7642

• mike0013
    GRATTT!!!!!!! KIRÁLYAK VAGYTOK!!
    És mi lesz a PS2-vel?
  • Hellsing47
    királyok vagytok
    töltöm is :)
  • hykao #6469
    Nos a magyarítás immáron elkészült teljesen, a letöltéshez irány a Gamhunter Team oldala!
  • csuszi
    Én megtaláltam a túlélés módját, addig Splinter Cellezek, sokban hasonlítanak... :)
  • motyodlee
    hááát idővel...
    inkább várok többet de akkor olyan is lesz valószínűleg az eredmény :D
  • sz4bee
    Addig nemfolytatom a játékot amig nem lesz kész a magyarositás.Mikor lesz már kész játszani akarok??!!
  • josi
    gamecopyworld
  • nagykispeter
    Van 1.2-es is
  • Gerbill
    Valószínűleg azért ír ki hibát, mert patch-elted. Szerintem csak 1.0-ás crack van, de mindegy, sokkal jobban jársz, ha Secureromloadert használsz.
  • Redman1122
    Hello mindenki. Oltári nagy sz*rban vagyok akirmilyen Crack-et nyomok a Hitman 4re mindíg hiabaüzenetet jelez pedig flraktam az 1.2es patch-et meg mindent amit kell.SEGÍTSETEK!!!!előre is köszönöm szépen
  • Vlala #6461
    Még huszonötször! De ha csak egyetlen vesszőelírást is találok... :)

Na, hülyeséget félretéve, én is várom a magyarítást, big respect a munkáért!
  • Piedon
    Még hányszor játszuk végig?
  • Hellsing47
    még hányszor játszátok végig? :DD
  • Piedon
    Te sunyi módon olvasod a fordítói bejegyzéseimet?
  • ttibi
    na 1-2 nap és itt a magyarosítás már az utólsó végig játszás van hátra...
  • Casper007
    OK, most már megvan.
  • Casper007
    Valaki megmondani, hogy az első pályán, miután felmásztam a vörös rácson, hogyan kell átjutni a leszakadt palánkon?
  • hykao #6454
    Mellesleg ha minden igaz, akkor a legújabb peccs orvosolja az operaházas kilépést is...
  • motyodlee
    olvass már vissza!
  • viraszko v
    Heló!
    Valaki megmondaná mitt kell csinálni akkor amikor az első pálya bejön a második pályán meg kilép mert hibát észlel?
    Aki tudja írjon a [email protected] ra
    Előre is köszi!!!!!!
  • mikike16
    Hát megprobáltam midnent amit leirtatok itt-ott, de lövésnél kilép. Na mind1, akkor ezt a játékot kihagyom.
  • KILLER2
    AZ szerintem elég gyenge lesz hozzá. Nekem GeForce 6600am van és nagyobb grafon néha akad.
  • mikike16
    geforce 5700 videokártyám van
  • Hellsing47
    milyen a videokártyád??
    támogatja a játék??

öö..ne crackeld..
    vedd vissza a driveres hanggyorsitást

ha ezek sem segitenek akkor passz :DD
  • mikike16
    Na most tovább mentem. A játékbol akkor lép ki ha a fegyverrel löni akarok. Megnyomom a klikket és már ki is lépett...
  • mikike16
    Üdv

Nekem volna egy nagy problémám a játékkal. Állandóan kilép windows ba cask ugy magától. Feltettem a patch eket, probáltam ezt a Shadermodel 1 hülyeséget is, de semmi haszna... Van mikor az options ba sokáig hülyéskedek és kilép. Nem ir ki semmit. Viszont a játékba amikor az első pályán az elején a 2 fickot kell leütni, és felveszem a pisztolyt, azonnalkilép. Valami értelmes 5let?
  • kissadamvikt
    alap
  • Hellsing47
    pff...
    csodálkozol hogy nem megy?
  • kissadamvikt
    Hát 1g ram nemtom h kevés-e de a vga val lehet a problem mert 1 geforce 4 mx 128mb-os kari van a gépben....:S:S:S:S
  • Hellsing47
  • Piedon
    Igen, az utolsó (reméljük az utolsót) hibariportot is elküldte Hykao nekem, már csak azokat kell kijavítani, még egyszer végigjátszani aztán mehet a nagyközönség elé.
  • Hellsing47
    milyen videokarid van?
  • Csoder
    Nem lehet, hogy nagyon a minimum alatt van a géped teljesítménye? Gondolok itt a memóriára, vga-ra, stb.
  • kissadamvikt
    Valaki 1 rendes megoldást a #6429-re???
  • Hellsing47
    magyaritás hogy áll? :P

ahogy olvatam már csak végig kell játszonotok ujra mert kész

ha ti nem értek rá majd én letesztelem
  • kissadamvikt
    megcsináltam de nem megy!!!!
  • mike0013
    #6371:
    "A H:BM (Csak, hogy értsd: Hitman Blood Money) főkönyvtárban lévő ini konfigfájlban található oszlop végére írd oda: "Shadermodel 1"
    Majd mentsd, valszeg' így futni fog, nálam is így működött. ( #4895)"
  • Vlala #6434
    Na hallod, mióta FAQ-nk sincs...
  • kissadamvikt
    de ott össze vissza van meg minden de kül elolvastam sz val valaki rendesen írja le mit hogy kell csinálni!!! PLS!!!!
  • KILLER2
    Eddig is azok voltunk.