Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az ördögös pályán a cápát nem lehet levadászni valamivel?

mike0013
az ám!

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

you better watch out...hehe
ugy hullottak az emberek a jakuzziból, mint hópelyhek a felhõböl 😛

Mi hir a magyaritásról, már szerintem mindenki várja és itt a nyár vége??<#nemtudom><#nemtudom>

hibás a cd?

hi all telepitésnél crc error movies/mo6_inte,bik doesn't match the file in the setap's / ezt a hiba üzenetet kapom tudja valaki mi a megoldás?

Azon a pályán leejtettem egy RU-AP-ot a tömegbe, aztán erkélyrõl felrobbantottam... öt hat ember repült, néhányan tízpontos triplaszaltót csináltak!

mike0013
nekem professional lett!! (asszem 😄 )

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

végre volt idöm megcsinálni a csirkés pályát...és végre 0-ás notority-vel...büszke vagyok magamra 😛

hykao
Minden pályát sokféleképpen lehet teljesíteni, nem muszáj sokat várni sehol, ha valaki nem akar...de amúgy meg miért lenne az baj, ha várni kell valahol? Ez nem lóverseny játék! 😊
a fehérházas pályánál nem, de az operaházasnál azért kell várni egy kicsit (szerintem).

Az operaházas küldetésben szerintem az a legjobb, hogy elõször elõkészítem a terepet (lerakom a bombát, kicserélem a stukkert), azután meg már csak nézem az elõadást, és mikor eljön a másik célpont ideje is, már csak robbantanom kell 😊
hykao
Mire kellett túl sokat várni?
szerintem nem rossz küldetés... De az biztos hogy nem a legjobb!
mike0013
jah, én sem szeretem... (amúgy meg ha VIP vagy SG-n akkor van szerkesztés😉)

*a fehérházas nekem NEM tetszett, mert túl sokat kellett várni. bocs, nincs szerkesztés
köszi! a fehérházas nekem tetszett, túl sokat kellet várni😊
mike0013
most tartok a fehérházason... silent assasinra sikerült a sejkes😛

(nagyon szívesen 😊 kezdd el, és majd írj a contracts topikjába is!)

Már tartasz a sejkes missziónál ?
mike0013
valószínû (mivel Hykao Gamehunter-ös) a gamehunter.hu-n

olvastam lejjebb h a magyarítás már nagyjából kész van csak egybe kell dolgozni. hol lesz fenn a magyarítás, milyen oldalon?
[Walaki]D`Lair
Nem, arra gondol tudod amikor az asztalról kell a kazettát elcsenni ott a stúdió melletti kis szobában...

amúgy baromira nem nehéz, csak meg kell várni míg háttal lesz az õr...😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

hykao
Ha a biztonsági kamera féle videokazettára gondoltok, akkor a legegyszerûbb ha rá sem kerültök, és akkor nem kell ellopni...Tök könnyû kicselezni, csak a liftnél a saroktól a falhoz lapulva kell beszállni, és akkor kikerültök a látótérbõl.
mike0013
ha eltereled a benntlévõ õrt egy pénzérmével akkor egyszerû a dolog😄DD (amúgy köszi a 'csomagot' )

szerintem azon a pályán a videokazetta elcsenése a legnehezebb.Eddig meg úgy vettem észre, hogy az öregúr kutyája nem olyan nagy probléma. hagyhatod a kutyát, csak ugasson nyugodtan 😊
mike0013
Te is😄 én is!!!! xD

Azon a pályán a jacuzzi aljának kilövésével szoktam szórakozni. Olyan szépen potyognak!

[Walaki]D`Lair
Majd kinövöd...😛

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

mike0013
😄 hellloooooooooooo!!!! Most tartok a karácsonyi pályán.. reggel elkezdtem (mármint a küldit) de valahogy semmi nem jött össze:S

most hogy újra elkezdted, megkérdezem: hanyadik missziónál tartasz? vagy már végigjátszottad?

Én az ördögpartyn éppen a cápákat etettem (néhány maszkos vendéget, meg pokolbéli õrt dobtam a vizükbe, eledelként 😊 Az a jó, hogy alulról lehet végignézni, amint az üveg mögött, a vízben a cápák felfalják a vízbe dobott embereket 😊
Én nem is krekkeltem a játékot,nem is tudom miért írja mindenki velem kapcsolatban a cracket.Azt a reg kódot merre találom?Köszi
hykao
Igen, az benne van a news fájlban, és ki is próbáltam, jól jelenik meg (a magyarítással is). Amúgy I.VH-s, nem II. Egyébként a magyarításban a fegyverek eredeti nevei szerepelnek majd, ahogy korábban valaki felvetette.
A vezércikkekben egyébként nem minden fegyvert neveznek meg pontosan. Egy-két esetben pl. csak módosított kommandós fegyverrõl vagy 12 lövetû sörétes puskáról írnak, de sok egyéb tárgy és fegyver konkrétan nevesítve van. Pl. poroltó, lapát, kerti olló, gyiloktõr, zongorahúr vagy a detektorbiztos tapadóakna.

@mike0013: remélhetõleg. én teljesen végeztem az adagommal (összes újságcikk, átvezetõ videók és pályák alatti feliratozott párbeszédek, illetve a küldetések feladatai, infók a célpontokról, háttérinformációk és a vásárolható információk) és már átadtam Piedonnak az anyagot. Innentõl már csak azon múlik, hogy neki mennyi szabadideje lesz összebarkácsolni kettõnk anyagát.
Ha az operás pályán a real WWII pisztollyal rendezel vérfürdõt, azt írja?

mike0013
én segítenék, csak még nem tartok ott, mert tennap kezdtem újra... amúgy 2 héten belül meglesz a magyarítás ugye xD?

hykao
Köszi szépen. Na igen, pont erre számítottam. Akkor beigazolódott, hogy ez a progi hibája, és nem én kurtam el valamit a magyarítás során. Valószínûleg az 1911 pisztolyra való utalás kimaradt a news fájlokból.

Egyébként rengeteg hiba volt a szövegekben, amit a magyarítással párhuzamosan javítottam, szinkronba hoztam. Pl: név, és egyéb tulajdonnevek, rövidítések elírása (pl: az újságcikkekben mindenhol Stewart volt az USA elnökének neve, a közvéleménykutatási grafikonokon viszont mindenhol Steward - mivel a szöveget könnyebb javítani, mint a grafikákat, így a szövegekben mindenhol átjavítottam Steward-ra), vagy pl. Delgadó képe alatt valami olyasmi volt, hogy számos rossz bor fûzõdik a nevéhez, magában a cikkben meg azt méltatják, hogy nemzetközi hírû, elismert borász volt (így a kép alatt is jó borász lett...már csak azért is, mert a küldetés infóknál is arról van szó...)
Akkor pl. pont a Fehér Ház utáni egyik kisebb újságcikkben azt írják, hogy a merénylõt a biztonságiak szinte azonnal agyonlõtték, stb...a fõ cikkben viszont notoriety szinttõl függõen vagy a mi képünket mutogatják (vagy valami fantomképet) és arról írnak, hogy keresnek bennünket, stb...vagy pedig 0-ás notoriety-nél arról szól a fáma, hogy a rendõrségnek még nincs semmilyen infója az elkövetõrõl...(úgyhogy a kis cikkbõl kihagytam a merénylõ lelövésérõl szóló részeket) stb. stb...
Megcsináltam. Három átöltözéssel eljutottam III. Mark Parchezzihez, elkértem tõle a fegyvert, de csak kilenc töltényt adott hozzá. Ezzel kinyírtam az alelnököt, aztán iszk,iri kifelé, sajna a kamera elkapott... Eredmény:
kép

Lapzártakor még keresik.

hykao
Na mi van emberek? Amikor kell, akkor senki nem hemzseg? Most hol vannak a magyarítás elkészültére állandóan rákérdezõ emberkék, amikor egy kis segítség kéne? Olyan nagy dolog lenne kipróbálni, amit a #5990-ben kértem?

@piamania: nem. vissza lehet butítani, csak a reg bejegyzésnél kell a verziószámot visszavenni, mondjuk 0-ra, illetve az sem árt ha kitörlöd az indító .exe-t - ezek után már simán fel lehet peccselni...de ha úgyis krekkelni akarsz, akkor meg csak egyszerûen letöltöd az 1.1-es krekket, és felülírod vele a mostani indító .exe fájlt. (persze a krekk esetében a szokásos kilépési problémákkal, és egyéb mûködési zavarokkal számolni kell...)
mike0013
azt ám!😛

A barbecue-s lángolósat? Nagyon állat, azóta vagy tizenhétszer gyújtottam fel szerencsétlent.

Gondolom lebutítani nem tudom,csak ha letörlöm a játékot és újra felteszem csak az 1.1 patchel.Igaz?
mike0013
jujj, kipróbáltam A New Life küldin az Easter Egg-et, nagyon durva😄 szerintem érdemes megnézni

mike0013
oh, én meg rájöttem, hogy mért nem engedte elindítani a securomot! Azért, mert be volt kapcsolva a tûzfal, kikapcsoltam és voálá elindult😄

hykao
Üdv emberek, kéne egy kis segítség. A magyarítás során felmerült egy dolog, meg kéne nézni valakinek a játékban, hogy a módosítatlan szövegfájlok esetén mi a pálya.

Szóval egy-egy pálya végén ugye az újság vezércikkében olvashatjuk, hogy milyen fegyverrel gyilkoltunk jórészt, stb... Na most azt kéne megnézni, hogy mit ír az újság, ha a Custom 1911 pisztollyal megy a gyilkolászás. Ehhez a Fehér Házas pályán el kell venni ezt az albínótól, és utána lõdözni vele, gyilkolászni egy párat. Legjobb, ha elõtte nem volt használva semmilyen fegyver, s még senki nem lett megölve. Persze cheat használatával a legegyszerûbb kivitelezni a dolgot.

Légyszi valaki nézze már meg, aztán mesélje el, mi állt a vezércikkben a gyilkos fegyverrõl. Köszi!

@piamania: nem tudom, hogyan lehet elõhozni a cheat menüt 1.2-es peccsel, ha tudnám, akkor beírtam volna. Én is az 1.1-et használom, mert a magyarítás ellenõrzése miatt elengedhetetlen a cheat menü. Kinek lenne arra ideje, hogy mindig végigvinni a pályákat az újságok ellenõrzéséhez?!
így van,de amint már egyszer említettem végigvittem már,de most még egyszer végig akarom,csak cheattel.Legalább ezzel elütöm az idõm,amíg kijön a Fifa.
cheat, nem crack 😊

Gerbill
Miért kell hozzá crack? Nem tudod végigvinni?

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Akkor hogyan tudom elõhozni?MErt fent van a patch.😞
Nekem akkor tért vissza a securomozásra, amikor kivettem a miniimaget a daemonból.

mike0013
fura... most valamiért nekem sem engedi a securom-ot használni, mret ugyanazt irja ki, mintha nem használtam volna:S nah mindegy, van egy másik módszerem ami hatásosabb, csak még el kell ugranom a boltba DVD-ért😊

hykao
Az 1.2-es peccs felrakása után már nem hozható elõ a szokásos módon a cheat menü.
Ha hó, akkor biztos a You Better Watch Out pálya...