7642
-
#6511 Szerintem vedd meg. 5 rugó nem sok érte. Már annyi az ára. -
#6510 Hogy érted, hogy utólag? :O -
#6509 Piedon!!!
Eltudnád küldeni a magyarításnak a szövegfájlait, hogy megnézhessem ps2-n hátha megy, csak mert pc-n nincs feltéve a hitman és most nincs is időm sajnos arra, mert hamarosan el kell mennem:(
Privibe küldök mail címet ok? htx -
#6508 Nekem tökéletesen megy a magyarítás,minden profin lelett fordítva,a menü is magyar.Köszi szépen a munkátokat,ezért megérte -
#6507 Na baszod most fogom harmadszorra feltenni. CureROM nem volt jó, SecuROM úgyszintén nem. SecuROMnál legalább kiírja, hogy összeférhetetlenség baja van, de CureROMnál meg alap gémnál már arra se méltat, egyszeren nem indul el. Feladatkezelő mutatja, hogy fut, de nem csinál seemit és ezt a kibaszott CDs kurzort sem akarja eltüntetni. -
#6506 sziasztok olyan gondom van hogy eélg furcsa a kép, mint amikor a tv szellem képes ki kapcsoltam minden árnyékot, az elején még segített a gyakorló pályánál de most nem akar eltünni. tudtok ilyenről valamit. kösz -
sz4bee #6505 Utolag meglehet nézni az ujságot?Kiváncsi vagyok rájuk. -
#6504 1. Gondoltam, egykor még nekem is törölték az oldalam, csak azt ATWről, pedig nem is volt rajta semmi warez, talán egy játékhoz pályát néztek annak. Ideges is lettem.
2. Sajnos az nincs, bár lehet, hogy megveszem, mert nagyon tetszik. -
#6503 1. Elég egyértelmű, nem? Törölték a tárhelyről, valószínűleg a warez tartalom miatt...
2. A legjobb az eredeti... -
#6502 1. Miért nem jó a FAQ?
2.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Melyik a jobb, SecuROM Loeader vagy CureROM? Nem emléxem melyikkel csináltam meg régebben. Talán a CureROM volt az. -
#6501 Kb 15 perc azt megnézem csak még fel kell tennem és hát az nem a leggyorsabb, aztán jöhet a magyarosítás is. -
#6500 Ez a dolog eredhet az öszvér magyarítás telepítésből (hogy angol maradt a menü...). Ezért is fontos lenen, hogy magyar legyen minden. -
Hellsing47 #6499 amugy nálam jelentkezik egy olyan hiba amikor játék közben mentek és vissza akarom tölteni azt akkor egyszerüen kilép a gémböl (a program hibát észlelt..stb..)
másnál nem volt ilyen?
1.2 patch plusz hozzá a crack van fent =/ -
#6498 Na most kipróbálom én is. Csak még kéne a securom loader, de amint menni fog, kipróbálom a magyarosítástm. Én leszek a tesztelő felhasználó. -
robert200611 #6497 Nekem sehogyse megy végig. Se a telepítő sem a nyelvezet választó -
#6496 Köszi! ;)
Mindenkinek, akinek hibaüzenetet ír, és a telepítés nem történik meg (nincs lemezművelet a hibaüzi után): Azt próbáljátok meg, hogy a hibaüzenet után kiléptek, és az asztalra került másik ikonra kattintva megpróbáljátok a nyelvválasztó progival telepíteni a magyarítást! A hibaüzenetkor ugyanis magára a gépre már másolásra kerülnek a szükséges fájlok, csak a helyükre való bemásolás nem indul el valamiért. (akinél nem indul el...) Így viszont a nyelvválasztó elméletileg már tökéletesen használható oda-vissza!
Érdekes módon először nálam is írt ki hibát a telepítő, de második indításra már nem. Illetve csak másodszori futtatásra történt meg a magyarítás tökéletes telepítése, csakúgy mint az angol nyelvi fájlok visszapakolása. -
spR #6495 Gratulalok! Szep munka, otthon ki is probalom nyomban! -
#6494 Neked is :) és soxor is ;) -
#6493 Thx. soxor -
#6492 kösz -
#6491 1.2 -
#6490 Mesterlövészpuskát úgy tudod használni, hogy először is össze kell állítani, ehhez a tárgyak közül válaszd ki a mesterlövészpuska táskát, de ezt ott van az infók között is, amikor először találkozol a mesterlövészpuskával a gyakorló küldtésben.
Akinek nem megy, írja már ide, hogy milyen verziója van 1.0, 1.1, 1.2, stb(ha esetlegesenen "egyéb" akkor a komplett nevet (deviance, razor, stb).
-
#6489 a F.A.Q miért nem működik?
-
#6488 sziasztok már régóta megvan a játék de csak most kezdtem el a fordítás miatt. el is akadtam amikor össze kell rakni a mesterlövész puskát nem tudm megcsinálni hiába nyomom amit hozzá rndeltem gombot. valaki tudna segíteni kösz -
#6487 Engem viszont zavar. Ha már ennyit kínlódtunk vele, akkor legyen minden magyar, ne maradjon a menü sem angol! Remélem sikerül megoldást találni a problémára.
Újságcikkek magyarok? -
Hellsing47 #6486 hiába várok nem akar végigmenni teljesen :(
amugy engem annyira nem zavar hogy a menü angol maradt
inkább a párbeszédek legyenek magyarul mint az :) -
#6485 Hmm, a menü angol maradt? Ehh, ez nem jó hír. Pedig mostmár az utolsó betűig is magyarnak kéne lennie mindennek. Próbáld meg amit az előbb írtam, hogy nem kattingatsz a hibaüzenetre, hátha úgy végigmegy rendesen. -
#6484 Nem kell kattingatni. Előjön a hibaüzenet ok, de ha közben megy a telepítés, akkor nem kell kattingatni a hibaüzenetre. -
Hellsing47 #6483 nos én vagy 10percen keresztül kattingattam nem ment végig, viszont eddig a játék elsö 2 pályája plusz a training magyar volt...
egyedül a főmenü nem lett magyar -
#6482 A hibaüzenet ellenére azért végigmegy a telepítés? Nézzétek, hogy dolgozik-e a HDD. Ha igen, hagyjátok figyelmen kívül a hibaüzenetet, és nézzétek meg, hogy lefut-e a telepítés, és sikeresen magyar lesz-e minden a játékban.
Ha esetleg valami angol maradna, légyszíves készítsetek róla screenshotokat! -
#6481 Valami ZIPes izét nem? Nekem is adott, nyomtam vagy 40 OKot. Végén rányomtam a nyelvváltás ikonra, azt feltolta. Hogy működik-e nem tudom még meg kell mívelnem SecuromLoaderrel. -
Hellsing47 #6480 csak én nem tudom feltelepiteni?:(
már 2x leszedtem de folyton bead egy hibát a Magyar nyelvezet telepitésénél :( -
#6479 KIRÁLY!!!! -
#6478 majd holnap megpróbálom:) -
#6477 Ezt is megéltük. Szuper! -
#6476 Nem minden szöveg lesz meg benne PS2re, de megpróbálhatod, persze én nem mondtam semmit:) Viszont akkor elmondhatnád, hogy lehet PS2re ilyen módosítást megcsinálni.
Ja igen, azt tudom, hogy Xboxon egyelőre még nem megy, mert kifagy a játék a magyarítással. Csak szólok, hátha ez történik PS2-n is. -
#6475 végigviszem SC-t, játszok is vele:D -
#6474 annyira szívesen feltenném pc-n, de már csak ki kell írni ps2-re... áááá, nem birom ki, ezek a fájlok, amik le vannak fordítva jók ps2es verzióhoz:D? -
#6473 Aki hibát talál, az legyen szíves képet is készíteni róla! Kösz. -
Csoder #6472 Respekt!!!
Már töltöm is.