7642
-
#6191 Na mizu a magyarítással!!! -
#6190 banplzdelhtx -
#6189 Hát ilyet még nem láttam. Én sem szoktam túlottan visszaolvasni, de ez azért tényleg túlzás. De hát tegnap regelt amint elnézem. -
#6188 nagy az isten allatkertje, nem bir ket hozzaszolassal lentebb olvasni... -
#6187 :OOO
van letöltés -
robert200611 #6186 Van már magyarosítás?
-
Zaladár #6185 Ok, köszi. -
#6184 Nem írok hozzászólás számát, inkább közlöm, hogy jelenleg nagyon be vagyok havazva mind munka szempontjából, mind iskola szempontjából, de most már záros határidő van rá, bizonyos okokból(2-3hét), szóval elnézéseteket és türelmeteket kérem emiatt. Csak amikor az ember reggel fél hatkor elindul dolgozni és este 6 után ér haza akkor már nem nagyon sok kedve van fordítani és a fájlokkal bíbelődni. -
Zaladár #6183 Elvileg itt a fórumban le van írva, hogy mikor lesz magyarítás.
Valaki beírná a hsz számát, mert nekem még nem sikerült rájönnöm, hogy most mi a helyzet, mivel nyár végére lett ígérve, aztán most már év vége lesz lassan.
Az "Na ez is követelőzik, hülye bunkó stb. kombinációk" hsz kéretik mellőzni. Csak egy hsz-számot légyszi.
Köszi
-
#6182 De abban nincs semmi poénos...akkor már inkább a párbeszéd a párizsi operaház ruhatárában posztoló biztonsági őrrel... -
sturrock #6181 47-es és a vörös ördög párbeszéde a legjobb! :) -
#6180 patch -.- -
VL1 #6179 Nekemis ugyan ez a baj nekem ATI RADEON 9550am van 256megás. -
Vlala #6178 Azt már nagyjából tudom, néhány újságcikket azonban nem értettem tisztán :)
Hykao: poénokat inkább csak Hitman enged el néha (Jakob Leighter), de ha jól emlékszem, egy-két npc érdekes dolgokat mond. -
#6177 Magyarul majd nem is kell rájönni, csak olvasni, mert a feladatok ismertetése és a megvásárolt infók mindent "szájba rágnak".
Poénok egyébként csak az újságcikkekben lesznek, legalábbis emlékeim szerint a feliratozott párbeszédeknél nem nagyon volt. (feliratozatlanoknál már vannak érdekesebb dolgok...) -
#6176 Csak legyen már vége. -
#6175 Magyarul szeritnem könnyebb is lesz rájönni, hogy mit kell csinálni. -
Vlala #6174 Magyarítva én is végig szeretném még jétszani, szerintem egy rakás poén felett elsiklottam... -
#6173 akkor jól tippeltem elsőre^^
én várom a magyaritást és végigtolom 3-corra is:) -
Hellsing47 #6172 Május 18!! :DDD
áldom azt a napot :DDD -
#6171 uhh:D
májusban jelent meg^^
vagy júniusban:D -
#6170 Hmmm. Eléggé képben vagyok játékok terén, de valahogy erről azt hittem, hogy még nem jelent meg... Még vártam is :DDDD
Valami gáz lehet az agyammal. -
#6169 amugy azzal a vidkarival felejtsd el a játékot..... -
#6168 tessék, link -
#6167 Szerintem felejtsd el (legalábbis amíg nem veszel egy jobb vidkarit). Ha el is indul, nem lesz benne sok örömöd a szaggatás miatt. -
#6166 -.- keress -
Trancer24 #6165 Ez jó de kaphatnék esetleg egy linket is? -
#6164 netről:D google a barátod -
Trancer24 #6163 Köszi,de honnan tudom beszerezni a legújabb patch file-t? -
#6162 hykao-nak van igaza, és ha el is indul, sok jóra ne számíts -
#6161 Fel kell peccselni a legújabb peccsel, aztán a menüben az 1.1-es SM-et választani, majd csak utána indítani...(ha így sem indul - most így hirtelen nem tudom a Gef4MX tudja-e egyáltalán az 1.1-es SM-et - akkor a config fájlba a megfelelő sort beírni, amivel kiiktatod az SM-et...) -
Trancer24 #6160 Sziasztok!3 napja szenvedek a hitman blood money-al és nem működik.Legalább 5ször újratelepítettem,felraktam a direct x-et is.Szerintetek van rá esély,hogy egy geforce 4 mx 440 64 mb-os videókártyával elinduljon?512 ddr ram szerintem elég,de a videókártya az elég tré.Elindul,megjelenik a piros csík,betölti negyedig k.b. és kiugrik.Crackeltem,mert crack nélkül securom-os hibaüzenetet kapok.Előre is kösz! -
#6159 Igaz a R-es verz. van meg.
Valaki jó régen írta hogy azt nem szabad patchelni -
#6158 kikapcsoltam én mindent de akkor is ezt csinálta -
#6157 nem, ezt csinálta nekem is a patch után, és rájötte mi miatt... ki kell kapcsolni a tűzfalat és menni fog:) -
#6156 Nállam is az alap elindult asr 1.2 -vel,de patch után már az összeférhetetlenséget írta ki Nekem is.SWzerintem a patchbe rakhattak valami védelmet is. -
#6155 ezért kell a securom 1.2-es verzsönje;) -
#6154 Na a mini image viszont nem megy. Összeférhetetlenség egy emu szoftverrel. :( -
#6153 Az 1.2-eshez lévő exe az működik rendesen, nem okoz hibát, mint nemtudom melyik régi?
Csak azért kérdezem, mert eddig asr.exe -t használtam, de ehhez kell a 4,5 GB -os fájl a vinyóról, amit szeretnék letörölni.
Vagy a mini image lenne a jó megoldás? -
#6152 hello, vki fel tudna tolteni a M06_Inte.bik videot a sendspace.comra? nekem hibas ez a video.... kösz