7642

• mike0013
    lentebb megtalálod a kérdésedre a választ...
    kezdünk ellustulni olvasás terén emberek -_-
  • kissadamvikt
    valaki az előző kérdésemre tudna adni választ?? Köcce előre is!!!!
  • kissadamvikt
    miért csinálja azt a játék h elindítom és mikor elkezdi tölteni a piros csíkot megáll, vár 1 kicsit és kidob a játékból!?!?!?
  • KILLER2
    Akkor bocs, nem az volt.
  • hykao #6427
    Először is rakd fel a legújabb peccset, aztán ha utána is kidob, akkor vedd vissza a hang hardveres gyorsítását kissé a dxdiag-ban...
  • KILLER2
    Ne crackeld?
  • Gerisone
    leáll az operaházas résznél! Tudom FAQ! de az nem jön be! valaki elmongya mit kell átállítani?
  • mike0013
    oké:D
    de mondom, én itt vagyok, mint tester:)
    és írj ide, ha van fejlemény, köszi
  • Piedon
    Lehet belőle valami, a héten kapok egy PS2-t és ha meg is tudom javítani akkor ki fogom próbálni azon is a fordítást.
  • mike0013
    :)
    és akkor lesz valami a PS2-es fordítással:DDD?
  • Piedon
    Haladunk emberek, haladunk, az elmúlt napokban vagy hússzor raktam újra a fordítást mert annyi módosítandó volt benne.
  • play419
    nincs, de most megoldottam egy másfajta crackel haverom küldte át köszi szépen.
  • nagykispeter
    Van 1.1-es crack is
  • Vlala #6418
    Securom Loaderből nyitod a hitmanbloodmoney.exe-t? Akkor valamiu másba köt bele, nincs fenn valami más CD-emulátorod a Daemon mellett? Pl. Alcohol, Nero, stb.

• play419
    üdV!

Átnéztem a forumot de nem találtam a megoldást, elinditom a játékot 1.1 patch fönn van (de nélküle is ugyanezt irta ki) és kiirja azt hogy ütközött v.milyen emulátor programmal, mit tegy securom loader fönn van de ugyanugy szar.

• nagykispeter

Nagyon várjuk!
    Köszi mindkettőtöknek!
  • constantin
    Tényleeeeeegggggggggggggggg.LLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL.Bazmeg.
  • Piedon
    Tök jó, egyből meg is válaszoltad (rosszul) magadnak a kérdést.
  • constantin
    Szia.Örülök a magyaritásnak nagyon.Kb. mikor lessz kész és letölthető?Még a héten valamikor.Előre is kössz
  • Vlala #6412
    Ez jó hír, újra megköthetjük a piros nyakkendőt :)
  • Gerbill
  • constantin
    Csá.Ez a játék istencsácsár.Akinek gondja van a játék menésével(szaggat,akad)annak tudok egy tuti megoldást.Telepítse a játékot,tegye fel az 1.1-es cracket majd az 1.2-eset és utána az 1.2hez készített cracket tegye fel és megy mint az ágybaszarás.Akinek kell bármi az írjon ide és segítek hamar.
  • csuszi
    Jéééeeeeeeuuuuhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
  • mike0013
    öö:D
    és ha én lennék a tester:D?
  • Csoder
    Basszus,
    Köszi! :)
  • hykao #6406
    pedig ott van hitmanforumon: KATT
  • Csoder

Zene füleimnek!

-más-

Valahol van egy weblap, ahol összesítve vannak az ún. easteregg-ek, rejtett dolgok? Pl. gondolok itt most rat club-ra, "Melegfogadtatástelőhozó-krómgomb"-ra, operaház fantomja maszk, stb.
    Hitmanforum topicjait nézegettem, de ott kicsit összevissza vannak.
  • Piedon
    Mivel egyikünknek sincs PS2je ezért a tesztelés nem megoldható, amúgy nem lenne semmi akadálya, mert a játékban benne vannak a PS2 szövegek is.
  • mike0013
    ÉLJEN:D:DDDD
    PS2-re is megcsináljátok?
  • kirol
    Szuper!
  • grebber
    A jó isten áldjon titeket hobbyfordítókat!!
  • KILLER2
    Na ez jó hír.
  • Hellsing47
  • motyodlee
    oh jeah
    sok sikert, hajrá
  • hykao #6397
    A legjobb a Silent Assassin, azon kívül meg van több tucatnyi... :)))

Más: A mai nappal a magyarítás a végső tesztfázisához érkezett, ami annyit tesz, hogy Piedon átküldte a teljes szövegállományt, amit én ráraktam a játékra, és most az elejétől a végéig átnézem, hogy van-e hiba vagy még korrigálni-javítani való stb. Úgyhogy innentől megint rajtam is múlik a dolog! :) Nem ígérem, hogy egy nap alatt átböngészem az egészet, mert mellette természetesen nekem is van más dolgom is, de mostmár talán tényleg hamarosan elérhető lesz a végleges, letölthető változat!
  • sz4bee
    A minősitések hogy vannak a játékba?
  • hykao #6395
    Törölték az oldalt ahogy elnézem...
  • Ramires
    Mi a franc van a FAQ-val ?
  • sz4bee
    Köszi a segitséget!!!Beirtam az inibe azt az 1 sort követtem az utasitásokat.Megnézem van-e észrevehető változás a játék futásán.Köszi még1x!!!
  • Csoder
    Rakd fel a patch-jét és próbáld meg ezt: #6371, #4895