Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mike0013
patch fenn van? crackelted vagy sem?

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

JaSoN HuNTeR
Sziasztok!Amikor a 4. pályára érek arra az Operásra/Szinházas pályára akkor amikor elkezd énekelni a srác kifagy nekem a játék...Miért? PLs HELP!

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Lunki88
Egy ilyen játékot hülyék lennének ha nem folytatnák a fejlesztõk.
helósztok!
nemtudjátok lesz-e Hitman folytatás?

hykao
Akkor próbáld más régi driverrel. Peccs fent van már?
Tikal
dooh, ha ráteszem az anti aliasingot akkor az árnyékok átutnek a karakteren.... régi driverrel is

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

hykao
Ötletek: peccseld a játékot, ha így se jó, akkor próbálkozz más nVidia driverrel. Esetleg újrainstall. Nekem 7800GS-sel semmi ilyen jellegû hiba nem volt.
Tikal
hi
vmi gáz van nálam a képpel... az árnyékok meg a tárgyak áttetszoek vagymi, pl az árnyékom nem feket hanem fehér és ott lebeg mellettem, meg mintha a 47es uvegbol lenne átlátok rajta <#vigyor3> vmi otlet? 7600GS-em van, és más játéknál niics ilyen, ja meg a játék nem engedi h állitsak az anti aliasingon meg az anisotropon ,miért? kosz

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ja, elöször nyár végére igérték,de abból nem lett semmi talán év végére elkészül, de hát minden csuszik mostanában mint a nagy gamek, én már türelmetlenül várom!!!
Esetleg ha valaki tud valami infót, azt megköszönné mindenki-szerintem-....<#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1>

KILLER2
Ez a magyarosítás nagyon nem akar elkészülni. Bár megértem, biztos neki is sok dolga van (mármint annak aki csinálja) így aztán nem nagyon ér rá fordítani.

Töltsük le az internetet!

Meg a 2-ben több a pálya (21)

Herold
Hát nem rossz (jobb mint a Contracts), de nekem akkor is a Hitman 2. az etalon. Lehet, hogy azért, mert az volt az elsõ Hitmanem.

Igen, nem árt.

lol most jöttem rá ,h a Requirem pályát is végig kell vinni 😄

mike0013
crackelted...
és nem, nem fogjuk leírni, hoy mit kell csinálni... MERT VISSZA IS LEHET OLVASNI

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

hello
Lenne egy problémám.Néha a játék kidob az asztalra és ez egyre többször megtörténik.Mi lehet a baj?
a gépem:
AMD athlon x2 4200 dual core proci
1,5gb ram
abit alaplap
Geforce 7900GS

mike0013
szivesen😊

huh az jó
THX!

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

mike0013
tölsd le a legújabb pecset és rendes lesz...

Hy all!nagoyn szeretnék jáccani a gémmel de nem took mert folyamatosan akar toom van az a FASTWRITE de a bioszba nem találom!Asus 6600gt-m van vlk tudna segíteni???!!!elõre is thx!!!

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

császtok nekem olyan gongom van hogy azt irja ki hogy rossz lemez van betéve rakjabe az eredeti hitman blood money-t tudna nekem valaki segiteni etérben hogy elinduljon a játék elöre is kössz
császtok valaki tudja hogy hol lehet leszedni a hitman blood money játékhoz a gameshadow-ót valaki segitsen elöre is kössz
KILLER2
Magyarostással mi van?

Herold
A zöld ruhásra gondolsz? Azzal van találkozója a sejknek?

mike0013
beöltözöl annak az emberkéne a ruhájába (mr nem emléxem a nevére) akit meglehet folytani a liftben és fentebb ellehet venni a táskáját is... ne vigyél semmilyen fegyót sem, öltözz be, vidd a táskát is és amikor senki nem lesz a szobába oltsd ki életét egy szurival és takarodj! persze, ha a kamera máshol észrevett érdemes a szalagot elkobozni mert akkor nem lesz SA😊

Herold
Esetleg ha volnál olyan szíves és beavatnál? Vagy nyújtsak be kérvényt 3 példányban?

mike0013
nekem a kaszinós simán ment (silent assasin lett...)

G@b0r
ugyanez volt a gondom nekem is. Százszor megpróbáltam újra a pályát, sehogy sem sikerült csendben. Az lett a vége h lemészároltam mindenkit aztán egy vagyont fizethettem a végén.

Herold
A kaszinós pályán hogy lehet a sejket kiiktatni csendben? A vásárolt info azt írja, hogy pincérruhában lehet csak bemenni, de engem úgy se engedtek be, a jobb oldali õr, mialatt a másik fémkeresõvel kutat rajtam, gyanút fog mindig és lelõ.
Megcsináltam egyébként, de úgy, hogy az egyik helyen ahol kevés civil jár ledobtam egy aknát és mikor a sejk és kísérete odaért, felobbantottam. De kell lennie más módszernek is.

Gyocsika
Pontosan 😄

mike0013
Hykao és Piedon: valami hír van a magyaritásról, mert itt a nép mögöttem és MAGYARITÁST akar😄

mike0013
...TÉÉÉÉK😄😄😄
ON

mike0013
OFF:amúgy meg mindjárt...

mike0013
ez van... ienek az emberek😞 türelmetlenek😞(

kicsit legyél már kevésbé gyökér kérlek..
Angoltanulás??????

Gyocsika
Magyarítás??????

adios
Az se rossz😊))

hykao
Áhh, én nem szeretem megzavarni a csellójátékát, inkább érdemes átlökni a picsába az erkély korlátján, hadd röpüljön! 😊))
adios
Én maradok a jó öreg zongorahúros módszernél😊

...meg úgy is, ha szétlövöd az Sp12-vel. 😊

pár napja jöttem rá, hogy az öreg Delgadót (chilés pálya) úgy is lehet eliminálni, hogy megmérgezem az italát.
adios
ja értem.

KILLER2
Nem az megy ki akinél a táska van.

adios
És a kezében van a táska amikor kimegy az erkélyre?

KILLER2
De nekem a fõ problémám a táska. Azt kell még megszereznem.

adios
Lökdd ki az ablakon.Akkor balesetnek fog tûnni.

KILLER2
Megvan. Ott állok a qrva ajtó elõtt egy hülye madárruhában, közben egy másik madárruhás csávó sétálgat és idõnként bemegy a szobába ahol az alínó csávó sétálgat a táskás meg áll az asztal elõtt és nézelõdik, de nem akarja letenni. Megpróbáltam már követni, de ha késõbb nyírom ki akkor észrevesznek most pedig igényes akarok lenni.

hykao
Álruha...
KILLER2
Minden egyebet megcsináltam már, kivéve az uccsó célpontot aki emeleten van egy ablakkal szemben. Akkor mit csináljak, hogy jó legyen a minõsítés és meglegyen a táska meg az albínó célpont is és minnél kisebb feltûnés legyen? Már a végigjátszás videóját is megnéztem, de nem akar úgy sikerülni. Esetleg lehet a crack miatt?