Hitman: Blood Money

Oldal 1 / 153Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hecker007
Az első két részből se lenne rossz egy felújított verzió, csak meg kéne tartani a régi részek játékmenetét.

akyyy
a felbérelt gyilkos a sillent assain?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

én azt hiszem ez alapján csináltam, és igaz hogy csak sokadjára, de sikerült.
akyyy
ah, köszi. érdekes ez az elsõ pálya. néztem YT videót de az nem az én stilusom. vagy szöveges végigjátszás, vagy semilyen. 😊 de amugy csak olyat leltem amin mindenkit kinyirnak.

youtube-on is találsz hozzá videót. kicsit macerás amúgy.
akyyy
showmant mindegy hogy nyirom ki, illetve a négert az elején, vagy van itt is már tökéletes megoldás?

mascarun
Fene se tudja! Lehet nem szereti a laptop!
Már csak egy ötletem van. Próbálj ki egy videokártyadriver frissítést!
Ha az nem segít akkor nem tudom!
Egyébként gondolom a gépigénye az ok. Link a gépigényhez!

na, siekrült a cracekl megoldani. most viszont az van, hogy nincs meg az összes textúra, és még laggol is a dolog...az is lehet crack probléma, vagy kukába laptoppal?
mascarun

Igen igen! bocsi! 😊

Igen az..okés, meglesem a crackeket 😊 igen felraktam persze. ddlnél dllre gondolsz?
mascarun
Gondolom tört játék! Próbálj meg egy másik crack-et!
Dx-et felraktad amit felkínált? Nálam anno ddl-t kért pluszba!

Üdv! olyan gondom lenne,hogy a töltés,az nvidia logo és az utánalévõ videó után kidob azzal,hogy a program mûködése leállt...mi a teendõ? üdv: Balázs
sorry, úgy értettem, hogy amit menetközben elemtel, azt csak a küldetés végéig tudod újra betölteni.
ha végeztél vele, utána a menübõl csak a küldetéseket választhatod ki újra, azt hogy hol jártál bennük azt nem.
Hm😊 hát ez elég érdekes talán küldetésen kívûl is lehet menteni?😊 Ha pl dolgom van és mondjuk egy vagy két napig nem nagyon fogok ráérni, akkor save, lementem az állást és aztán késõbb folytatom. Ez természetes hogy csak küldetésen belûl lehet menteni máshogy nem is lehetne😊 Vagy lehet hogy én értek rosszúl valamit. Majd csinálok két screen képet. Hm nem tudom lehet hogy elnéztem valamit. Vagy elkerûlhette valami a figyelmem. Azért köszönöm a segítséget.
csak küldetéseken belül lehet menteni, tehát ha nem teljesíted, és kilépsz, legközelebb újra elõlrõl kell kezdened azt az adott küldetést
Hát majd megpróbálom, de... én úgy vettem észre hogy amikor entek vagyis mikor mentettem és utánna beléptem újra a játékba akkor nem tudtam betölteni a mentést. Annyi hogy a tréning résznél mentettem ami a legelsõ. És el is mentette végülis mert egybõl a load ra kattintva be is jött. De miután teljesen kiléptem a programból utánna már semmi. 😊 Nem tudom mit kéne csinálni.
ööö.. talán a menübõl? (nyomj escape-et aztán load game)
Mert végülis menteni még lehet is benne.
Vagyis inkább az érdekelne hogy mentést hogyan lehet visszatölteni???
Hello hogyan lehet menteni a Hitman 4 ben????????😊Mert attól tartok hogy ilyen lehetõség nincs benne.
mûködik kösziii 😄

azt valahogy én is éreztem... xD azért köszi hogy szakítasz rám idõt és segítesz nekem 😄

A játékot hiába telepítgeted újra, ha az telepítésnél nem másolja fel ezt a fájlt.

Akkor az valszeg nem az .NET 1.1-ben van, hanem valamelyik másikban. (Az 1.1 nem verziószám)

Itt van a 71-es, pl:
http://www.windowsmix.com/blog/hianyzik_az_msvcr71_dll_vagy_az_msvcp71_dll/2010-10-16-238

ez nem jött be...

oksaa akkor azzal kezdem 😄 köszi

azt írja hogy az újra telepítés meg oldhatja a problémát de nem sikerült neki... már vagy 5-ször telepítettem újra

Ja, és ha ez nem elég, akkor érdemes feltelepíteni a .NET framework 1.1-et, abban van ez benne.

nekem a 71-es dll hiányzik (msvcr71.dll)

Mármint az mscrv80.dll fájlt, és beteszed a windows system könyvtárba, vagy a játék könyvtárába a többi .dll közé.

De. Letöltöd.

Sziasztok. lenne egy olyan problémám hogy miután fel raktam crack-eltem és el szeretném indítani akkor valami msvcr valami dll hiányzik ezt nem lehetne valahogy kiküszöbölni? vagy nincsen rá valami meg oldás?

igen ott volt az a bizonyos hibajelzés khm...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

mascarun
Nekem ott semmi gebasz nem volt!
Nekem a miniyorki-s pályán lépett ki! Nem szabad semmi eldobni és akkor no problem! De amúgy már pakkban is megkapod a játékot kemény 2000 pézé eredetiben!

Ic3 m4n
amikor kikell cserélni a fegyvert igazira, és a csávó lelövi a másikat a színpadon

tudom a szanatóriumos...egyik srácnak is ugyanez volt a hibája...nem tudom próbáld meg megvenni eredetiben és nem lesz ilyen gond xD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

az melyik is konkrétan? sokan problémáztak amiatt h a crackelt verzió miatt, a 7-es pályán mindenkit kidobott a game, ha a kolbászt, vagy mondjuk bármiféle tárgyat elejtettél

Ic3 m4n
Hali!

Nem tudjátok miért dob ki mindig a 4. pályán, azzal hogy a játék leállt, hibajelentés küldése vagy mégse. Eddig semmi baj nem volt az elõzõ pályákon!

Az is egy kedves pálya.
Ha kedved tartja, próbáld meg azt, hogy a pyro-shownál rendezel egy fincsi kis tömegmészárlást, majd a hullákat bedobálod a cápáknak a vízbe.
Nem lövöm le a poént.

azóta egy újabb fondorlatos módszerrel igyekeztem megcsinálni az angyalos, ördögös pályát

Neki kezdtem elmentem jobbra, ahol 2 rendõr van, amíg elfordult az egyik odalópoztam kis bodegába és elvettem a szalagot, bementem a recepcióra elkértem a csomagot, közben a legbelsõ helységben leütöttem a rendõrt felvettem a ruháját, aztán szépen leszaladtam egészen oda, ahol egy ördögös fazon hány folyamatosan és ahol egy rendõr cigizik. Rendõrt megvártam míg elment azon nyomban felvettem az angyal ruhát és aztán természetesen nem motoztattam meg az õrökkel magamat, hanem szépen a kukánál a lift ajtónál a rendõrt elkábítottam és betettem oda a kukába😊 szépen pick lockoltam a liftet (így nálam maradt a S. Ballers), felmentem lifttel utána fenti õrnek eltereltem a figyelmét az érmével utána szépen leütöttem felvettem a ruháját, majd ledobtam a magaslatról😄 Nem sokkal késõbb bementem a laptopról elcsentem az adatokat majd utána, bevártam Martinezt a WC-ben megfojtottam, ruha fel, aztán gondom volt az ajtó becsukásával így a szakácsot is el kellett kábítanom, aki szerencsére nem vett észre. Eve-t megvártam míg bemegy a laptop szobába ott rádiótelefonozás közben szépen lecsaptam rá és megfojtottam. Sárga ördög ruhában lementem a másik lifthez, lementem úgymond a pokolba, majd szépen beindítottam a piro show gépezetet így Vaana-t megpörkölte az a gépezet aztán pedig úgy gondoltam kiállok egy párbajra a vörös ördög ruhába bújtatott idõs ügynökkel😄 jó az megvolt szépen megöltem, kimentem aztán vissza a parkolóba és így Silent Assassin lett.

Ez egy szintén saját módszer volt, youtube-on sokkal cifrább megoldást láttam konkrétan a srác meghazudtolt minden törvényt, amit lehet😄 az még ügyesebb és kacifántosabb volt, mint mondjuk az enyém.

Nem tudom, szabálytalan mûvelettel kidobott a pébe.

Eszerint három valaki nem tudott kijönni a vécébõl, a falat támadták.

kilépett neked a játékból? jaja megcsináltam a zombi módot, mekkora fun volt😄 jöttek rám meg minden, de 3-man megmaradtak embernek az hogy lehet?😄 amúgy szépen lelõttem mindenkit, de amit terveztél annak azt a címet adnám, hogy Szellemhajó😄

Ez az egyetlen pálya, ahol még nem syikerült mindenkit eltüntetni. Pedig itt lenne a legkönnyebb, mindenki mehet a vízbe, "zombi módban" még el sem kell mozdulnom a korlát melõl, mert házhoz jönnek, de négyszer próbáltam, négyszer lépett ki háromnegyed óra dobálás után.

Rage47
<#eljen>
hajós pálya sikerült Silentben😊 pedig azért egy szakácsot is lelöktem a végefele😊 elég bonyolult módszerrel sikerült véghezvinni...

elindultam balra, ahol az egyik õrmatróz könyökölt belópoztam a felsõ szobájába ahol az engine room kulcsa van a kulcsot elvettem bevártam a csákót a szekrényben, majd szépen a Silenced ballersemmel leütöttem felvettem a ruhát szépen odahúztam a szekrényhez. lementem az engine room alsó bejáratán szépen megvártam, amíg az egyik fülvédõs munkás elmegy onnan, aki háttal volt nekem célszemély azt szintén túszul ejtettem leütöttem és mérget adtam neki, majd szépen hátrahúztam a turbina mögé...elindultam fel a lépcsõn a nagyajtókon be a másik célszemélyhez, aki smárolt, hosszú járat után kimentem egy ajtón jobbra, a hajó jobb oldalára bevártam amíg jön, addig szépen vártam amíg mindenki elment majd lelöktem így a 2. sapkás célszemélyem beleesett a vízbe😊 haladtam tovább visszamentem, de ezúttal lefele lépcsõn mentem ez a legalsó szint ahol a bejáratnál rögtön egy szekrény fogad tele oldalsó kabinokkal ahol matróz õrök állnak, az egyik szobában van a W2800-as fekete gépfegyver amit be lehet csomagolni. Azt hagytam a fenébe inkább bementem az öltözõbe és felvettem a szimpla pincér ruhát. visszamentem fel egészen ahol a vendégek vannak, ott volt egy elegáns öltözetû úr, aki odaadta a 323-as szobájának a kulcsát, hogy hozzam el neki a pezsgõjét. Lementem hát ismét az egyenes járaton be a kétajtón, aztán a kártyámat használtam a szobához és felvettem az öltönyét, eltettem a VIP kártyát. ott rögtön volt egy lépcsõ, ahol 2 õr áll beengedtek, ezután elmentem balra a privát ajtóhoz, ott megvártam amíg elmegy az õrmatróz másfele utána bementem a konyhába és szépen a pincért elkaptam leütöttem és beöltöztem (ez a fõséf úgymond) szépen betettem a ládikóba a csávókát. Itt mondjuk nem tettem el a kést, de nem baj mentem tovább ki az ajtón, ha jól emlékszem valahogy sikerült lelöknöm a sapkás csávót, akit követtem annak meg is találták a testét, de nem tudták hozzám kötni a bûntényt. Felmentem a tortával a kezembe, majd nem ellenõriztettem le magam, hanem fent ott balra elmentem megvártam amíg mindenki elmegy és lelöktem az egyik szakácsot ott hátul😄 Kapva az alkalmon rögtön bementem a hátsó ajtón, elcsentem a széfbõl a képeket, majd a nagy dagadt állatot (Skip Muldoont) megmérgeztem és ledobtam õt is a hajóról😄, majd ugyebár pont arra jött a 4. sapkás ürge azt is szépen elintéztem ugyanoda löktem, mint a másik 2 személyt😄 (õk ugyebár nem estek le csak az egyik rácsos járatra estek le szépen😄) jó bementem ismét a hátsó ajtón bent voltam egy harmadik szakáccsal a billiárd teremben, megvártam míg az 5-öske elmegy WC-zni szépen véletlenül megint túszul ejtettem, ahelyett, hogy megfojtottam volna, de nem volt gáz, mert belé eresztettem egy golyót a fejébe, amit nem találtak meg, mert pontos voltam. Maradt hatoska az ajtó elõtt õ támaszkodott szintén csak túszul ejteni tudtam majd õt elvittem hátra és szépen lelöktem úgyszint😄 A sotiját felvettem, eltettem az ICA dobozkába aztán szépen elhúztam a belem szakács ruhában a mentõcsónakkal😄😄

ennyi volt és a végén Silent Assassint kaptam és olyan 27 perc alatti küldetés volt, minden pillanatát kiélveztem😄

nekem is van 6 game, ami eredeti a régiek közül😊 mostmár kb lassan 5 éves game a Hitman, de még mindig értékálló végeredményben olcsó is😊

kb 15 eredetim van

nem baj, egyáltalán nem panasz volt jó ez nekem így is...amúgy megnézném neked hány eredeti gamed van...

Oldal 1 / 153Következő →