Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Ha infernoval csinálom a grease firet, akkor az infernot bedobja a gedobja alapanyagként a gf-be, vagy megmarad, és mind a gf, mind az inferno együtt sebzi az áldozatot? "

Nem, megmarad az inferno is és utána ég is még az olaj. Személy szerint én a Fireball-t hasznosabbnak találtam e célra, mivel az hátralöki az áldozatokat, így sokkal tovább maradnak benne az égõ löttyben. Ez azért is fontos, mert a Grease hatása megszûnik rögtön, így semmi se gátolja õket a távozásban.

Ha Pala (Shale) a csapatban van, az õ kõ-esõ képességét érdemes kombinálni Infernoval/Thunderstorm-al, nagyon hasznos.
Ha jól rémlik, van +100%-os spirit damage gyûrû is. 😊
Vicces amúgy, hogy a caster mobokat/kisebb boss-okat instant lehet ölni.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Amikor Denerimbe voltam felvettem a szent urna hamvak küldetést .
Genitivi testvér házában megtalálta egy térképet egy uj hellyel Redcliffe falutol nyugatra a Frostback Mountains-nál egy falu ott lehet kapni ugynevezett Andraste nyilait . Ezekre a nyilakra az van irva hogy találat esetén az ellenfél nem tud varázsolni . Probálta ezt valaki-e ? Jo-e a reveant vagy bosszuálló démonok ellen ? Legalább addig nem varázsol amig lövöm igaz amit irnak a nyilrol ? Probálta e valaki ezeket a nyilvesszöket ? És mik a tapasztalatok vele ?
"Kérdés: a stonefist hány %-ban shatterel? Kipróbáltam, de szinte sose jött össze, érdemes erõltetni? Mindenhol nagyon sztárolják, de én nem látom az eredményt. "

Nagyon hasznos, de a leírása félrevezetõ. A Winter's Grasp-al megfagyasztott elleneken nem mûködik, csak ha Cone of Cold-al vagy Petrify-al fagyasztottad le õket. Az esélye az ellenfél szintjétõl függ, mezei ellenfeleken mindig beválik (de ugyanilyen jó egy Shield bash vagy hasonló letaglózó fizikai támadás), nyilván fõellenfeleken kicsi az esélye, de pl. nekem másodszorra kb. 5 másodperc volt a Return to Ostagar-os harc, miután kõvé változtattam és széttörtem a Genlock Nekromantát magától meghalt a többi élõhalott is... 😊
"Revenantot mivel lehet jól irtani? Majd beszartam mire kész lett (vérfarkasos erdõ), csomó potiont bezabált. És van a sírköveknél ami nem egyedül jön. Cold + lighning spelljeim vannak, alistair, morrigan (cone of cold), leilana. A varázslatok felét leresisteli. "

Elemi és lélek/szellem-mágiát ne is próbálj ellene, alig sebzik. Meg ugye élõhalott szóval fagyasztani nem lehet. Az elsõvel a mágustoronyban vért izzadtam (mondjuk vagy 4-5 szinttel felettem volt) de a többivel könnyebb dolgom volt. A lényeg, hogy fizikai támadásokkal lehet rendesen sebezni, és szépen le kell bénítani ilyen támadásokkal (Pommel strike, Shield bash), ill. a Petrify varázslat garantáltan kõvé változtatja jó idõre. Nyomj rá még átkokat ha tudsz, magadra meg áldásokat, és üsd ahogy bírod, fontos hogy legyen egy tank aki magára vonja a figyelmét (használj harci kiáltásokat, vagy Shale-nek van egy ilyen képessége), õt persze gyógyítsd ahogy tudod. Nálam Shale vagy Alistair vette magára a sebzés nagy részét, míg Leliana és a mágusom lõtték. Maradj messze tõle mágusokkal, mert van egy képessége amivel magához ránthatja õket.

Oghren pedig majd csatlakozik (kötelezõen benne lesz egy ideig a csapatban, ahogy Wynn a máguskör-toronyban) mihelyst odáig jutsz akármelyik király-jelölt küldetéseiben hogy elküldenek Brankát megkeresni. Oghren csatlakozik és nem lehet lebeszélni,mivel ugye a hölgy a felesége volt. 😊
Horty - Elég egyszerû a módszer. Fogd el a tolvajt aki ellopott a Shaperate-bõl egy könyvet, vidd is vissza (ne alkudj meg a nemessel, de leleplezni nem kell õt) és máris jobb lesz a megítélésed a Shaper-nél. Ha megkéred ezután, megadja az engedélyt. Sajnos nálam ezek után a játék legvégén azt írták ki hogy ez vallásháborúkat okozott, és Burkel vértanú lett... nem tudom ennek a kimenetele függ-e attól ki lesz a király, szerintem igen. De épp ez a jó ebben a játékban, minden tettednek van következménye, és érdemes alaposan átgondolni mindent, mert nem lesz feltétlen hosszú távon is jó vége.
Csak ennél a játéknál csinálja!
Calver
olyasmi, bár többi elemhez is vannak ilyen cuccok... viszont +fire damage maximuma 30%, szóval szépen el tudod a tûzsebzést adó dolgokat úgy osztani a karakterek között, h mindenkinek meglegyen (vagy majdnem) a +30% - és az bizony rohadtul szép szám sebzésileg.

spellward féle 30% spell resistance-al az a baj, h az csak ellenséges varázslatok ellen hat - és nem tudom rád mennyi idejük volt ellenséges mágusoknak ajándékcsomagokat lövöldözni, de nálam általában még a "Ni!" kimondása elõtt lángcsóvába haraptak <#vigyor>

"The trees move. Do you not see it?"

Orzamarban hogyan lehet rávenni Czimbor formázok fönökét hogy Burkel testvér káptalant alapithasson ? Miyen küldetést kell csinálni vagy milyen modszert kell használni kivel beszéljek stb ?
Egyáltalán érdemes-e káptalant csinálni ? Olvastam a wikin hogy állitolag kinyirják Burkelt .

Egy másik kérdés az orzamar-i közrendü negyed kocsmályában Oghren elhajtott a francba mit kell tennem ahoz hogy felvehessem a csapatba ( küldetés , kivel beszéljek stb ) ?
Csak azért kérdezem mert láttam a képét a wiki-n a csapatagok között .
Gondolom az Awakening companions és a Temporary Companions nem állandósitható csapatagok ?

http://dragonage.wikia.com/wiki/Companions
cikasz
Táp miatt szokott kikapcsolni. Ha terhelés alatt van a gép nem birja. Vagy csak ennél a játéknál?

http://www.akciofigura.hu

Üdv!
Most kezdtem el vele játszani, de volna egy problémám. Egy bizonyos idõ után, ha játszok, fogja magát a gépem és kikapcsol. Mintha áramszünet lenne vagy ilyesmi. Nem hiszem hogy kevés lenne a gépem hozzá, mert egyáltalán nem szaggat vagy akadozik.
Configom: 4gb ddr2 ram, amd 64 x2 dual core 4800+, geforce 8600gt
Úgy látom ezt a játékot tûzmágusra írták, %fire dmg-bõl és fire resbõl többet össze lehet szedni mint cold vagy lightningból.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Hát nemtom, ezek sztem nem nagy számok. Spellpowerem az van, mindent mágiára pakolok, 5% fire dmg szinte kimutathatatlan. Ellenben a ward ad 25 manát és 30% spell rest (ami úgy tudom stackelõdik a többi 10-16%-os cuccal).

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Fantusz
Karaktertõl függetlenül fõkarakternél a befolyásolás fontos képesség, amihez csupán 16 dörzsöltség a követelmény.

Mágia a legfontosabb, akaraterõre csak annyit, ami feltétlenül szükséges, a többire nem kell pontot áldozni mágusnak.

Calver
Spellwardnál Lifedrinker jobb, esetleg Charm of Flame. meg van még 1-2 táposabb mágus cucc, csak azok mind DLC-n belül...

"The trees move. Do you not see it?"

Csak mágia.

A dörzsöltség számit valamit a magusnál ? Vagy csak az akaraterõre és a mágiára kell gyurni ?? Esetleg az ügyesség , erõ egészség ??
Dragon Age anime készül Mass Effect film mellé.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

A legjobb máguscuccok állítólag azok amiket boltban lehet kapni.

bot 120
õv 90
nyaklánc 60
ruha 90

Hát ehhez kell pénz. Nameg a 10-20 zsés tome-okhoz.

wedge31
Hát nem biztos, én csak potionokra meg a hozzávaloira költöttem.

A legjobb fegyokat és armorokat találni lehet vagy küldetés tárgyak.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Van-e valamilyen modszer amivel lehet növelni a pénzügyi bevételt ? Volt egy akalmi páncélom 2.30-ba vette meg a törpe kalmárom a táborba és 13.20-ért adja tovább . Dörzsöltséggel vagy valamilyen tulajdonsággal nem-e lehet növelni a bevételt ? Kéne nagyon a lové a jobnáll jobb cuccokra tervrajzokra , runákra stb !
MerlinW
Angol nyelv ismerete nélkül semmit sem ér😊 Az elsõ epizód elején írja, hogy az alapjáték vége után játszódik.

[merlinw.org]

és akor ez most mihez van köze? miután van vagy valami?
MerlinW
Kötelezõ anyag😊

Machinima: Warden's Fall Series

[merlinw.org]

Revenantot mivel lehet jól irtani? Majd beszartam mire kész lett (vérfarkasos erdõ), csomó potiont bezabált. És van a sírköveknél ami nem egyedül jön. Cold + lighning spelljeim vannak, alistair, morrigan (cone of cold), leilana. A varázslatok felét leresisteli.

én még csak a wikit nézegetem megyeget megyeget 😊 most töltöm (lehet utálni WAREZ)😊 öööö viszont gondolom kell vmi alapemberke ezt ugyértem hogy láttam hogy 3-4 en mennek és mindenkit egyplayer irányit de.... gondolom neked kell kezdeni egy emberel és hát az valamiben erösebb a többitöl mert mégis ö a fökaraktered??😄
MerlinW
Ha nem megy az angol, tud ám magyarul is a játék😊

[merlinw.org]

wedge31
Igen.

Shapeshifter talán alakváltó ha jól értelmezem?😮😮
hm😊 lehet majd az leszek😄 bár aszitem ütni és varázsolni is tudok majd😞😄 valami varázslos féle leszek de ezmajd eldöl😊 minden esetre köcc😊
wedge31
Inkább már egy nagyon tápos harcosnak mondanám ugyanis fegyoval a kézben nem tudsz varázsolni igy inkább ugyis csak kaszabolni fogsz vele.

semmit,és te?😮
attiGT
te mit szívsz?

kéréd: öm... van egy ugynevezet ARcane (ha elirtam bocs) tehát Arcane warrior(ha roszultudom bocs)😊 tehát ez jó kari és ha jól értelmezem ezegy harcos/varázsló?
Kérdés: a stonefist hány %-ban shatterel? Kipróbáltam, de szinte sose jött össze, érdemes erõltetni? Mindenhol nagyon sztárolják, de én nem látom az eredményt.

Egyedül a kezelés zavar, olyan mintha minden tárgy egy nagy kocka lenne, amibõl az átlátszó részek is leárnyékolják a mögötte levõket. Pl. hiába klikkelek egy töküres helyre, baszik odamenni, de ha kicsit elforgatom a kamerát, hirtelen megjön az esze. Egy fûszálban képes elakadni, ami sztem elég gáz a 21. században. A korábbi bioware gamékban nem emlékszem ilyen méretû hibákra.

Inkább fejlesztett. 😊 A D&D-ben elég gáz a varázslat elfelejtés, lövök 3-at, aztán meg csak állok móka nem jön be, itt ezt kijavították.

MerlinW
Egyszerûsített Neverwinter Nights😊

[merlinw.org]

EGy nagyon jó játékhoz😄
Egy játékhoz.

mihez hasonlit a játék?😄
Fantusz
Nincs jelentõsége.
Ha elég jó a befolyásoló képességed meggyõzheted, vagy megfélemlítheted, s nem kell vele harcolni, da abból se lesz elõnyöd, (igaz hátrányod sem) ha megölöd, nincs nála semmi értékes.
A döntés egyszerûen csak arról szól, hogy képes vagy-e meggyõzni, illetve akarod-e, hogy a lovag életben maradjon, tisztességes párbajra hívott, az elesett bajtásaiért.

(a kihívást elfogadva meg kell ölnöd, tehát ha meg akarod kímélni az életét ne harcolj vele.
Döntsd el, hogy,leszel-e egy tisztességes, de megtévesztett lovag gyilkosa, vagy sem)

Ser Landry-t érdemes-e kinyirni párbajban Denerim-ben ? Van-e jelentõsége a történet szepontjából ? Mert van jo cuccom hogy kinyirjam párbajban csak nemtudom megéri-e ?
KÖSSSZ!!!! majd holnap megnézem ma fáradt vok<#vigyor4><#vigyor4><#vigyor4>
Csacsi

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

wedge31
Ne is mond hihetetlenül bonyolult rész emiatt nem toltam végig a játékot, elmehetnek a francba hogy azt hiszik majd gondolkozni fogok ezek tiszta hülyék...

ja ok kösz de nemtod mit írjak be? vagy írjam be így magyarul?
attiGT
youtubeon fenntvan csomo video rola, ha nagyon nem megy

Van egy küldi az a neve hogy "A hit próbája" meg kell szereznünk benne egy ereklyét amivel segíthetünk Eamon arl-nak hogy felépüljön. Na de az a bajom a küldivel hogy van egy ojan rész ahol kövekre kell állnunk más-más csapattársunkal és az egyik ember meg rajta áll azon a hídszerûn. És ez a híd 4 részbõl áll és mindig tovább kell lépnünk a következõ fokozatra ha lenyomtok jól a köveket !tehát 3 ember áll a kövön egy megy a hídon és jól be kell ánunk hogy a híd egy következõ fokozatára léphessünk! Nem tudom hogy értitek mirõl beszélek de ha megcsináltátok ezt a küldik akk PLS HEEEEEEEELP!!!!!!