18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • MerlinW
    uhum
  • rage
    Igen, csak nem lesznek magyarok a párbeszédek.
  • Prince23
    A magyar eredeti verzióval kompatibilis az új, két db dlc?
  • MerlinW
    Végére értem, a főbossz kemény figura volt nagyon, főleg, hogy nem volt mágus a csapatban:) Harmadszorra sikerült leverni:) Összességében jó DLC volt, de nálam még mindig Leliana a győztes (ha Awakening-et nem számoljuk)
  • MerlinW
    Tárgytalan
  • MerlinW
    Golem: Brogan megtalálása után mi a túrót kell csinálni? A bejáratnál (ahol Darion naplója is van) a kereszteződésnél két járatot fátyol véd.
  • rage
    Én megvettem kettőt is :-)
    De nekem angolul is jó, ha már más nincs.
  • MerlinW
    Valszeg senki sem vette őket, így meg minek dolgozni velük?:)
  • MerlinW
    Nincs és nem is lesz több magyar DLC.
  • cikasz
    nincs , hogy rohadnának meg :( Tisztára elkanászodtak, hogy basznak megcsinálni magyarul a dlc-ket mostanában
  • kreknorbert
    A Golems of Amgarrak ugye nincs magyar nyelven?
  • 38tibi38
    amugy az új gólemes kiegészítőbe tiszta kemény hogy végre igazi kamarás vagyok:D Főleg a kamarás cuccaim:)
  • cikasz
    Windows XP Minimum Specifications
    CPU: Intel Core 2 (or equivalent) running at 1.4Ghz or greater
    AMD X2 (or equivalent) running at 1.8Ghz or greater
    RAM: 1GB or more
    Video: ATI Radeon X850 128MB or greater
    NVIDIA GeForce 6600 GT 128MB or greater
    DVD ROM (Physical copy)
    20 GB HD space

Windows Vista Minimum Specifications
    CPU: Intel Core 2 (or equivalent) running at 1.6Ghz or greater
    AMD X2 (or equivalent) running at 2.2GHZ or greater
    RAM: 1.5 GB or more
    Video: ATI Radeon X1550 256MB or greater
    NVIDIA GeForce 7600 GT 256MB or greater
    DVD ROM (Physical copy)
    20 GB HD space

Recommended Specifications
    CPU: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz Processor or equivalent
    RAM: 4 GB (Vista) or 2 GB (XP)
    Video: ATI 3850 512 MB or greater
    NVIDIA 8800GTS 512 MB or greater
    DVD ROM (Physical copy)
    20 GB HD space
  • vasziszdasz
    Hát ez már elég ótvar cucc, nem csoda hogy nem megy vele.
  • BaSRuTTeN
    Sziaszto!
    A következő a problémám :mikor elindítom a játékot ezt írja ki: failed to detect a supported video card ...a videokártyám ATI 9600 pro agp-s (gondolom ez a baj)....ezzel a kártyával akkor nem is megy a game?... vagy 1 új driver segithet esetleg?...ha valakinek van valami ötlete vagy hasonló problémája volt(ami megoldódott) megköszönném a segitséget.
  • Csibusz
    értem, olyan nagy gebasz nincs a karimmal, hogy szegényt átjavítsam talán a szemei egy indurkát pindurkát nagyobbak... azt nem figyeltem annyira de ennyi xD
  • MrAndree
    Ugyanaz. Azért van külön character creator mert még a játék megjelenése előtt kiadták külön, hogy aki már nagyon türelmetlen az addig szórakozhasson azzal. :) Aztán amikor megjelent a játék akkor át lehett abból importálni a karaktert ha nem akart valaki újat kreálni. Játék közben már nem tudsz alakítani a karaktereden. Illetve úgy tudom létezik olyan mod amivel utólag is lehet.
  • Csibusz
    Hát én tudtam új karaktert csinálni, most az Ostagarnál tartok megint... (=
    Őő kérdésem az lenne, hogy a character creator az miben másabb mint a sima játékbeli? Meg tudom változtatni a hősöm kinézetét a játék közben is a progi segítségével? Mert nem sok leírást találtam róla.
    Köszi
  • mecsoka
    Igaz! Korábban azt sem tudtam elképzelni, hogy egyedül telepítsek egy játékot... most meg :D Ha profi nem is leszek (néha fogalmam sincs hogyan mert véletlenül sikerül működésre bírnom dolgokat) elég sokat tanultam :) Persze segítség nélkül nem ment volna
  • RAMyMamy
    hali
    nem eredeti a játékom, felraktam a leliana's song dlc-t, de nem találom sehol sem a játékban. hol/hogy kell elindítani?
    1.4-es patch van fent
  • Imperat
    CSibusz neked sikerült felrakni a Lelianas Song-ot, úgy hogy tudtál új karikat csinálni?
  • Csibusz
    na mindegy megoldottam.. viszont a dlc itemek angolok maradtak.. és a küldik is azok lesznek akkor? meg vagyok róla győződve még múltkor mikor játszottam velük, akkor magyarok voltak..:S
  • Imperat
    Ühümm... tehát azért nem működik nekem sem. Mondjuk a readme-jében azt írja, hogy át kell írni néhány egyest nullára az AddIns.xml-ben, de úgy sem működik ez amúgy.
  • Csibusz
    Őő valaki segítene abban h pontosan hol is kell átírni a játéknál, hogy magyar legyen? mert emlékszem valamit át kell írni eng-ről hun ra csak nem emlékszem hol:/
  • Csibusz
    variálni kell? majd megnézem mit :) mert most olyan dlcpckot töltöttem le amit nem kell variálni elméletileg de meglássuk:)
  • Fantusz
    Leliana's song 1.3 patch-el működik, de akkor is kell az ini-ben variálni.

Valószínű lesznek dlc-k, modok, amelyeknek kell majd az 1.4-es folt.
  • Csibusz
    Értem, hát most megelégszek a 1.3 :) nincs kedvem töltögetni az 1.4t is meg már az awakeninget telepítem szóval mindegy.
    Köszönöm a válaszokat
  • MrAndree
    :DD
    Volt régen egy haverom, azt se tudta mi fán teremnek a játékok, aztán kapott egy obliviont. 1 hónap múlva szénné volt neki modolva, meg azóta minden játéka amit lehet. :)
  • MrAndree
    Általában ha eredeti a játékod akkor érdemes mindig feltenni a legújabb patchet mert abban már javítva vannak a bugok (újat meg jobb esetben nem adnak hozzá). De azért nem muszáj, nekem anno alap Dragon Age-ben se volt semmi gondom.
  • Csibusz
    oks, hát nekem nem eredeti (= Ez van, viszont érdekelne, hogy 1.4 is szükséges hozzá?
  • Fantusz
    Virágbolti verziónál nincs kép, ha nem követed az INFO-ban leírt lépéseket (INI-ben kell babrálni a megjelenítéshez)
  • Fantusz
    Eredeti játékon nem ront a patch, virágbolti példányoknál másra is tekintettel kell lenni.
  • Fantusz
    "Kiscsóka", nagyon belelendültél a játék-buherálásba
    Warezolás, modolás, és a többi... helyes, nem kell félni, így tanulsz
  • Csibusz
    Hali meg szeretném kérdezni, hogy az összes patchet érdemes feltenni? 1.4ig?
  • Imperat
    Helló! Lenn egy olyan problémám, hogy felpakoltam a leliana's Songs dlc-t és most amikor új karaktert akarok indítani nem tölti be a karaktermodellt. Tapasztalt már valaki ilyesmit?
  • mecsoka
    Na, ez tetszik! Szerintem fel is teszem, kösz :)
  • MrAndree
    Jó szín az. :) Én maradtam a vörös hajnál az elffel, az is jó. Én ezt a Leliana arcot használom, több féle haj is van hozzá. Szeintem sokkal jobb mint az alap. :)
  • mecsoka
    sikerb már említette, hogy az új hajak ütik az új színeket, én a színek mellett döntöttem, most lila vagyok :) Leliananak is kerestem új arcot, de egyik sem tetszett igazán, nem mintha a mostanival annyira elégedett lennék. Szedtem le egy szövegkorrekciót, és a Gilmore csávóval is bepróbálkozom (igaz, félig meddig angol lett tőle a felirat, de nem árt ha ragad rám valami) :D
  • Sheltem
    Mától elérhető az új dlc srácok?
  • Bodrey
    Hali mindenki!

Nagyon jó a játék, és szeretném a kiegészítőket is telepíteni, de amit kaptam nem tudom felrakni, mert a rendszer letíltja. Rendszergazdaként próbáltam. A daupdater.exe működés közben fagy le.

Előre is köszönöm
    Üdv:Bodrey