Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Nem, nem tudok róla, hogy késõbb átálíthatnád.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Sisakot nem készít, azt ne is keresd rajta.
Van valami lehetõség arra, hogy egy létezõ karakter külsejét megváltoztassam? Ugyanis 13. szinten vettem észre, hogy a gyárilag elkészített "face", amit kiválasztottam, kicsit.. khmm.. fura. 😞 Mármint nincs szemöldöke és így kicsit megkérdõjelezhetõ a nemi identitása.. 😊
Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, SSD M.2 Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB
A játékra egyeltalán nem jellemzõ a fagyás.
Win7 alatt futó játékokkal viszont relatíve sok problémájuk van a játékosoknak, s nem csak a Dragon Age-vel, hanem szinte bármelyik játékkal haragban lehet az OP rendszer.
Windows XP SP3 kompatibilis módban próbáltad futtatni?
Köszi a asegítséget, a kompatibilitás mód oldotta meg az installt.
Másik kérdésem.
Már az eredeti game során is elõfrotdult, de itt sokkal többször, hogy egyzser csak kifagy a játék, de nem teljesen, mert ctrl+alt+del, majd esc és mondjuk 30 mp alatt visszajön a játék.
De baromi idegesítõ sajnos.
Nem tudja valakki mitõl lehet?
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Wade's Emporium
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A sárkányvértet ki rakkja össze? Mert olvastam, hogy denerimben az egyik kovács meg tudja csinálni sárkánypikkelybõl. de melyik és hol találom? Válaszokat elõre is köszi.
mcaphatók a dlc-vel
2. warden's keep
3. the stone prisoner
4. return to ostagar
5. darkspawn chronicles
esetleg már amit még érdemes beszerezni ?
Grétsy László nem így gondolná. ^^
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Ujratettem a gépemet de a játékot átmentettem róla, az egész mappát amibe telepítettem viszont nem találja a mentéseket. EZ azt jelenti hogy elvezstek az életútjaim? Nem lehet valahol hogy ott vannak a mentések csak valamit kell velük csinálni?
Elõre is köszi
Futtasd rendszergazdakent a telepitot. Ha ugy sem jo, akkor valamilyen kompatibilitasi modban probald futtatni.
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Van egy kis gondom.
Megvan az eredeti játék, ma vettem meg a kieget, de nem telepszik fel.
Elindul a telepítõ, patchelni akarja, majd kiírja, hogy sikertelen a telepítés.
Mi az oka? Ederedi mindkét lemez.
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Keresgéltem, de nem találtam rá választ.
Amikor a kör tornyában vagy, van egy olyan küldetés, hogy "Gant tanítvány jegyzetei"
Végigmentem az egész tornyon, ott mit kell csinálni?
Kapcsolatban áll a 3. szinten levõ 3 szoborral+ az még 1-el, ami egy másik szobában van?
Mert a szobrok mindig megráznak, ha megvizsgálnám õket, mind a 3+ az 1 is...
A Warden Commander armor-tól legalábbis szomorú búcsút kellett vennem. De számos, rajongók által készített fix van már fenn a social site-on, és mindenfelé a neten, én egyet próbáltam ki, azzal hibátlanul mûködött. Ami azt mutatja, hogy gyk egy óra plusz munkával meg lehetett volna oldani a DLC támogatást, egész egyszerûen nem is értem, hogy miért nem gyömöszölték bele a kiegbe.
Azt mondjuk nem tudom, hogy ez csak az ingyenes dlc-kre van igy, vagy esetleg volt penzes dlc is, amit mar a kieg nem tamogatott.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Az más kérdés hogy öt-tiz perc alatt megoldható egyedül és ugy az övé a siker élmény.
Hogyan lehet megcsinálni a hidas puzzlet a hegyen, hogy átmehessek az urnához. Válaszokat elõre is köszi.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB