Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
ugy hullottak az emberek a jakuzziból, mint hópelyhek a felhõböl 😛
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Az operaházas küldetésben szerintem az a legjobb, hogy elõször elõkészítem a terepet (lerakom a bombát, kicserélem a stukkert), azután meg már csak nézem az elõadást, és mikor eljön a másik célpont ideje is, már csak robbantanom kell 😊
Már tartasz a sejkes missziónál ?
amúgy baromira nem nehéz, csak meg kell várni míg háttal lesz az õr...😊
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Én az ördögpartyn éppen a cápákat etettem (néhány maszkos vendéget, meg pokolbéli õrt dobtam a vizükbe, eledelként 😊 Az a jó, hogy alulról lehet végignézni, amint az üveg mögött, a vízben a cápák felfalják a vízbe dobott embereket 😊
A vezércikkekben egyébként nem minden fegyvert neveznek meg pontosan. Egy-két esetben pl. csak módosított kommandós fegyverrõl vagy 12 lövetû sörétes puskáról írnak, de sok egyéb tárgy és fegyver konkrétan nevesítve van. Pl. poroltó, lapát, kerti olló, gyiloktõr, zongorahúr vagy a detektorbiztos tapadóakna.
@mike0013: remélhetõleg. én teljesen végeztem az adagommal (összes újságcikk, átvezetõ videók és pályák alatti feliratozott párbeszédek, illetve a küldetések feladatai, infók a célpontokról, háttérinformációk és a vásárolható információk) és már átadtam Piedonnak az anyagot. Innentõl már csak azon múlik, hogy neki mennyi szabadideje lesz összebarkácsolni kettõnk anyagát.
Egyébként rengeteg hiba volt a szövegekben, amit a magyarítással párhuzamosan javítottam, szinkronba hoztam. Pl: név, és egyéb tulajdonnevek, rövidítések elírása (pl: az újságcikkekben mindenhol Stewart volt az USA elnökének neve, a közvéleménykutatási grafikonokon viszont mindenhol Steward - mivel a szöveget könnyebb javítani, mint a grafikákat, így a szövegekben mindenhol átjavítottam Steward-ra), vagy pl. Delgadó képe alatt valami olyasmi volt, hogy számos rossz bor fûzõdik a nevéhez, magában a cikkben meg azt méltatják, hogy nemzetközi hírû, elismert borász volt (így a kép alatt is jó borász lett...már csak azért is, mert a küldetés infóknál is arról van szó...)
Akkor pl. pont a Fehér Ház utáni egyik kisebb újságcikkben azt írják, hogy a merénylõt a biztonságiak szinte azonnal agyonlõtték, stb...a fõ cikkben viszont notoriety szinttõl függõen vagy a mi képünket mutogatják (vagy valami fantomképet) és arról írnak, hogy keresnek bennünket, stb...vagy pedig 0-ás notoriety-nél arról szól a fáma, hogy a rendõrségnek még nincs semmilyen infója az elkövetõrõl...(úgyhogy a kis cikkbõl kihagytam a merénylõ lelövésérõl szóló részeket) stb. stb...
kép
Lapzártakor még keresik.
@piamania: nem. vissza lehet butítani, csak a reg bejegyzésnél kell a verziószámot visszavenni, mondjuk 0-ra, illetve az sem árt ha kitörlöd az indító .exe-t - ezek után már simán fel lehet peccselni...de ha úgyis krekkelni akarsz, akkor meg csak egyszerûen letöltöd az 1.1-es krekket, és felülírod vele a mostani indító .exe fájlt. (persze a krekk esetében a szokásos kilépési problémákkal, és egyéb mûködési zavarokkal számolni kell...)
Szóval egy-egy pálya végén ugye az újság vezércikkében olvashatjuk, hogy milyen fegyverrel gyilkoltunk jórészt, stb... Na most azt kéne megnézni, hogy mit ír az újság, ha a Custom 1911 pisztollyal megy a gyilkolászás. Ehhez a Fehér Házas pályán el kell venni ezt az albínótól, és utána lõdözni vele, gyilkolászni egy párat. Legjobb, ha elõtte nem volt használva semmilyen fegyver, s még senki nem lett megölve. Persze cheat használatával a legegyszerûbb kivitelezni a dolgot.
Légyszi valaki nézze már meg, aztán mesélje el, mi állt a vezércikkben a gyilkos fegyverrõl. Köszi!
@piamania: nem tudom, hogyan lehet elõhozni a cheat menüt 1.2-es peccsel, ha tudnám, akkor beírtam volna. Én is az 1.1-et használom, mert a magyarítás ellenõrzése miatt elengedhetetlen a cheat menü. Kinek lenne arra ideje, hogy mindig végigvinni a pályákat az újságok ellenõrzéséhez?!
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.