Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként eddig nem történt ilyen,hogy nem lehetett volna használni az eldobás billentyût.Remélem csak ezen a pályán ilyen,mert ezt a pályát a "g" gomb használata nélkül is meglehet csinálni.
@sturrock: viszont ha egy pályát már teljesítettél egy bizonyos notoriety szinttel, akkor az már nem lesz nagyobb egy-egy újbóli nekifutásnál. Precíz fantomkép olyan 90% körül lehet vagy pedig egy biztonsági kamera által rögzített képet mutatnak az újságokban. Ha feljebb akarod tornászni a notoriety-t, akkor vagy olyan pályán teheted ezt meg, amit elõzõleg még nem teljesítrettél, vagy pedig új profillal, elõlrõl kezdve a játékot.
@gamerboy91: #5853-ben ott a link, hogy honnan rendeltem meg a gyûjtõi változatot. Itthon tudtommal nem kapható, csak a sima változat.
Talán az volt a baj, hogy kódot használtam, ezért nem jött ki precíz fantomkép ?
Én már kipróbáltam úgy a párizsi operaházas missziót, hogy beírtam az örök életet, szépen elõvettem a fegyveremet, lassan odasétáltam az énekeshez, majd mindenki szeme láttára lelõttem, közben a biztonságiak rengeteget lõttek belém, aztán odamentem a nagykövethez is és lelõttem õt is, úgy hogy mindenki jól lássa, aztán direkt megálltam a rám tüzelõ biztonságiak elõtt, hogy jól megjegyezhessék a kinézetemet (természetesen maradt rajtam az öltöny, nem cseréltem ruhát. Majd kisétáltam az operából, de a küldetés után nem kaptam precíz fantomképet 😞
Miért van az,hogy a You Better Watch Out nevû pályán ha leakarom nyomni az eldobás gombot egyszerûen kidob az asztalra.<#help>#help>
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
idáig nekem is tetszett mindegyik
Az egyik nagy kedvencem az operás, de miután mindegyiken elértem a nem-hagyok-tanút szintet, azt hiszem, nincs nemkedvenc pályám 😊
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Nekem amúgy a gyûjtõi változat van meg, és a bónusz DVD-n DVD formátumban van minden, menürendszerrel, szóval akár asztali DVD lejátszón is meg lehet nézni, hallgatni.
Amúgy észrevettem egy érdekességet a Mardi Gras-s pályán. Lehet hogy én hallom rosszul, de a misszió elején, az étteremben, háttérzeneként nem véletlenül a Hitman: Codename 47 fõmenü-zenéje megy ?
Amúgy a sima változat 15 font (kb. 6e ft), és plusz 3 fontért jön házhoz egyenesen az UK-ból. 😊 (gyûjtõi változat pedig 20 font - szállítási ktg. ugyanúgy 3 font)
...míg itthon ugye a sima változat 10e ft egyelõre...
Az egyik az FN-2000 alatt lenne a falon, a másik egy Dragunov-szerû távcsöves, amit a gyakorlópályán használunk is, de hiába viszem ki a pályáról, valahogy csak nem akar bekerülni a kelléktárba.
(mostanában, mivel embert nem sokat hagyok a pályákon, rászoktam az összes lámpa kilövésére is. Operás pályán majd' 2 és fél órát voltam...)
végig is vittem
A végén,amikor a ravatalon fekszik,akkor nyomogatok mindent összevissza 4 percig,de az az életerõ nem akar megtelni.Mit kell egész pontosan nyomogatni?Az egéren a gombokat?Köszi
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Remélem elég kimerítõ volt a helyzetjelentésem. A játékot meg ha megveszed, érdemes Angliából megrendelni, mert még szállítási költséggel együtt is olcsóbb a gyûjtõi, két DVD-s változat, mint itthon a sima...
Töltsük le az internetet!
A munka oroszlánrészével már készen vagyunk.
Ja, amúgy az elsõ pályán (nem a tréningen...) Rex Stantont és a managerét kivéve mindenképpen spanyolul beszélnek az emberkék... 😊))
UI: ha már a netrõl töltesz le játékot, miért nem angol nyelvût? 😮
Töltsük le az internetet!
Egyszer poénból franciára, majd kínaira állítottam egy rallye-játékot, és szétröhögtem magam a navigátoron. [/off]