7642
-
#6351 Tudtad, hogy a 47es ügynök egy bérgyilkos? -
#6350 te se játssz ezzel a játékkal;) -
#6349 "Mindenkit kinyirok..."
Szerintem neked inkább a Postal való:D -
#6348 A FAQ az szép FAQ az jó dolog FAQ :D -
eminemboy #6347 mit kell csinalni a masodik pajaban... ? :) Mindenkit kinyirok elveszem a kulcsot...az alaksorban kinyitom az ajtot . S tovabb.... ? -
#6346 Magyarítást a népnek! -
#6345 itt is mindenekinek utólag Boldog Karácsonyt!
Előlegbe meg B.U.É.K.
-
#6344 télleg fogja:)
a 2008-ast:D -
#6343 Fogod, de mire kész lesz akkor már nem lesz annyira új a 2007-es év :D -
#6342 Magyarosítás? Legalább az újévet had köszöntsem magyar Hitmannal! -
#6341 Tudtommal a hitmanban nincs multiplayer. Javítsatok ki, ha tévedek. -
#6340 De nem lett. :( -
tomobatyo #6339 heló!
valaki meg tudná mondani hogy milyen módon lehet a hitman blood money-el multizni?.
Xfireval és ASE-val próbáltam de nem jött össze. lehet hogy müködne csak én néztem el valamit...
segítsetek ha tudtok. -
#6338 jézuska akart lennei:) -
#6337 jézsuka plz magyarítást a fa alá... -
#6336 Akkor ezért nem láttam. Köszi -
#6335 Az attól függ. Legkönnyebb fokozaton sehol, mert nincs NOTORIETY rendszer. Minden egyéb esetben a pálya végi összesítéseknél. -
#6334 "Másik lehetőség a Notoriety csökkentésére az a munkák végeztével a különféle kenőpénzek megfelelő helyre juttatása. Vagy a helyi civileket, vagy a rendőrsget lehet lefizetni, de ha már túlon túl ismertek vagyunk akkor akár teljesen új személyazonosságot is vásárolhatunk borsos árért."
Hát ilyet hogy lehet csinálni?
Hol tudom egyátalán megnézni, hogy én ebből a szempontból hogy állok? -
tpM #6333 Nah nekem visszajött az alább irt problémám :\ egyszer csak kilépett a game ,h hibát észlelt utána nem indult securommal mer helyezzem de a DVD-t aztán a Better Watch Out pályán bele próbálom dobni az őr hátába a kést és kilép :( -
#6332 Magyarítás hogy áll? -
#6331 nincs mit, és részvétem:/ -
Justil #6330 aha, ez lesz a gond, mert vmi ősrégi darab :)
szegényt el kell h szomorítsam, de kösz a választ! -
tpM #6329 thx -
#6328 egyik haveromnál is ez volt, lecserélte a videókártyát és megoldódott:)
amúgy benne van a FAQ-ban, hogy minimum SM2..
mien videókártyája van? -
#6327 Az a gond, hogy crackelted. Indítsd el a Secureromloaderrel és rendesen fog működni. -
tpM #6326 Hi all! Az mitől van ,h a You Better Watch out... nevű pályán mikor eldobok egy fegyvert pl detonátor csak úgy kilép a game? Olyat hallottam ,h az 1.1es patch javítja és ráadásul nekem 1.2es van. -
#6325 Mivel elindult neki így nem a védelem kijátszásával van a gond. Próbálja meg frissíteni a drivert vagy a dx-et -
Justil #6324 szasztok!
haver most jáccana a gammával és sehogyse megy neki. Securommal se a CureROMot meg nem találjuk sehol. a nagy helyzet az hogy elindul a game, eljut egészen a menüig, de az csak felvillan, és egyből kilép windowsba. valaki járt hasonló cipőben, van rá megoldás?
4.03as daemonnal nyomja a srácc
előre is köszi! -
Hellsing47 #6323 nagy hiba :)
szvsz az a legnehezebb rész..vagy csak nekem??:D -
#6322 én is a 2-vel és a 4-el játszottam, a 3-at is kipróbáltam, deee... maradjunk annyiban, hogy nem sokáig volt a gépemen:)
az 1-el még nem játszottam, de nem is tervezem -
#6321 Hát nekem a második, a Hitman 2-vel is játszottam, de nekem ez ezerszer jobban tetszett mint a nagy előd. -
#6320 Akárcsak én. -
#6319 Nekem is ez volt az első rész, amivel játszottam, tehát én sem nevezném magamat profi Hitman-esnek -
#6318 bocs de én nem vagyok profi hitman-es :D -
#6317 Jah az igaz, de én nem a szinkronhangot mondtam, hanem azt, hogy Hitman fizimiskáját is a szinkronszínészéről másolták.Meg azt is mondtam, hogy lehet hogy jó szinkronhangja Hitmannak, de nem biztos hogy ugyanolyan jó színész. -
#6316 és miért ne szinkronizálhatnák le azt a szinészt, aki majd játsza hitment?
james bond filmekben is sokszor szinkronizálták le az ellenfelet, mert az eredeti szinész angol kiejtése oylan gyatra volt, hogy csak lestek.
ha ezt megtenné a drágalátos filmkészítők, nagyot dobna a hangulaton:) -
#6315 Szerintem is.Nekem az adta meg a hangulatot ha magam jöhettem rá merre menjek, milyen módon közelítsem meg az áldozataimat, és én találjam meg azt a módszert, amivel elegánsan távozhattam a tett színhelyéről is. -
#6314 Én a végigjátszás előtt se videót, nem néztem, se végigjátszást nem olvastam és mégis meg tudtam csinálni mindenféle csalás nélkül. Nem olyan nehéz. -
#6313 hi all sztetek melyik küldi a legnehezebb? sztem a feréhházas az utolsó előtti trainer nélkül nem tudtam végigvinni hiába néztem meg 100 szor a videót -
Jarmo Myllis #6312 Ha karácsonyra kész lenne, az nagy királyság lenne... Igazi megasüti :) tutter