Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Egymillióegyszer ki lett tárgyalva, hogy az általad említett hibát a KREKK okozza...ergó ha nem használsz krekket, a hiba nem fog jelentkezni.
adios
akkor bocs hogy rosszul tudtam.
Egyébként eddig nem történt ilyen,hogy nem lehetett volna használni az eldobás billentyût.Remélem csak ezen a pályán ilyen,mert ezt a pályát a "g" gomb használata nélkül is meglehet csinálni.

hykao
Ez nem igaz, egy-egy pálya után többel is emelkedhet, mint tíz, kipróbáltam a magyarítás során.

@sturrock: viszont ha egy pályát már teljesítettél egy bizonyos notoriety szinttel, akkor az már nem lesz nagyobb egy-egy újbóli nekifutásnál. Precíz fantomkép olyan 90% körül lehet vagy pedig egy biztonsági kamera által rögzített képet mutatnak az újságokban. Ha feljebb akarod tornászni a notoriety-t, akkor vagy olyan pályán teheted ezt meg, amit elõzõleg még nem teljesítrettél, vagy pedig új profillal, elõlrõl kezdve a játékot.

@gamerboy91: #5853-ben ott a link, hogy honnan rendeltem meg a gyûjtõi változatot. Itthon tudtommal nem kapható, csak a sima változat.
hykao
Mert krekket használsz...
adios
Az úgy mûködik,hogy egy pályán csak max 10-el növekedhet a notority,bármit csinálsz is.Vagyis én így vettem észre.

bocsánat,elírtam valamit: nem beírtam, hanem bekapcsoltam a god mode-ot.

Talán az volt a baj, hogy kódot használtam, ezért nem jött ki precíz fantomkép ?
hogyan lehet azt megcsinálni, hogy a küldetés végén precíz fantomkép jelenjen meg az újságban ?
Én már kipróbáltam úgy a párizsi operaházas missziót, hogy beírtam az örök életet, szépen elõvettem a fegyveremet, lassan odasétáltam az énekeshez, majd mindenki szeme láttára lelõttem, közben a biztonságiak rengeteget lõttek belém, aztán odamentem a nagykövethez is és lelõttem õt is, úgy hogy mindenki jól lássa, aztán direkt megálltam a rám tüzelõ biztonságiak elõtt, hogy jól megjegyezhessék a kinézetemet (természetesen maradt rajtam az öltöny, nem cseréltem ruhát. Majd kisétáltam az operából, de a küldetés után nem kaptam precíz fantomképet 😞
gamerboy91
Valahogy Mo-n is be tudom szerezni a gyûjtõi változatot??
Te honnan szerezted hol vetted?

adios
Hali!
Miért van az,hogy a You Better Watch Out nevû pályán ha leakarom nyomni az eldobás gombot egyszerûen kidob az asztalra.<#help>

mike0013
nem😄 (nem tudom hol rejtõzik)

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

még mindig nem szán meg senki egy regisztrációs bejegyzéssel, hogy fel tudjam tenni a patch-et?

Piedon

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Gyocsika
Mi a hejzet a magyarítással lassan nyár vége?

na majd énis becsirkézek 😛

a csirkés pályán most próbáltam ki elõször, hogy raymond varjú-gúnyájában odamentem angelina-varjúhoz, mire az történt, hogy Angelina azonnal rájött, hogy én egy idegen vagyok a férje ruhájában, és azt is mondta nekem, hogy én öltem meg a férjét, aztán nekemtámadt. de meg is bánhatta, mer kicsavartam a hangtompítós USP-jét a kezébõl és leadtam neki egy headshot-ot <#eplus2>
adios
nekem még egyik kedvencem a kertvárosi küldi.

szerintem is mindegyik pálya nagyon jó, de az angyal- és ördögparty-s pályát, meg a Mardi Gras fesztiválosat külön kiemelném. De a White House-os és a Shamal Hotel-es misszió is kiemelkedõ 😊
Nemrég volt róla szó, sajna az utcán bálozókat nem számítja "fragnek" a program. Én is megkínálnám a dobtáras M4-essel (100/300 töltény, lehet vele darálni.)

uhh, ez a csirkés pálya durva, mennyi ember...hehe, milyen vérfürdõt lehetne itt rendezni 😛

idáig nekem is tetszett mindegyik

adios
egyetértek veletek.Nekem is mindegyik pálya bejön😊)

hykao
Nekem kb. egyformán tetszik mindegyik.
Az uttsó elõtti. Nem mindennaop mészárol az ember a fehér házban... 😊

Az egyik nagy kedvencem az operás, de miután mindegyiken elértem a nem-hagyok-tanút szintet, azt hiszem, nincs nemkedvenc pályám 😊

mike0013
a sejkes😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

adios
melyik a kevenc pályátok?

hykao
Az most így nem rémlik, hogy a játékban pontosan mely pályákon, de az OST-n van egy olyan tétel, ami kísértetiesen hasonlít a Hitman 1 fõcímzenéjére. Régebben említettem is Piedonnak a dolgot.

Nekem amúgy a gyûjtõi változat van meg, és a bónusz DVD-n DVD formátumban van minden, menürendszerrel, szóval akár asztali DVD lejátszón is meg lehet nézni, hallgatni.
de persze csak egy kis részlete
ha felmentek az étterem (vagy hotel) - (ebben az étteremben kezdõdik a Mardi Gras fesztiválos pálya) - második emeletére, akkor ott hallható szerintem a Hitman 1 fõmenü zenéje
csak azért kérdeztem, mert nekem a sima változat van meg. A gyûjtõi változat extra DVD-je biztos jó lehet.

Amúgy észrevettem egy érdekességet a Mardi Gras-s pályán. Lehet hogy én hallom rosszul, de a misszió elején, az étteremben, háttérzeneként nem véletlenül a Hitman: Codename 47 fõmenü-zenéje megy ?
hykao
Itt felsorolják, hogy mi található a plusz DVD-n: KATT, és a doboz sem a szokványos mûanyag DVD tok, mint a képen is látható.

Amúgy a sima változat 15 font (kb. 6e ft), és plusz 3 fontért jön házhoz egyenesen az UK-ból. 😊 (gyûjtõi változat pedig 20 font - szállítási ktg. ugyanúgy 3 font)

...míg itthon ugye a sima változat 10e ft egyelõre...
A gyûjtõi változat miben más mint a sima?
Nézem, kösz!

hykao
A Dragunov a "Mennyben" van, abban az irodában, ahol a laptopról az infókat szerzed, és ahová Eve légyottra hív.
Hol lehet még két fegyver?

Az egyik az FN-2000 alatt lenne a falon, a másik egy Dragunov-szerû távcsöves, amit a gyakorlópályán használunk is, de hiába viszem ki a pályáról, valahogy csak nem akar bekerülni a kelléktárba.

(mostanában, mivel embert nem sokat hagyok a pályákon, rászoktam az összes lámpa kilövésére is. Operás pályán majd' 2 és fél órát voltam...)

hykao
Na én meg csak most jöttem rá, hogy a három közül mindig más a fõ célpont a rehabilitációs klinikán, attól függõen, hogy Smith kinek a fotóját adja oda nekünk...(a másik kettõ mindig opcionális) 😊
már megvan
végig is vittem
Hello!

A végén,amikor a ravatalon fekszik,akkor nyomogatok mindent összevissza 4 percig,de az az életerõ nem akar megtelni.Mit kell egész pontosan nyomogatni?Az egéren a gombokat?Köszi
Piedon
Akkor nekem sem lesz kedvem válaszolni, vagy ahogy már szállóigévé vált "When it's done!"<#hehe>

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

adios
Bocs nem volt kedvem visszaolvasni

mike0013
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá... NYÁR VÉGE AZ ELÕZÕ 100 HSZ-BEN LEGALÁBB 20× LETT LEÍRVA

adios
És kb mikor jelenik meg a fordítás?
Mert azért már várom😊))

Piedon
Kb 8000Forint, onnan tudom, hogy nekem is az van meg.<#vigyor>

hykao
Mi mennyi?
akyyy
kb mennyi?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

hykao
Köszi! Amúgy ketten csináljuk a fordítást Piedonnal, és már tényleg csak simítások vannak hátra mondhatni. Az összes átvezetõ videó felirata és a pályákon feliratozott párbeszédek fordítása kész. Összes pályák utáni újság kész. Most csinálom a küldetések szövegeit. (háttérinfók, vásárolható infók, infók a célpontokról, stb.) Most tartok a rehab klinikás pálya feladatainál. Kb. 1 pálya/nap sebességgel tudok haladni. A többi dolog Piedon reszortja (HUD, fegyver-tárgy-upgrade szekció, menü szövegek, térkép, inventory menü, pálya utáni mérlegek, stb.) Gondolom már õ is elég elõrehaladott állapotban van a dolgokkal.

Remélem elég kimerítõ volt a helyzetjelentésem. A játékot meg ha megveszed, érdemes Angliából megrendelni, mert még szállítási költséggel együtt is olcsóbb a gyûjtõi, két DVD-s változat, mint itthon a sima...
KILLER2
Elõször is sok sikert a fordításhoz! Véletlen töltöttem le spanyolt. Angolt akartam, de nem volt a nevében a nyelve. Lehet, hogy megveszem, mert elég jó játék.

Töltsük le az internetet!

hykao
Pedig már kb. ezerszer írtam itt is le, hogy kb. nyár végére várható...
A munka oroszlánrészével már készen vagyunk.

Ja, amúgy az elsõ pályán (nem a tréningen...) Rex Stantont és a managerét kivéve mindenképpen spanyolul beszélnek az emberkék... 😊))

UI: ha már a netrõl töltesz le játékot, miért nem angol nyelvût? 😮
Nemsokára kész lesz, bõvebbet, pontos dátumot én sem tudok.

KILLER2
Igen, legalább angolul beszélnének. Szóval nincs valami hír a magyarosításról vagy magyarításról vagy ahogy tetszik?

off:
Egyszer poénból franciára, majd kínaira állítottam egy rallye-játékot, és szétröhögtem magam a navigátoron. [/off]

KILLER2
Lehett, hogy hülyeség, de nincs legalább valami angolosítás (biztos, hogy hülyeség)? Mert nekem spanyolul vagy hogy van meg és szert se értek belõle, még annyit se, hogy az irányítást beállítsam.