18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#13403 "ME2 stílusú"
A Mass Effect2 is a Bioware szerepjátéka, űrháborús történet, de a játékmenet sok tekintetben hasonló.
A legnagyobb különbség, hogy a Mass Effectben beszél a főhős, illetve sok filmszerű átvezető jelenetet építettek a játékba.
Ennek viszont az lett az "ára" hogy lekorlátozták a játékos lehetőségeit, a főhős, Shepard már a ME1-ben is beszélt, ő mindenképpen ember (nem lehet más fajból választani), két hanggal megoldották a párbeszés jelenteket.
A ME2 igazi újítása a filmes átvezetők.
A Dragon Age2 azért készülhet el ilyen rövid idő alatt, mert a Mass Effect2 motorját fogják használni, csak egy új történetet írnak hozzá, új karaktereket rajzolnak - megvan a váz, csak egy új bőrt kell ráhúzni.
A Mass Effect triológiának készül, ha tetszett a Dragon Age érdemes ennek a játéknak is nekifutni, ha még nem játszottál vele.
Sci-fi, űrháborús szerepjáték, mindenképpen az első résszel kezdd, a történet sokkal érthetőbb, s a karaktered importálható lesz a második részbe (azok közé tartozom, akiknem az első rész tetszett jobban, bár a Mako-zást nagyon utáltam, de közel sem annyira, mint a második rész távbányászós hülyeségét) -
#13402 Az tenné a játéknak a legjobbat ha szépen fognák és ezt a "világot" szépen újraterveznék...
Menjünk szép sorba.Ugye a játék világát nem nevezném fantasy-nak.
Ez inkább egy szürke középkori cucc amibe van mágia és miegyéb de a világa az pocsék(*hogy miért később elmondom).
De hogy miből áll a világ az se piskóta.
Pályákból áll, ha már itt tartok akkor jellemezzük ezeket a pályákat.
-Teljesen szürke ronda az összes(*kb ezért pocsék a világ)
-Kicsik
-Elképesztően korlátoltak
-Unalmas és pocsék a szerkezeti felépítése van mindnek
Nincs élet a világa mert itt nincs világ, van 20 pálya amin lépkedni kell.Script nélkül eggyik karakter se tesz semmit.
Én azt terveztem h majd kijátszom több karival is de felesleges és unalmas.
már első kijátszásom során most is kezdem unni a nagyon változatos pályák miatt.Skill/spell miatt nem érdemes újrajátszani mert a legtöbbje értelmetlen.
gyakorlatilag nincs egy olyan pálya benne ami nem dungeon lenne.
annyi a lényege h eggyik dungeonból a másikba kell menni.amik tök ugyan úgy néznek ki.ez kb az elején szórakoztató volt h mekkora területeket kapok, de így a 20. copy map után ahol egy szobor eltérés van kb már unalamas és nem igen van kedvem ezeken még 1X végig nyalnom magam.
Ami azért baj mert másféle pálya nincs benne.
Az durva ha 5 év alatt csak ennyire voltak képesek....
-
mecsoka #13401 Szép, de szinte semmit nem tudtam meg belőle :(
Amúgy mi az, hogy olyan ME2 stílusú? Ezzel nem játszottam. -
#13400 De... én megöltem őt. Nagyon is.:) -
MrAndree #13399 Biztos, hogy Flemeth az. -
hevesike #13398 Ami a narrátort illeti, szerintem az Flemeth, mert mint az kiderült több helyről is ő benne lesz a játékban, "ember"-ként és sárkányként is:) -
kreknorbert #13397 Molgyorgy: Van -
MaRee #13396 Bár bocs, hülye vagyok, az nem lehet, de viszont Flemeth fia még lehet :)
Ha erre jár egy modi akkor vonja össze a hsz-eket! -
MaRee #13395 Ja, és theorycraft a videohoz:
A narrátor hangja mintha Flemeth hangja lenne, a főszereplő meg lehet akár Morrigan gyermeke is, vagykitudja -
MaRee #13394 Dragon Age 2 Trailer -
#13393 az uccsó darab miylen?
mert nem tudom megéri e újra kezdenem miatt a apályát:)
asszem a cipőt és a vértet használom abból, bár a bónuszait nem igen szeretem.
-
#13392 köcce, így megtaláltam -
#13391 Helyesen végrahajtott rituálénál nem jön semmiféle démon, kinyílik a zárt ajtó, s bemehetsz a terembe, ahol megtalálod a páncél utolsó darabját.
Démon(ok) megjelenése azt jelzi, hogy elrontottad a rituálét.
Önmagában ezzel nincs is gond, ha az ajtó mégis kinyílt, s be tudsz lépni a terembe (erről nincs tapasztalatom, démonokat még nem sikerült az oltárnál megidéznem), de ha zárva marad az ajtó, hiába jelez kész questet, az lényegében sikertelen. -
#13390 pedig úgy csináltam ahogy a jegyzetbe le van írva.
jött 2 démon megöltem és berakta az elf rituálét a végrehajtott feladatok közé. -
molgyorgy #13389 Sziasztok!
Biztos hallottatok már a Dragon Age Warden's Fall machinima sorozatról. A sorozat 1. részéhez egy haverommal készítettünk magyar feliratot (mert hát az én angol tudásom se a legjobb, és nehogy már ezért ne élvezhessek valamit), amit feltöltöttünk YouTube-ra.
Itt a link: http://www.youtube.com/watch?v=V4JQ3gutnc0
A folytatás a "van-e rá igény?" kérdéstől függ (amit a nézettségből, kommnetekben való hozzászólásokból, értékelésekből tudunk levonni)
-
#13388 Pedig elég egyszerű feladat volt :) -
mecsoka #13387 Megvan! Lopás és/vagy lopakodás kell hozzá. Ha mindkettő megvan, több feladatot kaphatsz -
mecsoka #13386 Küldetés útján tudod kinyitni. Ha rendelkezel alapszintű lopással/zárnyitással (mindjárt jön valaki aki megmondja melyikkel :)) akkor lesz ott a piactér mellett egy muki akitől miniküldiket kapsz és végig fosztogathatod Denerimet ha tudod, köztük a ládákat is. -
cyfer1984 #13385 Hello
Nem tudja valaki, hogy a Denerim piacterén lévő két ládához hol található kulcs? Zárnyitással nem nyitható. Már harmadszor játszom végig a játékot, de sehogy sem találom.
-
#13384 Helyesen végrehajtott szertartás esetén nem jön semmiféle démon, kinyílik az ajtó.
A teremben lesz néhány gyengécske ellenség (még a páncélt sem bosszúálló örzi), az egész művelet kulcsa a rituálé, a menete ott van a jegyzetek között. -
#13383 de megcsináltam jött 2 démon megöltem őket de továbbra is lakatot jelez.
megcsináltam még1X de akkor meg nem történt semmi. -
#13382 Mi az, hogy nem ad semmit?
A szertartással nyitható az ajtó, mögötte van a páncél utolsó darabja.
Mi kelle még? -
#13381 A vérfarkasok vadászása közben a romokba jött az elf szertartásos küldi, na ott azt megcsináltam de az nem ad semmit?
mármint ott van 1 ajtó amihez kulcs kell.
sok hűhó a semmiért...
-
#13380 Hát, ha Magyarországon vetted, akkor magyarnak kellene lennie, ha meg warez, akkor így jártál. -
#13379 Respecialization addon -
#13378 Hali !
volt régebben valami mod, amivel újra ellehetett osztani a pontokat (raven vagy milyen mod) elvileg a dragon age nexuson (vagy hol)
csak most nem találom..
a kiegben tom hogy van hivatalosan ilyen jellegű könyvecske, de az nem tom, hogy belekerül-e az alapjátékba is, illetve ha igen, hol juthatnék hozzá
-
Evoluti0N #13377 Most játszottam végig a Golems of Amgarrak-ot és ez is, valamint a Leliana's Song is kellemes meglepetés volt a gyenge Return to Ostagar és a még gyengébb Darkspawn Chronicles után. Remélem, h a közeljövőben még jönnek ilyen jó DLC-k. -
mecsoka #13376 Na igen, szerencsétlent nagyon elrontották. Akárhogy is nézem a legigénytelenebb karakter a játékban szerintem :S Sokkal jobb vele játszani, mióta arcátültetésen esett át :D -
Bodrey #13375 Akkor valamit nem állítottam átt, mert az awakening telepítése magyar, de a játék sajna nem.
-
#13374 "Úristen, gondolkodni kell?":)) -
#13373 -
BlackPirat #13372 A mércénél járok. egy hídon kell áthaladni, össze-vissza lépegetéssel kell előrébb jutni, de nem tudok, nem haladok please, help
segííítsetek. -
#13371 Igen. Minden kiegészítő magyar ami a Leliana's Song előtt jelent meg. Leliana és a Golem nem magyar. -
#13370 Szerintem gúgli transzlétorral írta meg:D -
Bodrey #13369 Hali
Azt szeretném kérdezni, hogy az awakening megjelent magyar felirattal?
Köszi -
ShaiHulud #13368 itt az ideje nyelvet tanulnod omg! -
sikerb #13367 Nekem alapból szép a lkarakter csak a haja más : )))) -
#13366 Ezután várhatod a válaszokat.
Ugyanúgy kell megölni őket, mint eddig is az alapjátékban; stratégia, taktika, gondolkodás. Ha a veréb gólemeket nem tudod megölni, a végén a főcsúnyától vért fogsz pisálni:)
A f*szozást meg tartsd meg családon belülre... -
#13365 vuff vuff... -
noxon #13364 Bele halnátok hogy ha válaszolnátok? Sok fasz...