18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
TDantes #13443 Nekem az érzésem, te csak kötözködni akarsz, minden áron, mindenbe bele kötsz.
Annyi varázslat volt s játékban, hogy a max-os karakterem ha a felét használta. De igaz, ez kevés meg szar.
Végülis még annyi féle varázslat típus lehetett volna benne. Bár nekem egy ötletem sincs, de mindegy. -
#13442 igen mert világvége következik be vagy mi?
nem hinném.
-
#13441 van xx skill aminek a fele felesleges.
pl speckók.
eleve az összes passzív skill-t nem követik számok csak ien kis,közepes,meg nagy ellenálás sebzést...
aztán egy rakat jellemtelen varázslat.
nagyon sok kb csak az előző uprgadelt változatának illik be.
és nem mozognak elég széles skálán. -
TDantes #13440 Igen. Például:
Mágusok: Vagy megmented őket, vagy nem. Tök ugyanaz a végkifejlet
Erdő: vagy a vérfarkasok oldalára állsz, vagy nem. Tök ugyanaz a végkifejlet.
Nemes úr: vagy megmented a gyereket, vagy megölöd. Tök ugyan az.
Igazad van, meggyőztél, minden mindig tök ugyanaz benne . -
#13439 nemigaz sok helyzetbe tök midn1 mit válaszolsz megkapod ugyan azt a végkimenetelt.
pl az úrnánál ha el akarod pusztítani ott leillana neked megy tehát van kivétel.
a társak meg jó + de az mit olyan h én is elküdldhetem sőt ha akarom fel sem fogadom némelyiket, vagy megölhetem de történet szempontból úgyis rávezetnek arra amire kell és nem tudsz 6 féle helyzetből belekeveredni.
Én is többször aknám de mivel már msot unom az egyhangú környezettet nem tudom h fogom-e.
pl a darkspawn chronicles sokkal izgalmasabb volt mint amit eddig nyomtan az originsel, eleve egy háborús helyzetbe kacspolódsz be, ténylegesen érzed a veszedelmet nem csak mondják hogy jön és néha feltűnik egy egy éjtúró kupac.
De az meg olyan rövid és kidolgozatlan volt...
-
TDantes #13438 És mégis miért pocsékak és szegényesek? -
#13437 írtam h az elején még POZÍTÍV!!!! volt a vár h nagy meg sokfelé mehetsz stb, de amikor már a 100. ugyan iennek találkozik az ember már nem annyira pozitív..
tetszik a játék,mint írtam a harcrednszer pl jó(skillek pocsékak és szegényesek)
de a többi elem meg semmilyen.Ez egy összecsapott pályatervezés és igen pocsékul van megoldva és mivel itt a világot a pályák jelentik ezért igenis számít.
-
#13436 nem azzal vana bajom hogy miből építik fel haenm h midn uygan az és minden küldetésbe(értsd ez alatt a fő küldieket vagy ahol külön helyre dob)
előjön ez ami már kb a 3. után vérunalmas.
De még a normál pályák mint pl a bracíliai rengeteg is erre épül.
Ami már nem kicsit szánalmas.
-
TDantes #13435 Jól van, nyugodj már le. Érti szerintem mindenki. Nem kell ilyen idegesen kisregényt írni, hogy azért rossz mert ,,minden ugyanolyan, unalmas, "
,,Ennek tetejébe vagy INKÁBB EMIATT kapunk egy halott műanyag világot ahol az ég világon nem lehet semmit csinálni azon kívül h követjük a történetet.Vagyis édesmind1 h hány válaszlehetőségünk van semmin nem változtat. megjegyezném h egy ilyen világba ha kötött párbeszédek és lehetőségek vannak az jobbat tesz a játéknak, mert akkor a szép átvezetőket bele lehet tenni,mert így meg hiába midn1 h mennyi a lehetőség ha az nem változata a végkimenettelen."
Ez meg mondjuk nem igaz, így ebben a formában. Nagyon nem mindegy, hogy egy párbeszédnél mit válaszol az ember. Ott vannak a társaink, mondjuk ott a magától értetődő válasz, de arra meg megsértődik, felhúzza az orrát, és romlik a viszonyunk. Hozunk egy döntést, amitől az egyik társunk imádni fog, a másik meg két küldetés múlva nekünk támad.
De a történetben is épp elég olyan helyzet van, ahol nem mindegy melyik megoldást választjuk.
,,ennek igazából a harcrendszere ami jó, meg h sokat lehet olvasni benne az leköt de egy igen egyhangú,lineáris és behatárolt játék egy középszerű történettel."
Ez se igaz így. De mindegy.
Én mindenesetre két karakterrel is végig játszottam, valamint még két eredet történetet megnéztem.
No meg, ott volt még a kiegészítő, és csak ezek után éreztem azt, hogy most már kicsit unalmas.
-
Richardix #13434
Ugyanazt mondom neked is, mint Andreenak. Mégis hogyan kéne kinézni egy romos kőépítménynek szerinted?
A másik meg, hogy itt mondod, hogy ez lineáris, az szürke, amaz gyenge, mégis az emberek túlnyomó részének több mint 100 óra szórakozást nyújt a játék, még1x mondom: 100 óra SZÓRAKOZÁST. Ha csakugyan olyan a játék, amilyennek te mondod, akkor ez nem így lenne.
Végül meg, egyértelműen látszik, hogy te csak fikázod a játékot. Kia rosseb mond ilyet, hogy "No elkezdjük a várunkba mondjuk hát az se vmi túl ötletes..." Elképzelem, hogy valaki elkezd egy új játékot és "áh egy várból kezdünk.. fú de ötlettelen...". Látszik, hogy nem azért nem tetszik a játék, mert kifogásolnivalót találsz, hanem azért találsz kifogásolnivalót, mert nem tetszik.. -
#13433 A legszabadabb játékokban (Morrowind, Oblivion, Gothic) is ugyanazokból az elemekből építik fel a dungeonokat, épületeket, úgyhogy elég megmosolyogtató az, hogy a Dragon age dungeonjai egysíkúak, unalmasak - csak annyira, amennyire bármely más játékban azok.
A játékrendszert a fent említettekéhez hasonlítani nem lehet a Dragon Age más rendszert követ (Baldurs Gate, Dungeon Siege, Neverwinter Nights).
Azt csak gyanítom, hogy nem kevés küldetést hagytál ki, rengeteg a rejtett küldetés (hiba?), de pl Lotheringen is van dolog, ha nem is sok, s azok a küldetések el sincsenek dugva (bár meglehetősen egyszerűek) -
#13432 tldr -
#13431 lol.
azért mert vmi régi az nem jelenti azt is h jó.
dungeonos meg enyhén szánalmas.
ha egyáltalán érted h miről beszélek....
tehát járjuk szépen végig a játékot.
No elkezdjük a várunkba mondjuk hát az se vmi túl ötletes de elején vagyunk elnézzük és örülünk h emkkora az első amúgy teljesen értelmetlen pálya, bár semmire nem jó de ez megalapozza az egészet.
aztán elvetődünk Ostagarba.Kezdésnek a erős kaland ami nem túl nagy pálya de még itt is bizakodunk meg itt még nem kezd unalmas lenni.
De aztán meg is kapjuk h takarodjunk a toronyba midőn meglepetés.
Természetesen ez a torony egy szokásos dungeon féle egyszerű labirintus féleségnek mondanám, de még az elején vagyunk szóval pozítívan fogjuk fel a dolgot.
Rendben van 3 szint felküzdjük ott a boss is lenyomjuk átvezető és flemeth kunyhócskája.Ok utazunk Lothering kis városába ahol semmit nem kell konkrétan csinálni ez ezért nem is kap nagy szerepet.
Aztán hova menjünk elsőnek legyen redcliff.
Megérkezünk értesülünk a problémákról, elvállaljuk lenyomjuk az élőholtakat és aztán nyomulunk az arl-hoz.
Ahova nagy meglepetésre a malom alatti alagútba jutunk el.
Ez se egy túl fantáziadús pálya de még első helyszínünk ezért itt még nem annyira zavaró.
kastély ugyan ez.
Jó menjünk a körmágus toronyba ott is megkapjuk 3 szinten keresztül egy ilyen kört amibe van emeletenként 1 nagy terem és több kisseb szoba.
Aztán elkap az eggyik démon és le az enyészetbe ami már enyhén idegölő.
kapunk 4 vagy 5 dungeont ami egytől egyig ugyan az de végig kell szerencsétlenkedni rajta magadat.
Ez után már kezdi az ember halálosan unni az ismétlődő páylákat és lineáris játékmenetet.
De húzzunk a szent úrnáért ahol megint megkapjuk a 22-es ufóészlelő központ déli romok dungeonját.
Jó akkor zúzzunk denerimbe kinyírni a vérmágust hát ott is uygan ez, de még mindig nem elég.
Menjünk a bracíliai rengetegbe ami csak nevébe erdő mert egy elf tábor mellet ahol semmit nem lehet csinálni kapunk alterületeket.
ok húzás az erdőbe, érdekes erdő ilyen frontvonalakhoz hasonló járatokba járunk amit a dombok tetején pár fa próbál minket erdőféleségre emlékeztetni.
De hát már megszoktuk húzunk a 23-as ufóészlelő déli központi romokba ahol kinyírhatjuk az amúgy történet szempontjából tök felesleges elemeket.Természetesen ez is ugyan olyan lesz mint az előző romok,várak,alagutak,erődök.És akkor a törpök birodalmát már nem is említem.Ezt tetőzi h ezek a pályák rondák,szürkék semmi hangulatuk nincs.Az egész járatos.
Ennek tetejébe vagy INKÁBB EMIATT kapunk egy halott műanyag világot ahol az ég világon nem lehet semmit csinálni azon kívül h követjük a történetet.Vagyis édesmind1 h hány válaszlehetőségünk van semmin nem változtat.
És ez a script nélkül nem csinálnak semmit igen ez lehet 30éve igen jól bevált de manapság ez már kevés.
Egy olyan világba ahol semmi nem történik abba nem tudom magam beleélni, sőt még a világ is egy kidolgozatlan szürke akármi.(és ezt nem félre érteni, hanem olvassatok vissza ott írtam h miből áll a világ)
És megjegyezném h egy ilyen világba ha kötött párbeszédek és lehetőségek vannak az jobbat tesz a játéknak, mert akkor a szép átvezetőket bele lehet tenni,mert így meg hiába midn1 h mennyi a lehetőség ha az nem változata a végkimenettelen.
Ez ne egy formálható világ tehát, ha az lenne akkor én már az elején nemet mondhatnék a kamarásoknak és más úton keverednék bele de ilyet nem lehet hiába van ott a 20millió válaszlehetőség az elején.
Másik meg mielőtt azzal jön mindenki h hát jaj mert a 12 éves vérpistikék miatt meg a konzol miatt butítsák a játék páreszédrendszerét, azok inkább előbb gondoljanak bele abba h az első rész környezete mennyire is gyenge szürke és kidolgozatlan volt.
És ha ezeknek a játékosoknak ez nem számít annyira vagy hát jaj mit érdekli őket akkor ne már ők kezdjenek sírni azért mert az amúgy hihetetlen fontos párbeszédeket megcsonkítsák pl(már ha ezen lehet mit csonkítani)
Mert hát a szegényes és tök felesleges skillek annyira tükrözik h ez egy vérbeli rpg és emellé kell a jól mutató de továbbra is kötött és világformálás szempontjából oly mind1 dialúgus rendszer.
Meg szépen mutat h mennyi játékidővel kecsegtet, de ez jórészt azért ennyi mert majdnaem midnen küldetésbe beküldenek egy 100 utas dungeonba aminek van minimum 2 szintje.
persze ellenfelek legyőzése se 1-2 hit.
De annyira változatos játékmenete van kb mint egy lineáris fps-nek annyi különbséggel h mondjuk abba minden eggyes új terembe beraknának egy könnyen de hosszadalmasan legyőzhető boss-t akkor annak is lehetne 100 órás játékideje, persze irtó unalmas lenne.
Az meg h nem nekem való...
Az igaz h sajnos nem elég sokszinű és nem elég szabad mert én szeretem a totális sandbox játékokat.
viszont az rpg fejlesztést és a jó történetet is.
ennek igazából a harcrendszere ami jó, meg h sokat lehet olvasni benne az leköt de egy igen egyhangú,lineáris és behatárolt játék egy középszerű történettel.
-
mecsoka #13430 Tényleg az volt a legjobb érzés :D Jó volt megvilágosodni :D -
mecsoka #13429 Ennek mondjuk örülök, mert én is hiányoltam a beszélő főkarit. Idegesít a kifejezéstelen, néma feje.
Első "végigjátszásnál" összehoztam, hogy Alistair elmenjen (vagy csak el akart? nem tom, újrakezdtem). "Semmivel sem adott többet" Pedig pont az a néhány párbeszéd volt a plusz, a bizalom... ettől (is) szerepjáték nem? Hogy a csapattagjaim a főkari életének részei.
Meg voltam elégedve a semleges válaszokkal is. Nem volt rámkészerítve se a jófiú, se a rosszfiú szerepe (se a görögmaszk). De ha már ennyire rámennek a kategorizálásra, legalább a nyomi jeleket elhagyhatnák a végéről... tisztára, mint az oviban. Ennyit ne tudnának a játékosok kitaláni, hogy na vajon melyik a jó és melyik a gonosz válasz?!?! -
Richardix #13428 mellesleg.. ki a ménkű az a Pala?! O.o -
#13427 A Mass Effect, és a Dragon Age is színvonalas játék - ezt szögezzük le.
A részletekben vitatkozhatunk, de valójában nem is vitát akartam kezdeményezni, csupán a véleményemet mondtam el, miszerint a ME2-ben sokkal primitívebb a viselkedésmód, mint a DA-ben.
Az inspirált képességek miatt a DA-ben nem mindegy, hogy 70-es, vagy 100-as az elfogadottság, a ME2-ben mindössze két fokozat van: a csapattag lojális, vagy nem lojális.
Lojalitás elneréséhez a csapattag személyes küldetését kell elkezdeni, s végig vinni...
Már ez is érdekes, hogy nem kell az illető kérésének megfelelően megoldani a feladatot, lényegében sikertelen befejezésnél is lojális lesz (logikus?).
Miranda-Jack, Miranda-Jackob, Tali-Legio konflikzusok vannak megírva (ezek ugye kikerülhetetlenek), ha itt valamelyik karakter besértődik (alacsony meggyőzés, vagy rosszul kezelt válaszok esetén), s már a személyes küldetésén túl vagyunk a lojalitás visszaszerzése esélytelen, aminek következményeként az adott karakter a végső csatából nehezen jön ki élve.
A megírt konfliktusokon kívül lojalitást elveszteni nem lehet, a DA-ben néhány esetben akár 100-as disposition esetén is azonnal ellened fordul a karakter, ha az övével ellentétes döntéseket hozol (Leliana, Wynne, Pala)
Társalogni, beszélgetni nem kötelező a karakterekkel, a különbés annyi, hogy a DA-ben megvan rá a lehetőség, hogy bárhol szóba állj velük, a ME2-ben csak a hajón, s kevesebb a párbeszéd.
Mindebből természetesen nem következik automatikusan, hogy a DA2 teljesen a ME2-re fog hajazni, reméljük megtalálják az egyensúlyt. -
Richardix #13426 Nekem külön tetszett az a rész :P Nincs is jobb, mint mikor rájössz a sorrendre :D -
mecsoka #13425 Ha mindezt behozzák a DA2-be, csalódás lesz számomra. Lehet célszerűbb lenne külön játékként kezelni a kettőt, de ez gyakorlatilag lehetetlen, így marad a keserű szájíz az esetleges butítások miatt... De még az Awakening csalódást sem hevertem ki
Az meg elég szomorú, hogy ennyi ellenvetés/értetlenkedés van a logikai feladatok miatt. Éppen annyi és olyan volt, ami színesebbé tetté a játékot. De úgy tűnik, nem csak a játékok butulnak :P -
Richardix #13424 Mellesleg, a DA2-ben pont azt magasztalod, ami emgvan a DA-ben is, sőt... idézem: " A három kaszt marad, ami három féle játékstílus. Nyilván lesz párezer döntés aminek a végkimenetele teljesen ellentétes lesz így érdemes mindegyiket megnézni." őőő... ami a DA-ben nem jó az a 2-ben már jó? -
MrAndree #13423 Ezt nem tudom, de ezért nem dolgozom nagy játékfejlesztő cégeknél. :) -
Richardix #13422 akkor milyen formában lenne? -
MrAndree #13421 Talán ha a mondatom második felét is másoltad volna akkor nem kötnél belém. De látom jól esett. Nyilván úgy értem, hogy maga az ötlet jó csak jelen formájában nincs sok értelme. -
Richardix #13420 "Maga a skálán mozgó influence rendszer jó ötlet csak..."
"A skálának semmit nem kell befolyásolnia, nyilván ettől értelmetlen."
Majd ha eldöntötted hogy mi a véleményed, szólj. -
MrAndree #13419 Bónuszokat ME 2ben is kaptak. A skálának semmit nem kell befolyásolnia, nyilván ettől értelmetlen. :) ME 2ben küldetések után tudtál beszélgetni a társaiddal, ott is fokozatosan nyíltak meg nés nem egyszerre. Itt meg a skálától függ, de a dolog lényege ugyanaz. Nem tudsz mindent egyszerre kiszedni belőlük.
Miért venne mélyrepülést? A három kaszt marad, ami három féle játékstílus. Nyilván lesz párezer döntés aminek a végkimenetele teljesen ellentétes lesz így érdemes mindegyiket megnézni. Nehogy már a DA újrajátszhatósági értékét 6 darab origin jelentette amik voltak kb 1 órásak és utána meg ugyanazt az utat járta be mindenki? Volt pár utalás az originedre de lényegében semmit nem befolyásolt. -
Richardix #13418 újrajátszhatósági faktor ellenben mélyrepülést vesz... -
Richardix #13417 ne feledd, hogy a kapcsolattól függően bónuszokat is kaphatnak a társak tulajdonságaikra... meg eleve, ha az tökmind1, hogy beszélnek-e magukról a társaid vagy sem, akkor most komolyan mi a szart vársz tőle? Mondd meg, mit kéne akkor befolyásolnia annak a skálának szerinted? -
MrAndree #13416 Cserébe kapsz egy beszélő főhöst akinek háromszor annyi személyisége lesz mint a Wardenünknek az egyben. -
MrAndree #13415 A DA-ban okozott? Rogueom egyszerre flörtölgetett Zevrannal és Alistairrel, végül Alistairt választottam vele, amikor Zevrannal lezártam emiatt a dolgot akkor levett kb 10-15 pontot tőle és ennyi. Szóba sem került többet.
Beszélgetni pedig már az alapjátékban is jórészt a táborban lehetett, fontosabb dolgokról mindenképp. Azt én nem tartom negatívumnak MEben, hogy csak a hajón lehet, érdekes lett volna ha küldetés közben tárgyaljuk meg egymás iránti viszonyunkat a karakterekkel...
Maga a skálán mozgó influence rendszer jó ötlet csak éppen kurva mindegy volt, hogy valakinek a hozzád való viszonya az éppen 70 vagy 100. Egyiknél se hagyott ott vagy árult el. Igazából még a -10 vagy +70 is kb. ugyanazt jelentette, max nem mondta el magáról, hogy kiskorában verte az anyja. Így aztán semmivel sem adott többet mint ME 2 rendszere.
A szkenneléssel egyetértek, kurva nagy baromság volt. De ilyesmi itt ugyse lesz. :) -
Richardix #13414 Miért van az az érzésem, hogy ezeknek a lebutításoknak nagy részénél a multiplatform fejlesztés volt a fő indok?
mellesleg, ha ez igaz a DA2-vel kapcsolatban, hogy csak nemet és kasztot választhatunk, akkor sikeresen lecsökkentik a DA 24 variációját 6-ra... remek :S -
#13413 Nem feltétlenül színvonal lentebb adással jár, ha a ME2 motorjára építik a DA2-t, de egyértelműen spórolós megoldás, amiért igazán nem lehet szemrehányást tenni.
A lebutításnak nem a technikai rendszer az oka, de nekem is az a véleményem, hogy nem jó irányba haladnak a játékok, de talán erre van igény a többség részéről.
Példa erre a DA-ben a Mérleg, ami egy egyszerű logikai feladvány, s jónéhányan zokon veszik, hogy gondlokodni kellene - az utóbbi időkben nem nagyon csináltak logikai feladványokkal teletűzdelt játékot (a DA sem olyan).
A ME2 és a DA nagyon sok hasonlóságot mutat, úgy érzem a többség a ME2-t helyezi a DA elé.
Ami nálam komoly kritika a ME2-t illetően, hogy a csapattagokkal nagyon korlátozott körülmények között lehet beszélni (ezt hozták be az Awakeningbe is), illetve vannak megírt (kikerülhetetlen) konfliktus jelenetek, de a főkarakter viselkedése alapvetően nem befolyásolja a csapattagok viselkedését.
Erre jó példa a románc lehetősége a ME2-ben: a csapattagok nem reagálnak a főhős magánéleti eseményeire, ha van társa, de Shepard új kalandot szeretne az illető kb. azzal indít, hogy semmi akadálya, de akkor a másikkal fejezze be... irány a másik személy, kapcsolat lezár (indulatok, konfliktusok nélkül), s ezt megcsinálhatja többször, a csapaton belül semmi feszültséget nem okoz.
Butításnak éreztem a társak lojalitásának elnyertését - nonszensz, hogy a személyes küldetésük teljesítésével átmenet nélkül lojálissá válnak a társak, s egy-két kivételtől eltekintve a lojalitásuk örök (sokkal életszerűbb a DA skálán mozgó szimpátia értéke)
A harmadik butítás a bolygók szkennelése (no ezen nem kell gondolkozni).
Ötletes, ésszerű, hogy a fejlesztésekhez rengeteg nyersanyagra van szükség, de ezek begyűjtése idegesítően unalmas, s elég időigényes tevékenység.
A ME2 összességében egy nagyon szórakoztató, jó játék, de ezeket, vagy ezekhez hasonló változtatásokat nem szívesen látnék a DA2-ben, igenis éreztessék a főkarakterrel a csapattagok, hogy ők is ott vannak, s idegesítően bugyuta minijáték sem hiányzik. -
MrAndree #13412 Felháborodott hszekkel felesleges foglalkozni, fanok ilyenek, meghallanak egy pletykát egy tök apró változtatásról és rögtön idegösszeroppanást kapnak és magukból kikelve ordítják, hogy a bioware elcseszi a játékot és ők bizony meg nem veszik. -
mecsoka #13411 Ok, végülis úgy is kiderül milyen lesz. Csak a sok felháborodott hsz különböző oldalakon eléggé elbizonytalanított. Nekem tetszett a játék, és nem szívesen látnám, hogy lejjebb adják a színvonalat. -
mecsoka #13410 Pont ez az, hogy jópofák voltak... de engem mindenből kihagytak :D -
molgyorgy #13409 Úgy tűnik van akkora igény a Dragon Age Warden's fall részek magyar feliratos verziója iránt, amiért már nekünk megéri megcsinálni a folytatásokat.
A 2. rész készülőben, ha minden igaz hétvégén, vagy a következő hét elején felkerül.
Addig kis csemegének feltöltöttem a Dragon Age 2 trailer magyar feliratos verzióját:
http://www.youtube.com/watch?v=bxUOxZU7KaI -
#13408 Azért a hősök között voltak jópofa karakterek, párbeszédek, személyeskedés, stb. (Ogren és az asszonya, szellemhaver és az életfilozófiája). Leliana kieg is "mélyebb" volt (csak rövid).
DLC-ktől sosem szabad sokat várni. -
#13407 Üdv az RPG-k világában. Ezek szerint ez nem a Te játékod:) Ez a dungeon-ös, "script" nélkül nem csinálnak a társak semmit, "pályás" dolog egy 30 éves stílus. Ez így jó ahogy van. Ilyen volt az Elvira, az Eye of the beholder, a Baldur's Gate, a Neverwinter, és a társiak.
Mass Effect, KOTOR, Oblivion, stb pedig amolyan casual RPG-k. Te azokat szereted:) -
MrAndree #13406 Hatágú a párbeszéd "kerék", az 5 lehetőséget jelent, illetve egy invetsigate opciót amiben további öt lehetőség elfér. ME-ben így volt legalábbis. Ennél nagyon több meg az elsőben se volt. Annyiban különbözik ez a rendszer, hogy alkalmasabb arra, hogy moziszerűbb legyen az élmény. Cserébe persze kicsit egyszerűbb. De a Mass Effectben is marha jó párbeszédek vannak, meg érdekes karakterek, szóval emiatt nem aggódnék különösebben. -
#13405 amúgy se volt olyan sok válasz ok h 5 féle de kb abból 2 az ami más eredményez.
megaztán ezek nagy része csak van de sok beleszólása nem lesz a végére.
mivel kötött sztori vezetésű, ergó nincs benne szabadság.
másik meg a pályák gyenge,ronda,unalmas és ugyan olyan felépítésűek.
ergó engem halálra nem érdekel a párbeszéd rendszer mert hiába tudok 20 félét válaszolni egy npc-nek ha egyébként semmi szerepe nincs a fő sztoriba és a végkimenetelbe, magyarán akkor se történik semmi ha megölöm vagy életbe hagyom.
a fősztorit befolyásoló kariknat meg úgyse lehet 20 féle különböző választ adni ami merőben változtat a végkimenetelen.
-
mecsoka #13404 Értem. Majd veszek ezt-azt a gépbe, meg lepucolom aztán szerintem kipróbálom akkor a Mass Effectet is :)
Most olvasgattam híreket a DA2-vel kapcsolatban... és sokkot kaptam. 3válaszlehetőség? Kisököl,olajág,maszkocska? Ez most komoly?
És részben Murder3nak is válaszolva, inkább nézegetem ugyanazt a 3fát és 2szobrot egész játékban (nem mintha nem örültem volna az Awakening új terepének), de ne butítsák le ennyire a párbeszédeket. Már az Awakeningben is sírhatnékom volt a személytelenségtől, remélem nem ezt a vonalat viszik tovább.