Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ugyanugy van feldobod oszt kész de 1x érdemes végigvini gecijó
Amaranthine-ben keresd a Káptalanban. A terem végén a bal oldali szobában található.
ez az éjjfatyas dlc ez hogyvan mintvan? valami komprikáltabb cuc? vagy mint az eddigi ek csak feldobom aszt kész?
cikasz
Igen ott volt, de besértödött és elment a városba és ott kellene enyhitenem a gyászát.

http://www.akciofigura.hu

ha jol emléxem a strázsában
cikasz
Nem tudja valaki Kristoff felesége hol van? Végigjártam az egész várost, de nem találtam.

http://www.akciofigura.hu

Szia!
Én úgy tudom, hogy csak human noble kari lehet királynõ, tehát vagy warrior, vagy rugó.De sem mágus, sem elf nem lehet, mert nem fogják a "fejesek" jóváhagyni. Elfként csak a szerelme maradhatsz, szal nem ér véget a románc, sõt ha jól taktikázol, akkor akkor sem, ha elveszi Alistair Anorát.(de ez csak akkor mûxik, ha Alistair "hardened", rábeszélted, hogy álljon ki magáért)
Nálam király lett Alistair, Anora nélkül, én meg elfként ugye maradtam a kedvese, és ennyi.
Csacsi
Köszi a tippeket.

a #12131-re valaki?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Calver
lehet "mozgatni" középsõ egérgomb nyomva tartásával a belátott területet - bár az igaz h így is nagyon keveset mutat, öröm lenne a köbön ha kicsit távolabbról lehetne bámulni a dolgokat. fõleg Denerim kis mellékutcáiban szívás ez igazán, mert ott az épületekbe is "beleakad" a kamera, aminek hálás következményeként tényleg semmit nem lát a kétlábú... <#whatever>

"The trees move. Do you not see it?"

Eleve úgy árulják a boltban, erre gondoltál?

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

TVelvet
Köszi már megoldottam 😊
Az a baj a madártávlattal hogy k. keveset mutat, és képernyõn kívülrõl lövöldöznek, és azt se látod kik, ezért muszáj a TPS nézetet használni.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

TVelvet
Hali!
Most töltöttem le a játékot, csak egy a bibi, hogy english... szóval honnét tudnám megszerezni a magyar nyelvi fáljokat?
Köszi elõre is
az uj DLC nagyon jó eszembe jutot h kiadhtnának teljes játékban 1 uj dragon age-t ahol az éjfatyakat kéne gyõzelemre vinni végig az egész történet szálon sztem gecijó lenne
csak 4 karakterrel lehet 1xe nyomulni ? még nem játzsottam vele...

Calver
elõre beállított taktika + mágusok = nem jó kombináció

még a legjobban beállított móka vége is jó pár halott mágus lesz, mivel egymás alá fogják lõni az AoE varázslatokat <#hehe>

egyedül annyit lõj be, hogy automatikusan gyógyítsanak. nálam egy úgy nézett ki, h Wynne 75%-on Regeneration, 50%-on Heal, többiek 25%-on Heal, és ez is csak a tankra - mágussal egyszerûbb lehajtani egy potit.

jó móka úgy lesz az egész, ha nehézségi szintet feldobod Nightmare-re kezdetnek, aztán hozzászoksz h taktikai nézetbõl - tehát nem a karakter hátát bámulva - küldözgeted a szép robbanó ajándékcsomagokat az ellenfelekre <#vigyor1>

max még annyit érdemes - én nem így csináltam - h belövöd a csapattagokat úgy, h célozzák be a fõkarid célpontját, és lõjék rá a mindenféle kedvesebbnél kedvesebb egy célpontra ható varázslatok, lásd Winter's Grasp, Arcane Bolt és társai. ez elvileg még egy mûködõképes technika - de nekem taktikai RPG fanként nem volt soha szimpatikus <#rolleyes>

"The trees move. Do you not see it?"

Fagyasztani + shatterelni lehet komolyabb (fõ)ellenfeleket is, vagy csak mobra jó?

Totál rosszul lehet beállítva.. amúgy felesleges is bonyolítani nagyon, én is csak betettem 5-6 technikát sorban és kész..
Csacsi
Nekem ez a taktikázás nem megy. A fõvarázslómmal megsütögötek mindenkit, de a többiek, csak hadonásznak össze vissza. Bár eddig mindig nyertünk....de akkor is.

Valami ütõsebbet össze kéne hozni erre a "Mage(Én), Stan, Morrigan, Wynne" négyesre, mert így nem élvezem eléggé a játékost 😊

Valahogy mindenki azt csinál, amihez épp kedve van, hiába van beállítva minden.

Biztos én vagyok a béna.
Ötlet esetleg?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

wedge31
Hardver hiba lesz valószinüleg azt meg igy látatlanba meggyogyitani elég nehéz.

Ha ujraindul a gép az lehet a táptol, memoriától és a vga memoriátol is vagy esetleg tulmelegedéstöl egyszóval sok mindentöl.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

zsolt515
Senki nem tudja h miért lép ki a játék? Már állítottam a grafikán így csak újraindul a gép vmikor.... ki már nem lép...de így sem vmi jó h óránként újraindul a gép...
Vkinek esetleg tipp vagy ötlet??:S

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

Csacsi
Sziasztok.

Gondolom ez valami cheat féle 😊

http://www.youtube.com/watch?v=g-svfAZWC1Y&feature=related

erasmus4
Közben azért próbálgattam és lehet megtaláltam a megoldást, jó hogy a Dokumentumokba telepíti de aztán ahova telepítettem ott is van egy addins mappa oda átmásoltam a c-rõl és mûködnek ( játékban úgy jelzi hogy telepítve van, plusz a tárgyak ott is vannak az inventorimban) igaz még csak a bonusz cuccokról tudok beszámolni de szerintem a többi Ostagar, stone prisoner is mûködni fog ha eljutok odáig.

Fantusz
A játékokat álatalában telepítheted bárhová, de ha nem adsz meg célkönyvtárat alapértelmezettként a C-re megy.

A Dragon Age DLC-i viszont a Dokumentumok közé települnek, nincs választási lehetõséged.
Az utóbbi években már olyan játékok jelennek meg, hogy a régebben bevált 8-10 GB "C" meghajtó helyett 20-25 GB az ideális, ha sok játék van a gépen.
A játékok mentései a telepítés helyétõl függetlenül a C-re kerülnek, vannak játékok, ahol a DLC-k is, s a Dragon Age még nem kevés képet is tárol a Dokumentumok között.

erasmus4
Be lehet valahogy állítani hogy ne a Dokumentumok\BioWare\Dragon Age\AddIns mappába települjenek a DCL-k mert nincs annyi helyem a C meghajtón.
Azért telepítem másik partícióra mert ott van hely C-n nincs, nem értem mégis miért a C re ment egy csomó játék. Nem hiába nem oda telepítem.
Válaszokat elõre is köszönöm.

Tudna nekem valaki segíteni hogy mely patch-eket kell felrakni? Esetleg egy linket ahonnan letudom tölteni a szükséges patch-eket. Elõre is nagyon köszi!
zsolt515
Miért van az hogy a játék kb 30percenként kilép.... Vkivel beszélek megakad és egyszer csak kilép... Ez miért van?:S

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

Pluskast
Igen azóta megvan köszi😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

használtad a lenyûgözést a süvöltõn?
Pluskast
Sziasztok!

Valaki meg tudná nekem mondani, hogy az új DLC-ben az Ogar meg süvöltõ karaktereket hogy a szöszbe tudom használni? Épp egy rakás ballisztán kellene átverekednem magam de nem tudom mert csak a süvöltõvel tudnék átlopakodni viszont õt meg nem tudom kiválasztani. Valaki segítsen pls!

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Hello

Nem tudja valaki, hogy az Eszmélésben hol lehet a jóféle tûzbalzsamhoz receptet szerezni?
Hellótok! Olyan kérdésem lenne hogy elf mágus nõ a végén lehet-e királynõ
ugyebár alistar miatt?
Nos meggyõzõ képéssége 4.szint csak az a baj hogy alistarn-él a befolyásom nem 100 mert az elején gonoszkodtam de végére nem tudtam gonosz maradni!

AZ ÚJ DLC: Szerintem nagyon jó! MorriganT kinyírni volt a legjobb xD!
Nyugis
igen. nagyon jó. vagyis inkább félelmetes. amikor a aját csapatod ellen vezeted a hordát... durva! 😉 csak ajánlani tudom!
JA! és a kiegben és az alapban is végig tolható!

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

Próbálta valaki az új dlct?
Én se tolom vmi erõs csapattal. Alistair/Shale Leilana és kutya/oghren én pedig mage healer. 3 mage-vel eddig egyszer probáltam de attol hányok kb abbol áll, hogy alistair áll hátul 2 mage-vel para explo aztán 3 fireball 2 inferno és kb ennyi volt bárhol bármikor bármi. tank csak a high dragonnál meg az archdemon-nál kellet. Ha pedig a para explo nem sikerül akkor odasozok vérmágiával kicsit vagy a sima tömegparát morrigannal. Alacsony szinten meg ha a para explo nem sikerül akkor alistairt beküldöm tauntolni aztán force field és mehet a nagybumm.
Patch fent van, igen. Meg ugye az Ostagar megy.
De már rájöttem: hibás az állomány. Hiányzik az "offer" fájl. Ez a kisebbik baj, a nagyobbik az, hogy ha külön leszedem neki azt a fájlt, akkor sem jó, hiába installálom neki az egészet újra. Azt is próbáltam, hogy manuálisan bemásolom oda ahol kellene lennie, de úgy sem jó.

Végülis mindegy, újat kezdtem úgyis, a dlc-k nélkül is jól elvagyok, max újra letöltöm, ha kell.
Bár ha az Ostagar meg ment... passz.
Patch-elés megvolt a dlc telepítés elõtt? Mert az kell neki!
MerlinW
Küldetéses két ingyenes és két fizetõs. Valamint vannak pár tárgy, amit kapsz a játékhoz, ha megveszed. A hivatalos oldalon megtalálsz minden infót.

[merlinw.org]

attiGT
Hány DLC-je van ennek a játéknak? És mind fizetõs?

Elõször rosszul ment fel, de már javítottam, újra felraktam, de semmi.
Shale mellett meg nem állhat, mert ugye a mentéseimnél Shale sincs, azt a dlc-t is most tettem fel.
Érdekes módon a journalba bekerül, tehát aktív, csak vmi mégsem jó.
Mindegy úgyis kezdek épp egy újat, de azért ha vkinek eszébe jut valami okos, megköszönném, mert az elsõ karimmal akartam megcsinálni. 😊
rodzsi
lehetséges h nem akarja lehozni a console-t valamiért?😄

MerlinW
respec

[merlinw.org]

wedge31
Cheat...<#nyes>

rodzsi
mi annak az addonak a neve amivel ujra lehet skillezni a karikat?

a kezdõképernyõn a configure/language menüben átállítottad magyarra? az alapértelmezett nyelv az angol, attól hogy bemásoltad a fájlokat még nem lesz magyar...
Sir Quno Jedi
Ami a banerban.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

A Dragon Age elsõ részének mi a pontos címe mert azt is végig akarom vinni mert csak az vérvonalakról találok képet és infót
Grusalak
Ha már nõi légió és a 3 mágus mellé tankot akarsz, akkor Palát válaszd, ha megvan a DLC. Aki ismeri Palát, ugyis tudja miért fér bele a nõi légióba :-)
Én így toltam végig, és tényleg nevetségesen könnyû volt...

---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence

wedge31
Ott kell állnia shale mellett ha nincs ott az érdekes, lehet rosszul tetted fel vagy ha nem eredeti az is gond lehet.