Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.akciofigura.hu
http://www.akciofigura.hu
Én úgy tudom, hogy csak human noble kari lehet királynõ, tehát vagy warrior, vagy rugó.De sem mágus, sem elf nem lehet, mert nem fogják a "fejesek" jóváhagyni. Elfként csak a szerelme maradhatsz, szal nem ér véget a románc, sõt ha jól taktikázol, akkor akkor sem, ha elveszi Alistair Anorát.(de ez csak akkor mûxik, ha Alistair "hardened", rábeszélted, hogy álljon ki magáért)
Nálam király lett Alistair, Anora nélkül, én meg elfként ugye maradtam a kedvese, és ennyi.
a #12131-re valaki?
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
"The trees move. Do you not see it?"
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Most töltöttem le a játékot, csak egy a bibi, hogy english... szóval honnét tudnám megszerezni a magyar nyelvi fáljokat?
Köszi elõre is
még a legjobban beállított móka vége is jó pár halott mágus lesz, mivel egymás alá fogják lõni az AoE varázslatokat <#hehe>#hehe>
egyedül annyit lõj be, hogy automatikusan gyógyítsanak. nálam egy úgy nézett ki, h Wynne 75%-on Regeneration, 50%-on Heal, többiek 25%-on Heal, és ez is csak a tankra - mágussal egyszerûbb lehajtani egy potit.
jó móka úgy lesz az egész, ha nehézségi szintet feldobod Nightmare-re kezdetnek, aztán hozzászoksz h taktikai nézetbõl - tehát nem a karakter hátát bámulva - küldözgeted a szép robbanó ajándékcsomagokat az ellenfelekre <#vigyor1>#vigyor1>
max még annyit érdemes - én nem így csináltam - h belövöd a csapattagokat úgy, h célozzák be a fõkarid célpontját, és lõjék rá a mindenféle kedvesebbnél kedvesebb egy célpontra ható varázslatok, lásd Winter's Grasp, Arcane Bolt és társai. ez elvileg még egy mûködõképes technika - de nekem taktikai RPG fanként nem volt soha szimpatikus <#rolleyes>#rolleyes>
"The trees move. Do you not see it?"
Valami ütõsebbet össze kéne hozni erre a "Mage(Én), Stan, Morrigan, Wynne" négyesre, mert így nem élvezem eléggé a játékost 😊
Valahogy mindenki azt csinál, amihez épp kedve van, hiába van beállítva minden.
Biztos én vagyok a béna.
Ötlet esetleg?
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Ha ujraindul a gép az lehet a táptol, memoriától és a vga memoriátol is vagy esetleg tulmelegedéstöl egyszóval sok mindentöl.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Vkinek esetleg tipp vagy ötlet??:S
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
Gondolom ez valami cheat féle 😊
http://www.youtube.com/watch?v=g-svfAZWC1Y&feature=related
A Dragon Age DLC-i viszont a Dokumentumok közé települnek, nincs választási lehetõséged.
Az utóbbi években már olyan játékok jelennek meg, hogy a régebben bevált 8-10 GB "C" meghajtó helyett 20-25 GB az ideális, ha sok játék van a gépen.
A játékok mentései a telepítés helyétõl függetlenül a C-re kerülnek, vannak játékok, ahol a DLC-k is, s a Dragon Age még nem kevés képet is tárol a Dokumentumok között.
Azért telepítem másik partícióra mert ott van hely C-n nincs, nem értem mégis miért a C re ment egy csomó játék. Nem hiába nem oda telepítem.
Válaszokat elõre is köszönöm.
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy az új DLC-ben az Ogar meg süvöltõ karaktereket hogy a szöszbe tudom használni? Épp egy rakás ballisztán kellene átverekednem magam de nem tudom mert csak a süvöltõvel tudnék átlopakodni viszont õt meg nem tudom kiválasztani. Valaki segítsen pls!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Nem tudja valaki, hogy az Eszmélésben hol lehet a jóféle tûzbalzsamhoz receptet szerezni?
ugyebár alistar miatt?
Nos meggyõzõ képéssége 4.szint csak az a baj hogy alistarn-él a befolyásom nem 100 mert az elején gonoszkodtam de végére nem tudtam gonosz maradni!
AZ ÚJ DLC: Szerintem nagyon jó! MorriganT kinyírni volt a legjobb xD!
JA! és a kiegben és az alapban is végig tolható!
http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/
De már rájöttem: hibás az állomány. Hiányzik az "offer" fájl. Ez a kisebbik baj, a nagyobbik az, hogy ha külön leszedem neki azt a fájlt, akkor sem jó, hiába installálom neki az egészet újra. Azt is próbáltam, hogy manuálisan bemásolom oda ahol kellene lennie, de úgy sem jó.
Végülis mindegy, újat kezdtem úgyis, a dlc-k nélkül is jól elvagyok, max újra letöltöm, ha kell.
[merlinw.org]
Shale mellett meg nem állhat, mert ugye a mentéseimnél Shale sincs, azt a dlc-t is most tettem fel.
Érdekes módon a journalba bekerül, tehát aktív, csak vmi mégsem jó.
Mindegy úgyis kezdek épp egy újat, de azért ha vkinek eszébe jut valami okos, megköszönném, mert az elsõ karimmal akartam megcsinálni. 😊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Én így toltam végig, és tényleg nevetségesen könnyû volt...
---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence