7642

• Gerbill
    Szerintem a játék semmiképp nem a filmet foja követni. Inkább fordítva.
  • adios
    Szerintem a film fog az eddigi játékok jeleneteiből, híresebb mozzanataiból alapulni.Bár elképzelhető hogy "kölcsönvesznek" pár jelenetet.
  • sturrock
    az 5. hitman játék (már ha lesz egyáltalán) szerintetek a filmen fog alapulni ?
  • adios
    Egy másik hír az, hogy aki eredetileg Hitman szinkronhangja,a fejlesztők róla mintázták a karaktert akit a játékban láthatunk.Legjobb választás szerintem ő lenne,csak mondjuk nem biztos, hogyha jó szinkronizációban, akkor a színészetben is jeleskedik.
  • Seth
    ez egy érdekes kép :D

• KILLER2
    Hááát, az se illene be igazán. Nem nagyon akad ember, aki alkalmas lenne a 47es ügynök szerepére. CSináljanak inkább animációs filmet. Ahogy elnézem a mai játékokat egy filmet simán meg lehetne csinálni.
  • adios
    Hát nem tudom valahogy nekem sem jön be Vin Diesel mint Hitman.Én pár hónapja még úgy hallottam, hogy Himant a szállító főszereplője fogja majd eljátszani.
  • Gerbill
    http://www.sg.hu/cikkek/49002/luc_besson_a_hitman_producere
    Az sg-n viszont pont azt írják, hogy Vin lesz 47, Tymothy Oliphant pedig a főgonosz.
  • Kaszi46
    hála az égnek! Vin disel
  • Police88
    A korábbi információkkal ellentétben mégsem Vin Disel játsza majd el a 47-es ügynök szerepét a Hitman mozifilmben, írja az Ain't It Cool. A jövő tavasszal bemutatásra kerülő alkotás főszerepét végül a DeadWood-ból ismert Timothy Olyphant kapta, marcona kopasz barátunkat tehát ő testesíti meg a vásznakon. A 20th Century Fox égisze alatt készülő film forgatókönyvéért Skip Woods (Swordfish) felel, míg a produkciós munkálatokat Luc Besson és Chuck Gordon látja el.
  • KILLER2
    Ilyen balfaszok minig is voltak és mindig is lesznek. A legjobb ha az ember le se szarja őket. Tegyünk hát mi is így.
  • Jarmo Myllis
    Inkább köszönnéd meg hogy válaszol a gügye kérdéseidre... Ehelyett támadsz te lami tizenéves.
  • Vlala #6259
    Érdekes kérdések. Szerintetek kólás, vagy narancslés inkább? Csak tudjam, mit kell a monitorba önteni, ha megszomjazik. :)
  • Zaladár
    A magyarítás ügyében mi a helyzet, ha szabad érdeklődnöm?
  • KILLER2
    Állították elő
    Ez tetszik!
  • hykao #6256
    Akkor kb. jól emlékeztem. :)
  • sturrock
    a wikipedia azt írja, hogy 47-est 1964. szeptember 5-én állították elő. :)
  • adios
    Ha ennyit tanulsz akkor minek szedsz le 10 db. játékot?
  • KILLER2
    Tudod én nem akartam ide jutni. De mivel biztosan kipróbáltad a játékot, mert akkor nem kérdeztél volna végigvihetted volna pl az 1. szintet (max 15 perc) és nem pedig rögtön kérdezni. Amúgy hidd el nem csak te jársz iskolába a világon és nem is csak neked kell tanulni. Csak kis infó rólam, hogy nekem is kell tanulnom bőven, elvégeztem már rég a 2. osztályt és nem ülök egész nap a gép előtt. Én ezt nem kívánom folytatni, de ezt még muszáj megkérdeznem: Ha ennyit kell tanulnod akkor miért töltesz le ennyi játékot, amikor nincs is időd játszani?
  • Fresh Duke
    Az nem biztos, mert leszedtem a Battlefield 2142-t is, de még nem próbáltam ki. :P
    Tod, ha van 10db játék amit ki kéne próbálni, és van 20tantárgy, amiből minden héten 1 v. 2 dogát írunk, nincs minden játékra időm!
    Bár, egy olyan embbernek hiába mondom, aki még az általános 1. 2 osztályát se végezte el. :P
  • KILLER2
    Ha meg megveszi, akkor végképp.
  • KILLER2
    Tudod, ha valaki leszed egy játékot ki is próbálja.
  • Fresh Duke
    OK, értettem, csak nem értem rá kibróbálni...
    Tod nem mindenki döglik egész nap a gép előtt, mint egyesek.
  • KILLER2
    Nem. A profilodba lesz elmentve. Start Game-nél lehet majd választani a többöi pályát is. Amúgy mi lenne, ha megnéznéd? Szerintem eléggé magától értetődő.
  • Fresh Duke
    Aha, és a pályánkénti mentést lehet csak betölteni? ok.
    De hol? XD
    Mármint, meg fog jelennni 1 Load menű a Start Game alatt?
  • KILLER2
    Nem bonyolult a mentés. Csak addig érvényes a mentés amíg akkor, azon a pályán játszol. Ha valami elcsesztél, akkor Esc és ott van a Load. Ha restartolsz vagy kilépsz, akkor ez a mentés elveszik. Pályánként lehet menteni, de az meg aztán tényleg 1értelmű.
  • Kaszi46
    kár hogy nem codname 46
  • hykao #6244
    Negyvenegynéhány éves. Valamikor a 60-as évek elején hozták létre...
  • mike0013
    omg...
  • Fresh Duke
    És ha klón, akkor kié?
  • mike0013
    ő egy klón-.-
  • Fresh Duke
    Azt nemtudom, de akkor hogy lehet menteni, úgy hogy be is lehessen tölteni?
  • KILLER2
    A 47es ügynök hány éves?
  • KILLER2
    Pályákon tett mentés kilépéskor és restartkor törlődik. Az csak addig van meg, amíg az adott pályán játszol.
  • Fresh Duke
    :D
  • Fresh Duke
    Egy kérdés, amit 100%, hogy feltettek már:
    Hogy kell betölteni az állást?
    Végigvittem a Traning 1. küldit, azt mentettem. Jött utánna a Hideout, mentem is a next küldire. Ott is eljutottam v.meddig, mentettem és kiléptem.
    Arra rájöttem, hogy a legutóbbi pályán tett mentésem nem tölthetem vissza, de még a Hideout előttit sem!
    Vagy csak v.hova el van dugva a Load menű?
    PLZ HELP, bár akad nagyon a játék, de már kivittem a 2-t és a 3-mat is, ezt is muszáj lesz! (Az egyet is kifogom, ez után. :))
    Melyik a legjobb TPS?
  • mike0013
    :DDD két lába és két keze van jah és emberszabású:D
  • hykao #6233
    Remélem még ezévben.
  • Jarmo Myllis
    Na akkor ha jól tippelem ez jövőre lesz meg. Talán január, lehet február...