7642

• Gyocsika
    Na mizu a magyarítással!!!
  • mike0013
    banplzdelhtx
  • KILLER2
    Hát ilyet még nem láttam. Én sem szoktam túlottan visszaolvasni, de ez azért tényleg túlzás. De hát tegnap regelt amint elnézem.
  • csuszi
    nagy az isten allatkertje, nem bir ket hozzaszolassal lentebb olvasni...
  • Kaszi46
    :OOO
    van letöltés
  • robert200611
    Van már magyarosítás?
  • Zaladár
    Ok, köszi.
  • Piedon
    Nem írok hozzászólás számát, inkább közlöm, hogy jelenleg nagyon be vagyok havazva mind munka szempontjából, mind iskola szempontjából, de most már záros határidő van rá, bizonyos okokból(2-3hét), szóval elnézéseteket és türelmeteket kérem emiatt. Csak amikor az ember reggel fél hatkor elindul dolgozni és este 6 után ér haza akkor már nem nagyon sok kedve van fordítani és a fájlokkal bíbelődni.
  • Zaladár
    Elvileg itt a fórumban le van írva, hogy mikor lesz magyarítás.
    Valaki beírná a hsz számát, mert nekem még nem sikerült rájönnöm, hogy most mi a helyzet, mivel nyár végére lett ígérve, aztán most már év vége lesz lassan.

Az "Na ez is követelőzik, hülye bunkó stb. kombinációk" hsz kéretik mellőzni. Csak egy hsz-számot légyszi.
    Köszi
  • hykao #6182
    De abban nincs semmi poénos...akkor már inkább a párbeszéd a párizsi operaház ruhatárában posztoló biztonsági őrrel...
  • sturrock
    47-es és a vörös ördög párbeszéde a legjobb! :)
  • mike0013
    patch -.-
  • VL1
    Nekemis ugyan ez a baj nekem ATI RADEON 9550am van 256megás.
  • Vlala #6178
    Azt már nagyjából tudom, néhány újságcikket azonban nem értettem tisztán :)

Hykao: poénokat inkább csak Hitman enged el néha (Jakob Leighter), de ha jól emlékszem, egy-két npc érdekes dolgokat mond.
  • hykao #6177
    Magyarul majd nem is kell rájönni, csak olvasni, mert a feladatok ismertetése és a megvásárolt infók mindent "szájba rágnak".

Poénok egyébként csak az újságcikkekben lesznek, legalábbis emlékeim szerint a feliratozott párbeszédeknél nem nagyon volt. (feliratozatlanoknál már vannak érdekesebb dolgok...)
  • kirol
    Csak legyen már vége.
  • KILLER2
    Magyarul szeritnem könnyebb is lesz rájönni, hogy mit kell csinálni.
  • Vlala #6174
    Magyarítva én is végig szeretném még jétszani, szerintem egy rakás poén felett elsiklottam...
  • mike0013
    akkor jól tippeltem elsőre^^
    én várom a magyaritást és végigtolom 3-corra is:)
  • Hellsing47
    Május 18!! :DDD

áldom azt a napot :DDD
  • mike0013
    uhh:D
    májusban jelent meg^^
    vagy júniusban:D
  • Voltan
    Hmmm. Eléggé képben vagyok játékok terén, de valahogy erről azt hittem, hogy még nem jelent meg... Még vártam is :DDDD
    Valami gáz lehet az agyammal.
  • Tikal #6169
    amugy azzal a vidkarival felejtsd el a játékot.....
  • Tikal #6168
    tessék, link
  • Herold
    Szerintem felejtsd el (legalábbis amíg nem veszel egy jobb vidkarit). Ha el is indul, nem lesz benne sok örömöd a szaggatás miatt.
  • mike0013
    -.- keress
  • Trancer24
    Ez jó de kaphatnék esetleg egy linket is?
  • mike0013
    netről:D google a barátod
  • Trancer24
    Köszi,de honnan tudom beszerezni a legújabb patch file-t?
  • mike0013
    hykao-nak van igaza, és ha el is indul, sok jóra ne számíts
  • hykao #6161
    Fel kell peccselni a legújabb peccsel, aztán a menüben az 1.1-es SM-et választani, majd csak utána indítani...(ha így sem indul - most így hirtelen nem tudom a Gef4MX tudja-e egyáltalán az 1.1-es SM-et - akkor a config fájlba a megfelelő sort beírni, amivel kiiktatod az SM-et...)
  • Trancer24
    Sziasztok!3 napja szenvedek a hitman blood money-al és nem működik.Legalább 5ször újratelepítettem,felraktam a direct x-et is.Szerintetek van rá esély,hogy egy geforce 4 mx 440 64 mb-os videókártyával elinduljon?512 ddr ram szerintem elég,de a videókártya az elég tré.Elindul,megjelenik a piros csík,betölti negyedig k.b. és kiugrik.Crackeltem,mert crack nélkül securom-os hibaüzenetet kapok.Előre is kösz!
  • nagykispeter
    Igaz a R-es verz. van meg.
    Valaki jó régen írta hogy azt nem szabad patchelni
  • nagykispeter
    kikapcsoltam én mindent de akkor is ezt csinálta
  • mike0013
    nem, ezt csinálta nekem is a patch után, és rájötte mi miatt... ki kell kapcsolni a tűzfalat és menni fog:)
  • nagykispeter
    Nállam is az alap elindult asr 1.2 -vel,de patch után már az összeférhetetlenséget írta ki Nekem is.SWzerintem a patchbe rakhattak valami védelmet is.
  • mike0013
    ezért kell a securom 1.2-es verzsönje;)
  • kirol
    Na a mini image viszont nem megy. Összeférhetetlenség egy emu szoftverrel. :(
  • kirol
    Az 1.2-eshez lévő exe az működik rendesen, nem okoz hibát, mint nemtudom melyik régi?
    Csak azért kérdezem, mert eddig asr.exe -t használtam, de ehhez kell a 4,5 GB -os fájl a vinyóról, amit szeretnék letörölni.

Vagy a mini image lenne a jó megoldás?
  • Tikal #6152
    hello, vki fel tudna tolteni a M06_Inte.bik videot a sendspace.comra? nekem hibas ez a video.... kösz