18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Evoluti0N
  • MrAndree
    Tessék
  • achilles19
    Egy 1.3-as crack-hez linket valaki tudna adni?
    Ezer hála
  • alratar
    DVD pack felpakol --> Felöltöz --> Boltba elmegy
  • achilles19
    Üdv,
    Lenne egy kérdésem.
    Feltettem az Awakening-et és elég hamar rájöttem, hogy nincs felirat, nincs párbeszédpanel, és csomó itemet nem ír ki, hanem ilyen kódszerű neve van. A game legelején a csajszi aki velem van, vmi xy_female_warden néven szaladgál, az új skilleknél pedig nincs leírva, hogy mit ad :D
    Help ez így játszhatatlan
  • sikerb
    Újabb kérdés, mert nem tágítok, a megfelelő karakter alól : ))
    Ha awakeningbe csinálok karaktert, át lehet vinni az originsbe a toolset-el? Az már más kérdés hogy nálam a toolset nem indul : ))) De ha indulna...
  • kreknorbert
    social.bioware.com
  • Theron
    rajongoi dlc ket honnantudok letölteni? pls 1 linket
  • sikerb
    Igen,találkoztam velük, én már megelégednék azzal az aprósággal amit említettem hogy fekete haj, és láttam is hogy szín is van külön meg hajforma is, de a kettőt nem tudtam egyszerre betenni, mert ütötték egymást, vagy a szín vagy a forma : ))))))).
  • alratar
    Én azt mondom, hogy ilyen komoly módokat (Sir Gilmore) első végigjátszásnál ne rakj be.
  • Murder3
    Komolyabb modok script modok vannak amik képességet vagy új csapat tagot ad pl ez a gilmoroson kívül.
  • MrAndree
    Ilyen nagyon durvákat én nem raktam be, de vannak nagyon jó modok. Lecseréltem például Leliana fejét egy olyanra ami nem úgy néz ki mintha egy horrorfilmből lépett volna elő, szedtem le pár páncélt (egyet Morrigannek, egyet meg a saját karakteremnek). Valamint leszedtem egy modot ami ad új hajakat (kb 10-05 félét, vannak sokkal jobbak közte mint az alap hajak), és pár új arcot is beraktam, ezeket karakter készítésnél lehet használni. Találtam egy marha jó elf arcot (csaj karakternek), a rogueomnak azt adtam, meg az egyik új hajat mellé. Jól fest. :)
  • mecsoka
    És mit gondoltok arról a rengeteg mod-ról amit le lehet szedni? Kezdve az olyan apróságokkal, mint az ölelés lehetősége egészen olyan komoly változtatásokig, mint Sir Gilmore csapattaggá tétele?
    Gondolkodtam rajta, hogy így a sokadik végigjátszás után telepakolom az egészet ilyen extrákkal és megnézem mi sül ki belőle :)
  • MrAndree
    Mivel mindegyik lehet mindhátom kaszt így teljesen lényegtelen. Illetve innentől már csak egyéni ízlés kérdése, hogy ki melyik fajt preferálja.
  • mokacsin
    Sziasztok! Most kezdem a játékot és harcos akarok benne lenni! Csak jó lenne tudni,hogy emberrel,vagy elfel jobb a játék?
  • alratar
    Nem hiszem, hogy ilyen egyszerű lenne. (már ha egyáltalán lehetséges)
  • sikerb
    Hát ja. Gondolkoztam rajta hogy ki kéne halászni azt a fájlt ami a fekete hajra vonatkozik, és bemásolni ahova kell. Csak éppen nem tudom mit honnan találok és mi hova való : )))))
  • alratar
    Nem hiszem, hogy lehetséges lenne.
    Bár a grafikus motor ugyan az (ha jól tudom)
  • MrTwister
    Remélem lesz aki neki esik a magyarításuknak!
  • sikerb
    Idióta kérdés következik!!

Tudja valaki, hogy hogyan lehet az awakwning-ből a fekete hajszínt, átrakni az origins-be? Már ha van ilyen lehetőség.
  • alratar
    A megoldás nagyo9n egyszerű: Ne tölts vissza olyat, ahol nincs meg a spec
  • Murder3
    Picit elég fura mert msot játszok visszatöltök 1 régebbi mentést ott megszerzem a speckót aztán visszatöltöm a játszott állásom és ott is elérhető.
    Picit rombolja azt a képet h időbe döntsük mik akarunk lenni,meg így nem túl bonyolult megszerezni.Gyakorlatilag áldozat nélküli.
  • MrAndree
    Megvan, de ez nem bug. Ha egyszer megszerezted akkor onnantól az összes többi karaktered számára elérhető lesz.
  • alratar
    Én úgy tudom, hogy nem lesz magyarítva (legalább is hivatalos formában nem).
  • Bucsek
    Köszönöm, nem ezt kérdeztem. És ha már meg volt válaszolva, igazán leírhattad volna még egyszer. Kereső amúgy sem talál semmi olyat, ami "Leliana"-val kapcsolatos. Vagy valaki nem tudja leírni helyesen.

Annyit írták, hogy nem magyar. De erről magamtól is rájöttem, a DLC leírásából a játékban.
  • Murder3
    A tört játék találmánya vagy a origibe is meg van az a bug hogy ha egy specet megszerzek akkor midn1 melyik mentésem töltöm be még ha azzal nem is szereztem meg elérhető lesz?

• vasziszdasz
    A vérmágia az egy advanced speckó, csak akkor jó ha megvan hozzá az alapod. Kell a bloodmagic ring (-25% BM varázslat fogyasztás), ekkor kb. 60% költséggel tudod castolni a spelleket életből. Ahhoz hogy ne fingjál ki közben, nem árt a spell shield. A BM spellek közül a legelső (amivel egyáltalán életből tudsz castolni), és a blood wound ér vmit, ha ki tudod használni, akkor nagyon jó lesz, ha nem akkor nem. Vannak az alappellek közt sokkal fontosabb dolgok is, csak azok megléte után érdemes BM-re specelni.

Mondjuk a többi spec se sokkal jobb, a spirit healer első 2 spellje elég jó, a többi fasság, a többi specet meg említeni se érdemes. Kiegben bejön még a keeper spec, ami BM-el párosítva elég frankó, valamint ott már 3 speced lehet, tehát simán felveheted a BM + spirit healer + keepert is egyszerre.
  • vasziszdasz
    Már meg volt kérdezve.
  • Bucsek
    A Leliana's song várható majd magyar felirattal?? Eddig minden DLC-t lefordítottak egyből.
  • Murder3
    Harcosokkal az az alapvető bajom hogy ez a gyülekező,vissazvonulás,csatakiáltás tök felesleges.
    Mármint jól jönnek néha de oylan semmit mondó.
    Csak engem támadnak,nem engem stb.
    Ezek helyett inkább harci bónuszokra,rage és ezekre kellene az alap harcosokat specializálni.
    (mondjuk azt se értem miért nem számokba fejezik ki a bónuszokat, mert h kis ilyen bónusz, nagy olyat kap ez önmagába nem sokat mond)
    pl ott a mágusok egyedi képességeik a legelsőnek konkrétan semmi értelme nicns csak a játék nagyon elején.
    annyira semmit nem sebez.

meg a legtöbb képesség egyre épül az entrópia tudomány már számomra néha zavarba ejtő h gyakorlatilag annyi különbség van egy egy képességbe h az egyik csak egy személyre míg a másik tök ua csak a körülöttük lévőkre is hat.....

• Fantusz
    Harcos specializációk valóban specializálnak valamire.
    A templárus képességei kizárólag mágusok ellen hatásosak, de alkalmanként jelentős segítség lehet (vérfarkas tanyán a terület megtisztítása), ugyanakkor combat ellenfél ellen a templomos semmiféle bonuszt nem kap.

Tombóló az örjöngés (berzerker) képességet kapja, ezt lehet tovább fejleszteni, csökkenteni a kimerülést a specializáció további lehetőségeinek felvételével.

A bajnok gyülekezés képessége a csapattársaknak ad bonuszt, a csatakiáltás fejlesztve igazán hasznos (elsöpri az ellenfelket, akik körül veszik a hőst) - nálam ez a favorit spec harcosnak.

Vérfalóról nem sok mindent tudok, egyszer Oghren megkapta ezt a spect, de sok haszna nem volt.
  • Murder3
    Lélekfaló első képessége még igéretesnek tűnt, de nem elég intenzíven healel a holtakból, másrészt a többi elég messze áll a nekromanciától:S
    talán még az utolsó de az is fapados ebből a szempontból.

A szellem mágia is elég kétes.
    Önmagába gyenge ha csak azokat a képességeket fejlesztem rá, bár ott van a leginkább számomra kívánatos mágia, képesség.

Vérmágiát nem tudom milyen, de arról gondoltam hogy nem igazán nekromanta...

A második részbe jó lenne ha lenne kifejezetten nekromanta class vagy speckó, bár ha ott kötött kari lesz akkor erre a kevésnél is kevesebb esélyt látok:(
    Dragon Mage classra még kiváncsi lennék:)
  • Fantusz
    Szerintem a Tomboló könyv Denerim piacterén kiabáló törpe kereskedőnél van - érdemes megvenni, mert Oghren csak az orzammari küldetések befejezte után (Mélyutak királyválasztás) hajlandó tanítani.

Nekromancia lehetőség nem sok van a játékban, a lélekfaló és a vérmágus is inkább vámpírszerű képességeket ad.
    Mágusnak lehet csontváz idézés képessége, ami egy elesett ellenfelet kelt életre, varázshataslommal együtt elég strapabíró a csonti -talán ennyi a klasszikus necromancia lehetőség.

Az Awakening Szellemharcos specializációjának is van tulvilági feelingje, de a holtakat békén hagyja, a vérmágus és a lélekfaló a két negatív specializáció (nekem egyik se tetszik, a vérmágia is csak ellenfelek mutatványaiban félelmetes)
  • Murder3
    Hát akkor Denerimbe kell megkeresnem a cuccost, mert vakon nem akarok bajnok lenni.:D

Sajnálom h a lélkefaló nem olyan jó....

Az Aweking és az alapot is egybe véve melyik az a specializálódás ami a leginkább közelít a nekromanciához?
    A lélekfalón kívül van egyáltalán ilyen?
  • MrAndree
    Oghren Orzammarban csatlakozik, de be kell fejezned az ottani főküldit, hogy beszélgethess is vele, addig nem foglalkozik veled akkor se ha a táborban vagytok.
  • Murder3
    Akkor a bajnokot a legkönynebb:D
    tehát akkor még előtte el kell döntenem h az vagy más akarok e lenni.

Denerimbe hol lehet megvenni őket?
    Vagy Oghrennel mikor fogok találkozni?

• Fantusz
    Hihetetlen, de a templárus specializációt Alistairtól tanulhatod meg, a tombolót pedig Oghrentől

Denerimben megveheted könyvben is a tombolás tudományát, ha nem akarsz Oghrenre várni.

Bajnok specializációt a legnehezebb begyűjteni, ez viszont kikerülhetetlen - ha megtaláltad az urnát, meggyógyítottad az earlt, bajnokká avat.
  • Murder3
    A harcos speckóit hol lehet megszerezni?
    Lélekfalót tudom azt a Haveni szektát vezető pap-tól, de attól csak úgy tudom ha leilana-t megölöm.
    Bár én visszatöltöttem megszereztem majd játszottam a másik mentésemmel ahol megöltem a papot és akkor is megvolt!!:D
    Jó kis bug:D
    De a többi-t hol tudom mert ahogy néztem nem a leghasznosabb képességek vannank a lélekfalónak....(pedig azt akartam)
  • mecsoka
    Oghren hozza a formáját rendesen :D
    Anderstől kiborulok, amikor macskázik... még szerencse, hogy annak a kis dögnek haszna is van :)
  • MrAndree
    Oghrent és Sigrunt kell egy csapatban tartani, amit akkor Oghren "flörtölésként" előad az kimeríti a hülyeség fogalmát. :)