Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
ping domainnev
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
ami még most furcs avolt h nekem parancsnoki páncélom volt (egyik mellék út során szereztem)és nem vitte ár a kiegbe...és amikor betöltötte a karakterem tök pucéran rohangált XD
Ott majd elõjön egy ablak, ahol választhatsz, hogy az alapjátékkal, vagy a kiegészítõvel akarsz-e játszani.
Lenne egy kérdésem.
Felraktam az 1.03-as patch-et, de utána a már meglévõ tartalmakat is újra akarja tölteni, de nem tudja telepíteni, azt mondja nem sikeürlt.
Ez mitõl van? Eredeti a játék.
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Lehet már ötvenen jöttek ezzel de nincs erõm vissza olvasni 😞
végig játszottam most ügyelve arra hogy happy and legyen az alap játékot..mennék az eszmélés kiegre de nem tudok új életutat..vagyis"további életutak" ra rámenni.....még csak kattintanise tudok...pedig telepítve van meg minden...miééért?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Passzív képességeit minél gyorsabban kitanulni (kitérés, hátbaszúrás bonusz, stb.)
Ozammarban megveheted az Életadó gyûrût (+10 egészség), illetve a Rózsa tövise nevû tõrt, amibe 3 nagymester rúnát tehetsz (nem olcsó darabok, de ezekre megéri beruházni)
Passzív képességei mellett szüksége lesz: a kétkezes fegyverhasználat 3-as szintig (negyedikre, ha két karddal nyomulsz), párbajhõs+bérgyilkos specializáció képességekre, a párbajhõs erõsítést használd állandóan (állóképességre szánj pontokat, legyen tartaléka)
Hatékonyabb lehet, mint egy harcos, a magas ügyesség miatt szinte minden támadása talál, sokszor kritikusat, míg a harcosod egyet üt, a szerencsevadász háromszor is képes hátbaszúrni az ellenfelet.
Amire figyelni kell, hogy nem védett a bénító, ledöntõ támadások ellen, viszont a passzív képességei segítségével jó eséllyel tér ki a támadások elõl.
Most elég nagy a kontraszt lévén hogy azt szoktam meg hogy tankolok 1000el, sok HP, erõs védelem. Most meg ugrabugrálok, meg futkorászok a csatamezõn, elég szánalmasan érzem magam.
Na meg most végre odafigyelek a Backpack-okra, mert egyet-kettõt kihagytam elsõre (120 férõhelyem volt). Most meglet mindeketõ Ostagarban, meg Bodhantól is van kettõ (a reset miatt). Végigvittem a DLCket, hogy legyenek jó cuccaim, meg a láda miatt.
Fõleg Alistair díjazza súlyos minuszokkal a cselekedeted, s ezek az inspirált képességeikre is kihatnak (gyengébbek lesznek a harcokban),
nagyon ellenséges döntéseknél ellened is fordulhatnak csapattagok (Leliana, Wynne, Pala esetében van rá esélyed)
amugy az kesobb jelenteni fog barmit is hogy redcliffben a fiut ugy mentettem meg hogy felaldoztam isolda-t ( elsoben kormagusokk segitseget kertem de gondoltam kiprobalom mi lesz igy 😊)
Elsõ végigjátszásodban elég sok küldetés ki is maradhatott, érdemes olvasni a jegyzeteket, fürkészni a rejtett objektumokat (bal Ctrl).
Az erdõben három sírt találhatsz, a negyedik páncéldarabot az elf romban rejtették el a rejtvény megfejtésével nyitható ajtó mögé.
Nem véletlen, hogy 15-ös karaktereket láttál a youtube-n, a bosszúállók erõsek.
Jó taknikával le lehet õket gyõzni 10-es szint körül, de 12-es szint fölött lényegesen nagyobb az esélyed.
Alaptaktika lehet, hogy csontváz segédeit gyorsan le kell verni, s közös erõvel utána legyõzitek a bosszúállót - ehhez annyira meg kell erõsödni képességekben, hogy a csontvázakkal ne kínlódjatok hosszú perceken keresztül.
A remete megölésével lényegében nem változik semmi.
Már 1 szer végigvittem a játékot elfként és most hogy megkaparintottam a kiegészítõt ujra nekiálltam végigvinni csak azért hogy legyen hátterem a kiegészítõben( ugy halottam sokat számít) meg hát jó játék is 😊. Ember rouge al vagyok és meglepve tapasztaltam hogy ez a meggyõzés 4 es szinten sokkal ésszerübb döntéseket tud kihozni más karakterekbõl és a vagyonomat is tudom rendesen növelni 😊. Jelenleg 8-9 es szintû csapatom van, a fõ karakterem a rouge, sten , herceg(Alistair) és Morrigan. jelenleg a Brecilian ( nem biztos ,hogy így kell írni) erdõben vagyok és sokkal könnyebb mint amikor elfként 4-5 szinten jutottam ide. Mivel erõsebb vagyok így miután az õrült remetébõl kiszedtem a makkot meg a könyvet hát most megöltem mivel régen nem tettem meg, kiváncsi leszek lesz e valami következménye. Ezekután bukkantam egy sírra amit régebben nem is vettem észre, "megbolygattam" és pár csonti meg egy bosszúálló kelt életre és még a csontikkal nem is lenne baj attól függetlenül hogy marhasok hp juk van de a bosszúálló az kegyetlen erõs. Azt írja, hogy ehez van egy küldi ,hogy 3 tábornok értékes kincseket õriznek, és gonolom meg kell keresni a sírokat és ezeket a szellemeket kell leölni de nagyon sanszom sincsen ellenük 😊. Valaki már csinálta meg ezt a küldit, illetve érdemes vele foglalkozni? youtube on 15 ös csapattal csinálta meg a srác...
Elõre is köszi 😊
Nem az állandó romantikázáson van a hangsúly, hanem azon, milyen sokrétûen sikerült kidoplgozni a fõkarakter viszonyát a többiekkel.
A Morrigan-Leliana vetélkedésnek is sok eredménye lehet a fõkarakter szempontjából.
Mindkét nõszeméllyel lehet románca, de nem törvényszerû, hogy összejön, ha a fõkarakter túl jóban van Morrigannal, s Flemeth könyvének átadása után szétválnak (itt is sok veruzió lehet, válhatnak haraggal, de akár úgy is, hogy marad a szerelem), Lelianaval már nem lesz egyszerû románcot kezdeni.
Flemeth könyve olyan értékkel bír Morrigannál, hogy 60-ról is 100-ig ugrik a skála, közeledõ viszonyból azonnal szerelem lesz.
Benne van a magyarítás...
Keresd meg a lemezen a nyelvi fájlokat, s a hu végzõdésû RaR tartalmát csomagold ki, s másold be a játék könyvtárába, a megfelelõ helyre.
Küldöldön megvettem a awakening et de ezen nincs magyarítás :S
Nem tudjátok honann lehetne letölteni?
elõre is köszi!
[email protected]
Amúgy jó hosszú küldi, már alig várom hogy lássam a napfényt újra. 😊
vagy.. egyszer, nem emléxem már rá pontosan, de ha mind a négy arcot kipipáltad,továbbmehetsz
practitioner of the forbidden arts of death
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Van az a terem, ahol középen egy sokarcú kõszobor vagy mifene van, körben négy darab üllõ, és forgotten meg enraged spiritek "idézõdnek meg" idõnként, miközben némelyik üllõ néha felfénylik. Oké leverem õket, meg az üllõt is meg-megpiszkálom, de már mintha órák óta csak így menne, szerintem valamit itt benéztem, és valami szisztéma szerint kellene dolgozni, nem csak agyatlanul csapkodni. 😄
Aztaaaa de idétlenül sikerült vázolnom a problémám...xD ..hát mindegy, szerintem úgyis értitek,szóval mit kellene itt csinálnom?
Ha jól gondolom, most nincs healered, anno meg volt.
Szerintem nem igazítja a szintedheza boss-ok szintjét.
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
A sirkovekkel "idezheto" Revanant-ok es barataik csunyan megettek reggelire.
Ugy remlik, az elozo vegigjatszasnal nem volt gondom veluk, de az teny, hogy akkor viszonylag mar eleg keson (Redcliff es Circle tower utan) jutottam scak el odaig.
Lehetseges, hogy ezeknel a harcoknal nem igazitja a jatekos karakter szintjehez a nehezseget? Vagyis menjek vissza kesobb? Jol emlekszem, hogy ezek adjak a Juggernaut pancel szet darabjait?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Elég lelõni.
Merthogy csak melee támadása van, meg az az egy darab tûzlabda, de az nyugisan kiheal-elhetõ. A dombról, vagy szigetrõl, vagy mindegy, minek nevezzük, nem jön le 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne