Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viccet félre téve, remélhetõleg nemsokára végsõ tesztfázisba kerül a fordítás.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
remélem nem kell magyaráznom, hogy már legalább 6000-szer lett leirva és még ott virit abban a gyönyörû banner ez a felirat is: "Ha kérdésed van - F.A.Q. - Végigjátszás"
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Nem tudom nekem nem lassult vele!
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Köszi a kommenteket. akkor van tii. hogy milyen Ati-k vagy Nvidia-k vagy más jöhetnetne szóba? Még mindíg 20.000 😊 köszi
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Segítséget szeretnék kérni,nevezetesen,hogy vidkarit akarok venni ,de igazából elég olcsón szeretném megúszni a dolgot a lényeg, hogy...menjen rajta a Blood Money,meg esetleg az NFS Carboon😊
szerintetek melyeiket vegyem ? :
-Inno 3D MX440 128MB
-Sparkle nVIDIA GeForce Fx5600 XT 128 Mb DDR, DVI, VIVO (TV OUT- IN)
-Atiradeon 9800pro 128MB
-ATI SAPPHIRE RADEON 7000 64 MB DDR PCI
-Radeon 9250 128Mb
-Inno 3D Geforce 6600 AGP 256 Mb
Elõre is köszönöm a segítségeteket..és bocs hogy ilyen litániát írtam 😛
jaj: és ha esetleg van valakinek tippje,hogy milyen kártyát vegyek ami viszi ezeket a játékokat és olyan 20ezer alatt van .. és AGP-s!! akkor azt is nagyon megköszönném😊
MJ rulz Pink Team The Only One
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Töltsük le az internetet!
MJ rulz Pink Team The Only One
van letöltés
*Posse*T.W.D*
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Valaki beírná a hsz számát, mert nekem még nem sikerült rájönnöm, hogy most mi a helyzet, mivel nyár végére lett ígérve, aztán most már év vége lesz lassan.
Az "Na ez is követelõzik, hülye bunkó stb. kombinációk" hsz kéretik mellõzni. Csak egy hsz-számot légyszi.
Köszi