7642
-
#6231 Eddig nem abban volt? :D -
#6230 De! Több mindent is! :) Fiatal, fehér férfi. Tudom, hogy hol dolgozik és, hogy hol laikik...stb... :)
Viccet félre téve, remélhetőleg nemsokára végső tesztfázisba kerül a fordítás. -
#6229 Az inventory-ban fel van tűntetve, hogy melyik zoom-os és melyik nem. -
#6228 Nem tudsz valamit Piedonról:)? -
sturrock #6227 a távcsőnél a zoomolás nekem is csak akkor ment, amikor már fölupgradáltam a távcsövem -
#6226 Nem minden távcső ZOOMos... -
cpgcpg #6225 még az a szar hogy nem tudok zoomolni,nem tudom mitől van:( -
#6224 HSZ #6184
Holnap. :) -
#6223 Hát a múltkor azt ígérték, hogy 2, max 3 hét. Hát ez lassal le is telik/telt. -
csokyus #6222 köszi a vidkaris segítséget :) .akkor szerintem is 6600gt lesz -
sturrock #6221 magyarítást akarok! -
#6220 Én azt a részt úgy oldottam meg, hogy megöltem az öreget az erkélyen, a kutya elől pedig elszaladtam.Én is crakeltem a game-t de ezt a pályát meglehet úgy oldani hogy nem dobsz el semmit.A többi pályán pedig már nyugodtan dobálhatsz bármit, csak ennél a pályánál szenyózik. -
#6219 Ne crack elj!!!!!!!!!! -
cpgcpg #6218 mindig kifagy ott mikor havas pályán kutyának oda akarom adni a kolbászt... :S -
cpgcpg #6217 mindig kifagy ott mikor havas pályán kutyának oda akarom adni a kolbászt... :S -
cpgcpg #6216 na megcsináltam dxdiag-os megoldást de néha így is kifagy... -
#6215 oh my God...
remélem nem kell magyaráznom, hogy már legalább 6000-szer lett leirva és még ott virit abban a gyönyörű banner ez a felirat is: "Ha kérdésed van - F.A.Q. - Végigjátszás" -
Jarmo Myllis #6214 Minden áldott nap felnézek ide, és fohászkodok hogy kész van a fordítás... Lehet soha nem lesz? :(:(:( sry a fordítónak, én tudom hogy társadalmi munka, és szivességből csinálja, hála érte, de már úgy várom mint a karácsonyt. brühhhüühhűűű -
cpgcpg #6213 Nekem az a probléma hogy 4edik pályánál mindig kifagy a játék mikor zöld ruhás karbantartó fószer ruháját felveszem. Letöltöttem a gamehoz szévégémet és átugrottam a köv pályára, na itt nem fagy ki kapásból csak egy bizonyos idő után.Ha nem krekkelem akkor meg nem tom elinditani.A RELOADED verzió van meg. Valaki segítsen plíz... -
#6212 A magyarosításról van valami hír (mármint hogy mikor lesz már kész)? -
sturrock #6211 Úgy vettem észre, hogy az első (chilés) pályát lehet a legtöbbféleképpen elkezdeni. Annyi megközelíthetőségi lehetőséget tettek ebbe a pályába, hogy ez a chilés nálam most már majdnem a legjobb küldetés.
-
#6210 Végig kell játszanod az adott küldetést, ha elkezdted. A mentés csak addig tart amíg ki nem lépsz. -
#6209 Most újabb probléma lépett fel. Amint kilépek a játékból az összes mentésem elveszik. -
#6208 kössz -
#6207 Válaszd ki a táskát az inventoryból. -
#6206 Hali! Az első pályán hogy kell összeszerelni a puskát? Tudom, hogy hülye vagyok hogy nem jövök rá, de nekem csak fölveszi a táskát aztán semmi. Légyszi segítsetek. -
#6205 Akkor nem is próbáltad hogy kilép-e ezzel is?
Nem tudom nekem nem lassult vele! -
#6204 Ha a 20 ropi a plafon, akkor vegyél használtan egy 6600GT-t. -
csokyus #6203 sziasztok!
Köszi a kommenteket. akkor van tii. hogy milyen Ati-k vagy Nvidia-k vagy más jöhetnetne szóba? Még mindíg 20.000 :) köszi -
#6202 LOL, fölraktam az 1.2-es patch-et, meg a krekket is hozzá, de a peccselt játék sokkal lassabb, mint a sima, és valahogy a graf. is fura... Az 1.0 maxon tükörsimán fut, az 1.2-es érezhetően lassabb. Vicces. Asszem maradok az alapnál. -
#6201 Nem értem, mióta van egy árkategóriában a Radeon 9250 128Mb és a Inno 3D Geforce 6600 AGP 256 Mb. Az előbbi egy őskövület. -
#6200 Nem... Majd megnézem. -
#6199 Inkább úgy mondom, hogy az utolsónál szarabbat semmiképp!!!
Első öt felejtős ma már! -
#6198 Az 1.2-es crackkel próbáltad? -
#6197 Jaja, uccsót. -
#6196 utsót;) -
csokyus #6195 Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni,nevezetesen,hogy vidkarit akarok venni ,de igazából elég olcsón szeretném megúszni a dolgot a lényeg, hogy...menjen rajta a Blood Money,meg esetleg az NFS Carboon:)
szerintetek melyeiket vegyem ? :
-Inno 3D MX440 128MB
-Sparkle nVIDIA GeForce Fx5600 XT 128 Mb DDR, DVI, VIVO (TV OUT- IN)
-Atiradeon 9800pro 128MB
-ATI SAPPHIRE RADEON 7000 64 MB DDR PCI
-Radeon 9250 128Mb
-Inno 3D Geforce 6600 AGP 256 Mb
Előre is köszönöm a segítségeteket..és bocs hogy ilyen litániát írtam :P
jaj: és ha esetleg van valakinek tippje,hogy milyen kártyát vegyek ami viszi ezeket a játékokat és olyan 20ezer alatt van .. és AGP-s!! akkor azt is nagyon megköszönném:)
-
#6194 Htx! -
#6193 ye... havas partys mikulasos palyan ha ledobsz valamit. csinald anelkul vegig a palyat vagy ne hasznald a cracket... -
#6192 Üdv! Végre megszereztem ezt is. A Reloaded-es verzsön van meg, és persze előjött az ominózus DLL probléma. Azt megoldottam, de megkérdezném, hogy a Reloaded-es cucc mindenképp lefagy valahol?