Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Miért nem próbálod újrainstallálni? Ott valami nem stimmel, hogyha nincs .reg file. Lehet, hogy nem ment le rendesen az install.
na, senki nem szán meg akkor egy regisztrációs bejegyzéssel (patch miatt) mielött nekiesnék hitman-nek ? 😛

Tudom 😊

hykao
Dehogy. A linkelt oldal tetején olvasható: "This article is a FAKE and is not from BBC..."
Gyocsika
😄

Ez hót komoly? Mik vannak 😄DD

hykao
LOL, micsoda baromság:

...és a forrás: KATT IDE
hykao
Utána még nyomatnak egy hullámot is! 😊
mike0013
😄DDDDD ezt meg kell néznem, csak ahhoz újra fel kell tennem😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Érdemes kipróbálni. Lényegében ugyanaz, mintha a csajt simán felgyújtanád, azzal a különbséggel, hogy hat FBI-ügynök kiáll a medence szélére megtapsolni a produkciót (brutális látvány), a csaj pedig a vízbeesést követõen eltûnik.

mike0013
(mármint az easter egg)

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

mike0013
írd le spoilerbe hogy mi az😄!!!!

Megvan! A hüle FBI... 😄DDDDDD

Megszereztzem mindkét flakont, mielõtt lelocsoltam, valószínû, hogy az kavart be, hogy közel voltam hozzá.

hykao
Gyaníthatóan maga Zsugababa intézkedett pappy és becses férjecskéje haláláról...

@Vlala: mielõtt meglocsolnád a grillt, legyen nálad mindkét flakon! Ne utána szerezd meg! Direkt leírtam lépésrõl lépésre. Fontos a sorrend.

Amúgy van még "szellemhajó" okosság, valamikor ma kipróbálom azt is...
Puffantsd le egyszer-kétszer, maximum újrakezded.

Én ezt teleport és láthatatlanság nélkül, de ugyanígy csináltam. FBI-os megy a fészerhez, de onnan már a medencetisztító jön ki egy üveg löttyel, felmegy a csajjal, lejön a nyakékkel, vissza a fészerbe, FBI-os lemegy a másik üveg löttyért, eddig az égvilágon senki sem gyanakodott rám. A végén a láthatatlanság hiánya elronthatja a dolgot? Megnézem mégegyszer, ha más nem, kirohanok a szomszéd kerti "õrtoronyba" a távcsõvel...

Miért is kár? Szereted csinos nõk agyát kilocsantani? <#csodalk>

Lunki88
A "zsugababát" kár hogy nem szabad megölnie Mr. "Jacob"-nak. <#idiota>
hykao

Szegény Margó, mi? 😊))
hykao
Légy türelmes, talán már nincs sok hátra. Szerintem tartani tudjuk a nyár végi idõpontot.

Addig is:

hykao
Ejj már...nem olyan nehéz ez... 😊 Legegyszerûbb cheat módban nyomulni ezügyben. Láthatatlanság be, teleport a medencéhez, a fészer mögött kiütni a medencetisztító madarat, bevonszolni a fészerbe, átvedleni medencetisztító ruhába, magunkhoz venni a flakont, teleport a pincébe, magunkhoz venni a másik flakont, majd teleport a medencéhez, ahol bevárni a csajt, láthatatlanság ki, megjön a csaj - felmenni - elvenni a nyakéket - visszamenni, grillezõ meglocsol, láthatatlanság be, és ezután már csak várni kell - legjobb kilátás az ugródeszkáról fog nyílni, ahova felállva balra lesz érdemes nézni a medence széléhez...
Miondegy, megyek, felgyújtom mégegyszer...

én is megcsináltam, de nem történt semmi. az lenne az easter egg, hogy nem gyullad meg ?
Rálocsoltam. Túl közel álltam? Nem cvsinál semmit, csak szagolgatja a grillezõt, iszik egyet- és visszamegy.

akyyy
siess a magyaritással, mert csak akkor akarok ujra játszani hitmannmal, és akkor lehet megnézem ezeket a tojásokat!😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

hykao
Nem baj, hogy leírtam már kismilliószor, hogy a játék elindítható akár olyan kártyán is, ami egyáltalán nem támogatja a shadermodelleket? Mellesleg 1.2 peccs óta menübõl állítható, hogy 1.1, 2.0 vagy 3.0 shadermodelleket használjon-e a játék...

@dronkZero: majd Vlala elmondja, ha megcsinálta... 😊 Nagy dologra nem kell számítani, kb. olyan szintû a dolog, mint az ezüst gomb az esküvõs pályán...

@Vlala: kihagytad valószínûleg a flakon tartalmának grillezõre locsolását - különben nem vinne már el még egy körre... 😊

Amúgy van még egy csomó Easter Egg, néhány fejlesztõ a napokban kezdte feltárni az eddig kimaradtakat a Hitmanfórumon...pl. azt mondják a hajón van még egy nagyobb dolog, nem tudom kitalálták-e már a madarak, mert két napja nem volt idõm átnézni tüzetesen a Hitmanfórum ezzel a témával foglalkozó topikját.
Állítólag van még valami táncikáló tengerészgyalogos is a XXV. Alkotmánykiegészítés pályán, stb...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Végigcsináltam, a csaj jött, és még egy körre elvitt. Újratöltés, ugyanúgy minden, de a csaj visszaérkezése elõtt visszaváltottam FBI göncre. A csaj beszélget magában, aztán ennyi, megy vissza. Mit rontottam el?

Jogos!
le is akarom cserélni a kártyát, de PCI ost akarok venni, akkor pedig vennem kell egy alaplap+proci+memo!!! az meg sok lové!!
most télre tervezem a cserét!!!
mike0013
jah, sztem is😊

dronkZero
Elmondhatnád, mondjuk spoilerben, hogy mi történik, mert csak ezért nincs kedvem feltelepíteni a játékot...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

mike0013
nincs mit! de szerintem (már bocsi, hogy bele szólok) lekéne váltanod a geforce 4-et egy 6600 GT-re vagy másra, mert már elavult:S

aha értem köszi szépen!!!! ezt nem tudtam!!!!!
ja régi vga kártyám egy geforce4 TI!
akkor tuti ez a baj!
mégeygszer köszi!!!!
mike0013
olvastál FAQ-t??? amúgy szinte biztos, hogy nem támogatja a videokártyád a 2.0-ás shadert...

Segítsetek már! tom kicsit késõi elkezdeni a játékot de most lett hozzá kedvem!😊
felraktam a crack tört játékot és az intro után kilök az asztalra!:S
miért van ez?????
hykao
A pincében.
Hol a második benzines kanna?
Az elsõ a fászerben van, azt tudom. De a másik?

mike0013
ezt nem tudom! De nem tökmindegy??!!! Annyi pénzt kapunk, hogy beletudnánk fulladni

DJ YAYO
A fokoozatokban (PL.:Rooky,Normal, stb....) Egyre több pénzt lehet kapni a küldikért??
Pl.: ha a rooky-n 4000$-t kaptam a "Vintage Year"-nél akkor a normál-nál a "Vintage Year"-nél 6 vagy 7000$-t kapok?
És így tovább a nagyon nehéz-ig?

mike0013
nekem ugyanez volt a Splinter Cell 3-al... Akkor hibás volt a DVD, megvettem a játékot és láss csodát jó volt😉

Ezt ki fogom pöróbálni! 😊

hykao
A csaj sima felgyújtásánál nem jön elõ az említett Easter Egg. A lényeg, hogy mindkét benzines flakon nálunk kell, hogy legyen, illetve a nyakék már nem lehet a csajon, amikor jön a grillhez, és felgyullad - csak ekkor jön elõ a dolog.
hmm..nem igazán tudom, hátha jön majd valaki okosabb nálam

nincs most szereztem meg

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

nincs már feltelepitve? 😊

uninstall-nak kérdez ilyet

segítség megpróbáltam felinstallálni a gémet arre kiírt egy errort ok-ra mentem erre do you want to delete your prifiles and savegames

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

hehe..nekem volt 😛

Ez nem azonos a csaj sima felgyújtásával?
Mert ahhoz nem kell a nyakék, egyszerûen el kell hozni a benzint a sufniból (a kis ház ahová a medencetisztító jár), és ráönteni a grillre.
Ezután jön a csaj, és felgyúltja vele magát. A medencében úszó elszenesedett hullájáról meg lefejtheti a nyakéket az, akinek van gyomra ilyen módon megszerezni a mikrofilmet.

mike0013
hehe, én így csináltam elsõre😊