18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • JethroHUN
    Király, akkor kezdhetem legeslegelejéről az egész Awakeninget.... persze majd mint, nem megérte megvenni ezt a szemetet....
  • Fantusz
    Nem kell neked irámyítani az egész csapatot, ha sikerül jól beállítani a taktikán belül a cselekményeket elég jól dolgoznak önállóan is, s csak az igazán kemény ellenfeleknél kell belenyúlni a csatába.
  • Fantusz
    Ismert bug, ami nem minden játékban jön elő, de a lehetősége fenn áll.
    Jobb megoldást nem tudok: kezdd újra a pályát, s a főkarakteren ne legyenek értékés cuccok (hátizsákban magaddal viheted, vagy ha nagyon biztosra akarsz menni, hagyd a strázsában).
  • painkiller25
    köszönöm a tanácsokat. nem a szintlépéssel van igazán bajom csak hogy minden karaktert nekem kell irányítani ha azt szeretném hogy jó legyen a harc kimenetele.
    de ezek szerint vagy megszokok vagy megszökök...:P
    köszönöm még1szer
    byALL
  • JethroHUN
    Most csináltam meg a Bűverdő részt, Eszmélépsben, de nem kaptam vissza a felszerelésem, az az Építész csávó jól lenyúlta. Az összes többi cucc meg van, csak az enyém nem. Vagyis csak részben mert a páncélt, és az ékszereket meghagyta a gép, csak a sisakot nem, Honnlheat sisak, a Shale dlcből, de a két kés, egyik még Vérvonalakból a másik meg amit a kocsmába vehetsz, mind2ő kb 180 arany az eltűnt és a sisak is. Nem volt SEHOL a bányában, se a laborban, se a szobában, sehol, és senkinél most kérdem én mi van??? A páncél az modból van. De viszont az egyik egyik csapattárs kardja is mod, de azt meg vissza kaptam. Ez vmi játékhiba? Vagy vmi hülye készítők vicce h a karakteredből egy 0át csinálnak....
    Vigyem a játékot két semmit nem érő éjfattyű törrel mi nem sebez semmit és még minuszt is ad....
  • Calver
    csak a vége felé lett szerencsére nagyon tele vele a tököm, addig még bíztam a BioWare-ben oh well, van ilyen, néha ők is hibázhatnak, megbocsájtható... meg amúgy is, én az EA-t hibáztatom
  • steweee
    ahhoz képest végigvitted :)

te mazohista !
  • Calver
    Golems of Amgarrak végigzúzva, most kedves és finom leszek, és azt mondom h gyenge volt, bár egy 3 betűs szó sokkal kifejezőbb lehetne.
    protip: a DAO legrosszabb részére - Deep Roads, ami alatt a falba vertem a fejem az unalomtól és hogy el ne aludjak - építeni egy DLC-t: rossz ötlet. nagyon, nagyon, nagyon rossz. hozzá 3 gyenge, unalmas, és érdektelen csapattagot adni - megint rossz ötlet. meh, lusta vagyok belemenni még mélyebben h mennyire pocsék volt, nem érdemli meg h erre koptassam billentyűzetemet.
  • vasziszdasz
    Minek cheatelni, mikor van legális megoldás is? Potion gyártással pikpak fullra tömöd magad.
  • MerlinW
    Nekem harmadik próbálkozásra sikerült. Mágussal egyszerű, de nekem nem volt, így a gólemet irányítottam elsősorban és toltam a gyógyítás, tüzes kard és egyéb spell-eket, illetve kapcsolgattam a kapcsolókat (amint megjelenik, át kell kapcsolni, különben gyógyul a rosszfiú).

A csapattagoknak a taktikai képernyőn első vagy második helyre legjobb gyógyital fogyasztása 50% alatt.
  • JethroHUN
    És a fő karaktered egy 0, Csorlák Élenjáró jó vicc, 2 támadóskillje van és kész. Párszor megütik meghal xd
  • JethroHUN
    Hali,
    A golems of Amgarrak, dlc-ben valakinek sikerült már levernie a Harvestert? átlagos szinten persze. nekem esélytelennek tűnik pedig erős a karakterem, csak ő marad talpon mire leverem, a nagyot, addig könnyű mert vannak ezek a "switch"-ek amivel ellehet tüntetni a kis barátait. De utána kb egyedül maradok szinte, jó esetben a gólem megmarad, de mivel nem lehet healelni így úgyis meghal :S A gond az hogy mire a kis mászkálós vacak lesz, eltűnnek a switch kapcsolók, így a helyzet 1 vs boss, és még 1 rakás szuper csonti :S fele hp-jat leverem erre boss szintű csontikat hoz :S Ez vmi hiba vagy tényleg ilyen ez a küldetés?

Második, Elkezdtem az "Eszmélést"c importált kairval csak 200 vhány aranyam volt, abból már 130at lenyúlt a törpe és a sötét farkas csávó.
    Szeretnék pár rúnát craftolni de, pénz cheattel sem tudok pénzt beírni sehogy :S azok pedig drága árúk. Tudja vki márt nem műxik?
  • MerlinW
    Nyomogathatod az auto szintlépés gombot, de úgy még nehezebb lesz a játék:)
  • sevendoor
    Az 'automatikus szintlépés" gombot pont neked találták ki.
  • MrAndree
    Ennek a játéknak pont az a lényege, hogy nem Mass Effect féle RPG light, hanem komolyabb RPG. Megjegyzem, hogy ME-ben is sokkal jobb ha Te osztogatod el a társaid pontjait is és nem hagyod, hogy az idióta gép csinálja.
  • painkiller25
    Hy aLL!
    nekem elég nehéz ez a játék mert minden karakterre odafigyelni nem olyan jó meg foglalkozni az ő fejlődésükkel is... nem lehet ezt valahogy úgy megoldani mint a mass effect ben hogy automatikusan fejlődjenek a társaim és nekem csak a fő karakterrel kelljen foglalkoznom?
  • MrAndree
    Küldtem üzenetet ezügyben. :)
  • MerlinW
    Két része van. Elsőt rögtön eléred, akkor szabadítod ki Shale/Palát, mint társat. A DLC második küldetése aktiválódik a játék végén, ez Shale privát küldetése.

Az új gólemes DLC-t pedig a további életutak menüből éred el az alapjátéktól függetlenül.
  • mecsoka
    Ez jó ötlet. Bár elég alap az angoltudásom, a semminél több, de nem hiszem hogy bárki jól járna vele :D De ha nincs más jelentkező szívesen pötyögök, ráérek. Aki ennyire sem tud mint én, annak ez is jól jöhet :D
  • Lordboxi
    mrandree nemtudom, hogy pc-hogy van de xboxon, akkor ajálja fel a pl a kőgólemes, dlc-t, küldetést, amikor befejeztem a játékot. Ugye viszavisza táborba ahol ugyanúgy ott vannak a társaid, és onnan meg csak egy helyre tudsz menni, ahol felveheted ezt a küldetést, és akkor letölti a dlc-t. Bár én ezért le se szedtem, mert a már leírtak miatt furcsáltam a dolgot.
  • MerlinW
    márciusban
  • 38tibi38
    Köszi Fantusz. Amugy lesz Dragon age 2 is?? Az nagyon fasza:)
  • Sith
    Nem is rossz ötlet egyébként csak itt vagyunk egy páran, szóval ha szétdobjuk a fordítandó anyagot, akkor szerintem fejenként nem lesz akkora mennyiségű szöveg (végül is csak DLC-kről beszélünk) hogy egy hét alatt kényelmesen ne lehessen lefordítani.
  • ferenc001
    Látom jól elvitatkoztok fiúk lányok, nem is zavarok csak egy kérdés erejéig ;) Nincs kedve valakinek lefordítani az angol DLC-ket? Én próbálkoztam vele, de rájöttem, hogy az angolom nem elég egy elfogadható minőségű fordításhoz, így csak porosodik az a szegény editor az asztalomon. Igény esetén át tudom küldeni/esetleg feltölteni valahova, vagy megadhatom a linket is (ha megtalálom).
  • mecsoka
    Ki akar olyan játékkal játszani, amiben akármit csinálsz meghalsz és elbukik az ország? A DA2 nem folytatás, gyakorlatilag nem sok köze lesz az Originshez, ezért is ajánlják azoknak is akik az eggyel nem is játszottak.
    Minekután Connort és Isoldét is meg lehet menteni, Connor megölése nem éppen jóságos döntés.
    Amúgy nem tudom miért szenvedsz vele. Nem tetszik, több negatívumot találsz mint pozitívumot, akkor hagyd. Nem gáz ha nem nyerte el a tetszésed, de órákon át szidni felesleges.
  • Fantusz
    Bányába azért mentetek, hogy az elf testvérét megtaláljátok - megtaláltátok, de ő nem volt hajlandó veletek menni.
    Nincs több dolgod a bányában, irány vissza a strázsába, kínáld meg az elfet éjfattyú vérrel, s keress tovább.
    (a bányából kilépve elf csapattal nem találkoztam)
  • 38tibi38
    Valaki!!
  • Sith
    Szia
    Nem tudom mennyire szoktál asztalnál szerep játszani, de még ott is születnek néha olyan megoldások hogy csak pislog az ember hogy akkor innen hogy vigye tovább a storyt. Az hogy valaki ezt a végtelen lehetőséget leprogramozza szerintem esélytelen, adtak egy csomó választási lehetőséget. A társaid belepofáznak hogy szerintük melyik lenne a helyes választás (vidd végig a játékot mondjuk egy Morrigan Sten meg mondjuk Zevran csapattal ott szerintem nem nagyon lesz olyan hogy jaj mentsük már meg vagy ne öljük meg..)
    Jól van lehet hasonlítgatni más játékokhoz... pld. Oblivion de jó milyen nagy bejárható területek.. de ezen kívül abban pld nincsenek társaid, a küldetéseknél se nagyon van választási lehetőséged max az hogy milyen sorrendben csinálod meg őket. Mittom én Witcher de jó pörgős harcrendszere van ez oké mert tényleg szép meg látványos ép csak annyira le van butítva hogy össz-vissz ha jól emlékszem van 3 skilled meg 5 varázslatod (egyébként nem tudom mi a bajod a skillekkel szerintem egész jók.. egész jól használhatók, a varázslónál a kombók pld. kimondottan ötletesek) Ott van pld. a Deus Ex nem kimondottan RPG de az apróbb eladatok megoldására ott volt egy csomó módszer (mittudom én megkeresem a kulcsot, feltöröm a zárat, berobbantom, betöröm az ajtót, átsunnyogok a légtechnikán az ajtó mögé.. (ilyet sajnos azóta se nagyon láttam egy játékban sem) Egyébként ha forma bontó storyt akarsz akkor ajánlom a WOD os játékokat vagy a Cthulhu-t igaz egyikből sincs valami remek PC-s átirat lehet nem véletlenül.
  • steweee
    eszem megáll miről megy téma megint.

murder : sztem ne jácc vele, tudod az idegeskedés nem tesz jót az egészségnek :)
  • 38tibi38
    Hali. Awaikeningben mikor a bányába lekell verni a sárkányokat elakadtam. Ki nyirtam mind a kettőt aztán kimentem a bányából mivel nem lehetett máshova menni. Találokztam útközbe pagonyelfekkel,dumáltunk aztán megint ottvok az erdőbe... Most mit kéne tennem,már be mentem a bányába is de ott a lépcső levan szakadva:(
  • Richardix
    Te nem vagy igaz!

Rengeteg döntés elé állít a játék, és ezeknek nem a játék végkimenetelére vannak hatással ugyan, de attól még döntések, amik általában azonnali következményeket vonnak maguk után. De ez nem jelenti azt, hogy nincsenek a történetre kiható döntések! Például a végső küzdelem előtti éjszaka, amikor arról hozhatsz döntést, hogy ünnepelt hős, vagy hősi halott leszel a játék végén! És vannak még hasonlóak... de nem várhatod el, hogy minden döntés ilyen súlyú legyen...

Te csak kötekedni jársz ide?
  • MerlinW
    A menüpont neve ami "További életutak" szerintem megmagyarázza a dolgokat:) Azaz alternatív életút és nem folytatás.
  • Murder3
    beszűkülten látsz dolgokat.
    Amúgy meg a környezetem enyhén idióta.
    szóval alistar elkezd pofázni mert megölted a szaros kis srácot akit megszált 1 démon.
    Persze ő nem szereti a vérmágiát azért is puffog, meg elvileg ő templárius létére nem a démoni szövetkezetek híve lenne.
    nem mellesleg egy veszedelem közepén vagyunk ahol szorítana az idő.
    de amúgy nem történt semmi msot alistar háborgott de kit érdekel még ott se hagyott vagy vmi, mert pl az úrnánál leilana pl ellenem fordult.
    A szülőket se viselte meg a dolog még vérdíjat se űztek ki rám.
    Megtettem azt amit meg kell tenni egy ilyen helyzetbe.ergó ebbe semmi gonosság nincs.
    Az is furcsa h leilanna bárd létére ellenzi az ieny gyilkolást.
    persze ő is bérgyilkos volt, de hát nem látom a logikát és ugye még midnig veszedelem idején vagyunk amikor nem éppen ezt kéne csinálni.
    És igen nekem mind1 h él e vagy hal.
    mert midn1 a történet szempontjából ha megmentem gondolom örvendezik az arl egy sor.
    így meg helyesli h megtettem amit meg kellet.
    De hát ugye így is úgyis megmented fereldent tök midn1 mi történik.
    Szebb kimenetel lett volna ha szépen drámai záróanimációba végül is elbukik Ferelden és a második rész már arról szólna h egy másik országba kezdjük és össze kell fogni az egész világnak az éjfattyak ellen.
    Kár h szinte mindne játék ien.
    sablonokon nem lépnek túl még véletlen se.

• MrAndree
    He? Ha DLCkről beszélsz akkor azok a játék befejezése előtt játszódnak így ott mindenki veled van. Az Awakeningben meg nincs veled senki aki előtte otthagyott.
  • Lordboxi
    azt magyarázza már nekem meg vki ezzel a játékkal kapcsolatban, hogy a kiegészítőkben, hogy lehetnek veled azok a társaid, akik az origins végén elhagynak. ez engem eléggé idegesít, nincs vmi mod amiben nincsenek ott, mert én így nem akarok játszani velük.
  • MrAndree
    Majd meséld el hol írtam én ilyet? Meg nem is igazán értem miről beszélsz. Ami a DAban jó, az jó a 2ben is nyilván, amit meg kivettek eddig vagy alakítottak az olyasmi amivel ugyan baj nem volt de legalább annyira jó az is amit a helyére behoztak. Ne adj szavakat a számba légyszi, azt nem szeretem. Én annyit mondtak hogy a DA újrajátszhatósági értéke nem attól volt magas mert 6 eredet volt hanem mert volt 3 teljesen eltérő kaszt, többféle végkimenetelű küldetések és egy jó sztori. Illetve élvezetes harcrendszer. Ez pedig nem valószínű, hogy gyökeresen megváltozna a második részre.
  • MerlinW
    Shale a golem társad magyar neve Pala:)
  • mecsoka
    Ha nem vezetnének rá, amire kell, nem lenne játék. Az elején úgy döntesz a klánoddal maradsz és megvárod a halált. Játékidő: 32perc.
    100óra játékélmény mellett (ennyire kidolgozott sztori és játékvilág mellett), sztem senki sem várhatja el,hogy még 6féleképpen keveredhessen bele a sztoriba, mert az már mindenképp a történet kidolgozottságának, összetettségének rovására megy. Ráadásul ők ebből élnek, az életben nem hozta volna vissza az árát egy ilyen fejlesztés.
    És megint csak azt tudom, mondani hogy szerepjáték, ha neked mindegy hogy megölsz-e egy kisgyereket vagy sem (és hogy erre hogy reagál a környezeted), akkor nem érzed a lényeget sztem
  • Richardix
    kezdesz szánalmas lenni... azt tudod fújni, hogy ez rossz az rossz, de, hogy milyennek kéne lennie szerinted az valahogy kimarad... Ha nem elég az, amit ez a játék nyújt akkor játssz a Hello Kitty Online-al és ne zargass minket tovább!
  • TDantes
    Te komolyan, nem érted? Ha hozol egy döntést, akkor másképp alakul a történet. Szerinted nem? Mert mindenki más szerint meg igen.

Most komolyan,tele van a játék olyan küldetésekkel amiknek többféle végkifejlete is lehet.

De szerinted nem így van. Hát most erre mit lehet mondani?