Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

MerlinW
Szellemek ellen😊

[merlinw.org]

Köszi a választ !
Azt még elfelejtettem megkérdezni hogy a szellemsebzés milyen lények ellen hatékony ?
Fantusz
Feltámasztás varázslat a szellemgyógyító specializácihoz tartozik, Wynne mellett a többi mágus is képes elsajátítani, de elõbb spacializálódni kell.

Lothering menthetetlen, az elsõ szövetségesek beszervezése után (közben) elsöprik a falut az éjfattyak.
Respawn nincs a játékban, kitakarított területeken újabb ellenség csak küldetésekhez kapcsolódva jelenik meg.

Csapdázni harcosssal nem tudsz, szerencsevadász kell hozzá, ugyanis a csapdák lerakásakor az ellenfelek is ott vannak, mesteri lopakodás szükséges a csapdaállításhoz.
Vannak erõs csapdák, de még szerencsevadásznak is inkább móka a csapdaállítás, mit gyilkos technika, erõs mérgekkel sokkal hatékonyabb.
(csapdát kikerülhetik, illetve az elsõ belépõ aktiválja, a többire nem hat - a lerakott aktív csapdákat fel lehet szedni)

Volna egy pár kérdésem :

Van-e olyan kifejleszthetõ varázslat Morrigan-nél amivel fel lehet támasztani az elesett bajtársakat csata közben ?

A program nézi hogy kiirtotottam a Brescilian Forest-bõl a vadálatokat vérfarkasokat stb ? Mert észrevettem hogy azota szabadon mindenféle összecsapás nélkül járkálhatok Redcliffe-Lothering-Denerim vonalon .
Persze hozzáteszem Redcliffe falu megvédve Lothering is rendben van !

Csapdákra érdemes-e gyurni törpeharcossal vagyok és milyen csapdák nagyon jók ki mit ajánl ? Morrigan-nél milyen varázslatokra gyurjak az alap gyogyitáson kivül ( viz , tüz , jég , villám ) ?
zsolt515
Üdv!
Amikor a játék azon részén tartok hogy a Mérce..ott van egy híd azon hogy kell áttmenni mert akárhogy ráállok azokra a kövekre a szakadék melllett a 2. hídrésznél mindig elrontom..:s
Vki segítsen ott hogy kell továbbmenni?

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

Ha grease-re nyomok infernot, ami ugye grease fire kombó, akkor az infernot beáldozza alapanyagként, vagy a gf mellett továbbra is osztja a sebzést az inferno is?

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

attiGT
Nah kivégeztem az Anyát is, remélem lesz még folytatása ennek a remek játéknak 😊

Fantusz
Ezzel a mûvelettel nekem az a problémám, hogy így a vérmágus két támadási körbõl kivonja magát (egyszer sebzed a csapattársad, aztán gyógyítod, miközben az ellenfélen semmit nem sebeztél).

Mágusokkal manautánpótlás terén nem volt különösebb gondom, még a keményebb csatákban sem.
Ehhez kell 2-3 féle lírium fõzet, valamelyik biztosan használható - ez a módszer az életerõ italoknál talán még jobb, bár az erõsebb potik elõállítási költsége nem kevés.
Mágusokkal nyugodtan lehet kis kiszerelésû italokat itatni, de a többi kaszt az alacsony mágiaérték miatt ezektõl keveset gyógyul, nekik nagyobb dózis kell, ezért is érték több healer a csapatban.

Fantusz
Néhány napja tettem szóvá, hogy a kiegnek ezek lehetnek a buktatói, ha az alapjátékból nem visz magával a karakter rúnát és tûzbalzsamot.
Az Awakeningben egyiket sem lehet kereskedõktõl beszerezni, de még lootban sem, egyetlen megoldás, ha valamelyik karaktert kiképezzük rúnakovácsolásra, illetve balzsamot is csapattaggal csináltathatunk.
Leírva talán még egyszerû is, de a gyakorlatban komoly akadályt állíthat a játékos elé.
Mesteri rúnák tervrajzát, balzsam recepteket sem árul minden kereskedõ, ezeketz sokszor szeméthalomból lehet kiemelni, s elég könnyû elsétálni egy jellegtelen iratkupac mellett.

Amit még ajánlgatnak a neten, az a blood mage. Blood sacrifice (-50 HP havertól, +100 HP neked), majd heallal visszatölteni a havert, így effektíve ingyen "mana".

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Death Syphon. Itt azt írja a csávó hogy " it recovered 36 mana (more or less, my mana regen likely fudged that number) per corpse". Na ez hogy jön ki neki? Kb. a felét számoltam össze akkor is ha 100-as SP-m van, ami sztem nem nagyon lesz, pedig csak azt tolom.

attiGT
Bakker... Wade ugye ottvan Awakeningbe is, és van 3 küldetése is, amikor egyes anyagokból csodadolgokat csinál, ezekhez kellenek különféle anyagok.

Nagymesteri villámrúna... sehol nem találok, se árusnál, sem sehol.
Jóféle tûzbalzsam... ilyet sem.
Vérlótuszt meg tudom, hogy mindet felszedtem, amit csak lehetett, de az árusoknál nem találom, sem pedig a zsákomban. Árusokat akiket néztem: Herren Strázsában, és azt hiszem az összes Amaranthine-i árusokat.

Van erre a háromra valami megoldás?

Majd azt is kipróbálom, de egy másik mágussal. Itt SOTC (lesz) a fõ támadás, valamint a para explosionon kívül még nem árt pár stunoló skill, egyrészt mert a para explo se kivédhetetlen, másrészt ha több oldalról vagy több hullámban támadnak, akkor 1 már kevés, azokra is kell vmi. Mondjuk egy fireball szerû "instant odabaszom" spell az hiányzik, de akkor meg cone (Morrigan kap stonefistet shatterhoz) és SOTC nem lenne. Valami youtubeos video hsz-ában olvastam hogy a csávónak 90 körül sebez a SOTC, mondjuk ez kicsit hihetetlennek tûnik, talán 100 SP és a 2 res hex mellett jöhet, de sztem ennyire nem lesz durva.

Calver
heal az nem is mágusra kell, hanem tankra - legalábbis én nem szórakoztam chain lightning-al soha, 75% fire resist, tûzgolyó a tank alá, csókolom. a sebzést meg visszagyógyítjuk. tukó technika, de szinte minden BioWare játékban mûködõképes, bár megvannak a saját variációi.

blizzard helyett én egy okból használtam infernot mindig - paralysis explosion instant 2 mágussal, a blizzard nem. ha az ellenfél nem rohant épp felém h szétszedje apró darabokra a csapatot, már volt idõ varázsolgatni <#vigyor1> persze ízlések és pofonok, amikor már táposabbak lettek mágusaim, akkor mindenkire sima fireball ment, inferno csak fõmuftikra volt tartogatva - messze túl sokat kellett utána mindig álldogálni sima ellenfeleknél, fõleg ha triplán toltam el.

Mármint az n-re.

(Az elején kis ellentmondás van, tehát a 20 az ugyebár max 10.)

Nem olyan komolytalan az, csak tudni kell használni. Igen, egyre csökken a sebzés, de az végigpörög mindenkin, ha 20-an vannak a hatósugárban akkor 20 ellenfélen. Itt is csak zsufi kell hozzá, mint minden más AOE spellnél. Célszerû elõtte összeszedni az ellenfeleket, mondjuk taunttal. És a legfontosabb hogy party friendly, amikor nagy kavarodás van, akkor már nem hajigálsz tûzlabdát a társaid közé, a cone spellekkel is mindig helyzekedni kell, és csak 1 vonalban hatnak, ezzel meg nem kell szarozni. Ha van "n" db ellenfél (n max 10 lehet), akkor ez sebez 1*20 + n*10 + n*6.7 + n*4. Ez összesen n*20.7 + 20, tehát mindenkire leosztja a 20 sebzést (plusz ennyit leszop az áldozatok manájából is), és nem bántja a haverokat.

Amúgy is kell a tempest a SOTC-hoz, ez már csak +1 pont. Ennyibõl milyen jobbat lehet még kihozni? Lvl1 spellek közelébe se érnek, fireball + inferno az +3-4 pont, ráadásul ha blizzardozok, akkor felugrik minden áldozatra 50% fire res, tehát mellé tök felesleges lenne tûzmágiát tanulni (nemtom hogy a többi cold spell növeli-e a fire rest, de ez igen). Mondjuk a SOTC bedarálja a blizzardot, elvileg utána már lehetne infernozni, de inkább egy másik mágussal újratolnám a blizzardot hogy benntartsa az áldozatokat a SOTC-ban, + a saját sebzését is leossza.

A SOTC-hoz kellõ dolgok + chain light már megvan, azt elfelejtettem mondani, tehát nem 0-ról építkezek. A fagyasztás miatt a blizzard nagyon hasznosnak tûnik, mellé 2 mágusból jön (én + Morrigan) a cone of cold + winters grasp, Morrigannak már van mind blastja, nekem még csak lesz.

Healt egyelõre nem piszkáltam, kb. annyit javít mint egy lesser heal potion, azt be lehet nyakalni üvegbõl is, addig is tud mást csinálni a mágus. Magamra hat egyáltalán, vagy csak másokra?

Az inferno 4x annyit sebez mint a blizzard vagy a tempest, viszont 2x annyi idõ alatt, tehát effektíve "csak" 2x annyit. Ez persze nem elhanyagolható különbség, azonban a blizzard emellé még fagyaszt is, ami szintén nagy pozitívum, addig se ütnek le. Az inferno 4 sec-enként sebez, ha nincs hozzá külön stunod, akkor gyakorlatilag csak 1x fogja leosztani, 4 sec alatt mindenki elszalad alóla. A blizzard önmagában tartalmazza a stunt is, ezért sebez kevesebbet, különben kinek kéne az inferno. Sztem ez így van rendjén. Blizzard mellé viszont az 50% res miatt nem érdemes infernot berakni, marad a lightning ág, ami még passzol is, mivel SOTC lesz belõle.

Calver
arra gondolok, jaja, csak így hirtelen nem derült ki számomra h azt is beleszámoltad.

Calver
Keeper elég szép dolgokat tud alkotni, és arcátlanul nagyot csípnek a kis varázslatai, még ha le is kell hozzá gyökerezni. én nem egyszer toltam olyanokat is, h 3 "klasszikus" mágusommal nemes egyszerûséggel befutottam a tank mellé, és gyakorlatilag kivégeztem pillanatok alatt az unszimpatikusokat.

Redcliff az sztem a 4. tome, feltéve ha te is a desire demonosról beszélsz.

Calver
Chain Lightning - 20 pontot sebez, maximum. fixen. továbbugrik több célpontra, rajtuk még kevesebbet. vicc az a spell.

amit gyúrj ki mindenképpen, legalábbis szerintem:
Flame Blast - Flaming Weapons - Fireball - Inferno sor, a lehetõ legtáposabb támadó spellek
Winter's Grasp - mert egy célpont ellen ez adja a legszebb sebzést
Heal - szinte kötelezõ

na meg az sem árt, ha van valaki Haste-el a csapatban.

Calver
Redcliffe-ben van egy lehetõséged még (ugyanott ahol Blood Mage specializáció), valamint amikor Warden leszel kapsz egy pontot, dettó amikor Landsmeet-nek vége ha jól emlékszem.

Hali!
Eredeti a játékom, viszont DLCket nem tudok vásárolni, online fizetésre alkalmas kártya hiányában. Az lenne a kérdésem, hogy kompatibilis az eredeti játék a warez DLCvel? Vagy meg sem lehet csinálni, hogy mûködjön?

Hány varázslatot lehet megtanulni az alapjátékban? 20 szintlépés + 4 tome (5 lenne a party camp buggal), emellé jön még valamibõl?

Eddig ezek vannak betervezve rá:
- blizzard + chain light + mana clash (12 pont) sebzésre (storm of the century + vazsik ellen clash, a chain light csak party friendly bónusz, sztem megéri 1 pontért).
- para explosion + mind blast (4 pont) paráztatni. 😊
- dispel magic (2 pont).
- elsõ 2 hex (2 pont) a -50% res csökkentésért (2 pont).
Ez eddig 20 pont, marad még 4, mi legyen belõle? Mass parára gondoltam, stunból sose elég, a storm sebez eleget, csak várja ki az ellenfél, sztem erre kéne gyúrni. Vagy inkább vmi más?

attiGT
"Thus if you are being hit for only a small amount of damage you can run out of mana quite fast."

épp ezzel van a bajom, hogy alig ütnek meg már most is 😊
A másik, hogy például a Miazmát képtelen vagyok fenntartani, olykor-olykor csak leesik, pedig nem hiszem, hogy gondd lenne a manával, így vagyok Oghrennél a Berzerkerrel, de lehet valami elkerüli a figyelmem. Habár most épp pucéran harcolok, de nem spoilerezek 😊

A wikia szerint az AW + Battlemage nagyon táp.

"Battlemage works incredibly well with Arcane Warrior as a tank. Sustaining Draining Aura or Elemental Chaos gives BM/AWs enough area of effect damage to attract all nearby enemies, while Combat Magic and Shimmering Shield allows BM/AWs to survive, along with Stoic to replenish mana drained by sustaining. You should be aware of the damage taken if you plan on using Rock Armor and Arcane Shield (and Miasma). Mana gained by the Stoic talent is equal to 50% of your damage taken. Thus if you are being hit for only a small amount of damage you can run out of mana quite fast."

Semmi más komoly mana vagy willpower növelõ nincs? Mit érdemes akkor mágusnak használni?

attiGT
Hmm.. nem tudom eldönteni melyik specializáció válna jobban egy AW-nak Awakeningbe.
Keeper elsõ átolvasásra jónak tûnt, aztán rájöttem dolgokra: elsõ spell folyamatosan sebez de nem tudsz mozogni közben; a másik 3 spell nem tûnik rossznak, de szükséges, hogy az elsõ spell aktív legyen, így ez ratyi.
Battlemage valamivel jobbnak tûnik, de ez sem az igazi: elsõ spell elszívja az ellen életét és gyógyít téged, viszont elég gyorsan szívja el a manád ezzel egyidõben. Habár az az új jég spell nem tûnik odaillõnek szerintem, és a Mind Blastot elavulttá teszi, ugyanakkor ha van elég crit esélye a csapatnak, akkor elég nagy esélyt ad arra, hogy egyszerûen összezúzzák a shatterrel.
Valszeg Bloodmage marad 😊

Amúgy Wadenek odaadtam azt a sárkánycsontot és készíteni fog egy kardot vagy pajzsot azt hiszem, csak nem tudom honnan szerezzek be dolgokat hozzá: Jóféle tûzbalzsam, Nagymesteri tûzrúna, és Friss sárkánytojás. A tûzrúnát ha jól emlékszem megtudom craftolni de a tûzbalzsamot foggalmam sincs honnan szerezhetnék, meg sárkánytojást sem.

Calver
nincs sajnos másik hasonló cucc, ami ideális lenne mágusnak.

egyedül ez a -25% fatigue miatt, de ez set cucc, nálam Wynne szokta hordani, ellensúlyozandó a Haste+Spell Wisp költségeit.

Bazz, most nézem csak hogy a warden csuka only DLC-s... Alapjátékban van helyette vmi más, vagy inkább hagyjam az AW-t a picsába?

Mostmár keményen olvasgatom a leírást a wikian, sajnos. Azért sajnos, mert mindig utólag derülnek ki ilyen "bocs már nem aktuális" dolgok. Lotheringben pl. sok zsét kaszálhattam volna Allison csapdáival, ha nem csak 3-at viszek, hanem az összes pénzemet befektettem volna, mindet megvette volna. Ugyancsak elbasztam a dupla tome lehetõségét a party campban, mert 1. körben nem volt zsém erre, utána meg reset. Ugyanakkor a dolog másik oldala hogy így legalább nem csíteltem. Bár ez se annyira állja meg a helyét, ugyanis ha kollektorz edísönnel játszanék, akkor meg alapból kaptam volna egy +3 skillpontos tomet, amit így buktam, tehhát van mit egyenlíteni.

Én nem használhatom fel a líriumot potionba, vagy ez másmilyen?

Fantusz
Alkímiával itt nem lehet pénzt keresni.
Számít a loot, törpe munkákért jól fizetnek a kereskedõk, Mélyutakról rengeteg törpe páncélt, fegyvert fel lehet hozni, eladni, de oda nem kezdõ karakterrel kell lemenni (nem is lehet, szóval a rohanunk Mélyutakra guberálni akció nem mûködik).

Jelentõs hasznonra lehet szert tenni lírium csempészettel.
Ez a küldetés is Ozammarban indul, s szintén kivitelezhetetlen elég sokáig.
Elegendõ arannyal kell a karakternek rendelkezni ahhoz, hogy a felkínált líriumot megvegye a törpétõl (egyszher kínálja fel, nincs lehetõség "majd késõbb visszajövök" akcióra).
A líriumot a Körtoronyban lehet eladni (ha a mágusokat nem írtottad ki), az ottani csempészt meg is lehet zsarolni (meggyõzés, megfélemlítés függõ a siker), s visszatérve Ozammarba, a megbízótól ismét jelentõs összeg a jutalom.
50 arany szükséges a kezdéshez, amibõl lehet alkudni, ha elég magas a befolyásolás képesség, a tiszta nyereség 60 arany fölött is lehet (szintés befolyásolástól függ a siker)

Fantusz
Kösz a tanácsot, de én arra próbáltam utalni, hogy Oghren azon túl, hogy amikor összzefutunk vele üdvözlésképpen integet, majd a harc végeztével leokádja a csapatot utalást se nagyon tesz a közös harcainkra, a kiegben nincsen következménye az alapjátékban történteknek <#circling>

Lehet-e pénzt termelni pl. piagyártással? Alacsony szinten nem mûködik a dolog, mert az üres flaska kerül annyiba mint egy beletöltött healing potion.

Mindent eladok, mindent megnézek, csak így is elég kevés a zsé ahhoz képest hogy mennyit kéne költeni.

attiGT
Én felvettem minden lehetõ cuccot, kinyitottam minden olyan ládát, amit tudtam, megcsináltam majdnem minden mellékküldetést, és a vezérdémon elõtt volt ~420 aranyam. Szóval ezt tudom tanácsolni. Plusz ha nagyon szükséged van pénzre, csikarj ki jutalomként némely küldetések után.

tudom hogy ki van írva hogy megrendelhetõ magyarul a game de én angolul szereztem be és letöltöttem hozzá magyar nyelvi fájlokat. De valaki nem tudná megmondani hova kell rakni õket?
cikasz
"Oghren csapattag, de semmivel sem tisztel jobban (semleges), mint a többiek."
Ugyanúgy vannak ajándékok amiket adni kell a csapattagoknak és akkor lojálisok lesznek!
Oghren-nek fõképp italokat 😄

http://www.akciofigura.hu

Pénzt mikor lehet szerezni a játékban? Lotheringben vagyok, mindent eladtam amit csak lehetett megtalálni, de még csak 15 aranyam van, és látom hogy egy jobb cucc akár 140 arany, és az még csak 1 db cucc.

Fantusz
Nem a leszólás a szándékom, mert összességében élveztem a játékot az Awakeninggel is, de sajnos vannak benne kiforratlan dolgok, illetve a lebutítás érzetét kelti a kiegészítõ.

Egyik ilyen butítás, hogy a csapattagokkal nem lehet beszélgetni, kivéve azt a kevés alkalmat, amikor õk szólítják meg a fõkaraktert (egymással szerencsére dumálnak, így legalább fültanúi lehetünk némi párbeszédnek)
Oghren csapattag, de semmivel sem tisztel jobban (semleges), mint a többiek.
Alistair, Wynne villámjelenetének kb. annyi értelme, hogy finoman elküldenek a fenébe, az alapjáték történéseirõl egyetlen szó sem esik, de ezzel valószínûleg szándékosan nem akarták a kieget bonyolítani.

Amit kiforratlannak tartok: rúnakovácsolás.
A kiegben kereskedõktõl nem lehet rúnákat venni, helyette rúnakovács képességgel mahunk készíthetünk rúnákat, de a kiegészítõ méretéhez képest ez egy komoly, költséges tevékenység, ráadásul pénz a küldetésekhez is kell (itt jön ki igazán az integrált "gazdag" karakter elõnye, a 15 arannyal induló, 18-as szintû "szûz" karakterekkel szemben.
Sokaknak a tûzbalzsam beszerzése is problámás, ha az alapjátékból nem vitt át a játékos, bizony ezt sem lehet kereskedõktõl megvenni, valamelyi csapattaggal kell megcsináltatni, aminek elsõ lépéseként a receptet kell megtalálni (én sem tudom pontosan merre van a recept, rengeteg tervrajzot találtam, lényegében fölöslegesen, ezekkel a kézmûves szakmákkal nem volt hangulatom bíbelõdni, de ha lesz Dragon Age 2, egy kidolgozattabb rendszerben növelheti a játékélményt is, de a kiegbõl szerintem kilóg)

Calver
15-18 óra, kb DAO fele.

attiGT
Köszi szépen a válaszokat! Én is pont a történetbeli gonosz oldala miatt nem lettem vérmágus.
Nah sikerült újra legyõznöm a Vezérdémont, minden lehetõ szuper felszerelés nálam van, és már lecsekkoltam az Awakeningbe is át tudtam vinni.
Én még nem tudom, hogyan kapcsolódik az alaptörténethez a kiegészítõ, de majd meglátom 😊
Az alapjátékhoz képest mennyi játékidõt tartalmaz a kiegészítõ? Vagy nem tudom mihez lehetne jobban viszonyítani, mint a játékidõhöz. Milyen hosszú/rövid?

Valaki adhatna mentett állást nem tudok haladni vele viszont a közepébe belenéznék pls.

Fantusz
Több karakterrel is végigvittem a játékot, minden eredettörténetet megismertem (minden fajjal azért nem játszottam végig).
A dlc-kel pontosan az a probléma, amit te a másik oldalról látsz: jók, érdekesebbé teszik a játélkot, de mégsem adnak annyi pluszt, hogy azok akik már végigjátszották, egy-két dlc miatt elõrõl kezdjék.
Nem rosszak ezek a kiegészítõk, de azért az is jelzés értékû, hogy már a játék megjelenésének pillanatában ott van az elsõ dlc, amit "bonuszként" adnak - nem egyszerûbb lett volna beépíteni a játékba?
Játékmenet közbe azért a Return to Ostagarig sikerült a dlc-kel is játszani, igaz az ostagari kalandnak már nem sok értelme volt, azóta meg nem is tudom milyen dlc-ket adtak még ki.
Egy expanzios lemez a dlc-khez képes hatalmas költség, de azért már érdemes elõvenni a játékot. (kár, hogy az Awakening nem kapcsolódik szorosabban az alaptörténethez, de ez mellékes, van anyag a kiegészítõben.)

Vérmágia nem nyûgözött le különösebben, igaz, hogy Morrigan alakváltó képessége nem sokat ér (pontosabban nem szeressük), de a boszorkányt is inkább gyógyításra specializáltam, valahogy nem tetszett a lehetõség, hogy harc közben a saját csapatunk vérét csapolgassa egy vérmágus csapattag. (persz ettõl más nyugodtan nevelhet Morriganból vérmágust)

Specializáció megszerzése nem egyszerû.
Kizárólag mágus fõkarakterrel lehetséges.
Redcliffe-ben, fõkarakterrel kell átlépni az Enyészetbe, s ott a démonnal ledumálni az üzletet (más mágussal az Enyészetbe lépve nincs erre lehetõség).

attiGT
Én véleményem a következõ errõl: vannak emberek, akik fanatikusak, oda meg vissza vannak a története iránt. Ezek az emberek meg fogják venni a DLC-ket, és így teszek én is. 4 napja kezdtem el játszani, de azóta itt sem tudom hagyni. Iszonyatosan megfogott a története és látni szeretnék mindent, ami a játékban elérhetõ. Számomra a DLC-k érdekessé/érdekesebbé teszik a játékot, mindemellett arról tehetünk tanúbizonyságot ezáltal, hogy a készítõk igenis foglalkoznak a játékukkal, amely nem véletlenül érdemelte ki sok-sok helyen az év RPG játéka címet.

Most pedig egy noob kérdés: Morrigan-bõl hogy lehet Blood Mage?
Használtam a respec modot, egyrészt azért mert 4 nap alatt sokat olvastam a játékról és annak mechanikájáról és baromi sok butasagot csinaltam, skillek és stat pontok tekintetében. Másrészt Morrigan alakváltó képességét nagyon szánalmasnak találom, eléggé elcseszték. Semmi értelme, hisz alig sebez, mert erõbõl kevés van egy mágusnak. Viszont gõzöm sincs hol lehetne felvenni a Blood Mage specializációt Morrigannek...

Nem kieg, hanem dlc.

már hogy ne lenne értelme a kiegészítõknek? én pl még bele se kezdtem, meg sokan mások is így vannak ezzel. dolgzom, alig van szabadidõm. legalább egykét év lemaradással játszom a játékokkal, de nem is baj, idõtöltésnek mindig van vmi szuper, és ráadásul megjelenéstõl számítva ilyenkorra válik igazán éretté egy játék patchek, modok, dlc-k tekintetében. így sokkal jobb lesz majd egy kiforrott maximál játákkal játszani...

Érdemes küldetések teljesítéséért csak köszönetet elfogadni, vagy nyugodtan kérjem a jutalmat is, nem lesz semmi hátránya?