Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
eddig birta az 1.1patch,1.2-t még nem eröltetem
JA ige DLL kérdés,segítek nektek egy pöttyet
Mint 10éve internettel ismerkedõ felhasználó átadnám az egyik hasznos internetcímet azoknak akiknek dll es hiányuk lenne:
http://www.dll-files.com
ezen a netcímen megtalálod azt a dll filét mindig ami aktuálisan hiányzi ks le is töltheted regisztráció nélkül
a bal oldalon találs zegy search ablakot abba kell neirni milyen dll-t kereselmcsak a nevet a .dll nem kell,ezután megkeresi,s le is töltheted.
Párszor bejön egy-két ablak végig menj a downloadra
Töltsük le az internetet!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
ezen a havas pályán kiakadt a játék miután elmentem jobbra ahhol a lézerek vannak,bementema szobába lelöttem az õrt s kidob
ötlet?
Úgy tûnik sok ember(egyre több) mindent megtesz azért, hogy még egy hangyányit se kelljen a saját eszét felhasználnia egy probléma megoldásához.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Olvasni is kell egy játékban, nem csak menni eszetlenül. Még egy FPS-ben is, ebben meg aztán pláne.
Richard90: neked pedig nagyon köszönöm a válaszod. megpróbálom, ami mondtál, csak most dolgozom. majd otthon, ha hazaértem... (legyen már 5 óra... 😊)
Korábban azt hiszem raktam be ide egy olyan kis videót, amin a pálya összes emberét lemészároltatom. Sérthetetlenség módban magamra uszítottam mindenkit, akit csak lehetett, és módszeresen, szép lassan haladva - a tömeget fedezékül használva - haladtam elõre, ahogy tisztult a terep. 😊
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
(már végigvittem csendes módban a játékot, most már nekem is kijár némi szórakozás)
(vagy kill'em all, azon a pályán szépen lehet kaszálni... 😊 )
Ehh, nem is tudom mit mondjak...az, hogy eddig minden FPS-t sikerült végigvinni, itt semmit sem számít, mivel ez a játék teljesen más stílust képvisel. Szóval vagy megpróbálod magadévá tenni azt a dolgot, hogy ebben a játékban bizony nem kell, és nem is célravezetõ mindenkit ész nélkül lemészárolni. Pl. honnan vetted, hogy a "hintalovon" ülõ embert meg kell ölni??? Amúgy ezen az elsõ gyakorló pályán mindent szájba rágnak, hogy mit kell csinálni, felül megjelenõ szöveg - melyet egy idióta "boing" hangjelzés kísér - formájában...
Ha gondod van az angollal, akkor pedig azt javaslom, várj egy kicsit, már a finisébe értünk a magyarításnak, hamarosan kiadásra kerül!
Lenne egy nagy kérésem/kérdésem. Nem vagyok balfax (igaz... ha felteszem a kérdésem, talán jogosan mégis az vagyok 😄), mert eddig az összes fps-t végigvittem, de valamiért nem jövök rá, hogy itt a Hitmanben a leges legelsõ pályánál hogy kell továbbjutni :S Ciki... Tehát: van a legelsõ pálya. Eljutok odáig, hogy bemegyek egy helyre, ahol van 2 emberke. Az egyik egy ilyen hintalón, vagy min, bekötött szemmel megkötözve ül. Elõtte egy hapsi. Kilövöm õket... és itt megáll a tudomány. :S Nem tudok sehova menni. A map-en látom, h az elõttem lévõ fal után vannak ellenségek de sehol egy ajtó, vagy valami. Vissza kell menni teljesen? Vagy mi? Valaki segítsen plíz. Elõre is köszönöm.
Sziasztok:
Dave Slim
Mess with the best, and die like the rest...
Az egerednek ill a billenytûzetednek milyen a csatlakozója USB?
Mess with the best, and die like the rest...
mivel az volt odaírva hogy ez a cikk csak egy csalás, tehát ugye ez nem igaz, mer az elég brutális lenne, ha igaz lenne az, hogy illegális törpe-oroszlán
viadalokat tartanak sportcsarnokokban