Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most viszem másodszorra a rugó elf csajjal. Azt mondanám a rugó erõsebb a warriornál, de lehet csak azért van, mert már ismerem a terepet és a skillekel is jobban boldogulok. Ami viszont nagyon idegesít az a páncélok kinézete Borzalmasak. Rugóra semmi sincs, ami kicsit is "tolvajos" lenne. Hosszas spórolás után megvettem a Felon's Coat-ot. A szerelés értékei csodásak, de a kinézete... most képzeljétek el egy elf csajt azzal a hülye mély dekoltázzsal hozzá a Helm of Honnleath sisakban. Förtelmes!

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ezt hogy nem vetted észre lvl.13 szintig? Én Ostagarban döntöttem úgy hogy új karaktert indítok, mert akkor vettem észre, hogy a borosta miatt átállította az arcát a figurámnak, de már addig is gyanus volt.
Nem, nem tudok róla, hogy késõbb átálíthatnád.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Wade készíti el neked, ha viszel neki sárkánypikkelyt. De vigyázz, érdemes elõtte gyakoroltatni Drake pikkelyekkel (kétszer) és legalább egyszer fizess is neki érte, mert akkor a sárkánypikkelyekbõl olyan vértet rak neked össze, amit aztán le se kell cserélned többet. Én a warriorom-mal még az Awakeninget is ebben e vértben toltam végig.
Sisakot nem készít, azt ne is keresd rajta.

Sziasztok!

Van valami lehetõség arra, hogy egy létezõ karakter külsejét megváltoztassam? Ugyanis 13. szinten vettem észre, hogy a gyárilag elkészített "face", amit kiválasztottam, kicsit.. khmm.. fura. 😞 Mármint nincs szemöldöke és így kicsit megkérdõjelezhetõ a nemi identitása.. 😊

Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, SSD M.2 Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB

Fantusz
Win7 az OP rendszered?

A játékra egyeltalán nem jellemzõ a fagyás.
Win7 alatt futó játékokkal viszont relatíve sok problémájuk van a játékosoknak, s nem csak a Dragon Age-vel, hanem szinte bármelyik játékkal haragban lehet az OP rendszer.

Windows XP SP3 kompatibilis módban próbáltad futtatni?

berczy
Sziasztok!

Köszi a asegítséget, a kompatibilitás mód oldotta meg az installt.
Másik kérdésem.
Már az eredeti game során is elõfrotdult, de itt sokkal többször, hogy egyzser csak kifagy a játék, de nem teljesen, mert ctrl+alt+del, majd esc és mondjuk 30 mp alatt visszajön a játék.
De baromi idegesítõ sajnos.
Nem tudja valakki mitõl lehet?

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

egyedül a védelmezõ specializáciot nemszereztem még meg :S nemtom holkell valaki help!! pls
az jó h a vérmágusságot meglehet venni az eszmélésbe 😊 amaranthine városába a kocsmába ha valaki nemtudná...
gerey
Itt megtalálod az összes megjelent DLC-t.

MrStokes
Wade csinalja oket, itt megtalahato:
Wade's Emporium

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

wedge31
Egész denerimbe egy páncélkovács van nem lesz nehéz megtalálni, Wade a neve.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Sziasztok!
A sárkányvértet ki rakkja össze? Mert olvastam, hogy denerimben az egyik kovács meg tudja csinálni sárkánypikkelybõl. de melyik és hol találom? Válaszokat elõre is köszi.
1. gyûrû, blood armor meg egyéb tárgyak amik kezdetben már
mcaphatók a dlc-vel

2. warden's keep

3. the stone prisoner

4. return to ostagar

5. darkspawn chronicles

esetleg már amit még érdemes beszerezni ?

eszt lekellet irni
Grétsy László nem így gondolná. ^^

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

ó és a darkspawn chronices majd máj. 20-a körül jelenik meg
http://dragonage.bioware.com/addon/ : itt megtalálod az összes fontosabbat
még csak most kezdek el vele majd játszani. vki fel tudná sorolni hogy milyen kiegészítõk, dlc-k jelentem már meg hozzá név szerint ?

és tökéletesen kijácva ujra a vérvonalak :') királynõ, hõs, legenda...deszeretem 😊 és kezdetétveszi megintcsak az eszmélés. kurva játék nemlehet leszokni róla 😊 de a legjobban ami tecik az amikor a végén kimész az ajton a néphez..uttána ami kis történetek vannak azok kegyetlenek nagyon ottvan szeren az egész 😊 eszt lekellet irni bocsi 😄
Értem köszi

gerey
A mentéseket a Dokumentumok/Bioware/Dragon Age mappába menti, ha az nincs meg akkor sajna buktad a a mentéseket.

Sziasztok!
Ujratettem a gépemet de a játékot átmentettem róla, az egész mappát amibe telepítettem viszont nem találja a mentéseket. EZ azt jelenti hogy elvezstek az életútjaim? Nem lehet valahol hogy ott vannak a mentések csak valamit kell velük csinálni?

Elõre is köszi

A patch azt hiszem benne van a kiegben.
Futtasd rendszergazdakent a telepitot. Ha ugy sem jo, akkor valamilyen kompatibilitasi modban probald futtatni.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Fantusz
Kérdésedben benne van a válasz - a kiegészítõhöz szükséges a legújabb patch.

berczy
Sziasztok!

Van egy kis gondom.
Megvan az eredeti játék, ma vettem meg a kieget, de nem telepszik fel.
Elindul a telepítõ, patchelni akarja, majd kiírja, hogy sikertelen a telepítés.
Mi az oka? Ederedi mindkét lemez.

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

Fantusz
Rossz sorrendben érsz a szobrokhoz, azért ráz meg, akkor csinálod jól "ha nem történik semmi", a külön álló szobrot érintve frissül a küldetés, s le kell menni az ajtóhoz, ahol Wynnevel találkoztál (próbáld kinyitni az ajtót).

Ha végigtaperoltad az összes szobrot (3+1), akkor elvileg a földszinten kinyilt egy ajtó. Ott ahol a mágusok vannak, ahol Wynnet is találtad.

SZiasztok!
Keresgéltem, de nem találtam rá választ.

Amikor a kör tornyában vagy, van egy olyan küldetés, hogy "Gant tanítvány jegyzetei"
Végigmentem az egész tornyon, ott mit kell csinálni?

Kapcsolatban áll a 3. szinten levõ 3 szoborral+ az még 1-el, ami egy másik szobában van?
Mert a szobrok mindig megráznak, ha megvizsgálnám õket, mind a 3+ az 1 is...
gerey
Hát ha új karaktert kreálsz akkor alapból nem lennének meg azok a DLC-k, a mentést konvertálva meg már amúgy táp a karaktered, úgyhogy egyrészrõl megérthetõ, másrészrõl viszont nem, hiszen nem azért vettem meg, hogy ne lehessen használni õket.

És milyen igazad van. Durva, hogy a saját játékuk nem kompatibilis saját magával.

Csak a Return to Ostagar tárgyait képes importálni, ahogy néztem.
A Warden Commander armor-tól legalábbis szomorú búcsút kellett vennem. De számos, rajongók által készített fix van már fenn a social site-on, és mindenfelé a neten, én egyet próbáltam ki, azzal hibátlanul mûködött. Ami azt mutatja, hogy gyk egy óra plusz munkával meg lehetett volna oldani a DLC támogatást, egész egyszerûen nem is értem, hogy miért nem gyömöszölték bele a kiegbe.
MrStokes
Engem igazan az haboritott fel a dlc-kel kapcsolatban, hogy a kieg mar nem tamogatta oket egy-ketto kivetelevel, ha jol tudom tobb dlc-s targy nem kerult at a kieges tartalomba.

Azt mondjuk nem tudom, hogy ez csak az ingyenes dlc-kre van igy, vagy esetleg volt penzes dlc is, amit mar a kieg nem tamogatott.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Sztem jo otlet, hogy darkspawn-nal is lehetoseg nyilik majd jatszani bizonyos keretek kozott, en inkabb attol tartok hogy ez is csak egy rovid lof*sznyi kis akarmi lesz es aranyaiban az araert nem fogsz kapni annyi tartalmat, amit az ember elverhatna tole. Ezert sem vagyok oda a DLC-kert ugy altalanossagban.

Fantusz
Ebbõl nem sok semmi derül ki a dlc-rõl, néhány villanásnyi kivételtól eltekintve a jelenetek az alapjátékból vannak a trailerben.

Fantusz
Wynne végi üvölti az egész csatát, hogy használd a tekercset, bár azzal a fõmágust tudod megmenteni, a vérmágust a tekercs használata nélkül is le lehet gyõzni - jó csapat és megfelelõ taktika...

Jaaa. Azt nem nehéz, csak olvasgatni kell a könyvet (csata közben), amit az a mágus pasas adott a Fade-ben.

wedge31

Prince23
Ki azaz Uldreth? Még csak nem is rémlik a név.

Taylor10
Uldrethet hogyan lehet megölni????

wedge31
Beirja a keresöbe "dragon age puzzle bridge" és annyi.

Az más kérdés hogy öt-tiz perc alatt megoldható egyedül és ugy az övé a siker élmény.

Frosty01
youtuben nézz végigjátszást.

practitioner of the forbidden arts of death

Pontos kombinációra nem emlékszem, de a lényeg, hogy tedd az embereidet HOLD POSITION-ba. A fõ karaktereddel állj a híd elé a többikkel, meg egyenként állj rá egy-egy kõre, míg a híd egy darabja meg nem szilárdúl a fõkarakter elõtt. Akkor sétálj rá, és úgyan ez addig míg át nem ér.

wedge31
A legkönnyebb ésszel és papiral ceruzával...

Sziasztok!
Hogyan lehet megcsinálni a hidas puzzlet a hegyen, hogy átmehessek az urnához. Válaszokat elõre is köszi.
A masodik reszben talan lesz. 😉

Vilagos, ez igaz, de azok 6-10 eves jatekok es a grafika szemmel lathatolag fejlodott. Fizika mindig, mindehol van, akkor jo a fizika a jatekban ha eszre sem veszed de megis ottvan, dinamikat ad. Regen nyilvan a limitalt hardver miatt nem tettek bele. Ilyen alapon normalmappet meg valos ideju arnyekot se tegyunk bele mert a baldur's-ba sem volt. Ezek mind a jatekelmenyt, a beleelhetoseget novelik eppugy mint egy jo fizikai engine.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

A DA-t nem a Fallout 3-hoz meg a Mass Effect 2-höz kell hasonlítani. Azok akció/rpg játékok. A DA-ban az akció kevesebb szerepet kap. A Planescape Torment-Baldur's Gate-Icewind Dale-Neverwinter Nights vonalat viszi tovább.

Gonosznak lenni? alap ötlet nem rosz...majd megvárom a véleményeket de most inkább élvezem hogy egy újra játszással sikerült happy end-el végzõdnie XD
köszi,de így is csak a prohardver ip címe jön be ami persze jó de ha onnan akarok átlépni akkor nem tudja megnyitni az oldalt mert a rendszergazdák letiltották, ha esetleg lenne valami más ötlet akkor azt szívesen fogadom.

400 MS pontért? Kizárt.