7642
-
Beno2105 #6111 császtok nekem olyan gongom van hogy azt irja ki hogy rossz lemez van betéve rakjabe az eredeti hitman blood money-t tudna nekem valaki segiteni etérben hogy elinduljon a játék elöre is kössz -
Beno2105 #6110 császtok valaki tudja hogy hol lehet leszedni a hitman blood money játékhoz a gameshadow-ót valaki segitsen elöre is kössz -
#6109 Magyarostással mi van? -
#6108 A zöld ruhásra gondolsz? Azzal van találkozója a sejknek? -
#6107 beöltözöl annak az emberkéne a ruhájába (mr nem emléxem a nevére) akit meglehet folytani a liftben és fentebb ellehet venni a táskáját is... ne vigyél semmilyen fegyót sem, öltözz be, vidd a táskát is és amikor senki nem lesz a szobába oltsd ki életét egy szurival és takarodj! persze, ha a kamera máshol észrevett érdemes a szalagot elkobozni mert akkor nem lesz SA:) -
#6106 Esetleg ha volnál olyan szíves és beavatnál? Vagy nyújtsak be kérvényt 3 példányban? -
#6105 nekem a kaszinós simán ment (silent assasin lett...) -
#6104 ugyanez volt a gondom nekem is. Százszor megpróbáltam újra a pályát, sehogy sem sikerült csendben. Az lett a vége h lemészároltam mindenkit aztán egy vagyont fizethettem a végén. -
#6103 A kaszinós pályán hogy lehet a sejket kiiktatni csendben? A vásárolt info azt írja, hogy pincérruhában lehet csak bemenni, de engem úgy se engedtek be, a jobb oldali őr, mialatt a másik fémkeresővel kutat rajtam, gyanút fog mindig és lelő.
Megcsináltam egyébként, de úgy, hogy az egyik helyen ahol kevés civil jár ledobtam egy aknát és mikor a sejk és kísérete odaért, felobbantottam. De kell lennie más módszernek is. -
#6102 Pontosan :D -
#6101 Hykao és Piedon: valami hír van a magyaritásról, mert itt a nép mögöttem és MAGYARITÁST akar:D -
#6100 ...TÉÉÉÉK:D:D:D
ON -
#6099 OFF:amúgy meg mindjárt... -
#6098 ez van... ienek az emberek:( türelmetlenek:(( -
stifi #6097 kicsit legyél már kevésbé gyökér kérlek.. -
bgabor #6096 Angoltanulás?????? -
#6095 Magyarítás?????? -
#6094 Az se rossz:))) -
#6093 Áhh, én nem szeretem megzavarni a csellójátékát, inkább érdemes átlökni a picsába az erkély korlátján, hadd röpüljön! :))) -
#6092 Én maradok a jó öreg zongorahúros módszernél:) -
Vlala #6091 ...meg úgy is, ha szétlövöd az Sp12-vel. :) -
sturrock #6090 pár napja jöttem rá, hogy az öreg Delgadót (chilés pálya) úgy is lehet eliminálni, hogy megmérgezem az italát. -
#6089 ja értem. -
#6088 Nem az megy ki akinél a táska van. -
#6087 És a kezében van a táska amikor kimegy az erkélyre? -
#6086 De nekem a fő problémám a táska. Azt kell még megszereznem. -
#6085 Lökdd ki az ablakon.Akkor balesetnek fog tűnni. -
#6084 Megvan. Ott állok a qrva ajtó előtt egy hülye madárruhában, közben egy másik madárruhás csávó sétálgat és időnként bemegy a szobába ahol az alínó csávó sétálgat a táskás meg áll az asztal előtt és nézelődik, de nem akarja letenni. Megpróbáltam már követni, de ha később nyírom ki akkor észrevesznek most pedig igényes akarok lenni. -
#6083 Álruha... -
#6082 Minden egyebet megcsináltam már, kivéve az uccsó célpontot aki emeleten van egy ablakkal szemben. Akkor mit csináljak, hogy jó legyen a minősítés és meglegyen a táska meg az albínó célpont is és minnél kisebb feltűnés legyen? Már a végigjátszás videóját is megnéztem, de nem akar úgy sikerülni. Esetleg lehet a crack miatt? -
#6081 1. Nem csirkeruha
2. Nem csaj
3. Nem fekete
Egyébként meg addig örülj, amíg nem teszi le az asztalra. Utána már az idő is ellened dolgozik... -
#6080 Az albínó vagy milyen csávó sétálgat a táskáscsávó meg csak áll az asztal előtt és nézelődik. Nem akarom igénytelenül szarrá lőni őket. -
#6079 Elvileg lekéne tennie az asztalra a táskát, és amikor az erkélyhez megy lekell lökni.aztán ha nála van a táska akkor azt is csinálhatod hogy lelököd az erkélyről majd lemész,és felszeded a táskát meg a vokitokit. -
Vlala #6078 bumm a fejbe. :) -
#6077 Segítsen valaki! A The Murder of Crows-on vagyok. Ott vagyok ahol a piros csirkeruhás csajnak oda kéne adni a táskát a fekete csirkeruhás csávónak akinek nincs maszkja hanem szemüveges. Tudtommal meg kéne szerezni a táskát, de az sehogy sem akarja letenni az asztalra, ha meg megpiszkálom akkor elmegy. -
#6076 Na hogy áll a magyarosítás? -
#6075 hüha, asszem újra fel kell installálnom :)
thx:p -
#6074 Persze, hogy benne vannak! Itt az összes ismert húsvéti tojás: KATT -
#6073 zombie -
Vlala #6072 Bizony! Zombis? Nocsak!