7642
-
sz4bee #6391 Aztán gyakorlom a gépelést... -
sz4bee #6390 Nagyon megtetszett a játék csak kár hogy szaggat.Nemrég az ujságok szellemnek neveztek.Nemsokára megcsinálok még egy küldöit hogy megtudjam mit is iskálnak rolam. -
Csoder #6389 Pálya végi összesítő, vagy Briefing menü küldi közben. ("notoriety 0/100") -
sz4bee #6388 Ismeretséget csak az ujságokban lehet megnézni amit a feladat után kapunk? -
Csoder #6387 Nem térül meg? Ahányszor én imába foglaltam a fordítók nevét, valami isteni ajándék biztos hull a kezükbe. ;)
Na de félre a tréfával, véleményem szerint nagyon tiszteletre méltó, hogy hobbiból lefordítjátok, nagyon sok embernek okoztok ezzel örömet, még ha nem is mutatják ki, viszont csalódást is, mikor a bejelentett napon kiderül, hogy csúszik a dolog, vagy időpont nélkül várakoznak.
Én nem kérek semmit. Nem panaszkodok, hogy miért azt már megmondták előttem, egyszerűen nincs jogom, és ez ügyben szerintem senkinek sem, max a fordítógárdának hogy mennyit nyavajognak a türelmetlenek, csak egy "kb." időpontot kérek, hogy mikorra várható.
Peace!
-
#6386 Így van,ezt írtam hogy senkinek nincs oka panasazra mégha abbahagytad volna,akkor sem!
Panasz inkább az volt,hogy néha beírhatnál,az eddigitől sűrűbben,hogy hol tart. -
#6385 Teljesen megértelek, mi csak némi infót szeretnénk, hogy hol tart és várhatóan mikor lesz kész. -
#6384 Melyiket szeretnéd? Jogos a kritika, meg a kérdések áradata.
1. Ha más vállalja el, hogy továbbcsinálja, neki sem lesz egyszerübb, mert bármit módosítok a szövegben, egyszerre 42 fájlban kell módosítanom még. Ha valaki tud erre egy egyszerü módszert, ne habozzon szólni.
2. Sajnos nem úgy állok szabadidővel, mint szeretnék. Nagyon sokszor van, hogy este érek haza és ahogy Killer2 említette nem sok hangulatom van nekiállni fordítani.
3. A fordításokat teljesen nonprofit alapon, pusztán kedvtelésből és szabadidőben csináljuk. Ez van tessék tudomásul venni.
Meg lehet nézni amúgy, hogy akik elkezdtek így fordítani hobbiból és nálam még fiatalabbak is ráadásul, hányan hagyták abba pont azért mert elég időrabló és jóformán nem térül meg belőle semmi, kivétel az az egy két köszönölevél amit néha kap az ember.
Csak úgy említésképp: 6485 sor, 35276 szó és 276993 karakter. Lehet kezdeni begépelni és meglátjuk mikorra végez az ember.
4. Ha most beszúrok ide jópár képet elhiszitek, hogy folyik a munka? Nem álltam le vele, nem tettem talonba, nem lett törölve az egész, egyszerüen csak húzódik. Ennyi, semmi több.
-
#6383 Hét, hónap?! Év! -
#6382 És ha szerencsések vagyunk akkor még lektorálni is fogják ami mégpár hét, hónap. -
#6381 Amúgy úgy tudom a fordítás az kész a szöveg visszapakolása megy nyár óta!
itt legalábbis ezt írják -
#6380 Ha valamennyire tudsz angolul szerintem is jobban jársz -
Csoder #6379 Hát olvasgattam itt a fórumot, de annyi csúsztatás volt már, hogy én folytatnám a helyedben a játékot. :)
Az összes résszel így voltam, először mindig angolul, aztán ha kijött a honosítás, akkor azzal is.
-
#6378 Ezekkel az ígérgetésekkel feleslegesen keltenek bennünk reményt, meg más csapat el sem kezdi fordítani mert azt hiszi, hogy ők csinálják. -
#6377 Igen erről van szó -
#6376 Igazából engem pont ez zavar. Nem az, hogy nem csinálja, megértértem. Nekem sincs kedvem már este fáradtan hazaérve belekezdeni semmibe, de azért szólhatna, hogy mi van, mert azért nem mindegy, hogy még 1 év, 1 nap és kész vagy egyáltalán nem készül, esetleg tönkrement. Szólva kérnénk némi infót. -
#6375 Az igazság az hogy senkinek nincs joga követelni,ha nem csinálta volna akkor sem lehetne panasz!
A gond az hogy hogy több időpont is be lett ígérve aztán hónapokig semmi hír -
#6374 Sajnos nem. Pedig mindenki nagyon várta. Ennyi idő alat már azért csak be lehetett volna fejezni, ha már nyár végére ígérték. Ha ez megvan 2 hét alatt napi 2-3 óra munkával, akkor fél év alatt ez mennyi? -
#6373 Hát nem akarlak keseríteni,de ebből nem sok minden lesz ahogy elnézem! -
#6372 Na lehet, hogy akkor én is befejezem. Elkezdtem, kb 2/3-ig jutottam, aztán úgy döntöttem, hogy megvárom a magyarosítást és akkor még lesz benne újdonság és még érteni is fogom, de lehet, hogy nem bírom kivárni, mert tényleg nagyon jó játék. Amúgy nem kéne véletlenül átadni valakinek a fordítást, akinek van rá ideje? Mert azé nyár vége óta már nagyon sok idő eltelt. -
Csoder #6371 A H:BM főkönyvtárban lévő ini konfigfájlban található oszlop végére írd oda: "Shadermodel 1"
Majd mentsd, valszeg' így futni fog, nálam is így működött. ( #4895)
---
Nah, végigvittem a játékot én is, most hogy van több RAM-om.
Nagyon jó volt, szerintem az eddigi legjobb rész. :) -
#6370 A temetésen fel lehet kelni hitmannel...(A FAQ-ban le van írva hogy) -
#6369 A végső videóból amugy kiderült,h él a csávó! -
#6368 Hi all! Letöltöttem Blood Moneyt és mikor indítom elkezdi töltenikb a piros csak 4éig és kivág a játékból. Miért?????? -
#6367 Ma végre sikerült kiakasztanom a játékot! NAGYON JO JÁTÉK VOLT!!! Most akkor Hitmannal mivan ? a következő részben lesz újabb bérgyilkos , esetleg a nő ?? vagy a tolószékes hapsi fog üzemeltetni egy újabb bérgyilkos alakulatot ? -
#6366 Tudom. -
#6365 már megtetted ^^ -
#6364 Gondoltam, megkérdezem, hoigy mi van a magyarosítással, de inkább nem teszem. -
#6363 Print screnn gombot nyomd meg billen! -
#6362 Sziasztok!Nemtudja valaki hogy hogyan lehet képet csinálni a játékban?????
-
#6361 köszz -
#6360 Ez:
# Minimum Specifications:
Operating system: Microsoft Windows 2000/ Microsoft Windows XP (admin rights required) 95/98/ME/NT not supported.
#CPU: Pentium 4 1.5GHz or Athlon XP equivalent
#RAM: 512MB system Memory
#GRAPHICS: Direct3D 9 compliant cards supporting pixel shader 2.0 (nVidia GeForce FX or ATi Radeon 9500)
#SOUND: Direct X compatible sound card
#OPTICAL DRIVE: DVD-ROM drive
#HARD DRIVE: 5GB Free Space
#INPUT DEVICES: Keyboard and mouse -
#6359 a játéknak mi a minimum gépigénye? -
#6358 szintén... -
colos92 #6357
Ez engem is érdekelne!!
-
#6356 Most tényleg mi a hejzet a magyaritással nagyon csend van túl nagy csend!
Esetleg nyuszi fogja hozni? -
#6355 van ez igy... -
#6354 Én is szoktam olyat, teljesen feltuningolt M4el:D De szigorúan csak miután végigvittem és már unatkoztam. Az ő leírásából meg az derül ki, hogy a második pályán sem jutott tovább és mindenkit legyilkolt -
#6353 Végülis van, de akkor meg nincs mit kérdezni. Pálya előtt elmoindja, hogy kik a célszemélyek, a térképen meg meg tudod nézni, hogy hol vannak. -
Vlala #6352 Miért vagytok ilyenek? Igenis jó móka mindenkit elintézni minden pályán. Igaz, a játék nem erről szól, inkább arról, hogy a célszemély kiváételével senkit se bánts... de amikor az M4-es golyószóró megszólal, annak is van valami varázsa.