Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
@Vlala: mielõtt meglocsolnád a grillt, legyen nálad mindkét flakon! Ne utána szerezd meg! Direkt leírtam lépésrõl lépésre. Fontos a sorrend.
Amúgy van még "szellemhajó" okosság, valamikor ma kipróbálom azt is...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
@dronkZero: majd Vlala elmondja, ha megcsinálta... 😊 Nagy dologra nem kell számítani, kb. olyan szintû a dolog, mint az ezüst gomb az esküvõs pályán...
@Vlala: kihagytad valószínûleg a flakon tartalmának grillezõre locsolását - különben nem vinne már el még egy körre... 😊
Amúgy van még egy csomó Easter Egg, néhány fejlesztõ a napokban kezdte feltárni az eddig kimaradtakat a Hitmanfórumon...pl. azt mondják a hajón van még egy nagyobb dolog, nem tudom kitalálták-e már a madarak, mert két napja nem volt idõm átnézni tüzetesen a Hitmanfórum ezzel a témával foglalkozó topikját.
Állítólag van még valami táncikáló tengerészgyalogos is a XXV. Alkotmánykiegészítés pályán, stb...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
le is akarom cserélni a kártyát, de PCI ost akarok venni, akkor pedig vennem kell egy alaplap+proci+memo!!! az meg sok lové!!
most télre tervezem a cserét!!!
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
ja régi vga kártyám egy geforce4 TI!
akkor tuti ez a baj!
mégeygszer köszi!!!!
felraktam a crack tört játékot és az intro után kilök az asztalra!:S
miért van ez?????
Az elsõ a fászerben van, azt tudom. De a másik?
Pl.: ha a rooky-n 4000$-t kaptam a "Vintage Year"-nél akkor a normál-nál a "Vintage Year"-nél 6 vagy 7000$-t kapok?
És így tovább a nagyon nehéz-ig?
As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.
uninstall-nak kérdez ilyet
As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.
Mert ahhoz nem kell a nyakék, egyszerûen el kell hozni a benzint a sufniból (a kis ház ahová a medencetisztító jár), és ráönteni a grillre.
Ezután jön a csaj, és felgyúltja vele magát. A medencében úszó elszenesedett hullájáról meg lefejtheti a nyakéket az, akinek van gyomra ilyen módon megszerezni a mikrofilmet.