Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az udvarra? <#nyes>#nyes>
meg talán folyton a "w"-t
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
<#banplz>#banplz><#help>#help>
Kivittem X-edszerre, de csak most jöttem rá, hogy avégén a föl-le gombokkal újra lehet éleszteni kedvenc bérgyilkosunkat. Nyomogatom 1órája
(már dobog a szíve...sõt!)
Erre leereszkedik és vége.
Meddig kell *aszni a föl-le gombokat??? Már totál szarráment a billentyûzetem <#buck>#buck>
amugy asszem vmit a hitman.ini fájlban kell modositani...
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
ha dll fájl kell neki:
http://www.dll-files.com
másba én nem tudok segíteni.
max ha végképp nem megy, tedd fel a cracket, de légy felkészülve az ismert hibára
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Akkor miért van még hozzám hasonló kb 100 segítségkérés?
2 Csak crackel mûködik, és gondoltam meglehet csinálni crack nélkül is, de nem lehet.
De azért köszönöm a segítséget mindenkinek.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Ez a fórum arra van, hogy segítsetek, hogy ha valaki elakad a játékban. Ergo arra is van, hogyha valaki nem tudja elindítani a játékot.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
@vbali1990: Vásárláson gondolkoztál már? Tuti nem okozna gondot az elindítás...
csak eget nem értek, miért kérdezted h hogyan tudsz menteni, ha nem sikerül elindítani?<#nemtudom>#nemtudom>
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.