7642
-
#6471 GRATTT!!!!!!! KIRÁLYAK VAGYTOK!!
És mi lesz a PS2-vel? -
Hellsing47 #6470 királyok vagytok
töltöm is :) -
#6469 Nos a magyarítás immáron elkészült teljesen, a letöltéshez irány a Gamhunter Team oldala! -
#6468 Én megtaláltam a túlélés módját, addig Splinter Cellezek, sokban hasonlítanak... :) -
#6467 hááát idővel...
inkább várok többet de akkor olyan is lesz valószínűleg az eredmény :D -
sz4bee #6466 Addig nemfolytatom a játékot amig nem lesz kész a magyarositás.Mikor lesz már kész játszani akarok??!! -
josi #6465 gamecopyworld -
#6464 Van 1.2-es is -
#6463 Valószínűleg azért ír ki hibát, mert patch-elted. Szerintem csak 1.0-ás crack van, de mindegy, sokkal jobban jársz, ha Secureromloadert használsz. -
Redman1122 #6462 Hello mindenki. Oltári nagy sz*rban vagyok akirmilyen Crack-et nyomok a Hitman 4re mindíg hiabaüzenetet jelez pedig flraktam az 1.2es patch-et meg mindent amit kell.SEGÍTSETEK!!!!előre is köszönöm szépen -
Vlala #6461 Még huszonötször! De ha csak egyetlen vesszőelírást is találok... :)
Na, hülyeséget félretéve, én is várom a magyarítást, big respect a munkáért! -
#6460 Még hányszor játszuk végig? -
Hellsing47 #6459 még hányszor játszátok végig? :DD -
#6458 Te sunyi módon olvasod a fordítói bejegyzéseimet? -
#6457 na 1-2 nap és itt a magyarosítás már az utólsó végig játszás van hátra... -
#6456 OK, most már megvan. -
#6455 Valaki megmondani, hogy az első pályán, miután felmásztam a vörös rácson, hogyan kell átjutni a leszakadt palánkon? -
#6454 Mellesleg ha minden igaz, akkor a legújabb peccs orvosolja az operaházas kilépést is... -
#6453 olvass már vissza! -
viraszko v #6452 Heló!
Valaki megmondaná mitt kell csinálni akkor amikor az első pálya bejön a második pályán meg kilép mert hibát észlel?
Aki tudja írjon a [email protected] ra
Előre is köszi!!!!!! -
mikike16 #6451 Hát megprobáltam midnent amit leirtatok itt-ott, de lövésnél kilép. Na mind1, akkor ezt a játékot kihagyom. -
#6450 AZ szerintem elég gyenge lesz hozzá. Nekem GeForce 6600am van és nagyobb grafon néha akad. -
mikike16 #6449 geforce 5700 videokártyám van -
Hellsing47 #6448 milyen a videokártyád??
támogatja a játék??
öö..ne crackeld..
vedd vissza a driveres hanggyorsitást
ha ezek sem segitenek akkor passz :DD -
mikike16 #6447 Na most tovább mentem. A játékbol akkor lép ki ha a fegyverrel löni akarok. Megnyomom a klikket és már ki is lépett... -
mikike16 #6446 Üdv
Nekem volna egy nagy problémám a játékkal. Állandóan kilép windows ba cask ugy magától. Feltettem a patch eket, probáltam ezt a Shadermodel 1 hülyeséget is, de semmi haszna... Van mikor az options ba sokáig hülyéskedek és kilép. Nem ir ki semmit. Viszont a játékba amikor az első pályán az elején a 2 fickot kell leütni, és felveszem a pisztolyt, azonnalkilép. Valami értelmes 5let? -
#6445 alap -
Hellsing47 #6444 pff...
csodálkozol hogy nem megy? -
#6443 Hát 1g ram nemtom h kevés-e de a vga val lehet a problem mert 1 geforce 4 mx 128mb-os kari van a gépben....:S:S:S:S -
Hellsing47 #6442 -
#6441 Igen, az utolsó (reméljük az utolsót) hibariportot is elküldte Hykao nekem, már csak azokat kell kijavítani, még egyszer végigjátszani aztán mehet a nagyközönség elé. -
Hellsing47 #6440 milyen videokarid van? -
Csoder #6439 Nem lehet, hogy nagyon a minimum alatt van a géped teljesítménye? Gondolok itt a memóriára, vga-ra, stb. -
#6438 Valaki 1 rendes megoldást a #6429-re??? -
Hellsing47 #6437 magyaritás hogy áll? :P
ahogy olvatam már csak végig kell játszonotok ujra mert kész
ha ti nem értek rá majd én letesztelem -
#6436 megcsináltam de nem megy!!!! -
#6435 #6371:
"A H:BM (Csak, hogy értsd: Hitman Blood Money) főkönyvtárban lévő ini konfigfájlban található oszlop végére írd oda: "Shadermodel 1"
Majd mentsd, valszeg' így futni fog, nálam is így működött. ( #4895)" -
Vlala #6434 Na hallod, mióta FAQ-nk sincs... -
#6433 de ott össze vissza van meg minden de kül elolvastam sz val valaki rendesen írja le mit hogy kell csinálni!!! PLS!!!! -
#6432 Eddig is azok voltunk.