18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Murder3
    eleve az alapjátéba is csak újrahasznosított terültek voltak.
  • Murder3
    mert komolyan vártatok mást?:D
    tényleg nem ismeritek az EA-t:D
  • Fantusz
    Ezek szerint a Morrigan story-t egy nyamvadt dlc-vel kivégezték - kár...
  • Calver
    aki már végigvitte a Witch Hunt DLC-t és románcolt Morrigan-nel az alapjátékban
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    valamint hagyta h végigvigye a kis mókáját a Warden-nel... mennyiben más a végjáték? én női karakterrel toltam, akit DAO felénél importáltam át Awakeningbe, majd onnan a DLC-be, úgy arról dumált h jajj elküldtem a fenébe a rituáléjával együtt és társai - ha valaki kölyköt csinált neki DAO végjátékban, akkor miket mond? van ottani mentésem férfi elf mágusommal, de fáj a tököm végigtolni mégegyszer a DLC-t

nem rossz amúgy Witch Hunt, egész szórakoztatóak a csapattársak is - bár Finn valami gusztustalanul gyenge... 92 spellpower 29-es szinten? a főkarakteremnek 260 volt! - és Deep Roadsnak is sikerült egy olyan részét elővenni, ami pont nem készteti bealvásra a játékost. bár az kétségtelen, h rengeteg területet csak szimplán újrahasznosítottak alapjátékból...
  • Haglee
    Ez az utolsó DLC eléggé összezavart.. kicsit csalódtam benne... Bíztam, hogy választ kapunk, e helyett újabb kérdések...
  • MerlinW
    Morrigan-es cucc, nem rossz. Ez az utolsó DLC a játékhoz.
  • Fantusz
    Az sem árt, ha bevásárol recepteket, tervrajzokat, erősebb mérgek, jobb csapdák készítése már nem lesz filléres szórakozás (azon túl, hogy a képességre stat pontokat is áldozni kell).

Jó megoldás, ha egy csapattagot képez ki (pl. Zevran), főkarakternek az alapképesség elegendő a méreghasználathoz, csapdaállításhoz.
    A csapdaállításhoz viszont nem árt egy maxra fejlesztett lopakodás - szöszmötölős tevékenység, sokszor nincs arányban a hatékonyság a ráfordított energiával.
  • Richardix
    Ha ki van fejlesztve, akkor a gyorsgomboknál menj a méregkeverésre/csapdakészítésre. Használni meg a hátizsákból tudod őket.
  • szapor
    hogy lehet csapdát és mérget késziteni?
  • cikasz
    szó nélkül megy
  • Hoz_Hun
    Mijen ez a Witch Hunt DLC? Mondjuk most ugy sincs MS pontom megvenni, mert Mass Effect 2 DLC-t vettem, de majd egyszer érdekelni fog...ha jó.
  • Richardix
    Az angol ME DLC-k nem mennek a Kelet-európai kiadással, szóval nincs értelme lefordítani se.
  • Anonymusx
    Ha ezeket a magyarításokat megcsináltátok, nem akartok belevágni Mass effect dlc-kbe?
  • rage
    Valóban, már lehet tölteni. Bár nem jön valami gyorsan...
  • Pares
    Hivatalos fórumokon azt írják sokan, hogy már töltik. Én még nem láttam a játékban, de úgy is azt terveztem, hogy megvárom a holnapot, mert most még agyon vannak terhelve a szerverek is...
  • TDC Geronimo
    Valaki próbálta már a witch hunt DLCt?
  • JethroHUN
    Ha angolozni akarok akkor bejárok angol órára, ha meg játszani akarok akkor meg magyarul tenném, ha már úgyis az alapjáték is az...
  • Haglee
    A játékot újratelepítettem és működik xD
  • Pares
    Szerintem a videókártya driverjét frissítsd!
  • Murder3
    szerintem a dupla karos harcmodor sokkal jobb mint a pajzs és kard féle.
    rettentően sokat sebez,szembe a másik ami hozzá képest alig.
    Nekem vagy 5 skillem ment a levesbe ha azokat nem félre fejlesztem már a harcos és dupla kard skillek is meglennének.
    És én a tomboló és vér hatalma specialozációkkal ötvöztem azokkal végképp gyilkos.

• Haglee
    Bocsi a double post-ért, de a kérdés tulajdonképpen lemaradt (ha valakinek nem derülne ki.. :))

Volt -e már valakinek ilyen tapasztalata, vagy hallott -e már hasonlóról? ha igen, hogyan oldották meg a problémát?
  • Haglee
    A játék az ostagari csatának utolsó filmjének lejátszásakor (miután meggyújtottuk a jelzőtüzet) fekete képernyő mellett behal. A videó hangja hallgató, ugyanakkor a videó után, miután felébredek Morrigan házában szintúgy fekete a képernyő és csak az általam választható válaszok jelennek meg, azokból is csak az első kettő, utána végleg befagy a játék. Régebben is volt hasonló problémám, ugyanennél a résznél, talán akkor is Human Mage voltam... Modokat nem használok, DLC-ket, Awakeninget, 1.04-es patchet viszont igen.
  • ollie
    Nem, végleg az accountodhoz fognak tartozni.
  • Murder3
    hisz EA mit vársz tőlük?
  • Richardix
    Tudtommal a DLC-k az online felhasználódhoz vannak regisztrálva, így újra le tudod tölteni, ha esetleg letörölnéd. Azt hiszem.
  • Anonymusx
    Úgy tudom hogy nem fog megjelenni Magyarországon az Ultimate kiadás sajnos.

Amúgy ha elszedek egy dlc-ét azt csak egyszer tudom felhasználni? Tehát pl ha később megint akarok játszani, akkor újból meg kell vennem?
  • Pares
    A Dragon Age magyarítása eszméletlenül jóra sikerült, én az alapot először magyarul játszottam ki, nagyon tetszettek a megnevezések, megfogalmazások, igazán profi munka, úgy éreztem, mintha eredetileg is magyar lett volna.

Másodszorra már angolul játszottam ki + DLC-k is angolul. Azért nálam van olyan szokás, hogy angolul, azaz az eredeti nyelven mindenképpen kijátszom egyszer.

Na jó mindegy, Ti tudjátok. Ettől függetlenül az angol még nagyon jól jön.
  • Richardix
    őszintén szólva a DA-ben is vannak érdekes dolgok, de emgszokható.

Viszont a Brecíliai erdőben, annál a tábornál is elírták az egyik mondatot, ugyanis azt írták hogy "Ne álljatok ellen" Mikor az valójában az lenne, hogy "Ne! Álljatok ellen!" Azért nemmind1.
  • MrAndree
    Az elég szar lett állítólag. Én nem próbáltam de pár ismerősöm igen és azt mondták nem valami jó. Főleg DA-hoz képest.
  • Richardix
    Nemúgy a ME2, mi?
  • MrAndree
    Azért mert az esetek nagy részében a magyarítás borzalmasan gyengére sikerül. Dragon Age szerencsére egyike a ritka kivételeknek.
  • Richardix
    Én tudok angolul, mégis magyarul játszom... ha egy játékhoz készült magyarítás, akkor miért játsszak angolul, nemde?
  • MrAndree
    A gólemeset nem tudom, csak annyit tudok, hogy készül. A Leliana-t meg mecsoka és jómagam.

• MrAndree
    Aki tud angolul az szerintem az alapot is angolul játszotta. :)
  • Anonymusx
    Az jó, és ki készíti?
  • Richardix
    Az egy dolog, hogy megéri, de az emberek nagy része nem szívesen játszik úgy, hogy a fél játék magyar, a másik fele meg angol...
  • Pares
    Szerintem tanuljatok meg angolul. Megéri.
  • MrAndree
    Készül. Meg a Leliana-é is.
  • Anonymusx
    Honnan veszed hogy készül? Jó volna ha valaki tényleg megcsinálná ezekhez a magyarítást mivel nem tudok angolul.
  • MrTwister
    Nem tudja véletlenül valaki, hogy ki csinálja ill. melyik csapat a Golems of Amgarrak dlc magyarítását? Mert állítólag készül!