Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lotheringõl elvilegh bármerre lehet tovább indulni, de szerintem egy kis pagonyelf kitérõ után (elfgyökér vásárlás) legkézenfekvõbb a Körtoronyba menni.
Az itteni küldetést végig kell csinálni, ha belépsz a lezárt ajtón, de Wynne csatlakozásán túl itt elég sok bonuszpontot begyûjthetsz az Enyészetben, s ahogy említetted Redcliffe-ben, és Ozammarban is lesz küldetés, ami a Körtoronyhoz kapcsolódik, s ezek teljesítéséhez a toronynak démonmentesnek kell lenni.
Redciffe-ben az ördögûzést a körmágusok segítségével is végre lehet hajtani, így nem kell sem a gyereknek, sem az anyjának meghalni.
Oghren csatlakozása elõtt sokat kell Ozammarban lóti-futizni, de a mókás törpe megérdemli, hogy minél hamarabb a csapatodban legyen - ehhez nem kell feltétlenül azonnal megcsinálni a Mélyutas küldetést, de az engedélyt meg kell szerezni (a küldetés lezárásáig Oghren nem beszél a fõkarakterrel, de a többiekkel társalog)
Én úgy csináltam, hogy ahol lehet mindenhol az alap dolgokat csináltam csak meg (azaz Lothering még elérhetõ), elõször az elfek a sárkányig, aztán redcliffe falu a kastély nélkül, majd utána mentem a mágusokhoz. Épp hogy csak meglett. Mondjuk jórészt csak a tank meg a fõkarakterem dolgozott, Wynne kicsit késleltette a tank halálát a gyógítással (aztán belelógott a Storm of Centuryba), Leilana meg csak pötyögött az íjjal, sok vizet az nem kavar, csak ládanyitogatásra jó. Már amit egyáltalán képes kinyitni, már gondolkodtam rajta hogy ilyen teljesítménnyel inkább kibaszom a csapatból, jöjjön mégegy tank vagy Morrigan.
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
The boots are NOT in the cabinet in the PC version. This is a known and confirmed bug with the developers, but there is an unofficial downloadable patch to correct it (the patch will add the boots to your inventory if you have already passed Lothering).
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Elöször igy játszottam mielött nem kezdtem ujra .
1. Megcsináltam Lotheringet .
2. Megvédtem a Redcliffe falut , és kivertem a kastélyból a hamuharcosokat de nem mentem bea megzavarodott királyfihoz .
3. Megcsinátam a pagonyelf misszokat ugy hogy az elfek csatlakoztak hozzánk és Lothering automatikusan elesett .
4. Lementem Orzamar-ba mélyutak kastélyáig jutottam és Jarvia bérgyilkosnét is kinyirtam a porvárosbsan .
Azért vagyok zavarban mert Orzamarban is adnak körmágusos melléküldetést , Rogek , meg van valami törpenõ is a közrendû negyedben aki mágiát akar tanulni . A Redcliffe-i kastélybol is ha bemegyek onnan is a körmágusokhoz küldenek a megdémonizált királyfitól . Félek ha egybõl megyek a körmágusokhoz a Pagonyelfektõl akkor eluszik egy csomo melléküldetés ( cuccok , pénz stb ) .
http://dragonage.wikia.com/wiki/Ancient_Elven_Armor_Set
Alistair és Morrigan még alacsony szinten csatlakoznak, s Morrigan már így is hoz magával nem túl hasznos varázslatokat, Stent, és Lelianat érdemes még 7-es szint elõtt beszervezni, különösen, ha Lelianaból nem íjász szeretnél faragni.
Lotheringbõl érdemes átmenni a pagonyelfekhez, bevásárolni elfgyökeret, gyógyitalokat csináltatni Morigannel, s irány a Körtorony...
A toronyban líriumport venni, manalötyiket csinálni a mágusoknak, s megcsinálni az itteni küldetést.
Wynne csatlakozik, ha idõben érkeztél, még nem hoz magával sok haszontalan képességet (embere válogatja kinek mi hasznos)
A zárt ajtón átlépve csak elõre mehetsz, visszaút nincs, s az elsõ csapat beszervezése közben Lothering elpusztul.
JAh és 7 dolcsi lesz az ára a DLC-nek.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Az orzammari királyi palotában van egy szoba ott ahol betörnek a tolvajok. Azt az ajtót soha nem lehet kinyitni?
Tanknak ott a Juggernaut(?) páncél, vagy a Legion, de ezeket is lecseréltem a fõsárkány páncélra. Zevrannak ott volt megintcsak a sárkánypáncél.
Aki végignyomta már:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azokat a darabokat, amelyeket úgysem adod rá valamelyik karakteredre, nyugodtan eladhatod, késõbb sem fogod használni.
Egy-két kivétel lehet csak (pl a bosszúállók által örzött máguspáncél, amíg bele nem erõsödik a karakter), fölösleges gyûjtögetni a lomokat, közben pedig azon siránkozni, hogy nincsen elegendõ aranyad.
"Mezei" páncélokat, fegyvereket azonnal eladtam, azokat, amelyek bírtak plusz tulajdonsággal beraktam ugyan a ládába, de késõbb ezeket is vittem a kereskedõhöz, nem hiányoztak, már a megtaláskor el lehet dönteni a darabokról, hogy érdemes-e megtartani, vagy sem.
Mágusöltözék kivételével páncélt nem nagyon érdemes vásárolni, még a Vade mesternél, kapható gázkabát is nélkülözhetõ, ha a sárkánypikkelybõl elkészül a három set.
Észrevettem hogy a táborhelyi kalmárom nem mindig a legolcsobb hiába is hülyit ezzel ! Kinek érdemes eladni a cuccokat hogyha kell valami pl: páncélkiegészitõ ( cipõ , kesztyû , sisak stb ) olcson vissza tudjam vásárolni a cuccokat ?
Ja meg van-e olyan progi vagy kiegészités ahol korlátlanul tömhetõ láda van vagy a játékban olyan hely ? A tábori ládám már megtelt nem tudok többet oda pakolni bele .
Kb. én is így jártam, Denerim ostrománál esett le, hogy vazz innen már nem sok esély lesz romantikázni. Mondjuk az is megzavart, hogy amikor ránéztem néha a player statokra, ott azt írta, hogy 36%-nál tartok a végigjátszásban, úgyhogy úgy gondoltam, majd alakul. Az eszembe se jutott, hogy a 100% nem egyszeri végigjátszásra jön ki, hanem több karival többedszerre....
Na mindegy, szerintem nem is lehet tökéletesre kihozni, én is megöltem az arl nejét, annyira akarta, hát tessék...Viszont a mágusék megmenekültek. 😊
A Flemeth küldit akkor adja Morrigan, ha már eléggé jóban vagytok, lehet nem értél el odáig. Nem csak az ajándékok számítanak, sokszor le kell állni velük dumálni, és ja kedvükre szólsz, elég jól megy felfele az approval. Fontos a táborban is sokat beszélni velük, mert néhány párbeszéd-opció csak ott jön elõ.
http://www.akciofigura.hu
Viszont Natal fitness meg sportjátékok voltak 😛
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Enemies will always try to attack the target they hate most (has the highest threat amount to this particular enemy).
Enemies with melee weapons have timers limiting how often they switch targets. The timer start value is initialized to 0 and increases by 5s (up to 25s), each time the target is switched. While the timer is counting down, targets will not be switched (unless the current target cannot be attacked).
If the target has 20% health left, enemies will not switch to a higher threat target with a probability of 50%. If the target has 10% health left, enemies will not switch to a higher threat target with a probability of 90%.
Ahhá! Szóval Aliszterbõl tankot kell csinálni és 20% életerõn kell tartani.
Ez naggyonn jóóó! <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>( Bár nem tudom hányan értették )
Azt viszont hülyeségnek tartom hogy mágussal nem lehet felugrani a levegõbe , mert így mit kezdjek velük ha a nyílpuskás lilivel ellentétben én nem tudok fegyvert váltani?
Basszak el két pontot armor spellekre? Újra lehet textúrázni a karakter arcát vmi progival mitn mass effectben?