Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más: kipróbáltam az említett Easter Egg-et, nem kamu. A következõt kell csinálni: meg kell szerezni a nyakéket, úgy, hogy a csaj ne legyen halott vagy eszméletlen (ezt pl. úgy lehet kivitelezni, hogy medence tisztító ruhában a grillezõ körül lõdörögve Vinnie felesége leszólít, hogy kövessük, majd fent meg elálmosodik, és lepihen, ekkor el lehet csenni észrevétlenül a nyakéket), majd ha nálunk van mindkét benzines flakon, mehet a grillezõre, ezután már csak várni kell a csajszira, és végignézni, hogy mi történik... 😊))
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Más: most olvastam egy újabb Easter Eggrõl, kipróbálom, ha nem kamu, majd beírom.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
A Ru-AP mine-t oda raktam, a fal tövébe, a fedezéke mögé, ahonnan kilõdözni szokott a menekülés során. Simán felrobbantottam a palit.
A biztonság kedvéért a WA2000-is nálam volt a Rifle Suitcaseben, gondoltam a nagy nyílt tetõre ideális lesz, a tetõ végébõl simán lekapom vele a fickót, a .45-ösével úgysem tud ellõni odáig. De ez csak a B terv volt, és végül nem volt rá szükség, mert a bomba elintézte.
Viszont a Requiem pálya experten valami hihetetlenül nehéz.
Azt hiszem, pro fokozaton már nem játszom végig.
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
azért kösz a tippet
pedig azota 2szer is ujraraktam
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Amúgy elé is lehet kerülni, ha elég gyorsak vagyunk: át kell vágni a kerten, és a létrán felmászni. Ekkor - mikor odaér -, gyorsan ki lehet ütni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A tetõn? Külön erre a célra vittem egy távcsövest, ezt nem veszik észre a bejáratnál. A sok hüle meg nézte, hogy mit keres egyszer a tapétázónál, máskor a díszõrségnél, harmadszor egy FBI-osnál ugyanaz a táska... de nem esett le nekik! 😊
Egyébként az is megoldás lehet, hogy valami kobzott fegyverrel (M14 elég hatásos) fedezék mögül leadsz egy-két célzottat.
A Contractsban megoldható volt konzolparancsal az idõlassítás/gyorsítás, gondolom ebben is ugyanúgy lehet.
Lenne egy problámám a második pályán mindig kilép a játék és valami hibát észlel. Nem tudom mi baja lehet. Tudnátok segíteni?
Elõre is megköszönöm<#wink>#wink>
Állítólag Eve-t és Anthony Martinezt is ki lehet nyírni accidentesen.
Eve-t szerintem úgy lehetne kinyírni, hogy amíg õ a színpadon énekli a 'tomorrow never dies' számot, addig felmászok a párkányra, és talán egy bombát lerakok a színpad feletti részre. De ez csak találgatás, úgyhogy mindjárt megpróbálom lehet-e ezt tenni.
Azt olvastam a hitmanforumon, hogy a vörös ördögöt a pokolpartyn meg lehet ölni úgy is, hogy balesetnek legyen álcázva. Állítólag Vaana Ketlyn elintézése után az emelvény (amin Vaana táncolt) mögötti helyiségbe kell csalogatni a vörös ördögöt, aztán ott elkábítani, majd bedobni a medencébe, ahol a cápák felfalják. Le tudná nekem írni valaki pontosan, hogy is van ez az accidentes megoldás a vörös ördög likvidálására ?
A legegyszerûbb módszer SA minõsítéshez, ha a dél-afrikai táskájával mentek a sejkhez a bárba. Ekkor egy rövid fegyver-ellenõrzés után a testõrök beengednek, kis párbeszéd a sejkkel, és amikor elküldi az emberét a gyémántokkal teli táskáért, akkor gyorsan a háta mögé lépve méreginjekció vagy zongorahúr. Ha túl sokat vártok, akkor a sejk unalmas és semmitmondó beszélgetésbe kezd arról, hogy ez egy nagy kaszinó, illetve megjelenik a színen egy táncos lányka is. Ha a 8. emeleti tudós még életben van, akkor nincs nagy gond, akkor eleve érdemes megvárni, míg a sejk telefonálásba kezd, és mivel rossz a térerõ a bárban, kimegy a szabadba. Ez még könnyebb lehetõséget kínál. Utána kell menni és lelökni a lépcsõn (így baleset lesz). Ha esetleg nem sikerül jól a lépcsõs buli, és nem hal meg, akkor mehet rá még egy méreginjekció.
A 8. emeleti tudós balesetnek álcázott likvidálását már korábban leírtam, a dél-afrikai meg nem kérdéses: amikor megy a táskáért, bemenni utána, leütni, és kihajítani az erkélyen - persze ügyelve, hogy ne lássa meg senki...
A Mississippis-hajós pályán meg azt csináltam egyszer, hogy bombát raktam a kapitány tortájába 😊