Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem, megmarad az inferno is és utána ég is még az olaj. Személy szerint én a Fireball-t hasznosabbnak találtam e célra, mivel az hátralöki az áldozatokat, így sokkal tovább maradnak benne az égõ löttyben. Ez azért is fontos, mert a Grease hatása megszûnik rögtön, így semmi se gátolja õket a távozásban.
Ha Pala (Shale) a csapatban van, az õ kõ-esõ képességét érdemes kombinálni Infernoval/Thunderstorm-al, nagyon hasznos.
Vicces amúgy, hogy a caster mobokat/kisebb boss-okat instant lehet ölni.
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Genitivi testvér házában megtalálta egy térképet egy uj hellyel Redcliffe falutol nyugatra a Frostback Mountains-nál egy falu ott lehet kapni ugynevezett Andraste nyilait . Ezekre a nyilakra az van irva hogy találat esetén az ellenfél nem tud varázsolni . Probálta ezt valaki-e ? Jo-e a reveant vagy bosszuálló démonok ellen ? Legalább addig nem varázsol amig lövöm igaz amit irnak a nyilrol ? Probálta e valaki ezeket a nyilvesszöket ? És mik a tapasztalatok vele ?
Nagyon hasznos, de a leírása félrevezetõ. A Winter's Grasp-al megfagyasztott elleneken nem mûködik, csak ha Cone of Cold-al vagy Petrify-al fagyasztottad le õket. Az esélye az ellenfél szintjétõl függ, mezei ellenfeleken mindig beválik (de ugyanilyen jó egy Shield bash vagy hasonló letaglózó fizikai támadás), nyilván fõellenfeleken kicsi az esélye, de pl. nekem másodszorra kb. 5 másodperc volt a Return to Ostagar-os harc, miután kõvé változtattam és széttörtem a Genlock Nekromantát magától meghalt a többi élõhalott is... 😊
Elemi és lélek/szellem-mágiát ne is próbálj ellene, alig sebzik. Meg ugye élõhalott szóval fagyasztani nem lehet. Az elsõvel a mágustoronyban vért izzadtam (mondjuk vagy 4-5 szinttel felettem volt) de a többivel könnyebb dolgom volt. A lényeg, hogy fizikai támadásokkal lehet rendesen sebezni, és szépen le kell bénítani ilyen támadásokkal (Pommel strike, Shield bash), ill. a Petrify varázslat garantáltan kõvé változtatja jó idõre. Nyomj rá még átkokat ha tudsz, magadra meg áldásokat, és üsd ahogy bírod, fontos hogy legyen egy tank aki magára vonja a figyelmét (használj harci kiáltásokat, vagy Shale-nek van egy ilyen képessége), õt persze gyógyítsd ahogy tudod. Nálam Shale vagy Alistair vette magára a sebzés nagy részét, míg Leliana és a mágusom lõtték. Maradj messze tõle mágusokkal, mert van egy képessége amivel magához ránthatja õket.
spellward féle 30% spell resistance-al az a baj, h az csak ellenséges varázslatok ellen hat - és nem tudom rád mennyi idejük volt ellenséges mágusoknak ajándékcsomagokat lövöldözni, de nálam általában még a "Ni!" kimondása elõtt lángcsóvába haraptak <#vigyor>#vigyor>
"The trees move. Do you not see it?"
Egyáltalán érdemes-e káptalant csinálni ? Olvastam a wikin hogy állitolag kinyirják Burkelt .
Egy másik kérdés az orzamar-i közrendü negyed kocsmályában Oghren elhajtott a francba mit kell tennem ahoz hogy felvehessem a csapatba ( küldetés , kivel beszéljek stb ) ?
Csak azért kérdezem mert láttam a képét a wiki-n a csapatagok között .
Gondolom az Awakening companions és a Temporary Companions nem állandósitható csapatagok ?
http://dragonage.wikia.com/wiki/Companions
http://www.akciofigura.hu
Most kezdtem el vele játszani, de volna egy problémám. Egy bizonyos idõ után, ha játszok, fogja magát a gépem és kikapcsol. Mintha áramszünet lenne vagy ilyesmi. Nem hiszem hogy kevés lenne a gépem hozzá, mert egyáltalán nem szaggat vagy akadozik.
Configom: 4gb ddr2 ram, amd 64 x2 dual core 4800+, geforce 8600gt
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Mágia a legfontosabb, akaraterõre csak annyit, ami feltétlenül szükséges, a többire nem kell pontot áldozni mágusnak.
"The trees move. Do you not see it?"
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
A legjobb fegyokat és armorokat találni lehet vagy küldetés tárgyak.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
[merlinw.org]
Ha elég jó a befolyásoló képességed meggyõzheted, vagy megfélemlítheted, s nem kell vele harcolni, da abból se lesz elõnyöd, (igaz hátrányod sem) ha megölöd, nincs nála semmi értékes.
A döntés egyszerûen csak arról szól, hogy képes vagy-e meggyõzni, illetve akarod-e, hogy a lovag életben maradjon, tisztességes párbajra hívott, az elesett bajtásaiért.
(a kihívást elfogadva meg kell ölnöd, tehát ha meg akarod kímélni az életét ne harcolj vele.
Döntsd el, hogy,leszel-e egy tisztességes, de megtévesztett lovag gyilkosa, vagy sem)
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.