7642

• KILLER2
    Eddig nem abban volt? :D
  • hykao #6230
    De! Több mindent is! :) Fiatal, fehér férfi. Tudom, hogy hol dolgozik és, hogy hol laikik...stb... :)

Viccet félre téve, remélhetőleg nemsokára végső tesztfázisba kerül a fordítás.
  • hykao #6229
    Az inventory-ban fel van tűntetve, hogy melyik zoom-os és melyik nem.
  • mike0013
    Nem tudsz valamit Piedonról:)?
  • sturrock
    a távcsőnél a zoomolás nekem is csak akkor ment, amikor már fölupgradáltam a távcsövem
  • hykao #6226
    Nem minden távcső ZOOMos...
  • cpgcpg
    még az a szar hogy nem tudok zoomolni,nem tudom mitől van:(
  • kirol
    HSZ #6184
    Holnap. :)
  • kirol
    Hát a múltkor azt ígérték, hogy 2, max 3 hét. Hát ez lassal le is telik/telt.
  • csokyus
    köszi a vidkaris segítséget :) .akkor szerintem is 6600gt lesz
  • sturrock
    magyarítást akarok!
  • adios
    Én azt a részt úgy oldottam meg, hogy megöltem az öreget az erkélyen, a kutya elől pedig elszaladtam.Én is crakeltem a game-t de ezt a pályát meglehet úgy oldani hogy nem dobsz el semmit.A többi pályán pedig már nyugodtan dobálhatsz bármit, csak ennél a pályánál szenyózik.
  • Gyocsika
    Ne crack elj!!!!!!!!!!
  • cpgcpg
    mindig kifagy ott mikor havas pályán kutyának oda akarom adni a kolbászt... :S
  • cpgcpg
    mindig kifagy ott mikor havas pályán kutyának oda akarom adni a kolbászt... :S
  • cpgcpg
    na megcsináltam dxdiag-os megoldást de néha így is kifagy...
  • mike0013
    oh my God...
    remélem nem kell magyaráznom, hogy már legalább 6000-szer lett leirva és még ott virit abban a gyönyörű banner ez a felirat is: "Ha kérdésed van - F.A.Q. - Végigjátszás"
  • Jarmo Myllis
    Minden áldott nap felnézek ide, és fohászkodok hogy kész van a fordítás... Lehet soha nem lesz? :(:(:( sry a fordítónak, én tudom hogy társadalmi munka, és szivességből csinálja, hála érte, de már úgy várom mint a karácsonyt. brühhhüühhűűű
  • cpgcpg
    Nekem az a probléma hogy 4edik pályánál mindig kifagy a játék mikor zöld ruhás karbantartó fószer ruháját felveszem. Letöltöttem a gamehoz szévégémet és átugrottam a köv pályára, na itt nem fagy ki kapásból csak egy bizonyos idő után.Ha nem krekkelem akkor meg nem tom elinditani.A RELOADED verzió van meg. Valaki segítsen plíz...
  • KILLER2
    A magyarosításról van valami hír (mármint hogy mikor lesz már kész)?
  • sturrock
    Úgy vettem észre, hogy az első (chilés) pályát lehet a legtöbbféleképpen elkezdeni. Annyi megközelíthetőségi lehetőséget tettek ebbe a pályába, hogy ez a chilés nálam most már majdnem a legjobb küldetés.

• Herold
    Végig kell játszanod az adott küldetést, ha elkezdted. A mentés csak addig tart amíg ki nem lépsz.
  • w77d
    Most újabb probléma lépett fel. Amint kilépek a játékból az összes mentésem elveszik.
  • w77d
    kössz
  • Herold
    Válaszd ki a táskát az inventoryból.
  • w77d
    Hali! Az első pályán hogy kell összeszerelni a puskát? Tudom, hogy hülye vagyok hogy nem jövök rá, de nekem csak fölveszi a táskát aztán semmi. Légyszi segítsetek.
  • nagykispeter
    Akkor nem is próbáltad hogy kilép-e ezzel is?
    Nem tudom nekem nem lassult vele!
  • hykao #6204
    Ha a 20 ropi a plafon, akkor vegyél használtan egy 6600GT-t.
  • csokyus
    sziasztok!

Köszi a kommenteket. akkor van tii. hogy milyen Ati-k vagy Nvidia-k vagy más jöhetnetne szóba? Még mindíg 20.000 :) köszi
  • Voltan
    LOL, fölraktam az 1.2-es patch-et, meg a krekket is hozzá, de a peccselt játék sokkal lassabb, mint a sima, és valahogy a graf. is fura... Az 1.0 maxon tükörsimán fut, az 1.2-es érezhetően lassabb. Vicces. Asszem maradok az alapnál.
  • Herold
    Nem értem, mióta van egy árkategóriában a Radeon 9250 128Mb és a Inno 3D Geforce 6600 AGP 256 Mb. Az előbbi egy őskövület.
  • Voltan
    Nem... Majd megnézem.
  • hykao #6199
    Inkább úgy mondom, hogy az utolsónál szarabbat semmiképp!!!
    Első öt felejtős ma már!
  • nagykispeter
    Az 1.2-es crackkel próbáltad?
  • Voltan
    Jaja, uccsót.
  • mike0013
    utsót;)
  • csokyus
    Sziasztok.
    Segítséget szeretnék kérni,nevezetesen,hogy vidkarit akarok venni ,de igazából elég olcsón szeretném megúszni a dolgot a lényeg, hogy...menjen rajta a Blood Money,meg esetleg az NFS Carboon:)
    szerintetek melyeiket vegyem ? :

-Inno 3D MX440 128MB
    -Sparkle nVIDIA GeForce Fx5600 XT 128 Mb DDR, DVI, VIVO (TV OUT- IN)
    -Atiradeon 9800pro 128MB
    -ATI SAPPHIRE RADEON 7000 64 MB DDR PCI
    -Radeon 9250 128Mb
    -Inno 3D Geforce 6600 AGP 256 Mb

Előre is köszönöm a segítségeteket..és bocs hogy ilyen litániát írtam :P

jaj: és ha esetleg van valakinek tippje,hogy milyen kártyát vegyek ami viszi ezeket a játékokat és olyan 20ezer alatt van .. és AGP-s!! akkor azt is nagyon megköszönném:)
  • Voltan
    Htx!
  • csuszi
    ye... havas partys mikulasos palyan ha ledobsz valamit. csinald anelkul vegig a palyat vagy ne hasznald a cracket...
  • Voltan
    Üdv! Végre megszereztem ezt is. A Reloaded-es verzsön van meg, és persze előjött az ominózus DLL probléma. Azt megoldottam, de megkérdezném, hogy a Reloaded-es cucc mindenképp lefagy valahol?