18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Murder3
    de harcos karira is működik?
  • Richardix
    jah MOD... én MÓD-ot értettem.. akkor hagyjuk.
  • MrStokes
    Ez itt az.
    En is ugy jatszottam vegig magussal, ennek segitsegevel, hogy soha nem vittem magammal szerencsevaaszt.
  • Richardix
    ... kifejtenéd bővebben?
  • MrAndree
    A Witch Hunt még ki se jött szerintem.
  • Anonymusx
    "A magyarosítás már folyamatban van."

Melyikhez? A Witch hunthoz?
  • cikasz
    Van mod arra, hogy mágikusan nyithasd a ládákat! Kapsz olyan varázslatot.
  • Murder3
    Vér hatalma skilleket lehet még fejleszteni ha visszamegyek harcosbércbe a mágushoz?

Amúgy nem tudom de h csak a szerencsevadásznak van külön skillje arra h zárakat törjön fel egy marhaság.
    A zárfeltörésnek is képzettségnek kellene lennie mint a csapda meg hasonló cuccosoknak.
    Nme mellesleg elég idegesítő ha nincs szerencse vadász a csapatba akkor szinte semmit nem lehet kinyitni.
    De bizonyos helyszínekbe meg nem lehet társakat váltani, így még be se tudod tenni amikor eléd tárul egy zár.

• Richardix
    A witch hunt, az eléggé, mer ott Morrigan után indulsz az egész fősztori után, a másik 2 nemtudom mennyire "fontos" a történet szempontjából, de elvileg a 3 legjobb DLC-ről van szó.
  • Dave8814
    Én is meguntam már egyszer-kétszer a mélyutakon:D Az egy unalmas rész, most viszont az Istenért sem hagyja, hogy megnyerjem a veszedelmet:S.
  • mecsoka
    Mivel dlc, olyan nagyon nem fontos a történet szempontjából max új és érdekes.
    A magyarosítás már folyamatban van.
  • Anonymusx
    Valaki nem tudja hogy hol lehetne megnézni hogy milyen Dlc-ék jöttek ki eddig és milyen nyelven? A Witch Hunt, Golems of Amgarrak, Leliana's Song -on kívűl mind magyar? Elég szar hogy ezeket nem magyarították. Ezek amúgy fontos Dlc-k a történet szempontjából?
  • keysersoze
    Én sose adtam meg magam. :)
  • Fantusz
    Ser Cauthrien megölhető a királynőszöktetéskor (itt is ki lehet használni az AI gyengeségét), de csak virtusból van haszna a legyőzésének - így kimarad a szöktetős móka.
  • mecsoka
    Engem 2x másodpercek alatt szétcincáltak, mire összeállt a fejemben egy használható stratégia. Azóta inkább figyelek, hogy maxon legyen a meggyőzésem :P
  • Calver
    most esett le h ki vagy, SotC-ról
    én visszavonultam a folyosóra h ne tudja nagyon 3 mágust bántani, és Sten eljátszadozott vele - persze közel folyamatosan hárman gyógyították, szóval úgy könnyű volt. na meg ugye Cauthrien minden második ütése jó ha betalált - mivel iszonyatosan lassan üt, nagyon könnyű megszakítani CC-kkel.
  • Murder3
    egy ea-tól nem is várnék összetett dlc-t.
    Erre emg ne vegyél mérget, az EA amíg lehet és van lehetőség addig lehúzza a kedves vásárlókat.
  • Richardix
    Jó mondom félreértettem, azt hittem arról a lovagról van szó Denerimben, aki kihív párbajra.. mert az télleg nem kihívás.
  • Richardix
    én meg orziban untam a mélyutakat, dettó.

Mellesleg a Wich hunt lesz az utolsó DLC a játékhoz, szal ilyen törpéset ne nagyon várj...
  • keysersoze
    Az íjászok kifinganak egy SOTC-tól, el se mozdulnak a helyükről, a másik szobából lerendezhetőek. SC viszont nagyobbat üt mint amit fel tudok gyógyítani. Leverte pikpak a 3 csicskámat, aztán állandóan futni kellett előle, körbe-körbe a szobákon át. Néha 1-1 visszalövésre maradt idő, akkor tudtam sebezni (feltéve hogy nem szarta le a sok resisttel).
  • keysersoze
    azzal kb lehetetlen végezni az első találkozásnál
    De azért pofonegyszerű, mi? Vagy fél óráig futkostam előle mire kifeküdt.
  • Murder3
    itt legalább van egy olyan álmom h egyzser jön egy dlc ami feldolgozza a hajdani törpék birodalmának bukását, és az elég nagy lenne.
    de én az enyészetbe a körbe a hajamat tépem annyira nem volt kedvem ott szarakodni.
    elf barátainknál is szarrá untam azt a rohadt unalamas romokat amiket már 2X végigjártam előtte csak más területen....

• Richardix
    Orzammar, mint legizgibb? én örülök, ha végre végzek vele! részemről mind3 toborzós missziónak van pár jó pillanata, de amúgy eléggé olyan, hogy "csak essünk már túl rajta". A mellékküldetésekért jobban odavagyok.
  • Murder3
    Elhamarkodtam még Orzamar a legizgalmasabb helyszín a többihez képest.
    a kör vmi veszett unalmas,elf barátaink szintúgy, főleg ha a szent úrnás küldi után csinálja az ember.

egy kérdés ha visszatérek harcosbércre akkor a kamarás mágus ad még új skilleket a meglévő 2 vérimádathoz? Mert nincs kedvem feleslegesen mászkálni.

Illetve a max szint mennyi mert nem tudom meddig húzzam a játék fővonalát.

• Calver
    gyorsan kinyírod AoE spellekkel kicsiny haverjait (ők a legveszélyesebbek), telenyomod hexekkel, rátolsz minden DoT-ot amid van, aztán jól időzített CC-kel ügyesen belenyúlsz a legtöbb ütésébe, közben életben tartod a tankod és szép lassan lekapdosod azt a gusztustalanul sok életerejét. tadaam.
    nem a legegyszerűbb harc (3400 hp azért mégis 3400 hp), sőt, talán az egyik legnehezebb, de kis ügyességgel simán megnyerhető.
  • Richardix
    Jaaaaaaaa... azzal kb lehetetlen végezni az első találkozásnál, az országgyűlés előtt viszont emlékeim szerint már kismiska a csaj.
  • Richardix
    akkor meg nem ugyanarról beszélünk... felvilágosítanál?
  • Scharnhorst
    Kár, hogy illető nem is pali hanem nő. Ezt szerintem itt buktad.
  • Richardix
    Ez nem benyőgés, ma győztem le a palit, és ennyi volt kb a harc: Halál jele, Mocskos harcmodor, 4-5 hátbadöfés, pillangóvágás és utána 2-3 ütés volt.. (Nehéz fokozat)

Loghainnel való párbaj nehezebb, pedig az se egy gigászi kihívás...
  • keysersoze
    Ja, trainerrel biztos. Annyi HP-ja van mint egy sárkánynak, fullos resistjei, k. nagyot sebez, persze mindig talál, a stun spellek - ha egyáltalán hatnak - max 1 secig vannak rajta. Persze benyögni én is tudok bármit, pl. 1 sec alatt végigjátszottam az egész játékot...
  • Richardix
    Az a lovag Denerimben? Azzal párbajban is pofon könnyű végezni, ha meg visszautasítod, és később rádront csapatostul, akkor meg pláne.
  • Dave8814
    Az ki, és hol van?:o
  • keysersoze
    Az egy igazi csaló.
  • keysersoze
    Akkor Ser Cauthriennel nem harcoltál.
  • MerlinW
    Flemeth lvl14-15 felett papírsárkány:)
  • Richardix
    az igazából egész könnyű volt, Palát betoltam Flameth elé tanknak, wynne felváltva gyógyította őt, és sebezte Flemethet, a 2 szerencsevadász (merthogy elf szerencsevadász vagyok) meg halál jele+nyilazás. és egész jól ment :D Kissé lassan... de jól.
  • Fantusz
    Sok oka lehet annak, hogy egy-egy harcot nehezen, vagy könnyedén vív meg a játékos.
    Az első végigjátszás lehet a legnehezebb, később már kiismerve a főellenségeket lényegesen könnyebb lehet.
    Még a csapatválasztásnál is jól jön a játékrutin, de ami még fontosabb, tudod, mit fog csinálni az ellenfél.
    Branka a líriumtelérekből próbálja "megszívni", klónozni magát, ezt kell megakadályozni, illetve, ha sikerül a klónozás, akkor is az eredeti Brankát ütni, nem foglalkozni a klónjaival.
    Flemeth-sárkány a magaslatról nem mozdul, ha magas a csapat tűz elleni védelme, annyira nem félelmetes ellenfél, mit amilyennek elsőre látszik.
  • ShaiHulud
    flemethez csak level 12 korul mentem, szoval igen nem votl veszes, de persze az egy nehezebb harc :)
  • ShaiHulud
    http://www.ustream.tv/biowaretv

na most valaszolnak kerdesekre, lead writed a kopasz csavo.
  • Richardix
    És Flemeth? vele is ilyen könnyű dolgod volt?