Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

47-es és a vörös ördög párbeszéde a legjobb! 😊
mike0013
patch -.-

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Nekemis ugyan ez a baj nekem ATI RADEON 9550am van 256megás.

Xfire-en a nevem solidsnakeonly1 Batlefield 2-ben a nevem SNAKEV500

Azt már nagyjából tudom, néhány újságcikket azonban nem értettem tisztán 😊

Hykao: poénokat inkább csak Hitman enged el néha (Jakob Leighter), de ha jól emlékszem, egy-két npc érdekes dolgokat mond.

hykao
Magyarul majd nem is kell rájönni, csak olvasni, mert a feladatok ismertetése és a megvásárolt infók mindent "szájba rágnak".

Poénok egyébként csak az újságcikkekben lesznek, legalábbis emlékeim szerint a feliratozott párbeszédeknél nem nagyon volt. (feliratozatlanoknál már vannak érdekesebb dolgok...)
kirol
Csak legyen már vége.

KILLER2
Magyarul szeritnem könnyebb is lesz rájönni, hogy mit kell csinálni.

Töltsük le az internetet!

Magyarítva én is végig szeretném még jétszani, szerintem egy rakás poén felett elsiklottam...

mike0013
akkor jól tippeltem elsõre^^
én várom a magyaritást és végigtolom 3-corra is😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Május 18!! 😄DD

áldom azt a napot 😄DD

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

mike0013
uhh😄
májusban jelent meg^^
vagy júniusban😄

Voltan
Hmmm. Eléggé képben vagyok játékok terén, de valahogy errõl azt hittem, hogy még nem jelent meg... Még vártam is 😄DDD
Valami gáz lehet az agyammal.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Tikal
amugy azzal a vidkarival felejtsd el a játékot.....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Herold
Szerintem felejtsd el (legalábbis amíg nem veszel egy jobb vidkarit). Ha el is indul, nem lesz benne sok örömöd a szaggatás miatt.

mike0013
-.- keress

Ez jó<#vigyor4> de kaphatnék esetleg egy linket is?
mike0013
netrõl😄 google a barátod

Köszi,de honnan tudom beszerezni a legújabb patch file-t?
mike0013
hykao-nak van igaza, és ha el is indul, sok jóra ne számíts

hykao
Fel kell peccselni a legújabb peccsel, aztán a menüben az 1.1-es SM-et választani, majd csak utána indítani...(ha így sem indul - most így hirtelen nem tudom a Gef4MX tudja-e egyáltalán az 1.1-es SM-et - akkor a config fájlba a megfelelõ sort beírni, amivel kiiktatod az SM-et...)
Sziasztok!3 napja szenvedek a hitman blood money-al és nem mûködik.Legalább 5ször újratelepítettem,felraktam a direct x-et is.Szerintetek van rá esély,hogy egy geforce 4 mx 440 64 mb-os videókártyával elinduljon?512 ddr ram szerintem elég,de a videókártya az elég tré.Elindul,megjelenik a piros csík,betölti negyedig k.b. és kiugrik.Crackeltem,mert crack nélkül securom-os hibaüzenetet kapok.Elõre is kösz!
nagykispeter
Igaz a R-es verz. van meg.
Valaki jó régen írta hogy azt nem szabad patchelni

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

nagykispeter
kikapcsoltam én mindent de akkor is ezt csinálta

mike0013
nem, ezt csinálta nekem is a patch után, és rájötte mi miatt... ki kell kapcsolni a tûzfalat és menni fog😊

nagykispeter
Nállam is az alap elindult asr 1.2 -vel,de patch után már az összeférhetetlenséget írta ki Nekem is.SWzerintem a patchbe rakhattak valami védelmet is.

mike0013
ezért kell a securom 1.2-es verzsönje😉

kirol
Na a mini image viszont nem megy. Összeférhetetlenség egy emu szoftverrel. 😞

kirol
Az 1.2-eshez lévõ exe az mûködik rendesen, nem okoz hibát, mint nemtudom melyik régi?
Csak azért kérdezem, mert eddig asr.exe -t használtam, de ehhez kell a 4,5 GB -os fájl a vinyóról, amit szeretnék letörölni.

Vagy a mini image lenne a jó megoldás?

Tikal
hello, vki fel tudna tolteni a M06_Inte.bik videot a sendspace.comra? nekem hibas ez a video.... kösz

mike0013
😄DDD ez jóóó😊

Ebben pont az a jó, hogy mindenféle kód nélkül is lehet "hülyülni", azaz széthentelni a pályát. Nekem pl. valahogy minden pályára becsempészték a dobtáras, "precíziós" M4-es ütvefúrómat... na jó, az elsõre és az utolsóra nem.
Dionüsos megátkozta a bort, az operaház fantomja különleges estélyt tartott, a szanatóriumban elszabadut egy õrült, megrendeztük az Egy esküvõ és százötven temetés, valamint a Tömeggyilkosság a Fehér Házban c. filmeket, a hajón mindenkire rátört a kalózok átka...

Herold
Nem jobb-bal, hanem fel-le. Ha a Rekviemrõl van szó.

Ja szerintem az már eleve csicska az aki cheat-el ja és én csak akkor szoktam cheat-elni h már végigvittem és már csak szoktam hülyülni pl.(GTA-Sa)<#hawaii>

Tikal
fegyver kod??? cheat egy ilyen játékhoz??? hány évesek vagytok??? <#szomoru1>

Gyocsika
Jaja sok sikert de azért mégis valami dátum esetleg tudsz mondani? 😄

KILLER2
Ok, sok sikert és kitartást!

Piedon
Elnézést mindenkitõl, nem tûnten el csak mostanában nagyon sokat dolgozom és még túlóráznom is kell, szóval lassan de haladok a fordítással.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

JaSoN HuNTeR
Srácok min kell nyomni a jobb-bal gombokat?mert nekem nem akar felkeni!

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

mike0013
<#zavart2><#zavart2><#zavart2> NE CRACKELD EZ NEM ELÉG ÉRTHETÕ??? PERSZE CSAK NYUGODTAN! MAX KI FOG LÉPNI, TE GONDOD...

KILLER2
Errõl pont ma találkoztam. Én is krekkeltem, de nem cheatelem agyon. Szeritnem te is tedd így és akkor még élvezhetõ is marad a játék. Nem rossz cheattel sem, de szeritnem pont az adja meg a játék hangultaát, hogy vannak benne kihívások és nincs meg minden ami éppen kéne. Ha minden megvan és semmit sem kell megszerezni, akkor nincs semmi kihívás. Ha minden áron cheattal akarsz játszani akkor vedd meg vagy keríts jó cracket. Én pl max a godot használom. Annyi pont elég.

JaSoN HuNTeR
Krekkeltem...Jah és ha beirom az összes fegyver kodot akkor is kifagy!Tiszta bug.Valakinek nincs jó crackje?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

hykao
Mert krekkelted...
mike0013
-.- so... talán ha nem crack-elnétek akkor nem lenne ez a gond

adios
Ez a "You Better Watch Out" nevû pályán van?Mert ha igen, akkor ott nekem is kifagyott amikor elengedtem,de a pályát meglehet xsinálni anélkül is, hogy nem fogod meg a holttestet.És az is fontos,hogy semilyen tárgyat(fegyver,injekció stb.) ne dobj el,mert ekkor is kifagy.De ez csak akkor igaz,ha a már említett pályán vagy.

JaSoN HuNTeR
Amikor elengedem a holtestet kifagy miért?

Tikal
reinstall minden driver aztán jo 😊

hykao
Nem kell elõvenni. Ahogy a mgefelelõ helyen állsz, fel fog tûnni egy beinjekciózás lehetõség...
Skacok... létezik az.... fúúú, most nem is tudom pontosan a pálya nevét... asszem vmi Flatline, ahol a szanatóriumból vagy mibõl kell kihozni a tagot...
Na szóval... tudjátok kaptok egy új szérumot (ami... lessítja a szíverrést, meg midnen és így a tag halottnak tûnik...), meg egy ellenszert ish...
Na most... nekem... nem veszi elõ a szérumot... sem a szérumot... <#confused>sem az ellenszert...<#confused>
Ez... valami prgramhiba, vagy... kell találni a pályán valamit vagy valami ilyesmi dologvan... hm?
JaSoN HuNTeR
Ok ok már megvan a probláma a hangkártya volt a hunyó