Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
1. Nem csirkeruha
2. Nem csaj
3. Nem fekete

Egyébként meg addig örülj, amíg nem teszi le az asztalra. Utána már az idõ is ellened dolgozik...
KILLER2
Az albínó vagy milyen csávó sétálgat a táskáscsávó meg csak áll az asztal elõtt és nézelõdik. Nem akarom igénytelenül szarrá lõni õket.

Töltsük le az internetet!

adios
Elvileg lekéne tennie az asztalra a táskát, és amikor az erkélyhez megy lekell lökni.aztán ha nála van a táska akkor azt is csinálhatod hogy lelököd az erkélyrõl majd lemész,és felszeded a táskát meg a vokitokit.

bumm a fejbe. 😊

KILLER2
Segítsen valaki! A The Murder of Crows-on vagyok. Ott vagyok ahol a piros csirkeruhás csajnak oda kéne adni a táskát a fekete csirkeruhás csávónak akinek nincs maszkja hanem szemüveges. Tudtommal meg kéne szerezni a táskát, de az sehogy sem akarja letenni az asztalra, ha meg megpiszkálom akkor elmegy.

KILLER2
Na hogy áll a magyarosítás?

Rage47
hüha, asszem újra fel kell installálnom 😊
thx:p
hykao
Persze, hogy benne vannak! Itt az összes ismert húsvéti tojás: KATT
Rage47
Bizony! Zombis? Nocsak!

Rage47
ezek a húsvéti tojások benne vannak a játékban ?:o
láttam egy zombisat is, elég fura 😊))
tedd fel a legújabb direkt x et!
Brutális!

akyyy
😄DDDD

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

nagykispeter
Akkor jó!<#vigyor>

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Piedon
Ezt sem megerõsíteni, sem megcáfolni nem tudom<#vigyor>.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

nagykispeter
Akkor ez kb.2 hetet jelent!Igaz?

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Piedon
Kis helyzetjelentés: Hykao szövegei teljesen készen vannak és helyükre kerültek, most az én szövegeimmel bajlódok(hosszproblémák), ha minden jól megy egy hét alatt azok is a helyükre kerülnek és akkor már csak egy végsõ teszt és mehet a nyilvánosság elé.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

mike0013
és ha nem támogatja a 2.0-ás shadereket?

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

hykao
Ja, hogy a demó nem indul... Akkor próbáld újra feltelepíteni esetleg.
Lehet hogy hüje kérdés de a demohoz is jó?

Xfire-en a nevem solidsnakeonly1 Batlefield 2-ben a nevem SNAKEV500

hykao
Alul kereseõ. És ne krekkeld a játékot.
Nincs honnan szedjek???

hykao
1.2-es peccs fent van?
ATI RADEON 9550

hykao
Olvassál is néha, ne csak irogassál... (#6050)
Letöltöttem a d3dx9_27.dll-elt be hejeztem a HITMAN BLOODMONEY mappájába most nem írja ki a hibát de mikor elkezd tölteni még a menü se jön be és kilép.

KILLER2
Talán crack.

csuszi
Két megoldás létezik. Vagy frissítsd a hangkártyád drivereit, vagy ha ez nem oldja meg a problémát akkor a következõt kell tenni: Start Menü -> Futtatás -> DXDIAG -> Hang -> A hangok hardveres gyorsítási szintje -> Alapgyorsítás. Ez most angliusul standard, vagy basic??😄 Angol a win-em.

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
Sziasztok. Nekem meg az lenne a problémám, hogy a játékot szépen simán felraktam, fut is, szalad is 😄, de néha kihajít az asztalra se szó se beszéd. Olvastam a FAQ-ot, de nekem nem az operában jelentkezik ez a probléma, hanem mindenzhol! Eddig az összes pályán csinálta. A gépem új, egy játékkal sincs problémám, rendszerem stabil, szal más lehet a bibi. Ötlet?

MJ rulz Pink Team The Only One

hykao
Milyen videokártyád van?
mike0013
dllfiles.com

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

ez a hiba

http://www.sg.hu/forumkepek.php#

4x tettem fel de nem jó<#falbav>

tedd fel újra

9C-és kell hozzá?

De van

directx kell neked

Lenne egy problémám letöltöttem BLOOD MONEY demóját de nem indul, mert d3dx9_27.dll nem található valaki küldje el E-mail-ben nagyon fontos lenne nem akarom újbol letölteni mert 2óráig tartott.

CaviaR
Ez gyors volt. 😊
Köszönöm!

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Gerbill

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

CaviaR
Valaki fel tudná tölteni valahová az Ave Mariat, amit direkt ehez vettek fel? Neten rengeteg félét találtam, de ez a legigényesebb.

Használtam a keresõt, hykao be is linkelte a #2529-be, de a megauploadról most nem lehet letölteni. Megköszönném!

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Várom a Vasárnapot És nem CSAK én?!?!<#fejvakaras><#fejvakaras>

ne zaklassuk Piedon-t, annál lassabban fogja csinálni ha állandóan a "mikorra" kérdésre válaszolgat 😛

Piedon
Ezt a gyors reagálást!
Jelenleg konkrét idõpontot nem tudok mondani, mert eléggé szükösen vagyok a szabadidõnek. A hétvégén (vasárnap) már talán tudok idõpontot mondani.

mike0013
és kb mikor lesz kész?

Piedon
Pici helyzetjelentés, Hykao szövegeit visszapakoltam a fájlokba, most jönnek az én szövegeim, haladok vele, csak most még iskolába is kell mennem a héten a meló mellett, így még kevesebb szabadidõm lesz a héten rá.