7642
-
#6151 :DDDD ez jóóó:) -
Vlala #6150 Ebben pont az a jó, hogy mindenféle kód nélkül is lehet "hülyülni", azaz széthentelni a pályát. Nekem pl. valahogy minden pályára becsempészték a dobtáras, "precíziós" M4-es ütvefúrómat... na jó, az elsőre és az utolsóra nem.
Dionüsos megátkozta a bort, az operaház fantomja különleges estélyt tartott, a szanatóriumban elszabadut egy őrült, megrendeztük az Egy esküvő és százötven temetés, valamint a Tömeggyilkosság a Fehér Házban c. filmeket, a hajón mindenkire rátört a kalózok átka... -
#6149 Nem jobb-bal, hanem fel-le. Ha a Rekviemről van szó. -
Dino16 #6148 Ja szerintem az már eleve csicska az aki cheat-el ja és én csak akkor szoktam cheat-elni h már végigvittem és már csak szoktam hülyülni pl.(GTA-Sa) -
#6147 fegyver kod??? cheat egy ilyen játékhoz??? hány évesek vagytok??? -
#6146 Jaja sok sikert de azért mégis valami dátum esetleg tudsz mondani? :D -
#6145 Ok, sok sikert és kitartást! -
#6144 Elnézést mindenkitől, nem tűnten el csak mostanában nagyon sokat dolgozom és még túlóráznom is kell, szóval lassan de haladok a fordítással. -
#6143 Srácok min kell nyomni a jobb-bal gombokat?mert nekem nem akar felkeni! -
#6142 NE CRACKELD EZ NEM ELÉG ÉRTHETŐ??? PERSZE CSAK NYUGODTAN! MAX KI FOG LÉPNI, TE GONDOD... -
#6141 Erről pont ma találkoztam. Én is krekkeltem, de nem cheatelem agyon. Szeritnem te is tedd így és akkor még élvezhető is marad a játék. Nem rossz cheattel sem, de szeritnem pont az adja meg a játék hangultaát, hogy vannak benne kihívások és nincs meg minden ami éppen kéne. Ha minden megvan és semmit sem kell megszerezni, akkor nincs semmi kihívás. Ha minden áron cheattal akarsz játszani akkor vedd meg vagy keríts jó cracket. Én pl max a godot használom. Annyi pont elég. -
#6140 Krekkeltem...Jah és ha beirom az összes fegyver kodot akkor is kifagy!Tiszta bug.Valakinek nincs jó crackje? -
#6139 Mert krekkelted... -
#6138 -.- so... talán ha nem crack-elnétek akkor nem lenne ez a gond -
#6137 Ez a "You Better Watch Out" nevű pályán van?Mert ha igen, akkor ott nekem is kifagyott amikor elengedtem,de a pályát meglehet xsinálni anélkül is, hogy nem fogod meg a holttestet.És az is fontos,hogy semilyen tárgyat(fegyver,injekció stb.) ne dobj el,mert ekkor is kifagy.De ez csak akkor igaz,ha a már említett pályán vagy. -
#6136 Amikor elengedem a holtestet kifagy miért? -
#6135 reinstall minden driver aztán jo :) -
#6134 Nem kell elővenni. Ahogy a mgefelelő helyen állsz, fel fog tűnni egy beinjekciózás lehetőség... -
Skyll #6133 Skacok... létezik az.... fúúú, most nem is tudom pontosan a pálya nevét... asszem vmi Flatline, ahol a szanatóriumból vagy miből kell kihozni a tagot...
Na szóval... tudjátok kaptok egy új szérumot (ami... lessítja a szíverrést, meg midnen és így a tag halottnak tűnik...), meg egy ellenszert ish...
Na most... nekem... nem veszi elő a szérumot... sem a szérumot... sem az ellenszert...
Ez... valami prgramhiba, vagy... kell találni a pályán valamit vagy valami ilyesmi dologvan... hm? -
#6132 Ok ok már megvan a probláma a hangkártya volt a hunyó -
#6131 patch fenn van? crackelted vagy sem? -
#6130 Sziasztok!Amikor a 4. pályára érek arra az Operásra/Szinházas pályára akkor amikor elkezd énekelni a srác kifagy nekem a játék...Miért? PLs HELP! -
#6129 Egy ilyen játékot hülyék lennének ha nem folytatnák a fejlesztők. -
tpM #6128 helósztok!
nemtudjátok lesz-e Hitman folytatás? -
#6127 Akkor próbáld más régi driverrel. Peccs fent van már? -
#6126 dooh, ha ráteszem az anti aliasingot akkor az árnyékok átutnek a karakteren.... régi driverrel is -
#6125 Ötletek: peccseld a játékot, ha így se jó, akkor próbálkozz más nVidia driverrel. Esetleg újrainstall. Nekem 7800GS-sel semmi ilyen jellegű hiba nem volt. -
#6124 hi
vmi gáz van nálam a képpel... az árnyékok meg a tárgyak áttetszoek vagymi, pl az árnyékom nem feket hanem fehér és ott lebeg mellettem, meg mintha a 47es uvegbol lenne átlátok rajta vmi otlet? 7600GS-em van, és más játéknál niics ilyen, ja meg a játék nem engedi h állitsak az anti aliasingon meg az anisotropon ,miért? kosz -
strebacom #6123 Ja, elöször nyár végére igérték,de abból nem lett semmi talán év végére elkészül, de hát minden csuszik mostanában mint a nagy gamek, én már türelmetlenül várom!!!
Esetleg ha valaki tud valami infót, azt megköszönné mindenki-szerintem-.... -
#6122 Ez a magyarosítás nagyon nem akar elkészülni. Bár megértem, biztos neki is sok dolga van (mármint annak aki csinálja) így aztán nem nagyon ér rá fordítani. -
tpM #6121 Meg a 2-ben több a pálya (21) -
#6120 Hát nem rossz (jobb mint a Contracts), de nekem akkor is a Hitman 2. az etalon. Lehet, hogy azért, mert az volt az első Hitmanem. -
Vlala #6119 Igen, nem árt. -
tpM #6118 lol most jöttem rá ,h a Requirem pályát is végig kell vinni :D -
#6117 crackelted...
és nem, nem fogjuk leírni, hoy mit kell csinálni... MERT VISSZA IS LEHET OLVASNI -
Dévids #6116 hello
Lenne egy problémám.Néha a játék kidob az asztalra és ez egyre többször megtörténik.Mi lehet a baj?
a gépem:
AMD athlon x2 4200 dual core proci
1,5gb ram
abit alaplap
Geforce 7900GS -
#6115 szivesen:) -
GiGa master #6114 huh az jó
THX! -
#6113 tölsd le a legújabb pecset és rendes lesz... -
GiGa master #6112 Hy all!nagoyn szeretnék jáccani a gémmel de nem took mert folyamatosan akar toom van az a FASTWRITE de a bioszba nem találom!Asus 6600gt-m van vlk tudna segíteni???!!!előre is thx!!!