18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#13603 de harcos karira is működik?
-
Richardix #13602 jah MOD... én MÓD-ot értettem.. akkor hagyjuk. -
#13601 Ez itt az.
En is ugy jatszottam vegig magussal, ennek segitsegevel, hogy soha nem vittem magammal szerencsevaaszt. -
Richardix #13600 ... kifejtenéd bővebben? -
MrAndree #13599 A Witch Hunt még ki se jött szerintem. -
Anonymusx #13598 "A magyarosítás már folyamatban van."
Melyikhez? A Witch hunthoz? -
#13597 Van mod arra, hogy mágikusan nyithasd a ládákat! Kapsz olyan varázslatot. -
#13596 Vér hatalma skilleket lehet még fejleszteni ha visszamegyek harcosbércbe a mágushoz?
Amúgy nem tudom de h csak a szerencsevadásznak van külön skillje arra h zárakat törjön fel egy marhaság.
A zárfeltörésnek is képzettségnek kellene lennie mint a csapda meg hasonló cuccosoknak.
Nme mellesleg elég idegesítő ha nincs szerencse vadász a csapatba akkor szinte semmit nem lehet kinyitni.
De bizonyos helyszínekbe meg nem lehet társakat váltani, így még be se tudod tenni amikor eléd tárul egy zár.
-
Richardix #13595 A witch hunt, az eléggé, mer ott Morrigan után indulsz az egész fősztori után, a másik 2 nemtudom mennyire "fontos" a történet szempontjából, de elvileg a 3 legjobb DLC-ről van szó. -
Dave8814 #13594 Én is meguntam már egyszer-kétszer a mélyutakon:D Az egy unalmas rész, most viszont az Istenért sem hagyja, hogy megnyerjem a veszedelmet:S. -
mecsoka #13593 Mivel dlc, olyan nagyon nem fontos a történet szempontjából max új és érdekes.
A magyarosítás már folyamatban van. -
Anonymusx #13592 Valaki nem tudja hogy hol lehetne megnézni hogy milyen Dlc-ék jöttek ki eddig és milyen nyelven? A Witch Hunt, Golems of Amgarrak, Leliana's Song -on kívűl mind magyar? Elég szar hogy ezeket nem magyarították. Ezek amúgy fontos Dlc-k a történet szempontjából? -
keysersoze #13591 Én sose adtam meg magam. :) -
#13590 Ser Cauthrien megölhető a királynőszöktetéskor (itt is ki lehet használni az AI gyengeségét), de csak virtusból van haszna a legyőzésének - így kimarad a szöktetős móka. -
mecsoka #13589 Engem 2x másodpercek alatt szétcincáltak, mire összeállt a fejemben egy használható stratégia. Azóta inkább figyelek, hogy maxon legyen a meggyőzésem :P -
#13588 most esett le h ki vagy, SotC-ról
én visszavonultam a folyosóra h ne tudja nagyon 3 mágust bántani, és Sten eljátszadozott vele - persze közel folyamatosan hárman gyógyították, szóval úgy könnyű volt. na meg ugye Cauthrien minden második ütése jó ha betalált - mivel iszonyatosan lassan üt, nagyon könnyű megszakítani CC-kkel. -
#13587 egy ea-tól nem is várnék összetett dlc-t.
Erre emg ne vegyél mérget, az EA amíg lehet és van lehetőség addig lehúzza a kedves vásárlókat. -
Richardix #13586 Jó mondom félreértettem, azt hittem arról a lovagról van szó Denerimben, aki kihív párbajra.. mert az télleg nem kihívás. -
Richardix #13585 én meg orziban untam a mélyutakat, dettó.
Mellesleg a Wich hunt lesz az utolsó DLC a játékhoz, szal ilyen törpéset ne nagyon várj... -
keysersoze #13584 Az íjászok kifinganak egy SOTC-tól, el se mozdulnak a helyükről, a másik szobából lerendezhetőek. SC viszont nagyobbat üt mint amit fel tudok gyógyítani. Leverte pikpak a 3 csicskámat, aztán állandóan futni kellett előle, körbe-körbe a szobákon át. Néha 1-1 visszalövésre maradt idő, akkor tudtam sebezni (feltéve hogy nem szarta le a sok resisttel). -
keysersoze #13583 azzal kb lehetetlen végezni az első találkozásnál
De azért pofonegyszerű, mi? Vagy fél óráig futkostam előle mire kifeküdt. -
#13582 itt legalább van egy olyan álmom h egyzser jön egy dlc ami feldolgozza a hajdani törpék birodalmának bukását, és az elég nagy lenne.
de én az enyészetbe a körbe a hajamat tépem annyira nem volt kedvem ott szarakodni.
elf barátainknál is szarrá untam azt a rohadt unalamas romokat amiket már 2X végigjártam előtte csak más területen....
-
Richardix #13581 Orzammar, mint legizgibb? én örülök, ha végre végzek vele! részemről mind3 toborzós missziónak van pár jó pillanata, de amúgy eléggé olyan, hogy "csak essünk már túl rajta". A mellékküldetésekért jobban odavagyok. -
#13580 Elhamarkodtam még Orzamar a legizgalmasabb helyszín a többihez képest.
a kör vmi veszett unalmas,elf barátaink szintúgy, főleg ha a szent úrnás küldi után csinálja az ember.
egy kérdés ha visszatérek harcosbércre akkor a kamarás mágus ad még új skilleket a meglévő 2 vérimádathoz? Mert nincs kedvem feleslegesen mászkálni.
Illetve a max szint mennyi mert nem tudom meddig húzzam a játék fővonalát.
-
#13579 gyorsan kinyírod AoE spellekkel kicsiny haverjait (ők a legveszélyesebbek), telenyomod hexekkel, rátolsz minden DoT-ot amid van, aztán jól időzített CC-kel ügyesen belenyúlsz a legtöbb ütésébe, közben életben tartod a tankod és szép lassan lekapdosod azt a gusztustalanul sok életerejét. tadaam.
nem a legegyszerűbb harc (3400 hp azért mégis 3400 hp), sőt, talán az egyik legnehezebb, de kis ügyességgel simán megnyerhető. -
Richardix #13578 Jaaaaaaaa... azzal kb lehetetlen végezni az első találkozásnál, az országgyűlés előtt viszont emlékeim szerint már kismiska a csaj. -
Richardix #13577 akkor meg nem ugyanarról beszélünk... felvilágosítanál? -
Scharnhorst #13576 Kár, hogy illető nem is pali hanem nő. Ezt szerintem itt buktad. -
Richardix #13575 Ez nem benyőgés, ma győztem le a palit, és ennyi volt kb a harc: Halál jele, Mocskos harcmodor, 4-5 hátbadöfés, pillangóvágás és utána 2-3 ütés volt.. (Nehéz fokozat)
Loghainnel való párbaj nehezebb, pedig az se egy gigászi kihívás... -
keysersoze #13574 Ja, trainerrel biztos. Annyi HP-ja van mint egy sárkánynak, fullos resistjei, k. nagyot sebez, persze mindig talál, a stun spellek - ha egyáltalán hatnak - max 1 secig vannak rajta. Persze benyögni én is tudok bármit, pl. 1 sec alatt végigjátszottam az egész játékot... -
Richardix #13573 Az a lovag Denerimben? Azzal párbajban is pofon könnyű végezni, ha meg visszautasítod, és később rádront csapatostul, akkor meg pláne. -
Dave8814 #13572 Az ki, és hol van?:o -
keysersoze #13571 Az egy igazi csaló. -
keysersoze #13570 Akkor Ser Cauthriennel nem harcoltál. -
#13569 Flemeth lvl14-15 felett papírsárkány:) -
Richardix #13568 az igazából egész könnyű volt, Palát betoltam Flameth elé tanknak, wynne felváltva gyógyította őt, és sebezte Flemethet, a 2 szerencsevadász (merthogy elf szerencsevadász vagyok) meg halál jele+nyilazás. és egész jól ment :D Kissé lassan... de jól. -
#13567 Sok oka lehet annak, hogy egy-egy harcot nehezen, vagy könnyedén vív meg a játékos.
Az első végigjátszás lehet a legnehezebb, később már kiismerve a főellenségeket lényegesen könnyebb lehet.
Még a csapatválasztásnál is jól jön a játékrutin, de ami még fontosabb, tudod, mit fog csinálni az ellenfél.
Branka a líriumtelérekből próbálja "megszívni", klónozni magát, ezt kell megakadályozni, illetve, ha sikerül a klónozás, akkor is az eredeti Brankát ütni, nem foglalkozni a klónjaival.
Flemeth-sárkány a magaslatról nem mozdul, ha magas a csapat tűz elleni védelme, annyira nem félelmetes ellenfél, mit amilyennek elsőre látszik. -
ShaiHulud #13566 flemethez csak level 12 korul mentem, szoval igen nem votl veszes, de persze az egy nehezebb harc :) -
ShaiHulud #13565 http://www.ustream.tv/biowaretv
na most valaszolnak kerdesekre, lead writed a kopasz csavo. -
Richardix #13564 És Flemeth? vele is ilyen könnyű dolgod volt?