagy a gólem lenyomására van valami jó trükk mert vissza nem tudok menni, pósönöm alig, mentésem nincs csak azután hogy branka "bezárt"

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Van egy elixír pont a csarnok bejáratánál az asztalon, ahhoz hogy megszerezd nem kell megkegyelmezni a mágusnak, amúgy van valami jelentõsége hogy használok, megtanulok hasonló varázslatokat?
Nyugis
én meghagytam a mágust cserébe (a fõ karim vari) megkaptam a sötét vér varázslat osztályból kettõt. na az kuurvára megéri ám!
mondjak azt nem tudom, hogy a lehet-e még hozzá megszerezni a másik két varázslatot??

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

Valaki meg tudná mondani hogy a Kamarás erõdben hol van a a titkos raktár ahol elvileg a parancsnok kardja van.
Illetve ki hogy oldotta meg ezt a küldit? Érdemes leölni a mágust és a démont, vagy szövetséget kötni velük?
Nyugis
Zevran csatak buzi. 😄 majd rájössz ha sokat beszélgetsz vele és pasi vagy. konkrétan be akar majd akasztani egyet kettõt! 😄DDDD
ha meg vukkal van egy csapatban folyamatosan füzi, hogy dugjanak! 😄

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

Lacee
tényleg, a végkifejletnél nõi karakterrel a Morrigan-féle szál egy az egyben kimarad? Gondolom igen.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

wedge31
Ja, ö meg Oghren a kis kanos részeges törp hatalmas nagy fazonok.

Kandurex
A galambirtóval? <#ravasz1>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Örülj neki h van társad. Én a rugó csajt véletlen elküldtem (azt hittem visszarak csapatválasztóba, de hát nem 😄), Sten-t meg ott hagytam h majd késõbb kiszabadítom.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

wedge31
Palával mi bajod ?

böröczk
Gyakorlatilag alig van nem irritáló, felvehetõ társ, mindegyikben van valami kis bibi, de talán eddig Wynne az egyetlen meg Zevran, akiken nem akadtam ki, sõt, Zevran kifejezetten szórakoztató. Sten csak simán unalmas és semmilyen, de a többiekbe baltát vágnék.
Az eb az egyetlen normális karakter, õ hibátlan. : D Özséb <#vigyor2>

Kumiho #2179

BEAST
Ezek szerint nem ismerted meg oket elegge :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Azért fura hogy Morigan nagy mindenre kapható végzet asszonya nem meri bevállalni leszbi szexet de Leianna a hívõ ex-papnõ minden további nélkül nekiáll ollózni. 😊
Calver
sírni, hogy leszbi kalandod max az idegesítõ kisvukkal lesz.

"The trees move. Do you not see it?"

Fantusz
Morrigan kedvesen utálatos boszorkány, sokat kell vele beszélgetni a táborban, s olyan válaszokat adni, ami neki tetszik.
Imádja az ékszereket - neked meg csak a helyet foglaják az investoryban.

Nõ karaktereknek nem tudom mit lehet kezdeni a boszival <#nevetes2>

Különc
Nem rég az este olyan dpst toltam a szerencsevadászommal az orzammari rémen, hogy taunt után lehúztam a tankról, a köv tauntig kihúztam, alig talált el, de túléltem. A köv taunt után már ment minden. Veshialle fejsze és Asturian kardja odavernek fagysebzésssel (Morrigantõl) és telekinetikus fegyverekkel (Wynnetõl).

wedge31
Egy emeleten van az összes csak a lándzsás külön teremben van a többi háromtol.
Van egy ledölt szobor azt csak akkor piszkáld ha tápos a partyd mert egy bosszúálló bujkál benne ,lv7-on vért izadtam mire kinyirtuk mivel a kis boszit nem vittem magamal.

sziasztok 😊 valaki játszik rajtam kívül mage-el??😄 am most lvl 10-es vagyok, és 14 órát toltam eddig, pagonyelfek már szövetségesek. próbálom fûzögetni morrigant, ajándékot kéne neki adni h legyen is vmi komolyabb dolog vele??😄 am marhajójáték, imádom 😄

éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore