7642
-
#6431 lentebb megtalálod a kérdésedre a választ...
kezdünk ellustulni olvasás terén emberek -_- -
#6430 valaki az előző kérdésemre tudna adni választ?? Köcce előre is!!!! -
#6429 miért csinálja azt a játék h elindítom és mikor elkezdi tölteni a piros csíkot megáll, vár 1 kicsit és kidob a játékból!?!?!? -
#6428 Akkor bocs, nem az volt. -
#6427 Először is rakd fel a legújabb peccset, aztán ha utána is kidob, akkor vedd vissza a hang hardveres gyorsítását kissé a dxdiag-ban... -
#6426 Ne crackeld? -
#6425 leáll az operaházas résznél! Tudom FAQ! de az nem jön be! valaki elmongya mit kell átállítani? -
#6424 oké:D
de mondom, én itt vagyok, mint tester:)
és írj ide, ha van fejlemény, köszi -
#6423 Lehet belőle valami, a héten kapok egy PS2-t és ha meg is tudom javítani akkor ki fogom próbálni azon is a fordítást. -
#6422 :)
és akkor lesz valami a PS2-es fordítással:DDD? -
#6421 Haladunk emberek, haladunk, az elmúlt napokban vagy hússzor raktam újra a fordítást mert annyi módosítandó volt benne. -
play419 #6420 nincs, de most megoldottam egy másfajta crackel haverom küldte át köszi szépen. -
#6419 Van 1.1-es crack is -
Vlala #6418 Securom Loaderből nyitod a hitmanbloodmoney.exe-t? Akkor valamiu másba köt bele, nincs fenn valami más CD-emulátorod a Daemon mellett? Pl. Alcohol, Nero, stb.
-
play419 #6417 üdV!
Átnéztem a forumot de nem találtam a megoldást, elinditom a játékot 1.1 patch fönn van (de nélküle is ugyanezt irta ki) és kiirja azt hogy ütközött v.milyen emulátor programmal, mit tegy securom loader fönn van de ugyanugy szar.
-
Nagyon várjuk!
Köszi mindkettőtöknek! -
#6415 Tényleeeeeegggggggggggggggg.LLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL.Bazmeg. -
#6414 Tök jó, egyből meg is válaszoltad (rosszul) magadnak a kérdést. -
#6413 Szia.Örülök a magyaritásnak nagyon.Kb. mikor lessz kész és letölthető?Még a héten valamikor.Előre is kössz -
Vlala #6412 Ez jó hír, újra megköthetjük a piros nyakkendőt :) -
#6411 -
#6410 Csá.Ez a játék istencsácsár.Akinek gondja van a játék menésével(szaggat,akad)annak tudok egy tuti megoldást.Telepítse a játékot,tegye fel az 1.1-es cracket majd az 1.2-eset és utána az 1.2hez készített cracket tegye fel és megy mint az ágybaszarás.Akinek kell bármi az írjon ide és segítek hamar. -
#6409 Jéééeeeeeeuuuuhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu -
#6408 öö:D
és ha én lennék a tester:D? -
Csoder #6407 Basszus,
Köszi! :) -
#6406 pedig ott van hitmanforumon: KATT -
Csoder #6405
Zene füleimnek!
-más-
Valahol van egy weblap, ahol összesítve vannak az ún. easteregg-ek, rejtett dolgok? Pl. gondolok itt most rat club-ra, "Melegfogadtatástelőhozó-krómgomb"-ra, operaház fantomja maszk, stb.
Hitmanforum topicjait nézegettem, de ott kicsit összevissza vannak. -
#6404 Mivel egyikünknek sincs PS2je ezért a tesztelés nem megoldható, amúgy nem lenne semmi akadálya, mert a játékban benne vannak a PS2 szövegek is. -
#6403 ÉLJEN:D:DDDD
PS2-re is megcsináljátok? -
#6402 Szuper! -
#6401 A jó isten áldjon titeket hobbyfordítókat!! -
#6400 Na ez jó hír. -
Hellsing47 #6399 -
#6398 oh jeah
sok sikert, hajrá -
#6397 A legjobb a Silent Assassin, azon kívül meg van több tucatnyi... :)))
Más: A mai nappal a magyarítás a végső tesztfázisához érkezett, ami annyit tesz, hogy Piedon átküldte a teljes szövegállományt, amit én ráraktam a játékra, és most az elejétől a végéig átnézem, hogy van-e hiba vagy még korrigálni-javítani való stb. Úgyhogy innentől megint rajtam is múlik a dolog! :) Nem ígérem, hogy egy nap alatt átböngészem az egészet, mert mellette természetesen nekem is van más dolgom is, de mostmár talán tényleg hamarosan elérhető lesz a végleges, letölthető változat! -
sz4bee #6396 A minősitések hogy vannak a játékba? -
#6395 Törölték az oldalt ahogy elnézem... -
#6394 Mi a franc van a FAQ-val ? -
sz4bee #6393 Köszi a segitséget!!!Beirtam az inibe azt az 1 sort követtem az utasitásokat.Megnézem van-e észrevehető változás a játék futásán.Köszi még1x!!! -
Csoder #6392 Rakd fel a patch-jét és próbáld meg ezt: #6371, #4895