7642
-
#6311 Dehogyis nincs miről beszélni:
Magyarítás hogy áll? -
#6310 Nem baj, legalább megy a topic. Úgy sincs mostanában miről besztélni (mármint a Hitmanról) -
#6309 eddig még nem kaptam:P
de asszem abba kéne hagynom, mint az offolást is:D -
#6308 Gyerekek...sok az OFF...és a gumin kívüli tékelés büntipontot eredményezhet... -
#6307 fórum szleng -
#6306 bökd már ki... -
#6305 nem, nem azt jelenti:) -
#6304 Hááát lenne egy csúnya tippem :D
De biztos nem az. Amúgy én sem értem mit beszélsz. -
#6303 pf
Jelentése az mi? -
#6302 ez volt a HSZ-em száma: #6300
ez Ték-nek számít, de még ték a 6400 is a 6666 is a 6446 is... érted?:) -
#6301 ??? -
#6300 TÉK:) -
#6299 Tudom ezért mondom hogy majd ő megcsinálná a másik részét akor elöbb lenne magyaraítás! -
#6298 Hykao már végzett a maga részével... -
#6297 Adnád inkább oda Hyako-nak ő sztem sec perc alatt kész lenne vele!!! -
#6296 :P
Nem akarok türelmetlennek tünni de kb hány %nál van a magyarítás? Ha meg jövöre jönne meg...akkor nem tom mit csinálok:D
Késztetést érzek hogy játszak viszont nem értem a szöveget akkor érthetetlen/élvezhetetlen lesz a story...:P -
#6295 addig 20× végig tolhatod:P -
#6294 én is ujra levettem a polcomrol nosztalgia képpen...
bár most hogy jön a magyarítás lehet megvárom és ugy esek neki -
#6293 Hát az igaz hogy egy elég sokat csúszik, de sajnos nem tehetünk mást, csak várunk. -
#6292 Mindenki várja már, de legalább lesz karácsonyra ajándék. -
#6291 jó van, csak először úgy volt, hogy nyár végén jön:(
mostmár lassan év vége... -
#6290 Oké beismerem rosszat néztem.Mindegy az a lényeg, hogy majd jön a magyarítás amikor készlesz, nem kell minden 2. napon megkérdezni. -
#6289 "Ok akkor nem július hanem május"
"2005 júliusában"
ezt a kettőt irtad... szóval tavaly adták ki és módosítottad, hogy nem júliusban, hanem májusban... gratula...
csak kár, hogy idén azaz 2006-ban adták ki és májusban... -
#6288 Ok akkor nem július hanem május,de inkább ne kötöszködj hanem várj szépen a seggeden majd kijön a magyarítás akkor, amikor készlesz. -
#6287 na jó ha még a megjelenés dátumát se tudod, maradj ki ebből... -
Hellsing47 #6286 az a 2005 július az 2006 május de végülis majdnem ugyanaz -
#6285 2005 júliusában.De akkor is, Piedon gondolom sokat dolgozik,nem jut annyi ideje a fordításra, mint pl. Hykao-nak aki már pár hónapja kész van a saját részével. -
#6284 Tudod mi pénzt fizetnek nekem egy magyarításért? -
#6283 tudod mikor jelent meg??:D -
#6282 Egyébként ha mondjuk a megjelenés után 3 hónappal kiadják a magyarítást,akkor lehet hogy mindenki örül,de nem biztos hogy az olyan igényes munka, mint gondolom az ami most készül,bgabor jól mondta az igényes magyarításhoz idő kell. -
#6281 Hehe, kaptok ám olyan telepítőt ahol kézzel egyenként kell megadni a telepítési útvonalat... Nincs sok, csak kb 50 fájl.
"When it's done!" -
#6280 :DDD lehetséges:) -
#6279 Na, hát akkor meg nem lehet olyan sürgős, ha már 2x is végigvitted.
Most egy kis szemétkedés következik. :)
Mikor végigviszed 23x a Blood Money -t és 4x a Half Life 4-et talán már csak pár hetet kell várnod. -
bgabor #6278 Talán azért, mert egyesek már a megjelenés óta ezt kérdezgetik.
Pedig a magyarításhoz idő kell. -
#6277 már 2× végigvittem, de legközelebb csak magyarul viszem végig -
#6276 Hát egyszer lehet lesz, de végigviszed angolul, és akkor már nincs is szükség rá. :)
Lehet így jobban jársz. -
strebacom #6275 Ezt hiába is kérdezed,mert erre nem tud válaszolni senki, ugy látom, hogy ha ezt a kérdést teszi fel az ember a többiek elsiklanak felette, mintha nem is lett volna kérdés, de miért, olvass vissza és meglátod hogy igy van!!! -
#6274 hát, lehet, de aztán kitudja mi lesz...
amúgy meg mikor gyün a magyaritás:P? -
bgabor #6273 A legvalószínűbb, hogy semmiféle összefüggés nem lesz a film jelenetei és a játékok pályái között. Eddig minden játékmegfilmesítésnél ez volt a trend. -
sturrock #6272 jó lenne, ha az eddigi játékok néhány missziója kerülne bele a filmbe.