18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • MerlinW
    Engem egyetlen harc izzasztott meg, az a Gólemes DLC vége volt. De harmadszorra az is összejött. Hozzá kell tenni, hogy nem volt mágus a csapatban:)
  • Dave8814
    Köszi, érdekesen de megoldottam(körbe körbe futkostam a törpével, még a fő kari lenyilaztaXD) NA de, lélekfaló csak ugy lehetek, ha megmérgezem az urnát?
  • ShaiHulud
    then its userfault :) nightmaren nem votl gondom se caradinnal se brankaval. raadasul tok alap partym volt nem verpisti only mage vagy ilyenek D:
  • Richardix
    méghogy könnyű? Az volt az egyetlen harc, aminél le kellett venni a nehézségi fokot, mert sehogy se ment (Hozzátartozik, hogy egyetlen darab gyógyitalom se volt...)
  • ShaiHulud
    amugy eleg konnyu harc:D nightmaren is. ha brankat olod akkor ne hagyd hogy aktiv veinhez menjen, szipkazd el casterekkel midnig oket :D
  • Fantusz
    Oghrent vinned kell az üllőhöz, de Palát nem kötelező - úgyhogy ha Branka mellé állsz ne vidd magaddal a gólemet (mellesleg te árulod el őt, ha helyesled az üllő megmentését).
    Főkarakter+Oghren mellé olyat érdemes vinni, akivel jó a viszonyod, s az inspirált klépességei is növelik a győzelmi esélyeidet (no meg használható képességei vannak).
  • hevesike
    Én többnyire Alistairt és Stent használom tanknak...Palát sosem kedveltem gazán...hogy a törpéről ne is beszéljünk...csak rontja az összképet(ez magánvélemény, én utálom de ettől mások imádhatják:).Ha tényleg nem tudsz haladni akkor tölt vissza egy korábbi részt és menj új csapattal, vagy ha minden kötél szakad akk rakd könnyebb fokozatra.
  • ShaiHulud
    amugy meg shale egy parasztgyoker, minek viszed ot?:d akkro mar inkabb a nyafogospicsacoward alistair :D
  • ShaiHulud
    allj caradin melle :D
  • Dave8814
    Elmagyarázná nekem h akkor mi a f**szt csináljak, ha bemegyek a semmi üllőjéhez, és Blanka mellé állok, akkor hogyan nyerjem meg!? Mer Pala elárul, és nincs más tankom, az a rohadt törpe meg leül ott imátkozni magának, és semmit nem érek vele, azt ott vagyunk 3an, Ogrhen, aki minden csatába meghal, van vagy 24 halála, meg az elfem, a szerencsevadász, meg Morigen, és természetesen inmunisak minden varázslatra a gólemek:@@@@. Pala nélkül pedig nem jutok el idáig:@. Letöröljem a játékot v van megoldás??
  • MerlinW
    Telepíteni kell a legfrissebb DirectX-et.
  • tiki79
    hello ha ezt d3d9_39dll kéri mit lehet vele csinálni köszi
  • Jimmyke
    Witch Hunt trailer
  • Dave8814
    Jaaa, akkor az mind megvolt, de azt nem tudtam h az oltárhoz is el kell vinni
  • PiszkosFred
    Nincs, csak fej, test meg vegtagok.
  • JethroHUN
    Jah, szedd össze mindent, kéz, láb, fej, vagy még 4. is van? nem emlékszem. Majd ahol Ruckot megtalálod, azon téren majd menj balra, lesz vhol egy oltár arra tedd rá.
  • ShaiHulud
    egy demont tudsz beidezni vele, amit vagy elengedsz es kapsz 25 goldot vagy leolod es kapsz minimal xp-t es valami kacatot :D

ha bejarod elejetol vegeig minden lyukat a deep roads elso par mapjanak akkor megkell legyen mindegyik testresz es az idezohely is:)
  • Dave8814
    Van a mélyutakon az a pár zsák, amibe testrészek vannak. Nem tudja valaki, h hol találhatóak, és ha megvannak, akkor mi lesz belőlük? Egyáltalán lesz belőlük valami?
  • JethroHUN
    jaaa, de buta vagyok, a bónuszokból rá kellett volna jönnöm, h mi :D Így már világos
  • ShaiHulud
    raadasul, miazhogy ellaposodott a vegere a hadsereg gyujtesnel? amikor az nem linearis, oda mesz ahova akarsz... legkozelebb kezdje torpekkel es akkor az eleje lenne lapos? :)

amugy az a baj, hogy nightmaren is nagyon konnyu :( vegig vittem mar magel, rugoval hardon, most dw warriorral nightmaren es nagyon daralos, bar azert egy-ket boss harcnal erzodik :)
  • ShaiHulud
    "hát jól le laposodott a végére."

ezt irta.
  • hevesike
    Szerintem a hadsereggyűjtés végére gondolt és nem az egész játéknak...de már ahhoz is közelebb van mert nem (fő)küdetés rész maradt:)
  • ShaiHulud
    az meg nem a vege.
  • Murder3
    de mert már csak az a feladatom van a hadsereg gyűjtésből.
    egyszóval a vége...:)
  • ShaiHulud
    na de momentum leirasnal meg is talaltam mi az abra:

"There is a bug in core_h.nss resulting in the loss of any attack speed bonus if the speed modifier is higher than 0.5. Activating Haste + Momentum corresponds to a speed modifier of 0.55, resulting in the loss of the speed bonus. Activating Haste + Momentum + Precise Striking results in a valid speed modifier of 0.45."

vagyis ha 0.5 ala esne az attackspeed akkor bukom a bonuszokat, ezert van az, hogy ha kikapcsolom a precise strikeot akkor mar annyira gyorsan utne hogy 0.5 ala esne ezert nem gyorsit semmit, precise strike-kal pedig meg pont 0.5 felett van :)
  • ShaiHulud
    http://dragonage.wikia.com/wiki/Precise_Striking
    http://dragonage.wikia.com/wiki/Momentum
    http://dragonage.wikia.com/wiki/Haste
  • ShaiHulud
    l2angolverzio
  • JethroHUN
    és ez mi magyarul XD
  • ShaiHulud
    btw precision+haste+momentum probalta mar valaki dw wariorral? eleg durvan daral :D bar szerintem bugos itt valami, mert precision leirasa alapjan lassitja a weapon speedet, de ha kikapcsolom akkor lassabban ut a haste+momentum komboval mint bekapcsolva o.O, ha haste+momentum nincs akkor lassul az utes bekapcsolasnal.
  • ShaiHulud
    az nem is a vege.
  • Murder3
    hát jól le laposodott a végére.
    Már kezdem unni pedig még a nyomi törpéket le kell ütni...
    Semmi kedvem oda menni.:S
  • mecsoka
    Alistair teljesen szétzuhan a végén... de van hozzá dialogpatch, ami elméletileg helyrerázza kicsit. Olyan végjátékom volt most, ami eddig nem tehát nem tudom megmondani, hogy eredetihez képest tényleg változott e.
  • ShaiHulud
    nekem az volt a jo hogy megbaszarintottam a szent hamus urnat :D aztan vegen leilana dumalt, hogy dejo lesz majd zarandokhelynek az urnahoz jaras. o.O
  • Fantusz
    Szerintem a játék végére némileg szétesik az addig jól működő AI.
    Olyan párbeszédek kerülnek elő, amelyeknek nem feltétlenül van meg a cselekményi háttere.
    Ilyen volt Alistair viselkedése, annak ellenére, hogy szinte nem is beszélt a főkarakterrel a "mi lesz velünk, ha én király leszek" problámán aggódott.
    De a többiek is "megbuggyanhatnak", ha kényes magánéleti periódusban érünk a játék végéhez.
  • mecsoka
    ez olyan megható... hüpp :D

• Fantusz
    Ahhoz képest elég részletesen megszakértetted a romantikát, hogy még csak folyamatban van a játék

A többszálon futó romantikával nekem azt sikerült elérni, hogy az AI nem tudta igazán kezelni a helyzetet, illetve úgy kezelte, ahogy megírták neki.
    Egy karakterem volt, akivel úgy ért véget a játék, hogy szinte mindenki szerelmes volt belé, még Alistair is, akihez pedig nem sokszor szólt - a kamikaze végjáték után Leliana, Zevran, Alistair könnye is patakokban folyt.

• SarkanyfuaRUSH
    Nem tudom, mert még nem vagyok a végén :) (elég rikán jatszom...)
  • mecsoka
    Köszi :)
    És így hogy két románc volt, a végén változott a szöveg (hogy mi történt velük a győzelem után)?
  • SarkanyfuaRUSH
    Igen, volt erről szó több helyen. Csak egymásnak ellentmondó információk találhatók mindenhol. Nekem pl. elég nehezen sikerült ezt megcsinálni. A wiki oldalon is több hibás információ van. Pl. románcot a personal quest-tel mindig újra lehet indítani. Ez pl. Morrigan esetén nem igaz. Vagy pl. ahhoz, hogy két kapcsolatod legyen először mindkét félnél ki kell kényszeríteni a féltékenységes párbeszédet. Ez sem igaz, mert elég az egyiknél, stb.

Ezért írtam le, hogy én hogy csináltam és miket tapasztaltam (ellentmondva a wiki-nek).

Gondoltam, ha valakit még érdekel... :)
  • ollie
    Szóval, az csak mind találgatás volt, ráadásul azóta el is tűnt az Ultimate változat abból a webshop-ból, így az is lehet, hogy nem is lesz ilyen kiadás.