Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen köszi,A patchet feltettem mielött irtad volna azzal már kibirta pálya végéig,hogy kinyirodott akit ki kellett😄
eddig birta az 1.1patch,1.2-t még nem eröltetem
JA ige DLL kérdés,segítek nektek egy pöttyet
Mint 10éve internettel ismerkedõ felhasználó átadnám az egyik hasznos internetcímet azoknak akiknek dll es hiányuk lenne:

http://www.dll-files.com
ezen a netcímen megtalálod azt a dll filét mindig ami aktuálisan hiányzi ks le is töltheted regisztráció nélkül
a bal oldalon találs zegy search ablakot abba kell neirni milyen dll-t kereselmcsak a nevet a .dll nem kell,ezután megkeresi,s le is töltheted.
Párszor bejön egy-két ablak végig menj a downloadra
KILLER2
Magyarosítás hogy áll, mi van vele? Visszaolvastam, de nem sok infót tudtam meg róla.

Töltsük le az internetet!

akyyy
sztme nézd meg melyik dll-t hiányolja, lent a keresõbe beirod, kinek volt hasonló problémája, és utána nézel hátha valaki már rájött!

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Hát igy se mukodoik! Meg mindig azt a dll-t hianyolja! Nemtom miert nem rakja fel a gamehez azt a filet.

Most akkor csak rakjam fel a gamet, az 1.2es patchet es inditsam a securommal?

Morphin
Hali! Én nem szaroztam crack-el! a gameburnworld.com-ról leszedtem a patchet meg a mini image-t amiben benne van a SecuRom Loader és azzal simán megy hiba nélkül...

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Morphin
Hali! Én nem szaroztam crack-el! a Gameburnworld.com-ról leszedtem a patchet meg a mini image-t amiben benne van a SecuRom Loader és azzal simán megy hiba nélkül...

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Sziasztok!Valaki segitsen mar a You Better Watch Out palyan mikor odadnam a kolbaszomat a kutyanak kilep a game!Mar probalkoztam ujratelepitessel es azt irja má meg ki hogy "Az alkalamazast nem sikerult elinditani, mert d3dx9_27.dll nem talalhato. De ha felrakom a patchet akkor elindul de kilep a fent emlitett palyan! Segitsetek ma kurva jo ez a game imadom!!!

Errõl van szó. <#eljen>

Rakd fel a patchet.

dronkZero
Jah, ez a walktrough téma Hitmannel kapcsolatban amúgy is elég fikció, mert nagyon elrontani nem lehet, ha a célpontok meghalnak, akkor már OK is a dolog. Pont azon van itt a lényeg, hogy megvan a szabadságunk, hogy kedvünk szerint úgy végezzük el a munkát, ahogy nekünk tetszik.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Hitman-Blood-Money-You-Better-Watch-Out

ezen a havas pályán kiakadt a játék miután elmentem jobbra ahhol a lézerek vannak,bementema szobába lelöttem az õrt s kidob
ötlet?
Ebbe sajnos könnyû belefutni, a NOLF-fal jártam így, egyszer néztem bele a végigjátszásba, onnantól nem akaródzott anélkül játszani.

Miért, te a végigjátszással a kezedben játszod? <#fejvakaras><#falbav>
Úgy tûnik sok ember(egyre több) mindent megtesz azért, hogy még egy hangyányit se kelljen a saját eszét felhasználnia egy probléma megoldásához.

mike0013
xDDDDD ez jóóóóó

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Only detonation? Én lõni is akarok, meg fojtogatni is. 😊

gamerboy91
DOX] <08/20/06> <07:37:11p EST>

hykao
Na erre írtam, hogy akkor érdemes még várnod egy kicsit, mert nemsokára elkészülünk a magyarítással.
Vlala: remélem érzékeled, h nem a Te stílusoddal és modoroddal van itt a problémám. 😊 Akik beírták a választ, azoknak köszönöm. Akik oktatnak.. azok menjenek el oktatónak valahova. Köszönjük.
Segíteni vagyunk itt, nem haragudni. 😊

hykao: angolt csak konyhanyelven értem. írt ott valami pirosat, de nem vágtam, h mit akar. SORRRY!. UGYE NEM HARAGSZIK RÁM SENKI? remélem nem.
Egy kicsit másképp kell gondolkodnod ebben a játékban, mint a CoD-ban. Ott elõre tudja az ellen, hogy jössz, itt pedig egy "békés állampolgárt" alakítasz, aki senkit nem zavar, elintézi az ügyeit, és továbbáll.

hykao
Ez esetben azért probléma, mert a progi a szádba rágja azon a pályán, hogy mit kell csinálni. Felül megjelenik, hogy "mássz fel a piros rácsozaton" (vagy valami ilyesmi)
Olvasni is kell egy játékban, nem csak menni eszetlenül. Még egy FPS-ben is, ebben meg aztán pláne.
ehh. mégis itt van. csak a hülye chache. szal... igen.. nem vagyok kocka, az biztos. és a hitman 2-3-at többször végigvittem, de azért köszönöm a tanácsot :S Cod, cod2,halflife 1-2, fear, mohaa, stb... minden ilyesmivel játszottam már és végigvittem "gond" nélkül. nem tudom miért probléma, ha az ember valamiért elakad és segítséget kér. bocsánat, h nem vagyok monitorfejû.

Richard90: neked pedig nagyon köszönöm a válaszod. megpróbálom, ami mondtál, csak most dolgozom. majd otthon, ha hazaértem... (legyen már 5 óra... 😊)
hykao
Azokat nem számolja úgy emlékszem. Mármint a tömeget. Egyszer kipróbáltam egy M4-gyel már én is, de max. 88 halott lett a végelszámoláskor.
Korábban azt hiszem raktam be ide egy olyan kis videót, amin a pálya összes emberét lemészároltatom. Sérthetetlenség módban magamra uszítottam mindenkit, akit csak lehetett, és módszeresen, szép lassan haladva - a tömeget fedezékül használva - haladtam elõre, ahogy tisztult a terep. 😊
Ha szemben állsz az ördögfejjel és a két emberkével (nyugodtan nyírd ki õket, ez az oktatópálya), jobb oldalon, kicsit visszább az emberektõl lesz egy pirosas rács. Azon fel tudsz mászni, fent tudsz továbbmenni. (elsõre én is a falon akartam, aztán nem jött össze)

mike0013
inkább FPS kéne neki😄

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

hykao
a hozzászólásod megjelent (#5792), válaszok is mentek rá. Mit szeretnél még, felolvasóprogramot? 😮
hm.. tegnap írtam ide, de valamiért nem jeleníti meg. így hiába is várom a választ 😊 Szóval: valaki segítsen plíz, mert a leges legelsõ pályán elakadtam :S Minden ilyen játékot gond nélkül végigvittem, de úgy tûnik visszafejlõdtem, mert nem jutok tovább. Szóval, röviden: legelsõ pálya. végigmegyek és eljutok egy szobába, vagy mibe, ahol van 2 ember. az egyik háttal nekem, elõtte egy hintalón, vagy min ül egy másik ember, megkötözve, bekötött szemmel. lelövöm õket. és ennyi. sehova sem tudok menni. minden lezárva, vagy nincs ajtó, stb. térképen látszódik, h elõttem a fal mögött vannak emberek, de a térkép semmilyen ajtót nem jelöl, ami odavinne. a pályát is bejártam visszaflé. plííz valaki segítsen. :S 😞 tuti, h valami apróság lesz a megoldás, amilyen balfax vagyok....
mike0013
😄DDDDDDDDD ez igaz😊 hajrá legyél nagy killer😉

Azon a pályán rengeteg ember van az utcákon. Ha közéjük kaszálok a dobtáras M4-gyel, áldozatnak számolja a program? Csinálni kéne végre egy 200 felettit...
(már végigvittem csendes módban a játékot, most már nekem is kijár némi szórakozás)

hykao
Akirõl te beszélsz az csak elkábításra kerül.
Várd meg a kapu elõtt, amíg az egyik elmegy.

(vagy kill'em all, azon a pályán szépen lehet kaszálni... 😊 )

helló!Ott tartok amikor a két csirkeembert kell megölni a F.A.Q.végigjátszás elején meg ölnek egy egyedül álló csirkeembert oda megyek de kettõvan és szólnak a többieknek.Hol van egy egyedüllévõ, és , hogy öljemmeg halkan?<#help><#help>
odamész a piros rácshoz és nyomod folyamatosan az elõrét, míg fel nem mászik

mike0013
lehet😊 szerintem a TPS jobb😉

hykao
Azért nem kell vele mindjárt letöröltetni a játékot. Lehet, hogy életében elõször játszik nem FPS játékkal.
mike0013
egy jó tanács: töröld le a játékot azonnal és inkább menj CS-zni, battlefield-ezni vagy FEAR-ezni...!

hykao

Ehh, nem is tudom mit mondjak...az, hogy eddig minden FPS-t sikerült végigvinni, itt semmit sem számít, mivel ez a játék teljesen más stílust képvisel. Szóval vagy megpróbálod magadévá tenni azt a dolgot, hogy ebben a játékban bizony nem kell, és nem is célravezetõ mindenkit ész nélkül lemészárolni. Pl. honnan vetted, hogy a "hintalovon" ülõ embert meg kell ölni??? Amúgy ezen az elsõ gyakorló pályán mindent szájba rágnak, hogy mit kell csinálni, felül megjelenõ szöveg - melyet egy idióta "boing" hangjelzés kísér - formájában...

Ha gondod van az angollal, akkor pedig azt javaslom, várj egy kicsit, már a finisébe értünk a magyarításnak, hamarosan kiadásra kerül!
sziasztok!
Lenne egy nagy kérésem/kérdésem. Nem vagyok balfax (igaz... ha felteszem a kérdésem, talán jogosan mégis az vagyok 😄), mert eddig az összes fps-t végigvittem, de valamiért nem jövök rá, hogy itt a Hitmanben a leges legelsõ pályánál hogy kell továbbjutni :S Ciki... Tehát: van a legelsõ pálya. Eljutok odáig, hogy bemegyek egy helyre, ahol van 2 emberke. Az egyik egy ilyen hintalón, vagy min, bekötött szemmel megkötözve ül. Elõtte egy hapsi. Kilövöm õket... és itt megáll a tudomány. :S Nem tudok sehova menni. A map-en látom, h az elõttem lévõ fal után vannak ellenségek de sehol egy ajtó, vagy valami. Vissza kell menni teljesen? Vagy mi? Valaki segítsen plíz. Elõre is köszönöm.
Sziasztok:
Dave Slim
hykao
Na akkor itt vannak a legújabb okosságok, a kutyás cikkek:

A NOLF-ban is volt valami ilyesmi, nemde? 😊
na, nekiálltam...nagyon jó a grafikája, és a zene, az elképesztõ 😛

McW
Nincs egyik se! Ugyanaz a felállás mint Vlala-nál(egér USB/bill. ps2). Gyakorlatilag nem lehet használni bizonyos tárgyakat, pl: el kell dobni a pisztoly, ha a bomba a második és azt akarod kiválasztani, majd újra fel kell venni a stukkert... LOL.

Mess with the best, and die like the rest...

Nálam is ez van 😊 USB-s egerem van, de Ps/2-es billzetem. Van rá gyógyír? (eddig az volt, hogy ha felidegesített, kiéltem magamat a pálya lakóin 😊 )

Gyocsika
Nincs véletlelnül bedugva egy kormány esetleg joystick?
Az egerednek ill a billenytûzetednek milyen a csatlakozója USB?

McW
Mért van az, hogy játék közben a tárgy-menüben csak kettesével tudok lépni és így nem tudom kivalasztani ha éppen pont az a tárgy kell amit átugrik? Qrva idegesítõ, fõleg amikor gyorsan kéne cselekedni! <#falbav> Akár egérrel és a bill.-el próbálom ugyanezt csinálja... help plíz!

Mess with the best, and die like the rest...

hát ez durva... én úgy képzeltem el elõször ezt az egészet,hogy 42 mesebeli törpét tépett szét egy oroszlán

mivel az volt odaírva hogy ez a cikk csak egy csalás, tehát ugye ez nem igaz, mer az elég brutális lenne, ha igaz lenne az, hogy illegális törpe-oroszlán
viadalokat tartanak sportcsarnokokban
elképzelhetõ...

hykao
Akkor lehet, hogy sérült a dvd vagy az image fájl vagy valami.
már win-t is ujraraktam, game-t pedig nem is egyszer 😞