Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cikasz
Minimális gépigény:
CPU: Intel Core 2 Single 1.6 Ghz Processor (or equivalent) or AMD 64 2.0 GHz Processor (or equivalent)
RAM: 1GB (1.5 GB Vista and Windows 7)
VGA: ATI Radeon X850 256MB or NVIDIA GeForce 6600 GT 128MB or greater (Windows Vista: Radeon X1550 256 MB or NVidia GeForce 7600GT 256M😎
DX: DirectX (November 2007)
OS: Windows XP (SP3) or Windows Vista (SP1) or Windows 7
HDD: 20 GB HD space
Hang: Direct X Compatible Sound Card

http://www.akciofigura.hu

nem érzékelek támogatott videokártyát 256 os van a gépembe ati jo lenne ha segitenétek 😊
"bandályát"

<#merges2><#csodalk><#nyes>

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

erröla rajongoi dlc-s oldalrol hogykell letölteni? regelni kell?
rodzsi
ja az nekem is megvan. de ez egy kis teremben van... és a fal felé néz a romos kis kö oltár

az az oltáros dolog jolenne mert engem is érdekel.. ott 1 edül az a vizes oltáros rész sikerült aszt meglett a szet amit azok a csunya csontik meg a haverjuk dob 😊

rodzsi
a breciliai romok-nál vagyok, és nemvágom azt a részt ahol van egy kis törött oltár... és azt irja h rélehet helyezni valamit... de micsodát? és hol találom?

szoval senki senki nem tudja? xxd
cikasz
de fél óra kb a játékidõ 😊

Shiwo
azzal volt a gond...pontosabban azzal, hogy rossz helyen futtattam...most már elindult 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

cikasz
Idöközben meglett. El kell inditani a DLC Decrypter-t és akkor már jó lesz.

Nekem van 1.
Ha w7 -et használsz, akkor rendszergazdai módban kell indítani a programot.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

cikasz
Nekem is ugyanez van 😞
pedig frissitettem 1.03-ra is a játékot

gerey
A DLC alapfájl mellé kell egy offer fájl is, amit ugyanúgy az updaterrel telepítesz.

12178? valaki? :s
Ha Kaitlyn-nek adsz, akkor Teagan bannhozz megy majd feleségül, ha Bellának, akkor Denerimben egy sörfõzdét nyit majd, az éjfattyak ellen tulajdonképpen minden hatásos, legtöbbször a támadó elemi varázslatok a jók(természetesen, ha mágussal vagy)nekem a démonoknál a villám és jégvarázslatok jöttek be, de ha van tûzgolyód, akkor az is sebzi õket
remélem ez segít
Lotheringet megcsináltam a sötétcsapat egy vagy két melléküldetése még nem teljes , Redcliffe falut megvédtem a kastéybol kiözönlõ " Élöhalottaktól " jo sok gyógyital ráment , A kastély udvarán elpüföltem a fõdémont Revenant-t és bandályát ugy hogy ne halt meg senki a támogató lovagok közül . Még a kastélyba nem mentem be ! Van még egy melléküldetésem a redcliffe-i dicsõség táblán ( mert a többi már kész ) " Pánik a menedékben ! " .
Elöször is azt szeretném megkérdezni hogy azt a rengeteg sok éjfagyat ami a menekülöket támadja milyen taktikával , varázslattal ,méreggel ,vagy csapdával verjem le ? Egyszoval hogy csináljam ? A redcliffe-i kastélyba a démon által megszált Connor testörségét még nem nehéz leverni kivéve a feltámasztott szobrokat ha át akar menni az ember a szomszéd helyiségbe . Lényeg ami lényeg hogy Connor anyját nem akartam beáldozni és elküldtek a körmágusokhoz a körtoronyba ! Majdnem sikerült megcsinálni csak a végére a fagydémonõt és a negy védõ megtévesztett templomost nem sikerült leverni mert kifogytam a gyógyitalbol . Milyen felszerelést vigyek a körtoronyba mivel lehet hatékonyan irtani ( varázslat , méreg , csapda , fegyver ) ezeket a démonokat ? Mire sebzõdnek tûz , jég , villám stb ? Hol lehet kapni sok gyogyitalt ? Ja és még egy utolsó kédés érdemes-e Redcliffe-i faluban a kápolnába lévõ Kaitlyn-nek 500 ezüst-öt adni meg a szintén a falu kocsmályában dolgozo Bella-nak 500-ezüst-öt adni ? Mert van böven pézem csak fölöslegesen nem akarom elszorni !
attiGT
Hmm, ezt én úgy értsem, hogy tök felesleges megvásárolni a DLCket, mert le lehet tölteni "warez"-t is és azzal is mûködik az eredeti verziós játékkal?

Haladj elõre a történetben. Majd egy adott ponttól fogod tudni látogatni.

rodzsi
Sziasztok.

Azt szeretném kérdezni, hogy elf negyedbe hogy lehet eljutni Denerimben?? Mert a katona aki ott áll a kapunál, azt mondja h valami felkelés tört ki, és le van zárva a negyed... Ötlet?

Elõre is köszönöm a válaszotokat.

Shiwo
lehet hüle kérdés, de elõferdülhet, hogy az a nyüge, hogy nincs olyan végigvitt játékmentésem, amikor feláldozta magát a fõ kari ? (csak egyéb megoldások... az önfeláldozós mentésemet elfelejtettem elmenekíteni egy új windóz telepítése elõtt és ment a levesbe)

Shiwo
meg fogsz lepõdni, de ezzel a verzióval próbálkoztam elõször, ugyanezen eredménnyel ... és követtem a leírást, szóval nem tom mi van...

MerlinW
Ez kell nektek
Dragon.Age.Origins.Darkspawn.Chronicles.DLC-ARM

Bemásol/felülír, indít, játszik.

[merlinw.org]

Shiwo
nekem egyszerûen annyit ír ki a legújabb dlc-re, hogy "nem lehet betölteni a modult", pedig a letölthetõ tartalmak között "elérhetõ" állapotban van (bár valamiért nem zöldes a háttere, mint a többi kiegészítõnek)

a RequiresAuthorization -ok is mind 0-án vannak...

tippek, ötletek ?

sziasztok én feltettem és azt irta hogy nem támogatott a videokártyám ati 9550 em van tom régi de azthittem ezen még elfut vmert a minimális gépigánybe simûn benne van 256 os szoval nemtudtok vmi megoldást?
Csibusz
Na megoldottam nem írtam át a RequiresAuthorization 1rõl 0ra =)
Csibusz
Sziasztok!
Letöltöttem a DLCket + a 1.03 patch-et.. és amikor feltelepítettem meg elindítottam a all.bat-ot, belépek a játékba.. és valamiért nem engedélyezettek a DLC-k (többsége..) Mitõl lehet? Jelentkezzek be azt kéri... de remélem legtöbben tudjátok miért nem teszem -.-'
attiGT
1-1 tárgy*

attiGT
Hali,
megkaptam a jatek gyujtoi kiadasat, meg a kiegeszitojet es 4-5 DLC-t. Nos van a bizonyos Vérsárkány páncélzat és a gyûjtõi kiadás, ahol azt írja, hogy egyet-egyet alapból megkapok, a többit a játékban bizonyos 2 helyen szerezhetem be. Az a gond, hogy semmit sem kaptam, csak valamilyen tûz gyûrût, ami egy másik DLC-hez van. Valamit biztos nem tudok, lehet az a gond, hogy nem játszottam még végig, vagy nem tudom, megoldás?
Köszi

akinek kell help még az irjon
a lesbian sex partyt biztosan felrakom hihi 😊

Bocsesz.....pár oldallal viszább megtaláltam rá a választ!

Valaki megtudná adni a helyes sorrendet a bûverdõben található kõdarabok összekötéséhez? köszke

a használható/alapjátékból hiányzó modokat, dolgokat fel tudná vki sorolni említés szintjén ? mint pl. a minden városban lévõ láda...

még m ost fogom telepíteni a játékot, és jó lenne elsõre is tökéletes játékéléménnyel végigvinni...

Küldtem pm-et.

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

erasmus4
Vannak olyan rajongói modok amit érdemes kipróbálni?

csak sajonos az még odéb van😞
sztem ehez már nem lesz kieg a fejlesztók sztem most a 2 fejlesztésébe adják minden erejüket
Sziasztok! Legújabb DLC-rõl szeretnék véleményt mondani!
Én simán letöltöttem, tehát nem adtam érte pénzt! A játék jó volt egy dlc-tõl sose kell sokat várni, az mondjuk igaz a Fallout3-ban kifejezetten jók voltak ezek a kis kiegészítõk de az teljesen más játék! Pénzt így utólag átgondolva nem adnék egy dlc-ért sem maximum a palás és GW erõdért.

!!Egy kérdésem lenne: szerintetek lesz-e még egy nagyobb karíverû expanzió a játékhoz?!!

A Awakening az szerintem nagyon jó volt de hiányzott belõle valami talán az hogy kevés szál kötötte össze az eredeti sztorival!

ha valakinek nemsikerül emgoldani az küldjön pm et
Akkor lécíves oszd már meg velem miként sikerült ezt összehozni. 😊

-gedobja

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Ha infernoval csinálom a grease firet, akkor az infernot bedobja a gedobja alapanyagként a gf-be, vagy megmarad, és mind a gf, mind az inferno együtt sebzi az áldozatot?

nekem siekrült megoldani már végig is toltam és hát kurva rövid kurva szar volt...300 mb tol töbet vártam. am elkel olvasni a leirást a dlc hez és ha megcsinálod akkor jolfog müködni. nekem ojanom van h a dokumentumokba is átkellet irni 1 fájba 1 sort vagy 2 öt

Nekem is ugyanez a problémám,hogy csak a nagy feketeség van. 😞 Hang van,csak kép nincs.

rodzsi
Sziasztok.

Azt szeretném kérdezni, hogy láttam a sacred ashes videot, és ami a fõ karin van cucc... az esetleg fel lellhetö a game-ben, vagy ami majdnem ugy néz ki? Vagy legalább is a pajzs?😄😄 Bocsánat ha hülyeséget kérdezek...

ah sikerült franko csak nincs kép :S csak kötvanal meg nagy feketeség
feldoptam faszán a dlc-t csak annyi nem telepitet tartalmat ir ki meg nem engedi betölteni... ez mitölvan? vagy 1 linket h letölcsem pls
Calver
sima DLC, semmi extra, felrakod, aztán a fõmenüben az Other Campaigns alól indítod. viszont megölheted benne Wynne-t, szóval ezzel kapásból ez lett a legjobb DLC <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"