7642

• Beno2105
    császtok nekem olyan gongom van hogy azt irja ki hogy rossz lemez van betéve rakjabe az eredeti hitman blood money-t tudna nekem valaki segiteni etérben hogy elinduljon a játék elöre is kössz
  • Beno2105
    császtok valaki tudja hogy hol lehet leszedni a hitman blood money játékhoz a gameshadow-ót valaki segitsen elöre is kössz
  • KILLER2
    Magyarostással mi van?
  • Herold
    A zöld ruhásra gondolsz? Azzal van találkozója a sejknek?
  • mike0013
    beöltözöl annak az emberkéne a ruhájába (mr nem emléxem a nevére) akit meglehet folytani a liftben és fentebb ellehet venni a táskáját is... ne vigyél semmilyen fegyót sem, öltözz be, vidd a táskát is és amikor senki nem lesz a szobába oltsd ki életét egy szurival és takarodj! persze, ha a kamera máshol észrevett érdemes a szalagot elkobozni mert akkor nem lesz SA:)
  • Herold
    Esetleg ha volnál olyan szíves és beavatnál? Vagy nyújtsak be kérvényt 3 példányban?
  • mike0013
    nekem a kaszinós simán ment (silent assasin lett...)
  • G@b0r
    ugyanez volt a gondom nekem is. Százszor megpróbáltam újra a pályát, sehogy sem sikerült csendben. Az lett a vége h lemészároltam mindenkit aztán egy vagyont fizethettem a végén.
  • Herold
    A kaszinós pályán hogy lehet a sejket kiiktatni csendben? A vásárolt info azt írja, hogy pincérruhában lehet csak bemenni, de engem úgy se engedtek be, a jobb oldali őr, mialatt a másik fémkeresővel kutat rajtam, gyanút fog mindig és lelő.
    Megcsináltam egyébként, de úgy, hogy az egyik helyen ahol kevés civil jár ledobtam egy aknát és mikor a sejk és kísérete odaért, felobbantottam. De kell lennie más módszernek is.
  • Gyocsika
    Pontosan :D
  • mike0013
    Hykao és Piedon: valami hír van a magyaritásról, mert itt a nép mögöttem és MAGYARITÁST akar:D
  • mike0013
    ...TÉÉÉÉK:D:D:D
    ON
  • mike0013
    OFF:amúgy meg mindjárt...
  • mike0013
    ez van... ienek az emberek:( türelmetlenek:((
  • stifi
    kicsit legyél már kevésbé gyökér kérlek..
  • bgabor
    Angoltanulás??????
  • Gyocsika
    Magyarítás??????
  • adios
    Az se rossz:)))
  • hykao #6093
    Áhh, én nem szeretem megzavarni a csellójátékát, inkább érdemes átlökni a picsába az erkély korlátján, hadd röpüljön! :)))
  • adios
    Én maradok a jó öreg zongorahúros módszernél:)
  • Vlala #6091
    ...meg úgy is, ha szétlövöd az Sp12-vel. :)
  • sturrock
    pár napja jöttem rá, hogy az öreg Delgadót (chilés pálya) úgy is lehet eliminálni, hogy megmérgezem az italát.
  • adios
    ja értem.
  • KILLER2
    Nem az megy ki akinél a táska van.
  • adios
    És a kezében van a táska amikor kimegy az erkélyre?
  • KILLER2
    De nekem a fő problémám a táska. Azt kell még megszereznem.
  • adios
    Lökdd ki az ablakon.Akkor balesetnek fog tűnni.
  • KILLER2
    Megvan. Ott állok a qrva ajtó előtt egy hülye madárruhában, közben egy másik madárruhás csávó sétálgat és időnként bemegy a szobába ahol az alínó csávó sétálgat a táskás meg áll az asztal előtt és nézelődik, de nem akarja letenni. Megpróbáltam már követni, de ha később nyírom ki akkor észrevesznek most pedig igényes akarok lenni.
  • hykao #6083
    Álruha...
  • KILLER2
    Minden egyebet megcsináltam már, kivéve az uccsó célpontot aki emeleten van egy ablakkal szemben. Akkor mit csináljak, hogy jó legyen a minősítés és meglegyen a táska meg az albínó célpont is és minnél kisebb feltűnés legyen? Már a végigjátszás videóját is megnéztem, de nem akar úgy sikerülni. Esetleg lehet a crack miatt?
  • hykao #6081
    1. Nem csirkeruha
    2. Nem csaj
    3. Nem fekete

Egyébként meg addig örülj, amíg nem teszi le az asztalra. Utána már az idő is ellened dolgozik...
  • KILLER2
    Az albínó vagy milyen csávó sétálgat a táskáscsávó meg csak áll az asztal előtt és nézelődik. Nem akarom igénytelenül szarrá lőni őket.
  • adios
    Elvileg lekéne tennie az asztalra a táskát, és amikor az erkélyhez megy lekell lökni.aztán ha nála van a táska akkor azt is csinálhatod hogy lelököd az erkélyről majd lemész,és felszeded a táskát meg a vokitokit.
  • Vlala #6078
    bumm a fejbe. :)
  • KILLER2
    Segítsen valaki! A The Murder of Crows-on vagyok. Ott vagyok ahol a piros csirkeruhás csajnak oda kéne adni a táskát a fekete csirkeruhás csávónak akinek nincs maszkja hanem szemüveges. Tudtommal meg kéne szerezni a táskát, de az sehogy sem akarja letenni az asztalra, ha meg megpiszkálom akkor elmegy.
  • KILLER2
    Na hogy áll a magyarosítás?
  • Rage47
    hüha, asszem újra fel kell installálnom :)
    thx:p
  • hykao #6074
    Persze, hogy benne vannak! Itt az összes ismert húsvéti tojás: KATT
  • Rage47
    zombie
  • Vlala #6072
    Bizony! Zombis? Nocsak!